Strategia cinic-populistă de menţinere la putere a PD-L

Daca subordonatii d-lui Lazaroiu au gasit in 2330 de primarii doar 940 de dosare fraudate, unde e milionul de hoti din sistemul social de care vorbeste d-na Udrea?

Declaratia ministrului Elena Udrea conform careia USL apara statul pomenilor electorale reflecta ipocrizia PD-L face parte din strategia cinic-populista de mentinere cu orice pret la putere a acestui partid specializat in cumpararea si fraudarea voturilor. Dna Udrea se grabeste sa arate cu degetul pentru a nu trebui sa dea socoteala pentru ceea ce se intampla in curtea PD-L si a Guvernului incapabil sa asigure redresarea economiei si un trai decent cetatenilor.

Saptamana trecuta, dna Udrea vehicula acuzatia nefondata si foarte grava ca peste un milion de romani beneficiaza ilegal de pensii si ajutoare sociale. PD-L, prin reprezentantii sai cei mai vocali, Elena Udrea si Sebastian Lazaroiu, atinge culmi nebanuite ale ipocriziei si demagogiei. Din pacate pentru ei, cei doi exponenti ai puterii se contrazic reciproc, demonstrand subrezenia acestor incercari disperate de a ascunde realitatea cu fumigene care nu mai tin de mult la o populatie saracita.

Rapoartele de control publicate pe site-ul Ministerului Muncii, referitoare la ajutoarele pentru incalzire si la venitul minim garantat, contrazic asertiunile ministrului Elena Udrea. Raportul de control privind acordarea de ajutoare pentru incalzirea de locuinte a constatat nereguli numai in 5,2% din totalul dosarelor si in doar 6 la mie din cazuri s-a dispus incetarea platilor. De asemenea, controlul privind venitul minim garantat in trei sferturi din primariile Romaniei s-a soldat cu propunerea incetarii platii in numai 0,68% din totalul dosarelor verificate. Daca subordonatii d-lui Lazaroiu au gasit in 2330 de primarii doar 940 de dosare fraudate, unde e milionul de hoti din sistemul social de care vorbeste d-na Udrea?

Pensia si ajutorul social nu pot fi considerate, intr-o tara civilizata, pomeni, cata vreme reprezinta drepturi castigate in urma contributiei cetatenilor la sistemul asigurarilor sociale. De altfel, art. 1 din Constitutie defineste Romania ca stat social, iar art. 47 prevede obligativitatea statului sa asigure cetatenilor un nivel de trai decent, precum si dreptul cetatenilor la pensie si masuri de asistenta sociala.

Anunțuri

10 gânduri despre “Strategia cinic-populistă de menţinere la putere a PD-L

 1. Ce vor face parlamentarii, carora le-am inmanat Scrisoarea de mai jos, insotita de cele doua APEL-uri?

  Scrisoarea de mai jos a fost inmanata, pana acum, urmatorilor parlamentari;
  Deputati: Aura Vasile, Valentin Iliescu, C.P. Tariceanu, Nicu Banicioiu (i-am dat si pentru Ponta), Cezar Preda, Valeriu Zgonea, Paul Dobre, Emil Radu Moldovan, Roberta Anastase, Mircea Toader, Mihai Voicu, Raluca Turcan, Victor Socaciu, Relu Fenechiu, Daniel Oajdea, Dan Nica, Marian Saniuta.
  Senatorilor: Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Petru Filip, Gabriel Berca, Sergiu Nicolaescu, Raymond Luca, Teodor Melescanu, Olguta Vasilescu, Sorina Placinta, Ioan Ghise, Verestoy Attila, Radu F. Alexandru, Georgica Severin si Mircea Banias.
  Si lui Ioan Stanomir, Presedinte executiv al IICCMER.

  ////Pe ce lista doriti sa va aflati, domnilor primitori ai acestei scrisori? Pe cea a oamenilor de Onoare, demni de stima si respectul semenilor, sau pe cea a IRESPONSABILILOR si NESIMTITILOR?

  1. Alegerea viitorilor consilieri si parlamentari trebuie sa fie politica, adica pe lista de partid deschisa, in sistem proportional, si nu de tip Miss sau Eurovizion, cand se alege cel mai simpatic, mai “bitiit”, mai,..,mai, .. care nu reprezinta pe nimeni!

  2. Primitorii acestei scrisori, vor fi inscrisi pe o lista, pentru a se sti care dintre ei prefera ca toti romanii sa stie ca ei sunt IRESPONSABILI si NESIMTITI, deci indivizi demni doar de dispretul tuturor, in cazul in care nu promoveaza, in dezbaterea publica, NOUL CADRU DEMOCRATIC!

  SCRISOARE EXPLICATIVA

  Reusita actiunii mele de inlocuire a actualului cadru democratic, cu cel propus, va avea asupra clasei politice romanesti efectele cumulate ale unui cutremur de gradul 8, urmat de un tsunami distrugator, care vor disloca toate gunoaiele din politica si din viata publica romaneasca!
  Toti cei care sunt persoane publice (politicieni, jurnalisti, parlamentari, etc.), si care vor intra in posesia acestei scrisori, insotita de doua APEL-uri, scrise pe file A4, si care nu vor face vorbire publica despre faptul ca Romania dispune de un proiect de nou cadru democratic, gata sa-l inlocuiasca oricand pe cel actual, care s-a dovedit septic si ruinator pentru societatea romanesca, vor dovedi, ca si “primii politicieni ai tarii”, ca sunt IRESPONSABILI si NESIMTITI!
  Caci cel ce ia cunostinta de faptul ca noul cadru democratic poate elimina din politica si Administratia romanesca minciuna, hotia, tradarea Interesului National, iresponsabilitatea, nesimtirea, etc., si nu actioneaza in niciun fel pentru promovarea acestuia in dezbaterea publica, este un individ fara Onoare si NEDEMN de stima si respectul semenilor!
  Aceasta actiune a mea, dedicata inlocuirii actualului cadru democratic cu cel prezentat in APEL-ul scris in 20-08-2011, are potential de “epocalitate”! De ce? Pentru ca schimbarea ce s-ar produce in societatea romaneasca, prin inlocuirea actualului cadru democratic, ar fi una de dimensiuni “epocale”, cum nu a mai trait poporul roman!
  Odata cu aceasta inlocuire, s-ar incheia si epoca votului bezmetic, manipulat si fraudat, care, in ultimii 21 de ani, a transformat alegerile in farse electorale, si s-ar inaugura epoca votului comunitar, in care alegatorii vor vota natural, adica in conformitate cu interesele lor!
  In cele doua APEL-uri, scrise in datele de 02-07-2011 si 20-08-2011, este prezentata si NEDEMNA preferinta a “primilor politicieni ai tarii”! Astfel, Basescu, Ponta, Crin, Daniel Constantin, Cristian Diaconescu, Marian Sarbu si Gabriel Oprea, au preferat ca toti romanii sa stie ca ei sunt IRESPONSABILI si NESIMTITI, decat sa aleaga, pentru Romania, pe cel mai benefic cadru democratic, dintre cele doua oferite!
  O asemenea NEDEMNA prefernta trebuie adusa la cunostinta poporului roman, pana cand unul dintre “impricinati” va iesi “pe sticla”, si adresandu-se poporului roman, ii va aduce la cunostinta ca exista un proiect de un nou cadru democratic, care, inlocuindu-l pe cel actual, ar elimina din politica si Administratia romaneasca minciuna, hotia, tradarea Interesului National, iresponsabilitatea, nesimtirea,etc.!
  Cei tentati sa puna la indoiala o asemenea posibilitate, trebuie sa-si raspunda mai intai lor, si neaparat PUBLIC si poporului roman, daca ei si-ar putea incalca Juramantul implicativ, pe care si l-ar asuma in prezenta fiintelor ce le sunt dragi si apropiate (copii, nepoti, etc.). Juramantul implicativ se gaseste in materialul de pe blogul “Dreptate pentru toti”.
  Potentialul de “epocalitate” al actiunii mele va exista si daca aceasta va fi ignorata! Cum se va manifesta acesta? Intr-o asemenea situatie se va transmite viitorimii ca atat cei aflati la conducerea Romaniei, cat si cei ce aspirau la aceeasi conducere, la inceput de deceniul doi din Mileniul III, au acceptat ca sunt IRESPONSABILI si NESIMTITI, si ca nu rezolvarea problemelor Romaniei ii interesa pe ei, ci pastrarea sau accederea la CIOLANUL puterii!
  Sa nu se amageasca nimeni cu presupunerea (prosteasca), ca autorul acestei scrisori si al NOULUI CADRU DEMOCRATIC, este un ciudat ce nu trebuie luat in seama, pentru ca va trebui sa explice de ce considera el ciudata dorinta, si POSIBILITATEA REALA, de a elimina din societate minciuna, hotia, tradarea, iresponsabilitatea, nesimtirea, etc., precum si caracterul de farsa al alegerilor in care se voteaza bezmetic, manipulat si fraudat!?
  Cele doua APEL-uri pot fi citite (si copiate de) pe blogul “Dreptate pentru toti”, in comentariile postate in datele de 30-07-2011 si 23-08-2011.
  Cu toata consideratia cuvenita,
  Bucuresti, 03-09-2011. Ing. pens. Dumitru Rizoaica, Tel.0723966732.

  PS. APEL-ul scris in 02-07-2011, reprezinta reactia mea la lipsa de reactie a presedintelui Traian Basescu, care nu a raspuns Scrisorilor Nr.11270/03-05-2011 si Nr.16812/27-06-2011. Acest APEL a fost transmis, odata cu scrisoarea “ultimatum”, atat conducerilor partidelor politice PSD, PNL, PC si UNPR, cat si Conducerii TVR, cu scrisoarea Nr.14070/28-07-2011.////

 2. La Multi Ani Cu Lumanari Fara Numar, Emile!

  De ziua ta, Emile, din suflet iti doresc
  Din prastie chiftele, costum marinaresc
  Cu dungi pe verticala si numarul pe piept
  Caci tu, umila sluga, cu noi te-ai dat destept.

  S-ai prici comun cu chiombu, cu tine ca fetita,
  Iar noaptea la culcare vioi sa-i dai gurita.
  Sa va-mpartiti pachetul primit la vorbitor
  Sa v-amintiti tot raul facut la ast popor.

  Plimbarea sa iti fie cu lanturi la picior
  Prin curtea inchisorii in cerc, ca-n rotisor,
  L-apel sa stai cuminte in arsita sau zloata
  Sa iti aduci aminte cum ne tratai de gloata.

  Iar de vei fi vreodata lasat sa pleci acasa,
  Sa nu ai bani de paine, sau ce sa pui pe masa,
  In buzunar taifunu’ sa-ti bata de sa rupa
  Iar clopotul din turla sa-ti fie tras in dunga.

 3. Nu ar fi pentru prima dată când politicienii s-ar încurca în datele statistice.

  De exemplu, domnul Boc a spus că prevederile Codului Muncii va scoate la suprafaţă angajaţii la negru. Iată însă că angajaţii la negru sunt în continuare bine-merci. Mai mult, numărul de şomeri începe să crească. Oricât de mult ne-ar asigura Victor Tulbure că „în lume nu-s mai multe Românii”, lucrurile sunt tulburate şi se pare că în România există o ţară pentru fiecare dintre politicieni.

 4. FARISEUL TOKES, recidivează !!! A câta oară, Doamneeee….

  Tokes Laszlo face presiuni pentru recunoaşterea Kosovo de către România

  Cu gândul la ” Ţinutul Secuiesc ” NICIDECUM ÎNTÂMPLĂTOR !!!!

  Că nu e cităv acest VIERME, aşa zis pastor, ştim, dar de ce încă nu e la ospiciu, cu asta NU mă împac !!
  Dar poziţia oficială a pedelichelelor – ca reacţie la zicerile NEMERNICULUI Tokes, care este ??? PD tace mâlc ” strategic ” sau… ??? Ne explică trompeta Cotroceniului, ” săracul ” Lăzăroiu care-i treaba, că el bag seama în calitate de ministru al muncii se pricepe la orice….. Ce mai caută nebunul de fariseu Tokes în PE ???

  ARDEALUL NU E AL UNGARIEI IAR KOSOVO E INIMA SERBIEI, PUNCT. LOCUL LUI TOKES E LA OSPICIU NU IN PE !!!! Este INCALIFICABIL, EXTREM DE PERICULOS CEEA CE FACE ACEST FARISEU ŞI NIMENI NU REALIZEAZĂ CĂ NU E DE GLUMĂ, CĂ TOATE MANFESTĂRILE, IEŞIRILE, DECLARAŢIILE PUBLICE ALE ACESTUI TICĂLOS NE POT COSTA SCUMP….
  FELICITĂRI, RADU TUDOR !!

  Să auzim poziţia USL !!! ACUM !
  Să auzim poziţia, reacţia europarlamentarilor noştri !!

 5. Dreptul la pensie trebuie acordat numai si numai celor care au cotizat si doar strict proportional cu cat au cotizat. Evident ca nu se respecta acest drept, din moment ce un numar urias de romani, fie ca primesc pensii cu mult mai mari decat ponderea cotizatiei lor (magistrati, ofiteri, militieni, revolutionari, fosti ilegalisti, hoti de toate culorile politice), fie ca primesc pensii cu mult, cu foarte mult timp inainte de varsta legala de pensionare. A treia categorie parazita sunt cei care benefiaza de ajutoare sociale complet nemeritate. Numarul total al acestor paraziti nu e de 1 milion, ci de cel putin trei milioane de persoane. Statul si societatea romaneasca sunt condamnate la saracie din cauza intretinerii acestui parazitism in masa. Trebuie ajutate persoanele care nu au nici macar bani de paine, trebuie adapostiti cei in pericol iminent de inghet, invalizii si bolnavii care nu au rude, cei care chiar nu se pot intretine singuri. Biserica ar fi institutia care ar trebui sa se ocupe de acestia. Aceste cazuri reprezinta cel mult 1 – 2% din totalul populatiei. Sa-si asigure incalzirea, sa-si procure si sa-si taie lemnele, sa-si creasca gainile, sa-si pasca oile, sa-si cultive gradina sau campul, sunt lucruri elementare, cine nu vrea sa le faca pur si simplu nu e om. E incredibila si stupefianta ideea ca statul sa asigure cetatenilor un trai decent. Traiul decent trebuie sa si-l asigure fiecare singur, cine e nevrednic, lenes sau hot nu trebuie deloc sa aiba un trai decent. Cu certitudine, o societate bazata pe parazitism in masa nu merita sa existe.

 6. Ghicitoare- In Viitor De La Doi La Sapte Ani !

  Ia sa-mi spuneti voi copii,
  A cui minte-i pe pustii,
  Si ales ca sef de stat
  Ne umplut-a de rahat?

  Element ajutator:
  Are-amanta-n dormitor
  O piranda planturoasa
  Ce se vrea imparateasa.

  Daca inca n-ati ghicit
  Sa va mai ajut un pic.
  Si-a pus sluga prim ministru
  Un pitic prost si sinistru

  Ce din vorba lui nu iese
  Si sta drepti cand el se bese.
  Ghicitoarea de-ti ghici
  Sapte ani voi veti primi.

 7. Pingback: dieta Montignac

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s