PSD – Alege bine!

Reclame

3 gânduri despre “PSD – Alege bine!

 1. Ce poate fi mai util la final de campanie decit sa reconfirmam ca tara este condusa de multi incapabili, incompetenti si inconstienti. Nu exista cuvinte sa poti descrie nesimtirea crasa a autoritatilor statului fata de copiii si implicit viitorul Romaniei. E vorba de niste bebelusi nevinovati carora statul roman le risca viata si sanatatea de cind s-au nascut:

  „INCREDIBIL Medicii îl ţin în viaţă cu mâinile goale, directorul: avem aparat …să ceară Venit pe lume în ţara nesimţirii, Bebeluşul 79 se sufocă pentru că „nu a fost solicitat” un ventilator ”

  http://www.gandul.info/actualitatea/venit-pe-lume-in-tara-nesimtirii-bebelusul-79-se-sufoca-pentru-ca-nu-a-fost-solicitat-un-ventilator.html?3927;4486968

  Ministerul Sănătăţii a promis că va lua măsuri
  05 IUNIE 2009

  La o zi după publicarea materialului „De ce trage să moară bebeluşul «79»”, Ministerul Sănătăţii a promis că va analiza situaţia de la secţia Neonatologie a Spitalului Municipal Hunedoara, unde nu există aparat de ventilaţie, iar nou-născuţii sunt ţinuţi în unitate, fără a fi trimişi în secţii unde există condiţii mai bune. „

  http://www.gandul.info/actualitatea/ministerul-sanatatii-a-promis-ca-va-lua-masuri.html?3927;4487354

 2. Diasporean, am vazut si eu acea stire si mi-am dat seama ca a trecut ceva vreme de cand n-am mai avut parte de asemenea vesti care nu pot sa nu revolte pe orice om. Sunt sigura ca Ionut Bazac, colegul nostru de la Sanatate, va lua masurile necesare, asa cum a facut si in precedentele cazuri de neglijente de asemenea gen. E mult prea frumos spus neglijente… Cred ca e nevoie de o mana forte care sa impuna ordinea si respectarea unor standarde in sistemul medical si parerea mea e ca la Sanatate PSD a desemnat un ministru competent, care pana acum a dovedit ca vrea si poate sa faca treaba. Ma gandesc acum si la medicamentele compensate pentru pensionari, la reteaua de spitale regionale, la institutul de oncologie proiectat la Timisoara si la alte multe exemple de acest gen. Si stiu ca are in vedere si mai buna dotare a spitalelor si e preocupat de calitatea personalului medical. Am apreciat si faptul ca si-a ales ca mana dreapta la minister pe unul din oamenii care s-au afirmat prin reusitele lor organizatorice, dr. Raed Arafat.

 3. Multumesc pentru raspuns. Indiferent de ierarhia responsabilitatilor, lucrurile trebuiesc miscate rapid si eficient in ce priveste utilarea maternitatilor (caz similar in maternitatea din Turnu Severin, care sta sa cada pe mame si bebelusi) in asa fel incit sa nu avem victime printre bebelusi pentru ca nu s-a achizitionat un ventilator. Totusi, suntem membri UE si sunt sigur ca putem sa accesam ceva fonduri ca sa ne utilam spitalele cu aparatura necesara si sa le renovam ca sa fie la standarde europene. Succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s