A reusit

Va spuneam ca m-a impresionat gestul unui parinte care vrea sa-l aduca la gradinita fiului sau pe unul din cei mai valorosi chitaristi romani. Ma bucur sa aflu ca a reusit. E un semn ca se poate si ca in oceanul de deznadejde, lehamite si blazare care ne inconjoara poate sa invinga speranta. Un gest frumos, din pacate rar, deci cu atat mai nobil. Felicitari, Sorin! Sper ca aceasta reusita sa fie un inceput.

Reclame

2 gânduri despre “A reusit

 1. E reconfortant să vezi că mai există părinţi cărora le pasă cum cresc copii şi nu-i uită, cu anii, în faţa televizorului, în timp ce spală vasele sau cine ştie ce fac în viaţa de zi cu zi.

 2. Romanii Si Gaurile Negre

  Agentia de presa Erevan News a intrat in posesia unui Comunicat de presa emis de Agentia americana NASA in care se fac precizari importante in ceea ce priveste descoperirea unei imense gauri negre, in imediata proximitate a planetei noastre in spatiul cosmic.
  Conform acestui Comunicat, dintr-o regretabila eroare (datele au provenit de la un satelit de spionaj care tocmai survola teritoriul Romaniei), la momentul respectiv aparatura sa de observatie si inregistrare era focalizata spre Pamant.
  Dupa analizarea cu cele mai performante mijloace de investigare a imaginilor respective, specialistii NASA au ajuns la concluzia ca de fapt satelitul a surprins doua gauri negre, atat de strans unite incat pot genera o singura imagine. Ele reprezinta, in interpretarea specialistilor, organele de gandire si decizie politica din Romania la momentul actual, mai precis, continutul cutiei craniene prezidentiale surprinsa la un moment de tandrete erotica vinovata intr-o pozitie Kama Sutra, in imediata proximitate a gaurii negre, situata la nivel pelvian, a Elenei Udrea.
  Cu toate ca la nivel global cele doua gauri negre, conform aprecierilor specialistilor, nu reprezinta nicio amenintare, acestia atrag totusi atentia asupra consecintelor catastrofale pe care acestea le-au produs si continua sa le produca asupra nivelului de trai si destinului romanilor.
  A consemnat penntru Dvs.
  Vartan Vosganian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s