Interviu Pro TV – Atena

Anunțuri

7 gânduri despre “Interviu Pro TV – Atena

 1. Buna interventia! De acord cu „shared responsibilities” pentru toate categoriile de cetateni care fac fata austeritatii si crizei, mai ales cei bogati, care au beneficiat enorm de relatiile cu statul pentru a prospera exponential.

 2. Dar se pare ca Grecia ramane totusi in impas… Iata un articol Mediafax in acest sens:
  http://www.mediafax.ro/economic/grecia-in-impas-investitorii-privati-nu-vor-sa-se-implice-in-programul-international-de-sustinere-8466966/
  Si e acolo un lucru ce mi se pare destul de ingrijorator si care ar putea sa afecteze destul de tare populatia:
  „Obiectivul este ca băncile, fondurile de pensii şi companiile de asigurări să contribuie cu circa 30 de miliarde de euro la programul total de circa 110 miliarde de euro , prin rostogolirea obligaţiunilor elene deţinute, atunci când ajung la maturitate.”
  Deci si fondurile de pensii, si companiile de asigurari… Suma este mare: 30 de miliarde de euro! Temerea mea e ca nu cumva sa se produca o pierdere de stabilitate a fondurilor de pensii si a companiilor de asigurari, data fiind si suma foarte mare, iar Grecia sa nu mai poata plati (cel putin temporar) pensiile cetatenilor… Pe de alta parte, este de observat ca e vorba si de banci. Sa fie vorba si de sucursalele lor din afara Greciei, caz in care ar putea fi afectata si Romania?
  Articolul mentioneaza ca:
  „”Nu ne aflăm chiar în faza iniţială, dar suntem pe aproape. Este destul de greu să îţi dai seama cum se va realiza implicarea sectorului privat dorită de germani”, a spun un oficial din zona euro.”
  Cum se va realiza implicarea sectorului privat? Depinde ce masuri va lua guvernul grec, insa mie mi se pare ca e mai mult o chestiune politica, decizia urmand a fi in consecinta. In general vorbind, sectorul privat e foarte greu de convins sa se implice cu bani pentru a sustine un plan de ajutorare ca urmare a datoriilor imense facute de stat… Vom vedea ce va fi. Pe de alta parte si acest sector privat, prin aceasta implicare cu bani, ar putea fi greu afectat din punct de vedere financiar, in urma unei asemenea decizii. Lucru ce ar putea avea consecinte nefaste asupra economiei elene.
  Impasul nu e depasit!

 3. Doamna Corina Cretu! Cel dintai lucru de care are nevoie Grecia ca si Romania (ca de-altfel toate tarile cu democratie clasica) este inlocuirea de urgenta a actualului cadru democratic, cu cel prezentat de mine presedintelui Basescu, si intregii clase politice romanesti!

  APEL, catre romanii patrioti, pentru inlocuirea actualului cadru democratic!

  Dragi compatrioti! Toti cei care doriti, ca voi si pentru copii vostri, sa traiti intr-o lume mai buna, TREBUIE sa stiti ca acest lucru nu se poate intampla in actualul cadru democratic, care permite minciuna, lacomia, hotia, nesimtitea, iresponsabilitatea, etc., in viata publica si politica romaneasca. De aceea, ganditi si sustineti, cu toata forta fiintei voastre, noul cadru democratic, care elimina toate tarele umane mentionate mai sus!
  Sa analizam defectele “palpabile” ale actualului cadru democratic, care ar dispare din viata sociala odata cu inlocuirea lui:
  1. Alegerile sunt transformate in farse, deoarece votul este bezmetic, pentru ca alegatorului nu i se ofera un criteriu OBIECTIV de formare a optiunii de vot! Aceasta situatie conduce la rezultate aberante, alegatorii fiind determinati, prin manipulare, sa voteze impotriva intereselor lor! Tot aceasta situatie antreneaza doua consecinte de neacceptat pentru cei rationali:
  A). Consuma resurse imense in campaniile electorale;
  B). Promisiunile electorale, si actiunile de captarea bunavointei electoratului, impovareaza insuportabil bugetele postelectorale (a se vedea cazul Greciei, dar nu numai).
  2. Actualul cadru democratic este un “sol” prielnic pentru minciuna, lacomie, hotie, nesimtire, iresponsabilitate, etc., deoarece nu contine niciun “insecticid” impotriva acestor “daunatori” sociali! Aceasta carenta a actualului cadru democratic exacerbeaza practicile de la punctul 1.

  In anul de gratie 2011, in Romania, exista un inlocuitor al actualului cadru democratic, care elimina deficientele acestuia! Caracteristica de farsa a alegerilor, este anulata de faptul ca alegatorilor li se ofera un criteriu OBIECTIV de formare a optiunii de vot, ceea ce duce la un vot politic, conform cu interesele alegatorului! Daca la conducerea Romaniei s-ar afla politicieni onesti si patrioti, imediat ce ar afla de existenta acestui nou cadru democratic, ar si purcede la analizarea si la implementarea lui! De ce ar face-o? Pentru ca acest nou cadru democratic ESTE BENEFIC Romaniei!

  Dar la conducerea Romaniei …..

  Cer scuze anticipat celor ce vor fi socati de de limbajul pe care il voi folosi la adresa presedintelui Romaniei, dar ii asigur ca acest limbaj este indreptatit 1000% de Scrisoarea Nr.16812/27-06-2011, care ii solicita presedintelui sa-si asume o ALEGERE fara echivoc, intre cele doua cadruri democratice, pana la 01-07-2011! Ii aminteam ca in caz contrar , ignorarea acestei solicitari il descalfica TOTAL, si il timite, pentru mine, pe ultima treapta a societatii! Deci, CU VOIA SA, imi este permis orice limbaj!

  Dar la conducerea Romaniei se afla politicieni iresponsabili (pot exista si exceptii, necunoscute mie!), nesimtiti si hoti, in frunte cu Traian Basescu, care, in loc sa fie interesat de imbunatatirea cadrului democratic din Romania, se ocupa prosteste de inveninarea atmosferei sociale si de iritarea tampeasca a marelui nostru vecin, Rusia! El este primul intre vinovatii fata de Romania si poporul roman, pentru ca nu este interest de prezentul si viitorul Romaniei! Lui i se alatura, in nesimtire si iresponsabilitate, conducerile tuturor partidelor politice, care au vadit acelasi dezinteres fata de prezentul si viitorul Romaniei, ca si Traian Basescu! In 03-05-2011 ii prezentam presedintelui Basescu, cu Scrisoarea Nr.11270, NOUL CADRU DEMOCRATIC, cu solicitarea de a ALEGE, dintre cele doua, pe cel mai benefic pentru Romania! In prima parte a lunii Mai am transmis acea Scrisoare tuturor conducerilor partidelor politice, cu aceeasi solicitare, ca si lui Basescu.
  Toti au dovedit acelasi dezinteres, aceeasi nesimtire, aceeasi tacere!
  M-am adresat apoi catorva “mari” jurnalisti privati: Cristoiu, Tuca, Ciutacu, Tiberiu Lovin, pentru ca ei sa ceara public celor nesimtiti, sa reactioneze in conformitate cu legea, daca Interesul National le este strain!
  Si acesti jurnalisti au vadit acelasi dezinteres, aceeasi nesimtire, aceeasi tacere!
  M-am adresat si unor Institutii media private, astfel: R.L., Ev.Zilei, Jurn.Nat., Realitatea TV, Antena 3, B1TV, 10TV, si OTV. La unison au vadit acelasi dezinteres, aceeasi nesimtire, aceeasi tacere!

  In data de 16-06-2011 m-am adresat, cu Scrisoarea Nr.13912, Televiziunii Romane, care trebuie sa sustina si sa promoveze Interesul National, si nu interesele hotilor, nesimtitilor si iresponsabililor politicieni romani, in frunte cu Traian Basescu, care, pentru a nu le fi afectate propriile interese, sau ale grupului lor, IGNORA solutiile care promoveaza Interesul National!
  Rog Conducerea TVR, sa nu admita in comprtamentul acestei Institutii publice, dezinteresul, nesimtirea si tacerea politcienilor, ale institutiilor media private indicate, sau ale “marilor” jurnalisti amintiti mai sus!
  Rog, de asemenea, pe toti cei care pot contribui la popularizarea si promovarea noului CADRU DEMOCRATIC, sa faca, pentru ei si copii lor, toate demersurile in acest sens!
  Toate materialele, ce trateaza noul cadru democratic, pot fi citite in comentarii postate la adresa http://dumitrurizoaica.blogspot.com/, astfel:
  — Scrisoarea Nr.11270/03-05-2011, in comentariile postate in data de 08-05-2011
  – ADRESARE catre cei ce pot contribui…, in comentariile postate in data de 10-06-2011; aici se gaseste ( in finalul comentariului al doilea) NOUL CADRU DEMOCRATIC, ABSOLUT NECESAR ROMANIEI!
  – Scrisoarea catre TVR (Nr.13912/16-06-2011), in comentariul postat in 25-06-2011
  – Scrisoarea Nr.16812/27-06-2011, in comentariul postat in data de 02-07-2011

  PS. Precizez ca textul Juramantului implicativ, ce intervine in noul cadru democratic, se poate negocia intre cei de buna credinta, pana este acceptabil tuturor celor ce doresc eliminarea din societate a minciunii, lacomiei, hotiei, nesimtirii, iresponsabilitatii, etc.

 4. Indiferent de ceea ce facem sau spunem, numai un razboi mai rezolva toate aceste probleme, unul generalizat, cara sa mai elibereze planeta de o parte din „balastul de sase milioane de graunte” care il trag la fund…

 5. Lua-v-ar Dracu, Ca Ne Ia, De Tampiti Ce Sunteti!

  Au fost necesari mai putin de 6 ani pentru ca pupinbasistii cu un IQ, cat de cat la limita mediocritatii, in frunte cu “‘telectualii” neamului reprezentati de alde conu’ Plesu &Cie, sa treaca de la sublimul “e dat dracului, animalul asta politic !” la grotescul “nu-l mai ia odata dracu’ pe animalul asta de Basescu “. De fapt cam tot ce se invarte in jurul chiombului este legat de originea satanica a acestuia. Si acest lucru se datoreaza originii acestuia consemnata in documentele gasite in timpul sapaturilor pentru Canalul Dunare-Marea Neagra, sapaturi facute la Basarabi, unde a fost gasita Geneza de Basarabi, Basescu, Cartea I, in care se precizeaza: “Dumnezeu l-a creat pe Om, i-a dat suflare de viata si l-a binecuvantat.
  Dracul, invidios pe Lucrarea Domnului, l-a creat pe Basescu, i-a tras o sticla de whisky in goarna si l-a “desemnat” sa-i conduca pe romani spre el.”
  Omenirea a cunoscut, pe parcursul ei istoric, etape in care anumite parti ale societatii sale au fost ostracizate, considerate nefrecventabile, scoase in afara circuitului valorilor sociale etc din motive diferite. Astfel au putut fi consemnati in istorie ciumatii, leprosii, ofticatii etc considerati periculosi datorita bolilor cu efecte letale pe care le puteau transmite sau paria societatii, constituita din latura delicvent-abjecta a acesteia, de care lumea normala se ferea ca de dracu’. Ori dracu’ vazand aceasta, pentru a indrepta o anumita stare de lucruri, dupa ce si-a imbatat bine creatia i-a incredintat lucrarea sa, de a crea o categorie, patura, clasa spuneti-i dvs. oricum, sociala care sa imbine atat ciumatii cat si paria societatii, categorie pe care s-o propulsesze la conducerea lumii normale, odata fiind indeplinit acest deziderat satanic, el putand sa-i dea cu tifla lui Dumnezeu si sa-i zica: “Mosule, vezi ca daca poti vrei, Addidas torsion!”. Lui Traian nu i-a trebuit mult, mai ales dupa ce dracu , in scarbosenia lui, pe modelul biblic, i-a luat un testicul si din el i-a fscut-o si i-a daruit-o pe Elena, fara sa mai parcurga etapa cu marul si cu sarpele, pentru ca, inspirat de treaba cu Cain si Abel, sa i-o traga fratelui “Petrica esti cel mai tare”, de sa nu se vada, drept in spate cu jungherul, dupa care a purces sa-i ia turma cu oitele Berceanu, Blaga, Videanu si s-o treaca sub comanda educational-politica a Elenei. Concomitent folsind coada lu’ tac’su Sarsaila, a bagat-o si intre liberali, de unde si-a tras izvor nesecat de comitatori de dracii, in frunte cu “draga Stolo”. Lucrarea fiind intregita, categoriile damnate reunite, au primit si nume PDL, Partidul Damnatilor Lubrefiati, in sensul ca membri acestui partid, au partea dorsal-anala-subcodata tot timpul unsa si apta pentru penetrarea bahica a chiombalaului. Ei bine, din acel moment, dracul ne-a luat pe noi romanii de rand, platitori de taxe si impozite si nu numai ca ne-a luat dar si-a batut joc de noi cum a vrut muschii lui. Geaba unii dintre noi am ridicat rugi cerului si Dumnezeirii sa ne scape de dracu’, geaba unii au marturisit ca au votat cu dracu’, si nu o data ci de doua ori, geaba ne-am turnat cenusa in cap facand penitenta si batand matanii, Dumnezeu, nu ca a uitat de noi, dar face si misto la o cafea cu Sfantu Petru, pe subiectul imbecilitatii noastre, comentariul cel mai des utilizat de Domnul in aprecierea situatiei respective fiind: “bey, cu dracu’ ati votat, dracu sa va ia!”
  Si iaca asa ramanem in gradina dracului, s-o asistam pe Lenuta cand taie panglici de inaugurare si apoi le imparte unei populatii tembelizate (apropo, n-am vazut in viata mea asa ceva, am inteles sa se calce romanii in picioare pentru aghiazma, pomeni electorale, promotii la bormasini si aparate de scos automat tampax-ul etc ,dar sa faci coada la panglicile taiate de Nutzy, nu credeam ca-mi va fi dat sa vad !), sa-l aplaudam pe boc pe motiv ca ne construieste capele mortuare, sa-l admiram pe basescu cum ne vorbeste in engleza despre “level of trai”, sau sa ne mandrim cu EBA cand ia cuvantul in Parlamentul European si vorbeste despre problemele politice din Madagascar.
  Lua-v-ar dracu, ca ne ia, de tampiti ce sunteti!

 6. AMINTIRI…POLITICE

  1. – Când aveam 16-17 ani, băi Emile, răsturnam munţii !
  – Acum ce-ţi doreşti, nea Traiane ?
  – Să am iarăsi 16-17 ani…
  – De ce ?
  – … Să-i reaşez cum au fost !

  2. – Când eram io de 18 ani, Leano, escaladam Everestul ! Ehei !
  – Acuşi, Traiane, abia de te mai caţeri pe muntele lui Venus…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s