Pentru sprijinirea IMM-urilor

10 gânduri despre “Pentru sprijinirea IMM-urilor

 1. si eu am un IMM care moare.
  simt in fiecare zi ca rup de la gura copilului doar ca sa pot sa platesc darile.

  dispare si ultima urma a sperantei. si nu este nimic patetic in ceea ce spun.

 2. nu cred ca nu stiti cat de ticaloase sunt bancile, mai ales cele din Romania.
  acum un an in urma ofereau credite romanilor din diaspora la jumatate din dobanda pe care o solicitau aici.
  cum sa nu apara „jieni”?????

 3. Am găsit la rubrica opinii/comentarii pe sursa http://www.ziare.com/basescu/presedinte/basescu-nato-vrea-sa-invite-rusia-sa-coopereze-la-sistemul-antiracheta-1013965:

  „Acestia sint politicienii romani care au votat miercuri, in Parlamentul European, la porunca perechii Băsescu-Sörös, folosirea cianurii si jefuirea bogătiilor Romaniei

  * Elena Băsescu (PDL) * Marian-Jean Marinescu (PDL) * Theodor Stolojan (PDL) * Sebastian Bodu (PDL) * Iosif Matula (PDL) * Oana Antonescu (PDL) * Petru Luhan (PDL) * Rares Niculescu (PDL) * Cristian Preda (PDL) * Traian Ungureanu (PDL) * Adina Văleanu (PNL) * Ioan Mircea Pascu (PSD).”

 4. Ce ţâţ-ar fi un bis

  TB alias Ciomu, din demenţa politică ce-l caracterizează, a tăiat penisul prosperităţii naţionale, cu scalpelul imposturii, acum srăduindu-se in faţa pulimii să detalieze propriul plan chirurgical de refacere a mădularului, pentru care babele şuşotesc că n-ar fi rău să-l dea mă-sii pentru procreere sau reprocreere în cazul său. Ce nu poate să înţeleagă această minte purulentă este că nu i se poate accepta criminalului să îngroape, oficial, propria victimă, oricât fast şi regrete ar fi capabil să etaleze. Ş-apoi moş Victor Stă-ncurescu specialistul în „săltatul” şefului de stat, ar putea bisa dacă batria i-o cere la… troc!

 5. DOAMNA CORINA CRETU
  ROMANII AU DREPTUL SA CUNOASCA ADEVARUL DESPRE ACTIVITATE CRIMINALA
  A PRESEDINTELUI BASESCU. IN CONSECINTA VA ROG A PUBLICA ACESTE DOCUMENTE.

  GARANTEZ SCURTAREA MANDATULUI BASESCU
  ANUNT IMPORTANT
  AM PREDAT SERVICIULUI INTERPOL DE LA ONU
  (Office of the Special Representative for the International Criminal Police Organization (INTERPOL) to the United Nations
One United Nations Plaza, Room 2610, New York, NY 10017)
  URMATOARELE DOCUMETE PERTINENTE ACTIVITATII CRIMINALE AL ACTUALULUI PRESEDINTE AL ROMANIEI TRAIAN BASESCU
  http://blog.imperiaonline.me/

  http://blog.imperiaonline.me/2009/12/12/traian-basescu-recunoaste-o-falsificare-de-probe/
  2 inregistrari cu Traian Basescu recunoscand:
  Falsificare de probe
  Sechestrare de persoane
  Incendiere de nave
  Contrabanda in zone de razboi

  Prima inregistrare audio cu Traian Basescu povestind despre o intamplare in care a fost implicat la inceputul carierei sale de comandant de nava, mai exact cand era comandant al navei Arges, prima nava primita in comanda.
  Ce s-a intamplat?
  Era la vreo 3 luni comandantul acestei nave, nava ancorata intr-un port din Franta, a izbucnit un incendiu in care au fost implicate 38 de nave, efectul a fost o poluare masiva a Senei, nava sa fiind suspectata ca fiind cauza incendiului.
  Ce a facut presedintele nostru Traian Basescu in timpul si dupa cele 28 de zile de ancheta?
  Ascultati-l pe el personal, cu atentie maxima in jurul minutului 2 al inregistrarii audio:
  Inregistrare AUDIO 1:

  BASESCU TRAIAN
  1. IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI CRISANA (1983), A SECHESTRAT LA BORDUL NAVEI SI A RAPIT DE PE TERITORIUL SIRIEI CINCI CETATENI SIRIENI PE CARE I-A ADUS IN ROMANIA, LA CONSTANTA (NU SE CUNOASTE PRETUL RASCUMPARARII);
  2. IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI ARGES, IN 1981, A INCENDIAT 38 DE NAVE SI RADA PORTULUI ROUEN – FRANTA. ADEVARUL A FOST AFLAT IN 1998;
  3. IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI PETROLIERE CRISANA, A EXECUTAT ACTIVITATI DE CONTRABANDA (1983-84) CU PRODUSE PETROLIERE, PENTRU UNUL DINTRE STATELE COMBATANTE, IN ZONA DE CONFLICT – RAZBOI (LIBAN), ZONA SUPUSA EMBARGOULUI ONU PROBA FAPTELOR TERORISTE.
  – APOLOGIA FAPTELOR TERORISTE ENUMERATE MAI SUS, FACUTA DE BASESCU TRAIAN IN EMISIUNEA “STAREA DE VEGHE – IN SPATELE USILOR INCHISE” REALIZATA DE ZIARISTUL SORIN ROSCA STANESCU – DIRECTOR AL COTIDIANULUI IN LIMBA ROMANA “ZIUA”, IN CARE BASESCU TRAIAN A FOST SINGURUL INVITAT EMISIUNEA A FOST DIFUZATA IN DIRECT DE CATRE POSTUL DE TELEVIZIUNE NATIONAL DIN ROMANIA “PRIMA TV BUCURESTI”.
  DATA REALIZARII EMISIUNII, IN DIRECT CU TELESPECTATORII A FOST IN 23/24 IUNIE 1998,
INCEPAND CU ORA 23:30.
  SUBIECTUL DE BAZA AL DEZBATERII A FOST “COLABORAREA LUI TRAIAN BASESCU CU ORGANELE FOSTEI SECURITATI DIN ROMANIA”.
  Inregistrare AUDIO 2:

  ROBERT HORVATH -DEVA
  http://devanewyork.blogspot.com/

  http://www.devagallery.com/

 6. Dupa 20 ani ne reintoarcem la masuri de austeritate tip „Ceausescu”. Mai ramine sa inchidem gazele si electricitatea prin rotatie intre cartiere si orase.

  Ce se intimpla in Romania nu este doar o confirmare a falimentarii tarii prin politici neinspirate (nici nu merita sa le spunem „de dreapta”), dar un semnal ca tara este din nou divizata in masa saraca – pensionari, someri, persoane cu venituri mici – care urmeaza sa plateasca nota de plata lasata de amicii lui Basescu la restaurant Romania – si cei instariti, patroni care au fost „uitati” la marirea taxelor anuntata de Basescu (pe post de Prim Ministru, putem sa il uitam pe Boc, ascuns sub masa la picioarele stapinului).

  Intr-un fel e bine ca Basescu si gasca lui platesc politele politicilor lor tembele. Dar, cind va veni schimbarea, tot cei ce vor veni vor trebui sa scoata tara dintr-un mare impas.

 7. Pingback: HORROR ! « World of Solitaire's Blog

 8. Lecţie deschisă

  Un bătrân uscat, cu vârsta apreciată cât numărul troleibuzului 90 în care călătoreşte, se apropie şovăielnic de singurul loc liber, nerevendicat de minoritarii cei mai protejaţi şi fericiţi – rromii, fiecare având la ureche câte un mobil. E învelit cu o pereche de pantaloni kaki, un pulover din lână ciuruit (de TB sau de molii), o pălărie la a treia generaţie iar în picioare o pereche de pantofi negrii cu semişirete legate slab numai la rândul de găuri din mijloc. Pielea de pe mâini are o transparenţă nefirească, lăsând la vedre o bună parte din reţeaua sangvină din zona expusă. În piept poartă o hârtie circulară cu diametrul de cca 100mm pe care o mănă tremurândă a scris cu majuscule JOS CANALIA DE BĂSESCU ASASINUL BĂTRÂNILOR. După trei staţii coboară anevoie, prin faţă, privindu-mă cu o demnitate şi superioritate dezarmantă. Era ora 8:45 am din această zi. Multe gânduri mă frământă în legătură cu Traian Băsescu printre care şi acela al ridicării cetăţeniei române pentru acest neom !

 9. Pingback: Dar cu cianura de ce nu incerci domnule presedinte? « Hai ca se poate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s