Adrian Nastase, presedintele Consiliului National PSD

Adrian Năstase a fost reales, joi seară, preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, obţinând 407 voturi, în timp ce contracandidatul său, Gheorghe Nechita, a obţinut 219 voturi, potrivit rezultatelor oficiale.

Ma bucur mult si ii urez succes dlui Adrian Nastase. Sper ca dupa acest moment, partidul nostru sa se afirme ca principala forta de opozitie, aparatorul celor multi, celor mai vulnerabili, al celor care au nevoie de noi.

UN week-end frumos tuturor!

24 de gânduri despre “Adrian Nastase, presedintele Consiliului National PSD

 1. DOAMNA CORINA CRETU.
  INDRAZNESC SA INFORMEZ PE CITITORII BLOGULUI DUMNEAVOASTRA DESPRE VIZITA PLINA CE INSUCCES A PRESEDINTELUI ROMAN IN JAPONIA ! RH

  BASESCU S-A INTALNIT CU IMPARATUL JAPONIEI AKIHITO SI IN CURAND SE VA INTALNI CU CEAUSESCU !
  PRINCIPALELE ZIARE JAPONEZE AU PRELUAT PE PRIMA PAGINA CELEBRA POZA A PRESEDINTELUI ROMAN LOVIND UN COPIL. STATIA DE TV NHK AU TRANMIS IMAGINI DESPRE GREVA FOAMEI DECLARATA DE CINEASTII ROBERT & KIYOKO HORVAH ,STIRE A FOST PRELUATA DE MAJORITATEA STATIILOR TV DIN JAPONIA. . GREVA FOAMEI SE DESFASOARA IN PARCUL DIN FATA PALATULUI IMPERIAL. CU OCAZIA CONFERINTEI DE PRESA- SOTIA MEA A PREDAT UN PLIC AMBASADORULUI ROMAN DE LA TOKYO . IATA CONTINUTUL MESAJULUI CATRE PRESEDINTE.

    DOMNULE PRESEDINTE TRAIAN BASESCU
   VA DAU O VESTE PROASTA- AGENTURA SECURITATII  ROMANE  DIN JAPONIA SA PRABUSIT !
  ( O SEARA SPECIFICA ROMANEASCA LA RESTAURANTUL” DARIE”  DIN TOKIO. UN MICROFON SUB MASA ! ) DESCHIDETI http://devanewyork.blogspot.com/

 2. Dedicată lui AN

  (R) „Vremea timpului”

  M-aţ’ umflat, domnule !
  Cârmiţi ceva, că prea trecu
  “vremea timpului”… probabil !

 3. Doamna Corina Cretu,
  Desi nu ar fi trebuit, am avut putine emotii.
  Am avut la ora 20 si 20 de minute, pe surse 🙂 , informatia ca a castigat domnul Nastase dar am asteptat anuntarea rezultatului la televizor.
  De pe 6 decembrie, din patania domnului Geoana, am invatat sa nu ma bucur pana nu sunt cu adevarat sigura de victorie.
  Felicitari si succes domnului Adrian Nastase!

 4. Să fie într-un ceas bun!
  Din clipa în care am ştiut că va candida am ştiut şi că va câştiga. În sfârşit, oamenii au realizat că au avut doar de pierdut trecând experienţa, flerul, carisma politică a Domnului Năstase în umbră.
  Locului acestui om nu este pe banca de rezervă ci în faţă la înaintaşi, pentru că ştie şi poate, pentru că are uluitoarea capacitate de a găsi soluţii şi de a schimba!

  Un sfârşit de săptămână frumos îţi doresc! Mă bucur că te ştiu zâmbind :).

 5. D-na Cretu,
  imi pare rau dar credeam ca sunteti o femeie democrata si e liber sa postez pe blogul tau chiar daca pun documente la Iliescu, nu am stiut ca nu este voie asa ceva.
  Cu stima.

  ps. dumneavoastra stiti bine ca nu sunt fanul lui Iliescu, si nici pesedist nu sint.

 6. Pingback: Adrian Nastase reales presedinte al Consiliului National al PSD « Hai ca se poate!

 7. Off topic

  Bulgăreală sindicală

  Sepepistul a luat cu demnitate, în bot, bulgărele de zăpadă adresat lui Boc de sindicaliştii ludici, îndepărtând zăpada prin fâlfâirea buzelor, ambele mâini fiind ocupate cu “fiare” !

 8. era natural. nastase, din pacate, ramane cel mai bun premier potential din tara. cu toate hibele si slabiciunile lui.
  in alta ordine de idei, cand o vedem pe corina cretu din nou in parlamentul Romaniei? si, de ce nu?, la externe.

 9. Dl. Ambasador Natsuo AMEMIYA
Ambasada Japoniei in Romania
在ルーマニア日本国大使館
  NOTA INFORMATIVA :

  BANDA SECURISTA BASESCU DIN JAPONIA DESCONSPIRATA.

  TOTI CONSILIERII DE LA AMBASADA ROMANA DIN TOKYO SUNT SAU AU FOST SAU SUNT OFITERI ACOPERITI. LA CONFERINTA DE PRESA DE LA CLUBUL DE PRESA JAPONEZ AM PREZENTAT CARTILE DE VIZITA A SECURISTILOR LUI BASESCU.
  (Cartile de vizita ale „diplomatilor” SIE la Tokio sunt in limba engleza si japoneza. De observat ca ei nu s-au obosit sa-si ascunda nici macar numele real cum fac agentii sub acoperire.)
   
   
  FILIERA JAPONEZA CONDUCE SIE

  Din surse neoficiale am aflat ca la ultimile alegeri, actualii generali SIE, Valcea, Isac, Isar si Ruset bateau din palme de bucurie. Astazi, conduc cele mai importante directii din Serviciul de Informatii Externe. Toti au ceva in comun. Sunt produse ale vechiului DIE/CIE Toti generalii de mai sus au fost “diplomati” in Japonia. Fara sa-si ascunda adevarata identitate. Generalul Valcea venise pe filiera Brasov-Fulga. Generalul de patru stele Isac Adrian a fost cu Basescu la Anvers. Alti generali-diplomati erau trimisi “ la post “ pe filiera Ministerului Economiei si Comertului.
  La sfarsitul conferintei de presa am facut o vizita colectiva la restaurantul securitatii de pe artera principala Ghinza numit „Darie” unde sub fiecare masa este instalt un microfon iar inslatia de video acopera vizual fiecare invitat. Restaurantul “ Darie “ ( personajul  central al romanului “Descult” de Zaharia Stancu ) din Tokio este hogeacul actiunilor informative romanesti pe teritoriul Japoniei. Aici ambasada organizeaza chiolhane
  monstruase si astfel sunt mentinute legaturile fratesti cu partidul comunist japonez Kominto si cu membrii lumii interlope. Dupe mese copioase distractia este continuate cu grupuri pe alese de talentatele stripteuze romance ( 8.000 la numar ) care se perinda in Japonia in diferite scopuri. Despre acest resturant relateaza Kiyoko Horvath in memoriul
  adresat Presedintelui Basescu. Cu ocazia confeintei de presa memoriul a fost predat ambasadorului Romaniei la Tokio, Aurelian NEAGU.

  Robert & Kiyoko Horvath Tokyo Japan Foreign Press Center Japan

 10. RETEAUA NKVD TRANSMISA DE LA ILIESCU LA BASESCU.
  ( RASPUTINII DIN JURUL LUI BASESCU SUNT AGENTI RUSI )
  CITITI IN CURAND IN NEW YORK MAGAZIN UN SERIAL SENZATIONAL BAZAT
  PE DOCUMENTELE CIA, SERVICIUL FRANCEZ, ENGLEZ CA SI DIN SURSE PERSONALE . RH
  REACTIVAREA RETELEI KGB ROMANIA!
( SPIONI RUSI LA VARFUL STATULUI ROMAN )
Tismaneanu, Leonte,”Ciungul”, se lauda ca pierduse o mana pe cand era in brigazile teroriste bolsevice contra Spaniei. Era agent sovietic, NKVD. Dupa vizita lui Hrusciov a fost avertizat sa termine cu spionajul. Ceausescu i-a zis lui Hrusciov, inainte de momentul ‘68, la vizita acestuia la Bucuresti: “tovarase, noi promitem sa va informam, mai aveti si consilieri sovietici dar va rugam sa terminati cu agentii dintre noi”. Si-atunci Hrusciov i-a zis: “Pai considerati ca n-avem nici un agent la voi. Nici in China n-avem…” Si astfel sa dat dezlegare sa fie chemati 700 de agenti rusi si avertizati Sa aleaga: ori Romania, ori Rusia! Si asa s-a intamplat si cu Tismenitki. Dar ilegalistii au ramas pro-sovietici si agenti rusi.
Conform unui raport CIA aceasta retea a fost reactivata la ordinul Evghenii Primacov seful KGB care sa intalnit in secret cu Magureanu directorul SIE. Seful statiei CIA de la Bucuresti J Nicholson care a fost desconspirat agent rus, a desvaluit intreaga actiune.
Acum cateva luni am incercat sa prezint documente importante reprezentantei Romaniei la ONU Simona Niculescu care sa fie prezentate Presedintelui Basescu.
Ea a refuzat precizand ca daca voi deschide plicul cu documente confidentiale audienta a luat sfarsit. La audienta au participat adjunctul misiunii T Morar si consulul adjunct la New York C.Berechet.
Astfel linia doua a spionilor rosii Tismanetky, Roman, Patapievici……etc a ramas desconspirata, dar nu pentru mult timp.
Cititi Serialul de 12 articole DESCONSPIRAREA SPIONULUI VOLODYA TISMANETKY ! DESCHIDETI : http://devanewyork.blogspot.com/
  Robert Horvath DEVA ziarist de investigatie SUA
http://www.devagallery.com/

  PS SUNT IN PRINCIPIU DE ACORD CU OPINIA LUI CORNEL DINU DE SI DATELE REALE SUNT DIFERITE ! “În decembrie 1989 în România erau 1.100 de spioni ruşi. În 2002 erau 10.000, iar acum sunt 22.000”,

 11. Fără dubiu

  (R) Băsescu de o viaţă aleargă pe circuitul închis al modului de producţie. Acum abia a ajuns în epoca de piatră…funerară !

 12. Bravo, Roxana Iordache, Felicitari!

  RESTITUI PREMIUL SOCIETĂŢII TIMIŞOARA
  By Roxana Iordache

  Societatea Timişoara i-a decernat premiul “Alexandra Indrieş”, pentru civism şi promovarea democraţiei, portocalei mecanice Andreea Pora. Chiar la împlinirea a 20 de ani de la lansarea Proclamaţiei de la Timişoara.

  Drept pentru care anunţ că restitui premiul pe care l-am primit la rândul meu şi care, în aceste condiţii, îşi pierde semnificaţia. Şi valoarea. E ca şi cum foştii deţinuţi politici ar premia reeducarea.

  Dumnezeu s-o odihnească pe Gloria (alias Alexandra Indrieş)! Dumnezeu să-l odihnească pe George Şerban! Noroc că acolo unde sunt ei acum nu-i nici durere, nici întristare, nici suspin.

  Deci, la revedere Timişoara, dragostea mea!

 13. 15 martie. * Limba română este patria mea * ( N Stănescu )

  * Limba este însăşi floarea sufletului etnic al românimii. * Mihai Eminescu

  * A vorbi despre limba în care gândeşti, este ca o sărbătoare. Limba română este patria mea. De aceea, pentru mine, muntele munte se numeşte, de aceea, pentru mine, iarba iarbă se spune, de aceea, pentru mine, izvorul izvorăşte, de aceea, pentru mine, viaţa se trăieşte. * Nichita Stănescu

  15 martie 2008:

  * … ( … ) acum doi ani, liderul UDMR, Marko Bela, în prezent vicepremier, spunea referindu-se la Ziua Naţională a României: “Evenimentul nu ne bucură, ne doare, pentru că acea întorsătură a istoriei a însemnat şaptezeci de ani de agonie. Nimeni să nu ne ceară să ne bucurăm de această zi, deşi o respectăm”. * OARE ?

  15 Martie – o zi în care tac şi-apoi cânt şi iar tac… în română… Şi-n faţa Limbii Române, să tacă, toate!
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/03/15/15-martie-limba-romana-este-patria-mea/
  Sibilla

 14. „Ministrul propagandei lui Hitler are admiratori în guvernul Boc
  Elena Udrea dă citate din Goebbels!!!” Scrie „‘Cotidianul online”.

  http://www.elenaudrea.ro/o-minciuna-repetata-de-un-milion-de-ori-devine-adevar.html

  „Chiar dacă blogul reprezintă un spațiu de exprimare personal, ținând cont însă că textul se adresează fără restricții publicului larg, apelarea, ca justificarea unei acțiuni, la limbajul unuia dintre cei mai feroci criminali de război, ar putea intra sub incidența legii.”

  Ministrul propagandei lui Hitler are admiratori în guvernul Boc
  Elena Udrea dă citate din Goebbels!!!

  http://www.cotidianul.ro/elena_udrea_da_citate_din_goebbels-109686.html

 15. Vorbe plimbate de vânt

  „Arătare-asta de la Cotroceni e preocupată de poarta care scârţâie şi nu că-i plouă-n casă”, ocăra o muiere azi în tramvaiul 11 barat, între două staţii de antrenament la viitoarele restricţii de călătorie-n mijloace pentru încă vorbitorii de Limbă Română, chitind la zelul arătat pentru modificarea Constituţiei.
  Băsescule, crezi că vei rezista într-o ţară în care majoritatea nu te-a vrut ?
  Ai batjocorit Biblia, jurând strâmb ca o prostituată ! Îţi sunt zilele numărate !

  Pe unde merg , pe unde mă duc,
  Ce-ar fi zis azi poetul Beniuc
  Despre ţara lui Băsescu balamuc
  Unde totul se face pe ciubuc ?!

  PS Mai înjuraţi-l şi domniile voastre, până se impune decisiv creierul colectiv !

 16. Veni, vidi, vici

  Vizitând Circul de Stat pentru a-l identifica pe domnul Băsescu în ipostazele reletete de Adrian Năstase în editorialul său de azi din Jurnalul Naţional, am avut şansa să-l aflu la menajerie, în carnea şi oasele unui urechiat ce răgea admirativ la nişte zebre independente care-i ofereau hainele lor ca inevitabile schimburi.

 17. Pingback: Adrian Nastase reales presedinte al Consiliului National al PSD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s