La „Nasul”, la B1TV

In aceasta seara, de la ora 20, voi participa, alaturi de un reprezentant al PD-L, la emisiunea „Nasul”, realizata de Radu Moraru, la B1TV.

Anunțuri

7 gânduri despre “La „Nasul”, la B1TV

 1. Succes, Corina !!!
  ” Un reprezentant al PD-L ”, oare să fie mai indicat să tacă, sau… stârnit să-şi dea arama pe faţă, avându-se-n vedere că-n ultimul timp unul câte unul calcă-n străchini şi-o tot muşcă, spre deliciul boborului care s-a lămurit buştean de promisiunile şi minciunile lor ORDINARE …
  Poate ne lămureşte reprezentantul pedelacheilor, cum se explică învălmăşeala pe metru pătrat,de nemoşaguri, cumetriile,etc proţăpiţi toţi în posturi de conducere şi cum au reuşit să-şi cinsolideze mafiile pe sistem piramidal, ori despre eficienţa clanurilor şi căpuşelor, cam cât le iese, una , alta, cealaltă… suntem tare curioşi, de propaganda lor ieftină şi răsuflată ne e lehamite ! Nişte impostori pe scena politică, cioflingari !
  Dar Naşul la ce-i mai deranjează pe pedelachei, sunt ocupaţi săracii cu pregătitul băgăjelelor, şi-or fi făcut plinul destul, poate-i reţine….
  Nu-l menaja, Corina, spune şi pentru noi, închide-i gura !
  stimă şi respect,
  Sibilla

 2. Corina,
  Revin cu aceeasi remarca de data trecut,dupa ce pana in prezent v-am urmarit cu multa atentie desfasurarea Campaniei Electorale,inclusiv Timisoara,apreciind decenta si echilibrul care au marcat luarile de cuvant ale candidatilor.Indiferent de pozitia unor ziarisi,cunoscuti partizani ai oponentilor,avand autoritatea morala determinata de varsta si experienta de viata,pot conchide ca propunerile de candidati ai PSD si PC,prin discursul lor si competenta dovedita atat in cadrul PE cat si in politica interna,sunt de departe cele mai coerent alese.Fac aceasta afirmatie prin comparatie cu acele atacuri de joasa speta ale unora dintre candidatii celorlalte partide.M-a dezgustat pozitia de „catar” antiromanesc al dnei Monica Macovei ,care si in fata evidentei realitatii face afirmatii care „coboara”atat credibilitatea acelui candidat si mai rau determina in fata strainilor din PE o imagine deformata despre nivelul intelectual si politic al romanilor propusi candidati pentru PE.Credeam la un moment dat ca am depasit faza indecentei politice si al acuzelor fara acoperire ,al denigrarii numai de dragul de a „iesi in fata”.Sunt convins de succesul PSD la aceste euroalegeri si sunt convins ca in pofida micilor animozitati de natura doctrinara unii candidati ai celorlate partide vor avea in vedere acel interes national de care facem ,nu rareori,vorbire.Am remarcat ca intr-un context european interesul national si de grup poate fi armonizat.
  Aceste sentimente ma anima dupa aceasta campanie electorala.Nu insist mai mult ma grabesc la B1 tv sa-ti urmaresc evolutia.
  SUCCES CORINA !!! Sanatate si curaj !Cu mult respect si drag,Ion Borgo.

 3. Felicitari, Corina! O emisiune excelenta, la fel ca si celelalte din care ne-ai oferit secvente pe blogul tau. Am urmarit azi cu mult interes dezbaterea online de pe ziare. com, a fost foarte reusita, desi s-a simtit uneori rautatea postacilor de serviciu de la PD-L. Mult succes, iti tinem pumnii!

 4. Faceti ce va cu cie care nu respecta dizabilitati sint un din e si suferim din cauza asta vreu sa loati atitudine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s