Despre incredere in politica

Cazul de coruptie in care a fost implicat Adrian Severin este atat o lectie de viata pentru noi toti, cat si si un semnal pentru cetatenii si politicienii romani cu privire la atitudinea fata de acuzatiile de coruptie. PSD a demonstrat, in aceste zile, fermitate si promptitudine. Este un alt tip de atitudine, de care societatea romaneasca are stringenta nevoie. Politica inseamna incredere, nu doar respectarea legii.

Ma abtin sa comentez in mod particular cazul Severin, tocmai pentru ca, in ultimii ani, am fost una dintre cele mai vehemente critice ale sale in delegatia PSD din Parlamentul European.

Seful statului declara aseara ca acest caz demonstreaza ca exista coruptie la nivel inalt. In acest timp, oameni la varful statului falsifica votul din Parlament si patroneaza coruptia din vami, ca sa ma refer doar la doua scandaluri recente din Romania. Simplele constatari, incercarile de a pasa responsabilitatea si politizarea unui subiect extrem de grav precum coruptia nu fac decat sa perpetueze si sa adanceasca un flagel care scoate din sarite un popor obligat sa suporte nu numai povara incompetentei guvernamentale, ci si sfidarea celor imbogatiti in dispretul legii.

In cazul Severin, PSD si-a facut datoria. Ma intreb, insa, cand colegii mei europarlamentari Cristian Preda, Monica Macovei si Traian Ungureanu, atat de vocali in aceste zile, vor aplica aceeasi unitate de masura ca in cazul Severin si cand vine vorba de Roberta Anastase si alti membri PD-L?

Reclame

14 gânduri despre “Despre incredere in politica

 1. Nu sunt tentat sa cred ceea ce am vazut pe televizor, tocmai pentru ca au fost inregistrari trunchiate, insa, lipsa de demnitate nu pot sa nu o remarc.
  Si aici nu mai este vorba despre o mistocareala despre H2O….

  Imi este ciuda ca trebuie sa se faca ordine tocmai de acolo inspre mizeria in care 70=180.

  Cat despre Severin, nu am nici cea mai mica intentie sa-l plang. Nu trebuia sa se bage in troaca! Acum este la mana porcilor, indiferent daca merita sau nu.

 2. Doamna Cretu, care au fost motivele criticilor pe care i le-ati adus in cadrul grupului parlamentar? Acum, doamna Cretu, probabil va dati seama ca, incet-incet (asa cred eu) trebuie sa va cam pregatiti sa trageti lista la urmatoare europarlamentare, dl Severin nu a tras-o chiar rau pe cea precedenta.

 3. E clar ca s-a politizat cazul de catre reprezentantii opozitiei si seful statului. Nu Severin a fost prima doavada de coruptie la nivel inalt asa cum incerca Basescu sa insinueze.

  Dar pacat ca acest caz a facut atita rau stingii romanesti, care incearca sa se solidifice in acest moment.

 4. CONFORM globalresearch.ca si CNN – LOVITURA DE STAT IMPOTRIVA LUI MUAMMAR GADDAFI – COUP DE ETAT!

  –––––––––––––––––––––––––––
  –––––––––––––––––––––––––-
  Confirmat de SUA declaraţii NATO, armele au fost furnizate forţelor de opoziţie. Există indicaţii, deşi există dovezi clare atât de departe încât armele au fost livrate la insurgenţilor înainte de atacul de rebeliune.
  ––––––––––––––––
  ––––––––––––––––––––-

  Administraţia Obama, în consultare cu aliaţii săi pentru asistarea unei rebeliuni armate, şi anume o tentativă de lovitură de Stat:
  ––––––––––––––––––––––––––
  ––––––––––––––––––
  –––––––––––-
  „Administraţia Obama este gata să ofere” orice tip de asistenţă financiara „pentru al elimina de la putere pe Moammar Gaddafi, secretarul de stat Hillary Clinton a declarat [27 februarie]” ajungând la libieni au fost diferite miscarii, care încearcau să organizeze în est şi cum revoluţia se mişcă spre vest, acolo, de asemenea, „, a spus Clinton.” Cred că modul în care aceasta se misca este prea devreme pentru a spune cum se va juca afară, dar vom fi gata şi pregătiti să oferim orice fel de asistenţă pentru oricine doreşte să aibă din Statele Unite. „Eforturile sunt în curs de a forma un guvern provizoriu, în partea de est a ţării în care Rebeliunea a început la la mijlocul luni.
  ––––––––––––––––––––––-

  A declarat Clinton, Statele Unite este în pericol si ia mai multe măsuri împotriva guvernului Gaddafi, dar nu a spus ce au fost sau atunci când acestea ar putea fi anunţate.

  SUA ar trebui să „recunoască un guvern provizoriu că acestea sunt încercarea de a stabili deja sus …” [McCain]

  Lieberman a vorbit în termeni similari, cerând „un sprijin concret, (a) zonă no-fly, recunoaşterea guvernului revoluţionar, guvernul cetăţenilor şi sprijinul pentru ei, cu atât asistenţă umanitară eu le-as oferi arme.”

  (Clinton: SUA gata de ajutor pentru opoziţia libiana – Associated, Press, 27 februarie 2011, subliniere adăugată)

  Planificarea de invazie

  O intervenţie militară este acum avută în vedere de către Statele Unite forţelor NATO în cadrul unui „mandat umanitar”.

  – „Statele Unite este în mişcare forţele navale şi aeriene în regiune” pentru a „pregăti întreaga gamă de opţiuni” în confruntarea cu Libia: Pentagonul purtătorul de cuvânt al colonelul Dave Lapan de Marines a făcut acest anunţ [01 martie].
  El a spus atunci că „A fost preşedintele Obama, care a cerut armatei să se pregătească pentru aceste opţiuni,” pentru că situaţia în Libia se înrăutăţeşte „(Manlio Dinucci, pregătirea pentru” Operaţiunea Libia. „: Pentagonul este” Repoziţionarea „Navalei sale şi Forţele Aeriene …, Global Research, 22 martie 2011, subliniere adăugată)

  Obiectivul real al „Operaţiunea Libia” nu este de a stabili o democraţie, dar a intra în posesia a rezervelor de petrol al Libiei, destabiliza National Oil Corporation (NOC) şi privatizarea în cele din urmă industria ţării de petrol, de transfer şi anume controlul şi dreptul de proprietate asupra averii petrolului Libiei în mâini din străinătate. National Oil Corporation (NOC) este clasat pe locul 25 în rândul lumii Top 100 companii petroliere. (Intelligence Energiei clasează printre NOC 25 din lume Top 100 de companii – Libyaonline.com.)

  Libia este printre cele mai mari economii mondiale de petrol cu ​​aproximativ 3,5% din rezervele mondiale de petrol, de două ori mai mult decât cele ale Statelor Unite. (Pentru detalii suplimentare a se vedea Partea II a prezentului articol, „Operaţiunea Libia”, şi Bătălia pentru petrol)

  Invazia planificat in Libia, care este deja în curs de desfăşurare este o parte din programul extins de „Bătălia pentru petrol”. Aproape 80 la sută din rezervele de petrol in Libia sunt situate în bazinul Sirte Golful de est Libia. (A se vedea harta de mai jos)

  Ipotezele strategic din spatele „Operaţiunea Libia” amintesc întreprinderii anterioare SUA-militară a NATO din Iugoslavia si Irak.

  În Iugoslavia, forţele SUA-NATO a declanşat un război civil. Obiectivul a fost de a crea diviziuni politice şi etnice, care în cele din urmă a condus la destrămarea o ţară întreagă. Acest obiectiv a fost realizat prin finanţarea sub acoperire şi de formare a armatelor armate paramilitare, mai întâi în Bosnia (musulmani bosniaci armatei, 1991-95) şi, ulterior, în Kosovo (Armata de Eliberare a Kosovo (KLA), 1998-1999). În ambele Kosovo şi Bosnia, dezinformarea mass-media (inclusiv minciunile simple si confectii), au fost folosite în sprijinul afirmaţiilor SUA-UE care guvernului de la Belgrad a comis atrocitati, justificând astfel o intervenţie militară pe motive umanitare.

  În mod ironic, „Operaţiunea Iugoslavia” este acum pe buzele a factorilor de decizie politica externă a Statelor Unite: senatorul Lieberman a „asemănat situaţia în Libia la evenimentele din Balcani din anii 1990, când a spus că SUA” a intervenit pentru a opri un genocid împotriva bosniacilor. Şi prima am facut a fost de a le furniza arme să se apere. Asta e ceea ce cred ca ar trebui sa facem in Libia „(Clinton: SUA gata de ajutor pentru opoziţie libian – Associated, Press, 27 februarie 2011, accentuarea adăugată.

  Scenariul strategic ar fi sa impinga spre formarea şi recunoaşterea de un guvern interimar al provinciei sece-sioniste, cu scopul de a rupe în cele din urmă până ţară.

  Această opţiune este deja în curs de desfăşurare. Invazia din Libia a început deja.

  „consilierii britanici şi francezi militare au sosit în Cirenaica, provincia separatista estul Libiei, … consilieri, inclusiv ofiţeri de informaţii, s-au diminuat de la ambarcaţiuni de război şi rachete de la oraşele de coastă din Benghazi şi Tobruk” (DEBKAfile, SUA consilieri militari în Cirenaica, 25 februarie 2011)

  forţele americane şi aliate speciale sunt pe teren in estul Libia, acordarea de sprijin sub acoperire pentru a rebelilor Acest lucru a fost recunoscut atunci când comando britanic SAS a Forţelor Speciale de elita au fost arestaţi în regiunea Benghazi. Ei au fost în calitate de consilieri militari la forţele de opoziţie:

  „Opt trupe de comando britanic a forţelor speciale, sunt într-o misiune secretă pentru a pune diplomaţi britanici în legătură cu adversarii de conducere a lui col Muammar Gadaffi în Libia, sa încheiat în umilinţă după ce au fost deţinute de forţele rebele din estul Libia, Sunday Times a raportat astazi.

  Bărbaţii, înarmaţi dar în haine civile, au afirmat că au fost acolo pentru a verifica nevoile opoziţiei şi a oferi ajutor „(Top comando Marea Britanie capturat de către forţele rebele în Libia: Raport, Indian Express, 06 martie 2011, accentuarea adăugată).

  Forţele SAS (trupe de elita) au fost arestaţi în timp ce escorta un britanic „misiune diplomatică”, care a intrat în ţară ilegal (fără îndoială, de la o navă de război britanică), pentru discuţii cu liderii de rebeliune.

  Biroul britanic de externe a recunoscut că „un mica echipa diplomatica britanica [a fost] trimis la estul Libiei să iniţieze contacte cu opoziţia rebela susţinut”. Echipa diplomatica din Marea Britanie „frunze Libia” – World – CBC News, 06 martie 2011).

  În mod ironic, nu doar confirma rapoartele de intervenţie militare occidentale (inclusiv mai multe sute de forţele speciale), , de asemenea, recunoscut că rebeliunea a fost ferm spre deosebire de prezenţa ilegală a trupelor străine pe teritoriul libian:

  „Intervenţia SAS (trupe de elita) a înfuriat figuri libiene , care a ordonat soldaţilor să fie blocati pe o baza militara adica pe adversarii lui Gadaffi. El ar putea folosi orice dovadă de intervenţie militară occidentală de a mobiliza sprijinul patriotic pentru regimul său.” (Reuters, 06 martie 2011)
  –––––––––––––––––––––
  Confirmat de SUA declaraţii NATO, armele au fost furnizate forţelor de opoziţie. Există indicaţii, deşi există dovezi clare atât de departe încât armele au fost livrate la insurgenţilor înainte de atacul de rebeliune.
  –––––––––––––––––––––––––
  În toate probabilităţile, militare americane NATO şi consilieri de informaţii au fost, de asemenea, pe teren înainte de insurgenţa. Acesta a fost modelul aplicat în Kosovo: forţele speciale de sprijin şi de formare Armatei de Eliberare din Kosovo (KLA), în luni înainte de campania de bombardamente 1999 şi invazia din Iugoslavia.

  Ca evenimentele se desfăşoară, cu toate acestea, forţele libiene guvernamentale au recâştigat controlul asupra poziţiilor rebelilor:

  „Forţele mare ofensivă pro-Qaddafi a lansat [04 martie] pentru a smulge de la controlul rebele mâinile mai importante oraşe Libia şi centrele de petrol a dus [05 martie], în recucerirea oraşului cheie de Zawiya şi majoritatea oraselor de petrol în jurul Golfului de Sirte În Washington. şi Londra, vorbim de intervenţia militară din partea opoziţiei libian a fost dezactivat de înţelegerea faptului că domeniul inteligentei pe ambele părţi ale conflictului libian a fost prea vag pentru a servi ca bază pentru luarea de decizii. ” (Debkafile, rebelii Qaddafi împinge înapoi. Obama nume panou Libia intel, 05 martie 2011, subliniere adăugată)

  Mişcării de opoziţie este ferm împărţit în ceea ce priveşte problema de intervenţie străină.

  Diviziune este între mişcare spontană pe de o parte şi Statele Unite au sprijinit „liderii” a insurecţiei armate care sunt în favoarea intervenţiei militare străine pe „motive umanitare”.

  Majoritatea populaţiei libian, atât partizanii şi adversarii regimului, se opune ferm orice formă de intervenţie din exterior.

  Mass-media de dezinformare

  Obiectivele strategice generale care stau la baza invaziei propuse nu sunt menţionate de către mass-media. În urma unei campanii înşelătoare mass-media, în cazul în care vestea a fost literalmente fabricat fără raportarea cu privire la ceea ce era de fapt se intampla pe teren, o mare parte a opiniei publice internaţionale a acordat sprijin de neclintit a intervenţiei străine, pe motive umanitare.

  Invazia este la bord desen al Pentagonului. Este programată să se desfăşoare indiferent de cererile oamenilor din Libia, inclusiv de adversarii regimului, care şi-au exprimat aversiunea lor la intervenţie militară străină în derogare de suveranitatea naţiunii.

  Navale şi Air Force Deployment

  Au fost această intervenţie militară care urmează să fie efectuate ar duce la un razboi toate, un blitzkrieg, implicând bombardarea militare, precum şi ţinte civile.

  În acest sens, generalul James Mattis, comandantul de Comandamentul Central al SUA, (USCENTCOM), a mărturisit că înfiinţarea unui „nici o zonă acoperi” ar fi de facto toate implica o campanie de bombardamente afară, care vizează, printre altele, Libia sistemul de apărare aeriană:

  „Ar fi o operaţiune militară – nu ar fi spune doar oameni nu pentru a zbura avioane. „Tu ar trebui să elimine capacitatea de apărare aeriană, în scopul de a stabili o zonă nu-acoperi, astfel încât nu iluzii aici.” (General SUA avertizează nu-acoperi zona ar putea duce la război toate-out în Libia, Online Mail, 05 martie 2011, accentuarea adăugată).

  Pentagonul mişcă navele sale de război la Marea Mediterană. Portavionul USS Enterprise ar fi tranzitat prin Canalul Suez în termen de câteva zile în urma insurecţiei. ([Link])

  navele de război americane amfibie, USS Ponce şi USS Kearsarge, de asemenea, au fost trimise în Marea Mediterană.

  400 US Marines au fost expediate către insula grecească Creta „înainte de desfăşurarea lor de pe navele de război în Libia” („Operation Libia”: puşcaşii marini americani în Creta pentru desfăşurarea libieni, ori de Malta, 03 martie 2011).

  Între timp, Germania, Franţa, Marea Britanie, Canada şi Italia sunt în procesul de implementarea nave de război de-a lungul coastei Libiei.

  Germania a desfăşurat trei nave de război sub pretextul de a asista la evacuarea de refugiaţi la frontiera Libia-Tunisia. „Franţa a decis să trimită Mistral, sa-elicopter de transport, care, potrivit Ministerului Apărării va contribui la evacuarea a mii de egipteni.” (Către coastelor din Libia: SUA, franceză şi nave de război britanice intră în Marea Mediterană, Agenzia Giornalistica Italia, 03 martie 2011), Canada a expedierii (02 martie) Marinei Frigate HMCS Charlottetown.

  Între timp, 17 US Air Force, numit US Air Force Africa pe bază de la Ramstein Air Force Base în Germania este în asistarea de evacuare a refugiaţilor. SUA-NATO facilităţi Air Force din Marea Britanie, Italia, Franta si Orientul Mijlociu sunt în aşteptare

 5. Asta Este Tara Mea!

  Fratele presedinteului, Mircea Basescu, este suspectat de a fi luat mita 300.000 de Euro pentru a interveni in favoarea lui Bercea Mondialu’. Stop. Procurorului de caz in ancheta lui Bercea Mondialu’ i s-a luat dosarul. Stop. Europarlamentarul Adrian Severin refuza sa-si dea demisia din Parlamentul Europei in urma scandalului banilor perceputi pentru lobby. Stop. O noua infatisare in divortul Mona-Iri. Stop. Conform wikieleaks, in notele trimise la Washington de personalul specializat al Ambasadei Romane la Bucuresti se arata ca doua distinse parlamentare romane, respectiv, d-nele Elena Udrea si Monica Ridzi, ar fi amantele presedintelui Romaniei si ca ar beneficia de favoruri sexuale din partea acestuia. Stop In aceleasi note se arata faptul ca presedintele Romaniei, d-l Basescu Traian, consuma din ce in ce mai mult alcool. stop. Oana Zavoranu ii cere inapoi lui Pepe ceasul pe carei l-a facut cadou. Stop. Liderul sindicatului CNSRL Fratia a fost arestat, fiind prins in flagrant in momentul in care primea mita, in valoare de 40.000 de Euro. Stop. Si lista ar putea continua tot asa.
  Cam asta este peisajul media cotidian in tara condusa de omul care promitea tepe celor care vor incalca legea in Romania si care dupa sase ani de mandat a ajuns Il capo di tutti capi, Nasul Nasilor, in varianta damboviteana, varianta care i-ar face sa roseasca de rusinea “neputintei unor asemenea performante” pe insasi “inventatorii” acestui gen de crima organizata, atat la ei acasa, in Sicilia, cat si in varianta americana a Cosei Nostra.
  “Cosa Basescu & Brother”, cu toata sleahta lor de derbedei penali, este de departe premianta cu coronita a noului val de activitate mafiota si asta deoarece au reusit performanta ca, in foarte scurt timp si fara o experienta anterioara prea indelungata, sa puna mana pe toate institutiile statului si sa-l transforme peste noapte intr-un stat de tip mafiot, cu toate consecintele ce decurg din aceasta, surclasand de departe tot ce s-a vazut in materie de activitate criminala de acest tip in lume.
  Tu, cum te simti, romane, cand tara ta a ajuns de rasul tarilor civilizate, tinand ultimele locuri in clasamente in ceea ce priveste nivelul de trai, perspective de dezvoltare etc, dar luand medalia de aur la capitolul coruptie?
  Sau, cum te simti, romane, cand presedintele tarii tale este tratat cu curul de mai marii acestei lumi, urmarea acestui tratament constand in izolarea totala a tarii tale pe plan international?
  Ori si mai bine, cum te simti, romane, cand te duci cu salariul sau pensia dijmuite grsolan si criminal de un guvern de imbecili in piata si reusesti ca din toata suma sa cumperi cinci cartofi si o legatura de marar, asta dupa ce de la Farmacie ai reusit sa cumperi trei pastile de aspirina pentru a te trata de cancer?
  Si la fel ca mai sus si aici lista intrebarilor ar putea continua mult si bine in acelasi ritm al intrebarilor la care deocamdata nu avem raspuns.
  Dar, stii de ce nu avem raspuns, romane?
  Iti spun eu, pentru ca esti las, romane, pentru ca nu degeaba ti se spune ca materialul din care esti facut este mamaliga, pentru ca sute de ani de influente si stapaniri straine ti-au implementat gena slugaritului si argatitului fara intrebari sau impotrivire, dublata de dorinta masochista de a fi la mana unui “tatuc” care sa gandeasca pentru tine si pentru ca strada te asteapta, romane, pentru a pune capat unui regim care, daca va fi lasat sa-si faca de cap in continuare, te va baga in pamant cat de curand posibil, iar tu in loc sa pui capat acestei situatii , preferi sa stai in casa si sa injuri in surdina, de frica sa nu te auda vecinii.
  “Tatucu” te-a citit, romane, si-si permite sa se pise pe tine fara teama de vreo sanctiune, te fura si te bajocoreste la greu stiind ca esti incapabil de riposta si ca la viitorul simulacru de alegeri pregatite de acum pentru a iesi asa cum vrea el, daca iti va da o tuica, o litra de ulei si o pelerina, vei vota la fel de portocaliu ca si pana acum, romane.
  Asa ca, draga romane, eu nu-ti doresc altceva decat sa-ti duci crucea pe care ti-a trantit-o in spinare o scarnavie de presedinte si sa-i multumesti lui Dumnezeu ca inca nu platesti impozit pentru aerul pe care il respiri!

 6. Bă JON*
  Târfele alea două deconspirate de Ambasada SUA, le găseai pe centură, mai mişto şi la preţ de damping…
  Americanii n-au priceput de ce bei aşa de ţapăn. Să deconspir : pentru a-ţi dezinfecta limba (şi gajdul ei) singurul tău mădular activ !
  Mai bine îmbarcă-te pe fregata „Regele Ferdinand”, luând cu tine şi târfele pentru un schimb echitabil cu piraţii somalezi, la nevoie.

  * Javra Ordinară Naţională

  • Emisiunea Gadea Sinteza zilei -10 intrebari pt Traian Basescu reprezita un salt Quantic. De la masaje si gadilituri sa trecut la atac la persoana. Intrebarile al pun pe Basescu la zid….chiar daca nu este deocamdata zidul de la Targoviste.
   Profit de sansa si doresc sa adresez o intrebare presedintelui care reprezinta o fractiune extrem de minora a populatiei. O fac in aceiasi calitate de ziarist specializat in terorism si comert ilegal de arme…… specialitate a personajului in cauza.
   Domnule Basescu Presedinte al Romaniei
   Am fost anuntat oficial de catre Southern District of New York in Manhattan de Southern District of New York in Manhattan.ca procesul celui mai important traficant de arme din istorie Victor Bout va incepe in Septembrie 12 ,2011. Pe lista martorilor apare numele Traian Basescu cetatean roman,.
   Scrisoarea mentioneaza “Though Bout has been indicted by the Justice Department on several charges — conspiracy to kill U.S. nationals, conspiracy to kill U.S. officers, conspiracy to acquire and use an Romanian anti-aircraft missile, and conspiracy to provide aid and arms to terrorists.”
   Va intreb daca ati fost informat ca aveti calitate de martor si vitor inculpat in acest proces si daca veti veni la New Yok de buna voie sau statul american va cere extradarea dumneavoastra ?
   Robert Horvath Cineast SUA

 7. Numai abureli,suntem campioni la asa ceva.Adrian Severin,care tinea tava cu painea si sarea pe unde umbla Ceausescu in tara,ca fiind om de incredere al regimului,nu trebuie sa-si dea demisia din Parlamentul Europei pentru ca nu si-a dat-o Anastase din Parlamentul Romaniei!!!
  No comment.
  Cate dosare pe rol are Adrian Nastase,”vechi de3-5 ani??? Si nu si-a dat demisia.
  Se intreaba opozitia si vuvuzelele moguliene,desi incita la violenta zilnic prin posturile A3 si RTV,de ce au iesit in strada ieri 500.000 de englezi,in Londra.Raspunsul e simplu:englezii au pe cine pune in loc.

 8. LA ÎNCHIDEREA EDIŢIEI
  MAFIA DIN JUSTIŢIE TREBUIE LICHIDATĂ RAPID!

  4 08 2010
  Judecătoarea Maria Speranţa Cornea, de la Secţia a V-a Comercială a Curţii de Apel Bucureşti, este fina Elenei Udrea. Cele două au multiple legături cu oameni de afaceri de origine arabă.

  Între judecătoarea Maria Speranţa Cornea şi un afacerist arab au existat legături amoroase, după care ea s-a încurcat cu preotul Cristian Deheleanu, cu care trăieşte în concubinaj (acesta a slujit la o biserică de lîngă Magazinul Unirea). Acest preot e căsătorit cu o pianistă, pe nume Crinela, cu care are 3 copii.
  Din anturajul judecătoarei fac parte Gabriela Bogasiu (judecătoare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie), Antonela Costache (şefa Secţiei a II-a Penală a Tribunalului Bucureşti) şi Irina Gheorghe (avocata mafiotului Ştefan Rădulescu). Prin intermediul acestora, Elena Udrea muşamalizează dosare ilegale de retrocedări de terenuri şi imobile, privatizări frauduloase, deturnări de fonduri şi alte fapte penale grave. Este din ce în ce mai evident că Justiţia din România a trecut de partea Mafiei. Revenim.

  Copyright Tricolorul

 9. Nici vorba sa puna cei trei europarlamentari invocati semn de egalitate intre situatia Severin si Anastase.
  In cadrul partidului (PDL) inca de la inceput acest furt, de o indrazneala nemaiintalnita, a fost numit eroare, o eroare de procedura.
  Ce conteaza ca Roberta a furat pe fata, in dispretul intregii tari, cu toate camerele de filmat indreptate asupra ei si realitatii din sala? Trebuia sa fie pedepsit intai cel ce era obligat sa numere voturile si nu cel ce le-a trucat.
  Iata cum raspunde Andreea Vass (consilier Boc) la aceasta intrebare:

  Mi-am exprimat public opinia la momentul respectiv. Demisia ar fi trebuit sa inceapa cu secretarii de sedinta care aveau obligatia numaratorii – sunt doi, unul de la putere care numara opozitia si unul din opozitie care ii numara pe cei de la putere – si sa continue cu toti cei care au girat eroarea. Demisia de onoare e un exercitiu rar, dar atat de necesar: Musca, Stolojan, Basescu, Mitrea si cam atat imi amintesc acum din ultimii 20 de ani.

  Deci nu vom vedea o Roberta Anastase pedepsita pentru ca se cere urmata, conform logicii unilaterale PDL, o procedura.

 10. NEWS ALERT

  Mafia R.A.-A.P.P.S. e dirijată de Traian Băsescu şi Elena Udrea

  „Amanţii morţii” Elena Udrea – Traian Băsescu au crezut că preşedintele P.R.M. va fi mai interesat de politica europeană şi mai puţin de cea internă. Dimpotrivă, dl. Corneliu Vadim Tudor a muncit tot mai mult, reuşind, în acest fel, să se remarce în ambele planuri. În ultimul an, P.R.M. şi liderul său au crescut permanent în preferinţele electoratului, întrucît toate semnalele trase de noi s-au adeverit, în sensul că România se află de mult timp în faliment. Concomitent cu apariţia unor partide-satelit, cum ar fi U.N.P.R. şi P.P.-ul lui Dan Diaconescu, Traian Băsescu a cerut unor lachei ai săi să-l poarte prin procese pe Tribun, cu scopul de a fi sufocat financiar. Elena Udrea, care este de fapt stăpîna R.A.-A.P.P.S., a declanşat, din umbră, acţiunea de scoatere, din sediul său central, a P.R.M. Din ordinul lui Traian Băsescu, în această acţiune s-au implicat şi Adriean Videanu, precum şi Mafia retrocedărilor ilegale de terenuri şi imobile, care s-a înarmat cu acte false, pe baza cărora sediul central al P.R.M. să ajungă pe mîna lor. Aceste fărădelegi s-au săvîrşit cu sprijinul conducerii R.A.-A.P.P.S., care nu şi-a apărat drepturile în instanţă, ba, mai mult, şi-a adus contribuţia la săvîrşirea acestor mîrşăvii. Investigaţiile noastre au scos la iveală faptul că Mafia din R.A.-A.P.P.S. este coordonată de Elena Udrea şi de colegul său de partid şi de Parlament, William Brânză. În cadrul R.A.-A.P.P.S., Sucursala pentru Administrarea şi Întreţinerea Fondului Imobiliar (SAIFI) a fost angajat, în plină criză economică, în condiţiile în care peste tot se fac restructurări, Daniel Ioniţă, vărul lui Brânză. Cînd este „voinţă” politică, totul este posibil. Daniel Ioniţă, fost tractorist şi şofer, a ajuns asistent comercial la SAIFI. Actuala soţie a lui William Brânză, Crenguţa Didu, este prietena Elenei Udrea. William Brânză are, împreună cu Crenguţa Didu, un copil botezat de Narcisa Mirică (fostă şefă a Poliţiei Veterinare în Guvernul Năstase) şi de Elena Udrea. Fostul soţ al Crenguţei Didu, Marian Didu, este finul procurorului Muscalu, cel care a muşamalizat Dosarele Penale ale escrocului Ştefan Rădulescu (prietenul lui Traian Băsescu) şi multe alte dosare, în care Elena Udrea şi Chiriaşul de la Cotroceni au avut interese personale sau de grup. Crenguţa Didu a fost acţionară la o firmă din Prahova împreună cu tatăl procurorului Muscalu, firmă care obţinea licenţele de transport internaţional de mărfuri prin intermediul lui Ştefan Rădulescu, care, la rîndul lui, lua legătura cu Traian Băsescu, în calitatea acestuia de ministru al Transporturilor, şi cu succesorii săi la acelaşi minister – Radu Berceanu, Anca Boagiu şi ceilalţi. Crenguţa Didu a fost acţionară la Firma SOMACO, care a fost vîndută, în urmă cu 2 ani, de sub sechestru asigurator, cu suma de 30 de milioane de euro. Din actele emise de Judecătoria Sectorului 6, în Dosarul Penal nr. 12705/303/ 2010, rezultă că măsurile asiguratorii au fost instituite de către Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi nu au fost revocate nici pînă în prezent. Ne întrebăm de ce nu se sesizează din oficiu procurorul general al României, Laura Codruţa Kövesi, împotriva procurorilor Mihaela Iorga Moraru şi Doru Florin Ţuluş, care au instrumentat cauza şi nu au cerut arestarea celor care au vîndut Firma SOMACO, aflată sub sechestru.
  Elena Udrea şi William Brânză au instalat-o, la 24 aprilie 2009, în funcţia de directoare comercială la SAIFI pe Virginia Mihailovici, prietena Paraşutei din Pleşcoi, a Narcisei Mirică şi a Crenguţei Didu. Aceste curviştine, împreună cu Traian Băsescu şi Adriean Videanu, stau în spatele acţiunii de evacuare din sediul său central a P.R.M. Elena Udrea a apelat şi la fina sa, Maria Cornea Speranţa, judecătoare la Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a V-a Comercială, care stă în spatele multor decizii abuzive şi ilegale ce au vizat P.R.M. şi pe liderul acestuia. Una dintre prietenele Elenei Udrea este Elena Ursulescu, preşedinta Secţiei II Penală a Curţii de Apel Bucureşti, care face presiuni pentru tărăgănarea acţiunilor şi sesizărilor făcute de P.R.M. şi dl. Corneliu Vadim Tudor. Aceasta a fost numită special să-l judece într-un Dosar Penal pe primarul Constanţei, Radu Mazăre. Nu se ştie dacă au căzut sau nu la pace. Aceeaşi judecătoare l-a pus în libertate pe fiul senatoarei Sorina Plăcintă. Şi, pentru ca tabloul evacuării abuzive şi ilegale a P.R.M. din sediul său central să fie cît mai complet, poliţiştii – care şi-au permis să ocupe birourile europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor, ale redaţiei ziarului „Tricolorul” şi ale celor 2 Fundaţii care funcţionau legal în aceeaşi clădire cu P.R.M. – aparţin Poliţiei Sectorului 1 al Capitalei, condusă de comisarul-şef Marius Voicu, finul chestorului Petre Tobă, cunoscut ca făcînd parte din Mafia retrocedărilor ilegale. Pentru asemenea fapte a fost cercetat informativ de cadrele UM 0962 Bucureşti şi de DNA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s