Pentru eliberarea detinutilor politici din Iran

Reclame

9 gânduri despre “Pentru eliberarea detinutilor politici din Iran

 1. Iata si costurile „modernizarii”: 1.400 de copii au fost abandonati de asistentii maternali, din cauza reducerii numarului de asistenti maternali. Situatia e dramatica, dar Guvernul portocaliu inchide ochii desi viitorul acestor copii e sub semnul intrebarii. Iar sansele sa fie adoptati intern sunt mici. International nu permite legea, nici macar romanilor din strainatate.

  http://www.realitatea.net/aproximativ-1-400-de-copii-au-fost-abandonati-de-asistentii-maternali_794135.html

 2. Pingback: Iniţiativă legislativă « Popateapa's Blog

 3. Pingback: Reporter de teren

 4. Doamna Cretu,
  matale vrei sa fii Secretar general ONU ? Haiti, Brasilia, Liban, Sahel etc. Cand va ramane timp pentru romani ? De fapt nici nu conteaza, si asa va plimbati (€parlamentarii) inutil prin toata Iuropa. Are balta peste si plateste (ei romanii)

 5. Acestea au fost temele abordate in aceasta saptamana si introduse pe ordinea de zi a plenului de catre Comisia de Dezvoltare, a carei vicepresedinte sunt.

 6. 1. (R) Legile sunt segmente de dreaptă pe care juzii se căznesc a le pune pe bigudiuri.
  …………………………………………………………………………………………..

  2. (R) La testul de inteligenţă i s-a cerut măgăruşului Boc să compună un cuvânt de îndemn din literele A, H, I, drept care a răspuns prompt IHA ! în loc de HAI ! [Comisia l-a declarat „retardat universitar”].

 7. Să nu uităm totuşi că anumite ţări, precum Iranul, au o societate total diferită de societatea de tip european. Cetăţenii acestor ţări au o cu totul altă înţelegere a moralităţii, a normalităţi, a mecanismelor de raportare la lideri… Intervenţiile asupra valorilor lor nu trebuie făcute violent, pentru că ţelul nu poate fi înlocuirea valorilor lor cu valorile noastre.

  Acum trei sau patru ani am întrebat un musulman de ce nu mănâncă carne de porc de vreme ce astăzi nu mai există pericolul „necurăţeniei” adică trichinoza. Mi-a răspuns mult mai înţelept decât pusesem eu întrebarea. Cât timp aceste lucruri din Coran nu sunt rele şi nu fac rău… Şi avea dreptate, abţinerea nu poate fi un lucru rău.

  Este pur şi simplu o altă civilizaţie, cu alte tabuuri decât ale noastre. Nu trebuie să stabilim că versiunea lor pentru civilizaţie este greşită în timp ce a noastră este corectă… Ar trebui să ascultăm şi ce spun valorile lor. Există şi o întâmplare americană care pune pe gânduri…

  http://bibliotecarul.blogspot.com/2010/12/14-am-nevoie-de-10-milioane-de-romani.html

  Nu cred, în consecinţă, că ar trebui să le vârâm cu de-a sila valorile noastre pe gât, cred că atitudinea corectă ar fi să le susţinem manifestările lor în interiorul culturii lor. Iată de ce cred că mai corect ar fi un post de tipul Vocea Iranului găzduit în occident astfel încât să poate fi receptat şi în Iran, un post care să fie realizat de către iranienii care aleg să părăsească un sistem dictatorial… decât să facem presiuni exterioare pentru ca ei să ne accepte valorile noastre relative la drepturile omului.

 8. Foarte bine,dar si in Romania se incalca drepturile omului.Nu mai zic ce mai drepturi aveau detinutii pe vremea comunismului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s