23 de gânduri despre “Interviu Euranet

 1. Am citit interviul si am aflat multe lucruri pe care nu le stiam.
  Am mai citit vreo doua interviuri ale europarlamentarilor romani si am aflat ca nu e deloc usor.
  Succes pe mai departe!
  Un weekend placut si insorit!
  O primavara minunata!

  Gabi.

 2. Cred ca,pentru a face politica de calitate trebuie sa-ti doresti asta si nu sa o faci din alte motive,trebuie sa-ti placa…cred ca dvs o faceti cu drag de romani si cu mult profesionalism.
  In alta ordine de idei as vrea sa spun ca inca un ,,dinozaur” a plecat dintre noi,lasandu-ne sa vedem cat de furnici suntem uneori…

  http://lorybia.blogspot.com/2009/03/atentieincep-sa-dispara-dinozaurii.html
  Dumnezeu sa-l odihneasca pe cel care a fost ION DOLANESCU!

 3. Secretul succesului consta in iesirea din criza, acest lucru se concretizeaza prin realizarea REFORMEI.

  TARA nu este guvernata si nu poate fi guvernata fara o REFORMA profunda si rapida, aceasta poate fi facuta numai de Traian BASESCU si Premierul Emil BOC care sunt decisi.

  Romania este o parodie in tot ce priveste statul :
  – administratie
  -sanatate
  -justitie
  -invatamânt
  -armata si politie
  -economie si finante
  -infrastructura si agricultura
  -mediu
  -transporturi ferate si rutiere
  -servicii si colectarea impozitelor
  -birocratie si coruptie
  -insecuritate cetateanului
  -peste tot

  Nu numai banii conteaza in aceasta REFORMA _ REENGENERING ci si viziunea unde se doreste sa se ajunga si in cât timp.

  REFORMA generala trebuie insotita si de o schimbare a impartirii administrative imediate.

  Liberali nu pot sa o realizeze, sunt prea setosi de putere si a prostie, social democrati sub masca socialului si aroganta unor dedpasiti politic nu pot accepta schimbarea.

  Singuri sunt PD L isti, angajamentele lor par serioase si de incredere, nu sunt imbecili stiu sa -si schimbe opinia in functie de vântul europeean si de viitorul succes al lui Traian BASESCU.

  Natiunea trebuie sa inteleaga, lumea nu se termina mâine, ROMANIA are nevoie de un viitor pentru generatia urmatoare, nu mai are timp sa piarde inca 20 de ani pentru niste ambitiosi bolnavi de tipul lui nastase sau iliescu.

  Natiunea a suferit 20 ani de un capitalism feudal si dupa 50 ani de comunism dur, deci singura cale REFORMA profunda si acceptarea ca viitorul va fi altul nu cel propus de iliescu, roman, vacaroiu, voiculescu, nastase si tariceanu.

  O duminica frumoasa

 4. Sunteti o adevarata Doamna a politici din ROMANIA, ne intrebam ce mai cautati in vagauna PSD.

  Va uram succes si probabil sa va disponibilizati si mai mult pentru a lua Presidentia Partidului,

  Cu recunostiinta,

  Al DVS sincer si credincios fidel politic, radical si democrat nu social si comunist

 5. Ca să fiu sinceră, despre Corina Creţu şi activitatea, implicarea ei PE, în interesul nostru, al tuturor românilor, ştim, noi, poporul !
  Despre unii candidaţi, nu ştim decât că vor musai şi ei pe-acilo, uite-aşa …
  Ia să poftească tovarăşii un pas, doi înainte şi să vorbească poporului, cam cu ce s-or fi ocupat ei in ultimul timp ???
  Corina, nici nu pot să gândesc să nu fii pe primele trei locuri pe liste, căci, ar însemna că s-a intors lumea cu susu-n jos şi din PSD chiar trebuie să se desprindă nişte Oameni, acei deosebiţi Oameni pe care noi, îi vom susţine oricum , dar, va ieşi rezbel şi zic că explicaţii n=ar fi…
  Corina Creţu îşi MERITĂ locul în PE !!!
  Despre câţi din candidaţi se poate spune asta … ?
  SUCCES, CORINA !!!
  http://farm1.static.flickr.com/156/415631054_5dea0343db.jpg?v=0
  respecte şi preţuire Florii de Colţ a scenei politice româneşti,
  Sibilla

 6. @
  Sibilia

  Nu trebuie sa pierdem timpul, Corina CRETU este si trebuie sa fie comisarul nostru europeean.

  Are toate calitatile si expertza de a reprezenta ROMANIA si nu psd ul.

  Severin este evaporat, celalant din Cluj este un oportunist, Corina ne reprezinta si trebuie sa facem sa fie aleasa noastra a ROMANIEI.

  Nu va lasati inselati de propaganda Geoana si Nastase, cu batrâni si depasiti politic si moral.

  Severin a fost secretarul BOB PCR din ROMCONSULT, trecut dubios de turnator si de mare spagist cu cei care isi desfasurau activitatea in colaborarea cu exteriorul, in invatatamânt si ARCOM.

  A fost colonel de securitate acoperit.

  Va asigur de recunostiinta noastra, OANA este cu noi

 7. Stimata Doamna ,astazi a fost o zi frumoasa de primavara autentica si cred ca ,pentru prima oara de mai bine de 20 de ani,se simte un puternic vant de renastere politica si speranta de normalitate .
  Sant convins ca in acest sfarsit de saptamana ce a stat sub semnul alegerilor in partidul Liberal,am asistat la conturarea celor doi poli ai politicii ce vor determina(in opinia mea)recursul la Romania ,la istoria acestei tari ,la simplificarea si asanarea mediului politic dambovitean.
  Sper din tot sufletul in crearea unei doctrine nationale transpartinice si fie ca cei mai buni sa ajunga sa carmuiasca destinul nostru ca popor.
  Doamne-ajuta si sa fie-ntr-un ceas bun!
  Va doresc succes si multa,multa sanatate .

  spedy/22/03/2009

 8. @Romica STANTUGEL
  Respectuos, mă adresez, nu mă … aliniaţi, opiniilor dvs.
  Îi apreciez atât pe Domnul Adrian Severin , cât şi pe Domnul Adrian Năstase.
  Şi care-i problema dacă a fost colonel de securitate ? Păi am avut servicii, acum nu-s forte sigură câţi mai sunt în serviciul României şi câţi la comanda cui … Adrian Severin şi-a făcut mereu treaba şi aceea a fost mereu în slujba patriei, punctum.
  Adrian Năstase până una alta rămâne Prim Ministrul ţării cu cele mai bune rezultate şi care are încă multe de zis 😉
  Corina Creţu este şi va fi mereu un Politician autentic, un model, o susţinem pentru că merită !
  De ce alăturaţi numele Geoană de-al Domnului Năstase … treaba şi leafa dumneavoastră, dar nu încurcaţi borcanele, că nici eu nu încurc … clonele să zicem, şi e un avertisment ! Ştiţi că nu-mi plac cameleonii, măştile, şi…..teatrul di doi bani !
  Care ” noi ” ???
  Nu-mi amintesc să fi aderat eu vreodată vreunui grup, gaşcă, trupă, etc, eu am fost, sunt şi voi fi EU mereu şi cu asta chiar pun PUNCT.
  Sibilla

 9. P.S. Pe mine una slăbiţi-mă cu personajele băsescu şi boc, Doamne Apără-ne de Satan !
  Cât despre pedelachei, vă şi găsirăţi ” simpatizantă ”, taman ţinta, victima ticăloşiilor şi niminiciei lor… Maaarei Grădina Ta , Doamne… maaareeee…

 10. Multumesc tuturor pentru comentarii si sustinere. Sper ca ati avut cu totii o duminica frumoasa, la Bucuresti chiar a fost foarte frumos, soare si nu prea frig.
  Nu are sens sa intram in conflicte unii cu altii, fiecare – in fond – e liber sa aiba propriile lui convingeri. Eu va multumesc inca o data tuturor pentru sustinere si sprijin si va urez o saptamana minunata.

 11. @corinacretu

  Pina una alta interviul „trece” asa cum este.Ceea ce nu inteleg este faptul ca Romania(Romania, Belgium, Austria, Slovenia and Slovakia)
  nu a fost inca examinata in cadrul comisiei.De ce?
  Dar va rog sa fiti la obiect si fara „imbalsamari”

 12. Corina,
  devine de-a dreptul simptomatică pentru voi, oamenii de valoare crescuţi la şcoala Bunicuţei, slăbiciunea de care daţi dovadă „bănuind” de bună-credinţă pe toţi cei care vă ies în cale temeinic încotoşmănaţi în blană de oaie. şi nici măcar de astrahan… 😦
  ANeul s-a înconjurat de-a lungul timpului de tot felul de limbi marca zewa, în spatele căror limbi nu se aflau decât exemplare ale aceleiaşi bicisnice specii de târâtoare ajunse personaj de parabolă a şarpelui crescut la sân; tălică, la al nu ştiu câta diversiune a franţuzitei cătăline radoveniene, cazi iar în tentaţia împăciuitorismului, uitând că nu s-a întâmplat foarte des ca Sibillina să aplice tratamentul cerbilor altor specii decât viperelor.
  şi, din câte realizez, acelaşi bun-simţ dublat de fair-play ce vă caracterizează în aşa măsură încât nu conteniţi să-l căutaţi în cine trebuie şi, mai ales, nu trebuie, refuzaţi ambii doi să acceptaţi o cestie de-o agasantă evidenţă: „modelul” Oprescu este la acest moment singura alternativă viabilă la „lucrăturile” de care vă veţi „bucura”, (N-AM NICIUN DUBIU) în interiorul unui pesedosnicel prostănăcesc: CANDIDATURA CA INDEPENDENT, candidatura din partea noastră, a ROMÂNILOR sătui de combinatorică politicianistă dâmboviţeană…
  UF!

 13. Nah, Cerbere, că trebui să-mi aduci tălică aminte de noile ” achiziţii ” marca Geonelu şi mă luară tăţi draci…. 😦
  Chiar că făcu zmintitul franjuri partidul şi nu-i în stare nici Oamenii de Valoare să-i trateze după cum merită, doară pe el Jionel numa una candidatură-l frământă, după el, potopul… Iar noi, noi ce ne simţim tot mai ai nimănui şi cu licăr de Speranţă DOAR în aceşti OAMENI în care credem, să apucăm codrii la picior, că de hăhăilaă şi trăsnăi spaţiale, vorba ta, ne e lehamite, vai steaua noastră… Doamneee, că mă rog pentru Echilibru şi ziua şi noaptea, nush de ce simt eu că tot de la Domnia sa vine el firişor de Lumină…
  Sibilla

 14. Pingback: Interviuri europarlamentari « Supravietuitor’s Blog

 15. Pingback: Relatare “realistă” a unei vizite la Bruxelles (XI) « Gabriela Savitsky

 16. Corina,

  bafta multa!

  stiu ca nu putem sa te ajutam (cel putin in faza asta, de ierarhizare pe lista de europarlamentari) decat ..moral – si ai toata sustinerea noastra – pentru ca, intr-adevar, meriti sa iti continui activitatea acolo – ai muncit enorm, ti-ai facut legaturi, contacte, te bucuri de recunoasterea celorlalti parlamentari europeni, si nu numai – ceea ce este greu, trebuie sa recunoastem asta, avand de luptat cu „etichete” mai mult sau mai putin conventionale (femeie, romanca)
  nu vreau sa ma repet, dar sper sa conteze aceste lucruri atunci cand se vor stabili „ierarhiile” finale…

  Fii tare, ca sa rezisti atacurilor (dar si laudelor) pentru ca vor incepe in curand!

 17. Corina,

  orice pietrică pe care o pui întăreşte temelia.
  Nu te uita în stânga, în dreapta şi în spate. Ci înainte, cu încredere. Poate nu e mare lucru, dar sunt peste o sută de bannere de susţinere în peisajul bloggeristic. Şi fiecare dintre noi interacţionează cu un grup, cu vecini, prieteni, cunoştinţe, colegi. Sigur, nu-i destul pentru o candidatură individuală. Dar este mare lucru. Chiar dacă eu mă joc de-a literatura, sunt lângă tine, ca o umbră a prieteniei. Eşti un politician despre care ştiu sigur că nu mă poate dezamăgi. Să crezi în tine, pentru că noi credem şi toate vor fi aşa cum e bine.

 18. De atacul din spatele laudelor trebuie avut grije ,pentru ca ,cele cu „adrisantul „cunoscut pot fi parate.!!
  Cred ca Doamna Corina Cretu este oricum deasupra multora dintre aspirantii la un fotoliu europarlamentar…si aici nu vorbesc de simpatie ci ,de intentie de vot.Ne-om sili si-om dovedi.
  Experienta si valoarea TREBUIE sa se impuna inaintea altor criterii.

  spedy/23/03/2009

 19. Va multumesc tuturor pentru comentarii si aprecieri, d-nei Usca si tuturor celorlalti care au afisat bannere de sustinere a candidaturii mele si sper ca voi putea continua munca inceputa la Parlamentul European. Asa cum spuneau Gabi si Anca, e nevoie de timp si efort pentru a te roda astfel incat sa performezi la Parlamentul European. Pentru ca ati facut referire la alegeri, mi-am amintit ca am vazut lista de candidati a socialistilor maghiari la Parlamentul European. Primele trei locuri pe lista sunt detinute de femei, in conditiile in care actuala delegatie socialista maghiara la PE, compusa din zece europarlamentari, are serioase sanse sa se reduca, din cauza erodarii la guvernare a popularitatii partidului lor. E si aceasta o grija pentru reprezentarea femeilor. Si pentru a preveni eventualele comentarii rautacioase ori misogine de-a dreptul, am sa spun ca pe primul loc intre candidati se afla ministrul actual de externe al Ungariei, urmata de o membra a conducerii partidului si de Zita Gurmai, una din cele mai active membre ale Parlamentului European in actuala legislatura. Dincolo de aceste detalii din „ograda vecinului”, sper ca activitatea mea si a colegilor mei va fi apreciata de colegii nostri si ca ni se va acorda increderea de a reprezenta in continuare Romania si PSD in forul european.
  Sprijinul vostru ma emotioneaza si conteaza enorm pentru mine.
  O saptamana frumoasa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s