La Multi Ani!

Faptul ca d-l Presedinte Ion Iliescu isi aniverseaza ziua de nastere in mijlocul membrilor Organizatiei PSD Bucuresti, lansandu-si o noua carte, vorbeste de la sine despre doua trasaturi esentiale: capacitatea celui mai important lider politic român al ultimelor decenii de a comunica direct cu cetatenii si de a fi aproape de militantii stangii, precum si energia sa, intelectuala si nu numai, iesita din comun.  Echilibrul, realismul si intelepciunea de care da dovada intr-un spatiu public – tot mai lipsit, din pacate, de aceste calitati – ii intaresc statutul de reper necesar, intr-un timp al ratacirii politicienilor in galcevi marunte, inlantuite intr-un circ perpetuu, ce ameninta nu doar functionalitatea democratiei, ci si starea de normalitate din societate.

La Multi Ani, d-le Presedinte, cu multa sanatate si aceeasi putere de munca si sa aveti parte numai de bucurii si impliniri!

Instantaneu din timpul intalnirii d-lui Ion Iliescu cu presedintele Frantei, Jacques Chirac 

Reclame

16 gânduri despre “La Multi Ani!

 1. DOCUMENT CIA : BASESCU SPION RUS !

  Basescu a facut spionaj militar si tehnologic impotriva NATO la Anvers. Un fapt putin cunoscut este faptul ca aici a fost urmarit pas cu pas de departamentul anti sovietic creiat de Ceausecu pentru legaturi evidente cu spionajul rus. Filmul meu Spionul Secolului va fi prezentat in toamna acestui an ca sa coincida cu procesul celebrului traficant de arme Victor Bout care a transportat arme romanesti in jurul lumii. La acest proces Basescu este chemat martor si in curand va figura ca inculpat. Conspiratia de a trimite rachete sol aer catre teroristii columbieni FARC cere o pedeapsa minima de de 30 de ani iar doborarea a helicoptere sau avioane SUA cu personal american cere automat pedeapsa capitala. Asigur publicul romanesc ca Presedintele Basescu are scaunul electric asigurat. Acest lucru este garantat prin faptul toate exporturile de arme conform legislatiei romanesti trebue sa poarte semnatura si aprobarea prezidentiala.
  Despre activitatea de spion a unui viitor presedinte a unei tari NATO sunt numeroase documente in arhivele olandeze , belgiene si a serviciului american care a monitorizat cu atentia serviciul romanesc. Serviciul olandez fiind responsabil in monitorizarea retelei din care a facut parte Basescu. Preluarea retelei de catre spionajul rusesc este coraborat de interviuriile mele cu defectori rusi si un agent dublu britanic care i-au cunoscut pe Basescu personal.
  Arhivele romanesti pot confirma filarea acestuia. Postez pentru cei interesati un document declasificat american pe aceasta tema. Deschideti ROBERT HORVATH DEVA BLOG
  .
  http://devanewyork.blogspot.com/
  CEAUSESCU LA URMARIT PE BASESCU . DOCUMENT SENZATIONAL !
  RAPORT SECRET CIA : PRESEDINTELE ROMANIAI ESTE SPION RUS !
  DEPARTAMENTUL ANTI KGB A CERUT LUI CEAUSESCU ARESTAREA LUI BASESCU. DOC43766
  După accesele de independenţă faţă de Moscova ale lui Nicolae Ceauşescu din 1968 (lucru de netolerat de Kremlin), URSS a pus la cale schimbarea acestuia cu un conducător fidel Moscovei şi repunerea României în sfera de influenţă directă sovietică. Planul întocmit de KGB s-a numit “Dniestr” (Nistru, trad.). A ţinut piept Moscovei doar UM 0110, divizia anti-KGB, o divizie ultra-secretă a Securităţii.
  DEPARTAMENTUL ANTI KGB
  Ceauşescu a creat propria Securitate, UM 0920/A, devenită apoi UM 0110. O divizie secretă, aparte de restul DSS (Departamentul Securităţii Statului). Era secretă chiar şi faţă de DSS, care nu ştia nici măcar care sunt agenţii şi nici unde este sediul.
  UM 0110 şi-a făcut bine treaba, având în arhivă detalii despre reţeaua KGB în România, numele sovieticilor de legătură şi numele agenţilor sovietici din România. DOC&^ED737
  TRAIAN BASESCU AGENT SOVIETIC LA ANVERS
  Amiralul Gheorghe Anghelescu, a şef al Marinei Comerciale, era şeful lui Traian Băsescu, comandantul navei Biruinţa. Între 1987-1989, Anghelescu îl trimite pe unul dintre preferaţii săi, Traian Băsescu, cu avizul Securităţii, la Anvers, ca reprezentant al NAVROM. Tot atunci, Silviu Predoiu, este ofiţer sub acoperire DIE, este trimis la Anvers, ca reprezentant comercial, având biroul alăturat de cel al lui Traian Băsescu.
  mentorii tripletei Traian Băsescu-Gheorghe Marin-Silviu Predoiu sunt suspectaţi sau au fost urmăriţi ca agenţi sovietici/ruşi. Vasile Ionel era în grupul “Corbii” (Iliescu-Militaru), Gheorghe Anghelescu era urmărit de UM 0110 biroul Constanţa, Adrian Isac a fost în atenţia UM 0195, Gheorghe Fulga era urmărit de UM 0110 biroul Braşov, Mihai Caraman era în atenţia UM 0195, iar Petre Roman era în atenţia 0544 (din cadrul DIE).
  Mai trebuie adăugat că Silviu Predoiu a fost numit în 1992 de Ion Iliescu, la propunerea lui Gheorghe Fulga, în postul de de director al Direcţiei Generale de Securitate a SIE. CIA a semnalat faptul că Adrian Isac a colaborat neoficial cu Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei, agent al FSB, serviciul secret rus (continuatorul KGB).
  Traian Băsescu a fost pupilul, protejatul, favoritul agentului sovietic/rus Gheorghe Anghelescu. Acesta l-a racolat şi instruit pe Traian Băsescu în direcţia servirii intereselor ruse… Iată legătura lui Traian Băsescu cu FSB, serviciul rus de informaţii. doc543&
  Basescu a fost urmarit pas cu pas de agentii lui Ceausescu. Sa cerut arestarea lui Basescu. Ceausescu a preferat continuarea filarii pentru a prinde intreaga filiera apoi a ezitat arestarea de frica reactiei rusesti. doc2&d2
  Robert Horvath DEVA for Nipon Press

 2. DACA ILIESCU SCHIMBA DE URGENTA LEGILE COMUNISTE-SECURISTE DIN 1969,CARE NE JUDECA ACUM,IN ANUL 1990 ACUM ERA BINE IN ROMANIA,DE CE CREDETI CA NU AU SCHIMBAT LEGILE SI NU VOR NICI ACUM PSD?

  • Cum poti sa spui asa ceva,Ion Iliescu putea in 1969 sa schimbe vreo lege? A fost foarte curajos ,pentru faptul ca i-a tinut piept lui Ceausescu ca si-a spus punctul de vedere si s-a opus anumitor aberatii ale „marelui conducator”dar nu avea cum sa chimbe o lege pentru ca erau prea multi fripturisti si lasi ca si acum ,in Marea Adunare Nationala.(raspuns pentru vili rupa)

 3. Bocule, Iti Creste Nasu’ Si-l Taiem!

  Fiind inconjurat de unguri si cu tradatori in carca
  Boc cel Mic si Fara Minte, Premierul ce-i pe duca,
  Iar ne-anunta cu emfaza si ne minte la obraz
  Cum ca criza e gatata si scapat-am de necaz.

  Că din lefuri ciopartite, si cu pensii “ciomizate”,
  Relansă economia, ce-acum merge ca la carte.
  Ba, mai mult, toti romanasii vor gasi ceva de munca
  Si vor reveni in tara renuntand sa faca carca.

  Si uite asa ne minte Bocu’ zi de zi si ceas de ceas
  Fara frica de pedeapsa, sau de crestere de nas.
  Drept urmare pe la Oslo, cei ce-acorda pe Nobel
  Vor pe Boc sa-l rasplateasca impreuna cu Basel.

  Pe motiv de gogonate spuse des si raspicat
  Ala mic, ca si chiombila, fu de lume remarcat
  Si l-asa minciuni sfruntate de-ngheata si saramura
  Merita un premiu-aparte, poate-or mai tacea din gura.

  Poate ne-or lasa in pace, ca ne-am saturat de ei
  Doi golani, pusi pe hotie, sefi de clan de derbedei.
  Sa-si ia premiu’ si sa plece cu Satana pe pustii
  Lasand tara sa respire, fara de portocalii.

 4. Pingback: Despre politicieni si puliticieni « Rinder Razvan Catalin

 5. STIE CINEVA, LUNI LA 15:00 ESTE MITING IMPOTRIVA MASACRARII CAINILOR?!

  SPER SA VINA CAT MAI MULTA LUME! NU ESTE VORBA DE CAINI AICI, ESTE VORBA DE PUTEREA DEMENTA CARE CALCA TOTUL IN PICIOARE!

  DACA I-A DURUT IN FUND CAND A FOST VORBA DE SALARIILE LOR, DE PENSIILE LOR, DE VIATA LOR SI A COPIILOR LOR, POATE ACUM VOR REALIZA CA FIECARE ACEASTA CAUZA „MICA” ESTE UN PAS CATRE RECAPATAREA UMANITATII!

 6. LA MULTI ANI, nea NELULE! CADOUL MEU, pentru domnia sa,e unul POLITIC! Ii ofer posibilitatea sa lanseze un nou tip de democratie, de o necesitate si o urgenta FULGER, pentru redresarea Romaniei! Pe noi cetatenii nu trebuie sa ne intereseze „bucatariile” interne ale partidelor, ci DOAR modul cum actioneaza TOTI actorii politici in viata publica. Si pentru ca noi suportam cosecintele actiunilor lor, noi trebuie sa stabilim conditiile si limitele, intre care ei pot sa actioneze! De impotranta vitala si de maxima URGENTA este sa ne pronuntam, in cunostinta de cauza, ce dorim de la politicieni? Dorim ca ei sa actioneze in aceeasi democratie mazgoasa, CANCERIGENA pentru Romania, a ultimilor 21 de ani, pe care o cunoastem NEMIJLOCIT, traind-o, sau dorim sa o inlocuim cu democratia sanatoasa, purtatoare de RESPONSABILITATE pentru TOTI actorii politici, prezentata mai jos? Aceasta este intrebarea la care este dator sa raspunda orice roman, care gandeste si care este interesat de prezentul si viitorul tarii si al urmasilor sai!
  PENTRU O DEMOCRATIE RESPONSABILA IN ROMANIA!
  Romania are nevoie de un nou tip de democratie, una RESPONSABILA, care poate sa inlature toate neajunsurile, din societate si din Justitie, si care presupune indeplinirea a DOAR doua conditii, ABSOLUT POSIBILE:
  1. Trecerea printr-un filtru “IMUNIZATOR” a tuturor celor ce fac politica, astfel incat acestia sa devina imuni, adica sa nu se mai poata “imbolnavi” de minciuna, de lacomie, de hotie, de nesimtire, de iresponsabilitate, etc.
  2. Informatia MINIMA, necesara si suficienta, de care au nevoie alegatorii, trebuie sa fie aceea a constientizarii APARTENENTEI lor la o comunitate
  sociala (a saracilor sau a bogatilor) sau etnica!
  In acest fel campaniile electorale costisitoare de MANIPULARE a alegatorilor, vor deveni inutile, caci alegatorii vor trebui sa cunoasca DOAR partidele care reprezinta interesele comunitatii lor, dintre care vor alege pe unul dintre ele!
  Partidele ce reprezinta interesele celorlalte comunitati, NU VOR EXISTA PENTRU EI, oricat de “curate si uscate” ar fi ele, deoarece SUNT DIN ALT FILM!
  Iar pentru ca politicienii sunt trecuti prin filtrul “IMUNIZATOR” al SOLUTIEI ce se gaseste la adresa http://dumitrurizoaica.blogspot.com/, acestia nu-si vor mai putea permite sa minta, sa fie lacomi, hoti, nesimtiti, iresponsabili, etc.
  Din combinarea alegatorilor, care vor vota partide ce reprezinta interesele comunitatii lor, cu politicienii “imunizati”, care le va reprezinta interesele in Parlament, REZULTA DEMOCRATIA VIITORULUI, care va fi una autentica, sanatoasa si promotoare de RESPONSABILITATE in viata publca, caci se va baza, atat pe VOTUL COMUNITAR social sau etnic, care nu mai poate fi manipulat sau fraudat, cat si pe politicieni imuni la mizeriile umane!
  Asa-zisa democratie de astazi — care rezulta din combinarea dintre politicienii verosi, nesimtiti, lipsiti de patriotism si iresponsabili, alesi pe baza votului bezmetic, in care optiunea pentru vot se datoreaza hazardului — este o insulta la adresa inteligentei romanilor, si serveste DOAR intereselor MAFIOTILOR si ticalosilor de toate categoriile! D.Rizoaica.Tel.0723966732.

 7. Nimic Nou Pe Frontu’ Romanesc!

  Zilele acestea televiziunile ne ofera un ghiveci portocaliu in care au folosit ca ingrediente coruptie, minciuni guvernamentale, prostie monumentala la fel de guvernamentala, pretul cerut de unguri pentru complicitate la genocidul national practicat de guvern, discursuri triumfaliste ale Elenei ot Plescoi, programul cuprins in protocolul guvernamental semnat de ungurime cu portocaliii si cu izmenarii tradatori ai lui Oprea, program pe literele alfabetului, care dupa performanta guvernului de pana acum poate fi comparat cu romanul Agathei Cristie, Criminalul ABC, si foarte multa, dar foarte multa tacere prezidentiala fata de acuzatiile de coruptie aduse din toate partile numitului Sorin Blejnar, sef al ANAF-ului, cu trimitere directa la folosirea banilor proveniti din spagi pentru campaniile electorale portocaliii, in frunte cu cea prezidentiala.
  Dar sa le iau pe rand.
  In primul rand se pare ca in thrillerul de succes cu spaga din vami, lucrurile au cam scapat putintel de sub control si nu s-au oprit, cum si-a dorit chiombila, la nivelul lucratorilor vamali si al polititistilor de frontiera si la sacrificarea sefului vamilor ci merg mai departe, cel putin pana la nivelul sefului ANAF, care-i aratat cu degetul si pentru o spaga de nici mai mult, nici mai putin decat un milion opt sute de mii de Euro. Am scris ca pe mandatele postale in litere, pentru a se intelege ca este vorba de aproape doua milioane de Euro. Ori este clar ca domnul sef de la ANAF nu si-a insusit singurel acesti bani cat si alte purcoaie provenite din contrabanda cu motorina sau alte celea netaxate vamal, motiv pentru care are destul tupeu sa-i santajeze pe Boc şi Basescu cu “pac la Rasboiu” si sa ramana linistit in functie.
  La capitolul minciuni guvernamentale este suficient sa-l citam pe Boc care, ori de cate ori are ocazia sa vorbeasca cu public, sau sa se autoinvite la TVR 1, pune placa cu iesitul Romaniei din criza si rolul partidului portocaliu in acest succes imens, in conditiile in care pretul kilogramului de cartofi a ajuns sa concureze cu cel al unciei de aur, iar romanii au inceput sa faca cereri de a fi eutanasiati pe motiv de lipsa venituri ca urmare a faptului ca dupa ce au fost dati afara de la munca nu-i mai angajeaza nici dracu. Tot la acest capitol se inscrie cu succes si coana Leana cu turismu’, care pe langa iesirea Romaniei din criza interpreteaza la flautul prezidential si aria “succesurilor” din turism care chipurile a fost relansat cu mare castig datorita unei frunzulite. Probabil ca atunci cand face asemenea afirmatii adulterina are in vedere turismul practicat de ea, pe ban public, atat in tara cat si in strainatate, ocazie cu care mai taie si panglici, bea tuica si mananca traditionala pita de intampinare a oaspetilor. Din acest punct de vedere stam bine la capitolul turism. In rest, pas!
  Cu ungurimea, exact cum anticipam, flacaii isi impun fara niciun fel de jena sau retinere pretentiile de revizuire a legii electorale in sensul scaderii pragului electoral, astfel incat sa ne trezim cu doua formatiuni etnice in Parlamentul Romaniei, iar la nivel local sa avem consilieri unguri si in localitatile in care avem doar o familie de maghiari. Daca la asta adaugam si amintirea data de aroma Regiunii Mures Autonome Maghiare prin perspectiva planului lor cu bataie lunga, ne-am lamurit in ceea cepriveste cat il costa pe Basescu, dar mai ales pe romani, prezenta ungurimii in sustinerea Solutiei Finale pentru poporul roman.
  Auzindu-l pe Boc citindu-ne pe literele alfabetului programul de distrugere a Romaniei si avand in vedere performantele acestuia de pana acum in ceea ce priveste cresterea mortalitatii naturale, a ratei sinuciderilor si mai nou a aparitiei cererilor de eutanasiere, gandul m-a dus automat la o analogie cu un roman celebru al Agathei Christie, in care criminalul isi alegea victimele in ordine alfabetica. Ori timp mai are Bocu si imbecilii lui sa ajunga la litera Z, cu punerea pe butuci a tarii.
  Am lasat la urma prostia care-i caracterizeaza pe membrii guvernului Basescu deoarece ea reprezinta o exceptie si indferent de ce s-a intamplat in acesti douazeci de ani (si s-au intamplat destule de am ajuns in halul in care suntem astazi), totusi niciun guvern postdecembrist nu a cuantificat atata prostie pe cap de ministru ca acest guvern de zombi.
  Cand l-am auzit pe alde ministru Muncii, care aduce la mecla cu detinutul model, cum incurca borcanul Caritasului cu dreptul cetateanului care o viata de munca isi plateste dreptul la o pensie decenta, pur si simplu mi s-a intors stomacul pe dos.
  Basescule, pe tine deocamdata nu are cine sa te schimbe pentru dobitoceniile debitate, dar tu ai puterea sa schimbi acesti trepanati care pur si simplu duc in derizoriu notiunea de guvernare prin prostia public afisata, sau macar da-le ordin sa taca dracului din gura cand se adreseaza cu vorbe populatiei.
  Si peste toate astea si altele mai mici, dar la fel de nefacubile, ce pot fi tinute in carca termitelor portocaliii, troneaza imperial tacerea prezidentiala dupa ce multiubitului cu ceva timp in urma gura nu-i mai tacea, iarba nu-i mai placea si calarea in consecinta pe toata lumea cu indicatii pretioase si discursuri la concurenta cu minciunile lui Boc si ale Udroaicei, de ne adusese in pragul ospiciului fezandati si buni de internare.
  Si chiombu ne-a invatat ca tacerile lui nu sunt de bun augur, dupa astfel de pauze, ne trezim cu anunturi de amputari pensii, salarii sau cu alte tampenii care-i trec prin tartacuta si aduc populatia la limita suportabilului.
  Asa ca sa ne rugam lui Dmnezeu sa iasa din Silentio Stampa cat mai curand, ca altfel jar mancam.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s