La Multi Ani!

Cu ocazia Zilei Femeii, va doresc tuturor prietenelor din blogosfera sa va bucurati de fericire si iubire! O primavara frumoasa si La Multi Ani!


27 de gânduri despre “La Multi Ani!

 1. http://stirea.wordpress.com/2010/03/07/ekstra-bladet-dk-bucuresti-orasul-unde-nici-paduchii-nu-supravietuiesc-romania-este-cenusareasa-europei/

  România este Cenuşăreasa Europei, dar o Cenuşăreasă leneşă şi psihopată, căreia nu-i place curăţenia, se zbate la limita sărăciei, dar se îmbulzeşte în mallurile care se construiesc pe bandă rulantă, îi place să jefuiască, să violeze, să ucidă… Puţinele ştiri pozitive despre români, cum ar fi cele despre regizorii din noul val, care au cucerit cam toate marile trofee europene sau cele despre oameni adevăraţi, care şi-au riscat chiar vieţile, pentru a-şi ajuta semenii, nu răzbat prin torentul de ştiri negative şi nu atrag vreun “prinţ salvator”.

 2. Doamna Corina Cretu
  Tinand seama ca Presedintele Basescu citeste cu nesat blogul dumneavoastra va rog sa publicati mesajul adresat domniei sale de catre un cetatean al soarelui rasare. El va fi preluat de principalele ziare japoneze cu ocazia intalnirii intre imparatul Japoniei cu un bataus de port.

   Ambasada Japoniei in RomaniaIN
  ATENTIA
  Dl. Ambasador Natsuo AMEMIYA
  Ambasada Japoniei in Romania
  在ルーマニア日本国大使館
  NOTA INFORMATIVA:
  PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU VA FACE O VIZITA OFICIALA IN JAPONIA IN PERIOADA 9-11 MARTIE.  PROFITAND DE ACEASTA OCAZIE SOTIA MEA KIYOKO HORVATH , FOTOGRAF JAPONEZ, AI VA PREDA ACEASTA SCRISOARE.  ROBERT HORVATH  CINEAST SUA.
                           DOMNULE PRESEDINTE TRAIAN BASESCU
   VA DAU O VESTE PROASTA- AGENTURA SECURITATII  ROMANE  DIN JAPONIA SA PRABUSIT !
  ( O SEARA SPECIFICA ROMANEASCA LA RESTAURANTUL” DARIE”  DIN TOKIO. UN MICROFON SUB MASA ! )
  Totul a inceput a inceput pe GINZA la un restaurant al securitatii Romane in capitala Japonei. Fara sa stiu acest lucru ne-am deplasat acolo acum doua seri cu un grup de prieteni. Scopul a fost petrecerea intr-o atmosfera romaneasca si punerea la punct a unui tur al Transilvaniei, urmand sa anunt familia mea din Romania de aceasta intentie.
La un moment dat vorbindu-se despre Ceausecu un prieten ( un important sculptor japonez ), facand o gluma a intrebat daca nu avem sub masa plasat un microfon. Si intradevar spre stupefactia generala gluma a devenit realitate. Sub masa era intradevar un microfon, conform unei tradiiti vechii ce pare de neschimbat chiar de o revolutie.
Am devenit atenta analizand cu atentie fetele de la alte mese. Datorita meseriei de fotograf posed o memorie vizuala excelenta. Nu dupa mult timp la un bar unde ne-am dus cu tot grupul, am recunoscut un individ care fusese la ‘” DARIE ”
Simtind ca sunt urmarita ca la New York ( Studioul este tinut sub observatie neintrerupt, …..au fost doua spargeri cosecutive etc ) am anuntat discret politia. A doua o zi o alta persoana care ma urmarea a fost retIinuta de politie. Persoana “retinuta” ,un cetatean japonez a inceput sa vorbeasca. Se pare ca are multe de spus. Eu voi posta amanunte despre acest caz care incepe sa preocupe media japoneza pe http://devanewyork.blogspot.com/
Concluzia cazului se regaseste in titlul acestui comentariu. Sa va fie rusine !
   KIYOKO HORVATH OSAKA JAPAN   Foreign Press Center Japan
  Nippon Press Center Building

 3. Am scris ieri seara un comentariu in care va uram LA MULTI ANI!!!
  Probabil ca a ajuns la spam asa ca o sa il mai scriu o data.
  La multi ani doamna Corina Cretu!
  O primavara minuntata va urez!

 4. Dragă doamnă Corina, în speranţa că U.E. este aceea care ne citeşte în primul rînd scrierile de pe blogurile noastre şi că deţine măcar regulile de bună cuviinţă (nebăsesciene şi de centru-dreapta dar şi liberale şi chiar şi unele de stînga) prin care să înţeleagă de ce femeia e pusă înaintea bărbatului în lucrurile bune, vă doresc atît dumneavoastră tuturor celor care ne ajutăm între noi şi o vom face întotdeauna, cele mai frumoase lucruri!! Şi, cu toate că întîlnesc mereu de 8 martie, de ani şi ani de zile 7-8-9-10 bărbaţi şi femei şi tineri de ambele sexe, niciunul nu s-a grăbit pănă acum să îmi dorească fericire astăzi..iar eu sunt singură de atîţia ani de zile, de cînd mi-am propus să fac justiţie şi relaţii internaţionale!!

 5. Stire Realitatea.net:

  Şeful diviziei de investigaţii a poliţiei daneze a fost acuzat de rasism
   
  Plângerea penală împotriva lui Dahl a fost depusă de vicepreşedinta partidului danez Radikal. Aceasta îl acuză pe anchetatorul şef al poliţiei de rasism şi afirmaţii tendenţioase la adresa românilor. Vineri, Dahl a declarat, într-un interviu acordat publicaţiei Politiken şi preluat de toată presa, că românii sunt în topul criminalităţii din Danemarca. ,,Românii nu au scrupule. Te vor omorî şi pentru 15 euro”, a mai spus ofiţerul danez. El instrumentează cazul lui Marian Clită, condamnat în România pentru crimă, şi acuzat că a omorât o stewardesă în hotelul Radison din Copenhaga.

 6. Îi mulţumesc dlui Victor că a postat această ştire care mie personal îmi este foarte de ajutor chiar dacă nu ştiu cînd îmi voi face vreme să mă ocup de ea. Din alt pct. de vedere, fiindcă deja ziua de 8 martie este pe sfîrşite şi mie iarăşi nu mi s-a întîmplat să fiu cu cel pe care îl doresc fiindcă ştiu că este şi afacerist-şi politikian-şi jurist şi slab-vă reamintesc că, în urmă cu aprox. 2 luni, mi-am depus cererea de adeziune în partid. În sensul în care pînă acum am avut timp să ne cunoaştem cu toţi şi aţi văzut că ştiu să fac o diferenţiere între secretele de grup şi cele publice, mărturisesc că sunt extrem de necăjită din pricina misoginismului şi al copilăriilor acute care sălăşuiesc şi în acest partid. Astfel, de cîte ori postez ceva pe siteul dlor care îmi sunt şefi bărbaţi: dl I.Iliescu şi dl. A. Năstase, postarea mea nu se salvează automat şi-sau nici nu rămîne acolo nicidecum. Deoarece eu trebuie să fac parte oficial deja din P.S.D., îl rog pe dl. Adrian să îmi trimită un link către pagina exactă de pe siteul P.S.D. unde pot să mă înscriu fără greşeli sau innaceptări sau tinerisme..fără şovăieli. Şi d.a. să mi se trimită pe net şi doc. birocratic pe care să îl pot -dacă vreau-să îl ataşez pe blogul meu, astfel încît să nu mai existe nicio umbră de îndoială pt. nimeni că sunt politiciană înscrisă în partid, adică că dau şi că primesc instrucţiuni şi sunt chemată din cînd în cînd în Parlament, ca să comentez. Vă mulţumesc(Victor, fără porcărele şi tineri şi copii şi doamne tembeli, te rog)

  • Şi trebuie să mai adaug un lucru: revin acum de la televizor unde nu am stat fiindcă am dat peste ‘siropuri’ politice sau nu cam peste tot şi, în momentul în care am găsit canalul meu cu legislaţie..reclame peste reclame cu ocazia Zilei Femeii..aşa că m-am supărat şi am revenit aici. Ca să o întreb pe doamna Corina Creţu dacă chiar de cînd Barack Obama a devenit Preşedintele S.U.A., misoginismul a început a se retrage treptat-treptat. Fiindcă reclamele -care reflectă cel mai real gîndirea unei naţiuni-au devenit mai feministe..adică îi acordă femeii un mai mare rol d.p.d.v. social, opus chiar acelui de ‘soţie-mamă-gospodină etcaetera’. (Mă înşel, cumva!?) În schimb, dacă te uiţi la reclamele romîneşti, anii trecuţi cînd erau la început, să zicem că mai era cumva..mai libertin. Însă din urmă cu cîţiva ani exact cu perioada lui Băsescu începînd şi mai ales anul acesta, reklamele romîneşti au început din nou să abunde în imagini ale femeii clasice-de gospodină, mamă, puştoaică fără prea multă minte, etcaetera). În cazul în care aveţi-şi cunosc că da-experienţă cu angajaţii din industria Advertisingului -romînesc, în special-şi de orişice sex ar fi aceştia toţi: este uşor să faceţi o asociere inteligentă între votanţii politicienilor din Romînia şi aceştia toţi. Nu sunteţi nici dumneavoastră cei de stînga perfecţi cum nu este şi nu va fi nimeni din politică vreodatî, însă vă respect într-adevăr fiindcă de ani de zile îmi dovediţi mie personal!! că sunteţi cei mai capabili să gîndiţi corect între ceilalţi toţi!! Vă mulţumesc şi, cu toate astea..mă mulţumesc să sper..din nou.

 7. Tâlcul vizitei din 09 -11 martie 2010

  Nava „Prăbuşirea României” acostează în portul Nagasaki, semnalizând prin bubuituri de tun, simulate din fund de însuşi căpitanul Băşescu, însoţit de doamna Maria ce-şi protejează nasul în cleştele degetelor dreptei. Amândoi sunt răvăşiţi de proxima întânlire cu Cio-Cio-Leana şi micuţul Boc-san pe care-l vor lua de lângă mamă cu acceptul acesteia.
  Împăratul Jponiei pune capăt bigamiei căpitanului, prin încuvinţare, în timp ce Cio-Cio-Leana citeşte inscripţia de pe cuţitul de bucătărie : „ cine nu poate trăi cu cinste trebuie să moară cu cinste”, pe care îl înfige cu sete în inima ( de aur, dar de 8 Martie, aninată-n suport ).
  Cortina cade, în timp ce pulimea speră într-o minune pe drumul de întoarcere, până nu-l schimbă pe Gioană-Preşedinte interimar, la nevoie !

 8. CU OCAZIA VIZITEI PRESENTELUI BASESCU IN JAPONIA CINEASTII ROBERT HORVATH- DEVA SI SOTIA SA KIYOKO HORVATH DECLARA GREVA FOAMEI IN FATA AMBASADEI ROMANE DIN TOKYO.

  PRESEDINTELUI ROMANIEI TRAIAN BASESCU.
  Ma numesc Robert Horvath Deva si sunt de meserie cineast. Am absolvi IATC Bucuresti si am lucrat la toate studiourile din tara. Continui sa-mi exercit profesia la studioul meu de film cu sediul in New York si Tokyo. In occident sunt cunoscut mai ales ca pictor si fotograf artistic. Ultima mea expozitie ” FROM DALI TO DEVA ” sa bucurat de succes . http://www.devagallery.com/
  In I976 fiind acuzat de trimiterea unor materiale filmate despre Ceausescu am fost acuzat de inalta tradare. In timp ce eu mi-am pus viata in joc pentru caderea comunismului, un politruc rosu, pe nume Vladimir Tismaneanu scria ( tot in 1976)
  “Un răspuns de principiu,……îl aflăm în definirea de către tovarăşul Nicolae Ceauşescu, secretarul general al Partidului Comunist Român, de pe poziţiile marxismului creator, (…).. Singura modalitate de a depăşi acest statu-quo este revoluţia socialistă, în care clasa muncitoare, condusă de Partidul politic revoluţionar, va avea rolul principal”.
  Acum cateva luni am incercat sa prezint documente importante reprezentantei Romaniei la ONU Simona Niculescu care sa fie predate dumneavoatra. Ele clarifica pentru prima data fatul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane, cerand deschiderea unei anchete prezidentiale. Dansa a refuzat precizand ca daca voi deschide plicul cu documente confidentiale, audienta a luat sfarsit. La intalnire au participat adjunctul misiunii T Morar si consulul adjunct la New York A.Berechet. Datele principale pot fi gasite in serialul de 12 articole intitulat DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU VOLODYA TISMANETKY publicat pe blogul meu personal.
  Nu ramane decat sa ma alatur celor mai mult de o suta de personalităţi marcante ale militantismului anticomunist din Europa şi din lume şi-au exprimat ingrijorarea faţă de modificarea misiunii Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc. Mentionez printre ele pe laureata premiuluiNobel Herta Muller si pe Radu Ioanid director la Muzeul Holocaustului din Washington.
  In consecinta in semn de protest privind restrîngerea investigării crimelor comunismului si a numirii lui V.Tismaneanu in fruntea IICCR declar simbolic greva foamei pe timpul vizitei oficiale a persoanei dumneavoatra in Japonia.
  Robert & Kiyoko Horvath Tokyo Japan
  BLOG http://devanewyork.blogspot.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s