Locul potrivit

Am primit acest videoclip pe mail, de la un fost coleg de liceu. Lansat in aceasta saptamana, melodia se bucura deja de foarte mult succes in randul tinerilor.

Peste cateva zile se vor implini 20 de ani de la Revolutie. Cred ca bilantul cel mai amar al acestei perioade este sintetizat in refrenul pe care-l fredoneaza tinerii de azi: ”Nu ne-am nascut in locul potrivit”. Cum s-a ajuns aici?

Anunțuri

28 de gânduri despre “Locul potrivit

 1. CINE A INTELES CUM AU STAT LUCRURILE ,ISI AMINTESTE CA LIDERII MARCANTI AI P.D.L.-ului(BLAGA) AU ZIS DE LA INCEPUT CA DACA SE RENUMARA VOTURILE ,O SA FOE MAI RAU!!!
  DE UNDE STIAU ?PAI EI AU CONDUS OPERATIUNEA INVALIDARII VOTURILOR PENTRU GEOANA -PRIN STAMPILAREA ACESTORA INCA O DATA ORI DE DE DOUA ORI SI CU APLICAREA STAMPILEI DE VOT SI PE DREPTUNGHIUL IN CARE ERA NUMELE CANDIDATULUI BASESCU –PENTRU A SE SPUNE ULTERIOR CA VOTANTUL L-A VRUT PE BASESCU!!!
  D.N.A.ESTE =POLITIE POLITICA .CA SI A.N.I.A.N.A.F.DUPA BECALI ,VOICU,URMEAZA CERCETAREA ABUZIVA A LUI VANGHELIE SI HREBENCIUC APOI CEVA DE LA P.N.L.(A INCEPUT CU FOSTUL MINISTRU AL MUNCII,PENTRU ACONTINUA CU LO-CA SEA CEDEZE!!).DACA ERAM DIN TIMP CREZUT ,NU SE AJUNGEA AICI

  CU OCAZIA SCHIMBARII JANDARMILOR LUI BLAGA CARE PAZEAU SACII CU BULETINE DE VOT (DE LA BIROURILE ELECTORALE JUDETENE )UNELTELE CRIMINALE BASESCIENE AU SCHIMBAT BULETINELE DE VOT IN FAVOAREA LUI BASESCU -DOAR IN LOCURILE IN CARE AU FOST 100 %SIGURI CA NU EXISTA ABSOLUT NICI UN RISC!AU FOST ILEGAL DESIGILATE DOCUMENTELE SAVARSINDU-SE INFRACTIUNE DE RUPERE DE SIGILII, TRISOTUL BASESCU A CONDUS OPERATIUNEA BAZANDU-SE PE CEAUSISTA LIDIA BARBULESCU MEMBRA PERMANENTA A C.S.M. SO PROPUSA PRESEDINTE A I.C.C.J.-SEFA LUI CAZANCIUC (IN TRECUT PURTATOR DE CUVANT LA PARCHETUL DE PE LANGA I.C.C.J. -IAR ACUM IN M.A.E.).ACUM TRAIAN BASESCU VA SEMNA DECRETUL PREZIDENTIAL DE NUMIRE AL OBEDIENTEI INFRACTOARE LIDIA BARBULESCU.,
  FDE CE NU SAU TRANSPORTAT IMEDIAT LA TRIBUNALE SACII DE BULETINE DE VOT?PENTRU CA S-A PASTRAT SOLUTIA DE REZERVA ,CA DACA SE FACE CONTESTATIE IMPOTRIVA REZULTATELOR ALEGERII-DE CATRE P.S.D-. ,SA SE TREACA LA PLANUL B AL ANULARII BULETINELOR DE VOT VALABILE ALE LUI GEOANA CONCOMITENT CU DISTRUGEREA ALTORA SI INLOCUIREA LOR CU BULETINE FAVORABILE LUI BASESCU.
  [UNELTELE CRIMINALE BASESCIENE AU SCHIMBAT BULETINELDEVOT IN FAVOAREA LUI BASESCU -DOAR IN LOCURILE IN CARE AU FOST 100 %SIGURI CA NU EXISTA ABSOLUT NICI UN RISC!]
  Minoritatile “nationale”( Uniunea Ucrainienilor din Romania,Partida Romilor „Pro- Europa”,Uniunea Democrată Turcă din România, Uniunea Polonezilor din Romania,Federatia Comunitatilor Evreiesiti din Romania ,Uniunea Croaţilor din România,Asociatia Italienilor din Romania)sunt liantul intre agenturile straine si tradatorii din serviciile secrete din Romania-de care vorbea asasinatul CEAUSESCU!
  METODA RACOLARII DE CATRE PDL PRESUPUNE COINTERESARE SI SANTAJ.STITI CE LI SE SPUNE PE FATA CELOR CARE SUNT CHEMATI SA TRADEZE?”ORICUM BASESCU CASTIGA”.ESTE UN INSTRUMEN DE LUCRU ORDINAR!
  DE CE SE DORESTE CA PANA LUNI SA SE REZOLVE NUMARAREA VOTURILOR,?PENTRU CA CE(BARROSO) SI F.M.I. COMPLICII LUI BASESCU .SA POATA VORBI CU UN GUVERN CORUPT AL LUI BASESCU! MAGISTRATII DIIN B.E.C. SUNT COMPLICII SI COAUTORII INFRACTORULUI BASESCU -INCA DE PE TIMPUL CAND BASESCU ERA PRIMAR GENERAL.PE LANGA FAPTUL CA SUNT COINTERESATI,PENTRU A NU TRADA, SUNT SI SANTAJATI IN PRELABIL DE CATRE POLITIA POLITICA BASESCIANA!!IATA DE CE NUMAI LUPTA CONTINUA SI PERMANENTA PENTRU CASTIGAREA DEMOCRATIEI ESTE SINGURA SANSA PENTRU POPORUL ROMAN !

 2. Imi pare rau ca tinerii gindesc asa. Eu sunt plecat de multi ani din Romania. M-as intoarce miine daca ar fi o tara normala. As vrea sa ma felicit ca am hotarit sa plec atunci, insa cumva tot nu ma bucur ca am plecat. Tot ma gindesc la „ai mei”.

  Ma gindesc cum jumatate din romani sunt „ciuruiti” de un presedinte bezmetic. Care, culmea, declara ca ii iubeste! Cita ura si cita energie negativa opreste poporul asta sa se dezvolte! Ii inteleg pe tineri ca vor sa plece. Cel putin sa ne gindim la reintoarcere…un cintec pentru reintoarcere compune cineva? Un cintec pentru intelegere si toleranta?

 3. E un cantec dureros de adevarat… Romania va ajunge o tara de lingai care administreaza hoteste saracia si de asistati sociali, daca se continua asa. Uneori mi se pare ca exista un plan diabolic in aceasta privinta. Si totusi, in mod halucinant, pe listele noastre permanente sunt peste 18 milioane de votanti, deci populatia noastra draga a crescut in ultimii 20 de ani. Atunci e normal sa voteze si minorii si mortii, nu? Sa contribuie si ei la viitorul mic si negru de care se vorbea in bancurile de pe vremuri…

 4. Diasporean, si eu sunt tanar. da, si eu vreau sa plec in cazul in care la putere o sa ajunga psd-ul. de ce? mai intai de toate pt ca imi aduc aminte de infama mafie psd din guvernarile anterioare, perioada in care orice licitatie sau oferta de contracte era conditionata de apartenenta politica. e adevarat, o ducem greu, platim taxe si impozite pentru maimutoii care ne reprezinta. o vom duce si mai greu pt ca aceasta instabilitate se va prelungi. renumararea partiala a buletinelor nule dovedeste ca …. tot psd a „gresit ” mai mult. acum se cere expertiza grafologica. perfect de acord – un amic, membru al unei comisii la o sectie speciala din partea psd mi-a spus ca 20% din declaratiile pe proprie raspundere au fost scrise de el (din diferite motive). deci …. ce o sa spuna expertiza grafologica? parerea mea este ca partidul care a pierdut trebuia sa aiba demnitatea recunoasterii infrangerii. trebuia sa stopeze prelungirea crizei politice si sa spuna … ok, am pierdut, de maine ne apucam cu totii de treaba. dar acel partid are alte interese, probabil de clan, pt ca personal nu vad unde este sustinerea interesului national. nu spun prin asta ca sunt adept Basescu. nu spun ca mi-au placut cei 5 ani trecuti. si nici nu sunt sigur ca va face ceva din ce a promis.
  PS – un viceprimar psd dintr-un sat ardelenesc spunea recent – le-am dat taranilor astia lighene, faina, ulei, tuica, i-am dus si cu masina pana la sectie – si la numaratoare … 70% – B, 30 % G. Am cheltuiat atatia bani. Ce fac acuma?
  Da, un exemplu minor, inteleg de ce pierderea acestor alegeri pentru unii e atata de dureroasa.

 5. „Cum s-a ajuns aici?”
  Iti spun eu, Corina, cum s-a ajuns aici. Sub ochii nostri! Ion Iliescu, Petre Roman, Emil Constantinescu … Corina Cretu, … George Serban …

 6. Ler cu fler

  Dârdală, imbecilule, ţie ţi-a trecut lerul, în timp ce lui Mircea, care deja a intrat în folclor ca personaj pozitv, i se va cânta lerul într-o puzderie de colinde, doine, cântece de luptă, cântece bătrâneşti şi – nu la urmă – cântece cu…cântec.
  Cei 9 de la CC ( circumferinţa cercului magic al lui Euler ) nu pot spune DA nemţoaicei Frau(da), riscând să intre, pe veci, în colindele injustiţiei româneşti.
  Urnele de vot ale necinstei unei clase politice putregăite vor căpăta alte sensuri : urne funerare, servis terorist al sistemului (s.t.s.), cutii de clonare electorală, cutia milogilor dezumanizaţi, baza de date a fraudei electorale, etc.
  Este obligatoriu ca toate documentele incriminate ale turului 2 prezidenţial să fie, prin lege, conservete pe viaţă şi depuse în fundaţia Monumentului Românesc al Necinstei Prezidenţiale ce se va ridica în faţa Palatului Cotroceni.

 7. Cum s-a ajuns aici? Da, asta e întrebarea care ar trebui să ne preocupe. Nu există un singur răspuns, o singură explicaţie. Ar trebui să încercăm toţi să răspundem, aşa poate am ajunge la o concluzie utilă.

 8. A contribuit din plin întreaga clasă politică.În 90 a avut marea ocazie să o ia de la zero pe calea cea bună având sprijinul întregii populaţii. Şi cu ce am început? Mineriade, ” Noi nu gândim ci muncim”, am atacat politicienii veniţi din exil pe motiv că nu au mâncat salam de soia ca noi. Întreaga clasă politică a dus pe cele mai noi culmi jaful şi corupţia. Iar alegerile prezidenţiale , şi în general viaţa politică de la noi, nu au fost decât o mascaradă pentru naivitatea populaţiei. Cam asta e părerea mea.

 9. Habar n-am avut de porcăria lui Băsescu privind pretinsa casetă despre Geoană. A făcut aluzia infectă la OTV, televiziunea care i se potriveşte – că a obţinut voturi de la prostiţi şi proşti (naivi şi inculţi, ca să nu ziceţi că nu vă traduc – în schimb, alegătorii instruiţi au votat în majoritate cu Geoană, o parte din ei fiind ai lui Crin, mai precis, 70% din votanţii lui).

  Patapievici a declarat chestia-asta pentru un ziar spaniol în ziua alegerilor, mai precis, a spus că spre deosebire de “adversari” care au difuzat o casetă ”falsificată” cu Băsescu lovind un copil care “n-avea ce căuta acolo”, nemaipomenitul preşedinte în exerciţiu a beneficiat de o casetă cu “Geoană primind sex oral” şi nu s-a pretat să o difuzeze.

  A spus-o preşedintele Institutului Cultural Român. Nu ţaţa Marghioala de pe şanţ!

  1. Patapievici compară molestara unui copil, chiar în public, cu un act intim. (Nici nu-i de mirare, din moment ce suporterii “intelectuali” ai preşedintelui în exerciţiu justifică bătaia, cum a zis Sorin Ioniţă, în termenii: “un dos de palmă dat unui mucos”).

  2. Băsescu n-ar fi difuzat caseta, dacă ar fi existat, pentru că o parte din alegătorii lui s-ar fi reorientat spre Geoană (conform standardelor pe care chiar preşedintele în exerciţiu le-a promovat).

  3. Purtătorul de cuvânt prezindenţial, Valeriu Turcan, l-a făcut mincinos pe Traian Băsescu, din moment ce a declarat, într-un comunicat, că echipa preşedintelui n-a avut niciodată asemenea casetă, după ce Băsescu zisese la OTV că echipa lui l-a sfătuit s-o difuzeze, iar el, principialul, a ameninţat că se retrage din cursă dacă o difuzează. Dar nu-i de râs. E mizerabil.

  4. Şi în primul rând. Ne-am întors la poliţia politică din 1989. De ce au murit oamenii-ăia, ca să reînfiinţăm Securitatea, după 20 de ani? Obsesia ascultării telefoanelor, în general, a urmăririi vieţii oamenilor. Instrumentele şantajului, fricii. Vizând intimidarea şi izolarea oamenilor ca să poată fi controlaţi.

  Cine l-a votat pe Băsescu a optat pentru supravegherea vieţii personale. Pentru poliţie politică. Pentru stat poliţienesc. Infinit mai costisitor decât regimul parlamentar, ultimul obstacol în calea regimului personal al lui Băsescu.

  Deci, când ne retragem în dormitor, să-i raportăm iubitului conducător. Preşedinte voyeur.

 10. In cei 50 de regim totalitar,oamenii s-au obisnuit cu ideea ca valoare individului nu contreaza .
  Dupa 90 ,activistii din randul 2 ca sa isi pastreze privilegiile au impus un sistem „democratic” in care toti semidoctii si hotii au ajuns in pozitii importante si au condus tara.
  Din cauza lor ,toti tinerii vor sa pleace din tara.
  Pt ca noii ciocoi nu stiu decat sa fure ,sa isi puna rudele in pozitii caldute ,sa faca afaceri cu statul etc iar oamenii de rand nu au loc de ei …
  Sunt curios cati din 300 cei mai bogati romani nu au facut afaceri cu statul….
  Numai bine.

 11. Pingback: Nu ne-am născut în locul potrivit! « skeptical eye

 12. hmmm…
  Tu, esti in globul de cristal
  Ce-mi arata drumul catre mal
  Cand ma pierd in lumea mea, si-as vrea
  Sa inving tristetea grea…

 13. Filmul porno cu Mircea Geoana apare pe piata
  Dec 13, 2009

  O inregistrare veche din timpul campaniei din toamna lui 2008 in care Ana Birchall doneaza 5000 de euro pentru campania PSD. Un fas mediatic exploatat la maxim in aceste zile de echipa de intoxicare a candidatului Traian Basescu. Totul va rasufla in penibil impreuna cu declaratiile obsecene facute de „intelectualii” atarnati ai basescului . O perdea de fum aruncata in scopul distragerii atentinei de la problema principiala, fraudarea alegerilor prezidentiale. Atata pot, impotenta si promiscuitatea a cuprins bordelul din Modrogan Nr. 1.

 14. Uite cum ma faceti voi sa ma gandescdin ce in ce mai mult la varianta „Oprescu iepuras Basescu”
  ”Geoana e pe vîrful penibilului”
  Scrie Anca Alexandrescu pe blogul ei:
  ”Mi-am pierdut o ora, aseara, ca sa il urmaresc pe acest Geoana care nu stie piarda, care nu are demnitate si care este in stare sa sacrifice tot doar pentru a ramane el si gasca lui intr-o pozitie favorabila. A asteptat ca institutul de casa al Antenei, CCSB, sa livreze un nou sondaj aranjat probabil din condei, pentru a se urca din nou pe val. Din pacate este doar pe valul penibilului. Emisiunea a fost demna de comicii vestiti. Mai precis invitatul. Nu, nu a vorbit despre cum se pune un dop de sampanie la loc, despre cat tine noaptea la Polul Nord sau despre ce i-a pus Mos Nicolae in ghetute. Desi poate ar fi fost mult mai credibil. Nu imi aduc aminte de alt personaj in afara de Ceausescu care sa devina subiect de bancuri, asa cum a ajuns presedintele PSD. A, ba da…Bula. E trist ce se intampla astazi in PSD si ma incearca un sentiment de amaraciune cand deschid televizorul si ii vad pana la saturatie pe Liviu Dragnea, pe Marian Vanghelie, pe Dan Nica si din cand in cand pe cate un tanar ”yesman” al lui Hrebenciuc sau pe eternul Cozmin Gusa.

 15. Pumnul

  Berlusconi, ca şi Băsescu adorator al băilor de prostime,
  a primit ce a căutat, o lovitură „cu greutate” ce s-a dorit
  mortală, îndelung studiată, de la un bărbat “motivat”, cu discernământ oscilant, din câte se pare.
  Un multimiliardar, în euro, mafiot, astăzi în vârstă de 73 de ani, care a sfidat scena politică italiană, Berlusconi, şi-a propus să dovedească, dacă mai era nevoie, forţa banului, singura ce guvernează sistemul ghermănos care ne-a fost impus şi nouă românilor; rezultatele viciate de alegeri frauduloase din turul 2 prezidenţial al României, aliniindu-se confirmativ.
  Corecţia aplictă în public lui Berlusconi, la lumina zilei, susţinută imediat pe internet de 28000 de conaţionali, continuă tradiţia romană de înlăturare brutală a acelor conducători indezirabili ce se menţin la putere prin mijloace neagreate, sfidînd masa critică populară sau politică.
  Numărul impresionant de peste 5205000 votanţi pentru Gioană formează o masă critică ce nu trebuie ignorată de Curtea Constituţională prin prafuri gen reanalizarea nulelor. Întotdeauna se va găsi un berbec furios pe Băsescu, văzându-l în intimitate cu oaia preferată pe care
  o dezbracă de cojoc !
  Ultimii clasaţi într-un recent clasament al liderior europeni, Băsescu şi Berlusconi vor fi în curând primii plecaţi pe uşa din dos a scenei istoriei politice actuale.

 16. Corina, multumesc pentru preluare. Din pacate asta e sentimentul care incearca si generatia 20. Si 30 … si +40 …
  A cui e vina ? A noastra a tuturor. Alsi si alegatori, romani cu totii in mentalitati gen „se poate si asa”. Nu cred ca este cineva mai putin vinovat. Cine se simte, sa ridice piatra !…

 17. Prin propriile alegeri,propria indiferenta si incapacitate de actiunea. Poate si prin necunoasterea metodelor prin care puteam reactiona. Nu locul e de vina, ci oamenii.

 18. Pingback: | McGogoo’s Hell - Suburban philosophy

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s