Victor Ponta s-a intalnit cu europarlamentarii PSD

Azi, la Bruxelles, am participat la reuniunea europarlamentarilor PSD cu presedintele Victor Ponta. Ma bucur ca noul lider al partidului a ales, ca prim contact politic extern in aceasta calitate, sa se intalneasca cu delegatia noastra din Parlamentul European si cu reprezentantii Socialistilor Europeni. E prima data cand un presedinte al PSD are o astfel de intalnire cu europarlamentarii partidului nostru, la Bruxelles, semn al intentiilor de imbunatatire a comunicarii dintre delegatie si partid si de intensificare a prezentei social-democratilor romani in plan european.

Cu Miguel Angel Martinez, vicepresedintele socialist al Parlamentului European

De altfel, dupa cum spunea Victor Ponta si in intalnirea cu reprezentantii presei romane la Bruxelles, delegatia europarlamentara va avea aceeasi reprezentare in Biroul Permanent National al PSD ca si cele doua grupuri din Parlamentul national. Aceasta inseamna permanentizarea unui contact direct pentru a valorifica mai bine potentialul de actiune de la nivel europarlamentar, in conditiile in care e nevoie de o implicare mai accentuata pentru sprijinirea cetatenilor – tot mai greu loviti de dificultatile economice si sociale – pe fundalul risipirii rapide a ultimelor firave sperante ca actualul Guvern poate sa gestioneze situatia de criza pe care o traversam.

27 de gânduri despre “Victor Ponta s-a intalnit cu europarlamentarii PSD

 1. Mă bucur să văd implicarea Domnului Ponta în tot ceea ce înseamnă politică a partidului pe care-l reprezintă :). Asta nu poate să fie decât de bun augur celor care au avut încredere în el şi în ceea ce înseamnă spirit tânăr pentru PSD.
  Se pare că e mult mai bine să îţi pese de cei care te-au ales, iar asta va lega şi va da roade în ciuda a tot ceea ce s-a vehiculat negativ.

  Îţi stă tare bine zâmbind Corina! Sper să te văd zâmbind mult mai des!!!

 2. >>”E prima data cand un presedinte al PSD are o astfel de intalnire cu europarlamentarii partidului nostru”

  Ahh, nu mai comentez ce e istorie. Un demers bun al domnului Ponta.

 3. BASESCU UN PRIETEN DE NADEJDE A TERORISMULUI INTERNATIONAL
SCRISOAREA CATRE PRESEDINTELE FRANTEI
Nicolas Sarkozy
L’Ambassadeur de France en Roumanie, M. Henri PAUL
Ambassade de France en Roumanie

Scrisoarea adresata catre PRESEDINTELE FRANTEI si raspunsul la aceasta scrisoare vor fi publicate in curand pe noul meu BLOG ROBERT HORVATH DEVA 
http://devanewyork.blogspot.com/
Scrisoara contine urmatoarele subiecte:
1 INTELELEGEREA SECRETA INTRE PRESEDINTELE ROMANIEI BASESCU SI AL QUEDA SI URMATOAREL ORGANIZATII TERORISTE ACRIVAND PE TERITORIUL ROMANIEI :Hamas
 Hezbollah
 Fratii Musulmani
 Partidul Eliberarii Islamice
 Frontul Democrat pentru Eliberarea Palestinei
 Frontul Popular pentru Eliberarea Palestinei
 Al Fatah
 Al Saika
IN SCHIMBUL PROMISIUNII CA NU VOR ACTIONA PE TERITORIL ROMANESC
TERORISTII ( FILATI SI ARESTATI ) SUNT ELIBERATI SEMNAND O DECLARATIE
IN CARE PROMIT CA NU SE INTORC IN ROMANIA PA TIMP DE 15 ANI. IN ACEST FEL A FOST ELIBERAT O CELULA AL QUEDA SI 2043 DE TERORISTI
2.030 cetateni arabi au fost expulzati din Romania
Sursa: Oficiul pentru Straini din cadrul MAI
Acesti teroristi sunt lasati liber sa organizeze actiuni asuprra teritoriului Frantei si Europei de vest. (documente )
2 Patrunderea pe teritorilul francez a terotistilor arabi pe vase romanesti care pornesc din portul Constanta.
3 INVOLVAREA LUI BASESCU IN URIASUL SCANDAL FRANCEZ ANGOLA- GATE. ULTIMELE DECLARATII FACUTE DE BOUT DIN INCHISOAREA DIN TAILANDA – TRANSPORT DE ARME CATRE ANGOLA IN TANDEM CU BASESCU. (FILMUL ROBERT HORVATH BASESCU-BOUT FRATI DE ARME.
4 CONTRABANDA DE ARME IN AFRICA
-fostele clolonii franceze. Documente ONU
DOCUMENT ATASAT 3A
LOVITURA DE STAT DIN CIAD
( ACTIUNEA DEGERATU )
” REBELIUNEA DIN CIAD PUSA LA CALE IN ROMANIA”
Rebeliunea din Ciad, pusă la cale în Romania .stire preluata de agenţii de ştiri precum Associated Press, AFP sau Reuters.
“Comandantul „Alliance Nationale de la Resistance” din Ciad (ANR – Alianţa Naţională pentru Rezistenţă), colonelul Mahamat Abbo Sileck, s-a plimbat, săptămâna trecută, nestingherit, prin România. DOC A2

Războiul civil din Ciad se poartă cu arme româneşti, dezvăluie liderul ANR, cea mai importantă facţiune rebelă de pe teritoriul Ciadului.”
“RAZBOIUL DIN CIAD SE POARTA CU ARMAMENT ROMANESC
“În războiul civil din Ciad latră mitralierele fabricate în România”.
Automatele kalaşnikov (patent sovietic) produse la Cugir au fost iniţial vândute Libiei. Colonelul Mahamat Abbo Sileck dezvoltă subiectul:” Kalaşnikovul made in Cugir întreţine războaile din Ciad Ştiu că avem multe arme din Europa de Est. Există o filieră prin care armele din Est au ajuns în Ciad, şi anume Libia. Libia i-a dat arme actualului preşedinte Idriss Deby, când acesta era în opoziţie. Sunt arme Romanesti.Kalasnikov, 45 de mm… Sunt luate din Libia. Le utilizează atât Deby, cât şi rebelii care, de fapt, sunt foşti militari din armata lu Deby.”
IN TIMPUL VIZITEI COLONELUL FACE O VIZITA LA FABRICA DE ARME CUGIR ROMARM UNDE SE INTALNESTE CU DIRECTORUL CAZACU. dog3382
INAINTE DE PLECARE SE INTALNESTE CU CONSILIERUL PRESEDINTELUI BASESCU. GRNERALUL DEGERATU SI SE PUN LA PUNCT DETALILE LOVITURII DE STA. doc3e
-CONECTIA DINTRE SERVICIILE ROMANESTI SI ASOCIATIILE FOSTILOR SOLDATI DIN LEGIUNEA STRAINA
5 LEGATURA DINTRE ORGANIZATIILE ” CULTURALE ” ARABE DIN ROMANIA SI CELE FRANCEZE. SPRIJIN FINANCIAR PENTRU CELULE ARABE .
6, CHEMAREA INAPOI A STUDENTILOR PALESTINIENI – UN URIAS PERICOL PENTRU OCCIDENT.
7. RACHETE ROMANESTI DESTINATE TERORISTILOR
8.EXPOZITIE DE PROPAGANDA ALQUEDA DE LA NEW YORK ( SCANDALUL ICR ) AL TERORISTUI OMAR AMBAR AMBAKI.
8. SCANDALUL ARMENIAN CONECTIA PARIS -BUCURESTI -DOC 00A12-
9. CRIMA COMISA DE TRAIAN BASESCU IN PORTUL ROUEN IN ATENTIA ORGANELOR JUDICIARE FRANCEZE. NOI DOCUMENTE 4A2 4A3 4A06
Pe blogul Robert Horvath veti gasi poertinente comentarii despre legatutile lui Basescu cu lumea araba,
Robert Horvath USA site www,devagallery.com
blog http://devanewyork.blogspot.com/
  site www,devagallery.com

 4. Vad acolo(in foto) un tandem ce ar putea da forta si incredere ,ce ar putea schimba fata social -democratiei si ar putea produce un inpuls puternic in desvoltarea europeana a Romaniei.Mai vad si altceva dar,toate la timpul lor.
  Va doresc o colaborare fructuoasa si mai ales spornica.

  spedy/05/03/2010

 5. Domnul Victor Ponta a facut un gest de NORMALIATE.
  Vreau sa il vad pe domnul Ponta SI pe strada, printre oamenii simplii, stand de vorba cu electoratul tinta. Asa se castiga increderea oamenilor.
  O zi buna!

 6. @ Corina Creţu
  Stimată doamnă,
  Parlamentarii europeni ai PSD au discutat cu domnul preşedinte Victor Ponta problema lipsei de vizibilitate a activităţii euro-parlamentare în media românească?

 7. Un pas spre înainte, o mişcare de bun augur, sperăm.
  Cu toate reţinerile mele în ce-l priveşte pe V Ponta, iniţiativele lăudabile nu-i vor fi minimalizate, dimpotrivă. Cine l-a sfătuit în acest sens a dovedit multă înţelepciune şi nădăjduiesc să aprecieze şi să-şi ţină aproape Înţelepţii.
  Mulţumim pentru relatări, Corina.
  Un sfârşit de săptămână agreabil, floare de colţ !
  stimă şi respect,
  Sibilla

 8. Sper ca de astă dată să fie „folosiţi” mai abitir europarlamentarii PSD în ceea ce înseamnă mesaj public al partidului.

  Faptul că nu s-a apelat la ei (ştiu asta) reprezintă, pe lângă altele, un motiv solid al scorului dezamăgitor înregistrat de PSD în afara graniţelor.

  Aşa-i, Corina?

 9. ei, de data asta chiar ma surprinde ponta. chiar ma miram, „uite ma, la psd au trimis la bruxelles ce au avut ei mai bun si dupa aia ii uita acolo”. uite ca ponta paseste cu dreptul. mie mi-ar parea bine sa imi insele asteptarile victor ponta. faptul ca a stiut sa inceapa acolo unde exista valoare imi demonstreaza ca potential exista desi inca nu are un program clar. o pozitie spre centru si un „appui”pe valori l-ar face presedinte la o varsta de invidiat. sper sa se transforme dintr-un smecheras intr-un vulpoi. daca pune si un pic de cinste peste „risca” sa se transforme intr-un om politic de mare valoare.
  a, si sa isi caute bine consilierii. nimic nu e mai important ca lucrul asta. (ai buni sunt aia cu fumuri putine, care muncesc pe deselate si iti spun adevarul intotdeauna.)

 10. Pingback: Flori de ziua femeii « Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

 11. Premierement je salut le camarade Miguel Angel Martinez, vicepresedint socialist au Parlament European

  A quoi sert le Parti Socialiste Européen ?

  „Cette question, je me la suis posée pour la première fois il y a quelques semaines face à l’incompréhensible ralliement des chefs d’Etat britannique, espagnol et portugais, tous socialistes, autour de la candidature de Jose Manuel Barroso (membre du parti populaire européen) à la tête de la Commission. Comme si Martine Aubry appelait à voter Nicolas Sarkozy ! Ce geste, je ne le comprends toujours pas. Si quelqu’un le comprend, je suis preneur d’explications.

  Bien sûr, les socialistes gaulois s’agitent et dénoncent à tout va, mais que peuvent-ils bien faire seuls ? Les semaines passent, l’élection approche et les socialistes européens n’ont toujours pas de candidat contre Barroso. Le PSE serait-il tétanisé par la peur ? Certes, l’actuelle majorité des gouvernements européens est à droite, l’actuelle et très probablement prochaine majorité au parlement européen est/sera elle aussi à droite. Mais de là à abandonner toute proposition d’alternative !? La politique, ça n’est pas se battre pour ses idées ?

  Ce scénario délirant n’en est pas un, c’est la triste réalité offerte par le PSE. On aurait pu espérer un moment voir la candidature de Poul Nyrup Rasmussen, président du PSE. Pas intéressé. Ou celle de Martin Schulz, le responsable des socialistes européens au parlement. Pas intéressé non plus. Mais alors y-a-t-il un socialiste européen, juste un, pour représenter son camp, à défaut de faire honneur à la démocratie ? La messe est dite, le coup de grâce est tombé hier, venu d’outre-Rhin, par la voix de Franz Müntefering, le patron du SPD qui qualifie Barroso d’homme “de confiance” et “d’expérience”, balayant même d’un revers la question d’un candidat socialiste face à une évidente reconduction de Barroso : “pourquoi le ferions-nous ?”. Pour assurer une place de commissaire à son copain Martin Schulz, nous révèle J4M sur son blog, ce même Martin qui refuse de tenir tête à Barroso ou, par défaut, de soutenir un de ses camarades. Bel esprit !

  Pour rendre cette situation compréhensible du grand public, imaginons un instant qu’il s’agit de la présidentielle française de 2012 dans la foulée des législatives. Avant même le scrutin, la domination de la droite à l’assemblée nationale est un fait presque acquis. Côté présidentiables, la concurrence est inexistante. Exit les extrêmes, trop petits pour peser. Sarkozy se représente, sûr d’être réélu. Seul Bayrou est là en outsider. Et aucun candidat socialiste ! Car l’hypothétique candidat socialiste sait qu’il n’aura pas de majorité parlementaire et/ou n’est même pas sûr d’atteindre le second tour de la présidentielle. Pourquoi se présenter dans ces conditions ? Pourquoi…

  Faut-il en conclure que la majorité des leaders socialistes européens sont des bourses molles ou encore des bras cassés ? Je vous donne ma réponse ci-contre avec cette affiche de campagne détournée qui me semble plus réaliste au vu des événements et plus honnête que des slogans vides de sens comme “les citoyens d’abord” et “une nouvelle direction pour l’Europe”. De qui se moque-t-on ? Avant d’insuffler un leadership nouveau en Europe, encore faut-il en avoir un dans son propre parti ! Si “l’engagement” politique consiste à occuper le banc de touche, autant être commentateur ou tout simplement changer de métier… Dans ces conditions, on ne s’étonnera pas d’une éventuelle déroute électorale du PSE. Pathétique.”

 12. Babele

  Privindu-vă-n oglinda cerului,
  Voi ce-nvinserăţi anotimpul rece,
  Zăriră-ţi neaua timpului ce trece ;
  Rău contrastând cu negrul fierului.

  V-aţi lepădat cu ciudă chica albă
  Zmucindu-vă în fel şi chipuri,
  Ba izolate, ba-n cumplite grupuri,
  Ţintind-o in semnal pe juna dalbă.

  Cu poale suflecate şi roua ochilor
  Făcură-ţi soarele să râdă după nor,
  Avid să mângâe femei, cu jar şi dor,
  Amestecate-n lumea pruncilor.

  Staţi bre domol pân’ o să vină moşii,
  Cântând din drâmbă-n lipsă de caval;
  Înveşmântaţi în tineri, ca de carnaval,
  Bătând din pinteni pe la poale ca, cocoşii.

 13. Stimate Domnule Ponta
  Aveti toate sansele sa-l bateti pe base ,totul depinde de dumneavoastra cat de mult coborati in randul oamenilor.Oamenilor nu le pasa cat de multe stii ci cat de mult iti pasa despre ei.Avem un proiect ce ar putea scoate Romania din impas .

 14. Pingback: De 8 Martie « Ioan Usca

 15. REACTIVAREA RETELEI KGB ROMANIA!
  ( SPIONI RUSI LA VARFUL STATULUI ROMAN )
  Tismaneanu, Leonte,”Ciungul”, se lauda ca pierduse o mana pe cand era in brigazile teroriste bolsevice contra Spaniei. Era agent sovietic, NKVD. Dupa vizita lui Hrusciov a fost avertizat sa termine cu spionajul. Ceausescu i-a zis lui Hrusciov, inainte de momentul ’68, la vizita acestuia la Bucuresti: „tovarase, noi promitem sa va informam, mai aveti si consilieri sovietici dar va rugam sa terminati cu agentii dintre noi”. Si-atunci Hrusciov i-a zis: „Pai considerati ca n-avem nici un agent la voi. Nici in China n-avem…” Si astfel sa dat dezlegare sa fie chemati 700 de agenti rusi si avertizati Sa aleaga: ori Romania, ori Rusia! Si asa s-a intamplat si cu Tismenitki. Dar ilegalistii au ramas pro-sovietici si agenti rusi.
  Conform unui raport CIA aceasta retea a fost reactivata la ordinul Evghenii Primacov seful KGB care sa intalnit in secret cu Magureanu directorul SIE. Seful statiei CIA de la Bucuresti J Nicholson care a fost desconspirat agent rus, a desvaluit intreaga actiune.
  Acum cateva luni am incercat sa prezint documente importante reprezentantei Romaniei la ONU Simona Niculescu care sa fie prezentate Presedintelui Basescu.
  Ea a refuzat precizand ca daca voi deschide plicul cu documente confidentiale audienta a luat sfarsit. La audienta au participat adjunctul misiunii T Morar si consulul adjunct la New York C.Berechet.
  Astfel linia doua a spionilor rosii Tismanetky, Roman, Patapievici……etc a ramas desconspirata, dar nu pentru mult timp.
  Cititi Serialul de 12 articole DESCONSPIRAREA SPIONULUI VOLODYA TISMANETKY ! DESCHIDETI : http://devanewyork.blogspot.com/

  Robert Horvath DEVA ziarist de investigatie SUA
  http://www.devagallery.com/

 16. „Aşa o percep”

  Femeia este o inimă uriaşă, cu un cap peste viaţă
  şi braţe-ntotdeauna primitoare- refugiul
  bărbăţiei de ea modelată !

 17. FINI LA POLITIQUE !!!

  „Le travail d’une femme vaut plus que le discours de cent hommes”

  La Journée internationale de la femme (le 8 mars) est célébrée par des groupes de femmes dans le monde entier.

  Elle est également célébrée à l’ONU et, dans maints pays, c’est un jour de fête nationale.
  Lorsque les femmes de tous les continents, souvent divisées par les frontières et par des différences ethniques, linguistiques, culturelles, économiques et politiques, se réunissent pour célébrer leur Journée, elles peuvent voir, si elles jettent un regard en arrière, qu’il s’agit d’une tradition représentant au moins 95 ans de lutte pour l’égalité, la justice, la paix et le développement.
  La Journée internationale de la femme est l’histoire de femmes ordinaires qui ont fait l’histoire; elle puise ses racines dans la lutte que mènent les femmes depuis des siècles pour participer à la société sur un pied d’égalité avec les hommes. Dans l’antiquité grecque, Lysistrata a lancé une ‘grève sexuelle’ contre les hommes pour mettre fin à la guerre; pendant la Révolution française, des Parisiennes demandant ‘liberté, égalité, fraternité’ ont marché sur Versailles pour exiger le suffrage des femmes.
  L’idée d’une Journée internationale de la femme s’est au tout début fait jour au tournant du XIXe et du XXe siècle, période caractérisée dans le monde industrialisé par l’expansion et l’effervescence, une croissance démographique explosive et des idéologies radicales.

  POUR FINIR AVEC VICTOR HUGO,

  „Une femme qui a un amant est un ange, une femme qui a deux amants est un monstre, une femme qui a trois amants est une femme.”

 18. Pingback: Pentru toate mamele si femeile:La multi ani! « my heart to your heart

 19. Era normal să se întâlnească, instituţional, cu Daciana. 😀

  P.S. Noroc că n-am avut timp, altfel l-aş fi troznit pe Victoraş al vostru pentru tâmpenia cu votul obligatoriu. În rest, îl frământă grija de PNL. Poate mai învaţă un pic de diplomaţie de la Geoană şi află că într-un mesaj de felicitare nu se insinuează atacuri. Chestie de educaţie.

  Ţie, toate cele bune, cu mult drag!

 20. I should thank very much to the 2 actors from the Social/Democrat Party, 5 minutes ago in the RATB, indeed. ]Cause this is what makes us/the Social/Democrats/very different and the best of all: we always make practical policy before taking a decision and we always consider the best legislative issues and the most pragmatical & logical minds of all> aşa încît fac conexiunea între dl. Mircea Geoană şi familia şi funcţionarii RATB atît de idioţi şi egoişti în acelaşi timp în care lupt pt. combaterea sărăciei şi a discriminării şi a vagabondajului şi doresc să cadă în totalitate acest guvern.

 21. Si in 2010 combatem criza prin lupte pentru Putere. Nu avem guvernare, nu avem Opozitie. Totul merge din inertie, iar consecintele economice se vad la tot pasul. Noul guvern Boc orbecaie prin cotloanele recesiuniii mimand stangaci actul guvernarii. Austeritatea este aruncata exclusiv in spatele unei populatii care si-a pierdut speranta in mai bine. Singurul drept al cetatenilor este acela de a strange din dinti, de a pune umarul la scoaterea Romaniei din criza. Ce conteaza ca tot acest efort financiar pe care il face fiecare dintre noi nu este sustinut de masuri economice concrete. Conteaza doar ca se creeaza iluzia echitatii sociale, a sanctionarii drastice a celor cu pensii speciale. La randul lor, partidele din Opozitie sunt ocupate cu reglarile de conturi din interior. Taberele se lupta pentru a prelua suprematia, uitand ca menirea unui partid de Opozitie este sanctionarea esecurilor guvernarii. Nu poate fi vorba ca PNL si PSD sa reprezinte, cel putin in acest moment, o alternativa la dezastrul actualei guvernari.

  http://gandeste.org/politica/austeritate-si-noi-generatii-de-sacrificiu/9348

 22. Procurorul s-a deplasat de două ori la locul faptei

  Săptămâna aceasta procurorul s-a deplast de două ori la Cotroceni, pentru tentativă de crimă constituţională cu premeditare, semn că problema e de Cacavela Ieremia-învăţat grec.
  Întrebat când îl va priponi pe Pirat, procurorul Ponta ne-a dat asigurări că de el nu scapă, motiv pentru care joc “la mai mare”, Victore, pe casa din Mihăileanu.
  Faceţi jocurile !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s