Senatorul PDL Iulian Urban atacă valorile fondatoare ale UE şi valorile general-umane

          Am luat cunoştinţă cu indignare de afirmațiile senatorului PDL Iulian Urban, care atribuie vina masacrului de la Oslo Uniunii Europene şi liderilor ei, pentru că au promovat multiculturalismul și nu s-au opus ”colonizării musulmane”. Este un semn de iresponsabilitate și, din păcate, nu este prima oară când reprezentanți ai PDL îşi arată admiraţia faţă de extrema dreaptă. Nu este nici primul exemplu de atac rasist şi xenofob din partea aceluiaşi partid.

         Reamintesc că PDL este acum responsabil de politica externă a României. Nu am văzut un singur gest de compasiune din partea preşedintelui Traian Băsescu şi a premierului Emil Boc faţă de o naţiune în doliu. Ei sunt „de dreapta” şi tăcerea lor probabil spune că victimele acelui act scelerat îşi merită soarta, pentru că erau „de stânga”.

         Iulian Urban atacă nu doar valorile fondatoare ale Uniunii Europene, ci şi valorile general-umane. El nu a înţeles nimic din ceea ce se întâmplă în Europa, o Europă care nu a fost şi nu trebuie să ajungă pe mâna extremiştilor de dreapta. Politicile de stânga au permis păstrarea păcii sociale şi integrarea imigranţilor.

         Europa are nevoie de imigranţi, din multiple motive. Integrarea lor a decurs normal până în momentul în care politicieni iresponsabili, precum domnul Urban, au folosit acest subiect pentru a atrage voturi. Imigrantul a devenit ţap ispăşitor pentru neputinţa guvernelor de a rezolva problemele cetăţenilor. Multiculturalismul nu este mort. Moarte sunt sufletele celor care, ca Urban, resping diferenţa şi visează la puritate rasială.

         Este o ruşine că există un reprezentant al poporului român care poate gândi astfel. De altminteri domul Urban a propus reintroducerea pedepsei cu moartea. Ce mai urmează? Interzicerea religiei musulmane? Expulzarea azilanţilor? Creştinarea cu forţa a tuturor celor de alte confesiuni? Şi ne mirăm de ce Românie este izolată în sânul UE?

         Solicit o reacţie fermă şi publică din partea PDL faţă de aceste poziţii iresponsabile şi extremiste.

Reclame

50 de gânduri despre “Senatorul PDL Iulian Urban atacă valorile fondatoare ale UE şi valorile general-umane

 1. Lovitura sub centura pentru USL( Nastase se zgarie pe ochi)-

  Preţul de construcţie a autostrăzii Braşov-Borş a fost redus de la 20 de milioane de euro pe kilometru la mai puţin de jumătate, în urma unor negocieri între autorităţi şi Bechtel, constructorul urmând să reia lucrările la toamnă, după ce va primi o parte din sumele datorate de stat, potrivit ProTV.

  Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/pretul-pe-km-la-autostrada-transilvania-a-scazut-la-jumatate-dupa-negocieri-cu-bechtel_857089.html#ixzz1TPFb09mK

  Tips : Daca nu va place pretul votati USL si va reveni la fel.

 2. Crinule Si Bade Ponta, Desteptarea!

  Va veni si timpul nostru, timp de Domnul rostuit,
  Cand din tronu-i si in suturi il vom da jos pe bandit
  Si-mpreuna cu uratu’, chiomb, betiv si derbedeu
  Om da jos si camarila, ce ne fura ultim leu.

  I-om trimite dupa gratii, la loc sigur cu zabrele,
  Pentru ca in penitenta de pacate sa se spele.
  Ne-au furat nenorocitii mizer bot de mamaliga
  In borcanul cu dulceata reusit-au sa se-nfiga.

  Cu un precedent in spate, umbla din nou cu momeala
  Si vor voturi pe pomana, fiindca le-a tinut vrajeala.
  Sunt prezenti cu fofarlica si in loc de spor la pensii
  Infiinteaza-economate, material doar de impresii.

  Vor din nou sa fraiereasca cu malai si cu faina
  Pe-amaratii multi la numar, ajunsi sclavii lu’ Bashina.
  Si cu furt masiv de voturi fara frica la alegeri
  C-un procent sa se aleaga si pentru ca se cred jmecheri.

  Crinule si bade Ponta, sariti nene cu atacu’,
  Ca privind doar in sondaje, iar ne ia la anu’ dracu’.
  La malai si la faina, cereti tevea mai mic,
  Nu pomana izmenara, lungind drumul catre dric.

 3. Eu am înţeles altceva din ceea ce spune domnul Urban.

  Şi am înţeles altceva pentru că revine cu un al doilea articol:
  http://www.urbaniulian.ro/2011/07/28/suspect-cu-doua-zile-inainte-de-atentat-fortele-swat-norway-au-facut-exercitii-anti-tero-pe-insula-utoya/

  Anume am înţeles că acel domn a fost lăsat să facă ceea ce a făcut pentru ca statul să vină apoi cu măsuri antiteroriste. În acest caz am putea vorbi deja despre un scenariu de tip 9/11 răspândit la nivelul lumii occidentale pentru a permite statului să implementeze măsuri anti-democratice. Poate că toate atentatele acestea din întreaga lume au fost lăsate să se întâmple cu acest scop… La noi a fost răpirea ziariştilor suspectată că ar fi comandată chiar din zona CSAT… Apoi modalitatea cum singurul terorist al României s-a făcut nevăzut… multe semne se întrebare.

  În acest înţeles, domnul Urban nu atacă valorile uniunii, ci oligarhia concepută odată cu Noua Ordine Mondială la butoanele căruia UE reacţionează atât de bine şi subordonat.

  Or poate că domnul Urban nu vrea să ne atragă atenţia discret asupra acestor lucruri şi atunci are o reacţie, din poziţia de senator, precum precupeţul în piaţă, adică vorbeşte fără nici o responsabilitate.

 4. Pe bă-SECU, never-ever NU îl recunosc de preşedinte, pentru că NU a fost ales ci, S-A ALES. Aşişderea Frunzesky! Ăsta, Frunzăverde, prezidel al Mafiei PD din Caraş-Severino, cel despre care toarăşu Ionesie Ghirghioni spune că ” nimic nu mişcă în judeţ fără să ştie preşedintele… ”, nu admite că EXISTĂ oameni care NU fac sluş la uşa lui, care NU i se închină, pe care oricât îi ameninţă prin diverse trompete, oricât le şicanează familiile, NU îi poate ucide decât o dată. Şi se va ridica altul ! Mereu se va ridica cineva , că NU-s nici ticăloşii nemuritori cum şi-ar dori şi vor plăti copiii şi nepoţii lor PĂCATELE la care se tooot dedau cu nesimţire!
  EXISTĂM PENTRU CĂ REZISTĂM !
  Şi rezistăm de ani buni, noi, OAMENII SIMPLI, ” prostimea ”, ” pulimea ”, cum ne numiţi voi ” întunecaţii ”, noi cei care ne ridicăm şi indignăm şi ne opunem hoţiilor, infractorilor, baronilor locali, imposturii!

  a) Că-i doare-n ” păşuni ” de soarta crescătorilor de animale pe de-alde Ţunea, Ghiorghioni, Frunzăverde, ştie tăt natul din Banatul Montan. La nivel naţional, se dau cubici, capetele pătrate şi atât de des afumate… De alcool. Cică lumile e proaste, în Caraş-Severino nu s-a pomenit de anchete şi investigaţii jurnalistice că-i alinie ” ayatollahul ” pe toţi. Chestie cu care dumneamea NU e deacord , punct. ( … )
  b) ” În loc să folosească banii de la UE, conducătorii judeţului, bagă mâna adânc în buzunarul cetăţeanului. 30 de milioane de euro le-a pus la dispoziţie Uniunea Europeană liderilor judeţeni din Caraş-Severin pentru realizarea unui sistem integrat de colectare a deşeurilor şi realizarea unui deponeu unic. Cât au cheltuit din ei din anul 2007 şi până în 2011? Nici un euro!!! ( … ) ” ( … )
  c) De ce se încăpăţânează tovarăşul Sorin-LACHE Frunzăverde să o menţină în funcţie pe această Ana Vasile ? De ani buni îl tot întreb, NU răspunde, NU are argumente, motive serioase iar nenorocirile care se petrec la DGASPC CS continuă. Pacă pentru a întări şi demonstra… CUMPLIT e că plătesc copiii, victimele nepăsării unor monştri care NU pot fi numiţi oameni şi care SUNT MAI VINOVAŢI DECÂT PEDOFILII. Sunt complici şi NU fac nimic CA SĂ PREVINĂ şi pentru ca să NU se mai întâmple. (…)

  PD-L e în campanie electorală. Campania agresivă a PD-L Caraş-Severino a demarat mai ales pe la Adunările Penticostalilor , ca par egzamplă în plaţurile câtorva fini ai ” ayatollahului ”! Frunzăverde Sorin-LACHE, Naşu cu suta de Fini, unşi în funcţii, Lojă, chestii.. ” Fraţii ” Penticostali operează mai ales în mediul rural unde lacheii finilor ” ayatollahului ” tună şi fulgeră cum că ” domnul băsescu trebuie să rămână, aşa o zis domnu Frunzăverde, nu trebuie să vină la putere fanarioţii… ”
  I-auzi, ” fanarioţii ” !! Dacă vă zisăi că pedelichelele sunt pline de ” idei ”, deci, IDIOŢI..
  NU AM INTELES DE CE DACA AM * nesimtirea * SA SPUN LUCRURILORPE NUME, PRONUNTAND NUMELE * AYATOLLAHULUI * FRUNZAVERDE SORIN-LACHE, CICA ACEASTA AR DAUNA IMAGINII…. PSD ( ??!!!!! )….
  http://sfinx777.wordpress.com/2011/07/29/%E2%80%9D-potentii-%E2%80%9D-din-famiglia-pd-caras-severino-au-zis-mucles-raspuns-niet-punct/

 5. PD-L e în campanie electorală. Campania agresivă a PD-L Caraş-Severino a demarat mai ales pe la Adunările Penticostalilor , ca par egzamplă în plaţurile câtorva fini ai ” ayatollahului ”! Frunzăverde Sorin-LACHE, Naşu cu suta de Fini, unşi în funcţii, Lojă, chestii.. ” Fraţii ” Penticostali operează mai ales în mediul rural unde lacheii finilor ” ayatollahului ” tună şi fulgeră cum că ” domnul băsescu trebuie să rămână, aşa o zis domnu Frunzăverde, nu trebuie să vină la putere fanarioţii… ”
  I-auzi, ” fanarioţii ” !! Dacă vă zisăi că pedelichelele sunt pline de ” idei ”, deci, IDIOŢI..
  NU AM INTELES DE CE DACA AM * nesimtirea * SA SPUN LUCRURILOR PE NUME, PRONUNTAND NUMELE * AYATOLLAHULUI * FRUNZAVERDE SORIN-LACHE, CICA ACEASTA AR DAUNA IMAGINII…. PSD ( ??!!!!! )….
  http://sfinx777.wordpress.com/2011/07/29/%E2%80%9D-potentii-%E2%80%9D-din-famiglia-pd-caras-severino-au-zis-mucles-raspuns-niet-punct/

 6. De La Polimerizare La Romania Under Basescu

  Am trait s-o vad si p-asta. La un inventar sumar se pare ca doar p-asta n-o comisese inca chiombila, publicarea de literatura omagiala in strainatate, pentru a o concura pe academician doctor inginer de renume mondial Elena Ceausescu, in publicarea de macularatura, pe banii romanilor, in strainatate. Cel putin in cazul prea-impuscatei cartile respective tot erau bune la ceva, ele erau scrise de specialisti in domeniul chimiei si pentru cei interesati de subiect sr fi fost totuşi utile. Dar, maculatura scrisa de politrucul comunist Tismaneanu, pe hartie de buna calitate, nici macar la toaleta n-o poti folosi, fiind daunatoare sanatatii si igienei organului anatomic respectiv. Ah, si ar mai fi ceva ce inca nu a facut si ar putea s-o faca acum, mai ales dupa inaugurarea noului stadion national. Spectacole omagiale avand ca protagonisti pe soimii si pionierii patriei. Numai ca pentru asta a cam trecut timpul. Daca n-a profitat de momentul cand pe post de maimuta cu pozaru’ impartea autografe pe bacnote de un dolar, acum individul “se risca” in sensul ca in loc de aplauze ar putea fi tratat cu “iesi afara javra ordinara” si batut cu oua stricate in cap pe modelul boc & Tac’su.
  Dar sa revenim la carte. Mult mai la obiect si conform cu realitatea era un ca, in loc de Romania sub Basescu, panarama de Tismaneanu sa-si intituleze opera Elena Udrea sub Basescu sau invers Basecu sub Elena Udrea, ambele pozitii reflectand fidel situatia din tara. Numai ca in megalomania lui paranoica, probabil ca ipochimenul chiomb si urat ca sapte magari se compara pe sine cu Mihai Viteazu, iar pe cronicarul comunist al curtii ak Volodea Tismaneanu cu Nicolae Balcescu, asa ca in mintea lor bolnava merge o paralela intre “Romanii supt Mihai Voivod Viteazul” si “Romania sub Basescu”.
  Dar asta doar in mintea lor atinsa vizibil de nebunie, deoarece la starea in care ne-a adus “despotu’ luminat” Traienel cel had si chel, mult mai potrivit ar fi Romania sub cele mai scazute standarde ale nivelului de trai din toate timpurile si din toate regimurile politice.
  Stau si imi imaginez cum se inghesuie americanii la librariile din tarisoara lor, cu optzeci de dolari in dinti, pentru a-si procura “best seller-ul” secolului “Romania under Basescu”, vrand musai sa afle “who the fuck is Basescu and where the fuck is this Romania”. Ca la asta ar putea fi buna, la o adica, nenorocirea respectiva publicata pe banii amaratilor de contribuabili romani.
  Sincer sa fiu, nu publicarea acestei carti ma ingrijoreaza, ci faptul ca nebunu’ dracului, dupa acest prim eveniment editorial, s-ar putea sa creada ca a dat lovitura si sa ne trezim cu o avalansa de lucrari de acest gen marca Tismaneanu, “ala mic de ne umfla banu’”, in care sa fie prezentata personalitatea paranoicului in toata splendoarea sa. In aceasta situatie vom avea parte de tiluri gen “Securistul nostru Basescu mai tare decat KGB-istu’ lor, Vladimir Putin”, “O noua palma Basista pe obrazul lui Sarkozy”, “Basescu voda si Mos Ion Roata”, “Basescu Trece Prutul” etc.
  Asta e si asa ne trebuie, tara arde si chiombu isi maseaza si parfumeaza chelia in frizeriile americane!

 7. Coana Nutzy, Ce-ti Facura ?

  De o vreme Nutzy-a noastra vrea servita numai sus
  Cand da cu taiatu’-n panglici la cate f-un nou produs.
  Din gondole-n telescaun, din troica-n helicopter
  Plescoita se viseaza cat mai sus stapana-n cer.

  N-o mai satisface Zeus in pent house de Olimp
  Ea in Rai s-ar vrea regina si nemuritoare-n timp.
  Tot ce ei ii pica bine si-o apropie de tel
  Este incercat de Nutza cu alai si cu mult zel.

  Cea mai noua incercare o facu cu etajatu’
  Cand iesi prin capitala sefa cu inauguratu’.
  La asa chemare sfanta catre Rai si catre cer
  Maine-o vom vedea pe Nutzy calare pe Traienel.

  Insa-n drumul ei spre Eden, sfintii-i pusera o frana
  Pe sestache-n graba mare i-au luat diploma din mana.
  Dupa ce cu zarva multa si sonor dat foarte tare
  In Vulcan, o preasfintira, cetateana de onoare.

 8. PD-L e în campanie electorală. Campania agresivă a PD-L Caraş-Severino a demarat mai ales pe la Adunările Penticostalilor , ca par egzamplă în plaţurile câtorva fini ai ” ayatollahului ”! Frunzăverde Sorin-LACHE, Naşu cu suta de Fini, unşi în funcţii, Lojă, chestii.. ” Fraţii ” Penticostali operează mai ales în mediul rural unde lacheii finilor ” ayatollahului ” tună şi fulgeră cum că ” domnul băsescu trebuie să rămână, aşa o zis domnu Frunzăverde, nu trebuie să vină la putere fanarioţii… ”
  I-auzi, ” fanarioţii ” !! Dacă vă zisăi că pedelichelele sunt pline de ” idei ”, deci, IDIOŢI..
  NU AM INTELES DE CE DACA AM * nesimtirea * SA SPUN LUCRURILOR PE NUME, PRONUNTAND NUMELE * AYATOLLAHULUI * FRUNZAVERDE SORIN-LACHE, CICA ACEASTA AR DAUNA IMAGINII…. PSD ( ??!!!!! )….
  http://sfinx777.wordpress.com/2011/07/29/%E2%80%9D-potentii-%E2%80%9D-din-famiglia-pd-caras-severino-au-zis-mucles-raspuns-niet-punct/

 9. Dreapta politica ataca multiculturalismul, deoarece acesta nu se afla printre valorile sale. Dar, dupa parerea mea, este o greseala o astfel de atitudine, mai ales acum.
  „Imigrantul a devenit ţap ispăşitor pentru neputinţa guvernelor de a rezolva problemele cetăţenilor. Multiculturalismul nu este mort. Moarte sunt sufletele celor care, ca Urban, resping diferenţa şi visează la puritate rasială.”
  Eu as spune ca, mai grav, este neputinta dreptei de a rezolva prin Neoliberalism problemele legate de criza economica actuala. Iar in acest context au nevoie de tapi ispasitori, pentru ca cine plateste pana la urma? In acest fel se pot intelege si declaratiile lui Nicolas Sarkozy, Angela Merkel si David Cameron, si anume ca „multiculturalismul e un esec”. De fapt un esec a fost Neoliberalismul care a condus la aceasta criza economica si financiara, care, din pacate, se prelungeste si care, evident, bulverseaza societatile occidentale. Ganditi-va la declaratia contrastanta a Angelei Merkel care spunea ca Germania are nevoie, in continuare, de imigranti pentru a putea sustine cresterea economica, desi ies pe banda someri germani. Atunci se poate pune problema: multiculturalismul este un esec sau politicile dreptei nu sunt cele mai bune, cele mai adecvate, in special in aceasta perioada de criza? Or, dupa cat se vede, criza aceasta nu a trecut inca…

 10. Disperare, Numele Lu’ Tac-tu E Basescu, Iar A Lu’ Ma-ta Cartarescu !

  Dom’le ce-i a lu ‘telectualii lu’ chiombila, acesti neopaturici travestiti in scriitorasi ai neamului, ale caror lucrari necesita la f’o sapte ani pentru a fi citite de minti sclipitoare ca ale basescului, e a lor, dom’le! Oamenii astia ie loiali uratului pana in panzele albe si pentru tinicheaua primita sunt in stare sa fie ingropati de vii langa stapanu’ lor, langa sotii, concubine, cai, caini si arme, pe modelul tribal al comunei primitive si antichitatii.
  Daca singura modalitate de lupta, pe care Boc, precum copii batuti cu oua in cap, a gasit-o de buna impotriva aliantei USL, este aceea de a schimonosi denumirea formatiunii politice care le da frisoane portocaliilor si care va tocmi soborul de preoti ce le va canta “Vesnica Pomenire” dupa alegerile parlamentare de anul viitor, Cartarescu, acest scriitor-gazetar si gazetar-scriitor de curte al Basescului, care fie vorba intre noi habar nu are cu ce se mananca politica, mai ia un ban in plus de la Oficiosu’ si se apuca sa scrie editoriale de rad si curcile aviare unguresti cu tartita, de viziunile sale politice.
  Dupa ce chiombu’ l-a fragezit bine, in arest pe Patriciu si l-a adus la stadiu de leguma, vine dom’ Mircea, tare din urma, si-i sufla Patriciului in partea dorsala in ideea revigorarii sale politice intr-atat de mult, incat acesta sa poata fi in stare sa sparga alianta USL si, cu aripa liberala a acestei formatiuni politice, sa scoale din cenusa defuncta alianta DA, care si-a trait traiu’ si-a mancat malaiu’ pe esafodul aranjamentului politic dintre PNL si PSD. Halal analist politic platit din bani portocalii!
  Saracu’ Patriciu, lasand la o parte ca nu-l mai asculta nici dracu in PNL, doar la gandul la ce prostii a inceput sa debiteze atunci cand chipurile da interviuri si ne putem da seama ca omu’, din punct de vedere politic, nu numai ca este terminat ci are nevoie urgenta de tratament psihiatric adecvat.
  Numai daca ne amintim momentul penibil de la Congresul PNL cand, noroc cu Crin Antonescu care l-a scos din marasmul blamului public al liberalilor delegati la Congres si ne putem da seama cam ce sanse are acest dinozaur sa rupa alianta USL si sa renasca alianta DA.
  Ideea este ca la disperarea care-i macina pe derbedeii si banditii lui chiombila, in frunte cu el, doar cand pronunta USL, se pare ca merita incercat orice tertip si orice manevra de imbarligare doar-doar se vor gasi ceva manelisti sa pună botu la asemenea scenarii “sifi”.
  Asa ca, sifi tu al dracului bre, nea Cartarescului, ca adevar graieste pana ta si ca nu ai incercat si talica marea cu des’tu?
  Io zic sa sezi bland pen’ ca la ora judecatii sa nu te trezesti cu baietii dupa The Brele!

 11. Moto : Decât să lătraţi, mai bine vânaţi !

  HAI SĂ VÂNĂM PORCUL

  Am un tratat de vânătoare cu autograful autorului, prima lucrare de acest fel, apărută în România la 01.01.1901 (453 de pagini), evident altceva decât Pseudokinegeticos.
  Din start vânătorul află : „Obiceiul ne arată, că nu trbuie a se vorbi de doftor şi de răni când se plecă la vînat. Ar fi se vede, cam piză rea.”
  Din „Terminologia vînătorei sau dialectul ei” reţin că „ţiitore”este „trecetore, prihod, loc pe unde trece obicinuit vînatul”iar „vacă.-se numesce popular sexul femel al cerbului numit şi ciută, sau cerboică”, ambele cuvinte neavând de-a face cu Elena din Pleşcoi.
  Vorbind de Jon* se spune „Iată cum ştie porcul selbati a se pădi :

  Cum pârîie pădurea şi cum fâsnesce frunda !
  Pe unde trec în gonă mistreţii fioroşi.
  În frunte cel mai mare, stă şi conduce cârdul,
  În linie aşedat ; purceii stau la urmă
  Şi merg ca la comandă…
  Din loc în loc fruntaşul s’opresce şi ascultă,
  Mirose apoi pădurea, în drepta şi la stânga
  Se vadă vr’un pericol de stă în calea lor…
  Nebănuind nimic, dă semnul de plecare,
  Şi iar la o distanţă, s’opresce ascultând.
  Acum d’odată şeful, simţind ceva înnainte,
  Un grohăit puternic scote, iar cârdul într’o clipă,
  Pornind în fuga mare, se’ntorce ca vârtejul
  Spre loc nebănuit, unde petrece noptea
  Râmând fîneţe întinse, mâncare căutând.”

  Ca să vânaţi porcul vă trebuie „ierba de puşcă (74,2 silitră, 12,0 sulfure, 13,8 cărbune)”.
  Ca stimulare „Premiul ce se va acorda pentru distrugerea animalelor stricătore va fi : 50 lei pentru un rîs, 50 lei pentru un lup, 25 lei pentru un pui de lup, 5 lei pentru o vulpe.”
  Mă pufneşte „râsul”!

 12. Rusine BOR, Rusine Inalt Prea Sfintia Ta !

  Pentru genocidul sumbru cu gropi multe-n cimitire
  Boc fu decorat cu-o cruce ca sa aiba amintire
  Salariati fara salarii sau bolnavii fara leac
  Ce au fost lasati sa moara spre a-i face lui pe plac.

  Mult gandi mitropolitul pana cand l-a medaliat
  Dar si cand ii dete crucea, el i-o dete meritat.
  C-a facut planul la slujbe si la cea de-ngropaciune
  C-un popor ce valoreaza doar pe post de mortaciune.

  Mandru este boc al nostru, mandri sunt parintii lui,
  Ce si-au luat si ei rasplata data-n contul fiului,
  Le-au fost acordate premii si-o punga cu acadele
  Ca rasplata pentru drumuri asfaltate-n Rachitele.

  Ba’ mai mult le-a promis popa, ca vor fi precum Andruta,
  Care-n vremea lu’ nea Ceasca, impreuna cu mandruta,
  Au servit de muze-alese pentru pictori de icoana
  S-or sfinti si ei biserici pana-n viitoarea toamna.

  De vei merge-n Rachitele si-n capela vei intra
  Boc pe post de Sfantu’ Gheorghe, pe cal, te va-ntampina,
  Iar parintii lui asijderi vor fi pe pereti icoane,
  Cum e Jiji-n manastire cu-ale sale mandre doamne.

  Daca pana acum BOR reusise sa se mentine cat de cat la distanta de siguranta fata de mocirla portocalie, a trebuit sa vina Inalt Prea Sfintia Sa Andrei, Mitropolitul Clujului si sa-l decoreze pe Boc cu cea mai inalta distinctie a Mitropoliei, Crucea Transilvaniei, pentru ca tot romanul sa inteleaga faptul ca mafia portocalie a pus stapanire si pe BOR si ca face ce vrea muschii ei cu cei mai inalti reprezentanti ai acesteia.
  Cum altfel poate fi interpretat gestul de a decora un om care se face vinovat de pacat de moarte in masa a romanilor, prin masurile tembele luate impotriva neamului, masuri care au bagat romani in greva foamei, i-au determinat sa-si dea foc in fata palatului prezidential, sa se sinucida din cauza ca li s-au taiat salariile si nu si-au mai putut plati ratele la banci, sau ii lasa pur si simplu sa moara pe strada prin inchideri de spitale sau prin taierea de medicamente strict necesar supravietuirii celor bolnavi de cancer, diabet, sida etc ?
  In ce s-a manifestat atasamentul lui constant fata de biserica, in faptul ca a dat in scop electoral bani din bugetul public ca sa se renoveze biserica din satul natal? Daca vroia s-o faca trebuia sa dea banii lui, nu banii contribuabililor romani si chiar in conditiile astea, pentru toate relele facute romanilor n-ar fi meritat aceasta distictie.
  Dar, vin alegerile si ce alt agent electoral mai bun decat BOR ar putea avea portocaliii la mirosul insuportabil de rahat care ii insoteste pe oriunde s-ar duce?
  Rusine BOR, rusine Inalt Prea Sfintia Ta ca te pretezi la jocuri politice langa calaii neamului pe care il pastoresti din inalta pozitie de Mitropolit al Clujului!

 13. Pingback: George Serban » In asteptarea raspunsului …- activitate politica, opinii; blog George Serban

 14. Luati-ne, Nesimtitilor, Si Istoria!

  Ungurul de la Cultura si cu boc la incultura,
  Pe la Ulpia Traiana s-au gandit sa dea o tura,
  Ca sa vada ce sa taie, cand o fi cu ajustarea
  Din bugetul ce sustine la relicve cercetarea.

  Ungurul, un tip mai practic, n-ar da bani la sapaturi
  Destinate sa dezgroape noi dovezi si-arhitecturi
  Ce atesta fara dubiu devenirea noastra sacra,
  In Ardealul ce de-a pururi ne-a fost noua matca.

  Ar da banu’ sa astupe orice drum, orice carare
  Care duce la izvoare, locuri pentru evocare,
  A milenii d-existenta ca popor format, stabil,
  Nu ca hoarde migratoare intr-un mediu dur, ostil.

  Bocul, cel sarac cu duhu, cum nu-l duce mintea neam,
  Este de acord cu planul numai să nu dea vreun ban,
  Destinat unor istorici ce produc mereu dovezi
  Care-atesta romanismul si te fac in neam sa crezi.

  Si-uite asa-n colaborarea hotului cu-n prost sadea,
  Mai marcam o nefacuta la guvernu’ “chiomb-manea”.
  Dupa ce din limba noastra au facut marfa de troc
  Azi ne sunt vanduti stramosii, ca la targ, de-acelasi porc.

  Nota: deoarece am remarcat ca unii dintre cititorii “poezelelor” pe care le “comit” la rubrica “Revista presei in versuri naive, nu sunt totdeauna la curent cu stirile de moment, ma simt obligat, in calitate de gazda si autor al acestor versuri naive sa dau explicatiile necesare.
  Par exampl, astazi alde Boc si ministrul ungur de la Cultura, sa fiu scuzat dar i-am uitat numele, au facut o vizita prin siturile arheologice din Apuseni, mai precis in zona Sarmisegetuza, pentru a vedea, ce? Si asta deoarece, Ministerul Culturii Romane, condus de ungurul caruia i-am uitat numele, nu a prevazut nici macar un leut in buget destinat sapaturilor arheologice in tara noastra. Oare de ce? Le e frica sa nu gaseasca certificatul de nastere al lui Atilla care sa ne trimita la data nasterii acestuia si localitatea unde s-a nascut, comparativ cu varsta autohtonilor (parca romani li se spune, n’asa?) din Ulpia Traiana Sarmisegetusa? Cred ca da. Daca n-am dreptate, luati piatra si lapidati-ma !

 15. Info : A refulat buda, alias Jon*, pe Radio România actualităţi, ieri între 12:40 – 13:40, cu pastila de plâns :

  “ROMÂNIA ESTE ÎN SITUAŢIA
  DE A MERGE PE SÂRMĂ !”

  1. Din gâtlejul ars de whisky, timbru clopot de argilă,
  Jon* se lamenta ca târfa, mai ca să îi plângi de milă.
  Linişti convingător, pe cretini, despre mersul ca pe sârmă,
  Cale sigură-n prezent spre a trece peste hău, biata turmă.

  Totul după el e fain, confirmat de FMI, mirosind a ananas.
  Băi Băsescule Traian, te aprob, dar:băgaţi-aş sîrma-n nas !
  Să-ţi mai taie din avânt, când le râmi în fecalele dospite,
  Divagând în contra vânt, pentru vite pdl, cugetările-ţi tâmpite.

  (R) 2. CULME : Să mergi pe sârmă cu sârma-n nas !

  PS : Numai Jon* este capabil de atare performanţă.

 16. E VREMEA EŞAFODULUI

  Nu bani, nu glojdeală, nu ţoale
  ‘mi dădură forţa de-a trage la foale.
  Vreau fierul rău să îl călesc în sânge,
  Sugrumând fiara nebună ce plânge !

  Să-ţi fie ruşine, în veci, Dinu Patriciu,
  Ca-i dat în vileag caseta, aia, cu piciu’,
  Pe care un bou agramat o combate
  Din dosul cartoanelor ( !?) neechivalate.

  Să-mplinesc sentinţa civilă la moarte,
  Jucându-i destinul pe-o singură carte,
  Să satur cu leşu-i, flmânzi maidanezi ;
  Române, salvează-ţi onoarea ! Cutezi ?

 17. Bagati-l, Vere, In Safe Si Aruncati Cheia!

  Daca Basescu isi permite astazi sa umble dezlegat, fara supraveghere medicala de specialitate si camasa de forta pe la televiziunea sau postul public de radio, unde sa debiteze nestingherit tot ce-i trece prin tartacuta aia puternic atinsa de nebunie noi, ca popor martor la o asemenea circoteca, trebuie sa-i multumim lui Voiculescu.
  Tot acest marasm a inceput imediat dupa salegerile din 2004, cand datorita tradarii lui Voiculescu ajuns in Parlament pe spinarea PSD-ului, chiombu a putut sa schimbe rezultatul alegerilor in favoarea Aliantei DA si sa instaleze guvernul Tariceanu. Ei bine din acel moment, chiombila, pas cu pas, si-a vazut linistit de ale lui, calcand totul in picioare, incepand cu Constitutia si partidele politice si terminand cu “poporul suveran” pe care il umileste cu fiecare cuvintel rostit concomitent cu ingroparea sa de viu.
  Dupa mai bine de sase ani de chiombilisme, imbecilul de-si zice sef de stat a ajuns pur si simplu sa elucubreze pe marginea textului constitutional si cuprins de disperarea pierderii maii mult ca sigure a alegerilor parlamentare, respectiv apropierea zilei sfinte a judecatii, pe fondul zgomotului de catuse, omu’ o pune de-a dreptul cu o amenintare de lovitura de stat, intrepretand din nou Constituuitia dupa ureche si in folos personal.
  Daca n-ai sti ca e nebun ai crede ca e tampit cand scoate ceea ce scoate pe gura de pe pozitia de sef de stat. Este clar ca individul trebuie luat cu forta si internat, la cat de periculos a luat-o la vale si in materie de poliica externa, dar mai ales in ceea ce priveste desfiintarea a tot ceea ce tine de stat de drept in Romania, am avea nevoie de un rege si de un safe pentru a pune capat cat mai curand acestui flagel din ce in ce mai greu de suportat.
  Culmea este ca dobitocu chiar nu glumeste si este in stare dupa consumarea alegerilor de anul viitor sa numeasca pe cine vrea muschiul lui prim ministru, indiferent de vointa electoratului exprimata prin scorul obtiinut de USL. Si nu stiu de ce dar inclin sa cred ca-i va iesi si aceasta manevra. Ba stiu de ce. Pentru ca n-are nimeni curajul sa-l trimita in mod public sa se caute si sa se trateze de capatana rau atinsa de nebunie.

 18. Dinescule, Fa-te, Ba, Ca Muncesti, Sau Daca Nu, Da Pe GSP!

  Mircea Dinescu, poetul poeziilor putine si inutile, atins probabil grav de criza in productivitatea pateului de curca si a zaibarului marci inregistrate la Cetate, rugat de scribalaii de la Catevenci: “fa-te ca muncesti, nea Mircea”, a luat rugamintea la propriu si a iesit la produs pe centura cu o chestie care se doreste un pamflet beton cu adrisant D-l Crin Antonescu:

  http://www.catavencii.ro/Un-crin-vestejit-pe-catafalcul-aliantei-moarte_0_331.html

  Motiv pentru raspunsul de mai jos:

  Bade Dinescule, ai ramas aceeasi borfeta amarata care se marturiseste si suge de sub poala Patriciului in speranta ca in loc de-o lingurita de vin acesta iti va da la imparatasanie o damigeana. Vai de mama lu’ talica, revolutionaru’ lu’ peste prajit. Ia de la marcus, ba pamfletarule, de doi lei:

  “Incapabil să danseze tarantela liberalismului cu eleganţa lui Tăriceanu, Crin Antonescu a dat-o pe sîrba-n căruţă,”

  Ai dat papionul pe basca de tractorist, nea Caline !

  Remarcabila initiativa realizatorilor emisiunii “Sinteza Zilei” de a oferi romanilor, la alegere, un menu de birt de cartier “varza afumata, dreasa cu “solutii a la Calin” versus “homar cu maioneza si aroma a la Crin” si asta in conditiile in care leit-motivul pupinbasistilor pana la moarte consta in refrenul lehamitizant “basescu n-are contracandidat !”.
  Apai aseara s-a vazut ca are si inca ce contracandidat!
  Revenind insa la confruntarea dintre cei doi, moderata excelent de Mihai Gadea, telespectatorul roman a avut ocazia sa vada un Calin frustrat pana la disperare de posibilitatea pierderii jiltului de presedinte al PNL si transformat in dascalul imaginat de Caragiale, preocupat de frecventa la cursuri a elevului si nu de rezultatele sale la invatatura si un Crin dezinvolt si dezinhibat, remarcabil in tinuta si retorica discursului si a ideilor pe care le-a transmis telespectatorilor, indiferent de zona politica de cantonare a simpatiilor acestora.
  In timp ce Crin si-a axat pledoaria avand ca tinta modelul de presedinte asteptat de o mare parte a romanilor cu drept de vot, oripilati de bularcaua numita traian basescu, bularca pe care au fost nevoiti s-o inghita pana la sastisire timp de mai bine de patru ani de zile, opozantul sau, cu o prestatie de model muncitoresco-hei-rupist, ne-a oferit imaginea inecatului ce se agata intru salvare de firul de pai.
  Si nu numai, in disperarea sa, a aruncat dracului papionul european de la gat, si-a pus basca tracoristului, activist de partid pe cap si mainile in solduri si a dat drumul unei tirade plina de acuze tatesti, de mahala la adresa opozantului sau, intrerupandu-l mai tot timpul, cu replici dezlanate si de prost gust, nerespectand disciplina si fair play-ul unei confruntari civilizate si de bonton, caracteristica unei anumite tinute cu care ne-au obisnuit liberalii.
  Ceea ce este ingrijorator pentru starea sanatatii lui Calin, este faptul ca acestuia i-a intrat in cap ideea ca toate meritele opozitiei sale tardive in fata lui basescu, din timpul guvernarii, s-ar datora prestatiei si angajamentului sau responsabil si calificat, amnezic insa brusc la faptul ca, acest lucru s-a datorat in proportie covarsitoare, ridicarii sale de la podea si apoi sustinerii in pozitie bipeda, de catre PSD, in principal, si a doi lideri liberali, respectiv Crin Antonescu si Ludovic Orban.
  In ceea ce priveste “solutiile pragmatico-economice” pe care el le-ar poseda in maneca si pe care acum le-a etalat doar la nivel declarativ, urmand ca ele sa fie produse salvator la momentul alegerii sale ca presedinte, iarasi a dat-o in bara.
  Cum mai poate fi credibil un fost Prim Ministru care, dupa ce a lasat o gaura de cateva miliarde de euro in visteria tarii, a fost cat pe ce sa se inece in rezervele de petrol din Marea Neagra, atribuite pe blat patriciului?
  Tot Calin a aruncat in desuet arta oratorica si devenirea istorica a acesteia ca arma politica, uitand ca in institutele de specialitate, au ramas ca materie de studiu pentru viitori politicieni discursurile marilor oratori ai antichitatii si nu catalogul cu prezenta acestora in Agora sau in Senatul roman.
  Si asta in timp ce pledoaria sa a fost pigmentata si “infloricita” cu cacofonii si anumite constructii gramaticale, cel putin dubioase.
  La schimb, Crin ne-a oferit un regal de conduita politica, axandu-se strict pe ideea de candidatura prezidentiala, incercand totodata sa diminueze raul facut de interventiile unui Calin chitit pe spalarea lenjeriei intime liberale in public.
  Si pledoaria sa a mai demonstrat ceva.
  In timp ce discursul basescian se adereseaza cu precadere mancatorilor de seminte de la peluza stadionului, discursul sau se adereseaza atat acestora cat si celor din loje, avand ca tinta majora “nemicrobistii” scarbiti de violenta, circul si blaturile de pe stadion, public pe care doreste sa-l readuca in arena sportului rege.
  Tot remarcabila si viziunea sa liberala, in care nu doar bogatia reprezinta virtutea sine-qua-non a cetateanului liberal ci in primul rand libertatile individuale si colective, garantate de Constitutia unui stat de drept, drepturi la care basescu a atentat si atenteaza cu badarania tiranocratului de cartier, din momentul preluarii functiei.
  “Habemus” contracandidat!

 19. Suparat, Suparat Sunt Doamne, Suparat!

  S-a umflat tarata-n ungur si a dat pe dinafara
  Fiind jignit de Emilache el a pus-o de o rascoala.
  Dupa ce a-nchis spitale si-a gonit pacienti-n strada
  El isi dete cu demisia mai ceva ca la parada.

  Nu l-a deranjat taierea fara mila-n tratamente
  Nici ca cei bolnavi de cancer nu mai au medicamente
  A numit asta reforma facand jocul la Putere
  Transformand intreg sistemul intr-o sursa de durere.

  Cand insa intreg controlul la bugetul sanatatii
  I-a fost luat fara-ntrebare si repartizat la altii
  Mare-ofensa-i fu adusa ce-l lovi drept in mandrie
  Nemaiadmitand sa fie bun subiect de bascalie.

  Cu mult zgomot, zarva mare el a parasit guvernu’
  Invocand ca i-au luat banii care-i sustineau sistemu’,
  Dar uitand voit, vezi bine, ce-a facut la Sanatate
  Care dup-a sa “reforma” e doar pasaport spre moarte

 20. CARAŞ-SEVERINO : Prima cearta in „casnicia“ USL
  REŞIŢA – Preşedintele PNL Reşiţa, Ioan Popa, acuză politicienii de „comportamentul salciei“. Acesta arată chiar cu degetul spre Nicolae Ştefănescu, cel care, în opinia sa, este vinovat pentru aritmetica voturilor ce arată disensiuni în sânul USL.

  Acesta şi-a exprimat nemulţumirea faţă de „aritmetica politică“ pe care a constatat-o la cea mai recentă şedinţă a Consiliului Judeţean. „Comentez acest lucru ca un posibil candidat din partea Uniunii Social Liberale (USL) la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Îmi permit să fac câteva aprecieri legate de ocuparea postului de vicepreşedinte al forului decizional judeţean lăsat liber de colegul Iulian Georgevici, prin demisia de onoare pe care acesta a dat-o. Acest gest a fost umbrit de ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută. Se ştie că PD-L, chiar şi fără susţinerea unor consilieri judeţeni PNL sau PSD, are o majoritate la limită, de 16 la 15 voturi în Consiliul Judeţean Caraş-Severin. Cu toate acestea, a trecut un proiect cu 22 de voturi. Din câte ştiu eu, nu s-a făcut ceea ce trebuia să aibă loc, în mod normal – consilierii USL să aibă o discuţie anterioară scrutinului“, a amintit Ioan Popa, preşedintele PNL Reşiţa. „Aritmetica votului“ subliniază faptul că unii membri USL au votat împotriva obiectivelor comune.

  „Eu, pentru asta, îl blamez pe (Nicolae – n.r.) Ştefănescu. El este liderul grupului PSD din Consiliul Judeţean. El a mai făcut şi câteva afirmaţii care nu ne onorează foarte mult, la faimoasa întâlnire de la Răcăşdia, cu agricultorii“, a mai amintit Popa.

  Liderul liberalilor reşiţeni acuză politicienii cărăşeni de „comportamentul salciei, care are atributul de a se apleca atunci când bate vântul şi vine furtuna. Dacă te apleci ca o salcie atunci când eşti ameninţat, sabia nu-ţi taie capul. Am aşteptat până azi o reacţie care nu a venit… de nicăieri. Aştept de la partenerul nostru de coaliţie, Ion Mocioalcă, să ia măsuri, pentru că ele sunt necesare. E inutil să schimbăm consilieri locali când nu dăm cu pumnul în masă pentru a schimba consilieri judeţeni, atâta timp cât ei nu funcţionează aşa cum o cere protocolul USL“, a concluzionat Ioan Popa.
  sursa : Jurnalul de Caras

  „Unii politicieni din Caraş-Severin sunt precum sălciile“

  ” Foarte mulţi politicieni din Caraş Severin au comportamentul unei sălcii , adică sunt veşnic aplecaţi pentru nu li se tăia capetele, afirmaţiile au fost făcute de preşedintele PNL Reşiţa, Ioan Popa.
  Liderul PNL Reşiţa, Ioan Popa a afirmat într-o conferinţă de presă ca USL-ul în Caraş Severin nu funcţionează, deoarece la votul din consiliul judeţean pentru funcţia de vicepreşedinte al forului au votat cu Ristache şi membrii ai USL. ”

  ” consilierii PSD şi PNL aveau două posibilităţi: ori să fi votat împotriva candidatului PD-L, ori să nu fi participat la vot. Nicolae ŞtefănescuResponsabil cu o astfel de decizie politică, conform protocolului comun de colaborare, ar fi trebuit să fie liderul PSD, Nicolae Ştefănescu. Nu s-a întâmplat aşa, iar acest fapt l-a determinat pe Nelu Tăieţelu să afirme: „Unii politicienii din Caraş-Severin sunt precum sălciile: se apleacă atunci când sărută mâna sau când trebuie să bea ceva dintr-un pantof ce le este întins. Nicolae Ştefănescu a făcut câteva afirmaţii surprinzătoare pentru oricine se consideră cât de cât politician. De pildă, la Târgul de la Răcăşdia, a spus că, deşi Sorin Frunzăverde nu se afla printre ei, el era, totuşi, prezent prin spiritul său. Fraze de genul acesta le auzeam în urmă cu douăzeci de ani, pe vremea plenarelor şi congreselor PCR“. Ironic, liderul PNL Reşiţa i-a sugerat lui Nicolae Ştefănescu să descarce de pe Youtube secvenţele de la Congresul al XII-lea al PCR, cu criticile aduse lui Ceauşescu de Constantin Pârvulescu, să-şi amintească reacţia sălii şi să înţeleagă că nu ne mai putem întoarce la acele vremuri.

  În cotextul celor întâmplate la aceea şedinţă, dar şi prin prisma altor semnale venite dinspre PSD, Nelu Popa a afirmat că se gândeşte foarte serios dacă va candida la conducerea Consiliului Judeţean Caraş-Severin alături de politicieni precum Nicolae Ştefănescu, existând şi varianta unei candiaturi din postura de independent. ”
  argument-cs.ro

  Caraş-Severino – feuda ” ayatollahului ” Sorin-LACHE Frunzăverde, tăticul vămilor, tăicuţul tuturor impostorilor ce-au invadat de fo nişte mulţi ani ograda politichiei cărăşene… Lanţul slăbiciunilor…
  Cărăşenii , PE BUNĂ DREPTATE : ” noi, ai cui ??? ”, ” opoziţie sau O-poziţie ? ”…. 😦

  ” dacă totul e partaj şi lumini şi blesteme,
  de ce o viaţă-ntreagă să avem de ce ne teme…
  şi de ce tot mai des spunem ” la dracu cu tot ”
  şi de ce ne păstrăm sub ghilotină un loc… ”

 21. Motto : 66 ani (!?) de la Hiroshima lui 6 ( !?) august 1945.

  Păleşte “Littl Boy” faţă de “Littl Boc” !
  Atenţie, acum, la toată ţara mioritică
  Că s-a format dezrobitoarea masă critică,
  Popor român lipsit, istoriceşte, de noroc…

  DIN FIZICA CRETINIANĂ

  JON*/ I s. m. unitate de măsură a dozelor de cretinism băsescian, cantitatea de cretinism băsescian care, în condiții sociale normale, produce, prin bocalizarea unui cm3 de suflet românesc, o sarcină pe viaţă de o udrea. II. s. n. Aparat politic majoritar pdl-udmr cu care se produc şi reproduc la scară naţională cretinisme băsesciene. (< mioritic. Jon*)
  n.r – definiţie luată din EBA – DEX 2011.

  Notă : Băsescule, “N-obel”eşti azi ! Dar…mâine ?

 22. In alta ordine de idei .. ref la cele mai noi aaberatii bsaso-bocii ref art 103 al Constitutiei „feseniste” (adica gresite samd): nu ar putea )PSD sa gaseasca cativa juritsi care sa eplice ce si cum ?
  Ca stati de lemn Nastase si omu de rand zice ca poate totusi stiu ei (pedeleprele) ce zic.
  Ma rog io zic ceva – de ex http://vremea.forumgratuit.ro/t329-scurta-prezentare-a-unor-proceduri-europene-democratice
  da cine dracu sunt io ?
  Nu puteti gasi pre nimeni sa zica ca cum este in Europa ?!?

 23. Domnului “Cavaler Al Democratiei”, Adrian Nastase, Cu Dragoste

  Nu mi-am ascuns niciodata simpatiile pentru doctrina social democrata care coroborate cu “perceptia” mea asupra dezastrului national Basescu mi-au adus de-a lungul timpului numeroase atacuri dure, constituite in ziceri cu conotatii sexuale sau anatemizante de mama si de tot neamul meu venite din partea fanaticilor pupinbasisti, indiferent de locul in care imi aratam opiniile. In acelasi timp, l-am considerat pe d-l Nastase, cu toate minusurile sale, un politician sadea, un intelectual de marca al generatiei sale si cunoscandu-l bine pe chiombila si intuind ca va urma alegerii sale ca presedinte al Romaniei, am suferit sincer atunci cand d-l Nastase a pierdut alegerile mai mult pe mana “pretenilor” din PSD decat pe mana adversarilor sai politici.
  Mai mult, din momentul in care domnia sa si-a deschis si tine un blog, am fost un cititor si un “postator” aproape zilnic, fara sa mai iau de postacii portocaliii de pe acest blog decat atunci cand am fost provocat.
  De aceea decizia d-lui Nastase de a ma bana in urma unor pareri personale cu privire la capacitatea intelectuala a unuia dintre vizitatorii oranj ai domniei sale m-a dezgustat profund.
  Avand in vedere ca d-l Nastase (sincer nu cunosc din ce motive) nu a lasat sa treaca aceste comentarii ale mele, pe aceasta cale cer parerea cittorilor blogului meu daca le considera ca jignitoare sau ca ar contine exprimari ireverentioase, ori limbaj licentios si imi iau un “Adio si n-am cuvinte” de la gazda Adrian Nastase si blogul sau deschis doar pentru opinii de dreapta.
  @Domnule Nastase: am inteles foarte bine sensul mesajului dvs. si va promisesem ca nu voi mai aparea pe blogul dvs. decat cu links-uri aprobate de dvs. Dar daca dvs. considerati ca banandu-ma pe mine, v-ati scos cu prezente ca harabuleo pe acest blog, dati-mi voie sa-mi dau palme publice pentru douazeci de ani pe care i-am pierdut admirandu-va pentru modul democratic in care tratati lucrurile si pentru statura dvs. intelectuala. Asa ceva chiar nu mi-am putut imagina despre dvs. Acum sunt convins ca acest harabuleo va are tare de tot la mana de ati banat astfel de mesaje care nu contin nimic injurios sau oarece limbaj licentioc, ci doar aprecierile, care pot fi subiective, ale unui veteran pe blogul dvs. Domnule Nastase am si eu blog si va asigur ca daca nu veti da drumul acestui mesaj de “adio si n-am cuvinte” el va aparea atat pe blogul meu, cat si pe toate blogurile (inclusiv ale opozitiei) pe care am acces. Nu este o amenintare, ci o atentionare in sensul ca nu aveti de-a face cu prostii pe care harabuleo i-a descris, fara sanctiuni, pe blogul dvs.:

  Marcus spune: Comentariul tău e în așteptare.
  august 6, 2011 la 12:31 pm

  @Domnule Nastase: Probabil ca harabuleo are o capacitate de metamorfozare gen Dr. Jekyll and Mr. Hyde, cunoscuta numai de dvs. din intalnirile personale pe care le-ati avut (aveti) cu domnia sa, deoarece in opinia mea aparitiile sale zilnnice pe blogul dvs. nu pot sa te faca sa concluzionezi ca dvs. la formatia dvs. intelectuala, ati putea sa “Il simtiti „complice” din punct de vedere intelectual asa cum privesti un partener la o partida de sah.” Si nu spun acest lucru pentru a va peria in zona orgoliului ci pentru faptul ca, daca analizezi putin comentariile “intelectualului” desavarsit harabuleo, ajungi la concluzia ca 80% dintre acestea (cele pe teme politice) sunt lipsite ca argumentatie de o minima logica elementara, frizand de-a dreptul aberatia in forma sa cristalina, iar 20% fac parte din categoria “hai sa googlaim ca sa vada d-l Nastase ca stim si noi oarece chestii despre tema propusa de domnia sa pentru dezbatere”. Asta pentru ca, parafrazandu-l pe Jerome K. Jerome, sa nu pomenim nimic despre mai mult decat desele greseli facute pe taramul gramaticii limbii romane de subiectul in cauza. Mie, sincer sa fiu, harabuleo imi este simpatic, el da cu ghirlanda de mucozitate in fasole, doar asa la hoha, fara o tinta precisa, pe cand alde conte si pana nu de multa vreme lio prins, se cred manipulativi si mai ales deosebit de inteligenti in propagarea ideilor basite pe blogul dvs. dragosi din nou, dupa modelul Jerome K. Jerome, nu se pune deoarece el este dragosi. Ceilalti postaci portocaliii isi fac si ei treaba, motiv pentru care eu, unul, nici nu-i bag in seama decat daca sunt provocat.
  Asa ca, stimate domnle Nastase, stati linistit, harabuleo va reveni, el este dependent de aceasta forma de manifestare a dublei sale personalitati mai mult decat dr. Jekyll
  sa fiti iubit si un week-end minunat
  marcus
  PS
  Avand in vedere faptul ca unele dintre materialele mele s-ar putea sa nu intuneasca nivelul de limbaj si intelectualitate invocat de dvs. prin disclaimer, ma vad nevoit ca de azi inainte, cu permisiunea dvs., sa postez la dvs. pe blog doar link-ul catr postarile mele, pentru cei intersati sa le fiteasca. stiu ca pot fi acuzat de faptul ca folosesc audienta blogului dvs., insa nu o fac cu rea intentie ci pentruo cauza comuna si chiar buna as zice eu.
  Marcus spune:
  august 6, 2011 la 1:17 pm

  @Radu, eu de exegeti in ale modului de compunere al unui comentariu m-am saturat. Daca interlocutorul merita o atentie deosebita din partea mea, ma pot si autocenzura si pot folosi in acelasi timp si un stil mai elaborat din punct de vedere al utilizarii limbii romane. Daca am de-a face cu postaci portocalii, ei bine, nu, deoarece in opinia mea baietii nu se pun decat cantitativ, calitativ sunt un fiasco. Revenind insa la naganditele chiombului. Sefu, se pare ca nu ai inteles, asa ca o iau pe puncte:
  1. In 2004 ce PARTID a castigat alegerile de a putut chiombu sa-l numeasca pe Tariceanu?
  2. In ce baza constitutionala l-a numit pe Boc de f’o cinci ori prim ministru, castigase cumva pedeleu alegerile cu 50%+1 si nu stim noi?
  3. In ce baza a functionat alianta DA diferit de moudul in care va functiona USL-ul ca alianta inscrisa la tribunal ?
  4. Ce legitimitate are UDMR sa participe la guvernare, daca nu este partid politic?
  5. Unde ai mai auzit talica de un partid, legitimat parlamentar (vezi partidul lui Izmana) de CC si nu de votul exprimat de electorat?
  5. Re: Curtea Constitutionala
  5.a In mandatul chiombului aceasta institutie a statului de drept, in opinia mea (si nu numai), s-a descalificat pur si simplu prin deciziile vadit partinitoare in ceea ce priveste “atasamentul” ei politic fata de presedinte.
  5.b In privinta suspendarii avizul CC nu este obligatoriu :”Daca CC da dreptate Parlamentului, “Chiombila” trebuie musai suspendat si pe urma demis. ” Se pare ca in ciuda efortuui de a te da expert in Constitutie, aceasta materie ti-a fost predata de alde boc/basescu.Presedintele este suspendat de Parlament, nu musai, daca CC da aviz favorabil (vezi suspendarea precedenta), dar este demis de votul Referendum-ului.
  5.b Spui : “Dar daca CC ar interpreta Constitutia ca si “Chiombila”, atunci esti de acord ca Parlamentul ar trebui sa-si vada de treaba ”
  Eu zic NU si ca arugmentatie ti-am adus cele de mai sus.
  Plusezi, sau arunci cartile si pui mana pe Carte ca sa mai putem discuta?
  sa fii iubit
  marcus

  Adio Si N-am Cuvinte!

 24. Secui, De N-Aveti Scaune Luati Cu Ricin !

  Din vremuri de mult apuse si stiute de la mosi
  Pe Basescu la origini, noi l-am tine de stramos.
  Avem gena tatareasca nicidecum daco-romana
  Cum ne povestea, bolundă, coana Nuţi, curtezana.

  In aceasta situatiune n-avem drepturi in Ardeal
  Ca etnie ne formaram in cu tot alt areal
  Si veniram dupa unguri ba calare, ba pe jos
  Cu japca sa ne impunem fata de-un popor vanjos.

  Pe aceasta teorie, Igas uns pe la interne
  Pe maghiari innobileaza, cand nu toarna baliverne
  Scaunele nou noute scoase de la naftalina
  Pe blazon el le aproba la o cerere sovina.

  Si-uite asa cu picatura sau infulecand cu halca
  Ne iau ungurii Ardealul si ne lasa fara matca.
  Caci chestiunea cu stramosu’ care s-ar numi Basescu
  Sa i-o spuna ei lu’ mutu’ sau lu’ chiombu Minciunescu.

  Ar fi cazul sa-nceteze nea chiombila si-a sa gasca
  Sa ne vanda pe taraba ca pe limba romaneasca
  Sa termine cu tradarea doar de drag de-a sta pe tron
  Sustinuti de ungurime care-n schimb vor grof patron.

  Igas sa-si vada de treaba, om de “sase” la interne,
  Iuda dand de stire-n vama, far-a sta si a discerne,
  De sunt pregatite razii sa ii umfle pe spagari
  Ce s-au ghiftuit din mita şi ciordeală la hotar.

  Sau mai nou sa-i dea afara pe cei zisi cancerigeni
  Care chiombului pe nume i-au strigat la Cotroceni
  Si clamand ca din palatu-i la judet sa ias-afara
  Nu sa stea ascuns sub falduri ca o javra ordinara.

 25. CIRCUMCIZIE PREELECTORALĂ

  Buzele – prepuţul limbii lui Jon*- se pretează la o fericită circumcizie !
  PS : astfel ar trebui « rebotezaţi » cei din pdl-udmr, şi, cu pompă, piticul limbut – Emil.

 26. Sir Boc Cel Mic Din Rachitele, Razboinicul Cu Coasa ak Boc La Muerte

  Criz-a revenit in lume, dar la noi e veselie,
  Chiombu, Blonda s’Isarescu dau anunt cu bucurie
  Cum c-aceasta e rapusa, a murit si nu mai este
  Fiind invinsa de-ala micu’, cavaleru’ de poveste.

  Precum Lancelot si Arthur sau razboinicul El Cid,
  Boc e renumit in lume drept Razboinicul Cosind
  Si-n Istorie intra-va, chit ca lumea nu prea crede
  Langa cavaleri celebri, stiut fiind de Boc, La Muerte.

  Un ponei lui drept urmare ii dadu chiombu cadou
  Cand atins cu coasa-n umar el fu declarat erou.
  Care-n lupta sa cu criza, coasa stiind a folosi,
  A rapus-o, ingropand-o, in morman de datorii.

  Ba, mai mult, cosind cu ravna, termina si pensionarii,
  Cand taind dreptul la pensii el imbogati groparii.
  Si vazand ca treaba-i merge o inregistra ca marca
  Luand la rand si cancerosii, doar asa ca intr-o joaca.

  Mai urmara politistii, dascalii si vracii tarii
  Ce-n buget cosit cu sete fura-n graba dati uitarii.
  Mamele si invalizii, pruncii si copii de-o schioapa
  Devenit-au tinta coasei care-i tot cu gand la groapa.

  Numai ca, de la o vreme, a ramas fara de iarba
  Si pana o da otava s-ar putea s-o in barba.
  Lumea e deja satula de tertipuri ordinare
  Ce-au lasat-o goala pusca si lipsita de mancare.

  Asa ca e prea posibil sa tocmeasca-un pistolar
  Pe Razboincul Cu Coasa sa ni-l ia in ocular,
  Nu cu gand ca sa-l omoare, ci doar sa il dezarmeze
  Sa-i ia coasa de pe umar si-n celula sa-l cazeze.

 27. 1. COPII VENIŢI LA SCHNEKER

  Azi, pe la 11:15, pletosul Niels Schneker de la la Antena 3 ridica problema „permisului de a face copii”, aidoma celui de şofer auto.
  Aproximativ corect, proba practică urmând să se dea pe maşinile (doamnele) pdl-udmr, zic eu. Personal optez pentru una din mărcile foarte rulate (Alma şi Lenuţa din Pleşcoi). Nu accept maşini din ograda lui Jon*.

  2. TOT INAINTE !

  Mai acuşi, pe autostrada Bucureşti – Piteşti la km 83 un auto volkswagen ce transporta 22 kg bijuterii aur spre o expoziţie din Sibiu a fost atacată cu ame de foc de proletari înarmaţi. Personalul ce însoţea transpotul galben nu a putut reacţiona deoarece nu a fost suficient loc să întindă zgârciurile de la prăştiile din dotare.
  Cât priveşte expoziţia, aceasta va prezenta bijuteriile Igaş în materie de siguranţă şi speranţă…

  3. DIALOG PREZIDENŢIAL

  Lui Traian Băsescu ascuns de criza mondială în pivniţa Palatului Cotroceni, fiind la al 3-lea whisky mare, mintea îi spune :
  – Bă beţivule, vii sus ?
  – Mai stau.
  – Treaba ta, eu mă duc…

 28. Nu Criza Ii Omoara Pe Romani, Ci BUBA !

  Gura lu’ chiombila pacatosu’ adevar graieste: nu criza ii omoara pe romani! Asa este, romanii sunt bolnavi de ceva cu mult mai grav, ceva mai puternic decat canceru’, SIDA, tuberculoza, sifilisu’ plus toate molimele cunoscute si necunoscute ale pamantului de la ciuma si holera pana la “aviara and porciaina gripa”. Romanii sunt singurul popor din lume care s-au imbolnavit in masa si au facut BUBA. Dar nu orice fel de buba, ci o BUBA mare, purulenta, devastatoare, maligna care care roade din noi mai rau decat orice alta plaga identificata pana acum de medicina, fara putinta de tratament sau macar de ameliorare. La asa o BUBA si la efectele ei, toate tranchilizantele din lume, toate narcoticele n-au absolut niciun efect ea doare al dracului de tare.
  Si ca orice astfel de nenorocire care din cand in cand se abate asupra oamenilor, dupa cum SIDA reprezinta acronimul francez pentru Sindromul Imunodeficientei Dobandite tot asa si BUBA reprezinta acronimul mioritic pentru Basescu-Udrea-Boc-Anastase, un flagel care s-a lipit de poporul roman mai ceva ca marca de scrisoare si scaiul de sarica ciobanului.
  Daca pentru cancer, SIDA si cele mai suspomenite omenirea se straduie, uneori cu succes si gaseste anumite remedii si moduri de combatere, in cazul BUBA singura solutie, care ar putea da roade, ar consta in punerea sub inculpare a factorilor patogeni Basescu-Udrea-Boc-Anastase, care au generat si intretin acest dezastru national si izolarea lor la loc cu fereala, gratii multe, vorbitor si pachet aprobat la termen intru lepadarea de germenii care i-au facut atat de nocivi.
  Si germeni sunt cu gramada practic intreg decalogul, de la sa nu furi si sa nu poftesti nevasta aproapelui tau pana la sa nu marturisesti stramb si sa nu-ti bati joc de tatal si mama ta (vezi pensionarii), a fost distrus de efectele letale generate de BUBA si germenii care o definesc.
  In timp ce omenirea se lupta sa faca fata crizei, noi practic nici nu mai vedem criza ci suntem decimati de BUBA. Care BUBA se simte la ea acasa capusand organismele noastre, inviorandu-se cu sangele nostru, prosperand in momente de criza pe spinarea noastra, mintindu-ne ca analizele ne-au iesit bune si nu suferim de nimic, ba mai mult, incurajandu-ne sa ne manifestam ca un popor care nu da doi bani pe ceea ce se intampla in lume atata timp cat este condus de un lider charismatic, inteligent, cu succesuri la femei si ospatari, practic un tatuc de tatuc mai tare-n muschi decat Hitler, Stalin si Mao Tze Dun la un loc.
  Ori acest lider a iesit public si a declarat ca nu suntem in criza, asta in conditiile in care bursele din toata lumea au capiat, s-au pierdut miliarde de dolari din valoarea celor tranzactionate pe bursa in interval de minute, campioana cu coronita in aceasta macelarire bursiera fiind, asa cum ne-am obisnuit in ultima vreme, Bursa din Romania.
  Pentru chiombu chestia cu “sa nu marturisesti stramb” a devenit o a doua natura confirmata de Juramantul sau cu mana pe Biblie o data ca va respecta Constitutia tariii si a doua oara ca nu a lovit un copil in campanie, cand orice om intreg la minte vazuse taman invers. Ceea ce este deranjant de-a dreptul in toata aceasta mascarada, nu este mitomania lui in bataie de joc fata de cele sfinte, ci faptul ca ne ia “in corpore” de imbecili gata sa credem toate balivernele pe care ni le spune in loc de “noapte buna copii!”.
  Numai ca experienta si timpul ne-au demonstrat ca oricat ar fi flagelul, boala etc mai ale dracului si s-ar da de neinvins, pana la urma oamenii gasesc forma de vindecare sau eradicare a unor astfel de catatrofe, ele ramanand in constinta comuna la capitolul “a fost odata ca niciodata”.
  Ori in cazul BUBA tot un acronim ii va veni de cap. Cu toate ca unul din agentii patogeni ai acestui lant, deocamdata devastator, si anume Boc, se incapataneaza ca un copil handicapat, sa-l numeasca Alianta Socialista, acronimul respectiv inseamna cu totul altceva si anume, Uniunea Social Democrata si, cu putina rabdare, va fi agentul de eradicare pentru BUBA.

 29. ACEST NEICA NIMENI A FOST ALES SANATOR DE ROMANI,DAR NOI NU SUNTEM LIPSITI DE INTELEGARE SI COMPASIUNE,PENTRU CRIMELE COMISE IN NORVEGIA.
  SA SPERAM CA LA URMATOARELE ALEGERI INDIVIDUL VA DISPAREA DIN PARLAMENTUL TARII,UN TINEREL CU CAS LA GURA CARE SE CREDE URMASUL LUI HITLER|

 30. bă-SECU=posedat, iară cu dracii trebuie luptat ca să-i dăm de bordură şi când rădicăm piciorul să NU mai mişte ! AMIN !
  NU trebuie slăbit acest posedat…. bombardat non-stop c-avem cu ce, arză-l-ar focul veşnic al Iadului c-a distrus viitorul copiilor , a grăbit sfârşitul bătrânilor şi din cauza lui şi-a dezmăţului pe BANI PUBLICI la care se tooot dedă gaşca de impostori şi tupeişti , ” onor ” gubern, noi toţi NU mai ” avem timp pentru toate ” dar SE IMPUNE să NE INDIGNĂM !

  Ce intenţii au posedaţii pt moment încă la putere :

  Nu este exclus ca Guvernul sa incerce sa profite de criza, pentru a lua masuri absolut inacceptabile, care pot duce practic la desfiintarea statului. In mediile apropiate de putere se vehiculeaza urmatoarele idei: concesionarea sau privatizarea sistemului sanitar si de invatamant superior; privatizarea ultimelor active pe care le mai detine statul in sistemul economic.
  Deci să gândim pozitiv şi să rămânem pe redute…. ar fi păcat să ne confruntăm în continuare cu criză şi criţă non stop-toarăşu bă-SECU…
  Câştigăm alegerile musai şi musai şi MUSAI ! NU avem de ales ! Bolşevicii – actuala putere, PEDELICHELELE, POT FI ÎNVINŞI ! NU există să nu se poa !

 31. Erevan News – Hot News

  Agentia Erevan News isi informeaza cititorii:

  1. Avand in vedere desele atacuri ale unor dezechilibrati mintali asupra stalpilor din imediata vecintatate a palatului Cotroceni, intr-o sedinta secreta a CSAT, s-a luat hotararea ca, pentru descurajarea unor astfel de atentate, toti stalpii din proximitatea respectivului palat sa fie dotati cu sperietori verificate care sa-i tina la distanta pe atentatori. Acestea vor fi de forma unui om cu chipul d-lui presedinte Traian Basescu si vor fi dotate cu cipuri speciale de identificare a presupusilor atacatori, care la o eventuala apropiere a acestora vor declansa un sistem audio ce va reproduce intocmai celebraul hahait prezidential cu o intensitate acustica deosebit de mare, hahait insotit de la fel de celebrul slogan: “Sa traiti bine!”.
  Se spera ca, prin implementarea acestei masuri de protectie, d-l presedinte sa nu mai fie deranjat de apucaturile acestor maniaci si dezechilibrati mintal. Sunt acceptate numai tentativele de suicid prin autoincendiere.
  2. Dupa ce si-a retras ambasadorul din Republica China si dupa toate ocarile, mahalagismele si aratarile publice de cur, comise de d-l presedinte Basescu Traian, cu adresa la conducerea comunista a acestei tari, ocari insotite de promisiunea ferma facuta romanilor, ca Romania nu va apela niciodata la investitiile de capital comunist (sac!) chinez, d-l Basescu s-a razgandit si a ordonat formarea unei caravane condusa de Marco Polo ot Rachitele, care s-o apuce pe Drumul Matasii cu destinatia finala Orasul Interzis din China unde sa solicite investitii masive de capital chinez in economia romaneasca. Se spera ca dupa succesul fulminant obtinut de d-na Elena Udrea ca purtatoare a celebrei frunzulite, gen bikini, la Expozitia Mondiala, Marco Polo ot Rachitele sa gasseasca mai usor butoanele care, actionate cum trebuie, sa lase enormul flux de capital chinez sa inunde piata romaneasca.

  A consemnat pentru Dvs.
  Vartan Varujan

 32. Cititorii Intreaba, Agentia Erevan News Raspunde

  Un grup de asistati sociali din Romania ne-au intrebat care este diferenta dintre sistemul britanic de Asisenta Sociala si cel din Romania.
  Agentia Erevan news s-a interesat si este in masura sa va raspunda:
  – Diferenta nu este mare. Spre exemplu daca in Marea Britanie este scolita o echipa formata din patru membri care sa lucreze in ture in asistenta unui tanar bolnav de autism spre a-l ajuta sa renunte la obiceiul de a se da cu capul de pereti si de a-si da pumni in cap, in Romania tot patru tineri pedelisti sunt trimisi gratis in taberele de vara pentru copiii proveniti din familii fara posibilitati materiale, unde sub directa indrumare a cadrelor specializate din Ministerul de Interne sunt instruiti sa-i care pumni in cap autistului respectiv si sa-l dea cu capul de perete in cazul in care acesta uita. Tot acest tratament este aplicat cu binecuvantarea guvernului Basescu-Boc, in ideea ca asistaul social in cauza sa paraseasca sistemul cat mai repede pe cale naturala in vederea realizarii de economii importante la bugetul de stat.

  A consemnat pentru dvs.
  Vartan Varujan

 33. Urban e ciudat rau.Are si proiecte tampite.Dar pot sa ajunga in parlament si sa fie votate.Dar nu vad nimic sa imunatateasca nivelul de trai al romanilor.Nu are asa ceva in proiect.

 34. Foarte bun interviul de la linkul de mai jos. Criza datoriilor publice ale statelor reflecta si contextul mai larg reflecta stadiul actual al sistemului capitalist „de Casino” (ca sa il departajez de un capitalism social, gen tarile nordice). Abordarea „la gramada” a acestei probleme a datoriilor este ingrijoratoare pentru toti cetatenii. Practic vedem cum ne adincim intr-o perioada de crize ciclice, iar politicienii de dreapta, inclusiv in Romania, sunt orbi.

  http://www.parlamentor.ro/news/personality/corina-cretu-din-pacate-unii-au-crezut-ca-economia-capitalista-este-perfect

 35. Ia Romane, Fara Numar!

  Din indepartata China, de langa Soare Rasare,
  Boc, El Muerte, si suita ne trimit o salutare
  Ne anunta prin teveuri noi masuri ce put a moarte,
  De-nca n-ati intins copita, nu e mult pana departe.

  Veniturile dijmuite, stop la leacuri compensate,
  Taieri dure-n carne vie, pensii bocna inghetate,
  Asta ne serveste bocu, la ordinul lui chiombila
  Noi suplicii, chinuri grele prin sentinte fara mila.

  Cum vazut-au ca se poate, poporu’ nu protesteaza,
  Nici macar sa ne prevină, hotii nu se deranjeaza
  Ni se-anunta-acu’ prin presa regimul de genocid
  Senin, Boc se plimba-n China si viseaza ca-i El Cid.

  Iara chiombu, cu-a sa gasca, fura-angro si fara jena,
  Un popor ce-si duce crucea, cu a lasitatii gena.
  Chiar si unele-animale cand simt zvon de macelar
  Brusc ingenuncheaza-n cale si scapa de cutitar.

  Numai noi, natie-umila, cu frica de Dumnezeu
  Stam ca oile in turma si-l credem pe chiombu’ Zeu,
  Iar acesta stand in tronu-i, ce se vrea de imparat,
  Scuipa-n scarba-n capul nostru si ne umple de rahat.

 36. @ Căpitane, câtă dreptate ai…

  « Numai noi, popor umil, cu frică de Dumnezeu,
  Stăm ca oile-n saivan, şi-o credem pe Javră – Zeu »

  Maxitricicleta spaniolă, « amintirea unui rrom » de la un pensionar ce se lăia în Atlantic, luată de mine cu 400 roni, am transformat-o, cu investiţii minime, în tribună mobilă, cu « materiale sportive » – reprezentări sugestive ale trăitului bine din ultimii 6 ani.
  Un înscris atrăgea atenţia : AM ÎN SPATELE MEU 10 MILIOANE CARE MĂ SUSŢIN ! Un spici acid de 7 minute îl reluam la fiecare « mormânt străin » unde boceam : sedii de partide, Casa Poporului, Palatul Victoria, Palatul Cotroceni. La ultimul am fost, politicos, preluat de un echipaj val-vârtej şi dus la secţia de poliţie pentru… interpelare.După un ceas am avizat că plec acasă.
  « De acord » mi s-a spus, dar să vină să te ia măca unul din cei 10 milioane ; aflând mai apoi că sunt suspectat pentru atentat la siguranţa Statului. Mandatul n-a întârziat, iar eu încă mai aştept pe unul din cei mulţi pentru care credeam că manifest democratic…

  PS : Între ficţiune şi realitate oricând poate sta semnul de egalitate.

 37. Eu, Cu Nutzy? Intrebati-o pe Maria !

  Borfeletu’ de udroaica, la-ntelegere cu chiombu’,
  S-au gandit sa joace-o farsa presei care da cu bobu.
  Fabricat-au intalnire la o ora de-ntuneric
  Si-au servit-o drept pe tava fraierlor de la Click.

  Care fraieri o halira fericiti de-asa o pleasca
  Negandind macar o clipa c-ar putea sa fie-o cioaca.
  Intrebat fiind de-ntalnire chiombu foarte dezinvolt
  Si-a tras alibi nevasta si le-a dat-o drept in bot.

  Intrebarea este alta: sef de stat, barbat e asta
  Ce-ntrebat de un ministru isi ia pavaza nevasta?
  Si-o mai pune sa si jure ca dormira impreuna
  Iara barfa despre Udrea nu-i decat pura minciuna.

  Daca-n locul plescoitei la Palat descindea bocu’
  Tot cu prima doamn-a tarii isi consolida norocu’?
  Stiind ca Udrea-i maritata, la cat e de mitocan
  Chiombu presei sugereaza “consilierul din divan”.

  Vai de tarisoara noastra condusa de-asa rahati
  Ce isi folosesc nevasta sa nu para depravati.
  Si amanta-i terfelita, si-o culca c-un consiler,
  Aruncand vina pe altul ca sa se albeasca el.

 38. 1. PREDICŢII

  *Băsescu stă în groapa cu fecale,
  …Şi nu mai are cale.
  *Blejnar – un casier de-al lui Vespasian
  Va fi-n bulău pân’ la sfârşitul ăstui an.
  *Elena din Pleşcoi – o mare gâscă
  O vreme va mai suferi de muscă…
  *Micuţul Boc se antrenează cu orez,
  Pentru o viaţă de chinez.
  …………………………………………………………..
  Românii toţi vor fi curând în stradă ;
  Altfel, pe veci, rămân în… radă.

  2. MIŞTO DE NUŢA FACE JON*

  Aseară Jon* le soili-n Neptun,
  În braţe cu Maria – tun !
  Probă că nu fu cu Elena-n Cotroceni,
  Să cureţe coceni.
  Atunci, blondina ce cătă acolo-n noapte ?
  Vreun consilier, deconspiră TB la şapte.

 39. Pingback: dc ranch scottsdale homes for sale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s