Paşte fericit!

Sărbători fericite, alături de cei dragi inimii voastre! Fie ca lumina Învierii să ne arate calea spre speranţă, iubire şi credinţă! Paşte fericit!

25 de gânduri despre “Paşte fericit!

 1. Pingback: Sfintele Pasti « Motanul Incaltat

 2. D-na Cretu, apropo de faptul ca „politica romaneasca e tot mai misogina”, eu chiar as dori sa va vad la varf in PSD! As dori sa vad un partid romanesc important, asa cum este PSD, condus de o femeie inteligenta, intelectuala si cu experienta in politica. Si mai cred ca sunteti capabila sa aduceti PSD-ului un suflu nou, de care are, dupa parerea mea, absoluta nevoie. Ar fi o schimbare benefica pentru PSD, ca cel mai de seama partid al Stangii politice romanesti. Nu stiu daca acestea ar fi si obiectivele Dvs., dar de ce n-ar fi? Si mai cred ca sunt multe femei valoroase in PSD (chiar mai valoroase decat unii barbati!!) si nu numai, dar si in politica romaneasca in general, care, intr-adevar, ocupa pozitii nemeritate. In final nu voi spune decat atat:
  Mult succes! 🙂

 3. Sărbători fericite, Corina, ţie şi celor dragi! Îmi amintesc că Sfintele Paşti de acum trei ani au fost începutul corespondenţei noastre pe blog, constatând că am postat exact acelaşi filmuleţ cu muzica Învierii. 🙂

 4. (RE)ÎNVIEREA

  O slugă sfântă mă scoase din transă :
  Cristos a Înviat ! avem o nouă şansă !
  Val de lumini trecut din mână-n mână
  Vestesc : în curând, o nouă glorie română.
  …………………………………………..
  Diavolul saşiu ce te-a făcut nefericit
  Urlă-n Cotroceni, răpus d-un Paşte Fericit.

 5. Pingback: Vezi aici ce urări de Paşti le-au transmis politicienii românilor | La Mafalda

 6. Pingback: Asaltul « Rinder Razvan Catalin

 7. off topic

  Am citit un articol interesant despre retragerea firmelor franceze din Romania, unele aparent la presiunea Guvernului roman. Ultimul caz analizat, al firmei Alstom, care are un contract de service cu statul pentru Metrorex mi se pare ilustrativ pentru modul in care statul roman opereaza cu partenerii privati din exterior. Statul acuza compania Alstom, aparent sub presiunea FMI, ca are o marja de profit prea ridicata, de 30%. Acum statul vrea sa impuna Alstom un profit mai mic de 5-10%. Discutia asta de spre modul in care un stat poate impune un anumit profit partenerilor sai privati este una deosebit de provocatoare. Desi am vederi de stinga, si inteleg ca banii publici trebuie folositi in mod judicios, nu inteleg de ce statul nu a impus firmei franceze de la inceput o cota de profit, sau prin contract, un mecanism flexibil, in functie de evolutiile economice. Sa ii impingi acum afara pe francezi sub pretextul unui profit mare mi se pare ipocrit. Si mai ipocrit este sa singularizezi o firma atunci cind discuti despre profitul sau. Alte firme straine care au contract cu statul ce profit fac? Are statul o problema cu ele?

  Un alt exemplu este al firmei Colas, care a cistigat licitatia de constructie a unei portiuni de autostrada. Acum li se imputa de catre Ministerul Justitie tot felul de incalcari ale contractului, dar nu stim exact si care este motivatia partii franceze. Si nu poti sa nu te intrebi, cum a fost aleasa totusi aceasta companie de catre stat, daca este atit de neserioasa?

  Nu poti sa ignori din discutia asta factorul politic, si anume relatia tensionata dintre Romania si Franta, si ce pare a fi o totala si permanenta iritare a lui Sarcozy fata de Basescu (si probabil reciproca e valabila). Daca cu Franta, un aliat traditional avem asemenea relatii proaste, ce ne mai miram de relatia inexistenta cu Rusia, sau cu tarile vecine de la Est si Sud? Mostenirea lui Baconschi in domeniul relatiilor externe este ca acum ne putem ruga lui Dumnezeu pentru relatii mai bune. Sper ca ambasadele Romaniei organizeaza zilnic slujbe in acest sens.

  http://www.gandul.info/news/exclusiv-romania-teren-minat-pentru-firmele-franceze-metrorex-ar-putea-renunta-la-un-contract-de-239-milioane-de-euro-cu-francezii-de-la-alstom-8183364

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s