17 gânduri despre “Despre femei in politica si barbatii care se tem de concurenta

 1. Pingback: Senzatia de voma creata de neputinta noastra! « Popateapa's Blog

 2. Sunt bărbat. Am 56 ani. Credeam ca am vederi liberale, progresiste în ceea ce privește rolul femeii în societate.
  Aseară vorbind cu fiica mea la telefon i-am sugerat sa facă ceva de mâncare pentru ca atunci când vine soțul sa găsească mănânce casa. Putea s-o facă și el,pentru ca plecase la ora 12 la servici.
  Acest gen de misoginism se raportează asemănător și la scara social. In general o femeie trebuie sa muncească mai mult ca sa ajungă în diferite posturi destinate prin tradiție bărbaților.
  Este și vina unora dintre femei care se masculinizează încât devin bărbați cu chip de femeie . Si asta în relația de cuplu,unde femeia trebuie sa fie „gingașa și plăpânda”. In România unele femei au ajuns ,precum Elena Udrea sau Roberta Anastase in posturi înalte în stat din doua motive:1. trebuiau sa fie acolo femei pentru imagine; 2. în cazul lor nu au ajuns acolo datorita inteligentei creatoare cât mai degrabă unei inteligente infracționale. Din „păcate”Ritzi n-a mai ajuns asa de sus pentru ca a făcut-o prea de oaie!

 3. Pingback: Mai vine Moş Crăciun ? | M's blog

 4. Pingback: Ce gandeste un bebe la botez « Omnia mea mecum porto

 5. Pingback: Iobagirea clasei muncitoare din România « Popateapa's Blog

 6. Femeile chiar vor prima functie in stat?De ce nu se gandesc si la functia de premier?Si mentalitatea oamenilor e cum e.Cum sa avem o femeie presedinte?Nu refuza sa se gandeasca la faptul ca o femeie poate fi presedinte.Nici femeile ,in mare parte,nu cred ca ar vota cu o femeie ca sa ajunga presedinte.Vor un barbat inalt,aratos,intre doua varste,bine cotat.De data asta s-a nimerit sa fie presedinte unu` chel,mic de inaltime,urat si foarte rau.

 7. Pingback: Greierele si furnica « Omnia mea mecum porto

 8. ..O VESTE EXTRAORDINARA SI UN CADOU DE CRACIUN PENTRU ROMANIA. CA URMARE A MEMORIULUI MEU CARE FBI TRAIAN BASESCU A FOST DEFERIT PROCURATURII PENTRU TERORISM SI TRANSPORT ILEGAL DE ARME !
  R O M Â N I A NESECRET MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR Bucureşti Nr. 89.779 din 21.12.2010 Ex. nr. 1. INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE DIRECŢIA MANAGEMENT ORGANIZATORIC, STRATEGII
  ŞI RELAŢII CU PUBLICUL C ă t r e , Domnul HORVATH ROBERT
  kirostudio@yahoo*editat* Urmare memoriului adresat Guvernului României şi remis instituţiei noastre, vă aducem la cunoştinţă faptul că acesta, în conformitate cu prevederile art.61 din O.G. nr.27/2002, aprobată, cu modificări şi completări, prin Legea nr.233/2002, a fost înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, pentru analiză şi competentă soluţionare. Cu stimă, DIRECTOR, Comisar şef de poliţie PANTILIE ION Bucureşti, Str. Mihai Vodă nr. 6, sector 5 Tel./ Fax: 021/316.51.26, e-mail – cabinet@politiaromana*editat*

  MEMORIU SEZIZARE CATRE FBI :
  „CONFORM DOCTRINEI AMERICANE CEI CARE SPRIJINA TERORISMUL, AJUTA SAU ASCUND PE TERORISTI SUNT TERORISTI. VA ROG FOLOSTITI TRATATUL DE EXTRADARE CU ROMANIA SI CHEMATI PE PRESEDINTELE ROMANIEI SA DEA SOCOTEALA PENTRU ACTIVITATEA SA IN SPRIJINUL TERORISMULUI INTERNATIONAL. FAC ACEASTA CERERE IN CALITATE DE CETATEAN SUA SI DE ZIARIST DE INVESTIGATII SPECIALIZAT IN TERORISM SI TRAFIC ILEGAL DE ARMAMENT.\” Robert Horvath Deva Presedinte Deva Film International New York Tokyo. Cititi memoriul meu complect DESCHIZAND ROBERT HORVATH DEVA BLOG

 9. Unde-i, Basescule, Interesul National, La Chisinau?

  Daca in campania pentru al doilea mandat, al nostru prezidel destept, frumos si devreme acasa si-a permis, cu tupeul care l-a facut deja celebru, sa-si atribuie toate succesele diplomatiei romane si ale guvernelor anterioare, in materie de integrare euro-atlantica sau de castigare de procese internationale, acum, cand in sfarsit poate sa ne vorbeasca si sa-si atribuie numai si numai lui reusita intrarii in Spatiul Schengen, ‘mnealui vine in fata poporului suveran si ne prezinta cea mai dura palma pe care ne-o puteau trage cu piciorul, alde “au revoir si auf wiedersehen Schengen.”. Si asta deoarece desi atat francezu’ cat si neamtu’ sau italianu’ au tot batut seaua sa priceapa martoaga chioamba ca nu procedeaza bine in ceea ce priveste atitudinea Romaniei fata de situatia granitelor cu Republica Moldova si mai ales cu tendinta de a-i varî pe fratii moldoveni in UE pe usa din dos, cu incaltatoru’, prin acordarea de cetatenie romana, de-a valma, ca tiganii toamna. Traianu’ a facut ce-a “vrut muschii lui” si i-a recompensat pe moldoveni pentru voturile care i-au adus al doilea mandat, cu calitatea de cetatean european.
  Daca as fi rau, l-as intreba si eu pe tovarasul presedinte, atunci cand in ciuda turturor avertisementelor si semnalelor occidentale referitoare la aceasta situatie, ce-a prevalat la ‘mnealui, interesul national de a accede in Spatiul Schengen, sau cel personal, de a frauda alegerile prezidentiale si cu voturile date de moldoveni abia, abia sa se scoata in fata lui Geoana?
  Portocaliii in frunte cu chiombila au sarit la atac si incearca sa ne spuna ca tot poporul are de suferit si ca de fapt nu-i vina administratiei prezidentiale si a diplomatie romanesti condusa de Hotul din Paris, faptul ca am fost tratati ca paria Europei. Si au dreptate, de vina sunt Trandafirii lui Florin Bogardo si femeia de serviciu de la Ministeru’ de Externe, ca Ponta si Opozitia au demontat minciunile cotrceniste in aceasta privinta.
  N-are rost sa insist pe acest subiect, pe de-o parte pentru ca el va fi tocat pe toate partile de “deontologi”, iar pe de alta parte datorita faptului ca acest chix dat de Basescu, in singurul loc unde Constitutia il mandata pe deplin sa-si manifeste talentele, este atat de rasunator si de usturator pentru natia romana, incat nu merita comentat.
  In orice caz, deoarece tot suntem in prag de Craciun, iar chiombu a declarat ca a avut parte de un an excelent, si-a ingropat mama, imi permit sa-i fac o urare in sensul ca anul ce vine, si in general viitorul, sa-i aduca numai si numai astfel de bucurii personale.

 10. Pingback: Cateva ganduri despre emanciparea femeii « Motanul Incaltat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s