12 gânduri despre “Sabin Balasa

 1. @Corina,

  l-am cunoscut pe Sabin Balasa, cu care am stat de vorba inainte sa public Antologia mea de poezie din 2003. A fost f generos si s-a oferit sa imi faca niste desene pt poeme, considerandu-ma o mare poeta, ceea ce m-a flatat enorm. Din pacate, cei de la editura ma grabeau, asa incat nu s-a fructificat aceasta oferta a lui!
  Era o figura, un om fermecator, un artist laudaros si narcisist, asa cum ii sta bine unui artist!
  Regret nespus ca s-a dus!
  Dumnezeu sa ii ierte pacatele vietii si sa il odihneasca in Campiile Elizee, care arata probabil ca multe dintre tablourile lui Sabin Balasa!

 2. Viaţa e scurtă. Ne enervăm prea des, suferim prea mult, nu luăm aminte la lucrurile mici care ne bucură, la oamenii care ne oferă linişte. Şi în loc să fim fericiţi, suntem trişti. Din ce în ce mai trişti. Apoi murim.
  Dumnezeu să îl odihnească în pace, pe omul care a iubit viaţa şi a descris-o în culori doar de el ştiute.
  Acum mă gândeam că lista celor plecaţi în ceruri se cam măreşte, valorile ne cam părăsesc, din păcate. Ar fi timpul să vedem cum să facem să încropim o listă a tinerilor talentaţi. Ca să nu rămânem o ţară fără talente native, fără expresii de frumuseţe umană. Arta. Ce mult ne bucură sufletul.

 3. Corina, poate că ar fi bine să ne spunem lucruri frumoase tot timpul. Vezi, viaţa este prea scurtă. Şi uneori prea plină de cuvinte rele. Şi de păreri de rău. Iar cuvintele rănesc câteodată mai rău decât cuţitele. Şi la ce mai foloseşte părerea de rău?

 4. Gresim de multe ori pentru ca ne varsam nervii tocmai pe cei mai apropiati. Ar fi atat de bine sa fie cum spui tu, dar sa te arati sensibil si bun in lumea de azi se considera prostie. Si adevarul e ca sensibilitatea te face vulnerabil. Pana la urma tot noi suferim daca nu ne punem masca, masca care se cere.. Nu reusim intotdeauna. Rautate, invidie, tradari vor exista intotdeauna. Din pacate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s