Paste fericit!

Fie ca bucuria Invierii Mantuitorului nostru Iisus Hristos sa va insenineze sufletele si lumina Sfintelor Paste sa va calauzeasca pasii spre bunatate, iubire si credinta!

42 de gânduri despre “Paste fericit!

 1. Off topic, dar…

  PD şi Băsescu = groparii economiei = trădătorii neamului = şacali = adunătură de prăpădiţi = impostori = Famiglia, punct.
  * Traian Băsescu NU este promotorul reconcilierii, ci al conflictelor, fiind animat de “vanităţi mărunte” în locul unui concept de bază care să asigure dezvoltarea ţării. *
  Onoarea, cinstea, demnitatea, corectitudinea, sunt noţiuni străine partidului PD-L şi tătucului Băsescu! Acest Băsescu, NU a câştigat Alegerile ci, s-a ales folosindu-se josnic de instituţiile statului, pe care le doreşte aservite în totalitate şi s-a mai folosit de ceva… de şantaj!
  NO BĂSESCU DAY, BECAUSE:
  Errare humanum est, sed perseverare diabolicum! – CORECT !!
  Băsescu NU e preşedintele meu ci, Naşul Famigliei de * succesuri * !
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/04/01/2-aprilie-no-basescu-day/

 2. Pingback: Poveste de Paşti « Ioan Usca

 3. As for the strict cause of my problem to be, since so many years i don=t want to remember well> i give you 2 persons and their car numbers> B77BFZ Dark Blue Wolkswagen*a slim young man i know since years) and B43YBP a Grey Citroen to belong to a young woman with long hair and eye glasses* a little *more fat . Adding to that both of the Arabic Misoginist Culture and the =Orange= politics in Romania and them to badly influence the family of my parents.
  Trad. ‘Alături de PD-L care este de ani de zile împotriva mea şi doreşte să mă controleze atît de mult încît este la curent în permanenţă cu ceea ce vorbesc-spun-şi fac în spaţiul meu privat, iată-i pe cei 2 PD-Lişti care îmi sunt vecini şi care îmi fac, alături de mulţi arabi şi în special patronul Hotelului Samaa de pe Bvd. Ion Mihalache: viaţa un calvar, non-stop. (vă reamintesc legăturile pe care le au cu toţi needucaţii tineri şi bătrîni şi în special cu acei din Facultatea de Jurnalism şi, d.a., faptul că Ambasada Emiratului Arab Unit din Romînia se află poziţionată lîngă Ministerul de Externe al Romîniei, spaţiul central al Partidului Democrat-Romîn şi Ambasada Ucrainei şi, totodată, lîngă reşedinţa lui George Becali). Pentru tot răul pe care acest individ cu un Wolkswagen albastru închis şi partenera sa grăsuţă şi ochelaristă cu un Citroen sau Peugeot gri mi-l fac şi nu îmi respectă nici măcar o sărbătoare catolică de atîţia ani, eu împreună cu ziariştii cu adevărat morali şi inteligenţi cu care colaborez mai ales din urmă cu aprox. 2-3 ani, le doresc, cu ocazia Paştelui Meu: ‘Fie ca tot răul pe care mi l-aţi făcut şi încă mi-l faceţi să se întoarcă împotriva voastră înmiit chiar atunci cînd vă aşteptaţi mai puţin!! Şi nu uitaţi, vă ro0g: numele meu real este Ana Ami N. !!

 4. UN PASTE FERICIT SI UN COMENTARIU EXPLOZIV !
  INFILTRAREA LUI VLADIMIR TISMANEANU LA EUROPA LIBERA.
  ESTE ANUL I98I ANUL IN CARE CEAUSESCU ATACA FRONTAL EUROPA LIBERA. “Marele arhitect”, numele de cod al lui Nicolae Ceausescu, ordona lichidarea ziaristilor si colaboratorilor de la Europa Libera. 700 de ofiteri de securitate primesc misiunea sa aduca la tacere vocile cele mai critice la adresa regimului. Mor, unul dupa altul, in cativa ani, patru directori ai postului: Petru Bunescu, Noel Bernard, Radu Gorun si Vlad Georgescu. Ziaristii Cornel Chiriac si Emil Georgescu sunt injunghiati. Carlos Sacalul este unul dintre cei mai cunoscuti teroristi, aproximativ 20 de persoane pierzându-si viata în atentatele organizate de el în perioada 1973-1984 în mai multe tari.Printre actiunile lui Carlos, se numara si atentatul cu bomba, din 28 februarie 1981, de la postul de radio „Europa Libera“ din Munchen, la comanda lui Nicolae Ceausescu,
  Pe langa bombe si asasinate se infiltreaza Europa Libera.
  O fisa a Se­cu­ri­tatii, spune ca Vladimir a plecat din Romania in noiembrie 1981 cu ajutorul UM 0617, Directia a II-a a Securitatii, Con­tra­spionaj economic. Este absolut evident ca acesta a activat ca ofiter sub acoperire in momentul plecarii.
  Ajuns cu mama sa în Franţa vorbeşte la Europa Libera împotriva dictatorului Ceauşescu şi a familiei sale. În curând acţiunea de înfiltrare intră pe linia moartă. Cererea sa de azil politic în Franta este respinsă ca şi cea de intrare în SUA . Intrând în filajul serviciului francez şi a celui american agentul Volodea se ascunde sau călătoreşte în vestul european cu un pasaport romanesc pe care scria Republica Socialista Romania, timp de 4 ani. In tot acest timp viza ai este reinoita cu regularitate timp in toata aceasta perioada. Cu alte cuvinte pentru ceilalti colaborarea la Europa Libera insemna crima si inalta tradare dar pentru Tismaneanu insemna prelungirea vizei „pentru eternitate „. Oare cat timp societatea romaneasca va accepta aproape de varful statului un sobolan rosu , un spion cu nume sovietic adevarat Vladymir Tismanetky ?
  Robert Horvath Deva ziarist SUA
  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/
  PS CITITI PE BLOGUL MEU SERIALUL DE 12 ARTICOLE ” DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU TISMANEANU”.

 5. BASESCU – CEAUSESCU – BASESCU
  ( UNIRE PRIN ASPIRATII SI DESTIN )

  DOCUMENTUL CARE A PECETLUIT SOARTA LUI CEAUSESCU !
  Ceasescu discuta cu un grup de tovarasi despre un proiect dement . In conversatie apar referinte la bomba atomica, bacteriologica, rachete, arme cu laser etc. Filmat inopinat in satul natal Scornicesti , materialul ajunge in occident. Cineastul Robert Horvath intra peste cateva luni in ancheta securitatii si este acuzat de inalta tradare . O scrisoare a presedintelui american Carter ai salveaza in ultimul moment viata si il trimite peste ocean in SUA. Scriitorul Victor Nicolae preia in serialul ” ” DACĂ TRECI PRIN CASA MORŢII ” aceste evenimente de un dramatism deosebit si incepe publicarea lor in editia de miercuri 7 Aprilie 2010 al revistei NEW YORK MAGAZIN.

  VICTOR NICOLAE
  ” DACĂ TRECI PRIN CASA MORŢII ”

  „Printre locurile de anchetă ale Securităţii, era şi o veche sală de sport, golită de echipament. În mijlocul ei, se afla o simplă masă de lemn, de obicei goală, şi două scaune. În spatele anchetatorului, pe un perete ucigător de alb, trona portretul uriaş, supradimensionat, al lui Nicolae Ceauşescu. Privirea lui fixă m-a urmărit zi şi noapte, mult timp după aceea – îşi aminteşte astăzi, în exclusivitate pentru ‘New York Magazin’ operatorul şef al televiziunii române din anii ’70. Anchetatorii mai oboseau şi ei, dar aveau grijă ca la plecarea spre alte treburi de-ale lor să mă lase în grija celor mai negre gânduri. Atunci am încercat să pătrund în mintea, sau în lipsa de minte, a acestui ţăran / neţăran extrem de şiret, de care depindea ‘ziua de mâine” a peste 20 milioane de oameni. Pe mine mă obseda întrebarea dacă mai prindeam oare această ‘zi de mâine’? Cu cât mă speriam mai tare că totul depindea de o fracţiune de secundă pe muchia cuţitului, de o toană sau de câteva rânduri aşternute din oboseală pe-o hârtie, portretul dictatorului creştea în dimensiune şi importanţă funestă. Încercam uneori, ca în transă, să văd ce scrie pe coala destinului meu. Pentru mulţi dintre cei care au trecut prin această veche sală de gimnastică, de box sau de lupte, hotărârea finală depindea de anchetatori, de rezultatul lor final în urma anchetei. În cazul meu, între mine şi personajul atotputernic proiectat pe perete nu se mai aflau nimeni şi nimic. Uneori, în disperare, i-aş fi cerut scuze pentru curajul de a-l înfrunta direct, încercând chiar să-l conving de inconştienţa mea. Iar în alte zile mă copleşea mândria de a fi avut această îndrozneală. Încercam să-i conving pe toţi anchetatorii că, în cele 5 / 6 minute în care s-a făcut cel mai important film despre Ceauşescu, m-a dominat doar instinctul de operator cu camera-n priză, nu un obiectiv voit politic. Acesta este de altfel şi adevărul. Anchetatorii păreau că mă cred, mulţumiţi de un răspuns ce umplea o etapă a interogatoriului. Lucrurile se complicau însă la o altă întrebare, la care nu am dat răspunsul niciodată: De ce am trimis materialul filmat despre preşedinte Serviciului Francez? Scurtul film încă nedevelopat de mine mi-a schimbat destinul, pe o dorinţă mereu vie de a nu uita nimic. Trebuie să recunosc faptul de a nu fi ghicit atunci că tocmai aceste câteva minute de filmare ar fi reuşit să schimbe şi soarta lui Ceauşescu, împingându-l cu încă un pas spre zidul de la Târgovişte. Totul a început într-o zi friguroasă de toamnă, la Scorniceşti, unde liniştea unei ploi mocnite a fost întreruptă de girofarele maşinilor negre ale convoiului prezidenţial.”

  -ARTICOLUL COMPLECT PRELUAT DIN NEW YORK MAGAZIN POATE GASIT PE BLOGUL ROBERT HORVATH- DEVA 
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

 6. Dragă doamnă Corina, vă rog arătaţi-le (şi) pe ambele mele siteuri cum arată o sărbătoare la mine, de cînd mă ştiu: Şi eu vă scriu acestea de mii de ani: încă sunteţi mirate şi miraţi de ce bărbaţii nu mă vor decît pentru sex sau pentru o relaţie scurtă, vă întreb!? Sunteţi atît de idioate-idioţi..!!
  (A propos de Institutul Cultural Romîn al lui Băsescu-Tismăneanu-Pleşu, îmi amintesc ce povestea M. Cărtărescu acum vreo 6 luni în Evz: şi povestea cu nostalgie momentul în care ţara era în criză şi el, cu ultimii bani ai familiei, pleca după o pîine pentru nevasta şi copila lui..şi se întorcea acasă cu un disc al britanicilor de la ‘Pink Floyd’. Iată cine ne reprezintă şi în cultură şi în Externe chiar şi acum, într-adevăr..

 7. Pingback: PASTE FERICIT ROMANILOR! « Hai ca se poate!

 8. Pingback: Hristos a Inviat ! Paste fericit ! « 2blackjack1$'s Blog

 9. Cum am scris si la mine:
  Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, lumina vine din inima fiecaruia!
  Paste Fericit !
  Hristos a înviat!

 10. Fie ca prin miracolul Invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire. In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna… HRISTOS A INVIAT!

 11. (R) Crucea este un « Lansator Divin » peste care ne suprapunem pân’ la contopire, singura hărăzită să dezvolte viteza cosmică a gândului, suportul Credinţei în Cel de Sus ce ne-a modelat prin propria-i multiplicare, pentru a comunica instantaneu cu El – Creatorul.
  Mântuitorul nostru ne-a înrădăcinat-o cu prisosinţă atunci când prin propria-i jertfire a dezvăluit taina Învierii, lăsîndu-ne Credinţa ca singurul model matematic prin care putem accede asimptotic la viaţa veşnică, întru Isus – unicul fiu al Marelui Arhitect al Universului.

  P.S. Un gând creştinesc pentru preţioasa gazdă şi cei de o simţire, însoţit de eternul Hristos a Înviat – garantul fericirii ce v-o doresc în zilele de Paşti ( şi nu numai ).

 12. Sărbători Binecuvântate, Corina !!!
  Hristos a Înviat !
  stimă şi deosebită consideraţie,
  Sibilla

  @tuturor colegilor,
  Hristos a inviat din morti
  Cu moartea pe moarte calcand
  Si celor din morminte
  Viata daruindu-le!
  (Troparul Invierii)
  Sărbători în Lumină, Binecuvântate, în tihnă şi linişte sufletească ! Doamne Ajută !
  Христос Васкрсе! – Hristos a Înviat !
  respecte,
  Sibilla

 13. OVIDIU

  Fragment din memoriul adresat Presedintelui Basescu
  Presedintele Romaniei Traian Basescu.
  Excelenta
  Trimit atentiei dumneavoastra un memoriu cu o importanta deosebita. El relefeaza pentru prima data fatul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane. Surse absolut sigure documenteaza faptul ca infiltrarea
  sa produs sub un nume fals cu un pasaport fals . In consecinta va adresez rugamintea de a deschide de urgenta o ancheta la nivel prezidential. Mentionez ca in calitate de cetatean american am cerut o ancheta organizatilor de investigatie si de emigratie a SUA. O copie a acesteui document a fost trimisa Ambasadei SUA de la Bucuresti.

  „Actiunea de infiltrare a Europei Libere cunoscuta sub numele de cod Cain a fost o
  actiune bilaterala a securitatii romane ( Unitatea 0617 din Directia 2 DDS spionaj ) -„Brigazile Rosii Intenationale format din fosti luptatori ai razboiului civil din Spania ( controlat de NKVD ) – Partidul Comunist Spaniol. Cordonarea sa facut zilnic prin mesajele codificate al postului de radio Pirinei in limba spaniola.cu sediul la Bucuresti. Documente despre aceasta actiune pot fi gasite in arhivele sectiei internationale a PCR.
  ………..Ajuns vorbeste la Europa Libera impotriva dictatorului Ceausescu si a familiei sale. In curand actiunea de infiltrare intra pe linia moarta. Cererea sa de azil politic in Franta este respinsa ca si cea de intrare in SUA . Intrand in filajul serviciului francez si a celui american agentul Volodea se ascunde sau calatoreste vestul european cu un pasaport fals, timp de 4 ani de zile.
  Brigazile Rosii Internationale l-au ajutat sa plece in Venezuela, dupa ce i s-a refuzat initial viza de intrare in SUA. De abia in 1985 serviciile roman si sovietic si-au realizat scopul. Sa organizat o casatorie ….. cu o cetateanca romana americana de care a divortat curand. Pentru a intra in SUA agentului Volodya i sa creiat o noua biografie i sa dat un nou nume si un nou pasaport. PASAPORTUL DE INTRARE IN USA POARTA NUMELE VLADIMIR TISMANETKY SI ESTE DIFERIT DE CEL PE NUMELE VLADIMIR TISMANEANU CU CARE A PLECAT DIN ROMANIA. AM LUAT CUNOSTINTA DE ACEST LUCRU FIIND PRIETEN CU FOSTA SOTIE A LUI VOLODEA PE NUME TAMARA TISMANESKY CU CARE AM FOST CHIAR VECINI CU MAI MULTI ANI IN URMA. DOAMNA TISMANETKY ESTE UN TALENTAT ARTIST CARE PREDA ILUSTRATIA DE MODA LA FIT NEW YORK. DANSA A PRECIZAT CA A PRELUAT ACEST NUME PRIN CASATORIE. Orice comentariu in plus este de prisos, agentul Volodya fiind desconspirat.”

  Robert Horvath Deva New York
  http://devanewyork.blogspot.com/

 14. Schimbare de ştafetă

  Bunicul era un om hotărât, până la a-şi anunţa din timp plecarea în marea călătorie, pe care o cam pregătise la amănunte. El mă pilotase o vreme printre aisbergurile copilăriei până când, într-o zi, mi-a semnat brevetul de căpitan pe toate apele vieţii, chiar şi pe cea de ploaie, foarte imprevizibilă de la o vreme. Eram plecat la mii de kilometrii într-o expediţie, finanţată de el (poate premeditase), când pe o ceaţă deasă l-am zărit câteva clipe, vesel ca-ntotdeauna, cu capul descoperit, în carul de argint cu felinare diamantine ce ne purtase de atâtea ori prin poveştile cu tâlc ce mi le administrase sistematic.
  Revenit în ţară, am primit vizita unui notar bătrân pe care îl mai zărisem cu alte ocazii, ce mi-a predat un plic, printre condoleanţele sincere.
  Plicul conţinea cheia de la apartament dar şi un înscris prin care bunicul mă aviza că în apartamentul său voi găsi chei de rezolvare la numeroase mele probleme, iar la “cele fără” să-mi fac măcar… şperacle . Încheia cu “La revedere” şi semnătura, fără dată.
  Eram unicul său moştenitor, cu actele în regulă, din timp întocmite, aşa că am procedat la schimbul de ştafetă.
  Totul era în ordine şi siguranţă maximă. Surprizele şi misterele, nu puţine la număr, îmi puneau la încercare pasiunile.{…}
  {…) Un document tras la un copiator primitiv, făcut ferfeniţă, de 205 rânduri dese pe 4A4, cu autor un „scriitor” anonim, se referea la un alt anonim, pe o manşetă fiind notaţia : Întărâtă-i drace ! Ştiu cine sunt. Toate la vremea lor.
  Transcriu (fără corecturi !) titlul şi primele 7 rânduri :
  (R) POST-SCRIPTUM LA FOLKUL ŞI PORCUL
  Moto : “Moraliştii sunt firi complicate, ei preferă comisionul” Tudor Arghezi
  A fost nevoie ca să moară în oraşul ******** câţiva copii nevinovaţi, minţiţi de un zăltat pe care nu l-ar fi oprit nici un regiment de puşcaşi în paranoia lui incontinentă. Pentru că bivolul simte nevoia să mugească, pe toate undele, pe toate canalele de TV, de neoprit în furia lui, aşa-zisă patriotică, în care nişte zdrângari îl acompaniau, el făcea pe Bob Dylan recitind : „Eu sînt bo**** de dvs., ţ***”, dar el era bolnav de şperţ, de luare de mită.{…}
  …………………………………………………………………………………………………….
  Notă: Muncesc efectiv şi pe apucate la reconstituirea literelor şi textului, astfel că „ranfluarea” integrală a enigmaticei „opere-document” ar putea dura un timp îndelungat. Poate va deveni o nuvelă de interes sau un mic roman despre mizeria morală, poleită cu grijă, a unora care împut lumea lui Hristos (Adevărat a Înviat !) purtându-i icoana în mâini ce, nicicînd, n-au simţit săpunul conştiinţei !

  31.03.2010 / 21.291 17.

 15. BASESCU ASCUNDE PE SPIONUL ROSU URAT SI URAT MIROSITOR
  VLADIMIR TISMANEANU !
  Presedintele Romaniei Traian Basescu.
Excelenta
Trimit atentiei dumneavoastra un memoriu cu o importanta deosebita. El relefeaza pentru prima data fatul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane. Surse absolut sigure documenteaza faptul ca infiltrarea
sa produs sub un nume fals cu un pasaport fals . In consecinta va adresez rugamintea de a deschide de urgenta o ancheta la nivel prezidential. Mentionez ca in calitate de cetatean american am cerut o ancheta organizatilor de investigatie si de emigratie a SUA. O copie a acesteui document a fost trimisa Ambasadei SUA de la Bucuresti.
  “Actiunea de infiltrare a Europei Libere cunoscuta sub numele de cod Cain a fost o
actiune bilaterala a securitatii romane ( Unitatea 0617 din Directia 2 DDS spionaj ) -”Brigazile Rosii Intenationale format din fosti luptatori ai razboiului civil din Spania ( controlat de NKVD ) – Partidul Comunist Spaniol. Cordonarea sa facut zilnic prin mesajele codificate al postului de radio Pirinei in limba spaniola.cu sediul la Bucuresti. Documente despre aceasta actiune pot fi gasite in arhivele sectiei internationale a PCR.
………..Ajuns vorbeste la Europa Libera impotriva dictatorului Ceausescu si a familiei sale. In curand actiunea de infiltrare intra pe linia moarta. Cererea sa de azil politic in Franta este respinsa ca si cea de intrare in SUA . Intrand in filajul serviciului francez si a celui american agentul Volodea se ascunde sau calatoreste vestul european cu un pasaport fals, timp de 4 ani de zile.
Brigazile Rosii Internationale l-au ajutat sa plece in Venezuela, dupa ce i s-a refuzat initial viza de intrare in SUA. De abia in 1985 serviciile roman si sovietic si-au realizat scopul. Sa organizat o casatorie ….. cu o cetateanca romana americana de care a divortat curand. Pentru a intra in SUA agentului Volodya i sa creiat o noua biografie i sa dat un nou nume si un nou pasaport. PASAPORTUL DE INTRARE IN USA POARTA NUMELE VLADIMIR TISMANETKY SI ESTE DIFERIT DE CEL PE NUMELE VLADIMIR TISMANEANU CU CARE A PLECAT DIN ROMANIA. AM LUAT CUNOSTINTA DE ACEST LUCRU FIIND PRIETEN CU FOSTA SOTIE A LUI VOLODEA PE NUME TAMARA TISMANESKY CU CARE AM FOST CHIAR VECINI CU MAI MULTI ANI IN URMA. DOAMNA TISMANETKY ESTE UN TALENTAT ARTIST CARE PREDA ILUSTRATIA DE MODA LA FIT NEW YORK. DANSA A PRECIZAT CA A PRELUAT ACEST NUME PRIN CASATORIE. Orice comentariu in plus este de prisos, agentul Volodya fiind desconspirat.”
  Robert Horvath Deva ziarist SUA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/
PS CITITI PE BLOGUL MEU SERIALUL DE 12 ARTICOLE- DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU TISMANEANU.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s