„Am învăţat din mers” – interviu CityNews

Aflată la Cluj-Napoca, în campanie, am acordat un interviu site-ului CityNews despre activitatea la Cotroceni, ca purtătoare de cuvânt a preşedintelui Ion Iliescu. Cele trei părţi ale dialogului pot fi accesate cu un click pe fiecare dintre imaginile de mai jos:

cccj

cn1[1]

 cn2

Reclame

2 gânduri despre “„Am învăţat din mers” – interviu CityNews

  1. Grupul PSD pentru P.E. ar trebui să se folosească de popularitate pe care o are în acest moment pentru a capta un rol mai puternic în politica partidului. Este evident că între „europeni” şi „naţionali” există o „linişte”, adică un alt tip de comunicare, mai parcimonios. Părerea mea este că euro-parlamentarul trebuie în acest moment să-şi cucerească statutul în partid, să devină măcar la fel de important ca un parlamentar naţional, dacă nu mai important. Dacă asta nu se întâmplă acum, cât fenomenul alegerilor este încă proaspăt, propaganda electorală pentru prezidenţială v-a înghiţi totul şi euro-parlamentarii vor veni iar la alegeri peste 5 ani împachetaţi în uitare.

  2. Ai dreptate, Bibliotecarul. Sper totusi sa nu fim, cum spui tu, „impachetati in uitare”. Cred ca am putea fi foarte utili. Multumesc inca o data pentru tot ce faci, pentru opera de informare a publicului. O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s