Delegația Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, în SUA

Seria de reuniuni ale delegației Grupului Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European in SUA a debutat azi, la Washington, cu o intalnire extrem de interesanta cu Colin Powelll. Comandant al trupelor americane in primul razboi din Golf si secretar de stat intre 2001 si 2005, generalul Colin Powell este unul din cei mai avizati observatori ai evolutiilor globale si, totodata, un vechi si bun prieten al Romaniei. Am avut, impreuna cu colegii din delegatia europarlamentara socialista, o discutie foarte interesanta, axata in special pe cooperarea transatlantica in actualul cadru geopolitic.

In continuare, pana vineri, vom participa la Conferința pentru Dialogul Transatlantic si la o serie de intruniri, la Washington și la New York, privind ajutorul umanitar și pentru dezvoltare, eficientizarea colaborării între principalii donatori internaționali, relația UE-SUA-China în actualul context global, colaborarea cu FMI și Banca Mondială în vederea depășirii efectelor recesiunii. Maine, la Departamentul de Stat, voi discuta, in calitate de vicepresedinte al Comisiei pentru Dezvoltare din Parlamentul European, cu partenerii americani, despre rezultatele cooperării pentru ajutorarea populației din Haiti în urma devastatorului seism de anul trecut si despre modalitatile de intensificare a actiunilor comune, in conditiile dificultatilor impuse de criza economica si de dezastrele naturale tot mai distrugatoare.

Delegația europarlamentarilor socialiști va avea, în această săptămână, întâlniri si cu membri ai Congresului american, între care John Boehner, președintele Camerei Reprezentanților, cu reprezentanți la vârf ai Departamentului de Stat, precum și cu președintele Băncii Mondiale, Robert Zoellick, economistul șef al FMI, Olivier Blanchard, vicepreședintele Fundației Carnegie pentru Pacea Internațională, Marwan Muasher, președintele Institutului Național Democratic, Ken Wollack, secretarul general adjunct al ONU pentru egalitatea de gen, Michele Bachelet, președintele celei de-a 65-a sesiuni a Adunării Generale a ONU, Joseph Deiss, ambasadorii UE și Poloniei în SUA, reprezentanții permanenți ai UE, Afganistanului, Egiptului, Israelului și SUA la ONU.

În cadrul discuțiilor cu membrii Senatului și Camerei Reprezentanților, voi pleda – asa cum am facut de-a lungul ultimilor ani, cu prilejul tuturor reuniunilor inter-parlamentare transatlantice – în favoarea eliminării vizelor impuse românilor. Decizia de renunțare la obligativitatea vizelor pentru cetățenii români aparține Congresului american, după cum atenționa și ambasadorul SUA la București, dl Gitenstein, cu prilejul Zilei Independenței. Voi încerca, în cursul reuniunilor pe care le vom avea în această săptămână, la Washington si la New York, să conving partea americană că a venit timpul unei schimbări a politicii în materie de vize față de statele UE ai căror cetățeni sunt încă discriminați în mod nejustificat. Cred că e nevoie de o relansare a presiunilor în favoarea includerii tuturor țărilor Uniunii Europene în programul Visa Waiver, iar debutul președinției poloneze a UE constituie un moment favorabil în acest sens.

Reclame

9 gânduri despre “Delegația Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, în SUA

 1. Interesant ce va spune Dl. Boehner apropo de disputa pe care o are cu Presedintele Obama in legatura cu propunerea administratiei de reducere a deficitului bugetar cu 4000 de miliarde de dolari, in decurs de 10 ani. Inteleg ca planul ar majora taxele, spre nemultumirea republicanilor. Cu ce solutie vin republicanii? Mie nu mi-e clara treaba asta. Impresia mea (care poate fi gresita, desigur) este ca republicanii cauta sa obtina capital politic, in vederea alegerilor, tot criticandu-l pe Obama, dar fara sa aduca niste solutii viabile. Repet, poate ma insel. Dar, in acest caz, ce solutii au si daca aceste solutii sunt corecte. Christine Lagarde a spus ca daca SUA vor intra in default, consecintele vor fi nefaste pentru toata lumea. Recesiunea se va adanci pe plan mondial. De aceea numai critica nu e de ajuns.

 2. Urgenta Nr.1 pentru Romania nu este problema vizelor, ci aceeasi care trebuie sa fie pentru toate partidele de stanga, si anume inlocuirea actualului cadru democratic!

  APEL, catre romanii patrioti, pentru inlocuirea actualului cadru democratic!

  Dragi compatrioti! Toti cei care doriti, ca voi si pentru copii vostri, sa traiti intr-o lume mai buna, TREBUIE sa stiti ca acest lucru nu se poate intampla in actualul cadru democratic, care permite minciuna, lacomia, hotia, nesimtitea, iresponsabilitatea, etc., in viata publica si politica romaneasca. De aceea, ganditi si sustineti, cu toata forta fiintei voastre, noul cadru democratic, care elimina toate tarele umane mentionate mai sus!
  Sa analizam defectele “palpabile” ale actualului cadru democratic, care ar dispare din viata sociala odata cu inlocuirea lui:
  1. Alegerile sunt transformate in farse, deoarece votul este bezmetic, pentru ca alegatorului nu i se ofera un criteriu OBIECTIV de formare a optiunii de vot! Aceasta situatie conduce la rezultate aberante, alegatorii fiind determinati, prin manipulare, sa voteze impotriva intereselor lor! Tot aceasta situatie antreneaza doua consecinte de neacceptat pentru cei rationali:
  A). Consuma resurse imense in campaniile electorale;
  B). Promisiunile electorale, si actiunile de captarea bunavointei electoratului, impovareaza insuportabil bugetele postelectorale (a se vedea cazul Greciei, dar nu numai).
  2. Actualul cadru democratic este un “sol” prielnic pentru minciuna, lacomie, hotie, nesimtire, iresponsabilitate, etc., deoarece nu contine niciun “insecticid” impotriva acestor “daunatori” sociali! Aceasta carenta a actualului cadru democratic exacerbeaza practicile de la punctul 1.

  In anul de gratie 2011, in Romania, exista un inlocuitor al actualului cadru democratic, care elimina deficientele acestuia! Caracteristica de farsa a alegerilor, este anulata de faptul ca alegatorilor li se ofera un criteriu OBIECTIV de formare a optiunii de vot, ceea ce duce la un vot politic, conform cu interesele alegatorului! Daca la conducerea Romaniei s-ar afla politicieni onesti si patrioti, imediat ce ar afla de existenta acestui nou cadru democratic, ar si purcede la analizarea si la implementarea lui! De ce ar face-o? Pentru ca acest nou cadru democratic ESTE BENEFIC Romaniei!

  Dar la conducerea Romaniei …..

  Cer scuze anticipat celor ce vor fi socati de de limbajul pe care il voi folosi la adresa presedintelui Romaniei, dar ii asigur ca acest limbaj este indreptatit 1000% de Scrisoarea Nr.16812/27-06-2011, care ii solicita presedintelui sa-si asume o ALEGERE fara echivoc, intre cele doua cadruri democratice, pana la 01-07-2011! Ii aminteam ca in caz contrar , ignorarea acestei solicitari il descalfica TOTAL, si il timite, pentru mine, pe ultima treapta a societatii! Deci, CU VOIA SA, imi este permis orice limbaj!

  Dar la conducerea Romaniei se afla politicieni iresponsabili (pot exista si exceptii, necunoscute mie!), nesimtiti si hoti, in frunte cu Traian Basescu, care, in loc sa fie interesat de imbunatatirea cadrului democratic din Romania, se ocupa prosteste de inveninarea atmosferei sociale si de iritarea tampeasca a marelui nostru vecin, Rusia! El este primul intre vinovatii fata de Romania si poporul roman, pentru ca nu este interest de prezentul si viitorul Romaniei! Lui i se alatura, in nesimtire si iresponsabilitate, conducerile tuturor partidelor politice, care au vadit acelasi dezinteres fata de prezentul si viitorul Romaniei, ca si Traian Basescu! In 03-05-2011 ii prezentam presedintelui Basescu, cu Scrisoarea Nr.11270, NOUL CADRU DEMOCRATIC, cu solicitarea de a ALEGE, dintre cele doua, pe cel mai benefic pentru Romania! In prima parte a lunii Mai am transmis acea Scrisoare tuturor conducerilor partidelor politice, cu aceeasi solicitare, ca si lui Basescu.
  Toti au dovedit acelasi dezinteres, aceeasi nesimtire, aceeasi tacere!
  M-am adresat apoi catorva “mari” jurnalisti privati: Cristoiu, Tuca, Ciutacu, Tiberiu Lovin, pentru ca ei sa ceara public celor nesimtiti, sa reactioneze in conformitate cu legea, daca Interesul National le este strain!
  Si acesti jurnalisti au vadit acelasi dezinteres, aceeasi nesimtire, aceeasi tacere!
  M-am adresat si unor Institutii media private, astfel: R.L., Ev.Zilei, Jurn.Nat., Realitatea TV, Antena 3, B1TV, 10TV, si OTV. La unison au vadit acelasi dezinteres, aceeasi nesimtire, aceeasi tacere!

  In data de 16-06-2011 m-am adresat, cu Scrisoarea Nr.13912, Televiziunii Romane, care trebuie sa sustina si sa promoveze Interesul National, si nu interesele hotilor, nesimtitilor si iresponsabililor politicieni romani, in frunte cu Traian Basescu, care, pentru a nu le fi afectate propriile interese, sau ale grupului lor, IGNORA solutiile care promoveaza Interesul National!
  Rog Conducerea TVR, sa nu admita in comprtamentul acestei Institutii publice, dezinteresul, nesimtirea si tacerea politcienilor, ale institutiilor media private indicate, sau ale “marilor” jurnalisti amintiti mai sus!
  Rog, de asemenea, pe toti cei care pot contribui la popularizarea si promovarea noului CADRU DEMOCRATIC, sa faca, pentru ei si copii lor, toate demersurile in acest sens!
  Toate materialele, ce trateaza noul cadru democratic, pot fi citite in comentarii postate la adresa http://dumitrurizoaica.blogspot.com/, astfel:
  — Scrisoarea Nr.11270/03-05-2011, in comentariile postate in data de 08-05-2011
  – ADRESARE catre cei ce pot contribui…, in comentariile postate in data de 10-06-2011; aici se gaseste ( in finalul comentariului al doilea) NOUL CADRU DEMOCRATIC, ABSOLUT NECESAR ROMANIEI!
  – Scrisoarea catre TVR (Nr.13912/16-06-2011), in comentariul postat in 25-06-2011
  – Scrisoarea Nr.16812/27-06-2011, in comentariul postat in data de 02-07-2011

  PS. Precizez ca textul Juramantului implicativ, ce intervine in noul cadru democratic, se poate negocia intre cei de buna credinta, pana este acceptabil tuturor celor ce doresc eliminarea din societate a minciunii, lacomiei, hotiei, nesimtirii, iresponsabilitatii, etc.

 3. LAŞII din PD, GUBERNUL bă-SECU-Nutzi-boc se pitesc care pe unde pentru că sunt DISPERAŢI !! Papagalii, păcălicii de la putere, FUG DE RĂSPUNDERE !!

  1.

  Rata de absorbţie a fondurilor europene este dezastruoasă: 11-12% la 31 mai 2011.
  Prefinţările reprezintă peste 50% din raportările de plăţi făcute de instituţiile statului. Dacă eliminăm prefinanţările, dintr-o rată de absorbţie raportată la 11-12%, atunci rămânem cu un grad real de atragere a fondurilor europene mai mic de 5%.
  Conform datelor publice (ACIS), România a efectuat plăţi către beneficiari în valoare de puţin peste10 miliarde de RON, dintr-un total de peste 70 de miliarde alocate României în perioada 2007-2013. Din cele 10 miliarde de RON, 6,3 miliarde sunt constituite doar din prefinanţări, în timp ce doar mai puţin de 4 miliarde reprezintă efectiv absorbţie de fonduri europene.
  MDRT : – Plăți efectuate din fonduri UE: 21,50%. Adică, 3,5 miliarde Lei dintr-un total de cca 15 miliarde Lei alocate. Aparent, Elena Udrea stă mai bine, dar acest minister a aprobat proiecte cu mari hibe pentru care acum CE a blocat finanțarea și este chiar posibil să ceară banii înapoi. Gradul mai mare de absorbție este meritul administrațiilor locale, însă, din cauza greșelilor făcute de MDRT, există riscul ca CE să taie cel puțin 800 milioane de euro – care, momentan, sunt suspendați temporar. MDRT a încercat să pună aceste nereguli în spatele Consiliilor judeţene, când vina este a ANRMAP, care nu şi-a făcut treaba. E absurd să credem că, într-un stat controlat de sus până jos de PDL, neregulile în utilizarea fondurilor europene se găsesc tocmai la cei din opoziție.
  ALT exemplu :
  Ministerul Agriculturii – Plăți efectuate din fonduri UE: 19,9%; Adică, cca. 2 miliarde Euro dintr-un total de cca 10 miliarde Euro alocate. Acesta este procentul real de absorbție. Dar, profitând de lipsa de informații a oamenilor, cei din PDL spun că este vorba despre 26%. FALS.
  26% este procentul care include subvențiile pentru agricultură, dar acestea nu sunt relevante pentru gradul de absorbție din moment ce ele sunt date ORICUM de Uniunea Europeană.
  2.
  Prin HG nr. 649 din 22 iunie 2011 aproape 1.000 de primării din toate judeţele ţării au primit în total 124.199.000 lei, bani din Fondul de rezervă pus la dispoziţia Guvernului. Cei mai mulţi însă au mers la PDL, UDMR şi UNPR.
  Bugetul statului a devenit o pușculiță de partid. Banii nu sunt dați în funcție de priorități sau proiecte, ci exclusiv pe criterii politice.

  3.
  Emil Boc : ” până când la Antena nu se revine la profesionalism … ” – boul recunoaşte că cel puţin exista profesionalism la Antene…..
  Gubernul bă-SECU-Udrea-boc, se dă cubic şi lovit, sanchi di grija acelui FUN-eriu care e ofiţer sub acoperire, di fapt, pedelichelelor le-a interzis fata lu tanti Petruţa să mai apară la Antene, PUNCT.
  Pe ” doamna ” Udrea o deranjează altceva… ” doamna ” NU vrea întrebări incomode, ca par egzamplă :
  meciul lui BUTE
  ” Elena Udrea vorbeşte despre 4,5 milioane de telespectatori, în timp ce audienţa medie a fost de 2,5 milioane de telespectatori
  Dincolo de datele prezentate de Elena Udrea, rămâne de văzut ce criteriu va fi luat în calcul pentru plata banilor: minutul de aur sau audienţa medie? ”
  ! Conform unui sondaj IRES din ianuarie, Lucian Bute este, dintre toţi sportivii activi, cel mai bun promotor al imaginii României în străinătate ”. – recunoaşte duduia din dotarea securistului de la Anvers, va să zică şi fără mufa ei şi frunza-i de kkt, BUTE promovează imaginea României. Numai că japiţa vrea cu orice preţ să se promoveze, panarama, că nu-i deajuns că ne-a făcut dija ” imagine ” la CE, cretina, infractoarea !!
  BUTE ESTE UN CAMPION, ESTE UN PATRIOT ŞI FĂRĂ ” APORTUL ” duduii Nutzi, fata lui tanti Petruţa care decide decesul statului social împreună cu bă-SECU !
  Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, are doar unsprezece clase, conform legii învăţământului din România. – 2010 ( realitatea tv )
  2011 – NU e in stare sa prezinte acte doveditoare ! Limbricul !!

  Bine că a avut sânge-n instalaţie, să-mi fie scuzat, să scuipe icoanele din şcoli, acest Iudă!
  ANTENA 3 INSEAMNA MILIOANE DE TELESPECTATORI ! ” – MIRCEA BADEA
  ” CAND TU, MARELE PARTID DE GUVERNAMANT SPUI CA NU TE INTERESEAZA SA RASPUNZI LA INTREBARI…. CARE INTERESEAZA MILIOANELE DE ROMANI CARE SE REGASESC IN ANTENE… ” – CORECT !!

  În concluzie :
  PEDELICHELELE N-AU RĂSPUNS ROMÂNILOR LA MII DE ÎNTREBĂRI , EI, TICĂLOŞII CARE AR TREBUI SĂ RĂSPUNDĂ PENAL !! PD, pardon, bă-SECU, capo di tutti capi, are de răspuns :
  http://sfinx777.wordpress.com/2009/11/13/bulgarele-lui-traian-a-fi-sau-a-nu-fi-%E2%80%A6-presedinte/
  PD=TRĂDĂTORI DE NEAM ŞI ŢARĂ, PUNCT.

 4. Ceea ce nu se spune niciodată, şi ar fi interesant de ştiut, este de ce anume SUA nu doreşte retragerea vizelor? Poate că motivaţia lor reală este una importantă. Bănuiesc că nu este vorba de „problema terorismului”, motivaţie devenită o acoperire pentru tot ce nu convine.

 5. Hai, Elena, Nu Fi Trista!

  In sfarsit s-a intamplat!
  Singurul post de televiziune care mai tine in lupta bastionul antibasescu, respectiv postul Antena 3, a scapat de prezenta zilnica, mai mult decat penibila si paguboasa, a reprezentantilor portocalii care infestau cu prestatia lor puturoasa emisiunile acestui post de televiziune.
  Culmea este ca acest bine, facut sutelor de mii de fani ai postului, post vanat cu o asiduitate de-a dreptul patologica de slugoii basescului de la CNA, n-a fost dictat de politica editoriala a acestuia, ci de saltimbancii portocalii, care au percutat probabil la ordinul dat de plescoită ca urmarea a afrontului grav adus de Antena 3 susnumitei, prin difuzarea momentului cand aceasta a fost huiduita cu mult patos si infocare de cei peste zece mii de spectatori prezenti la gala de box in care Bute si-a reconfirmat clasa mondiala.
  Pe zi ce trece dobitocii de pedelisti, in frunte cu alde Udrea si Boc, intaresc prin atitudinea lor convingerea ca au dat in sindromul dragostei poporului pentru conducatorii iubiti, sindrom care i-a dus pe Nicolae si pe Elena exact in fata zidului de la Targoviste. Altfel nu se explica cum de tantela blonda nu si-a luat masuri de protectie in sensul de a-i da ordin balaoachesului de Obreja, cu care s-a infruptat din borcanul cu dulceata celor doua milioane de Euro, de a nu genera prin “multumirile aduse de Bute madamei ministru” momentul de maxima penibilitate de la afarsitul meciului.
  Oare, idiotii astia chiar se asteptau ca spectatorii, la auzul numelui Elena, sa incepa sa aplaude si sa ovationeze?
  Hai sa fim seriosi, daca atunci cand imparte bucatele de panglici inaugurale se mai gasesc cativa manelisti indobitociti, care sa puna botu’ la carpele respective, apai intr-o sala populata cu peste zee mii de suflete in care singurul control care s-ar putea contabiliza este cel al instinctului de supravietuire al romanilor, supravietuire atacata la greu de prezente ca a “ibovnicesei” prezidentiale, singura reactie normala la auzul acestui nume consta in fluierat, huiduit si cu putin noroc flegmat in directia odioasei.
  Asa ca Antena 3 poate multumi cerului ca a scapat de handicapatii actionati cu cipuri si-si poate delecta in continuare fanii cu emisiunile sale de exceptie.
  Eu, personal, cel mai mult regret absenta sine die, chit ca nu-i portocaliu ci izmenar, a lui Nicolicea de la aceste emisiuni, acest Hoara ajuns la senectutea imbecilitatii.

  Hai, Elena, Nu Fi Trista!

  Apuncand-o mancarimea pe tantela cu turismu’,
  Vrut-a cu tot dinadinsu’ sa-si clameze altruismu’
  Si in gala-n care Bute l-a facut KO pe gal,
  Cioara blonda si cam hoata a pus-o de-un recital.

  Numai ca, sa vezi dracie, in loc de-a primi urale,
  Coana Leana, plescoita, fu facuta de fecale,
  Zece mii de voci deodata intr-un cor s-au reunit,
  Si la unison, cu-obida, pe madam-au huiduit.

  Jigarita, dezumflata, starleta de trei parale,
  Si-a varsat amar de fiere, in spiciuri emotionale,
  Reprosand celor din sala care-au fluierat la greu,
  Ca nu stiu a recunoaste fapta ei de Dumnezeu.

  Ba mai mult, de suparare, a dat ordin de boicot
  Dirijat catre Antene pe care le doare-n cot.
  Ca Lenuta si-a sa gasca de golani si derbedei
  Renuntat-au la tirade, discursuri de farisei.

 6. BORELEYADA MAI TARE CA ŢIGANIADA

  Intrat cu toată lâna în Apele Române,
  berbecul Laslo « de nea » la faţă, ca cadâne,
  « ude mere » înghite, cu greu precum găluşca ;
  « ce-ar da şi »-o fudulie, lui cuscra sa Iluşca…

  măi Borbeley, bre Laszlo, prea tare puţi a pâci
  pe cinstea mea de dac, aş vrea s-o iei în gâlci…

  Notă : E născut în zodia Berbecului (26.03.1954).

 7. DEMOCRAŢIA DEPĂŞEŞTE ROMÂNIA

  Prin octombrie 2011 soneria de la domiciliul nostru din Bucureşti este acţionată de către recenzorul de persoane şi imobile, primit în bucătărie de soţia mea, care îi declară în fals, precum ne-am înţeles, că : eu mă aflu de 10 ani la copiii căsătoriţi în Canada, de unde s-a reântors recent pentru câteva zile (să valorifice miile de sticle goale din sufrageria păsărilor, cu banii încasaţi urmând să deschidă, în Arctica, o fermă de papagali portocalii ouători). A mai declarat şi locuinţa cu spaţiu excedentar din Bucureşti, compusă din 7 camere, lăcătuită şi cu sistemele de încălzire şi apă, blindate, lăsată în paza administratorului de bloc contra 100 lei/lună – recunoştinţă.L-a servit cu o cafea bună făcută în prezenţa sa, pe recenzorul extrem de amabil…şi gata !
  …………………………………………………………………………………………………………………………….
  La cîteva zile după alegerile din 2012, am solicitat Biroului Central Electoral din Bucureşti să ne confirme, mie şi soţiei, prezenţa noastră pe fişele celor care au votat electronic în Canada, ceea ce s-a confirmat « cinstit » la poziţiile 1.111.111 şi 1.111.112 din listele Ambasadei României de la Montreal.
  Separat ne-am procurat o copie legalizată de pe lista votanţilor de la secţia 199 bis din Bucureşti unde votaserăm pe bază de buletin şi semnătură în urmă cu ceva zile – la diferenţă de fus orar de voturile exprimate electronic în Canada.
  Aceste documente eliberate de organele româneşti le-am anexat cererilor noastre făcute la Secţia de Poliţie 111 din capitală pentru a ni se întocmi dosarele de infractori, care au fost, cu respect, acceptate de către organe…
  Acum când vă scriu, eu şi soţia mea suntem în faza de recurs nesolicitat asupra condamnării la 3 ani cu suspendare pentru exprimare dublă a votului cetăţenesc, concomitent, în Bucureşti şi Montreal, fiind felicitaţi personal, pentru simţul civic, de domnii Boc-reales Premier după alegerile câştigate de pdl, şi Băsescu-Preşedinte pe viaţă confom noii Constituţii a Rromâniei eterne.
  Amândoi am fost angajaţi la Preşedinţie, cu statut de cumularzi, Biroul de sesizări nesesizate ale oamenilor muncii neracolaţi.
  Democraţia şi spiritul civic au învins definitiv în Republica România !

  PS1 : Domnule Jon*, te vom iubi în veci…dar nici o secundă peste.
  PS2 : Între timp noi am trecut de la ortodocşi la penticostali şi strângem fonduri pentru revenirea în ţară a românilor din Arctica, prin firma proprie Criogenia salvează România.
  PS3 : Doamna Helena Urdea, pe motive de vârstă a cedat sarcinile de ţiitoare prezidenţială, nepoatei noastre înfiată, în vîrstă de 18 ani, din Sudanul chinanizat.
  PS4 : Rodica (C)ulcer ar fi declarat la tvr 7 că Jon* a decedat subit în distileria de whisky a Cotrocenilor, şi că nu e nici o pagubă ! pe melodia « Se-ntorc vapoarele » interpretată de artista pensionarilor – Roberta Anastase, gravidă în 9 luni şi 3 săptămâni cu un eunuc boşiman din sistem.
  PS6 : Domnul Bakonski a fost castrat ( i s-au extirpat amigdalele) după un jacuzzi rece.
  PS7 : Adrian Năstase încă mai plânge a PRO-S.T. după prezidenţialele din 2004.
  ………………………………………………………………………………………………………………………………
  PSn : Fraţicilor, dacă nu votaţi USL 80% în 2012, veţi trage pielea spre abdomen !!! Uite…aşa.

  Jon*- Javra Ordinară Naţională

 8. Ia La Zboru’ Cu Noroace, Dai Un Ban, Da’ Stii Ca Face!

  Sereiu’ lu’ chiombila a primit vesti din Afgan
  Cum ca teroristi, o droaie, au pus ochii pe golan.
  Si cum din varii motive la el nu pot sa ajunga
  S-au gandit sa il raneasca, razbunandu-se pe sluga.

  Asa ca, porniti pe rele, l-au luat in vizor pe Boc,
  Pe care vor sa-l rapeasca, daca au putin noroc.
  Boc insa, ascuns e bine, cand se deplaseaza-n public,
  A-l gasi prin buzunare este-un exercitiu sadic.

  Nu poti folosi bazuca avand tinta-n buzunare,
  Astfel incat teroristu’ de alt plan nevoie are.
  Mai nou, ii vaneaza neamu’, cu copii si cu purcel,
  Declansand total vendetta pe omu’ lu’ Traienel.

  SRI, insa, nu doarme si spre pacea lu’ Milica
  Ii plimba pe sus tot neamu’, in elicopter, nenica.
  Multumit e nanobocu de-asa paza intarita
  Pe care-o plateste cash dintr-o leafa ciomuita.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s