Complicitati vinovate

Excesul de zel dauneaza grav in politica. Este un lucru la care cu siguranta Raluca Turcan nu s-a gandit cand – in interviul din cadrul campaniei Mediafax de promovare a PD-L – l-a laudat pe ”molcomul” premier ardelean, pentru ca s-a abtinut de la o pozitie ferma in relatia cu ”partenerii din UDMR”, care nu ”ar fi apreciat pumnul in masa al lui Emil Boc”. Coincidenta sau nu, tamaiatul premier declara, azi, la Miercurea Ciuc, cam o data cu publicarea interviului, ca ministrul sanatatii are sustinerea sa pentru a face reforma in sanatate, pentru ca este necesara. Cat despre morti, fireste ca ei sunt de vina, asadar, cu reforma pe viata calcand, tot inainte!

Intr-o tara normala (dictatura absurdului incurajeaza utopia), un prim-ministru mai putin molcom i-ar fi demis fara discutii pe titularii de la Sanatate si Cultura. Pentru ca joi, la Baneasa si la Balcesti, doi oameni, de 60 si 41 de ani au murit din cauza portilor inchise ale spitalelor. Poate ca, intr-adevar, medicii de acolo nu i-ar fi putut ajuta, poate ar fi trebuit trimisi la alte spitale, dar ar fi avut macar o sansa. Pe care ”sistemul” le-a refuzat-o. Asa cum, cu o consecventa diabolica, le refuza si pensionarilor sansa de a supravietui, elevilor si studentilor de a invata intr-un mediu stimulativ si cu perspectiva unui loc de munca si, in general, mai tuturor categoriilor sociale si de varsta de a trai decent.

Specificului meschin al acestui ”sistem” ii apartine si refuzul Ministerului Culturii de a da nici jumatate de milion de euro pe ceea ce poate fi numit fara exagerare ”tezaurul romanesc Cioran”. Sigur, putem avea pareri impartite, de la personalitatea si opera lui Cioran, pana la modul de repartizare a banului public. Nu se inghesuie, insa, prea multe genii pe metru patrat in Romania, oricat ar avea unii impresia ca suntem un popor pe care il da talentul afara din casa. Emil Cioran, dincolo de orice subiectivisme, e unul din acei putini romani care ne salveaza din derizoriul unei istorii, inclusiv culturale, prea marunte si chinuite pentru a ne permite sa ignoram sansa de a avea in patrimoniul national manuscrisele operei sale in limba romana. Iar Ministerul Culturii are la dispozitie un buget de 166 milioane euro in acest an.

Noroc ca Raluca Turcan s-a grabit sa ne linisteasca: UDMR, caruia-i apartin acesti doi ministri, nu ar aprecia un pumn in masa din partea lui Emil Boc, cel care, in campania electorala din 2004 pentru primaria Clujului, jura cu mana pe Biblie ca nu va incheia niciodata o alianta cu UDMR.

Exista locuri in tara asta unde molcom e sinonim cu gogoman. Cum se cheama cei care suporta gogomania care le ameninta viata, demnitatea si dainuirea?

Reclame

22 de gânduri despre “Complicitati vinovate

 1. Motto : “Opiniile adevărae sunt doar acelea care fac parte dintr-o abordare totalizatoare a realităţii”.

  DREPTUL LA OPINIE

  În contextual cuantificării „binefacerilor sociale” ale activităţii politice îndelungate a cuplului, cerebral infertil, Băsescu –Boc, opiniez că este, de departe, cel mai imbecil din milenara istorie mioritică şi – de ce nu – din istoria de la neinspirata coborâre din pom a strămoşilor lor !
  Poate aude Surdu şi duce misiva acolo unde, cu părere de rău, plecă (Să-L ierte Dumnezeu !)

 2. „Gogoman” e mult prea simpatic, dar e de apreciat finetea exprimarii, desi nu o merita. Boc cred ca va fi flatat, el fiind mai anglo-saxon ca restul populatiei: „Go-Go-Man” suna bine in engleza si se potriveste cu stilul lui alergind printre ziaristi, pentru ca sa le arata ca este in forma 🙂 Din pacate, cred ca fuge insa de sarcinile lui de Prim Ministru. Gogoboc!

  In fata invaziei de prostie gogoboceasca, romanii s-au refugiat „in codri de arama”. Recomand citeva lacrimogene sa-i scoatem din padure.

 3. Dna Cretu! Complicitatile vinovate se vor perpetua atata timp cat alegerile esentiale, pentru societate si pentru noi, care sunt cele locale, parlamentare si prezidentiale, vor ramane golite de orice urma de continut, de catre “democratia” ultimilor 21 de ani! Iar aici s-a ajuns atat prin golirea de continut a VOTULUI, care nu mai are la baza o optiune rationala, politica, ci se practica votul BEZMETIC, la intamplare sau cumparat, cat si prin lipsa unei “MOTIVARI” pentru cei alesi, de a fi cumpatati, cinstiti, cu bun simt, patrioti, responsabili, etc. In acest fel s-a ajuns la situatia ca alegerea electoratului, oricare ar fi ea, nu mai poate produce o schimbare in Bine in societatea noastra, deoarece in lipsa acelei “MOTIVARI” pentru alesi, oricine ar fi ales va fi la fel de “daunator” pentru societatea romaneasca! In acest punct se poate spune ca electoratul roman are de ales intre Cancerul de la Putere, si Sida din Opozitie! Din situatia de “sah etern” in care se gaseste poporul roman, cand trebuie sa aleaga succesiv: Cancer – Sida – Cancer –Sida – etc., se poate iesi doar printr-o Alegere echivalenta cu o Revolutie! Aceasta Alegere trebuie facuta intre “democratia” ultimilor” 21 de ani, care a generat acest “sah etern”, si democratia purtatoare de responsabilitate pentru cei alesi, care este prezentata mai jos:

  O NOUA DEMOCRATIE PENTRU ROMANIA!
  Romania are nevoie de un nou tip de democratie, una purtatoare de RESPONSABILITATE, care poate sa inlature toate neajunsurile, din societate si din Justitie, si care presupune indeplinirea a DOAR doua conditii, ABSOLUT POSIBILE:
  1. Trecerea printr-un filtru “IMUNIZATOR” a tuturor celor ce fac politica, astfel incat acestia sa nu se mai poata “imbolnavi” de minciuna, de lacomie, de hotie, de nesimtire, de iresponsabilitate, etc.
  2. Informatia MINIMA, necesara si suficienta, de care au nevoie alegatorii, trebuie sa fie aceea a constientizarii APARTENENTEI lor la o comunitate sociala (a saracilor ori a bogatilor) sau etnica!
  In acest fel campaniile electorale costisitoare de MANIPULARE a alegatorilor, vor deveni inutile, caci alegatorii vor trebui sa cunoasca DOAR partidele care reprezinta interesele comunitatii lor, dintre care vor alege pe unul dintre ele!
  Partidele ce reprezinta interesele celorlalte comunitati, NU VOR EXISTA PENTRU EI, oricat de “reformate,curate si uscate” ar fi ele, deoarece SUNT DIN ALT FILM!
  Iar pentru ca politicienii sunt trecuti prin filtrul “IMUNIZATOR” al SOLUTIEI ce se gaseste la adresa http://dumitrurizoaica.blogspot.com/, acestia nu-si vor mai putea permite sa minta, sa fie lacomi, hoti, nesimtiti, iresponsabili, etc.
  Din combinarea ALEGATORILOR, care vor vota partide ce reprezinta interesele comunitatii lor, cu POLITICIENII “imunizati”, care le va reprezinta interesele in Parlament, REZULTA DEMOCRATIA VIITORULUI, care va fi una transparenta, autentica, sanatoasa si purtatoare de RESPONSABILITATE pentu TOTI actorii din viata publca, caci se va baza, atat pe VOTUL COMUNITAR social sau etnic, care nu mai poate fi manipulat sau fraudat, cat si pe POLITICIENII imuni la toate mizeriile umane!
  Asa-zisa democratie de astazi — care rezulta din combinarea dintre politicienii VEROSI, nesimtiti, lipsiti de patriotism si iresponsabili, alesi pe baza votului BEZMETIC, in care optiunea pentru vot se datoreaza hazardului — este o insulta la adresa inteligentei romanilor, si serveste DOAR intereselor MAFIOTILOR si TICALOSILOR de toate categoriile! D.Rizoaica.Tel.0723966732.

 4. Pingback: Dorinte « Rinder Razvan Catalin

 5. Motto : „A fi guvernat înseamnă a fi urmărit, inspectat, spionat, dirijat, mânat de lege, numărat, înregimentat, înrolat, îndoctrinat, moralizat, controlat, verificat, apreciat, cenzurat, comandat de către CREATURI care nu au nici dreptul, nici înţelepciunea, nici virtutea să facă asta [traian băsescu, roberta anastase, emil boc, elena udrea, oprea, cseke attila, etc.”

  NERECUNOSCĂTORILOR MIORITICI

  Se saltă de pe oală Micuţul Constipat ;
  Admirativ priveşte la opera-i Căcat,
  Prin care salvă de la dezastru România…
  – Nerecunoscători vicleni, mă oftică mânia !

 6. Aş dori, dacă poate cineva din cei ce citesc aceste postări, să arate cum ar împărţi bugetul PSD-NL, comparativ cu PDL-UDMR. Desigur, rămâne în suspensie problema împărţirii preferenţiale, pe criterii politice, a fondurilor, ca şi dezideratul (etern la noi) al fiscalzării economiei la negru, dar pornind de la aproximarea admisă că hoţia n-are culoare politică, ar fi suficient să vedem în ce constau deosebirile, în procente, la repartizarea unei sume totale bugetare unice, adică să avem în primul rând în vedere un element concret, nu deziderate gratuite.
  Am găsit în statistici nişte cifre interesante.
  La un an după reforma agrară făcută de Regele Ferdinand, după primul război mondial, s-a constatat cu stupoare, că un sfert din cei ce fuseseră împroprietăriţi îşi vânduseră deja pământul primit, iar banii obţinuţi nu-i investiseră în inventar agricol, animale sau acareturi, ci-i cheltuiseră la cârciuma din sat.
  Constatăm că în România de acum un procent şi mai mare din populaţie, de origine tot rurală, trăieşte în mizerie, deşi are milioane de hectare de pământ, iar scuza este că n-are cu ce să-l lucreze.
  Statisticile actuale spun că 70% din copiii României se nasc în pătura situată economic în cele 30% inferioare din populaţie. Informaţiile din învăţământ arată fără putinţă de tăgadă o creştere înspăimântătoare a proporţiei de elevi cu comportament şi nivel spiritual subuman din şcolile publice.
  La o emisiune recentă de la televiziunea rusă, pe tema alcolismului (specialitate rusească, dar nu numai), experţii în domeniu accentuau, ca să priceapă bine spectatorii, că cercetările moderne dovedesc indubitabil că alcoolismul nu e o boală socială, cum considerau bolşevicii, ci cauzele sunt în principal de natură genetică, apoi psihologică şi abia în al treilea rând de natură socială. (Ştia bine tătuca Stalin de ce decretase genetica drept ştiinţă burgheză, la fel ca şi cibernetica, apropos …)
  Astăzi la televiziune, un turc ce exploata 15 hectare agricole cumpărate în România, transmitea de lângă taraba lui din piaţă un mesaj către romăni: Dacă aţi şti ce pământ avem în Anatolia, v-ar fi ruşine. Românii sunt un popor puturos.
  În fine, în Spania, lumea consideră românii ca o naţiune scelerată, ca şi în Italia de altfel, din cauza crimelor oribile, comise într-o proporţie ce depăşeşte de multe ori criminalitatea tuturor celorlalte grupuri infracţionale la un loc. Orice informaţe, plăcută sau neplăcută, are o valoare în sine.
  La noi, în rândul clasei politice, nu avem oameni care să interpreteze nici informaţii din ultimele 24 de ore, cu atât mai puţin date statistice de pe durata a trei generaţii.
  Eu mă întreb însă dacă toate politicile sociale duse în ultimele decenii nu au fost complet greşite, dacă nu s-a stricat de fapt orzul pe gâşte, dacă deportarea în 1951 a 45000 de ţărani adevăraţi din Banat, în Bărăgan, în câmp deschis, fără locuinţe, fără unelte, oameni care nu s-au plâns nici a suta parte din cât se plâng contemporanii , dacă alungarea a jumătate de milion de germani care au construit oraşe, catedrale şi şcoli printre care se plimbă cimpanzeii de acum, dacă toate aceste acţiuni au meritat, prin prisma singurului rezultat cert, care va putea fi confirmat în puţine decenii, de oricine. Anume transformarea Ţării Româneşti într-o ţară de ţigani.

  • @Cetateanul intrigat
   „La un an după reforma agrară făcută de Regele Ferdinand, după primul război mondial, s-a constatat cu stupoare, că un sfert din cei ce fuseseră împroprietăriţi îşi vânduseră deja pământul primit, iar banii obţinuţi nu-i investiseră în inventar agricol, animale sau acareturi, ci-i cheltuiseră la cârciuma din sat.”
   O sa va raspund pe scurt la acest lucru. De ce s-a intamplat asa? Cauzele trebuie cautate in mentalitatea si conceptiile marii boierimi care a fost intotdeauna refractara la reforme. Din aceasta cauza nici taranul roman si nici situatia lui politica si sociala nu a evoluat prea mult, si nu e vorba numai de Marile Puteri aici, ci de ceea ce s-a intamplat pe plan intern pe tot parcursul sec. al XIX-lea in special. Intotdeauna aceasta patura bogata si lenesa s-a opus reformelor. Iar cand oameni de bine, patrioti vroiau ca tara sa mearga inainte, nu sa ramana intr-un Ev Mediu intunecat, aceasta patura numita marea boierime s-a opus cu indarjire de frica sa nu se destepte taranul si ei sa nu-si piarda privilegiile, tragand, in felul acesta, tara in jos. Si sa ne mai miram ca nu e in popor respect fata de boieri. Ca e asa, cititi, va rog, aici:

   http://ro.wikipedia.org/wiki/Constitu%C8%9Bia_C%C4%83rvunarilor

   O sa dau un mic citat:
   „„Constituția Cărvunarilor” a fost un proiect de constituție care încerca introducerea unui sistem modern de guvernare în Principatele Române. Ea formula pentru prima dată principiul constituțional al domniei legilor și al separării puterilor în stat. A fost elaborată la Iași și supusă dezbaterii pe 13 septembrie 1822. Numele de „Cărvunari” face aluzie la Carbonarii italieni. Constituția prevedea principii inspirate din ideologia Revoluției franceze: respectul pentru proprietate, egalitatea în fața legilor, libertatea persoanei, etc.

   Ioan Sandu Sturdza a acceptat constituția însă ea nu a trecut de stadiul de proiect, datorită opoziției Rusiei și Turciei. Marea boierime a combătut vehement proiectul de constituție, cu atât mai mult cu cât nu se reușea a se ajunge la un compromis de formulare prin care boierimea să poată controla organul reprezentativ care ar fi stat în centrul procesului de decizie („Sfatul Domnesc”).

   A.D. Xenopol se califică Constituția Cărvunarilor ca fiind „cea dintâi întrupare a unei gândiri constituționale în Țările Române” și „cea dintâi manifestare politică a cugetării liberale”, în timp ce N. Iorga consideră că ideile cuprinse în Constituția „Cărvunarilor” au contribuit la „regenerarea noastră națională”.”

   Deci sa retinem ce spuneau marii savanti: Xenopol si Iorga. Si sa ne uitam cine a combatut pe plan intern proiectul de Constitutie: marea boierime si de ce – pentru ca nu reuseau sa controleze procesul de decizie. Deci cine s-a opus „regenerarii noastre nationale” (cuvintele sunt ale marelui Iorga!)? Aceasta clasa bogata, lenesa, care nu vroia decat sa-si pastreze privilegiile, marea boierime, marii latifundiari, de care imi vine pur si simplu greata si n-am lamai suficiente in jur. Dumnezeu sa-i ierte!
   De aia si taranul si situatia lui a fost grea si era asa cum era!
   Am scris acestea pentru ca oamenii trebuie sa cunoasca si sa mediteze!

  • In privinta stricatului „orzului pe gaste” eu vreau sa va spun ceva: Georges Clemanceau, Prim Ministru al Frantei si membru al Academiei Franceze afirma: „In fata poporului roman imi scot respectuos palaria”. Gurile rele spun insa ca ar fi adaugat: „In fata oamenilor politici romani ma acopar”… Si eu stau si ma intreb… o fi asa cum spun gurile rele…? 🙂

 7. buna ziua,
  sper ca boc si guvernantii actuali sa plateasca cu ani grei de puscarie pt.inalta tradare impotriva poporului roman.acum sunt pusi precum hitler pe decimarea celor bolnavi prin desfiintarea spitalelor.dumnezeu sa-i aiba in grija pe cei cu probleme,dar pdl-istilor,udmr-istilor si tuturor nemernicilor care ne conduc dumnezeu sa le dea dupa faptele lor.

 8. O pagina scrisa frumos, cu calitati literare admirabile!…
  Cat despre argumentele politice si sociale…sunt infantile!…
  1- a facut cineva statistica mortilor din vina asistentei sanitare insuficiente in anii de „domnie pdsr, psd, psd-pnl-pdl?… sunt mai multi sau mai putini?
  2- cate opere de arta scoase la licitatie in lume a recuperat pdsr, psd-pnl?
  Cautati in presa anilor si vedeti opere cumparate de cetateni romani si donate Romaniei, pentru ca altfel, guvernele pro-bolsevice nu au miscat nici un deget!
  3- UDMR-ul a fost la guvernare cu toate guvernele pdsr, psd-pnl-pdl!
  4- Sunt sigur ca veti avea corectitudinea sa afisati si acest coment!…

 9. Oare nu mai exista lege in tara?Eu cred ca nu !Din moment ce nimeni nu-l aresteaza imediat pe ministrul sanatati si pe presedintele casei de santate.Casa de santate este subordonata Paramentului nu ministrului sanatati si primului ministru.Ce putin asa stiu.

 10. Am scris-o si pe blog si nu ma feresc sa o repet:

  Nu pot sa nu constat faptul ca ministerul in discutie e condus de un UDMR-ist pe care il intereseaza mai mult declaratiile de autonomie decat cultura!

  Cu foarte putin timp in urma, ministrul culturii, Kelemen Hunor, declara ca daca Parlamentul ar fi adoptat declaratia impotriva discursului sovin si anti-romanesc rostit de ziua maghiarilor, UDMR ar fi parasit coalitia de guvernare.

  Adica pentru o declaratie prin care Parlamentul n-ar fi facut decat sa apere integritatea Romaniei, toti membrii UDMR ai cabinetului Boc ar fi plecat. Dar pentru rusinea de a nu fi participat la aceasta licitatie, nici prin gand nu ii trece ministrului UDMR sa paraseasca functia pe care o ocupa!

 11. Stimata doamna, ma scuzati ca va scriu, dar am vazut interventia Dvs pe FSB si mi-am reamintit de persoana Dvs – cred ca aveti un cuvant de spus in cadrul partidului si puteti informa persoanele cu putere de decizie, desi sunt convins ca stiu foarte bine situatia. Intrebarea mea/noastra pentru Dvs si PSD este: Cand puneti capat „ispravilor” lui D. Tompea si Gh. Nichita de la Iasi? Stiti ca, dupa 2 ani de la oferirea pe tava a universitatii Petre Andrei lui Tompea (via E. Andronescu) el tine in continuare 60 de profesori, conferentiari, personal admistr. in strada, fara drept de acces in cladire, fara a fi concediati, fara a avea ajutor de somaj? Stiti ca litigiul nostru de munca dureaza de doi ani? Ati mai auzit de asa ceva? Ce parere aveti de un astfel de „zel”? Stiti ce sume a delapidat? Stiti ca dosare penale are? Merita curmate destinele si si carierele a 60 de persone si sacrificate familiile lor ce sunt deja condamnate la foamete din 2009 si fara nicio legatura cu aceasta criza? Criza e un supliment pentru noi. Aveti la Iasi o bomba sociala ce va exploda via strainatate, pentru ca, daca nu va lepadati de aceste doua personaje ce joaca teatrul normalitatii, legalitatii etc., va veti confrunta cu mai multe desvaluriri peste granitele tarii si veti 2 Adrian Severin dintr-un foc, insa intr-un context mult mai grav. Acest grup este disperat in fata cinismului acestui individ, oricand se poate intampla o nenorocire – sinucidere – si mai aveti pe constiinta si studentii, absolventii ce au fost atrasi in acesta dubla cacealma Tompea – Burlui. Nu va scriu de dragul de a va scrie si va scriu la modul foarte serios pentru ca stati pe un butoi cu pulbere. Terminati cu sustinerea acestor indivizi ce fac doar deservicii partidului Dvs.

 12. PROCURATURA GENERALA ROMANIA Doamna Kovesi Deschideti o ancheta a cetatenului roman Dan Voiculescu pentru cel mai jaf din istorie. Banii lui Ceausescu apartin statului Roman. Anexes spre atentia dumneavoastra dosarul remis serviciului Interpol. Robert Horvath Deva Ziarist de investigatie Presedinte Devartes Film International New York Tokyo.

  SOLUTIA PENTRIU IESIREA DIN CRIZA – PRELUAREA DE CATRE STATUL
  ROMAN A BANILOR FURATI DE CEAUSESCU PRIN CRESCENT -DAN VOICULESCU !

  DAN VOICULESCU VINOVAT DE FURTUL BANILOR CEAUSESCU SI FINANTAREA TERORISMULUI INTERNATIONAL !
  CEL MAI MARE FURT DIN ISTORIE !
  INTERPOL
  General Secretariat
  200, quai Charles de Gaulle
  69006 Lyon

  INTERPOL CONTACT
  SIR
  Ma numesc Robert Horvath Cineast Presedinta Devartes Film International
  ……..Cetatean SUA. In aceste zile lucrez la un film pentru intitulat AVEREA DIAVOLULUI ” Banii lui Ceausescu care au fost gasiti.” Pentru a ocoli orice control securitatea lui Ceausescu a creiat o companie particulara numita Crescent. Directorul Companiei a fost si este Dan Voiculescu.
  Acesta a substituit banii lui Ceausescu in unul din cele mai mari fraude din istorie.
  La ora aceasta cifra de afaceri este iestimata la circa de 3,5 bilione de dolari furati din visteria statului roman. La finele lunii decembrie 1989, John Edgington, proprietarul de fatada al firmei CRESCENT (care a declarat ca firma era proprietatea lui Ceausescu), a completat formularul in alb cu numele arabului Sanbar, care a devenit \”patron\”. Dan Voiculescu a mostenit firma CRESCENT, in calitate de \”protector testamentar\”, dupa ce Fouad Sanbar, patronul din acte, a decedat in 1995. Din documentele americane si israeliene reiese ca acest Sanbar era unul din adjutantii lui Arafat seful teroristilor palestinieni. Dan Voiculescu a finantat la ordinul lui Ceausescu toate actiunile criminale a teroristilor arabi. A inminat un cec personal teroristului Carlos si este personal involvat in atacurile impotriva Europei Libere. Actiunile de finantare sunt continuate in aceste zile prin
  Mahmut Farzat seful serviciului Sirian din Europa. Document 5477G.
  Imediat dupa revolutie guvernul Roman a angajat o firma canadiana sa gaseasca banii lui Ceausescu. Firma a cerut guvernului Roman arestarea imediata a lui Dan Voiculescu Doc PC546n8 si punerea lui sub urmarire prin Interpol DOC 3485V.

  Directorul CRESCENT – Austria a declarat FBI ului ca firma apartinea lui Ceausescu
  Revenind la implicarea lui Dan Voiculescu – CRESCENT detectivii americani au contactat in aceste zile d persoane si autoritati din Nicosia – Cipru, Atena – Grecia si Viena – Austria.

  Societatea Bancilor Elvetiene a recunoscut public in 1990 existenta unor depuneri ilegale de valuta apartinand dictatorului iar Uniunea Bancilor Elvetiene nu a negat existenta unor asemenea conturi * Detectivii canadieni angajati de Guvernul Romaniei au propus arestarea lui Dan Voiculescu

  Aceste conturi erau alimentate de „carausi” ai Securitatii, coordonati de persoane de prim rang din Directia Securitatii Statului, care periodic se deplasau cu „valize diplomatice” la bancile elvetiene si depuneau aceste sume in conturi parolate, al caror cifru era cunoscut doar de dictatori si cativa apropiati din aparatul de Securitate.

  DAN VOICULESCU ERA UN APROPIAT A LUI YASSER ARAFAT CARE ERA PE „LISTA DE SALARII” A COMPANIEI CRESCENT.
  Arafat a folosit agentiile de spionaj pe care le controla pentru a crea dosare despre lideri israelieni, arabi, musulmani, dar si alti politicieni, generali, directori si multi altii, unele dintre aceste persoane avand inca functii inalte.
  INFORMATIILE ERAU FOLOSITE DE CEAUSESCU PENTRU SANTAJ.PENTRU FIECARE INFORMATIE ARAFAT PRIMEA O SUMA DE BANI LIVRATI DE VOICULESCU PRIN CRESCENT.
  Dupa moartea lui Arafat, arhiva a ajuns in mainile CIA.
  VOICULESCU ARE IN BANCA 2 BILIOANE $ DOLARI FURATI DIN BANII LUI CEAUSESCU.! DUPA REVOLUTIE SERVICIUL CANADIAN A CERUT IMEDIAT ARESTAREA MOGULULUI PREZENTAND PROBE GUVERNULUI ROMAN. ESTE CAZUL CA ACEASTA SUMA COLOSALA SA FIE PRELUATA SI PLASATA IN BUGETUL ROMANIEI. ROMANIA NU ARE NEVOIE DE IMF. EA ARE NEVOIE DE INTELIGENTA SI VOINTA POLITICA ! : RAPORT AMERICAN FRAGMENT : Dan Voiculescu is one of the richest men in Romania, with a fortune estimated at 2.5 – 3.6 billion euros, according to Top 300 Richest Romanian People launched by the Capital magazine on October 2009. The Intact Press Trust, founded by Dan Voiculescu, including televisions Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV, GSP TV, Romantic radio and Radio ZU, as well as publications as the National Journal, Sports Gazette, Financial newspaper, Financial Week, and many more magazines. According to Top 300 issued by Capital [1], developing televisions and launching GSP TV and Radio station ZU, as well as strengthening the print media, have been among the main directions that have marked the group’s businesses in 2008.
  Tinand seama ca avem deaface cu musamalizarea unui furt fara precedent in istorie va rog a deschide o ancheta de urgenta, Dan Voiculescu trebue adus in fata justitiei pentru finantarea terorismului international si pentru furtul a bilioane de dolari. Acesti bani apartin poporului Roman.
  Va stau la dispozitie……………………………………..
  …………………………………………………………………………………
  Va rog a confirma primirea scrisorii si documentelor aferente.
  Robert Horvath Deva New York SUA.
  Date de contact personal.

  FILIERA ARABA VOICULESCU

  BOMBA BOMBELOR
  MOGULUL VOICULESCU A FINANTAT CRIMELE LUI CEAUSESCU!
  ACESTA A TRIMIS A BANII LUI ARAFAT SI PENTRU ALTE ORGANIZATII PRIN FIRMA CRESCENT.
  DAN VOICULESCU A FINANTAT TOATE ACTIUNILE TERORISTE INCLUSIV ATACURULE DE LA EUROPA LIBERA,
  A INMANAT PERSONAL UN CEC TERORISTULUI CARLOS.

  NOTA
  CIA
  privind firma CRESCENT COMMERCIAL & MARITIME LTD

  Firma a fost creata de Directia Securitatii Statului (DSS) la ordin pentru desfasurarea de aport valutar special (AVS). Firma CRESCENT COMMERCIAL & MARITIME LTD a fost infiintata in Noiembrie 1980 in orasul Pireu (Grecia). La infiintare, ca proprietar figura NADIA FOUAD SANBAR, cu cetatenie greaca. Pe tot parcursul functionarii firmei proprietara a fost reprezentata prin procura de sotul ei MICHAEL FOUAD SANBAR, cetatean grec de origine libaneza, dovedit a fi agent al Organizatiei Pentru Eliberarea Palestinei (OEP) condusa de Yaser Arafat.

  Cifra de afaceri anuala a CRESCENT, declarata de ea insasi se ridica la 200 milioane dolari. Surse care au incercat sa investigheze in 1990 firma CRESCENT stiu insa ca, in realitate, cifra anuala de afaceri ar fi fost de 500 milioane dolari. CRESCENT-ul avea ramificatii in Atena si Viena, unde avea reprezentante oficiale. Cea mai puternica reprezentanta era insa cea de la Bucuresti, condusa de Voiculescu, in calitate de director general. In anii ’84 – ’89.

  Dan Voiculescu avea legaturi personale cu majoritatea organizatiilor teroriste.
  A avut intalniri cu Arafat si alti conducatori palestinieni. Cunostea pe conducatorii
  centrelor de antrenament al teroristilor din Romania care erau lista de salarii secrete ale firmei.
  Din banii firmei crescent era platit postul de radio Pirinei. El a cumparat de la comunistilor spanioli 500 de pasapoarte false. Ele au fost furate de simpatizanti comunisti de la sectiile de politie. Unul din ele a fost intrebuintat de Vladimir Tismaneanu in intrarea frauduloasa in sua.
  Comform informatilor Dan Voiculescu este un agent dublu al Serviciului Exrern Roman.
  Constantin Rotaru, omul numărul doi din Serviciul de Informaţii Externe al României a condus vreme de patru ani imperiul mediatic Voiculescu.
  ANTENA 3 – DEPARTAMENT SIE
  Faptul că la puţin timp de la „reactivare”, după staţionarea benefică în fruntea trustului de presă INTACT, colonelul C. Rotaru devine al doilea om din Serviciul de Informaţii Externe, nu poate avea decît o singura explicatie: firma INTACT este, ca pe vremuri, una de acoperire pentru SIE, cam cum era la altă scară Institutul de Economie Mondială pînă în decembrie 1989
  In cadrul SIE Voiculescu este in continua legatura cu sute de agenti arabi care sunt armata ” secreta a lui Basescu. „. Diferite actiuni secrete ca finantarea expozitiei antisemite Al QUEDA de la ICR New York sunt finantate din conturile secrete ale
  lui Ceausescu.
  Am trimis o nota Ambasadei SUA la Bucuresti si am cerut o ancheta a FBI in legatura cu banii lui Ceausescu ascunse in SUA. de Dan Voiculescu.
  Conspiratia servicilor cu mogulii este evidenta. Totul este constrit sa salveze regimul Basescu………. Se pare ca este prea tarziu.
  Robert Horvath DEVA ziarist de investigatie specializat in terorism si contrabanda
  cu arme, DEVARTES FILM INTERNATIONAL NEW YORK TOKYO.
  URMARITI DOSARUL CONSPIRATIEI BASESCU – VOICULESCU
  DESCHIZAND ROBERT HORVAT DEVA BLOG.

  Mahmud Farzat, seful serviciilor secrete Siriene din Europa de Est si dublu agent KGB –, omul de legatura dintre, Bucuresti, Damasc, si alte servicii secrete internationale, nimeni altul decat socrul teroristului Omar Hayssam, se ocupa de comertul de tractoare din Romania si deruleaza exporturi si importuri prin firme a lui Dan Voiculescu. Dupa decembrie 1989 a inceput afacerile private in Romania in Judetul Bacau fiind protejat de relatiile pe care le are cu reprezentanti locali ai PSD – Viorel Hrebenciuc si altii si SRI, prin Radu Timfte, fostul sef al Serviciului.

  Alte motive pentru care arabii au ales sa se stabileasca in Romania au avut la baza fie continuarea vechilor relatii de afaceri derulate pina in 1989 cu Departamentul de Comert Exterior al regimului Ceausescu, fie legaturile cu membrii fostei Securitati. De exemplu, Mohamed Farzat – unchiul lui Omar Hayssam – a fost deconspirat in 1988 ca ofiter al Serviciilor de Informatii Siriene.

  Organizatiile islamice PLATITE DIN CONTURILE VOICULESCU

  • Hamas
  • Hezbollah
  • Fratii Musulmani
  • Partidul Eliberarii Islamice
  • Frontul Democrat pentru Eliberarea Palestinei
  • Frontul Popular pentru Eliberarea Palestinei
  • Al Fatah
  • Al Saika

  . Mahmud Farzat, seful serviciilor secrete Siriene din Europa teroristului Omar Hayssam, se ocupa de comertul de tractoare din Romania si deruleaza exporturi si importuri prin firme a lui Dan Voiculescu. El este defapt seful departamentului arab din Serviciul de Externe, armata secreta a lui Basescu si adevaratul comducator al SIE.
  Dupa decembrie 1989 a inceput afacerile private in Romania in Judetul Bacau fiind protejat de relatiile pe care le are cu reprezentanti locali ai PSD – Viorel Hrebenciuc si altii si SRI, prin Radu Timfte, fostul sef al Serviciului Secret Roman

  RECUPERATI BANII LUI CEAUSESCU

  BANII LUI CEAUSESCU -CEA MAI MARE FRAUDA DIN ISTORIE- TREBUE RECUPERATI DE STATUL ROMAN ! DOCUMENT OFICIAL RAPORT DECLASIFICAT SUA , MOGULUL VOICULESCU A FINANTAT CRIMELE LUI CEAUSESCU! ACESTA A TRIMIS TODEAUNA BANII LUI ARAFAT SI PENTRU ALTE ORGANIZATII PRIN FIRMA CRESCENT. DAN VOICULESCU A FINANTAT TOATE ACTIUNILE TERORISTE INCLUSIV ATACURULE DE LA EUROPA LIBERA, A INMANAT PERSONAL UN CEC TERORISTULUI CARLOS. NOTA CIA privind firma CRESCENT COMMERCIAL & MARITIME LTD Firma a fost creata de Directia Securitatii Statului (DSS) la ordin pentru desfasurarea de aport valutar special (AVS). Firma CRESCENT COMMERCIAL & MARITIME LTD a fost infiintata in Noiembrie 1980 in orasul Pireu (Grecia). La infiintare, ca proprietar figura NADIA FOUAD SANBAR, cu cetatenie greaca. Pe tot parcursul functionarii firmei proprietara a fost reprezentata prin procura de sotul ei MICHAEL FOUAD SANBAR, cetatean grec de origine libaneza, dovedit a fi agent al Organizatiei Pentru Eliberarea Palestinei (OEP) condusa de Yaser Arafat. Cifra de afaceri anuala a CRESCENT, declarata de ea insasi se ridica la 200 milioane dolari. Surse care au incercat sa investigheze in 1990 firma CRESCENT stiu insa ca, in realitate, cifra anuala de afaceri ar fi fost de 500 milioane dolari. CRESCENT-ul avea ramificatii in Atena si Viena, unde avea reprezentante oficiale. Cea mai puternica reprezentanta era insa cea de la Bucuresti, condusa de Voiculescu, in calitate de director general. In anii \’84 – \’89. Dan Voiculescu avea legaturi personale cu majoritatea organizatiilor teroriste. A avut intalniri cu Arafat si alti conducatori palestinieni. Cunostea pe conducatorii centrelor de antrenament al teroristilor din Romania care erau lista de salarii secrete ale firmei. Din banii firmei crescent era platit postul de radio Pirinei. El a cumparat de la comunistilor spanioli 500 de pasapoarte false. Ele au fost furate de simpatizanti comunisti de la sectiile de politie. Unul din ele a fost intrebuintat de Vladimir Tismaneanu in intrarea frauduloasa in sua. Comform informatilor Dan Voiculescu este un agent dublu al Serviciului Exrern Roman. Constantin Rotaru, omul numărul doi din Serviciul de Informaţii Externe al României a condus vreme de patru ani imperiul mediatic Voiculescu. ANTENA 3 – DEPARTAMENT SIE Faptul că la puţin timp de la \”reactivare\”, după staţionarea benefică în fruntea trustului de presă INTACT, colonelul C. Rotaru devine al doilea om din Serviciul de Informaţii Externe, nu poate avea decît o singura explicatie: firma INTACT este, ca pe vremuri, una de acoperire pentru SIE, cam cum era la altă scară Institutul de Economie Mondială pînă în decembrie 1989 In cadrul SIE Voiculescu este in continua legatura cu sute de agenti arabi care sunt armata \” secreta a lui Basescu. \”. Diferite actiuni secrete ca finantarea expozitiei antisemite Al QUEDA de la ICR New York sunt finantate din conturile secrete ale lui Ceausescu. Am trimis o nota Ambasadei SUA la Bucuresti si am cerut o ancheta a FBI in legatura cu banii lui Ceausescu ascunse in SUA. de Dan Voiculescu. Conspiratia servicilor cu mogulii este evidenta. Totul este constrit sa salveze regimul Basescu………. Se pare ca este prea tarziu. CRESCENT COMMERCIAL & MARITIME LTD Firma a fost creata de Directia Securitatii Statului (DSS) la ordin pentru desfasurarea de aport valutar special (AVS). Firma CRESCENT COMMERCIAL & MARITIME LTD a fost infiintata in Noiembrie 1980 in orasul Pireu (Grecia). La infiintare, ca proprietar figura NADIA FOUAD SANBAR, cu cetatenie greaca. Pe tot parcursul functionarii firmei proprietara a fost reprezentata prin procura de sotul ei MICHAEL FOUAD SANBAR, cetatean grec de origine libaneza, dovedit a fi agent al Organizatiei Pentru Eliberarea Palestinei (OEP) condusa de Yaser Arafat. Cifra de afaceri anuala a CRESCENT, declarata de ea insasi se ridica la 200 milioane dolari. Surse care au incercat sa investigheze in 1990 firma CRESCENT stiu insa ca, in realitate, cifra anuala de afaceri ar fi fost de 500 milioane dolari. CRESCENT-ul avea ramificatii in Atena si Viena, unde avea reprezentante oficiale. Cea mai puternica reprezentanta era insa cea de la Bucuresti, condusa de Voiculescu, in calitate de director general. In anii \’84 – \’89. Dan Voiculescu avea legaturi personale cu majoritatea organizatiilor teroriste. A avut intalniri cu Arafat si alti conducatori palestinieni. Cunostea pe conducatorii centrelor de antrenament al teroristilor din Romania care erau lista de salarii secrete ale firmei. Din banii firmei crescent era platit postul de radio Pirinei. El a cumparat de la comunistilor spanioli 500 de pasapoarte false. Ele au fost furate de simpatizanti comunisti de la sectiile de politie. Unul din ele a fost intrebuintat de Vladimir Tismaneanu in intrarea frauduloasa in sua. Comform informatilor Dan Voiculescu este un agent dublu al Serviciului Exrern Roman. Constantin Rotaru, omul numărul doi din Serviciul de Informaţii Externe al României a condus vreme de patru ani imperiul mediatic Voiculescu. Faptul că la puţin timp de la \”reactivare\”, după staţionarea benefică în fruntea trustului de presă INTACT, colonelul C. Rotaru devine al doilea om din Serviciul de Informaţii Externe, nu poate avea decît o singura explicatie: firma INTACT este, ca pe vremuri, una de acoperire pentru SIE, cam cum era la altă scară Institutul de Economie Mondială pînă în decembrie 1989 In cadrul SIE Voiculescu este in continua legatura cu sute de agenti arabi care sunt armata \” secreta a lui Basescu. \”. Diferite actiuni secrete ca finantarea expozitiei antisemite Al QUEDA de la ICR New York sunt finantate din conturile secrete ale lui Ceausescu. Am trimis o nota Ambasadei SUA la Bucuresti si am cerut o ancheta a FBI in legatura cu banii lui Ceausescu ascunse in SUA. de Dan Voiculescu. Primul document este raportul firmei canadiene de contabilitate juridica Peat Marwick Thorne, privind masurile de recuperare a banilor CRESCENT,CRESCENT”, culminand cu dispozitia: “Retineti-l pe Voiculescu! Firma fusese angajata de guvernul lui Petre Roman, pentru a redacta un raport si a propune solutii de recuperare a banilor Firma fusese angajata de guvernul lui Petre Roman, pentru a redacta un raport si a propune solutii de recuperare a banilor depusi in strainatate de regimul lui Nicolae Ceausescu.depusi in strainatate de regimul lui Nicolae Ceausescu.Foarte multi specialisti au ajuns dupa ‘89 la o opinie comuna: Dan Voiculescu era una dintre persoanele de incredere care alimentau conturile lui Ceausescu din bancile Elvetiei si ale altor banci ale lumii. S-a estimat ca averea lui Ceasescu, ascunsa in aceste conturi ultra-secrete, s-ar ridica la peste 400 de milioane de dolari. Dan Voiculescu a mostenit, dupa impuscarea sotilor Ceausescu, “averea diavolului”. Asa se poate explica si nemaipomenita prosperitate a afacerilor lui Dan Voiculescu, imediat dupa decembrie 1989. In 1990, zeci de ofiteri de securitate cu misiuni de aport valutar (AVS) s-au imbogatit, devenind proprietarii sumelor valutare pe care le-au depus in anii comunismului, in conturi secrete de deschise de Securitate pe numele lor. Guvernul a angajat o firma de experti canadieni, PEAT MARWICH THORNE, din Toronto, careia i s-a platit pentru investigatiile efectuate un onorariu de peste 250.000 de dolari.Expertii canadieni s-au pus pe treaba si in cateva luni au ajuns cu cercetarile in jurul societatii cipriote CRESCENT COMERCIAL MARITIME, a carei director general al reprezentantei de la Bucuresti era Dan Voiculescu, actualul magnat al imperiului GRIVCO.In momentul in care cercetarile canadienilor au ajuns la cuibul lui Voiculescu, investigatiile au fost fatis obstructionate.Postul national canadian CBC a anuntat in 6 octombrie 1991 ca va difuza peste doua zile documentarul “Averea Dracului”. Surpriza: Guvernul Roman a actionat imediat in judecata postul CBC, pentru a interzice difuzarea documentarului. Procesul s-a judecat la 30 octombrie 1991, iar verdictul a fost firesc: interdictia de difuzare ceruta de Guvernul Romaniei a fost ridicata, astfel ca pe 5 octombrie filmul a fost vizionat de telespectatorii canadieni. In mod las, Guvernul Romaniei a negat ulterior ca ar fi fost initiatorul procesului. PEAT MARWICH THORNE a fost impiedicata sa aiba acces la documentele din BRCE, de la SRI sau diverse ministere, invocandu-se secretul bancar si cel de stat. Prin astfel de metode, Guvernul Roman sii-au trimis la plimbare pe canadieni, fara sa se fi recuperat un singur dolar din averea “mult cautata”.In realitate, gestul politic de inmormantare a afacerii a avut la baza descoperirea unui adevar: banii cautati se aflau sub controlul unor fosti ofiteri de Securitate sau din DIE, iar deconspirarea acestora ar fi bulversat structurile serviciilor interne de infor*editat*. Aceste fonduri, provenite in majoritate din depozitele constituite la BRCE in anii comunismului, de cei din DSS si DIE, se regasesc azi in firmele private ale securistilor care “au reusitin afaceri” dupa 1989.Depistarea averilor acumulate de firma CRESCENT, din afacerile purtate cu firmele Securitatii (ICE Dunarea, ICE Metalimportexport, ICE Vitrocim, Danubiana etc), estimate neoficial la circa 1,5 miliarde de dolari, se pot afla foarte lesne, daca institutiile abilitate i-ar lua la intrebari pe martorii afacerilor lui Dan Voiculescu, in majoritate ofiteri DIE sau de Securitate, ori colaboratori ai acestor institutii nu demult apuse. Cand ancheta PMT a ajuns la acest punct, Guvernul lui Iliescu nu a mai platit nici un dolar, blocand investigatiile la toate nivelele. Nimeni nu a avut acces la documentele oficiale ale serviciilor secrete romanesti Dan Voiculescu a devenit intangibil si nimeni nu l-a mai deranjat cu asemenea probleme pana in ziua de azi, cand stapaneste o incredibila avere de 4 BILOANE DE DOLARI. TOTI ACESTI BANI REPREZINTA AVEREA STATULUI ROMAN SU TREBUE IAPOIATI POPORULUI ROMAN,Autorii loviturii de stat, cei care l-au asasinat practic pe Ceausescu, au musamalizat toate cercetarile canadienilor, iar banii furati poporului roman au fost deturnati in stil mafiot, ajungand in conturile unor personaje de prim rang ale regimului Iliescu-Nastase.Conspiratia tacerii continua si azii Regimul Basescu in mana aceleasi bande de securisti nu face niciun ban pentru recuperarea banilor ceausescu, Iata sugestiile canadienilor: In Romania: – obtinerea pasaportului lui Dan Voiculescu – obtinerea inregistrarilor telex si telefonice – vezi Societe Generale – continuarea cercetarilor asupra grupului CRESCENT – RETINETI-L PE DAN VOICULESCU (sugestia lui SWN) – contactarea FTE care poate oferi detalii legate de afacerile CRESCENT – cercetarea INCREST din Franta (potrivit SWM, asemanarea dintre nume sugereaza ca este posibil ca INCREST sa fie detinuta de CRESCENT) – de urmarit scaderea numarului de legi referitoare la bancile din Romania – Societe Generale si alte banci straine – bancile mixte din Romania: Frankfurt Bukarest Bank, MISR Bank In afara Romaniei: – sa se afle cine detine INCREST din Franta – investigatii asupra celorlalte companii ale CRESCENT” Fragmente din raportul KPMG – Peat Marwick Thorne KPMG – Peat Marwick Thorne Personal si confidential Raport catre Ministerul Justitiei din Romania RAPORTULRaportul Comisiei Senatoriale create aduce doua infor*editat* incendiare. Prima se refera la o declaratie facuta unui director de banca din Cipru de catre John Duncan Howard Edgington, fostul director al CRESCENT Austria si CRESCENT Anglia (pasaport GB nr B 221317), cel care a condus compania pana la data de 10.08.1989, cu resedinta in 114 A Rusterstrasse A 7000, Austria. Afirmatia lui John Edgington a fost: “Nu eu sunt proprietarul CRESCENT. Acesta este Nicolae Ceausescu”. Tot el a precizat ca cel care detinea intregul control al companiei CRESCENT, inclusiv asupra lui si a lui Foaud Sanbar, era Dan Voiculescu. John Edgington este cel pe care Marin Ceausescu, fratele dictatorului, seful Reprezentantei Economice a Romaniei, la Viena (o adevarata placa turnanta a afacerilor externe ale Securitatii),il cauta cu disperare in 28 decembrie 1989, la sediul CRESCENT – Austria. Cateva ore mai tarziu, Marin Ceausescu “s-a Intre 1984-1989, vanzarile lui CRESCENT Cipru au fost de 6 milioane de dolari, pana la 1,5 miliarde de dolari, cu un profit de 15%. In majoritate, vanzarile erau pe Romaniasinucis”, in pivnita Ambasadei.iliera austriaca Se crede ca fondurile primite de la companiile straine erau canalizate prin Marin Ceausescu. Activitatile sale din Austria includeau primirea si depunerea banilor in institutii finaciare austriece si tinuti in conturi bancare aici sau transferati si depozitati in conturi din Liechtenstein sau Elvetia. Firma americana AMERICAN COMPILIANCE este controlata de un cetatean roman, opereaza ca o companie straina in Romania. Se afirma ca aceasta companie a asigurat fonduri lui Valentin Ceausescu. Mentionand ca o mare parte din companiile lui Voiculescu sunt firme americane sau de capital mixt ….ele cad in perimetrul legislatiei americane. Am cerut o ancheta FBI, Robert Horvath Deva Presedinte Devartes Film International Domnule Parjol BANII LUI CEAUSESCU APARTIN POPORULUI ROMAN. LA ACEASTA INCREDIBILA FRAUDA UNICA IN ISTORIE IN CARE SA FURAT 1,5 BILIOANE $ ( TRANSFORMATI DE VOICULESCU IN 4,5 BILIOANE DE DOLARI ) A PARTICIPAT VARFURILE CLASEI POLITICE SI A FOST ACOPERITA CU AJUTORU SERVICILOR SECRETE DE TOTI PRESEDINTII SI PRIMI MINISTRI AI ROMANIEI. MENTIONEZ IN PRIMUL RAND DL SALAJAN SI ISARESCU ….MEMBRII CAMARILEI BASESCU. Va rog transmiteti acest document guvernului Roman CER DESCHIDERA UNEI ANCHETE Robert Horvath Deva Presedinte DEVARTES FILM INTERNATIONAL NEW YORK TOKYO ROBERT HORVATH DEVA BLOG

 13. PE ÎNŢELESUL TUTURUR

  Dragi sclavi europeni şi dragi jupâni
  Vom face din spitale, case de nebuni,
  Pe clanuri, pentru JON*, Roberta, Boc ;
  Lui Oprea, Cseke şi Elena la un loc.

  Cu personal calificat, parlamentarii pdl,
  Jigodii mari ce ne-au adus aste belele,
  Toţi costumaţi cu noi cămăşi de forţă
  Iluminaţi feeric de udmr cu câte-o torţă.

 14. PDL-iştilor le arde de dans, alegeri interne, împărţirea ciolanului. In rest, cultura şi sănătatea pot să aştepte. E şi normal să fie aşa, atât timp, cât tot ce au făcut pdl-iştii în ultimii doi ani, nu a vizat decât însuşirea resurselor publice în folosul taberelor ce-şi împart acum puterea asupra partidului.

 15. ROBERT HORVATH CINEAST SUA -Inseamna ca pe omar haissan tot voiculescu la scapat..a dat ordin si gata s-a strecurat printre oi…si baselu chelu ar vrea sa-l aduca…da nu poate….ah ce durere…Abureli.Asa o fi cu crescend,dar mai bine ca a luat-o unu care a dat la vreo ..mii de romanii de munca fie si intr-un grup de presa decat sa ii ia unul care nu stie ce sa faca cu ei si sa-i cheltuiasca aiurea pe telescaune,imnuri campanii electorale cu galetuse portocali,etc….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s