PSD – dialog extern la New York

Reuniunea Internationalei Socialiste de la New York a fost un bun prilej, pe langa dezbaterile consacrate problemelor stringente ale actualitatii globale, pentru dialoguri bilaterale intre delegatia PSD, condusa de dl Victor Ponta,  si lideri de stanga din intreaga lume.

As aminti in primul rand discutia cu primul-ministru al Greciei, Giorgios Papandreu, care este si presedintele in exercitiu al Internationalei Socialiste. Au fost abordate problemele economice si sociale cu care ne confruntam atat in Grecia, cat si in Romania, precum si stadiul si posibilitatile de colaborare intre PSD si PASOK.

Ne-am intalnit, de asemenea, printre altii, cu Ségolène Royal, candidata socialistilor francezi la ultimele alegeri prezidentiale, cu Edi Rama, primarul Tiranei si liderul socialistilor albanezi, cu Igor Corman, reprezentantul Partidului Democrat din Republica Moldova, si cu Colette Avital, din partea Partidului Muncii din Israel.

Cred ca discutiile de la New York au intarit dimensiunea externa a activitatii PSD, dinamizata in ultimul timp printr-o serie de prezente active la reuniuni precum Conferinta liderilor Socialistilor Europeni, desfasurata saptamana trecuta la Bruxelles, la care a participat dl Victor Ponta, si intalnirea secretarilor generali ai partidelor afiliate la PSE, ce va avea loc vineri, la care voi participa impreuna cu dl Liviu Dragnea.

Anunțuri

Un gând despre “PSD – dialog extern la New York

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s