Conferinta de presa cu comisarul european Karel de Gucht

In cadrul manifestarilor menite sa atraga atentia asupra violentei impotriva femeilor, in cadrul sesiunii plenare de la Strasbourg, am sustinut o conferinta de presa impreuna cu comisarul european Karel de Gucht, responsabil pentru Dezvoltare si Ajutor Umanitar. Iata cateva secvente din cadrul acestei conferinte:

Anunțuri

11 gânduri despre “Conferinta de presa cu comisarul european Karel de Gucht

 1. Imaginea este o copie de pe o înregistrare autentică ce dovedeşte că şi dv. sunteţi autentică, făcând parte dintre puţinii politicieni români care mai fac ceva util pentru neamul nostru. Aşteptăm cu speranţă ca autentica prăbuşire a lui Băsescu de duminică 06.12.2009, cu toată rasa şi clica lui, să nu fie contestată de acest josnic prin comportament.

 2. Domnul Şerban sesizează „fisura” acestui tip de efort. Domeniul principiilor şi, eventual, al legislaţiei, îşi arată rezultatele poate în 50 de ani, 100 de ani… Până la urmă totul se reduce la cine învaţă părinţii cum să-şi crească copii. Avem nevoie ca societatea să simtă lucrurile, să înveţe, aşa cum învaţă să apese pe clanţă ca să deschidă uşa. Dacă totul este undeva pus pe hârtie, în principiu totul este OK, în realitate bărbatul se enervează indiferent de lege şi „scapă” una soţiei… că prea l-a scos din sărite. Aici vorbim despre un spaţiu privat, care mai greu poate fi controlat prin lege.

 3. Precocitate

  Bem un vin crud, nedefinit în ale culorii : ea, eu, o pereche venită în vizită cu ăl mic de 4 ani. Pe plasmă apare Băsescu citind universului apropiat atotştiutor, ceva tragicomic dint-o analiză asupra unui filmuleţ dezonorant. Ca la comandă, pruncul se opreşte din joacă, îl fixează pe Preşedinte ca pe o cunoştinţă apropiată şi strigă drăgălaş : Boul, Boul, Boul, Boul, Boul…
  Oaspeţi şi amfitrioni ne suspectăm în tăcere, constatând multe, dar şi că că educaţia politică nu cunoaşte vârste !

 4. Imaginile sunt trucate. E o problemă cu pixelii. Pe sacoul alb apar câteva reflexe albăstrui. In Photoshop a fost decupată silueta comisarului de Gucht si inserată în cadru. In primul film, mâna lui de Gucht, lungită cu o jumătate de metru, se scurge în buzunar, ca apoi să rămână întepenită. Corina Cretu a vorbit singură, într-o sală goală, apoi celelalte personaje au fost adăugate fie în Flash, fie în SwishMax. Conferinta de presă n-a avut loc, iar Corina Cretu nu l-a întâlnit niciodată pe comisar. Ergo, filmul provine de la Dinu Patriciu. Q.E.D. Cer o expertiză internatională, care să certifice falsul!

  Salutări călduroase, Corina, si o activitate cel putin la fel de prodigioasă si benefică!

 5. Coşmarul

  – Marie !
  – Da Traiane.
  – Am visat-o pe Doina Badea fredonând « Cânta un marinar la proră », după care a zis-o şi p-aia cu « Roata morii se-nvârteşte », apoi « Se-ntorc vapoarele ! »
  – Tu unde erai ?
  – La provă, plângeam !

 6. Păstrând proporţiile, selectez coincidenţe Nelson – Băsescu :

  – Amândoi au distrus navele Frantei ;
  – Amândoi şi-au prăpădit propriile flote ( unul în luptă
  altul pe timp de pace) ;
  – Ambii caracterizaţi de risc şi curaj nebun ;
  – Pasiune pentru o E…. făcură câteşi doi ;
  – Probleme la cât-un ochi, ambii avură ;
  – Au suferit de rău : primul de mare iar al doilea
  de Năstase ;
  – Plagă la coloana vertebrală avură amândoi
  ( lui Nelson i-a adus moartea).

 7. Va multumesc pentru incurajari. Din pacate, in aceste zile nu e timp pentru astfel de „detalii” precum violenta impotriva femeilor (sau copiilor), despre dreptul romanilor de a circula liber in lume sau de a se angaja fara restrictii in Europa. Nu e timp nici macar pentru o discutie despre criza economica, despre saracie, despre lipsa de sanse a tinerilor, multi siliti sa abandoneze scoala prematur, nici despre sistemul medical sau cel de pensii – ambele la pamant.
  In schimb, vorbim despre comunism, ca intr-un film absurd, in care timpul e dat inapoi, pentru a tine treaza obsesia pentru o tinta de mult apusa.
  In acest timp, sunt tot mai multe semnale ca PD-L si Traian Basescu sunt hotarati sa recurga la orice pentru a nu pierde puterea, de la perturbarea sistemului energetic pentru a putea frauda alegerile si incidente menite sa creeze panica si sa determine un absenteism cat mai mare, pana la demonstratii violente de contestare a unui rezultat tot mai probabil negativ actualei puteri. Cred ca Romania are nevoie de o monitorizare atenta din partea UE in aceasta perioada.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s