Apel umanitar

Am primit acest apel si il postez in speranta ca vom reusi sa ne mobilizam pentru salvarea vietii acestui tanar!

Andi este unul dintre oamenii care si-au petrecut fiecare secunda din viata traind-o… Are 25 de ani, este absolvent al Politehnicii, joaca baschet de 12 ani, canta, danseaza, merge cu bicicleta, rade, glumeste, reuseste ca prin fiecare gest si vorba a lui sa alunge supararea din sufletul oricaruia. El este Andi, Andrei Teodoroiu, fiu, frate, iubit, prieten. El este Andi si are cancer.


Totul a inceput de la o chestiune relativ minora. Mici dureri in partea dreapta, langa coasta, de care se vaita mai in gluma, mai in serios, si o zi intreaga de ajutat o persoana in a cara cateva frigidere au dus la o vizita la spital. A primit un raspuns rapid si ferm, dureros. Asa s-a facut ca, inainte de ziua lui de nastere, inainte sa implineasca 25 de ani, doctorii au pronuntat niste cuvinte mult prea grele pentru orice om. Ficatul lui, desi nu este cel al unui fumator sau al unui alcoolic, este afectat de ciroza. Andi este diagnosticat cu ciroza hepatica virusala HBV compensata, hepatocarcinom de lob hepatic stang si tromboza de vena porta stanga.

Andi are nevoie de un transplant de ficat. Nu se poate face aceasta interventie in Romania deoarece ar insemna o lista de asteptare care, in conditiile afectiunii lui, nu ii ofera nicio sansa. Asadar, sansa lui Andi este in Germania, unde doctorii sunt convinsi ca il pot opera si il vor ajuta in recuperare. Fireste ca exista un “dar”… Si acest dar este egal cu o suma de bani uriasa, necesara operatiei si al tratamentului de refacere, acest dar valorand 150.000 de euro. Sunt foarte multi bani pentru Andi, dar nu o suma imposibila pentru noi toti, ceilalti care ii suntem alaturi.

Va multumesc ca ati citit aceste randuri si poate ne puteti da o mana de ajutor!
Conturile sunt deschise la BRD Ploiesti, sucursala Bahluiului, pe numele Andrei Teodoroiu.
•    CONT LEI: RO72BRDE300SV19654493000
•    CONT EURO : RO89BRDE300SV81627453000
•    CONT USD : RO95BRDE300SV81732093000

Mai multe detalii gasiti pe: http://andreiteodoroiu.ro/index.html

 

Anunțuri

4 gânduri despre “Apel umanitar

  1. Ministerul sanatatii,CNAS,ce au de spus?In mod normal aceste institutii trebuiau sa se ocupe de astfel de cazuri.Pentru cel de la Iris s-a putut prin ministerul sanatatii…

    • de acord cu tine…institutiile statului trebuie sa ajute in asemenea cazuri daca in tara nu suntem capabili sa rezolvam….asta tre sa fie valabil ptr toti romanii nu doar ptr ,,personalitati,,

  2. Pingback: A treia zi « Rinder Razvan Catalin

  3. Terapia cancerului este clarificata, cel putin pentru mine.Daca doresti sa stii, cauta-ma si iti dau detalii la strategia de vindecare…Daca alegi DOAR Medicina alopata, e drumul tau si cu final predictibil….. Corneliu Piriu, biochimist,Nutritie Celulara, Terapia TRANSFORMATIONALA, 0728211820.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s