Ziua în care vin candidaturile în PDL

Recunosc, nu-mi place să scriu despre evoluţiile din celelalte partide, pe principiul foarte sănătos „ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face!” Aşadar, nu mă interesează luptele pentru putere din sânul PDL, câtă vreme se duc cu mijloace normale şi morale. Singurul lucru care mă interesează este în ce măsură oamenii angajaţi în competiţia pentru conducerea PDL se adresează nevoilor şi aşteptărilor tuturor cetăţenilor români. Mai ales că partidul este la guvernare şi probabil că va rămâne acolo până la termen.

Trec peste candidatura-spectacol a domnului Theodor Paleologu, care probabil se plictiseşte copios în Parlament şi vrea o schimbare de ritm.  Singurii candidaţi serioşi rămân Vasile Blaga şi Emil Boc. Mulţi văd în Emil Boc candidatul lui Traian Băsescu. Numai că alegerile astea nu sunt despre Traian Băsescu. Sunt despre supravieţuirea partidului într-o zonă a scorului în alegeri care să-i permită să mai reprezinte ceva după noiembrie 2012. Pentru asta trebuie să-şi păstreze un nucleu dur de alegători care să fie suficient de motivat şi de fanatic pentru a susţine fără condiţii partidul. Acesta nu face parte din categoria celor care votează cu PDL pentru trei peşti şi o pufoaică, primite în curtea unei biserici. Pe acesta nu-l atragi cu poveşti despre viitorul luminos al României, poveşti pe care ni le-au spus şi azi cei doi candidaţi, domnii Blaga şi Boc. Acest electorat trebuie atras cu demonizarea adversarului. De aceea se tot fac referiri la USL ca la o Uniune Socialistă. Indiferent câte suferinţe au provocat la guvernare, cei din PDL ne spun că ceilalţi sunt duşmanul absolut, pentru că pun în pericol „reforma” şi minunatele ei rezultate.

Iar dacă „reforma” va continua, cu PDL la guvernare, evident, vor curge laptele şi mierea, vom fi o prosperă ţară europeană, plină de autostrăzi (deşi constructorii îşi iau lumea în cap şi abandonează şantierele), de spitale (desfiinţate, poate!), de şcoli (desfiinţate, aşişderea!) şi tot aşa. De ce mi-e mie mai frică este asigurarea dată de Emil Boc pedeliştilor că ştie ce are de făcut pentru a câştiga alegerile.

Dincolo de orice şochează tupeul acestor oameni. Care nu au nimic să-şi reproşeze, care cred că o ţară se conduce cu mână de fier, împotriva cetăţenilor, a interesului public, împotriva bunului simţ. Personal nu am niciun motiv să cred că se va schimba ceva in politica romaneasca după Congresul din mai al PDL. Dimpotrivă, lucrurile se vor schimba în rău. Orice mijloc va fi bun pentru câştigarea alegerilor. Şi va fi folosit fără scrupule.

Reclame

17 gânduri despre “Ziua în care vin candidaturile în PDL

 1. Motto : „…omul este prin natura sa o fiinţă socială, pe când antisocialul prin natură, nu datorită unor împrejurări ocazionale, este ori un supraom, ori o fiară”

  ACUM AM PRICEPUT

  – Bătrâne, ce este aia „asumarea răspunderii” ?
  – E cam acelaşi lucru, nepoate, cu a-l trimite pe unul la umblătoare, ştiind că n-are hârtie igienică.
  – Vai de izmenele românilor, nea Emile Boc…

 2. eu va felicit pentru vicepresedintia partidului din care faceti parte. cum zicea bunicul meu : „painea vine randuri randuri”.
  pacat ca domnul severin nu face dovada de mai mult bun simt.
  ***
  eu sunt sigur ca nu voi vota pdl (l-am votat in 2004). codul muncii este oroare absoluta. asta nu mai liberalism ci intoarcerea la capitalismul de la inceputul anilor ’20. fara echivalent in lumea civilizata. usl am inca dubii mai ales ca domnul antonescu a facut propunerea nesimtita ca romanii de peste hotare sa nu mai voteze.
  ***
  paleologu era out of game si s-o fi gandit sa faca ceva sa revina si el in carti. cand are sa vada ca nu are sa il bage absolut nimeni in seama cu atat mai mare va fi deziluzia sa. (asa m-a enervat cu snobismul „nu toata lumea stie ce inseamna sa fii „normalian” … am avut o amica la X la fel de … limitata -ca sa nu ii zic altfel. acum eu stiu ce inseamna sa faci o scoala buna. diferenta intre mandrie si orgoliu prostesc cu siguranta o stiu doar cei ce au mandrie)
  ***
  daca trec prin strassbourg pot sa imi permit sa va fac o vizita? (nu am de facut nici lobyy nici de cerut avantaje.:) pura simpatie – rar pentru un vizitator, nu-i asa? :)) )
  ***
  inca odata felicitari. sper sa aduceti ceva la modernizarea stangii romanesti mai spre kahnism decat spre aubrysm.
  ***
  o seara buna.

 3. Pingback: Apel umanitar pentru salvarea spitalului Balcesti « Rinder Razvan Catalin

 4. Reforme * marca Frunzăverde – * modernizarea * cartelului Caraş-Severino şi… altele…

  Din nou despre * reformele * marca Frunzăverde. * Modernizarea * Caraş-Severino, cartelul renumitului Capo di tutti Capi… Capi nu atât în subordinea gradatului 33 cât la ordinul întunecimii sale, bleahhh… Bleah , pentru că :
  a) jedan – NIMIC nu mişcă, nimic nu se petrece pe domeniul * Ayatollahului * fără de ştiinţa , ordinul , oblăduirea acestuia;
  b) dva – şi mai grav e că dacă ai tupeul să măcăni prea mult, regula de aur e să te lucreze informativ, adicătelea, nu conteşte că nu ai dosare, niet interes că eşti curat, îţi fabrică ei, gaşca, clubul bestiilor * ceva *, orice, numai să te * domolească *…. fooooarte grav ( !!! ) e că se iegzistă bestii cu funcţii din chiar rândurile Opoziţiei care colaborează intens şi pe faţă cu întunecimea sa, Frunzesky într-u spulberarea incomozilor; ŞI mai grav, extrem de gravă este existenţa Miliţiei politice în Caraş-Severino , subiect despre care vom relata pe larg şi cu detalii, în curând… ;
  c) tri – în anul de graţie 2011, în Caraş-Severino, domeniu păstorit de acelaşi * Ayatollah * Sorin Frunzăverde, poreclit frunză-dudă ( de beat, spun gurile rele… ) peste 500 de gospodării figurează în evidenţe ca fiind neelectrificate ( !!! ) – cătune indepărtate aflate în zona de Clisură a Dunării în comuna Sicheviţa: cătunele Streneac, Matrinovăţ, Lucacevăţ, Zănou, Valea Oreviţa, Frăsiniş, Ogaşul Podului şi Liubcova.
  Daaar, întunecimea sa, Don Frunză-dudă , pardon, Frunzăverde, prin guriţa divină a fostului medic actual lache la Curte, Iosif Secăşan, se făleşte cu… cică nush ce pod nou pe la Socol, adicătelea un nou punct vamal ( sîc! ) şi cică numa-n ciuda şi spre oftica cuplului Nutzi Udrea-bă-SECU, posibil ŞI ca să-i facă vreo concurenţă unuia bucată fratelo de zăus di Cotroceni, Mircea băsescu… contra-banda…. nemuritoare,punct. Şi virgulă: despre ce frumos ar fi s-avem again Port la Moldova Nouă, mucles, despre reabilitarea drumului Oraviţa-Moldova-Nouă, sanchi, ciuciu ; despre Salvarea Mănăstirii * Sfântul Sava * Baziaş, nimic, muţi… dar mai vrem puncte vamale, tune buba-n ea de * eradicare * a evaziunii fiscale, stopare a contrabandei cu duvan, carburant, usturoi, crumpei şi-alte cele…
  Să trecem de la * bleaah * la chestiuni ŞI mai grave, cât se poate de reale şi despre care onor Opoziţia din Caraş-Severin NU face vorovire, că poate ŞI de aia-i judeţul portocaliu de prea mulţi ani. Tac şi, mai nimic nu fac. S-au lovit la mansarde de zidul MITULUI Frunzăverde, sunt niscaiva schelete-n credenţ ( dulap ), naiba să mai ştie, însăăă… cum explică Opoziţia aspecte ca :
  – în sondajele comandate de… PDL ( !! ), faţă-n-faţă, pedelacheii NU sunt pe primul loc de muuult timp şi totuşi… Caraşu-i portocală ?!?!!
  – furnicile sunt strivite sub chiar botul Opoziţiei care-n * opozanţa * lor se fac să nu fi observat nimica nimicuţa : ex. hărţuirea, umilirea, monitorizarea permanentă, constantă şi pe toate căile a tuturor mişcărilor furnicii ( scanare IP-uri, la domiciliu şi sediu de partid, c-a devenit RCS&RDS organ de control în România sub bocancii portocalii !! ), membrii familiei furnicii bătuţi şi ameninţaţi ziua-n amiaza mare de rubedeniile unor fini ai * ayatollahului *, una bucată cucuoană ce ameninţă şi se crizează ca din gură de şarpe că dacă nu i se face pe voie trece la PDL cu întreg cuibuşoru-i de viespii şi care nu se sfieşte să invoce * relaţia specială *, am încheiat citatul, cu o anume leaderă de la Centru, este au ba unealta întunecimii sale * Ayatollahul * – ete întrebare ce NU necesită răspuns dat fiindă existenţa faptelor, probelor, evenimentelor…
  S-ar impune o curăţenie, să fie măturate gunoaiele, retezate bălăriile, dar…
  – cum explică onor Opoziţia cărăşeană timiditatea presei loco – ca să mă exprim elegant – şi lipsa-i de reacţie ( a Opoziţiei ) când singurele voci rămase pe baricade ( mai ales Sfinxul, fără falsă modestie, punct ) înfruntă ticăloşiile la care se dedau adversarii politici sunt hăituite ??? Nu cumva Opoziţia cărăşeană nici NU îşi doreşte voci prea puternice, care turbură liniştea, deranjează oareşce încrengături ? Altfel… şi-ar apăra vocile, bloggeri, pe cei care luptă singuri de ani buni, inclusiv în beneficiul lor, ai aleşilor şi NU i-ar lăsa în bătaia puştii ca acum!! Halal interes pentru românul simplu, OAMENI ! DA, E un semnal să se trezească din vegetare ! – cine are sânge-n instalaţie să recunoască existenţa unor parteneriate/parteneri de afaceri opoziţie-putere la nevel de giudeţ ?? Aud ??? Să rădice două dejte sau… să tacă, dar să pună punct! Sigur, există ŞI posibilitatea unor dezvăluiri, în presa centrală că presa locală e cuminte, ascultătoare, rareori câte un fâsss…Măi, dragă Opoziţie, se impune să fii … Opoziţie, că-i păcat de Dumnezeu care NU bate cu boata dar şi când s-o mânia… şi-i ruşinică să fii numită o-poziţie în genunchi în faţa ălora… no ofense!

  Natrag ! Să nu zăbovim prea mult pe miriştile întortocheate ale plaiurilor cărăşene, căci, călătorului se zice că-i şade bine cu drumul… ops ! Am spus drumul ? Nu vruşăi dar, mă * scăpă *…
  Jaf la drumul mare de pe Muntele Mic – MUSAI de citit în JURNALUL NAŢIONAL !

  O trage la măsea toarăşul Frunzăverde din ce în ce mai vârtos, dar gura târgului zice că e fooarte deranjat de o anume VOCE şi că îi pregăteşte ceva, ca s-o amuţească !! Dacă aţi citit cu atenţie, unelte, arme… se găsesc într-u amuţirea VOCII. Uneltele sunt chiar din rândurile…. ca să vezi…. Opoziţiei, că d-aia NU are ursul coadă….
  Mai există un licăr mic de speranţă : să NU fie surdă toată urechea!!!
  http://sfinx777.wordpress.com/2011/04/12/reforme-marca-frunzaverde-modernizarea-cartelului-caras-severino-si-altele/

 5. Boc, Un F.C. Scornicesti Reloaded Pentru O “Dreapta” Puternica

  Zilele acestea avem parte de mare vanzoleala media pe tema alegerilor ce le va tine adunatura portocalie pentru a-l reconfirma pe “piticul atomic” (n-am zis eu, ei zic!) in functia de staroste adjunct al gastii de hoti si derbedei portocaliii. Numai ca toata aceasta sarabanda, in care singura pata de culoare si interes pentru publicul spectator o constituie inscrierea d-lui “am cacarisit-o” Paleologu in cursa pentru starostie, nu este altceva decat un deja vu din perioada epocii de aur, un meci trucat, menit sa reconfirme la conducerea acestui amalgam de interese materiale ce popmpos s-a autointitulat partid, sluga prea-supusa a chiombalaului si anume, pe eternul nanoBoc.
  Pentru cei mai tineri, care nu au trait in toata “splendoarea epocii ceausiste de aur”, trebuie spus ca pupincuristii ceausisti, pentru a-i mai face o placere tovarasului, s-au gandit la un moment dat ca n-ar strica daca, pe langa toate celelalte omagii si etceterea, in panoplia respectiva ar figura inca un trofeu reprezentat de echipa de fotbal originara si purtatoare a numelui localitatii natale a multstimatului, respectiv satul Scornicesti, care sa acceada si sa activeze cu brio in Divizia nationala A de fotbal. Asa se face ca l-au insarcinat pe actualul nea Mitica de la Liga cu acest deziderat pupincurist, l-au burdusit cu serviete bani (conform spuselor sale) pentru masluire de rezultate si cumparare de meciuri si l-au trimis pe tarla. Nea Mitica, intreprinzator cum il stim in actuala economie de piata, s-a pus serios pe lucru si in timpul cel mai scurt cu putinta a adus echipa F.C. Scornicesti de la nivelul campionatului satesc taman in prima divizie a tarii, “batand” tot ce i-a stat in cale. Ba in ultimul meci care i-a adus biletul de intrare in Divizia A a reusit si performanta de a marca exact sase goluri, adica tot atatea cate ii erau strict necesare pentru aceasta performanta. Noroc cu “Decembrie ’89″ ca la cat de pornit era nea Mitica am fi vazut-o si campioana nationala, tinand cont de forma exceptionala in care se afla aceasta minune a fotbalului romanesc.
  Sunt convins ca voi fi intrebat ce are sula cu prefectura, respectiv F.C. Scornicesti cu distinsul nostru prim ministru si lider de adunatura politica. Pai are, fratilor, deoarece si neopupincuristii basescului, negasind alta scula mai obedienta si mai dispusa la orice umilinta venita din partea sefului, s-au gandit sa-i faca basescului o noua bucurie si sa-l reconfirme pe pitic in fruntea portocaliiilor, asigurandu-i astfel tovarasului presedinte tihna necesara in timpul noptilor de lucru petrecute in compania ministrului Dezvoltarii, tihna atat de necesara pentru luarea unor decizii luminate de doamna Nutzi, decizii care sa duca la prosperitatea neamului romanesc.
  Si pentru ca nu cumva sa avem parte, Doamne Fereste, de oarece surprize neplacute, in aceste zile s-a inregistrat o activitate sustinuta pe la DNA, unde anumiti portocaliii care mai in gluma, mai in serios il trimiteau la dracu’ pe pitic, au fost convocati pentru sedinte de recuperare psihica, sedinte in care procurorii basescului, pe post de psihologi, le-au explicat subiectilor rolul benefic al bocului in economia de piata. Si pacientii au inteles, s-au calmat si au semnat voiosi si plini de incredere pentru candidatura lui Boc. Concomitent cu aceste actiuni, doamna ministru cu Dezvoltarea, tronand nesimtit pe purcoiul de Euroi pe care Traienel, in dragostea lui nelimitata pentru nurii ei plescoiti, i-a pus la dispozitie, i-a blagoslovit cu pixul pe toti cei care se mai indoiau cumva de caltatile micutului argat prezidential.
  Si uite asa se face ca, una peste alta, la viitorul congres (sau cu dracu’ i-o zice) al acestei adunaturi sa asistam la un nou meci trucat, marca nea Mitica & F.C. Scornicesti, in care tovarasul Boc sa-si invinga adversarii cu scorul de 6-0, scor cu care va ramane in analele pedele drept cel mai longeviv adjunct de Nas.

 6. Nu este vorba despre candidaturi, s-au lansat moţiunile propuse Convenţiei Naţionale… La PDL nu se alege preşedintele partidului, ci „Programul politic de acţiune al Partidului Democrat Liberal”.

  Pe blogul meu va fi în data de 21 aprilie mai multe despre această problemă.

 7. @Bibliotecaru: serios, domnule, chiar asa e la hotii astia? Se alege planul cel mai bun de actiune? Mai sa fie! Adica dumneata chiar crezi in balivernele astea si-ti rupi din timpul pretios pentru a analiza continutul haznalei pedeliste?
  In aceste conditii nu-ti pot dori decat succesuri, stimate domn 🙂
  sa fii iubit
  marcus

 8. PITICUL ATOMIC

  – D-le Emil Boc, v-am admirat recent în cabina excavatorului. V-aţi încumeta să pilotaţi o rachetă nucleară ? îl provoacă un reporter iranian.
  – Desigur, care e problema ?
  – D-l Preşedinte Mahmoud Ahmadinejad, vă raprtez [în iraniană] că am găsit pilot pentru racheta destinată Casei Albe.

 9. : CNN : BANII LUI CEAUSESCU-FILM DAN VOICULESCU : AM AFLAT DE FILMUL ” AVEREA DIAVOLULUI \\\” REALIZAT DE CINEASTUL ROBERT. IN CAZUL IN CARE ACEST FILM VA DOVEDI COLABORAREA MEA CU SECURITATEA….VOI INAPOIA STATULUI ROMAN CELE 4 BILIOANE DE DOLARI FURATI DIN CONTUL CEAUSESCU. ACEASTA SUMA AR AJUTA CA ROMANIA SA IASA DIN CRIZA. SI EU SI BREBAN SUNTEM MANJITI .EU SPER DOAR O RETRAGERE LINISTITA DIN POLITICA SI FINANTE……HAINA , MASA CASA GRATIS. ACEASTE SCRISOARE CATRE INTERPOL ESTE PLINA DE EXAGERARI SI TREBUE RECRIFICATA. SUNT BATRAN DAR VIRGIN ! NTERPOL General Secretariat 200, quai Charles de Gaulle 69006 Lyon INTERPOL CONTACT SIR Ma numesc Robert Horvath Cineast Presedinta Devartes Film International ……..Cetatean SUA. In aceste zile lucrez la un film pentru intitulat AVEREA DIAVOLULUI \\\” Banii lui Ceausescu care au fost gasiti.\\\” Pentru a ocoli orice control securitatea lui Ceausescu a creiat o companie particulara numita Crescent. Directorul Companiei a fost si este Dan Voiculescu. Acesta a substituit banii lui Ceausescu in unul din cele mai mari fraude din istorie. La ora aceasta cifra de afaceri este iestimata la circa de 3,5 bilione de dolari furati din visteria statului roman. La finele lunii decembrie 1989, John Edgington, proprietarul de fatada al firmei CRESCENT (care a declarat ca firma era proprietatea lui Ceausescu), a completat formularul in alb cu numele arabului Sanbar, care a devenit \\\\\\\”patron\\\\\\\”. Dan Voiculescu a mostenit firma CRESCENT, in calitate de \\\\\\\”protector testamentar\\\\\\\”, dupa ce Fouad Sanbar, patronul din acte, a decedat in 1995. Din documentele americane si israeliene reiese ca acest Sanbar era unul din adjutantii lui Arafat seful teroristilor palestinieni. Dan Voiculescu a finantat la ordinul lui Ceausescu toate actiunile criminale a teroristilor arabi. A inminat un cec personal teroristului Carlos si este personal involvat in atacurile impotriva Europei Libere. Actiunile de finantare sunt continuate in aceste zile prin Mahmut Farzat seful serviciului Sirian din Europa. Document 5477G. Imediat dupa revolutie guvernul Roman a angajat o firma canadiana sa gaseasca banii lui Ceausescu. Firma a cerut guvernului Roman arestarea imediata a lui Dan Voiculescu

 10. RELAŢII ECONOMICE INTERNATIONALE

  La ultima vizită făcută recent într-un stat arab, şeicu şi-a luat inima în dinţi rugându-l pe JON* să i-l împrumute, contra cost, pe Micuţul – ultrapotentul premier atomic (vestit pe mapamond) pentru un experiment genetic în compania cămilei sale preferate, în vârstă de 8o de ani, care nu mai manifesta apetit sexual. S-a bătut palma, micuţul şi-a luat rolul în serios, iar după două zile şeicul a făcut prima vizită la grajdul regal.S-au sărutat toţi trei, cămilă, şeic, Micuţul, observându-se veselie pe înfăţişarea cămilei, în contrast cu o vădită stare de oboseală de care era marcat Piticul Atomic.
  – Aveţi probleme ? l-a întrebat şeicul pe Micuţul.
  – Nu, în afară de drumul lung de la cap s-o pup până la coadă s-o bucur …
  – Am să triplez plata, tinere ! Şi un spor pentru tristeţea cămilelor din pdl în absenţa ta.

 11. @ Marcus

  Este adevărat, pare un lucru foarte mărunt.

  Problema este că în această ţară se ignoră atâtea lucruri încât orice pare un lucru mărunt. La un moment dat lucrurile mărunte fac să dispară orice lucru important şi normalitatea nu se mai vede deloc.

  Nu pot fi însă de acord cu dumneavoastră într-o privinţă. Mă refer la faptul că moţiunile nu sunt haznale pedeliste. Haznaua, stimate domn, tot oamenii o fac urât mirositoare. Statutul şi documentele programatice ale oricărui partid sunt cu mult mai democratice şi mai aproape de normalitate decât activitatea efectivă a partidului respectiv. Principiul alegerii unui program în cel mai înalt for statutar, respectiv, în cazul PDL, Convenţia Naţională, ca voinţă a tuturor membrilor de partid (sau a unei foarte largi reprezentări a membrilor de partid), conduce la principiul că liderul celor care susţin moţiunea (documentul programatic), împreună cu semnatarii susţinători ai programului, nu sunt altceva decât… executivi ai voinţei partidului. Acest lucru înseamnă că nu preşedintele partidului ia hotărâri de doctrină politică şi nici de natură programatică, ci doar de natură executivă, de punere în operă a programului. De ce sunt importante aceste programe? Pentru că se prea poate ca, oricât ar „culege” PDL la „parlamentare”, preşedintele Traian Băsescu să găsească iarăşi o cale de a ameninţa parlamentul astfel încât să conducă la soluţia premier PDL… Şi atunci acest program se va traduce într-un program de guvernare a unui alianţe ce va deveni executiv pentru România. Cred că este important ca de acum să ştim ce anume plănuieşte PDL să se întâmple după alegerile parlamentare, nu-i aşa?

 12. @Bibliotecaru: mai avuram discutia asta si vad ca dumneata chiar nu vrei sa intelegi. Cele spuse de dumneata sunt perfect valabile si nu am cum si de ce sa te contrazic intr-o situatie de normalitate, in care am dezbate problema avand ca subiect un partid politic adevarat si nu o adunatura de indivizi venali si penali, pusi pe capatuiala cu orice pret pe spinarea contribuabilului (la altceva nu-i duce mintea) care, pentru a-si vedea sacii in caruta, se joaca de-a politica in si asa destul de subredul esicher dambovitean. Ori aceste jagardele numai la democratie nu se gandesc, au facut si fac totul in continuare pentru a-i consolida chiombului pozitia de dictator pentru ca ei sa poata fura in liniste, in timp ce institutiile statului de drept au ajuns la cheremul unui singur om care le foloseste dupa cum ii dicteaza lui propriul sau interes sau cele de clan mafiot. Zau asa, eu te respect, insa vazand cat de scolastic faci referiri la acesti infractori, intru in ceata totala si nepermitandu-mi sa te suspectez de naivitate, prefer sa cred ca esti in slujba lor cand vii cu o astfel de pozitie.
  sa fii iubit
  marcus

 13. @Bibliotecaru
  PS-dumneata in tot haosul si dezastrul economic, moral si soocial de acum din tara, recunosti cumva macar un singur element din „motiunile” sau „programul” cu care pdl-ul a reusit sa aiba cu doi parlamentari (datorita voturilor din diaspora furnizate de-ai lui Branza) mai multi decat psd-ul? ca eu, nu si atunci despre ce dracu vorbim?
  sa fii iubit
  marcus

 14. @ Marcus

  Repet şi eu… Nu pot pleca de la premisa că totul este anormal şi varză şi atunci nu este nimic de făcut. Eu ştiu că există, chiar şi teoretic, o situaţie normală şi acolo vreau eu să ajung. Nu spuneţi că nu este nimic de făcut. În afară de câteva excepţii de „fata lu’ tata”, nu sunt politicieni născuţi politicieni, tot provin din „simpli cetăţeni” iar foarte mulţi au în CV şi o istorie „de la coada vacii”. Soluţia este ca „simpli cetăţeni” oneşti, pregătiţi şi care nu sunt mânaţi de la spate de înavuţire şi ambiţii personale, să intre masiv în politică pentru a înlătura, prin numărul lor, pe cei care nu fac cinste politicii. Doar prin implicare se obţine o rezolvare. Pentru mine e prea târziu să fac pasul acesta, dar sunt mulţi tineri care se pot implica şi pot rezolva ceea ce este aberant realizat de „adunătura de penali”.

  Cât despre moţiunile PDL, abia acum am intrat în posesia textelor.
  http://bibliotecarul.blogspot.com/2011/04/multumesc-pdl-pentru-promptitudine.html
  Voi analiza moţiunile, fie şi superficial (că sunt pe zeci de pagini), şi-mi voi spune părerea. Urmăriţi-mi blogul şi veţi vedea ce şi cum cred despre ele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s