”Batalia abia incepe”

Azi am participat la inmanarea cardurilor de militant PSD tinerilor care s-au inscris on-line in partid. Ma bucur ca aceasta campanie s-a bucurat, inca din prima luna, de un asemenea succes, demonstrand forta de atractie a social-democratiei asupra tinerei generatii. Mi se pare, de asemenea, incurajator ca doua treimi dintre noii nostri colegi au studii superioare. Sper ca in viitorul apropiat vor veni si mai multe tinere in partid, pentru ca in acest val de inscrieri cifra lor a reaprezentat doar jumatate fata de cea a barbatilor.

Protestele de ieri, prin care PSD a marcat Ziua Muncii, si acordarea, de Ziua Tineretului, a cardurilor pentru tinerii militanti demonstreaza atat asumarea unui radicalism ideologic si de actiune, cat si o deschidere a partidului spre simpatizanti. Este o revigorare necesara, mai ales in actualul context politic, in care spectrul autoritarismului pedelist castiga teren datorita tradarilor oportuniste, dar si in conditiile atat de grele din punct de vedere social si economic prin care trecem din cauza crizei si a proastei guvernari.

Sloganul sub care s-a desfasurat intalnirea de azi de la partid este elocvent pentru starea noastra de spirit si pentru ceea ce va urma: ”Batalia abia incepe”.

9 gânduri despre “”Batalia abia incepe”

 1. DOAMNA CORINA CRETU SENATOR
  Membru al Comisiei pentru relatiile externe .
  Deschideti o ancheta parlamentara. PRESEDINTELE BASESCU TREBUE SA DEA EXPLICATII IN LEGATURA CU INTELEGEREA INTRE STATUL ROMAN SI ORGANIZATIILE TERORISTE INTERNATIONALE CARE A DUS LA ELIBERAREA SI EXPULZAREA UNUI URIAS NUMAR DE TERORISTI.

  NEW YORK TIMES :
  „ULUITOR , CUTREMURATOR.REVOLTATOR ACTUALUL PRESEDINTE ROMAN BASESCU A ELIBERAT ECHIPA DE REZERVA A ATACULUI DE LA 9/11. FAMIILE VICTIMELOR AU TRIMIS O SCRISOARE DE PROTEST PRESEDINTELUI OBAMA. „

  ARTICOLUL TRIMIS TUTUROR AGENTIILOR INTERNATIONALE VA APAREA PE BLOGUL Robert Horvath Deva http://devanewyork.blogspot.com/.
Pentru atacul asupra World Trade Center sa pregatit o echipa de rezerva. Iata ce declara directorul SRI imediat dupa atacul de la 11 septembrie : Există cetăţeni bănuiţi de legături cu organizaţii teroriste în România, dar nu-i pot nominaliza. Au fost expulzate deja 70 de persoane în ultimul an. Am primit înştiinţări în legătură cu posibilele persoane de pe teritoriul României care ar fi bănuite, ca ca participând la atacul terorist din 11 septembrie, Ancheta se derulează”
ECHIPA TERORISTA 9/11 DIN ROMANIA
Seful teroristilor Khaled Matar s-a născut în 14 octombrie 1961, în oraşul Rafah din regiunea Gaza, Israel. A venit în România la sfârşitul anilor ‘70, cu paşaport egiptean. 
A urmat un timp Facultatea de Drept din Cluj. Un văr de-al său a fost şeful serviciului secret al lui Yasser Arafat pentru fâşia Gaza. În ciuda eşecului de la universitate, Matar n-a renunţat la ideea de a înfiinţa o SCOALA DE PILOTAJ SI deschiderea unei TABERE DE ANTRENAMENT AL AL QUEDA de antrenament in Muntii Fagaras .ERA UN PILOT DE INALTA CLASA URMAND CURSURI DE PILOTAJ IN LIBIA LUI GADAFFI. Sedeplasează periodic în vestul ţării, de unde trimite bani în străinătate, 
CALATORESTE IN EGIPT SI EMIRATELE ARABE. IN AFGANISTAN CUNOASTE PE BEN LADEN UNDE PRIMESTE INSTRUCTIUNI.
Intors in Romaniase mută la Bucureşti, de unde falsifică diverse acte pentru a trimite teroristi arabi în SUA, prin intermediul firmei sale; 
DE SI URMARIT ZILNIC DE SRI ESTE LASAT SA “FUGA’ IN USA.  
Este cautat in USA DE FBI Directoarea FBI pentru România, Gabrielle Berger, sa ocupat de acest caz.
INTELEGERE SECRETA INTRE BASESCU SI ORGANIZATIILE TERORISTE.
IN SCHIMBUL PROMISIUNII CA NU VOR ACTIONA PE TERITORIL ROMANESC
TERORISTII ( FILATI SI ARESTATI ) SUNT ELIBERATI SEMNAND O DECLARATIE
IN CARE PROMIT CA NU SE INTORC IN ROMANIA PA TIMP DE 15 ANI. IN ACEST FEL A FOST ELIBERAT O CELULA AL QUEDA SI 2043 DE TERORISTI.
 (2.030 cetateni arabi au fost expulzati din Romania – SURSE MAE ) CARE PREGATESC ATACURI ASUPRA LUMII OCCIDENTALE.
Eliberarea celulei AL QUEDA face parte din aceaste intelegere. In ultimul interviu Ben Laden a citat printre tarile de sprijin Romania- pe buna dreptate.
DOVADA ELIBERARII TERORISTILOR DE CATRE STATUL ROMAN.
Iata ce declara Traian Basescu dupa un atentat la Timisoara “Sa nu credeti ca suntem la prima situatie in care ar exista la unii cetateni, in mod deosebit straini, tentatia de a evalua posibilitatile organizarii unor atentate pe teritoriul Romaniei. Practica noastra este: la suspiciune, expulzare si mai discutam peste 15 ani”
CONCLUZIE
Dupa publicarea articolului despre eliberarea teroristilor care sa pregateau sa ucida mii de cetateni americani nevinovati, se va cere probabil EXPULZAREA CATRE USA A CETATEANULUI BASESCU, INDIFERENT DACA ESTE PRESEDINTELE ROMANIEI SAU NU. Am remis acest articol ambasadei SUA la Bucuresti.
Robert Horvath ziarist USA site ; http://www.devagallery.com
BLOG : devanewyork.blogspot.com/ 2. Dragă Ovidiu, nu ştiu cine eşti dar te-am preluat de pe siteul dnei Corina Creţu şi sper că am înţeles bine că îmi susţii maturitatea şi mai ales statutul de femeie matură şi specială care chiar nu are kef să fie alături de copii şi tineret şi să-şi piardă vremea cu ele-ei.
  Nu intru în amănunte juridice legale şi nici nu sunt şi nu doresc să fiu o liberală oricît de mult aş fi de acord şi cu dl. Crin Antonescu, eu, însă: fiind educată atît formal(în prima facultate şi cel de al 2lea liceu) dar şi informal(pe propria-mi piele adică) în ce semnifică frumuseţea şi ce rol au aburelile de poze de fotomodel etcaetera..faptul că le postezi pe siteul tău pe toate ne-femeile ălea contrafăcute-care habar nu au cît de urîte pe lîngă proaste sunt-îmi dă senzaţia că nu vrei să faci reclamă nici dlui Ponta dar nici dlui Antonescu, într-adevăr.
  În rest, vorba lui Băsescu: ‘să trăiţi bine!! Eu însă reformulez: să trăim bine noi ..dar cînd!?

 3. Puterea gândeşte

  Fără dubiu, gonflabila a fost opera unei geloase jumătăti de „marinal”.
  Aşa se face că futurista naţională EU, scandalizată de impotenţa managerială a micuţului, face o propunere – la Preş. – de lansare comercială a unei gonflabile, după chipul şi asemănarea ei, pentru contracararea recesiunii, prin metoda ajustajului liber-alunecător.
  Surâzându-i ideea, TB îi atrage atenţia că o gonflabilă după chipul şi prezenţa lui prezidenţială ar fi un adevărat tun.
  – Te bizui pe statistica ta cu cei 80 % homo ?
  – Nu ! Mai degrabă pe consensul naţional în a le fi partener de sex oral, pentru care va trebui acordată o mare atenţiei detaliului meu bucal, la mulajare…
  – Pu! Pu! Pu! (îl pupă pe nas) Sigur vom ieşi din recesiune (fără urmaşi lui Traian, zic eu) !!!

 4. Am ratat intrarea în PSD de data aceasta şi regret enorm, dar, după ce se vor linişti apele şi îmi voi găsi locul, pentru că aşa nici nu mai ştiu ce şi de unde să apuc…nu voi întârzia să îmi fac un drum până la sediu şi să închei „un contract” din suflet, pe toată viaţa.
  Asta am aşteptat defapt…am avut o discuţie cu mine, am vrut să ştiu dacă împărţim cu adevărat aceleaşi gânduri, ideologii, lupte – pentru că eu sunt omul care nu părăseşte tabăra şi merge cu cei dragi până la capătul capătului, indiferent dacă asta înseamnă sus sau jos!

  Sper ca acea clipă să fie de bun augur şi să fi acolo! 🙂

 5. @Ovidiu> ultimul comentariu, fiindcă spui că îl simpatizezi pe Geoană şi eu, ca membră de partid, mărturisesc că NU!!NU!!NU!!
  Din replicile pe care le dai, se vede că nu ai acea -să zicem frumos ‘experienţă umană de viaţă’ care să te facă să înţelegi ceva mai mult din pozele pe care le vezi..
  Aşa că nu are rost să mai continui să îţi explic..mi-ar lua probabil o viaţă să te fac să înţelegi..
  În cazul ăsta, permiteţi-mi să îţi demonstrez juridic-tu poţi, aşa??-că nu îţi trebuie intelect să îţi placă o poză pt. că subconştientul tău-în cazul nostru-te îndeamnă să te culci cu ea, însă îţi trebuie categoric intelect (şi studii..’de piaţă ‘ ca să înţelegi dacă este frumoasă sau nu..
  În încheiere, un ultim sfat: scapă de absolut toate pozele cu pipiţe-pardon, am vrut să zic fete de pe site, dacă vrei să fii mai căutat iar pozele cu Ceauşescu şi cu Antonescu tînăr să aibă un impact muuuult mărit..altfel, vei rămîne doar la ‘prietenii’ şi vei face astfel jocul social băsescian..Salut!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s