Sudanul de Sud – Pentru o independenta fara crize umanitare

5 gânduri despre “Sudanul de Sud – Pentru o independenta fara crize umanitare

 1. Epitaful Domniei Unui Cioclu (In Imagini Cu Legenda)

  Legenda:

  Agentia Erevan News a intrat in posesia testamentului d-lui Presedinte Basescu Traian, cat si a masurilor luate de acesta pentru ca ultimele lui dorinte sa-i fie aduse la indeplinire de bravul popor roman pe care incearca, si de cele mai multe ori reuseste, sa-l bage in pamant, la propriu. Mai sus este prezentat acest plan in imagini. Semnificatia acestora este urmatoarea:
  Dupa ce distinsa d-na Udrea a testat cu succes metoda strangerii din cur pentru a economisi bani sa-si plateasca datoria la BRD (Foto 1), mostenirea pe care d-l presedinte, din motive de depreciere a leului, a schimbat-o in moneda Botswanei si pe care o lasa prin testament poporului roman (foto 2), i-a fost data pilotului elicopterului cu care d-na Udrea pleaca in Elvetia pentru a-si depune economiile le banca, cu ordinul ca in timp ce-o ajuta pe d-na minstereasa sa urce in elicopter, sa i-o bage in pusculita expusa la vedere din cauza de curent elice elicopter, cu un adaos anatomic din partea pilotului, adaos care intamplator poarta numele monedei nationale a Boatswanei (Foto 3). Hartia de 50 de pula este insotita si de textul testamentului in care d-l presedinte specifica modul in care vor fi impartite cele 50 de unitati (pula) si anume, o unitate (pula) ii va fi data poporului roman in speranta ca il va ajuta sa-si plateasca uriasele imprumuturi contractate de d-l presedinte la FMI, Banca Mondiala etc si 49 de unitati (pula) vor fi folosite pentru ridicarea unei statui pe modelul (Foto 4) care va fi dispusa in fata Catedralei Neamului si care va purta pe placa urmatorul epitaf:
  “Cat vom fi noi Traienele, ca natiune si popor
  Nici ca vom uita de tine sau de draga-ti Nutzisor”

  A consemnat pentru Dvs.
  Vartan Varujan

  Nota autorului: pentru poze vizitati blogul autorului
  sa fiti iubiti
  marcus

 2. Ofevz.ro/detalii/stiri/marian-vanghelie-vrem-sa-l-aducem-pe-catalin-voicu-din-arest-la-senat-sa-voteze-933030.html
  Foarte bine,dar de ce a fost aruncat acolo?Nu era limpede ca magistratii se vor razbuna pe el?A ajuns sa ceara cu „te rog frumos mai adu-mi costita”.Unde mai e prezumtia de nevinovatie?
  Romania e stat de drept sau nu?

 3. Pingback: Atenţie parlamentari Români! « Popateapa's Blog

 4. Pingback: Regionalizarea României -jocul murdar al lui Băsescu pentru a scăpa de justiţia americană? « Popateapa's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s