Pentru eliminarea vizelor SUA impuse romanilor

Reclame

6 gânduri despre “Pentru eliminarea vizelor SUA impuse romanilor

 1. Recunostinta Lu’ “N-are Mama, N-are Tata”

  Cred ca singura categorie de romani, care a scapat pana acum de veninul acuzator al balelor pline de ura si visceralitate ale realesului, este reprezentata de pruncii aflati in faza de proiect matrimonial, in scrisori de dragoste. Restul societatii de la vladica si pana la opinca, mai putin el si ai lui, a fost de-a lungul timpului, functie de toanele, pohtele sau starea bahica in care se afla la momentul respectiv, tinta mahalagismelor si badaranismelor ilustrului sfertodoct din capul statului care se viseaza dictator.
  Gaozarii, tigancile imputite, tonomatele, tampitii absolventi ai oricaror forme de invatamant din tara, mogulii, oligarhii, politicieni ticalositi ai Opozitiei, candidati cu schelete in dulap, medici, profesori, finantisti pomanagii, tarani lenesi care nu muncesc campul, asistati social, pensionari nesimtiti, militari, politisti, sinistrati, judecatori etc, absolut tot ce i-a deranjat lui chelia la un anumit moment dat a fost bestelit si umilit ca la usa cortului lu’ Mondialu’ de acest accident politic mioritic.
  Ieri a venit si randul judecatorilor de la Curtea Constitutionala, in mare parte produse prezidential-portocaliii si de cele mai multe ori, pana de curand, slugi umile ale chiombului de a li se servi papara cotrocenista a umilintei nationale. A fost suficient ca o singura data acestia sa dea o hotarare contrara indicatiilor sale pretioase si brusc deciziile lor, nu numai ca sunt contestate iresponsabil de seful statului, in fapt garantul si aparatorul de drept al acestei institutii, ci ele devin pur si simplu penibile in viziunea prezidentiala.
  Cu o incrancenare ce tine deja de patologic, frizand de-a dreptul dementa, chiombu’ a atacat dur si fara precedent Curtea Constitutionala, facand trimitere la judecatorii acesteia, decredibilizand si trimitand in derizoriu aceasta ultima reduta care teoretic si legal s-ar mai putea opune nazuintelor sale tiranocrate de instaurare a dictaturii in Romania.
  Pe undeva, ca sa fiu sincer, cam asta merita distinsii judecatori desemnati sa apere prin judecata lor spiritul si litera Constitutiei, deoarece de-a lungul celor doua mandate ale chiombului, ori de cate ori acesta a calcat stramb, facand praf legea mamă si transformand-o practic in hartie igienica, domniile lor au avut grija sa nu care cumva sa-l deranjeze prin hotararile lor din marsul triumfal de desfiintare a statului de drept, netezindu-i astfel calea spre un regim totalitar.
  Cand treaba a devenit groasa insa si chiombu’ a atacat si la drepturile lor s-au trezit din letargie, au intors foaia si au indraznit sa-i trimita aberatiile inapoi in Parlament.
  Motiv de turbare, pur si simplu, si de blamare publica colectiva a distinsilor judecatori.
  Basescu nu s-a dezis nici de aceasta data si a dat cat a putut de tare in cei care, prin decizia lor in cazul suspendarii, au indus prostimii cu drept de vot, la nivel subliminal, ideea ca presdintele nu a incalcat Constitutia, fapt care l-a ajutat sa-si mentina scaunul prin votul popular.
  Caci asa stie “n-are mama, n-are tata” sa multumeasca celor care de-a lungul timpului l-au ajutat in parvenitismul lui politic.
  Stau si ma intreb, acum, ca a reusit decridibilzarea si ridiculizarea si a acestei institutii de top a Justitiei romane si a statului de drept, oare cine a mai ramas sa fie batjocorit in acesta tara, functie de toanele sale de moment?
  Ca pana si mortii ilustri ai acestui neam au avut parte de acest tratament.
  Tot eu imi spun ca nu-i nicio graba, mai avem teoretic si legal inca patru ani pentru aflarea raspunsului, asta daca n-o intra intr-o buna zi cu tancurile in Parlamentul tarii, ocazie cu care se va decreta ales pe viata.

  Nourat si tras la fata, dup-o noapte de betie,
  Chiombu’ a tunat spre Curte, facand-o de bacanie.
  Javra noastra nationala a latrat ca apucatu’
  Spre juratii zisi penibili pe motiv de stricat blatu’,

  Arvunit cu maghiarimea, marfa, limba stramoseasca,
  Ca din scoli sa iasa-afara, ungurii sa n-o vorbeasca.
  Tratand Curtea drept otreapa a spalat cu ea pe jos
  El uitand ca altadata i-a fost pavaza la dos.

  Asta-i chiombu’, de-i faci bine, te injunghie in spate
  Un ingrat de trei parale, mai misel nici ca se poate.
  Cat despre juratii nostri ce nu l-au vrut suspendat
  Li s-a dat cu nod papara, improscati fiind cu rahat.

  Sa le fie-nvatatura ca la stramba judecata
  De dau chiombului dreptate pentru cauza nedreapta
  Sus in cer e-o alta Curte ce repara cateodata
  Si restabilind egalul, ea invarte-a morii roata.

 2. @Stoica Eugen George:

  Sa nu exageram. Multumesc, oricum.

  @Marcus:

  Regret, dar esti in eroare: ai uitat de bietii copii arsi la Maternitatea Giulesti. Starea sistemului medical e rezultatul lipsei unor politici, nu un blestem din cer. Cat despre cel mai recent front deschis de „jucator”, impotriva Curtii Constitutionale, care nu sta smirna in fata sa, nu pot sa nu ma gandesc ca si in Ungaria dreapta radicala aflata la putere are aceleasi tendinte autoritariste si de control extins in dispretul separatiei puterilor in stat. Iata de ce e nevoie de actiuni coordonate ale stangii pentru apararea democratiei. Am retinut doua versuri inspirate: „Sus in cer e-o alta Curte ce repara cateodata/ Si restabilind egalul, ea invarte-a morii roata”.

  @Bibliotecaru:

  Nu cred ca SUA sau altcineva detine o „arma” prin intermediul careia provoaca dezastre naturale in lume. In general, nu cred in teoriile conspiratiei.

  Multumesc pentru linkul la film. Am sa incerc sa-l vad.

 3. @ Corina Cretu
  🙂
  Stimată doamnă,
  Întrebarea era dacă UE poate întreprinde o cercetare în acest sens.

  Atunci când exista suspiciunea armelor chimice în Irak, ONU a dorit să trimită inspectori care să verifice dacă aceste arme există sau nu. Poate provoca UE un astfel de control în care specialişti să verifice sistemul HAARP (sistemul există fizic, este nu numai în Statele Unite, dar şi în Europa). Întrebarea mea este dacă se poate determina o inspecţie care să determine dacă el este folosit sau nu pentru a provoca cutremure.

  http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//NONSGML+REPORT+A4-1999-0005+0+DOC+PDF+V0//EN

  Sistemul HAARP a intrat de mult timp în atenţia UE. Pe atunci nu se punea problema cutremurelor…

  HAARP can be used for many purposes. Enormous quantities of energy can be controlled by manipulating the electrical characteristics of the atmosphere. If used as a military weapon this can have a devastating impact on an enemy. HAARP can deliver millions of times more energy to a given area than any other conventional transmitter. The energy can also be aimed at a moving target which should constitute a potential anti-missile system.
  The project would also allow better communications with submarines and manipulation of global weather patterns, but it is also possible to do the reverse, to disrupt communications. By manipulating the ionosphere one could block global communications while transmitting one’s own.
  Another application is earth-penetrating, tomography, x-raying the earth several kilometres deep, to detect oil and gas fields, or underground military facilities. Over-the-horizon radar is another application, looking round the curvature of the earth for in-coming objects.
  (pag. 19)

  Dacă aţi urmărit şi acel filmuleţ, făcut de un om de ştiinţă şi fără nici o legătură cu teoria conspiraţiei, veţi vedea că vorbeşte de chiar cele spuse mai sus.

  Atunci s-a cercetat, s-a stabilit că HAARP poate fi folosit ca o armă, fie ca o armă meteorologică, fie ca o armă pentru a exploda rachete, submarine, avioane… Nimeni nu a mai cercetat din partea P.E. dacă nu cumva între timp poate fi folosit pentru a provoca cutremure.

  Logica cutremurului din Haiti este ca SUA, în numele ajutorării poporului haitian, să pună mâna pe bogăţia subsolului. Vă rog să urmăriţi primul filmuleţ (are numai 10 minute) despre efectul HAARP.

  Cel de al doilea film este foarte lung, 2 ore, dar are mare legătură cu politica UE şi cu multe alte lucruri. Chiar dacă acest al doilea film are în el o teorie a conspiraţiei, sfatul meu este să „pierdeţi” cele două ore ale filmului pentru a avea o altă perspectivă a Europei şi a politicilor globaliste, chiar şi în cazul când sunt simple prostioare făcute de câteva sute de reporteri nebuni din toată lumea. Personal am mai văzut câteva luări de poziţie ale domnului Alex Jones şi nu este, cum ar părea, un om cu capul dus… Dimpotrivă, are cunoştinţe importante despre economie şi drept, fără a fi însă un erudit cu foarte multe şcoli.

  Vă garantez că privind aceste două filme nu reprezintă timp pierdut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s