Protest impotriva denigrarii romanilor

5 gânduri despre “Protest impotriva denigrarii romanilor

 1. V/am luat model deja atît pe dumneavoastră cît şi pe cele doamne Gabriele şi pe dna Rovana Plumb şi chiar pe domnii I.Iliescu şi A.Năstase. Spuneţi exact ceea ce trebuieşte spus. Vă mulţumesc că aveţi grijă să mă informaţi în problema Relaţiilor Internaţionale(care mă interesează cel mai mult) uraţi-mi succes cu angajarea şi cu boz-friendul şi cu shoppingul şi cu liniştea şi cu vacanţele în 2 etcaetera şi mai ales cu justiţia. Tuturor EUparlamentarilor noştri..mult succes!!

 2. Domnule Preş. TB

  În ce calitate vă adresaţi, cu neruşinare, celor 22 milioane de cetăţeni din interiorul ţării care nu v-au ales pe 06.12.2009 ? Grasul dv. de 200 kg din spatele slabului nostru de 50kg e condamnat de propria supraponderabilitate, făcând obiectul muncii administratorului de cimitire recent promovat de Guvernul Boc-Băsescu. Acum este perioada când se tund mioarele, la care sunteţi mare specialist, şi nu a veniturilor pulimii la care v-aţi împleticit în limbă 50 de minute, ca ultimul penibil !!!

 3. Pentru ca acest comentariu este pentru Romania, rog ingaduinta de a fi postat la orice articol si pe orice blog! Multumesc anticipat pentru intelegere! Mesajul inaintasilor nostri din razboiul 1916-1918, inscriptionat pe Monumentul “Leu” din Bucuresti, glasuieste: “Spuneti generatiilor viitoare ca noi am facut suprema jertfa pe campurile de batalie, pentru intregirea neamului!” Mesajul meu catre fiii buni ai Romaniei de azi, le solicita infinit mai putin, dar absolut necesar , si anume “jertfirea” a 30 de minute, necesare pentru a accesa Link-ul, http://dumitrurizoaica.blogspot.com/, pentru a citi pe blog materialul “Pentru insanatosirea societatii romanesti”, pentru a-l analiza si a-l verifica, asa cum indica antepenultima fraza care incepe astfel: “Singura verificare valabila….etc.” Voi, compatriotii mei, pe care va mai intereseaza Romania, sau care doriti o lume normala pentru urmasii vostri, “jertfiti” 30 de minute, pe Altarul Patriei, pentru un viitor mai bun, si pentru a da o “palma morala” acelora, care desi DATORI, prin fisa postului, sa promoveze Binele public, prefera sa manifeste o NESIMTIRE crasa fata de o solutie ce poate promova Binele public, si care poate fi verificata uimitor de simplu de catre orisicine! Prin nonraspunsul lor in termenul legal, la scrisorile ce le-au fost transmise, cei indicati mai jos, s-au plasat in nefericita situatie amintita mai sus! Amintesc ultimele cazuri: Presedintele Basescu, Scrisoarea Nr. 6516/22-03-2010, partidele, PSD; PNL; PRM; PDL; UDMR, ziaristii Mircea Marian si Silviu Sergiu de la Ev. Zilei, “Nasul”- Radu Moraru de la B1 TV, Victor Ciutacu de la J.N si Antena2-Vorbe Grele,etc. D. Rizoaica.

 4. Laudabila luare de pozitie in fata unei sali goale…
  Oare cineva a a si auzit-o ?
  Imi pare rau…
  Imi pare rau pentru o tara prea frumoasa si buna care a fost pierduta intr-o mare de indifarenta…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s