Antena 3

Azi, de la ora 16, voi participa la Antena 3, la o emisiune consacrata alegerilor europarlamentare.

Va doresc tuturor o zi frumoasa!

Reclame

4 gânduri despre “Antena 3

 1. Corina,
  Domn Pieleanu nervozeanu are ” o boală şi-un dor greu… ” după cum se manifestă, calmul tău îl irită… ceva nu-mi place la acest personaj, să mă scuzi, nu vreau să jignesc, dar, de-l privesc mai mult de 2 minute, gândul mă duce la o… şopârlă, umblă cu fofilica… uf, îmi displace mie sibilină… Mi-au plăcut replicile tale, direct, concret, la obiect !
  Nu ştiu cum se face, dar tot de interlocutori de-acest soi ai parte în emisiunile-n care eşti invitată, nu cunosc cele mai elementare reguli de a purta un dialog civilizat, de-a respecta opinia celuilalt, ăştia n-au auzit de Legile Belagine, darămite de Codul Bunelor Maniere şi e musai s-o spun pe şleau. Discuţiile în contradictoriu ar trebui să fie constructive, derapajele lor de la bunul simţ ,ce limpede le lipseşte, spun atât de multe… şi să mă scuze tov Pieleanu, dar boborul nu e atât de ignorant, smintit pe cât se doreşte sau, se intenţioneză de către unii, zic că inteligenţa nativă a acestui popor, aşa amărât cum e el, nu merită subestimată de nimeni, că le-a-ncâlcit precum la Kosovo ” bine intenţionatul analist ”.
  Noi susţinem candidatul Corina Creţu, pentru că merită, a dovedit, îi cunoaştem activitatea la PE şi aceasta pentru că, da, Corina Creţu e a românilor, s-a implicat şi se implică, ceea ce nu pot spune despre alţi candidaţi şi nu mai insist asupra coloraturii, căci, dacă nu s-au făcut auziţi în aceşti ani, de ce să-i luăm în seamă acum ?
  Felicitări Corina !
  O dupăamiază agreabilă îţi doresc, floare de colţ !
  stimă şi preţuire,
  Sibilla

 2. Atat domnul pieleanu cat si palrlamentarul PDL,au trebuit sa se recunosca mult prea mici pentru un razboi politic.Daca pentru donmul de la partidul domnului Boc se putea intelege inversunarea competitiei pentru europarlamentare,la celalalt domn,s-a observat doar o pozitie de gica contra.
  Mai mult parea (in intelegerea mea )chiar montat sa va diminueze continuitatea discursului,cautand argumente ce uneori s-au dovedit hilare. Acum incepe lupta asta murdara in care nu se mai tine cont de nici o regula a decentei si bunului simt,domnul in cauza ,depasind de multe ori bariera impusa de contextul emisiunii.
  .Nu prea stia care-i treaba cu activitatea parlamentara la Brussel,dar avea pretentia sa emita judecati despre actiunile sau nonactiunile unuia sau altuia .Una peste alta cred ca ati punctat inca odata si ideologic si pragmatic,cu o stapanire de sine caracteristica si cu argumentul faptelor.Daca se vacontinua in maniera asta ,nu se va putea spune decat ca,vi se ridica (involuntar sau nu)mingea la fileu .
  Multa rabdare si toleranta pentru astfel e interlocutori si aveti toate sansele unei izbanzi frumoase.
  o duminica placuta si multa sanatate.

  spedy/17/05/2009

 3. Va multumesc pentru aprecieri. Din pacate, aceasta emisiune a fost o demonstratie a modului in care PD-L intelege sa-si asume campania pentru alegerile europarlamentare, prin prezenta unui parlamentar de Dambovita care stie din auzite cate ceva despre politica europeana, dar care nu a avut nici o retinere in a fi de o agresivitate permanenta si gratuita, doar de dragul de a iesi in evidenta. A reusit in acest fel sa deturneze in repetate randuri dialogul dinspre problematica europeana, care facea obiectul dezbaterii, spre o zona a contrelor superficiale si rautacioase. Imi amintesc ca acest tip de reactie agresiva si lipsita de consistenta au avut reprezentantii PD-L si la alte dezbateri, inclusiv unul din candidatii la aceste alegeri, Cristian Preda, decan la Stiinte Politice si consilier prezidential, demonstrand insa ca nu se poate ridica deasupra acestui stil de hartuiala sterila. Sper ca aceia care ne vad in astfel de confruntari televizate vor sti sa faca diferenta intre cei preocupati de problemele lor, inclusiv prin faptele de pana acum, si cei care isi acopera lipsa de competenta fortand scandalul cu orice pret.
  Multumesc pt aprecieri, va doresc numai bine si o saptamana frumoasa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s