Consiliul Internationalei Socialiste

Ma aflu, la acest inceput de saptamana, la reuniunea Internationalei Socialiste, ce are loc la sediul ONU din New York. Dezbaterile, la care particip impreuna cu alti colegi si presedintele PSD, dl. Victor Ponta, sunt concentrate in jurul catorva teme stringente ale actualitatii, dintre care se detaseaza problematica economica si capacitatea socialistilor de a formula un raspuns comun si coerent la provocarile crizei, in vederea relansarii economice. Pe agenda figureaza, de asemenea, schimbarile climatice, situatia in planul dezarmarii si neproliferarii, precum si recentele tensiuni din Orientul Mijlociu.

Anunțuri

6 gânduri despre “Consiliul Internationalei Socialiste

 1. Scurt dialog

  – Ce vă sugerează numărul 6o domnule Adrian Năstese ?
  – Zilele pe care le mai are de trăit Guvernul Boc…
  – Şi altceva ?
  – Da ! Pe 22.06.1950 s-a născut următorul Preşedinte al României.
  – Să îi urăm La Mulţi Ani, cu toate cele bune !
  – Evident ! n-am nimic împotrivă !

 2. Tensiunile din orientul Mijlociu sunt poate ceva rezolvabil. Eu mă întreb cine rezolvă aceste tensiuni. Ce credibilitate mai avem noi în străinătate când Parlamentul României oferă un asemenea spectacol de operetă/dramoletă cacofonică.

 3. În Twin Peakse-ul cărăşean al * Ayatolahului * Frunzesky:
  Ţara arde, iar bugetarii cărăşeni se grăbesc să-şi mărească salariile

  MĂRIRI DE SALARII LA CJC-S

  Lefurile unor reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Caraş se măresc, iar la Primăria Reşiţa chiar se fac angajări. În ambele cazuri, şefii acestor instituţii se ascund după fusta funcţionarelor rămase însărcinate.
  Într-o perioadă în care Guvernul anunţă reduceri salariale, instituţiile publice din Caraş-Severin recurg la măriri salariale sau chiar angajează personal. La Consiliul Judeţean Caraş-Severin, s-au decis măriri de salariu pentru mai mulţi funcţionari publici deşi cei mai mulţi dintre colegii lor vor avea lefuri cu 25 la sută mai mici, potrivit hotărârii luate de Guvern. ( … )
  adevărul.ro

  Cei care au votat PENTRU tăierea pensiilor şi salariilor, jigodiile care AU CONDAMNAT ROMÂNII la foamete şi care urmăresc să… ne mai rărească:

  Printre şobolani, oamenii de curte ai baronului mason voievod al Twin Peakse-ului cărăşean, Sorin Frunzăverde, autointitulat * Împăratul *. Aceşti ticăloşi sunt : finul * Împăratului * , specimenul Vali Rusu ( PDL ) zis * chelneru *; Iosif Secăşan ( PDL ) – * fost medic… * actual Gropar, zis * cine-ai fost şi ce-ai ajuns *; Mihai Radan * reprezentantul caraşovenilor *, zis * blestematul *, Gheorghe Hogea ( PD-L ) zis * centuristul * şi Ion Tabugan ( UNPR ) zis * traseistul pămpălău *.

  Valentin Rusu (PD-L)
  Fin al lui Sorin Frunzăverde, deputatul Rusu a fost directorul SC Drumuri şi Poduri SA într-un judeţ traversat de o mare parte a DN7, cea mai distrusă şosea europeană din România. A fost acuzat de angajaţi ca fiind responsabil pentru salariile neplătite cu lunile şi că foloseşte maşina instituţiei chiar şi după ce a părăsit funcţia pe care o deţinea, odată cu trecerea în Camera Deputaţilor Deşi ţine de Oţelul Roşu, a fost „paraşutat“ într-un colegiu (Oraviţa) în care, se presupune, ar avea mai multe şanse.

  CULMEA IPOCRIZIEI:

  * Ayatolahul * de Caraş-Severino se dă lovit de…. Finu??!!!
  REŞIŢA – În anul 2009, SC Drumuri şi Poduri a realizat doar 38,8% din veniturile propuse, adică doar trei milioane de lei din nouă.
  Consilierii judeţeni au discutat în ultima şedinţă a forului decizional despre situaţia SC Drumuri şi Poduri, societate subordonată Consiliului Judeţean.
  Câţiva aleşi au subliniat faptul că societatea nu are o cifră de afaceri care să se ridice la nivelul aşteptărilor şi trebuie făcut ceva în acest sens. Potrivit unui raport prezentat în CJ, firma, având datorii faţă de bugetul de stat, nu a putut participa la licitaţii. Neavând lucrări, a fost nevoie de o restructurare, în prezent având un număr de 100 de salariaţi. Potrivit respectivului raport, „în limita posibilităţilor, s-au achitat unele restanţe la buget şi furnizori, însă nu toate, motiv pentru care ANAF a pus Drumuri şi Poduri sub executare silită. Pentru anul 2010 însă, bugetul de venituri şi cheltuieli prevede o creştere semnificativă a cifrei de afaceri a acestei societăţi“.
  Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde, „societatea e în proces de restructurare. S-a greşit atunci când a fost făcută societate comercială. Trebuia să rămână doar un serviciu al Consiliului Judeţean. Nu are dotarea necesară pentru a face faţă cerinţelor unei societăţi comerciale“.

  * Ayatolahul * Frunzăverde, precum Bercovici, * minte prin omisiune *, dar CU neruşinare ! La ce naiba se vaită, schelăie şi se dă lovit aiurea, tumna el, el care şi-a numit finul, pe Vali Rusu – director la…. drumuri şi poduri. Pe care finu, * managerul * lui peşte prăjit, le-a făcut franjuri…
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/06/23/senzational-ayatolahul-de-caras-severino-se-da-lovit-de-finu/

  ATENŢIE ! NI SE MAI PREGĂTEŞTE CEVA !! BĂSESCU ŞI-A SCOS LEPRELE, LĂUTARII, LA … ÎNAINTARE… :
  Socant: Radu Moraru cere serviciilor secrete si CSAT sa ancheteze presa din Romania
  JOS LABELE DE PE JURNALIŞTI, JUSTIŢIE, BĂSESCULE !

 4. @Revizorul tehnic:
  La Multi Ani, si pe aceasta cale, d-lui Adrian Nastase!

  @Bibliotecaru:
  Pertinenta observatie, pentru ca, intr-adevar, intram intr-un impas politic intern in care comunicarea normala, civilizata e exclusa, in conditiile in care avem nevoie de o minima solidaritate nationala, macar acum, cand suntem pe muchie. Solidaritate in identificarea si aplicarea solutiilor rationale si eficiente pentru depasirea crizei si relansarea economica, nu solidaritate in jurul ciolanului puterii, sa fim bine intelesi! Oricum, dupa modul scandalos in care a decurs votul din Parlamentul European pentru alegerea lui Tokes, nu prea mai e loc de iluzii, in general…

  @dlnimeni:
  Nu prea a plouat, dar, la cat sunt de racita, n-a mai contat…

  @toader:
  Mie mi s-a parut o idee excelenta ca a Bibliotecaru a publicat pe blog stenograma sedintei Camerei. E o pagina antologica. Repet un, din pacate, cliseu: realitatea romaneasca il intrece pe Caragiale. Probabil de aceea a si preferat sa moara in exil…

  @Sibilla:
  E jenant. Sper sa se sesizeze cineva in legatura cu mariri de salarii ale unor angajati, in timp ce altii tremura de teama concedierii sau isi socotesc venitul dupa reducerile de salarii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s