Protest de amploare la Bruxelles

Peste 100.000 de sindicalisti europeni au demonstrat azi la Bruxelles, protestand impotriva austeritatii si cerand solidaritate la nivelul UE si masuri pentru crearea de locuri de munca. M-am alaturat, impreuna cu colegii socialisti din Parlamentul European, manifestantilor, pentru a sustine revendicarile lor legitime, intr-o Europa sufocata de politicile cinice ale dreptei. In aceste zile, de altfel, au avut loc actiuni de protest si greve in mai multe tari ale Uniunii Europene.

PS: Comisia Europeana a decis azi deschiderea procedurii de infringement in cazul Frantei, pentru nerespectarea legislatiei europene in cazul expulzarii colective a romilor. Ma bucur ca presiunile socialistilor, inclusiv in Parlamentul European, au determinat o schimbare de atitudine din partea Executivului comunitar, initial extrem de ezitant in aceasta privinta.

8 gânduri despre “Protest de amploare la Bruxelles

 1. PROVERBE CHINEZEŞTI

  Cu bani poţi cumpăra /
  Dar nu poţi cumpăra :

  1.O locuinţă /Un cămin
  2. Un ceas / Timp
  3. Un pat / „Odihnă”
  4. O carte / „Cultură” (ginişi Nuţico ? )
  5. Un medic / Sănătate
  6. O pozţie / „Respect” ( pricepi javră ordinară !)
  7. Sânge / „Viaţă”
  8. Sex / Iubire

  P.S. Memoraţi-le ! Poartă noroc…

 2. A protesta inseamna ca inca existi, dar asta nu solutioneaza problemele economice.
  Una din solutii este intelegerea si acceptarea reformelor economice de catre -stat, patronaj si sindicate

 3. Sa Dea Domnul Sa N-am Dreptate !

  Ieri am asistat la o mare frasuneala si vanzolela pe la teveuri legate, in primul rand de decizia Curtii Constitutionale privitor la legea Pensilor, iar in al doilea rand de importanta cu care si-au facut din nou aparitia analistii politici si politicienii abonati permanenti la astfel de spectacole pentru a-si da ei cu parearea si a ne arata cat de destepti sunt ‘mnealor in materie de cunoastere si clarviziune politica.
  Sunt, pe dracu! Cu exceptia a foarte putine exemple notabile, toti ceilalti care apar pe sticla in astfel de momente, sunt niste habarnisti de doi bani, care le papa banii mogulilor de pomana, putand fi oricand inlocuiti cu mobila din studioul de televiziune. Ba, unii dintre ei mai reusesc sa transmita constant si stari de disconfort total si nervozitate telespectatorilor dotati cat de cat cu simtul logicii si un minim de cultura generala si politica pentru a percepe la justa valoare realitatea politica cu care ne-a cadorisit chiombila.
  In orice caz ieri, portocaliii au venit cu tema invatata ca de obicei pe de rost, tema pe care probabil le-a dat-o chiombu’ judecatorilor de la CC si menita sa justifice o eventuala decizie anticonstitutionala luata de judecatorii basescului.
  Conform acestei noi teorii, Curtea s-a transformat intr-un tribunal comercial, deciziile ei trebuind musai sa tina cont de o anumita realitate economica si nicidecum strict de respectarea principiilor constitutionale si aplicarea legii, indiferent de partea cui se afla dreptatea.
  In opinia slugilor basesciene pe principiul “a furat saracu’ ca n-avea ce manca”, legea n-ar trebui aplicata, saracu’ iertat, iar judecatorii CC fiind obligati sa-i dea chiombului o lege care sa tina cont de faptul ca guvernul fiind impotent intelectual nu este in stare sa gaseasca solutii pentru a asigura un fond de pensii normal, motiv pentru care rezolvarea problemei sta in taierea lor si inmormantarea grabnica a pensionarilor.
  Acum, ca am vazut sarcina principala primita de la Cotroceni si justificarea unei solutii de acest gen sa vedem si ce altceva doreste chiombu’ la momentul la care au fost dovediti fara dubiu sau posibilitate de dat cotita drept hoti ordinari, fara niciun scrupul, in marsul lor triumfal de distrugere a statului de drept si instaurare a dictaturii in Romania.
  Basescu a fost somat public de Opozitie sa nu semneze spre promulgare o lege anticonstitutionala si dovedit fraudata la greu, caz in care este pasibil unei noi suspendari, de data asta cu sanse 80% de reusita. Tot in carca lui Basescu sta si fraudarea legii de curvetu’ Anastase , motiv de catuse pentru duduie si de deces politic pentru PD-L in frunte cu el. In concluzie Basescu nu-si doreste momentan ca aceasta lege sa treaca de Curte. Si atunci ce face maestru’ papusar? Nimic mai simplu, cheama judecatorii Curtii la ordin si le comunica sa retrimita legea in Parlament pentru a fi revizuita din anumite motive de necostitutionalitate, DAR IN NICIUN CAZ PE MOTIV DE FRAUDA.
  Ce fac judecatorii? Cer time-out, solicitand mai mult timp pentru o decizie atat de importanta, in realitate ei gandindu-se cu tot corpul inundat de sudoarea efortului, cum dracu’ s-o scalde in motivarea respingerii legii, astfel incat Anastase si Basescu nici usturoi n-au mancat, nici modalitatea de trecere prin Parlament nu pute ca dracu’, asa cum a vazut tot boboreanu la teveu.
  Pariul pe care il lansez este urmatorul: provoc pe oricine din tara lui Basescu sa ma contrazica cu argumente logice, iar in motivarea respingerii legii sa apara macar cuvantul FRAUDA. Sunt convins ca vor folosi acest timp de ragaz pentru a gasi o formulare referitoare la furt, atat de abracadabranta incat nici dracu’ n-o va intelege, daramite puletele roman cu drept de vot, dar care o va absolvi pe Anastase de furtul ordinar comis in vazul lumii.
  Si asta cu toate ca in sufletul meu, ma rog la Dumnezeu sa n-am dreptate, iar judecatorii sa dea dovada de profesionalism si sa judece legati la ochi, nu din pozitia de slugi recunoscatoare Cotroceniului pentru scaunele confortable in care i-a pus Basescu (pe unul dintre ei, tot prin frauda parlamentara).
  Indraznesc sa merg si mai departe cu acest exercitiu de logica elementara si sa afirm cu toata convigerea ca daca ii vor da satisfactie chiombului, in afara de faptul ca se vor descalifica atat profesional cat si moral, vor da unda verde totala instaurarii dictaturii in Romania.
  Care va bagati?

 4. PRICEPI DÂRDALĂ

  Revolta de ieri a poliţiştilor din Ecuador l-a silit pe preşedintele acelei ţării să se retragă într-un… spital, situaţie care a determinat cenesasul dâmboviţean s-o lase-n floci problema cu raportul asupra evenimentelor din 24.09.2010. Surse de gaura cheii afirmă că la Spitalul 9 se amenajează un bloc protector în aripa cea mai nervoasă, pentru pacientul de la Cotroceni, ca loc de meditaţie translucidă cu ocazia sărbătorilor din jurul datei de 07.10 2010.
  Şi lui Ceauşescu i-au întors curul blindat, poliţia, armata – chiar şi securitatea – că altfel n-o mierlea, de unde ideea că repetiţia e …speranţa românilor.

 5. ÎN CĂUTAREA UNEI PARTIDE DE SEX NEPROTEJAT

  Pentru miss Cocoşata drumul către o condmnare este de neevitat, adevăr pe care îl cunoaşte şi javra ordinară. În aceste condiţii experienţa Ridzi care între gravidia situaţiei şi e ei …a ales să facă un copil, având statutul de căsătorită şi material săditor în propria ogradă, pare o soluţie şi pentru „hoaţa cu spatele la cruce !” Aşa se explică dispariţia ei ca măgăriţa în ceaţă, cu scopul bănuit să-şi verifice “maşina”, să contracteze o partidă de sex neprotejat cu un reproducător garantat. Cu alte cuvinte miss Cocoşata trebuie, musai, să rămână însărcinată, după toate regulile încrucişării. Ori temperatura rectală care certifică momentul optim al îmbârligării, nu se poate lua în plenul Camerei, purtând termomentul în poşetă, avându-l pe Năstese în preajmă care de vaginit nu-i a bună !!!
  Domnul Vadim Tudor abia aşteaptă să-i facă testul de sarcină cu broasca… râioasă…
  Aşa-i că situaţia-i grvidă ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s