Mizeria politicii la feminin

           Nu mi-a venit să cred cum a involuat Roberta Anastase. Pentru mine a fost un şoc felul în care a condus şedinţa Camerei Deputaţilor, în care a fost dezbătută şi adoptată Legea Pensiilor. O negare mai grosolană şi mai violentă a democraţiei, a regulilor de funcţionare ale Parlamentului nu se poate imagina. Şi toate s-au petrecut în direct, în faţa camerelor de filmat. Pur şi simplu acestor oameni nu le mai pasă de nimeni şi de nimic.

           Roberta Anastase nu este decât un executant al ordinelor venite de la Cotroceni. Dar asta nu este o scuză, este un factor agravant ale gestului său. Un gest urmat de altul, şi mai mizerabil: pusă în faţa perspectivei de a fi anchetată penal, ca urmare a denunţului formulat de PSD, a pus la cale o diversiune ordinară. A inventat un şantaj din partea PSD, care şantaj ar fi avut drept miză colosala sumă de 127 de miliarde de lei (ceva care se apropie de valoarea Bugetului Consolidat pe 2010!). Şi a pus plecarea PSD de la vot pe seama unui „aranjament” de culise cu PDL.

           Din păcate, lipsa de logică a diversiunii o afundă şi mai mult pe Roberta Anastase în mocirla populismului de doi bani şi a tupeului nemăsurat. Prin ieşirea din sală, PSD şi PNL au forţat întreruperea şedinţei, prin ne-îndeplinirea cvorumului de şedinţă. În loc să numere voturile ca Pristanda steagurile, Roberta Anastase trebuia să suspende şedinţa, aşa cum i s-a cerut. Slugărnicia şi nevoia de a dovedi Cotrocenilor că este un bun executant au împins-o la o greşeală fatală. Care a pus capăt carierei sale de politician, indiferent cât mai rezistă în actuala funcţie.  Doar că ea a făcut şi mai grea viaţa femeilor (tot mai puţine şi mai timorate, din păcate) care fac politică în România. Este un blam nemeritat de ele şi un blam nemeritat de Parlament, ca instituţie fundamentală a democraţiei. Trist… 

Reclame

18 gânduri despre “Mizeria politicii la feminin

 1. Individe de aceasta speta, nascute invingatoare tocmai datorita ignorantei care strabate pana in ultima lor fibra, vor reusi sa compromita sansele altor femei capabile. Pur si simplu, ca atunci cand un inotator incearca sa salveze un disperat, le lasa doar variantele erou, sau victima colaterala.

 2. Eu Curva? Stai Sa-ti Spun Ce Face Nevasta-ta !

  Cele petrecute ieri in Parlamentul Rusinii Nationale au depasit de departe orice limita a realitatii, intrand cu forta in spatiul “SiFi-ului” atat de drag lui chiombila. Ele au dat noi valente tupeului, minciunii sfruntate ca strategie politica si au stabilit un record mondial la oralul virtual incasat de curvetu’ Anastase de la purtatorii romani de tesut moale intre picioare si cu oarecari drepturi cetatenesti de drept de vot, nemultumiti pana la Dumnezeu si o palma mai sus de chiombu’ si de clanul sau de mafioti.
  Navigand astazi pe bloguri si incercand sa insumez cat de cat kilometrii anatomo-masculini inghititi ieri de doamna in cauza, m-am lasat dracu’ pagubas chit ca pentru omologarea recordului nu poate fi folosit nici aparatul de masura al curvetului, care probabil a fost dat peste cap de numarul si de intensitatea penetrarilor.
  Doamna, obisnuita a trotuarelor parcarilor si cabinelor de TIR, a dorit musai sa-si aduca propria contributie la filozofia partidului din care face parte, si a inlocuit deviza “da’ ce voi n-ati furat cand ati fost la Putere?”, cu una noua inspirata de la locul ‘mneai de munca, mai precis cu “eu curva? stai sa-ti spun ce face nevasta-ta!”. Prinsa disperata, topless si cu bikini la nivelul gleznelor sa nu poata fugi, idioata satului ne-a oferit un spectacol pe cinste din care orice om cu mintea intreaga traitor pe aceasta planeta putea realiza gradul de imbecilitate si indobitocire la care i-a adus politica cucubatica, de minciuna cu orice pret si in orice forma practicata de zbanghiu’ din capul statului.
  Tampita dracului, pe modelul sus amintit cu “eu, curva?”, n-a gasit altceva mai bun in apararea ei, decat un scenariu rocambolesc a la chiombila, scenariu aberant, lipsit de cea mai elementara logica, conform caruia reprezentantii PSD au cerut spaga pentru a nu participa la votul dat in vederea trecerii legii pensiilor prin parlament. Si cu toate ca pedeleu’ n-a pus botu’ la asa o ilegalitate, iar pesedistii au capatat ciuciu mita visata, ei totusi nu au participat la votul respectiv, lasand sala cvasigoala de prezente deputatesti, motiv pentru care madama secondata de-un cotoi, a trebuit sa aplice metoda Houdini combinata cu stilul sutilor de buzunare la numaratul votului, dupa o abracadabra reusind sa obtina dublul scorului dat de realitatea din sala.
  Acum, ca treaba asta le-a mers o data datorita faptului ca tot manelistu’ roman habar n-avea de semnificatia cuvantului pixel cand l-a votat pe chiomb in draci, mai treaca-mearga, dar ca sa vii, dupa ce o tara intreaga te-a vazut furand la greu, si sa prostesti lumea cu aberatia produsa de la inalta tribuna a Palamentului, asta tine deja de patologic, iar performanta acestui numar, chiar daca nu poate fi incatusata, ar trebui cel putin sa fie musai bagata in camasa de forta, ea reprezentand de departe un pericol public.
  Dupa toata aceasta mostra de tembelism, situatia a fost in final salvata de chiomb care, intr-o sedinta de partid a pedeleului tinuta in incinta Parlamentului, si-a expus valorosul concept despre statul care “nu poate sa…” urmat de o intreaga serie de actiuni concrete pe care o Romanie, ologita de modul dement in care este condusa, nu mai poate practic sa le ia pentru a asigura un nivel de trai decent locuitorilor sai conform prevederilor constutionale. Drept pentru care el va promulga legea pensiilor chit ca ea reprezinta, pe langa palma data cu piciorul persoanelor care in viitor vor avea dreptul la o retragere onorabila dupa ani grei de munca, si un cap in gura dat democratiei si statului de drept ca urmare a modului fraudulos prin care a trecut prin Parlamentul Rusinii Nationale.
  Si gata!

 3. Proclamatie-Dr. Constantin COJOCARU
  Partidul Poporului-Legea COJOCARU-ROMANI, Veniti la REVOLUTIE!

  Veniti sa terminam ce am inceput in decembrie 1989!
  Veniti sa construim PARTIDUL POPORULUI, sa castigam alegerile parlamentare, sa formam guvernul care sa aplice LEGEA COJOCARU , sa scoatem tara din saracie si umilinta!

  1. Proiectul de lege prind despagubirea cetatenilor Romaniei pentru capitalul de care au fost deposedati prin asa-numita privatizare, proiect cunoscut opiniei publice sub denumirea de LEGEA COJOCARU( http://www.variantacojocaru.ro ), a fost inregistrat la Senatul Romaniei cu nr. 397/14.06.2010 si prevede, in esenta, urmatoarele:

  1.1. In urmatorii 10 ani, fiecare cetatean major al Romaniei va fi despagubit cu echivalentul sumei de 20.000 de euro.

  1.2. Acesti bani vor fi folositi numai pentru investitii, pentru crearea de capacitati de productie ; masini, utilaje, fabrici, spatii comerciale, hoteluri, banci, autostrazi, sisteme de irigatii etc; si locuri de munca. Cetatenii vor putea prezenta proiecte de investitii in calitate de persoane fizice autorizate, asociatii familiale, societati cu raspundere limitata, societati pe actiuni etc.

  1.3. Banii necesari pentru plata despagubirilor vor fi obtinuti, in principal, prin instituirea unui IMPOZIT PROGRESIV pe marile averi dobandite prin asa-zisa privatizare. Cei mai multi cetateni, peste 90%, nu vor plati nimic in plus fata de ce platesc acum.

  In prezent, Romania produce, anual, o avutie (PIB) egala cu 120 de miliarde de euro. Din aceasta
  suma, numai 40 de miliarde sunt salarii si pensii, restul, de 80 miliarde, reprezinta PROFITURI, care intra in buzunarele si conturile celor care s-au imbogatit prin privatizare. LEGEA COJOCARU propune ca, prin impozitul progresiv pe avere, sa preluam o parte din cele 80 miliarde, circa 24-25 miliarde pe an, pe care sa-i folosim pentru a-i despagubi pe cetateni si pentru a realiza un program de investitii, de peste 600 miliarde de euro, in urmatorii 10 ani.

  Ceea ce inseamna, 6 milioane de locuri de munca, schimbarea din temelii a economiei si societatii romanesti. Expunerea de motive la acest proiect de lege, cu toata documentatia de fundamentare, este publicata aici: http://www.variantacojocaru.ro/?page_id=246

  2. LEGEA COJOCARU reprezinta nucleul unui intreg pachet legislativ, denumit PROIECTUL PENTRU ROMANIA, care cuprinde si: legea impozitului progresiv pe avere; legea controlului averilor; legea revizuirii Constitutiei (Varianta Cojocaru)( http://www.variantacojocaru.ro/?page_id=230 ). Toate aceste proiecte de legi sunt publicate pe : http://www.variantacojocaru.ro/ .

  3. Deoarece a devenit clar ca actuala clasa politica din Romania refuza sa puna in aplicare PROIECTUL PENTRU ROMANIA, am initiat crearea unei noi forte politice, formata din persoane care nu au participat la conducerea statului roman in ultimii 60 de ani, care nu s-au imbogatit prin ;privatizare, persoane care s-au opus procesului de saracire si umilire a poporului roman in ultimele decenii. Am conceput si am publicat pe: http://www.variantacojocaru.ro/?page_id=9 : Doctrina Populara, Programul Politic si Statutul PARTIDULUI POPORULUI.

  4. Adunarea Generala a reprezentantilor celor un milion de cetateni care au semnat pentru sustinerea LEGII COJOCARU, intrunita la Bucuresti, la data de 3 iulie, 2010, a aprobat ACTUL CONSTITUTIV al PARTIDULUI POPORULUI si m-a imputernicit sa indeplinesc formalitatile cerute de lege pentru inregistrarea partidului la Tribunalul Bucuresti.

  Acest ACT CONSTITUTIV a fost prezentat, pe larg, de postul de televiziune OTV, in data de 5 iulie, 2010, si in data de 6 iulie, 2010. Dupa acesta data, postul de televiziune OTV a solicitat cetatenilor tarii sa semneze pentru sustinerea PARTIDULUI POPORULUI si sa trimita listele cu semnaturi la OTV.

  In loc sa fie predate persoanei imputernicite de adunarea generala din 3 iulie, listele cu semnaturi au fost predate lui Mario Diaconescu, fratele lui Dan Diaconescu, care le-a folosit pentru a cere inregistrarea la Tribunalul Bucuresti a altui partid decat cel infintat de adunarea generala din 3 iulie, 2010. Un partid care are alt Program politic decât cel bazat pe LEGEA COJOCARU.

  Iata, deci, ca cei care au impins Romania in actualul dezastru economic si social, incearca, prin diversiunea pusa la cale de OTV, sa impiedice crearea fortei politice capabile sa scoata tara din saracie si umilinta.

  5. Potrivit sondajelor de opinie, in prezent, suntem mai mult de 4 milioane de romani care sustinem PARTIDUL POPORULUI, LEGEA COJOCARU si PROIECTUL PENTRU ROMANIA. Putem deveni 10-12 milioane, sau mai mult. Atat cat ne trebuie sa castigam alegerile parlamentare, sa formam guvernul, sa aplicam PROIECTUL NOSTRU, sa construim ROMANIA NOASTRA. Lucru pe care il putem face, prin unitate si vointa.

  Asa sa ne ajute Dumnezeu!
  Dr. Constantin Cojocaru Bucuresti, 15 septembrie, 2010

  Chemare:
  Stimati cetateni…….

  Veniti sa construim, impreuna, PARTIDUL POPORULUI. Acest partid a fost infiintat pe data de 3 iulie, 2010, la Bucuresti, prin ACTUL CONSTITUTIV aprobat de adunarea generala a reprezentantilor celor un milion de sustinatori ai LEGII COJOCARU.

  Primul Congres al PARTIDULUI POPORULUI, care a avut loc la Bucuresti, in data de 21 august, 2010, l-a ales in functia de Presedinte pe domnul Dr. Constantin Cojocaru.

  Noi nu avem nicio legatura cu partidul a carui inregistrare a fost solicitata de Mario Diaconescu.

  Numai avand un mare partid al nostru, cu adevarat al poporului, vom putea castiga viitoarele alegeri parlamentare, vom detine majoritatea in parlament, vom adopta LEGEA COJOCARU si celelalte legi cuprinse in PROIECTUL PENTRU ROMANIA si vom forma un guvern care sa le puna in aplicare.

  Rog pe toti romanii de buna credinta sa ma contacteze:
  E-mail-1: centrala@variantacojocaru.ro

  E-mail-2: drconstantincojocaru@yahoo.com
  Contact telefonic, deschideti: http://www.variantacojocaru.ro/?p=37
  Adresa postala: COJOCARU CONSTANTIN, Bucuresti, CP2-46
  Nota-1: Pe aceasta pagina sint inserate linkurile spre lucrarile Dr Constantin Cojocaru, publicate in linie : http://www.universulromanesc.com/showthread.php?t=236
  Situl: Partidul Poporului : http://www.partidul-poporului.info/

  Nota-2, situri ce trateaza teme conexe:
  Universul Romanesc: http://www.universulromanesc.org/biblio/
  Universul: http://www.universulromanesc.info/ginta/
  Vocea Poporului: http://www.voceapoporului.net/ginta/
  Romania NOUA : http://www.romanianoua.ro/
  Codex Politicus: http://codexpolitic.us/
  Tribuna BASARABIEI: http://www.tribuna-basarabiei.ro/
  G.I.D. Romania: http://gid-romania.com/index.asp
  Investigatii la cheie-1: http://www.universulromanesc.com/showthread.php?t=703
  Investigatii la cheie-2: http://www.universulromanesc.com/showthread.php?t=704
  Proiect SEMPER FIDELIS: https://www.semperfidelis.ro/news.php

 4. Să mă ierte, Doamne, Doamne, dar aista Robertină le are cu… bara, nici clin mânecă aplecare, abilităţi, tiligenţă, etc pentru politic, o aia, atât.
  Marinarul Băsescu a promovat bagaboantele şi încă din cele penale: Udrea, Ridzi, Roberta… după chipiul şi asemănarea-i de bandit, şmenar, şmecher.
  Vai steaua ta, ţărişaoră….
  Ca şi Udrea, la fel ca toate panaramele Băsescului şi Robertina excelează prin IMPERTINENŢĂ.
  Corina noastră, tu, floare de stâncă, halea… buruieni, scaieţi şi limpede halea-s ÎN PLUS în peisaj, locul lor fiind la… bară.

 5. MISS COCOŞATA A ROŞIT A 3-A OARĂ

  O femeie roşeşte de trei ori în viaţă : prima dată când este deflorată ; a doua oară când ia bani prima dată ; a treia oară când dă bani prima dată.
  Mărturisind în plen că a plătit 136667 ron / membru (scump bre, scump ! ) multiplicat cu 90 de pardide sexuale, miss Cocoşata a dovedit că la Cameră e vremea schimbării codoaşei, mult prea… ramolită.

 6. ŞTIRI

  *Пopk opдинap !
  Aşa l-a caracterizat aseară Victor Orban pe БЭCECKУ TPAЙAН, la Antena 3.
  *Ucrainienii anunţă un cutremur major în România pentru perioada apropiată…
  Un cataclism politic, zic eu. Primele semne sunt evidente…

 7. Ponta, Maimuta? Ia D’Acilea, Neamule, Ia Cu Cimpanzeu’ !

  Pe o plaja din Constanta, fiind copil vara mergeam,
  Unde dis-de-dimineata fotograful il gaseam:
  “Hai la poza cu maimuta, intr-o barca pe nisip,
  Amintire de la mare lang-al dumneavoastra chip!”

  Sezonistii, mic cu mare, la pozar dadeau navala
  Sa se traga cu maimuta, poza fiind subiect de fala
  Cand in satul de sub munte s-or intoarce de la mare
  Toti vecinii-n batatura s-o admire cu-nciudare.

  Anii au trecut ca vantul, fotografu-a disparut,
  Pe faleza-nlocuindu-l, telefonu-a aparut.
  Iar maimuta dragalasa, piesa grea, de rezistenta
  Cand si cand fu-nlocuita de-a carmaciului prezenta.

  Care tot ca cimpanzeul, bucuros de afirmare
  Face poze cu romanu’, vilegiaturist la mare.
  Cand pe litoral se-arata cu nevasta la brateta
  Si se scalda in multime, erijat intr-o starleta.

  Lumea iar, cu mic cu mare, se-mbulzeste ca la circ
  Mai ales c-aceasta poza, iscalita-i de tatic.
  Numai ca de la o vreme, la masurile ce-a luat
  Langa chiomb apare-n poza un schelet infometat.

  Si-asta luat dintre localnici, cu japca de sepepisti,
  Frunzulita lui Nutzyca, goli plaja de turisti.
  Unde-i baia de multime, pozele cu mult iubitu’?
  A ramas doar cu scheletu’ si mai nou cu huiduitu’!

 8. Nebunie, Numele Tau Este Basescu !

  Motto: Nu credeti ce vedeti cu ochii vostri, ci credeti ce va spune Basescu

  Ieri, tarziu in noapte, chiombu’ si-a terminat un ciclu de mai bine de douazeci si patru de ore, plangand ca o spalatoreasa pe umarul noului lui duhovnic, nimeni altul decat vestitul Nas de labeunu teve.
  In tot acest periplu marinaresc inceput la tribuna Parlamentului Rusinii Nationale, continuat la Radio Romania Actualitati si incheiat lamentabil sub sutana Nasului, Basescu, acest scatofag mitoman, nu a reusit sa faca altceva decat sa ne arate cum isi recicleaza el prin igurgitare propriul cacat, reusind sa-l faca cu fiecare noua dejectare si mai portocaliu si mai puturos.
  Daca de la microfonul Parlamentului, in deschiderea speech-ului tinut, a informat poporul ca el, ca Presedinte, nu are absolut nicio atributiune constitutionala in ceea ce priveste bunul mers al institutiilor fundamentale ale statului motiv pentru care nu se amesteca in treburile Parlamentului (sic!), la microfonul de la RRA, fiind presat de timida dar totusi insistenta intrebare a moderatoarei , care vroia sa-i stie parerea cu privire la hotia grosolana comisa de curvetu’ Anastase cu ocazia contabilizarii voturilor pro legea pensiilor, s-a eschivat pe motiv ca-i este sila de o asa afacere mizerabila, la Nasu’ in emisiune a dat-o pe bune, luandu-i cu toata fiinta sa apararea hoatei si incercand, ca printr-o noua diversiune tipic securista, sa abata atentia romanilor si sa arunce toata vina in spatele PSD-ului, care chipurile “a tradat” pensionarii si a parasit sala, pentru a da pedeleului posibilitatea sa fure nestingherit voturile necesare trecerii legii.
  Din scarba nu-i voi demonta cuvant cu cuvant aberatiile cuprinse in aceasta invinuire fatisa a partidului aflat in opozitie, mai ales ca ele sunt atat de stravezii, incat si un copil de gradinita poate sesiza facatura ordinara si lipsita total de logica, produsa in laboratoarele de la Cotroceni.
  In disperarea care i-a cuprins, dupa ce o tara intreaga a vazut imaginile cu o sala mai mult decat goala si viteza (depasind recordul votului de la ambasada din Paris) cu care curvetu’ a reusit sa numere presupusele aproape doua sute de maini ridicate intru sustinerea legii, viteza dublata de balbaielile duduii asistata cu mainile in cap, la o asemenea enormitate, de cotoiu’ pupinbasist, chiombu’ si sleahta sa s-au produs la repezeala cu gogonata, gogonatelor, de “enspe” mii de ori mai tare decat gaselnita cu pixelu’ si “sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!”.
  Ce m-a dezgustat insa total auzind spovedania zbanghiului a fost referirea la Victor Ponta, pe care l-a catalogat drept pres si maimutica, tocmai el care mai bine de cinci ani de zile, efectiv a jucat rolul maimutei fotografului ambulant, in pozele cu autograf in care aparea langa manelistu’ roman, mare amator de suveniruri baligoase.
  Animalu’ asta, ca om nu poate fi numit, pe langa faptul ca trage egal intre presedintele statului si mahalagioaica satului, dezvaluind chipurile o conversatie tet a tet dintre el si o alta personalitate politica, lucru de nefacut intr-o tara cat de cat civilizata, incearca sa ne abureaasca, spunandu-ne ca actualul presedinte al PSD, “s-a facut pres” in fata lui pentru a-i obtine sprijinul in obtinerea scaunului de Primar al capitalei. O minciuna fara absolut nicio logica, o fasaita puturoasa, produs al unei minti foarte, dar foarte bolnave.
  Pai cum sa-i ceara sprijinul Ponta, oameni buni, cand el, pentru al doilea mandat de presedinte avea nevoie de capitala ca de aer si cand a facut tot ce i-a stat in putinta, calcand practic Constitutia in picioare prin sprijinul fatis acordat lui Blaga in campanie, pentru ca acesta sa-i puna capitala la picioare? Si in ce ar fi constat acest sprijin? O fi pedeleu’ o gasca de neispraviti, obedienti pana la fracturarea coloanei vertebrale, dar cum credeti dvs. ca l-ar fi sustinut financiar si moral tocmai pe Victor Ponta drept candidat din partea lor la aceasta functie? Ca altfel cum ar fi putut chiombu’ sa-l ajute, fara sprijinul PDL?
  E de domeniul fantasticului ce poate sa scoata pe gura acest dement caruia se pare ca i s-a dus si ultima bruma de discernamant pe care o mai avea.
  Frati romani, este cazul sa scapam de acest bolnav cat mai curand, altfel in scurt timp, fie ne molipsim cu totii de la el, fie ne omoara nebunu’ prin infometare. Si spun acest lucru foarte serios.

  N.A. Ca orice noua notiune introdusa in limba romana si “basescianismul” cotoiului este generatorul unei familii de cuvinte noi aparute cu aceasta ocazie printre care si verbul a “basesci”. Redau mai jos propunerea de conjugare a acestui verb la indicativ prezent:
  1. Eu mor de foame
  2. Tu protestezi degeaba
  3. El se caca si se pise pe noi
  4. Ea ii da lui pasarica si vizeaza postul de prim ministru
  5. Noi plangem
  6. Voi boc-iti de-a binelea
  7. Ei, ele, il pupa pe el in cur si se cred stapani in tara.
  Cu speranta ca acest verb va intra cat de curand in limbajul curent, autorul ii ureaza cotoiului noi succesuri.
  Acesta nota a fost postata aici din economie de spatiu.
  Pentru conformitate
  sa fiti iubiti
  marcus

 9. UN MESAJ IMPORTANT

  Am primit urmatorul mesaj prin mail (il reproduc ca atare), retransmis, continand trei informatii.
  Este destinat tuturor celor care folosesc telefon mobil, indiferent de retea, pe de o parte si, pe de alta parte, tuturor utilizatorilor Internet:

  Informare a Ministerului de Interne

  In atenţia tuturor deţinătorilor de telefoane mobile:

  Daca un corespondent lasă un mesaj sa apelati numărul 06 07 74 52 41.
  Nu apelaţi în nici un caz acest număr; factura dumneavoastră va fi foarte mare.

  Această informaţie, transmisa de Oficiul Central de Stopare a Terorismului, a fost comunicată în masă.

  După un timp escrocii au găsit un alt sistem pentru utilizarea frauduloasă mobilelor.. Ei va apelează pe GSM, se prezintă ca fiind “Provider” Orange sau SFR, Bouygues (sau orice retea in care sunteţi abonat), vă cer să introduceţi un cod care este 09 # explicându- va că este vorba de o verificare a mobilului dumneavoastră.

  NU TASTATI IN NICI UN CAZ CODUL INDICAT SI INCHIDETI IMEDIAT.

  Hotii dispun de dispozitive ce le permit sa citeasca cu acest cod cartela SIM.

  Nu le rămâne decât să creeze o noua cartelă (sau oricat de multe) cu care vor vorbi in contul tau.

  Această fraudă se practică în mod curent şi este, deci, necesar ca această informaţie să fie difuzată rapid unui număr cât mai mare de persoane.

  ATENTIE
  de transmis URGENT

  Dacă aveţi un apel telefonic şi pe mobil se afişează “A C E” nu răspundeţi; anulaţi apelul.
  Este un virus care distruge cartela SIM şi distruge mobilul. Aceasta a fost confirmata de Motorola, Sagem si Nokia

  In atentia utilizatorilor Internetului

  RUGAM TRIMITETI MAI DEPARTE ACEST AVERTISMENT

  Fiţi vigilenţi în următoarele zile! Nu deschideţi niciun mesaj care are ataşata o filă numita “Invitaţie”, indiferent cine o trimite.

  Este un virus care deschide o Flacără Olimpică.
  Aceasta “arde” întregul hard disc al computerului dvs.

  Acest virus va fi trimis de la cineva care are adresa dvs. de email în lista de contact, de aceea trebuie să trimiteţi acest email tuturor contacţilor.
  E mai bine să primiţi acest mesaj de 25 de ori, decât să primiţi virusul şi să-l deschideţi.

  Dacă primiţi un mail cu denumirea de ‘invitaţie”, chiar trimis de un prieten, nu-l deschideţi şi scoateţi-l din computer imediat.
  Acesta este cel mai periculs virus anunţat de CNN; a fost clasificat de Microsoft ca fiind cel mai distructiv virus introdus vreodată in retea.
  Acest virus a fost descoperit de cateva zile de către McAfee şi încă nu există remediu pentru el.

  Prof. univ. dr. ing. Constantin Nitu
  Academia Tehnica Militara

 10. Nu inteleg cum poate un om ca asta sa ceara respect de la presa, doar ca este Presedinte, cind el coboara retorica la nivel de lupanare.

  Am fost curios sa vad cum performeaza Sefa Camerei Deputatilor in timpul exercitarii functiei in Parlament. Catastrofa! Dar aparent pretioasa pentru seful statului…

 11. Deja s-a dus vestea peste hotare.Roberta ne-a facut de ras.Imi pare rau de ea,a facut de ras toata tara,inclusiv Ploiestiul.Ea apare in fatza,ea ne-a facut de ras.Baselul poate sa bea razand un whisky,nu este el cel aratat cu degetul.Circula un zvon ca europarlamentarii straini vad pe telefoanele mobile filmuletul cu fraudarea votului si se amuza.O fi adevarat?Oricum e clar ca au aflat de ce se intampla aici.

 12. Într-un documentar/jurnal de călătorie într-o ţară africană, cel care realiza documentarul povestea cum copii nu se pot bătea cu bulgări de zăpadă, dat fiind că nu ningea niciodată, şi de aceea zăpada era înlocuită cu bălegar de elefant.

  Politica actuală exact asta face. Priveşte visătoare în amintirea politicii de dinainte de revoluţie şi suspină, „Mais où sont les neiges d’antan?”, şi pentru că democraţia nu mai ofere mijloace totalitare de cenzură pentru un război „politic”, delaţiunea, poliţia politică, dosarele de cadre, totalitarismul este jucat în bătălii care înlocuiesc zăpada cu bălegar de elefant care mimează toate aceste mijloace totalitare.

  Marele adevăr este că încrâncenarea politică uită tocmai de cetăţean. Faptul că pretextul războiului este binele cetăţeanului nu poate fi altceva decât o minciună gogonată. Sunt dezgustat de tot acest circ ieftin care nu mă face să înţeleg altceva decât umilinţa necondiţionată a cetăţeanului.

  Politica de bun-simţ ar trebui să se separe de acest război cu „bulgări de elefant” care ne sufocă din ce în ce mai mult.

  http://bibliotecarul.blogspot.com/2010/09/politica-pestilentiala.html

 13. Mârţoaga şi democraţia

  Când sporeşte crunt hoţia
  Iar ciolanu-i scop etern,
  Greu urneşti democraţia
  C-o mârţoagă de guvern!
  ( Constantin Cristian )

  Democraţie

  Ţara geme-n sărăcie.
  Guvernanţii ne zâmbesc
  Şi-n TV – Ce ironie?:
  Ne arată cum trăiesc…
  ( Marius Mălai )

  Democraţia mileniului trei arată ca o groaznică conspiraţie împotrva libertăţii individului. – Vasile Gavrilescu

  apa politică

  Pe-activista de mai ieri
  A făcut-o demnitar
  Şeful, dornic de plăceri,
  Fiind mare… armăsar.
  ( Ion Cuzuioc )

  Portretul unui politician( Băsescu, cine altul )

  Zugrăvit ca-ntr-un tablou,
  El e omul de tip nou.
  Când e vorba de cultură,
  Este doar… caricatură!
  ( Virgil Petcu )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s