La Realitatea TV

In aceasta seara, am fost invitata Oanei Stanciulescu la emisiunea ”Da sau Nu”, la Realitatea TV. Inregistrarea emisiunii poate fi urmarita aici

Anunțuri

25 de gânduri despre “La Realitatea TV

 1. * MEDIOCRITATEA ISTEAŢĂ CU PROBLEME MORALE *- băsescu Traian, NU poate fi doborât decât de popor! Cine afirmă că n-ar pricepe… e fie de-al lui, fie la mâna lui, punct.
  Mârlanul de la Cotroceni primeşte felicitări… De la FMI. Că-n rest…
  Au obosit românii şi să-l suduie şi să-l blesteme, apel la * raţiune * via băsescu, mai fac numai câţiva cufuriţi-sanchi politicieni, adicătelea nişte papagali cu scheletele-n dulapurile Cotroceniului. Că de-aia s-a înaripat zăusul încornorat, ( nu peste noapte, evident ) pentru că mulţi, prea mulţi şi de toate coloraturile sunt nemernicii cu morcovu-n cur şi trecuturi cu damf…
  Nah, că era să * uit *, se mai chinuie şi limbricul Volodea Tismăneanu , ca să mai câştige de-o pită, prăpăditul, să-l albească pe mârlan, cică… Şi schelăie trădătorul, scuzaţi, ajentul Volodea împroşcând la ordinul Cotroceniului, desigur, disperat la rândui că va crăpa * neînţeles *, mamelucul. … ( … )
  http://sfinx777.wordpress.com/2011/01/09/uite-cine-hahaie-piratul/

 2. BĂSESCU ŞI RUGBYUL

  Traian Băsescu abordând un antrenor al unei echipe de rugby :
  – Aş vrea să joc şi eu rugby. Tot zice lumea că sunt maidanez !…
  – Cu regret, nu, neândeplinind criteriul principal ! Rugbyul este într-adevăr un joc de maidan, dar practicat, în exclusivitate, de jucători nobili – inteligenţi !…
  – Şti, eu conduc o „grămadă deschisă”, portocalie…
  – Poate, unde sunteţi făcut grămadă !…
  – Măcar pe un post de „pilier”. Hâc! Hâc!
  – Regret, pilierul la rugby este o minte permanent trează. Nu e cazul dv.!…
  – Mai bine mă duc la fotbal. Măcar ăsta e un joc nobil…
  – Da! Practicat de maidanezi !…Încercaţi.

 3. La fiecare aparitie tv imi pun intrebarea daca bunsimtul mai poate fi o arma eficienta in conditiile in care marketingul politic a ajuns o stiinta de un cinism diabolic.
  Poate ca acesta este motivul pentru care as incerca sa pun alaturi prestatia dumneavoastra din emisiune cu ceea ce am citit pe un blog deosebit despre nevoia aparitiei unor noi modele.
  Asa cum am inteles eu din ceea ce ati afirmat in emisiune, atata timp cat nu schimbam oamenii, modernizarea statului nu este altceva decat simpla nada pentru pestii din acvariul propriei neputinte.

 4. TRIBOLOGIE

  – Micuţule, cum stai cu involuţia ?
  – Conform graficului pdl-udmr, Şefu. Am reinstaurat viaţa tribală pe tot teritoriul grelei moşteniri.
  – Tribală ziseşi ? Ia fă-mi rost de un „Tratat de Tribologie”, s-o facem mai ştiinţific (sic!)…
  Micuţul o sună pe Nuţica şi aceasta sosi, în aburi, cu ultima ediţie a Tratatului de Tribologie, adresându-i-se Preşedintelui :
  – Vânzătoarea de la librărie care m-a servit, recunoscându-mă, mi-a zis că sunt prea tânără şi frumoasă pentru a apela la tribologie !!! De ce oare ?
  – Ignoranţa, Nuţico!…S-a instalat în viaţa tribală mioritică, de timpuriu.. Noua Lege a educaţiei va rezolva şi problma tribologiei ca politică de stat fu(turistă), replică TB.
  – Aşa-i Şefu ! îl aprobă Micuţul universitar.
  – Ciudat dragilor !… Vânzătoarea era o femeie coaptă… cam ca soţia Preşedintelui Norvegiei !

 5. Rama Si Cocosul Galic

  O rama cu portavoce, chelioasa si zbanghie
  Scoase capul in ograda si grai ca sa se stie:
  Cum ca ea desi-i stiuta drept o biata taratoare
  Vrea sa fie respectata de distinsa Adunare,
  A suratelor din curte ce-n consiliu hotarasc
  Rangul celor ce cu ravna hotarele tarii pazesc.
  Desi ea, ca taratoare, are grija-n subteran
  Totusi cum e scris in lege are dreptul suveran
  De a sta la-aceeasi masa cu cocosu si magaru
  Care-acum ii gasesc vina ca nu a pazit hotaru’.
  Iar prin gaurile sale pot patrunde in ograda
  Animale nedorite ce tot graul o sa-l roada.
  Ba mai mult, le zise rama pornita pe taraboi
  Ca de nu va fi ca dansa sa se teama de razboi,
  Razbunarea-i va fi crunta, iar pedeapsa pe masura
  Pentru ca desi-i doar rama, toata e venin si ura.
  Auzind-o cum graieste cu grav ton de-amenintare
  Dobitoacele din curte, cam fricoase din nascare,
  Hotarara, ca rasplata, s-o aseze-n cap de masa
  La dreapta avand cocosu’, iar in rest lume aleasa.
  Numai ca-ncepand ospatul, cocosul fiind cam distrat
  Crezu ca-i din farfurie si-o-nghiţi nemestecat!
  Morala:
  De esti rama si-ai si vina, nu te da mare surioara
  Ca risti a sfarsi cu viata ca desert pe farfurioara.

 6. Corina, am urmarit inregistrarea emisiunii. „Modernizarea statului” este dupa mine o mare farsa. Pentru ca li se arunca romanilor in fata un proiect politic care in mod traditional inseamna in final o viata mai buna pentru romani. Dar, de data aceasta, „modernizarea” in mare parte inseamna reducerea statului la dimensiuni minimale, conform unei ideologii specifice de dreapta. Reducerea statului insemna opusul „modernizarii” pentru cetateni, cel putin pentru o perioada de timp in viziune de dreapta. Pentru ca, puterea spera ca in final aceste reduceri sa duca la o societate ideala, croita la dimensiuni „realiste”, care sa permita dezvoltarea ulterioara. Dar asta este doar o teorie care in zilele noastre este perimata. Fara stat, nu va exista nici educatie, nici sanatate, nici perspectiva pentru romani.

  Emisiunea a confirmat insa inca din start ca „modernizarea” statului se face cu oameni inregimentati, care cred ca totul se face pe cale ierarhica. Ma refer la schimbul de replici dintre dl Murg si dl Diaconu, in care primul ii aducea aminte domnului Diaconu ca teatrul pe care il conduce este in puterea sa. Atentie deci, cit si cum criticati puterea, ca s-ar putea sa nu mai primiti bani! Un mod foarte primitiv de a face politica intr-un stat democratic…

  Pe de alta parte, farsa care este servita romanilor, se manifesta pervers si prin realitatea ca, desi majoritatea romanilor o duc din ce in ce mai prost, cei cuplati la ugerele puterii, la bani publici, o duc din ce in ce mai bine. Iar cei „cu pile” se imbogatesc, desi nu merita. Vezi cum averea Elenei Basescu a crescut in 2010.

  http://www.realitatea.net/elena-basescu-si-a-sporit-averea-in-2010_789700.html

 7. Vreau doar sa mai adaug ca politcile de dreapta, de austeritate, se bazeaza pe mitul ca economia va creste in final, dupa ce se vor fi realizat echilibrele macro-economice. Dar nimeni nu stie exact prin ce miracol. Toti sustinatorii dreptei se bazeaza pe experienta sub Ronald Reagan, care a creat un trend politico-economic numit Reaganomics. Oricine poate cauta pe Google si afla mai multe, si se poate lamuri ca presupusa crestere a avut alte consecinte nefaste (a crescut datoria publica enorm in perioada lui). Aplaudacii republicani in SUA(dar si dintre democrati) au insistat ca masurile lui Reagan ar fi fost unice, si ca ar fi dus la o prosperitate nemaiintilnita in SUA. Dar alti analisti considera cresterea normala dupa o lunga perioada de depresie, si atribuie succesul nu lui Reagan, ci politicilor lui Paul Volker, Chairman la Federal Reserve sub Carter si Reagan.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Reaganomics

  Romania insa se confrunta cu probleme si mai dificile decit SUA in perioada lui Reagan, pentru ca taxele ramin relativ mari, pentru ca statul are nevoie de venituri. Deci nu se stimuleaza economia prin scaderea taxelor, asa cum a facut Reagan.

  Asa ca, dpdv politic, atentie la propaganda guvernului ca lucrurile intra sub control si ca asistam iarasi la o perioada de dezvoltare. Pentru ca meritele nu sunt legate de politicile de austeritate, ci mult mai probabil din faptul ca, odata relaxate aceste politici, se produce iminent o anumita crestere care nu are legatura cu mitul statului minimal.

 8. Modernizarea statului român, temă atât de dragă preşedintelui, reprezintă din păcate doar un bun paravan pentru a duce politici antisociale împotriva unor categorii socio profesionale prioritare, asta în timp ce clientela PD-L are parte de cornul abundenţei. Un guvern incapabil de-a relansa sănătos economia, prin investiţii, locuri de muncă, stimularea întreprinzătorilor, caută acum să arunce această perdea de fum a modernizării statului. Încă una din marile diversiuni băsesciene. Până la stat, cred că Traian Băsescu ar face mai bine să vorbească despre modernizarea cabinetului Boc şi a PD-L.

 9. MODELUL MATEMATIC AL ROMÂNIEI
  JAVREI ORDINARE DE LA COTROCENI

  Inginerul Mircea Geoană invitat aseară de o televiziune, dând adevărate lecţii de analiză a realităţilor româniei lui Traian Băsescu reclădită în ultimii 6 ani după chipul şi asemănarea sluţeniei sale, expunându-şi părerea despre hidoşenia „Ocna Mureş” în contextul ultimelor evenimente frizând mizeria extremă, a declarat că :
  „ceea ce se petrece pe cei 10000 metrii pătraţi scufundaţi este modelul matematic fidel al ţării noastre mutilată de locatarul de la Cotroceni”. Ca şi la Ocna Mureş unde primăria va construi o împrejmuire, izolarea României – din ce în ce mai vizibilă – va deveni o realitate greu de penetrat.
  Un număr de 12 ţări se opun primiri în Schengen a ţării noastre, nu numai Franţa şi Germania cum o bălmăjeşte Javra, servindu-ne „pârţurile internetului”, cum spune inegalabilul comic – Ciuvică.
  Ce să mai spun de zâmbetul mefistofelic al Rectorului Marga ce-l taxează pe Băsescu şi gaşca ca şi cum ar fi descoperit chipul Lenuţei ca reclamă pentru prezervative refolosibile!…
  La CA(PITA)L dacă-i iei „pita” rămâne doar un „cal”…mort !…Păzea pedelei-udemerişti îmbuibaţi !!! Asta v-aşteaptă…

 10. De La Statul Social La Statul De Pomana La Coada Europei

  De sase ani de zile intreg spatiul mediatic al Romaniei, in domeniul politicii interne, a fost acoperit in intregime si servind total manipularilor ordinare de tip securistic, lansate sub forma de cucubate rocambolesti de la Cotroceni, fie pentru a acoperi vreo magarie a alesului si a clanului sau, fie pentru a desfiinta un adversar politic, fie in scop electoral etc. Insa Marea Manipulare abia acum se produce cu scopul de a crea ceata necesara pentru ca sleahta basescului, care se crede deja eternizata in fotoliile Puterii, sa fure fara niciun fel de jena sau teama de repercursiuni cam tot ce-a mai ramas de furat in aceasta tara, incepand cu bugetul ei si terminand cu acadelele tancilor de gradinita.
  “Jemecheria” basesciana cu “uite statul social, nu e statul social” nu reprezinta altceva decat tot o tehnica de sorginte securistica prin care, pe de-o parte se urmareste pauperizarea maxima a populatiei, in vederea controlarii ei fara niciun fel de problema, iar pe de alta parte se constituie in aburii care trebuie sa invaluie mintile romanilor care s-ar putea intreba unde dracu se duce purcoiu’ de bani despre care insusi chiombu’ vorbeste ca l-am fi avut, avea si va avea, dar despre care nimeni nu stie unde si cum se evapora precum flota comerciala pe Apa Sambetei.
  Gaselnita asta cu “statul social” in discursul unui sfertodoct care nici macar proprietatea unor termeni putin mai sofisticati din limba romana n-o are, daramite oarece cultura social-politica, nu este altceva decat smog dambovitean destinat mascarii furtului fara precedent la care se dedau portocaliii, sub comanda directa a basescului, in aceste zile de glorie pedelista.
  Chiombu’ se crede din nou destept iar pe romani tampiti, supunandu-i zilnic la exercitii tembele de “insusire” a “reformelor” facute de el in vederea cladirii in Romania a unui alt gen de stat, degrevat de obligatiile pe care le are orice stat normal fata de contribuabilii sai, inducand ideea ca aceste asa zise “reforme” au caracter vesnic si imuabil, iar la Putere nu vom avea parte de acum incolo decat de portocalii in cardasie cu ungurimea revansarda si pusa pe independenta Ardealului si cu cativa nevolnici de tradatori care vor face ce vor dori ei in aceasta tara.
  Cert este ca deocamdata acest plan, desi mai straveziu decat termopanele de la Cotroceni, ii merge, clanul fura pe rupte, banii se duc cat ai zice peste, nimeni nestiind destinatia lor, iar romanu’ este pe zi ce trece tot mai sarac si mai preocupat de grija zilei de maine pentru a-si mai pune intrebari referitoare la modul in care sunt gestionate resursele si bugetul tarii.
  Numai ca in tot acest marasm puturos, chiombu’ n-a tinut seama de un lucru. Si anume de faptul ca nu e singur in Europa si ca Europa nu-i poporul roman care sa taca si sa se faca, ca nu vede matrapazlacurile si deraierile masive de la democratie si legile statului de drept ale unui regim tiranocrat. In conditiile acestea Europa l-a sanctionat dur si fara drept de apel, refuzandu-i dreptul la masa bogatilor si sutuindu-l catre masa servitorilor cu sansa de a ramane acolo pe o perioada nedeterminata, perioada care va fi foarte greu de recuperat dupa ce vom scapa de acest nesimtit dement si de clanul sau de mafioti, in mare majoritate ex-securisti.
  Ori in conditiile acestea, daca Opozitia si in principal romanii nu vor face ceva cat mai curand posibil in sensul de a scapa de aceasta plaga puturoasa din capul statului, avem toate sansele de a ramane cantonati in zona de saracie neagra europeana, uitati de lumea buna, marginalizati si nebagati in seama indiferent de eforturile noastre viitoare.

 11. doamna corina cretu numele meu este marian si sunt o persoana cu handicap grav din nastere.
  va scriu pentru a va aduce la cunostinta situatia disperata in care se afla categoria persoanelor cu handicap in romania.
  as vrea ca in 2011 atat dumneavoastra cat si partidul dws sa faceti ceva concret si pentru noi persoanele cu handicap grav din nastere. o persoana cu handicap inascut asa cum sunt eu traieste dintr-o indemnizatie in valoare de 290 de lei care nu a mai fost indexata din vremea guvernului nastase.
  credeti ca o persoana cu handicap si automat cu nevoi speciale poate sa isi duca traiul zilnic cu 290 de lei in conditiile in care doar medicamentatia necesara ca aerul costa peste 200 de lei?
  de asemenea va aduc la cunostinta ca legea 448 pentru protectia si promovarea drepturilor persoanei cu handicap este nedreapta pentru persoana cu handicap din nastere si o sa va explic si de ce:
  in aceasta lege nu se face separatia intre persoanele care se naste cu handicap grav si persoana care in decursul vietii capata un handicap.
  de exemplu o persona sufera un accident la locul de munca in urma caruia ramane cu un handicap aceasta persoana are doua venituri pensia de vechime in munca de la locul de munca unde a suferit accidentul dar si pensia de handicap comform prevederilor legii 448.
  in schimb persoana care se naste cu un handicap grav este condamnat sa traiasca din indemnizatia de 290 lei fara a avea alt venit si fara a putea sa muncesca vreodata. acum va intreb eu credeti ca e corect ca datorita unei legi strambe persoana cu handicap din nastere sa aiva de suferit?
  nu credeti ca ar fi mai bine ca legea sa fie modificata si persoana cu handicap din nastere care nu are alt venit sa beneficieze de o indemnizatie mai mare decat cel care a muncit si a capatat handicapul in decursul vietii?
  va rog sa incercati sa modificati legea 448 asfel in cat persoana cu handicap din nastere sa nu mai fie defavorizata sa se faca o specificatie clara ca persoana care se naste cu handicap grav si are ca singur venit aceasta indemnizatie trebuie sprijinita mai mult decat cel care capata handicapul in urma unui accident de munca si nu din nastere pentru ca acel ce capata handicapul in timpul vietii are 2 pensii de handicap si de vechime in munca.
  va rog din suflet sa faceti tot ce putetii ca aceasta lege sa fie modificata in avantajul celor care se nasc cu handicap si nu se mai vindeca nicodaata de acest handicap.
  va rog ca in 2011 sa faceti toate eforturile sa fie marita aceasta indemnizatie de 290 lei.
  cred ca a venit vremea ca cei din clasa politica sa se gandeasca ca si categoria persoanelor cu handicap din nastere au dreptul la un trai decent, demn si sa se vorbeasca si de aceasta categorie sociala nu doar de pensionari si bugetari.
  va multumesc din inima si sper ca o sa gasiti timp sa cititi si randurile mele si daca se poate sa oefriti si un raspuns la problemele ridicate de mine

 12. STIMATA DOAMNA CORINA CRETU SUNT EXTREM DE TRIST CA RANDURILE SCRISE DE MINE AU TRECUT NE OBSERVATE SI DWS NU ATI AVUT NICI O REACTIE LA STRIGATUL MEU DE AJUTOR.
  AM SCRIS RANDURILE ACELEA SPERAND DIN INIMA CA O SA PRIMESC UN RASPUNS O SPERANTA MACAR O VRBA BUNA DIN PARTEA UNUI OM DE STANGA CARE SE PRESUPUNE CA TREBUIE SA FIE RECEPTIV LA PROBLEMELE CELOR DIN JUR.
  PACAT CA ATI TRATAT CU INDIFERENTA COMENTARIUL MEI SI IMPLICIT PROBLEMELE GRAVE CU CARE NE CONFRUNTAM NOI PERSOANELE CU HANDICAP.

 13. Insist respectuos să fiţi la curent :

  * Adevăr. Durere şi leac deopotrivă. *

  * Adevărul este o flacără atât de luminoasă încât mulţi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii închid ochii ca să nu-l vadă, iar alţii fug ca să nu fie arşi. * ( Goethe )
  Cum dumneamea numai de laşitate NU poate fi suspectată, suport consecinţele * vinovăţiei * de-a spune lucrurilor pe nume, punct. ŞI promit să vă ţin la curent cu * recompensele * primite pentru curaj … O floare de stâncă şi eu, acolo… nu o floare de mină, dar o VOCE, da.
  http://sfinx777.wordpress.com/2011/01/11/scrisoare-deschisa-urechilor-ce-se-impune-sa-auda/
  Mulţumesc pentru atenţie şi… să sperăm că apelul la… normalitate NU va rămâne fără ecou.

 14. Dedicată Javrei Ordinare

  SECVENŢE

  Uitaşi ce uitaseşi,
  Mâncaşi ce mâncaseşi,
  Făcuşi ce dorişi,
  Furaşi pe furişi,
  Mutant arogant
  În viaţă flotant;
  Te du pe pustiu
  Mort sau viu…

 15. Izbaveste-i Doamne Pe Pupinbasisti, Ca A Intrat Dracu-n Ei !

  Am ajuns ca dupa douazeci de ani sa nu mai dau doi bani pe promisiunile si spusele vorbite (sic!) de politicienii nostri de iarmaroc balcanic. Aseara insa, in incheierea emisiunii Sinteza Zilei, cele afirmate de d-l Crin Antonescu si sustinute de d-l Victor Ponta, referitoare la faptul ca imediat dupa preluarea Puterii de catre noua alianta PSD, PNL, PC, una dintre primele masuri luata de aceasta va consta in darea pe mana Justitiei a actualilor talhari de la Putere, in frunte cu Basescu si Udrea (Boc e prea prost ca sa fure-in opinia mea-), m-a uns purs si simplu pe suflet si mi-a redat speranta pentru ce va sa vina.
  Si asta deoarece cu cateva zile inainte (nu-mi place sa ma autocitez, dar asta e!) scriam urmatorul comentariu pe blogul d-lui Victor Ponta:
  “Marcus
  January 8, 2011 at 10:18 am
  @Domnule Ponta. Nu sunt o fire vindicativa, dar nu credeti ca imediat dupa preluarea Puterii, primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti, ar fi cercetarea penala si trimiterea in judecata a tuturor portocaliiilor vinovati, in frunte cu Basescu, Boc, Udrea etc. pentru tot acest jaf pe fata practicat in aceasta perioada, fara pic de rusine sau frica de sanctiune? Eu zic ca inscrierea unui astfel de punct in programul dvs. ar aduce multa alinare in sufletele umilite ale romanilor, alinare insotita de speranta eradicarii coruptiei in Romania. Ca daca schimbam niste hoti cu alti hoti, mai bine stam acasa si ne plangem soarta.
  sa fiti iubit
  marcus”.
  Cu alte cuvinte, in opinia mea, daca talharii astia nu vor da socoteala in fata Justitiei, macar pentru jaful pe fata pe care-l comit fara rusine in aceste zile negre de dictatura basista si daca stafeta furtului se va preda ca pana acum de la o Putere la alta, geaba ne mai dam de ceasul mortii sa-i dam pe astia jos ca nu vom rezolva nimicuta. In opinia mea macar 20% daca se va putea recupera din cat au furat mafiotii astia si noul guvern nu va mai avea grija pensiilolr si a salariilor pentru intreg viitorul lor mandat. Macar cu atat sa ne alegem pentru perioada asta de suferinta si umilinta crunta la care ne-a supus chiombu si clica lui de retardati, daca pentru tot raul si chinul pe care ni l-au pricinuit cu un cinism si sadism rar intalnit intr-o adevarata democratie, daune morale nu avem cum sa cerem.
  Pornind de la aceasta idee este foarte usor de inteles amocul care i-a pocnit brusc pe portocaliii vazand ca Opozitia, in sfarsit, se prezinta cu o actiune concreta de colaborare pe termen lung, nu doar in dorinta de a-l detrona pe chiomb , ci in ideea reconstructiei Romaniei si repunerii sale in drepturi in context european, dupa ce Basescu a reusit sa ne transforme in hartia igienica a partenerilor din Uniune.
  Dracu’ i-a luat pe basisti, se comporta ca pacientii unui spital de alienati mintal, fac spume la gura, ataca si musca in dreapta si in stanga de pe pozitii total cretinoide (vezi acuzatia cu d-l Antonescu turnator la Securitate si nu numai) se tavalesc prin tarana platourilor televiziunilor, smulgandu-si parul din cap de grija memoriei Bratienilor sau a altor liberali de frunte trecuti spre cele vesnice, se dau singurii pastratori ai valorilor de dreapta (asta dupa ce au ajuns in pozitia “de dreapta”, dupa o noapte de betie crunta a chiombului, terminata intr-o mahmureala cumplita, datorita careia a uitat ca a inceput noaptea de betie din pozitia de mare politician de stanga cu partid inscris in Internationala Socialista) etc.
  Totusi, in toata aceasta nebunie si harababura tipic portocalie, cea mai simpatica acuzatie este cea cu trimitere fie la “colaborationismul” d-lui Crin Antonescu, fie la cel dovedit al d-lui Voiculescu. Si asta deoarece acuzatiile pornesc de la nimeni altul decat de la fel de doveditul in Justitie, in urma procesului cu Mugur Ciuvica, fost colaborator al Securitatii, cu acte in regula, Basescu Traian.
  Oare cat tupeu si nesimtire pot incapea intr-un om pentru ca acesta sa poata sa iasa public cu asemenea manifestari de tot rahatul si ce doza de imbecilitate este necesara pentru ca sustinatorii unui astfel de om sa preia tema si fara pic de rusine sa tipe-n gura mare “eu, curva, stai sa-ti zic ce face nevasta-ta!”.
  Ca sa fiu sincer, la avalansa de comentarii pe tema acestei aliante existenta acum in media si pe bloguri, as fi preferat sa abordez alt subiect, insa promisiunea celor doi lideri de a-i face sa plateasca pe talharii de la Putere, chit ca ma repet, m-a uns efectiv pe suflet si m-a determinat sa-mi vars astfel amarul.
  Nu am absolut niciun dubiu in privinta castigatorului viitoarelor alegeri, indiferent de cate manarii si furaciuni vor face nemernicii astia pentru a se mentine la Putere (asta in cazul in care isi vor duce pana la capat mandatul) si am totodata exercitiul rabdarii dat de vreo 35 de ani de dictatura comunista si de vreo sase de caricatura de dictatura basista, asa ca doi ani nici nu-mi voi da seama cand vor trece, dar si dupa…..

 16. Pingback: La ce ne aşteptăm « Popateapa's Blog

 17. @Popateapa: sincer sa fiu nu stiu cu ce te-am deranjat, iar cu exprimarea:
  „si sa nu ne mai faci sa sricam rata de la soarece?:)” m-ai bagat in adevarat smog londonez. Ca si pe blogul d-lui Nastase, public postarile de pe blogul meu cu acordul gazdei, nu stiam ca imi trebuie si acordul dumitale, da’ daca-i musai, apai musai sa fie: ma lasi domnule sa postez in continuare sau mesajul s-a constituit in ultimatum? Zau, asa, d’aia o ducem prost, in loc sa ne vedem de treburile nostre, ne dam destepti in lucrarea altora 🙂
  sa fii iubit si inteles
  marcus

 18. TB în topul nesuferiţilor

  Cumplit. Yankeii l-au numit –
  Pe glob – cel mai nesuferit !
  Cum c-a impozitat pe vrăjitoare,
  Şi, vai !… chiar pe prezicătoare.

  Sărmana noastră Javră Ordinară
  E-n State obiectul de gargară;
  Mama Alis prea rău l-a blestemat :
  În straie violet să zacă-n pat !…

 19. Pingback: Iata de ce sunt in stare niste rebuturi umane « [A] [D] [N]

 20. MARINĂREŞTI

  ! . La examenul de reautorizare pentru căpitan de cursă lungă, capitolul „cunoştinţe generale” :
  – Domnule Traian Băsescu, ce ştiţi despre BOCAPORT ?
  – Este simpla formula standard de a-l chema la ordin pe tâmpul de Emil, singura pe care, de altfel, o înţelege [ Boc Aport !!!]
  – Vai mie…

  2 .TB gâdilând-o insistent-protocolar cu arătătorul dreptei, Nuţica – nervoasă – i-o serveşte marinăreşte :
  – Ce faci iubitule, încerci marea cu deştul ?
  – A căzut BOMPRESUL ! Asta este…

 21. Pt. Marian

  M-a impresionat cazul dumneavoastră, deci nu e cazul sa-mi reproşaţi lipsa de sensibilitate. Înţeleg situaţia dumneavoastră şi sunt de acord că există o discriminare şi totodată o nepăsare faţă de nivelul de trai al oamenilor cu handicap. Am susţinut şi până acum în activitatea mea drepturile persoanelor cu handicap, fiţi convins că o voi face şi de aici înainte. Totuşi nu uitaţi că PSD-ul nu este la putere, însă programul nostru de guvernare va avea in vedere si rezolvarea problemelor celor mulţi si năpăstuiţi din acest punct de vedere.

 22. DOAMNA CORINA CRETU VA MULTUMESC PT RASPUNS.
  daca sunteti de acord o sa tinem legatura si in acest fel alaturide dvs prin dws problemele noastre vor gasi o rezolvare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s