La Multi Ani de Florii!

Cu ocazia sfintei sarbatori a Floriilor, va urez tuturor celor care purtati nume de floare „La Multi Ani” si implinirea tuturor viselor. Circa un milion si jumatate dintre romani isi sarbatoresc onomastica in aceasta duminica dinaintea Pastilor, in care cinstim intrarea triumfatoare a Mantuitorului Iisus Hristos in Ierusalim.

La Multi Ani!

Reclame

18 gânduri despre “La Multi Ani de Florii!

 1. Pingback: Ajun de Praznic « Ioan Usca

 2. Floriile

  Intră-n Ierusalim Isus-
  Unicul Fiu al Celuia de Sus-
  Primit de flori : de Crina,
  De Sulfina,
  De Roza,
  Şi Mimoza,
  De Margareta,
  Şi dulcea Violeta;
  Brânduşa şi Ortansa
  Nicicum să scape şansa.
  Puzderie de flori,
  Risipă de culori,
  În Ziua Sfântă de Florii,

  Cu La Mulţi Ani şi bucurii !

 3. 1. Sunte’i cea mai iubitoare ‘mămică’ a tuturor florilor şi, indiferent de religie(chestiune la care nici nu trebuie să ne gîndim, ca oameni cu cap şi cu bun simţ), vă transmit cele mai frumoase gînduri pentru această primăvară. Şi, pt. că tot sunt eu pisică-veveriţă-căţeluş etcaetera, vă rog enorm să nu îi lăsaţi să îmi desconsidere cunoştinţele a.î. să mi-l trimită rapid!! pe rusul de ieri (zakobg.com) ca să mă ajute să am viaţă intimă regulată şi să mă fac bine aşa cum trebuie şi pt. totdeauna, avînd o viaţă normală Şi din acest p.d.v.Altfel, iată vă transcriu de pe Amycommunications.com:
  Additional note for what i’ve written dwn. zesterday night:

  My this week=s law proposal for Romania>to be supported by the Irish Mr. Ambassador in Romania indeed> toţi cetăţenii unei ţări să aibă acces gratuit la medicii de familie şi la avocaţi şi contabilitate (financial consulting). În plus, absolut toţi absolvenţii de facultăţi de stat să aibă dreptul la asigurare medicală gratuită şi la un venit lunar suplimentar-care să crească pe măsura creşterii experienţei(formale sau strict profesionale) acestora în munca lor de orice fel. Efecte benefice: diminuarea fenomenelor de corupţie -fals profesionism şi vagabondaj. Deci combaterea sărăciei şi amplificarea democraţiei sociale adică care acordă şanse egale tuturor.
  Possibly related posts: (automatically generated)
  ■PERSONAL LEGISLATIVE PROPOSAL OVER THE LOBBY & THE TECHNOLOGY OF INFORMATIO…
  ■Dovada cat de mult(Nu) m-au ajutat PNLul si, cel mai mult-PD-Lul, sa redact…
  ■Re: to Mr. Andrei Pleşu + the others Romanian intellectuals to stand by Mr…
  ■Fii propriul tău şef!
  Amy Ana Neagoe’s private reasons for working to make & also bring the Social-Democrat Laws of Equity: Worldwide suffering caused by large-scale famine, poverty, human rights violations, military interventions or environmental degradation have a global dimension, because those responsible are not only individuals, but also states and international institutions. Recently, what some have perceived as global injustices related to military interventions and economic exploitation seem to motivate terrorist and piracy attacks that cause indiscriminate suffering. Having gained an unprecedented urgency, the topic of global justice has received increasingly public and academic attention, and has lately become a central issue in moral and political philosophy. Our conference seeks to be a forum for discussing the most important theories of global justice, their central concepts and constraints.

  Din punct de vedere logic adică al practicii jocului economico-politic cauză-efect, orişice joc uman este o situaţie de interdependenţă între 2 şi din ce în ce mai mulţi decidenţi sociali. Şi fiecare om evoluează pe parcursul vieţii în ritm diferit în funcţie de abilitatea proprie de a se autocunoaşte într-un timp. Astfel încît să ştie cînd să folosească correct prudenţa cu care se construieşte orice fel de joc. Iar eu am demonstrat, pornind de la viaţa-mi personală ca cetăţeană a societăţii ăsteia întregi, ceea ce realizase cu success doamna politiciană Corina Creţu pentru israelieni: că în timpul vieţii cel mai important este să înţelegi mereu aşa cum trebuie contextual celorlalţi şi-al tău şi să nu aştepţi ca totul să vină numai de la alţii într-adevăr.

  În ceea ce mă priveşte strict pe mine, ca cetăţeană europeană rezidentă în această ţară, îmi este din ce în ce mai dificil să găsesc aici la voi, lucruri concrete şi juste orişiunde în jurul meu. Cu toate acestea, de ani de zile mă tot confront cu o cultură socială şi individuală de tip symbolic-asiatic fiind total nepotrivit pentru dezvoltarea noastră ca naţiune în N.A.,T.O. şi în U.E. În detrimental acestor lucruri, apreciez intuiţia Parlamentului U.E. în alegerea Istanbulului precum Capitală EU în acest an atît cît nădăjduioesc că a făcut-o numai pentru a ne mulţumi diplomaţia pnumublică şi justiţia pe care I le-am făcut*ai şi numai noi cei din AMYCOMMUNICATIONS.com_ în spaţiul mediatic arhitectului-scriitor care şi-a asumat rolul de jurist-judecător: Orhan Pamuk.

  Notă suplimentară: şi înţeleg că în toată societatea umană există cazuri precum cel al proastelor şi al proştilor cu rude care le-au permis să devină masterande-doctoranzi cu note maxime şi să intre în politica mondială etcaetera. Cu toate acestea, eu nu sunt la un nivel atît de ănnalt şi părinţii mei sunt oameni din popor astfel încît nici nu voi avea rude în Guvern nicicînd. Cu toate acestea, în timp ce eu, nefiind angajată de cîţiva ani, nu am dreptul nici măcar la medic de familie şi alte servicii (plus protecţie socială) în mod gratuit, este imposibil să nu sufăr cumplit cînd observ cîţi angajaţi şi angajate cu diplome de Spiru Haret etcaetera au viaţă proprie şi completă în locul meu. Din simplul motiv că au făcut facultate-facultăţi pe baza mediei de bac şi al unui simplu ‘interviu’ în detrimentul meu, cea care am dat examene peste examene întotdeauna ca să învăţ doar la buget de stat. Şi, fiindcă nici acolo nu găsisem resurse cum nu le poţi găsi nici la particulari, am dat banii să îmi cumpăr cărţi, mi-am folosit mintea şi am învăţat de una singură cel mai bine în final. Chiar dacă le voi mulţumi întotdeauna profesorilor fără de care nu m-aş fi putut autocoordona mental în timp util..sper că aţi înţeles ideea.(citiţi pe Amycommunications.blogspot.com ce am scris despre doamna Corina Creţu şi Palestina-Israel-Tony Blair. Punct.)Citiţi d.a., anterior în siteul meu:

  Possibly related posts: (automatically generated)

  ■PERSONAL LEGISLATIVE PROPOSAL OVER THE LOBBY & THE TECHNOLOGY OF INFORMATIO…
  ■Re: continuarea scrisorii mele pentru domnul Andrei Pleşu
  ■Şi d.a. consultaţi cartea despre ‘Lobby by internet’ a domnilor A. Horja şi L. Mihăileanu ca să înţelegeţi cum dl. Preşed. al Romîniei Traian Băsescu, ca să iasă din nou Preşedinte: le-a dat facilităţi legale tutiuror analfabeţilor care scriu pe internet -şi, cu toate acestea, mai are tupeul acest fals-numit Preşedinte de ţară(!!) să facă afirmaţii despre corupţia aberantă(numai de la) televizor. Halal!!

 4. LA MULTI ANI !

  BASESCU A OPRIT ANCHETA SRI, CARE PUTEA DESCONSPIRA PE AGENTUL RUS VLADIMIR TISMANEANU. !

  Serialul meu intitulat ” Desconspirarea spionului rosu Volodya Tismanetsky ” se bucura de atentia asteptata, Primesc zilnic comentarii, documente
  si incurajari. Am primit astfel un numar de mesaje din partea unor ofiteri ai servicilor de informatii care sunt ingrijorati de „conspiratia tacerii” in vederea acoperiirii adevarului . Iata unul primit in cursul zilei de azi :

  Domnule Horvath
  Nimeni din cadrul serviciilor romanesti contesta faptul ca Vladimir Tismaneanu este un spion al strain infiltrat in Romania. Exista numeroase inregistrari si documente in aceasta privinta.
  Serviciile au luat cunostinta de semnalele CIA directe si indirecte ,in legatura cu activarea reteli NKVD dupa revolutie. Intalnirea secreta in 1990 intre KGB Chief Evghenii Primakov si Magureanu sef SIE a fost semnalul reactivarii retelei ruse din Romania
  Ca urmare a memoriul dumneavoastra, SIE a deschis o ancheta oficiala
  in cazul Tismaneanu. Un raport de informare preliminar a fost trimis Presedintelui Basescu. Acesta informa printe altele :
  ” Dumitru Mazilu (singurul om de incredere al americanilor la acea vreme) in 1990, cu ocazia unei vizite oficiale la Washington in calitate de prim-vicepresedinte CPUN (sau cum se numea) l-a denuntat pe T ca fiind trimis si legendat de aripa cominternista pt actiuni de intoxicare, dezinformare, atacuri coordonate impotriva adevaratilor oponenti ai comunismului-destinatia Washington. ) Dupa 89 protectia principala la Buc a luit T a fost Magureanu, In perioada 90-96 au auvut loc 16 intilniri monitorizate intre T si M. Un alt sustinator crucial al lui t la Buc si la Wash in perioada 88-93 a fost seful statiei CIA la Buc, Harold Nicholson, arestat in 96 pt spionaj in favoarea sovieticilor.
  In ancheta seful statiei CIA din Buc a dezvalui intreaga retea rusa activand in Romania „Agentul Volodea” era seful retejei de infiltrare a diasporei si a altor activitati in SUA.
  Materialul a fost respins de Basescu fara nici o explicatie.
  Va doresc succes. Deasemenea va asigur ca marea majoritate a celor care lucreaza in serviciului nostru, apreciaza efortul dumneavoastra.
  G.J.- Serviciul Roman de Informatii.
  Robert Horvath Deva ziarist SUA
  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/
  PS CITITI PE BLOGUL MEU SERIALUL DE 12 ARTICOLE- DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU TISMANEANU.

 5. La Mulţi Ani tuturor celor care au numele de floare!

  Să aveţi parte de multă fericire, sănătate, de ani mulţi şi plini de bucurii lângă cei dragi vouă!

  O duminică frumoasă şi liniştită îţi doresc dragă Corina!

 6. LA MULTI ANI!

  ATACUL BANDITESC IMPOTRIVA ANTENEI 3 IN ATENTIA FBI !
  (UN WATERGATE ROMANESC )

  ATAC BANDITESC ORDONAT DE BASESCU IN SUA In urma cu doi ani Basescu a ordonat spargerea studioului meu de film din New York. Pentru a deruta politia banditii lui Basescu au facut 8 spargeri similare in cartierul galeriilor de arta Chelsea. Observand ca lipsesc cateva fotogtefii din seif ca si carnetul de telefoane am realizat imediat despre ce este vorba. In stanga acestui articol se vede fotografia sustrasa din seiful studioului meu de film din New York. Dupa o saptamana de la incepererea scandalului ICR New York pentru a fi discreditat ( conspiratie cu Antena 3 ) fotografia apare trucata, pe un blog special creiat de servicii. – Desteptarea lu’ Horvath http:iiroberthorvath-cineast.blogspot.com DE PRIN BLOGURI ADUNATE SI LU’ BADIN DATE. – Se poate observa montajul fotografic unde apar alaturi de ziaristul Andrei Badin. Trebue mentionat ca nu m-am intalnit cu aceasta persoana niciodata. Fiind jurnalist de investigatii ma fotugrafiez extrem de rar. De la venirea in USA nu cred sa posed mai mult de 6-8 fotografii. Fotografia pe care sa executat triucajul a fost facuta pe Aeroportul Louis Amstrong din New Orleans de sotia mea Kiyoko. Am pastrat fotografia intr-un plic in seiful studiolului si am notat disparitia ei imediat fapt relatat detectivilor politiei. ( Negativul fotografiei a fost gasit in Osaka la sediul studioului meu din Japonia. In momentul in care fotografia furata a aparut pe un blog strain am cerut o ancheta la FBI. In cursul acestei zile am fost anuntat de aparitia unor noi probe si ca o echipa speciala de detectivi a plecat spre Bucuresti. Un atac de asemenea amploare pe teritoriul SUA nu putea fi efectuata fara aprobarea la cel mai inalt nivel. In afara de un scandal diplomatic de proportii se profileaza punerea conducatorului statului roman dupa gratii. CONTINUARE : http://devanewyork.blogspot.com/

 7. Aw, this was a truly quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a great article… but what can I say… I procrastinate alot and never seem to get something done. My kindest regards, Demetria.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s