Emisiune ”Nașul” – B1 TV
25 de gânduri despre “Emisiune ”Nașul” – B1 TV

 1. De ce, de fiecare dată când cineva (asemenea lui Radu Moraru aseară) ridică la fileu „laşitatea oamenilor care au făcut justiţia în ţara asta” – trimiterea către A.N. este evidentă, nu se replică prin invocarea aceleiaşi monezi folosite de către şeful statului, T.B., singurul beneficiar al imunităţii absolute de care se prevalează cu vârf şi îndesat?

 2. Corina,
  Prezenta ta la emisiunile tv fie la Antena ,fie la B1 tv este deosebit de agreabila.Dialogul moderatorului cu tine este firesc,cald si coerent.Ce sa spun? Si aseara la B1 tv mi-a placut pozitia ta calda si ferma totodata asupra faptelor in discutie. Corina ,tu esti o pata de culoare calda in fauna politica ce ne agreseaza in ultimul timp.Cu drag si respect,Ion Borgo.

 3. Buna seara.
  In primul rand, vreau sa imi cer scuze ca nu am ajuns azi la lansarea cartii dnei Verona, pe care o felicit din toata inima.
  Vreau sa le multumesc inca o data Mioarei si Pescarusului Argintiu pt cuvintele lor frumoase la adresa aparitiei mele.
  Exasperat, ai dreptate, nu am fost pe faza in acest sens, dar am incercat sa fiu cat mai explicita in expunerea punctului meu de vedere in legatura cu hartuirea politica la care e supus dl Nastase de atatia ani.
  Multumesc mult, Bibliotcaru, si mie imi place haina asta, dar am avut ezitari cand am optat pt ea, pt ca se spune ca albul nu ar da prea bine la tv, dar dupa aprecierile tale vad ca nu e intotdeauna asa.

  Domnule profesor, multumesc din suflet. Am fost relaxata, intr-adevar, la aceasta emisiune.
  Va multumesc si eu pentru aprecieri si va doresc o seara frumoasa, cu mare drag.

 4. Draga Corina,

  Sunt sincer, este pentru prima data, te gasesc sexy, tentanta si dispusa.
  Nu stiu daca prietenul meu Radu a facut miracole, stiu din perioada liceului el avea puterii magnetice.

  Sper ca te – ai resemtit in voia ta, la Antene te simiti obligata, te vor sa te aiba marfa lor.

  Speram ca obligatiile Dvs. se vor transforma in realitate, sa reveniti la Realitatea Româneasca, ARISTROCRATIA BOLSEVICA sa fie abandonata si distrusa.

  Tatal tau a fost comunist, desigur de nevoie, altfel nu putea avansa.

  Corina CRETU, nu a profitat de regimul comunist, este o dama fidela burlaciei s-a dedat natiunii, celor in nevoi si autistilor.

  Te vom ajuta, mesajul lui Radu a fost transmis, cei care inteleg guvernarea BOC îi vom ajuta, ei inteleg strategia lui Traian BASESCU.

  Corina CRETU este cu natiunea, cu noi cei care dorim ca natiunea sa se bucure, SA TRAIM BINE, cu noi care am inteles ca am fost impiedecati de NASTASE sa avansam.

  Corina CRETU este o mare viitoare DOAMNA a ROMANIEI

  Bien Cordialement

 5. Ar trebui sa sterg mesajul de mai sus.

  Vreau doar sa spun atat: Tatal meu a fost un mare om, are zeci de culegeri de fizica pt admiterea in invatamantul superior, si-a luat doctoratul cu Magna cum Laude la Dresda, a fost profesor universitar la Politehnica si era recunoscut ca cel mai bun specialist in fizica atomica.

  In rest, ma lasa rece orice fel de alte comentarii.

 6. Servus,

  Am invatat dupa cartile tatalui tau, il respectam, a fost si va fi o victima a comunismului.
  Noi cei din generatia lui Radu am avut o alta gândire si acceptam ce a fost bun din trecut, nu acceptam ARISTROCATIA BOLSEVICA, la fel cum nu acceptam HITLERISMUL.

  Ambele au facut mult RAU UMANITATI.

  Am cunoscut fii de comunisti care si-au erenegat parintii, a venit momentul sa spunem am pierdut 19 ani din cauza lui Ion Iliescu, Roman, Vacaroiu si Nastase.

  Corina, faci parte din generatia noastra, trecutul nu trebuie uitat, trebuie abandonat, Ion Iliescu este un baiat dragut dar incompetent, vocea lui nu poate inlocui inteligenta si viziunea unui om politic.

  Adrian Nastase este un arivist, pistonat nu a cunoscut lupta politica, dece sa fie scuzat in fata natiunii, este un borfas de clasa inferioara.

  S-a vândut pentru nitcai kopeici.

  Corina,

  Romania are nevoie de tine mai mult decât toti cei care sunt in ofcina voastra, trebuie sa te detasezi, Radu si cu mine ne vom ocupa.

  Bien Cordialement

 7. Corina, nu ezita sa cerni graul de neghina si nu pastra aproape decat ceea ce este valoros cu adevarat pentru sufletul tau.
  Nu lasa tristetea sa-ti umbreasca momentele de bucurie si implinire atat de meritate.
  Faptul ca ai permis totusi sa apara mesajul de mai sus dovedeste inca o data profunda ta noblete si distinctie sufleteasca.
  Nimic nu poate umbri cinstirea memoriei eminentului tau tata, mentorul si modelul atator generatii de studenti pasionati de cunoasterea tainelor fizicii.
  Iti doresc sa izbandesti in tot ceea ce doresti sa intreprinzi si sa zambesti increzatoare in viitor!

 8. Multumesc, Pescarusule. Ai dreptate, dar chiar m-am enervat, pt ca tatal meu a avansat profesional, dar nu a avut functii politice. Erau oricum alte vremuri si e usor sa judeci acum. Asa sunt oamenii, pun etichete, vor sa gaseasca ceva neaparat. Nu ma deranjeaza. Dar tata a murit din 95, chiar nu inteleg referirea la el.
  Oricum, asta e, nu trebuie sa ne enervam.
  Iti multumesc din suflet pt comentariu, Cora, si iti doresc numai si numai bine. Sper sa ne revedem cumva. Cu drag

 9. Stimati

  Nimeni nu a umbri profesorul si valoarea sa.
  El a avut nesansa a se dezvolta intr-un regim fascist comunist.

  Romania de azi isi traieste realitatea, Generali si cei de tipul Nastase au crezut ca istoria se opreste, au gresit, acum platim factura.

  Suntem cu toti umiliti, profitorii situatiei precum si cei care au fost si sunt cinstiti sistemului.

  Radu va face totul sa va propulseze in vârful coifului politic, credem ca ati inteles ca avem nevoie in Romania de valori, sunteti O VALOARE, nu va lasati ametita de Adrian SEVERIN, un fost secretar de organizatie de baza PCR la ROMCONSULT.

  Viata politica a acestor ARISTROCRATI BOLSEVICI este terminata.

  Suntem alaturi de DVS.

  Bien Cordialement

 10. Corina, si eu imi doresc mult acest lucru, sunt sigura ca vom gasi calea 🙂
  Desi prima reactie a ta a fost cat se poate de fireasca, de profunda revolta si mahnire, nu uita ca „ce e val, ca valul trece” si ca de provocari inmuiate in mocirla atitudinii unora ne impiedicam la tot pasul, dar tot asa de bine merita sa le ocolim fara ezitari.
  Asteptam cu nerabdare sa ne oferi detalii despre emisiunile televizate din zilele de week-end, la care vei participa.
  O noapte senina, linistita si odihnitoare! 🙂

 11. Sibillino,
  am eu vedenii, sau fantoma Cătălinei ş-a făcut operaţie de sex ş-acu ne furculiţioneşte diversiuni în acelaşi stil pervers, profitând de bunăcreşterea gazdei?
  bate briză de campanie electorală, bag sama, şi scot capul ghioceii cu ochi albaştri, nu-i aşa?
  ooops, iar ne ceartă Corina că tragem fetiţele de codiţe… 😆

 12. @Victor papadopol ..,
  Şta ti trebaş ti, bre neică ???
  Ce-ar fi să ai tu grijă pe unde te înşiri căci Corina nu e singură pe lume, e cel mai rafinat, cultivat, deschis, cunoscut europarlamentar român şi suntem pe fază, aşa că ciuti !
  Ia-n vezi ce scoţi pe turuitoare la adresa unor oameni minunaţi, printre care şi domnul Severin că rămâi fără leafă neicuşorule, promitem ! 😉
  Iar v-au scos stăpânii de la naftalină şi daţi năvala pe bloguri şi schelăiţi, da n-aveţi ruşine, pentru un ban aţi face orice, jalnici !
  Aţi început să ” umblaţi ” la imagine, terfeliţi, daţi cu pietre, de altceva nefiind în stare, demni de milă sunteţi !
  Naşa ta voi fi eu de nu te retragi, misiune eşuată pufulete, adicătelea n-ai auzit taman tu despre realizările Doamnei Corina Creţu, ce să-ţi povestesc … da cine eşti tu ? Corina e cunoscută la PE, CE, etc, se cunoaşte implicarea, activitatea , tot ce a realizat, vrei … abecedar ? Nu ştii ce să scri-n raport?
  Ce vrea să-nsemne avertismentul de pe finalul monologului tău ? Asta e tot ce poţi neruşinatule care eşti ” travestit ” !
  Nu aveţi limite, vai de voi la ce vă dedaţi pentru lovele, muheri în izmene !
  Sibilla
  P.S. Corina e un om puternic nu poate fi ” ameţită ” de nimeni obraznicătură ce eşti ! E mai puternică decât visaţi voi, slugilor, servitori de doi bani ce sunteţi !

 13. Leo,
  Corina e Corina orice ar zice piţifelnicii scoşi la înaintare ştim cu toţii de cine şi de ce !
  Ba, nu se hotărăşte de e catalina ori catalin, se perdu-n propriile-i zminteli … vai de ajentii lor, slabi majkă, slabi …
  Corina e o deosebită, un profesionist, un om politic cum rar întâlneşti, noi … de veghe !
  Trebuie măturaţi toţi microbii de jenu de mai sus din calea me că altfel le scot ochişorii albaştrii pe nas şi îi năşesc mintenaş, doar mă ştii Cerbere …
  fetiţele je rele şi je numa neşte biete slugi, cu codiţe împletite-n franţuzisme cică … tălică nu ţi-e milă de asemenea personaje, duşo ?

 14. Corina,
  cu tot respectul, iar am răvaş la spam 🙂
  Nu lua în seamă zmintiţii plătiţi să facă asemenea mizerii, nişte vai de ei săracii, şi-au vândut sufletele pe bani, îşi fac ” meseria ”,vai de steaua lor …
  Nu te vei împiedica de pietricele iar pe bolovani îi ocolşti, aici suntem, no las că le dau eu bălăcăreală năpârcilr care sunt lache plătiţi pt asemenea mizerii !
  Suntem alături de tine, tu eşti CORINA CREŢU, un OM MINUNAT !
  respecte şi preţuire,
  Sibilla

 15. doamnacretu, ar fi interesant sa va expuneti punctul de vedere legat de problema consulului roman de la torino. avem deja o opinie, a „formatorului de opinie”, „expertului” si jurnalistului dan tapalaga.
  ps. e imposibil sa nu reactionezi emotional cand iti este intinata memoria celor apropiati.pastrarea controlului la astfel de mizerii e un atu sine qua non pt un om politic cu experienta.:-))

 16. doamna sibilla, cu totii respectam persoana, altfel nu am citi/o zilnic.dar un pic mai putine excese din partea dvs i-ar face bine.sa nu se ajunga la ideea ca sunteti platita sa ridicati osanale.desi e clar ca nu se pune problema.e vorba poate numai de o necesitate a dvs.faceti-o atunci, dar in privat.pt autoarea blogului vorbesc faptele.si laudele sunt bune si motivante, dar in exces produc exact opusul intentiei cu care sunt exprimate.
  cu tot respectul!

 17. @leibovici,
  cu totrespectul, ştiu exact cine-i piţifelnicul şi cu ce se ocupă e client vechi şi ne crede naivi, ăsta nu merită nici citit, vă cer scuze, da ferbe sânjele sârb când văz ” travestitul ” la atac, cum să vorbească la acest mod cu Corina Creţu, apăi eu îl bălăcăresc pe unde-l prind pe zmintit.
  Osanale sibilina nu ridică nici măcar lui Zoran, care e emai presus de oricine şi orice, e singura mea avere, băieţelul meu, voi ţine seama însă de sfatul domniei dumneavoastră, aşa cum şi eu sunt convinsă că aţi înţeles că la sârbi nu e nimic premeditat, atacă , va fi contraatac, puncto 😉 🙂
  stimă şi respect,
  Sibilla

 18. Felicitari Corina, acum am reusit si eu sa „frunzaresc” putin blogul tau!
  Te felicit si pentru scrisoarea trimisa lui Berlusconi, deja vad ca in ultimele doua zile s-au mai schimbat putin datele problemei.
  Iti doresc succes in toate si multa putere de munca!
  O duminica frumoasa!

 19. Corina,
  Felicitari depline pt prestatia de la B1 tv. Nu este vorba de misoginism(incerc sa sper), ci de prostia egotica romaneasca, de un indiferentism de aceeasi natura.Daca n-ar suna prea vulgar, te-asi sfatui;tine-o tot asa! Pe bolta PSD(pentru social-democratie) esti precum Steaua Polara , pentru marinarii dornici sa ajunga la taramul Fagaduintei.!Succes deplin in perspectiva apropiata!
  PS.Am observat pe blogul Oanei Mizil, acelasi „Bien cordielement” aparut de cateva ori pe blogul tau.Sa nu fie un soi de virus, de evitat.Previn-o! Comments care frizeaza bunul simt,sterge-le fara mila, fara apostrofari care nu-ti sunt in fire. Ramai in matricea parinteasca! De mila/ toleranta celor superiori lor, profita toti virtualii delincventi. O viata, conform aspiratiilor!

 20. Felicitari pentru emisiune! chiar ma intreb ce pot sa faca romanii pentru romani? ce putem sa facem noi oamenii de rand ? Ma bucur caci femeile sunt in fruntea politicii romnesti!!!felicitari!!! Corina!!!
  As dori sa te rog ceva: in putinul timp pe care il ai priveste aici. este fiul meu, iar eu sunt neputincioasa in fata acestei situatii…
  http://www.dan.starclub.ro/noutati.html
  Bita Doina Zimnicea.

 21. Rusine pentru mass-media manelizata din Romania !
  Presa din Franta a inceput sa ne catalogheze tigani acum 15 ani.
  Presa din Italia nu ne scoate din tigani, iar elvetienii ne spun ciori si corbi.
  Norvegienii se plang ca sunt victime ale inselaciunilor din partea tiganilor romani care le vand cupru pe post de aur.

  Toate aceste natiuni au insa un numitor comun: presa locala, ziaristii din aceste tari, isi apara conationalii, aratand cu degetul Romania, natiune care in proportie de 70 % ajunge in Europa sa se identifice cu sintagma de „Tzigania” sau tara tiganilor europeni.

  Cum s-a ajuns aici ? Nu discutam despre impotenta diplomatiei romanesti care, si-a facut o traditie din a fi una din cele mai, nu slabe, ci fricoase, lipsite de reactie diplomatii europene, care nu face mai nimic sa apere pozitia romanilor in lume [ in Elvetia ciorile de romani sunt striviti in presa de o saptamana si nu exista inca nici o reactie oficiala a MAE, ca doar de aia platim taxe si impozite ], ci discutam despre faptul ca, in Romania, este poate singura situatie in care mass-media, nu numai ca nu ia apararea romanilor care tind sa fie identificati cu etnia rroma, insa promoveaza o Romanie manelista.
  Discutam cu un prieten, manager la o companie elvetiana din Romania, care, pe marginea atacurilor la adresa romanilor din Elvetia, despre care am scris aici http://www.urbaniulian.ro/2009/01/07/presa-elvetiana-s-a-dezlantuit-in-atacuri-furibunde-la-adresa-ciorilor-de-romani-mae-somata-de-intervina-oficial, mi-a transmis aceste lucruri :

  „Draga Iulian,
  Vad si remarc, pe buna dreptate, ca romanii sunt supusi unui tir de acuzatii ingrijoratoare in Elvetia. Sincer este prima oara cand in tara mea, conationalii mei se pronunta cu asemenea agresivitate la adresa unei natiuni europene, insa, hai sa vedem cum s-a ajuns aici. Eu, stii bine, lucrez si locuiesc in Romania de 5 ani.

  Dragule, sunt socat de faptul ca, in presa romana, nici macar un singur ziar nu a scris editoriale de atitudine fata de linsajul mediatic la care sunteti supusi in Elvetia.
  Sunt surprins sa vad ca oficialii din politica voastra externa se fac ca nu vad si ca nu aud, si nu se declara, oficial, macar ingrijorati de escaladarea acestor lucruri la adresa romanilor in presa elvetiana.

  Pai daca voi nu va aparati, cine sa va apere ? Stii de exemplu faptul ca, au existat luari de pozitie din partea presei germane, adica au ajuns ziaristii nemti sa-i apere pe romani, in vreme ce ziaristii vostrii nu spun nimic ? Pentru un elvetian este o chestiune ciudata, pe care o poate elucida doar traind in tara voastra.
  Pentru ca, sa ma ierti insa, programele voastre TV abunda de productii centrate pe imaginea tiganilor.

  De Revelion am vazut o chestiune groteasca, am vazut cum niste valori istorice ale romanilor, erau jucate de catre niste celebritati locale carora voi le spuneti manelisti.
  Fetita mea invata la scoala germana din Bucuresti, iar colegii ei discuta in pauze despre aventurile unei printese in filmul Inima de Tigan.
  In ziarele voastre, nuntile, divorturile si viata tiganilor fac cap de afis, astfel incat intreaga imagine a tarii este construita in jurul lor, astfel incat, cum vreti sa nu fiti identificati cu ei ; adica, cultura voastra ca popor deja este asimilata de cultura tiganilor romani, si cred ca este un eveniment unic, in care o etnie fara civilizatie sa domine un intreg popor si aici ma refer la faptul ca, vina o poarta mass-media care este centrata si preocupata sa faca audienta, exacerband la maximum imaginea tiganilor, astfel incat, in mod firesc tara voastra a ajuns sa fie asimilata cu locul de bastina al tiganilor europeni.”

  Sinuosul drum al lebedei din Austria catre graterele faraoancelor si magraonilor a trecut invariabil prin presa romana. Iata ca aceasta goana dupa audienta, care implica scoaterea in prim-plan al non-valorilor, al manelistilor, au adus Romania la stadiul de cultura facuta sub coviltirul carutei.

  Mega-productii gen Inima de Tigan sau Regina, nu trebuie sa uitam ca au avut audienta maxima de exemplu in ziua alegerilor, atunci cand ROMANII [ nu rromii ] nu fost mai preocupati sa nu rateze episodul respectiv, decat sa isi exercite dreptul la vot.

  Am facut aceasta paralela pentru ca, in cursul acestei dimineti am discutat telefonic cu Ambasadorul Romaniei la Berna.

  Domnul Sava, s-a declarat incantat de faptul ca sunt preocupat de imaginea romanilor in Elvetia, si sincer mi s-a parut a fi un diplomat, care este plin de intentii bune, insa este cam legat de maini si de picioare. Asta pentru ca, dansul mi-a spus ca a informat MAE despre ceea ce se intampla in presa elvetiana la adresa romanilor [s-au lipit ostentativ afise infatisand ciorile de romani inclusiv pe strazile oraselor elvetiene ] si asteapta o reactie a oficialilor romani. Insa, interesante sunt cifrele avansate de domnia sa, care ne demonstreaza faptul ca, Elvetia chiar era ultima tara din Europa care avea dreptul sa ne catalogheze drept ciori, si sa discute, despre un referendum care sa interzica cetatenilor romani, dreptul la libera circulatie pe teritoriul tarii lor.

  Astfel pe piata muncii din Elvetia exista circa 750000 de muncitori straini, in aceasta tara posibilitatea de a muncii la negru fiind redusa.
  Din acesti 750000 de muncitori straini din Elvetia, doar putin peste 3900 sunt romani, adica sub un procent, astfel incat prezenta romanilor este extrem de redusa.
  Insa, din acesti 3900 de romani care muncesc in Elvetia, si din cauza carora nu mai au loc sa respire elvetienii, in proportie de 90 % sunt oameni de o inalta probitate profesionala si morala :
  manageri MBA, profesori, medici adica romani care reprezinta cu cinste tara noastra. Este evident astfel faptul ca, cel putin in cazul acestor atacuri xenofobe din presa elvetia, MAE trebuia sa intervina, pentru ca romanii se simt efectiv abandonati de toata lumea, adevarati fii ai ploii.

  Un profesor roman care preda la catedra unei universtitatii din Berna imi spunea : ” Am invatat la Oxford, predau de peste 20 de ani, insa nu am crezut ca o sa apuc ziua in care, la curs, studentii sa ma intrebe daca nu cumva si eu am rude tigani in familie ! Nimeni nu ne apara, nici presa romana, nici autoritatile romane, nimeni, astfel incat nu ne mai ramane decat sa ne punem cenusa in cap, sau sa renuntam pur si simplu sa mai declaram ca suntem romani ! Inainte de ’89 eram priviti cu simpatie aici, noi romanii, eram considerati oameni eminenti, insa in numai 20 de ani, am ajuns sa primim in bloc eticheta de tigani.

  Si cum sa nu o faca, daca in presa romana nimeni nu vorbeste de romanii de succes, de romanii inteligenti, si asta pentru ca ziarul se vinde numai daca il are pe prima pagina pe Guta, Minune, etc. Eu refuz sa ma las manelizat, insa asta se pare ca este echivalent cu a renunta sa ma mai consider roman.
  Tara mea se cheama Romania, nu RRomania!”

  Dati mai departe !

  Asa poate ajunge si la un ilustru oficial, care sa ne apere CA DOAR DE ACEEA II PLATIM NU ??????????????

  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s