Revoltatoarea politica de exterminare a celor mai saraci dintre europeni

Am cerut, printr-o interpelare, Comisiei Europene sa se implice in apararea drepturilor elementare ale celor mai saraci cetateni europeni, care se confrunta cu o discriminare fara precedent in istoria UE.

Incapabile sa aplice masuri pentru combaterea saraciei, guvernele de dreapta din Uniunea Europeana se razboiesc acum cu saracii Europei. Excluderea sociala si lipsa de perspective de gasire a unui loc de munca si imbunatatire a nivelului de trai sunt accentuate de umilinta si incalcarea drepturilor la care sunt supusi zeci de milioane de cetateni europeni.

Masurile indreptate impotriva saracilor merg de la anularea – in numele austeritatii salbatice ridicate la rang de unica solutie anti-criza a dreptei europene – a ajutoarelor sociale necesare supravietuirii si impingerea pensionarilor spre „iesirea din sistem”, dupa cum s-a exprimat cu cinism premierul roman Emil Boc, pana la propunerea actualului ministru al Muncii din Slovacia, care a propus recent sterilizarea gratuita voluntara pentru femeile cele mai sarace din tara.

Este revoltatoare aceasta politica de exterminare, promovata fatis de o dreapta europeana tot mai apropiata de nazism, mai ales cand propunerile de sterilizare vizeaza comunitatea roma, care reprezinta cea mai saraca parte a populatiei. Este motivul pentru care am atras atentia asupra riscului degradarii calitatii democratiei europene, o data cu inrautatirea calitatii vietii cetatenilor.

Anunțuri

8 gânduri despre “Revoltatoarea politica de exterminare a celor mai saraci dintre europeni

 1. Doamna Corina Cretu! Eu sunt un om autentic de staga! Dar a fi de stanga nu inseamna sa fii redus mintal, si sa sustii „drepul” la o inmultire necontrolata a celor care sunt distructivi social! Va ingrijoreaza ideea de a stavili inmultirea fara noima a celor care trebuie intretinuti de societate! Cine are nevoie de cati mai multi tigani, stimata doamna? Nu este un comportament sinucigas acela de a stimula, sau de a nu ingradi inmultirea celor anisociali si anti civilizatie? Inca odata, pentru numele lui Dumnezeu, cine are nevoie de cati mai multi tigani? Nimeni nu a propus licidarea lor, ci doar s-a sugerat modalitati de a le ingradi inmultirea, fenomen daunator si societatii si existentei lor, care va deveni mai problematica! Inca odata, va rog sa nu mai puneti semnul identitatii intre stanga si prostie! Si cei de stanga, trebuie sa iasa din ipocrizie, si sa arate lumii ca nu sunt la fel, sau chiar mai inteligenti decat cei de dreapta si mai responsabili fata de viitorul societatii in care traiesc! Nu trebuie sa se sara peste cal, dar a critica masurile care vor sa protejeze societatea, inseamna a pune o arma in mana celor de dreapta, care vor spune ca stanga se comporta iresponsabil!

 2. STANGA trebuie sa analizeze cu responsabilitate NECESITATEA inlocuirii actualului cadru democratic, care s-a dovedit septic si ruinator pentru societatea romaneasca!
  Astazi am inmanat Scrisoarea de mai jos si fostului presedinte Emil Constantinescu, lui Mihai Tatulici, si am transmis-o la R.L., Antena 3, Realitatea TV, Jurnalul National si Curentul!

  Scrisoarea de mai jos a fost inmanata, pana acum, urmatorilor parlamentari;
  Deputati: Aura Vasile, Valentin Iliescu, C.P. Tariceanu, Nicu Banicioiu (i-am dat si pentru Ponta), Cezar Preda, Valeriu Zgonea, Paul Dobre, Emil Radu Moldovan, Roberta Anastase, Mircea Toader, Mihai Voicu, Raluca Turcan, Victor Socaciu, Relu Fenechiu, Daniel Oajdea, Dan Nica, Marian Saniuta.
  Senatorilor: Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Petru Filip, Gabriel Berca, Sergiu Nicolaescu, Raymond Luca, Teodor Melescanu, Olguta Vasilescu, Sorina Placinta, Ioan Ghise, Verestoy Attila, Radu F. Alexandru, Georgica Severin si Mircea Banias.
  Si lui Ioan Stanomir, Presedinte executiv al IICCMER.

  ////Pe ce lista doriti sa va aflati, domnilor primitori ai acestei scrisori? Pe cea a oamenilor de Onoare, demni de stima si respectul semenilor, sau pe cea a IRESPONSABILILOR si NESIMTITILOR?

  1. Alegerea viitorilor consilieri si parlamentari trebuie sa fie politica, adica pe lista de partid deschisa, in sistem proportional, si nu de tip Miss sau Eurovizion, cand se alege cel mai simpatic, mai “bitiit”, mai,..,mai, .. care nu reprezinta pe nimeni!

  2. Primitorii acestei scrisori, vor fi inscrisi pe o lista, pentru a se sti care dintre ei prefera ca toti romanii sa stie ca ei sunt IRESPONSABILI si NESIMTITI, deci indivizi demni doar de dispretul tuturor, in cazul in care nu promoveaza, in dezbaterea publica, NOUL CADRU DEMOCRATIC!

  SCRISOARE EXPLICATIVA

  Reusita actiunii mele de inlocuire a actualului cadru democratic, cu cel propus, va avea asupra clasei politice romanesti efectele cumulate ale unui cutremur de gradul 8, urmat de un tsunami distrugator, care vor disloca toate gunoaiele din politica si din viata publica romaneasca!
  Toti cei care sunt persoane publice (politicieni, jurnalisti, parlamentari, etc.), si care vor intra in posesia acestei scrisori, insotita de doua APEL-uri, scrise pe file A4, si care nu vor face vorbire publica despre faptul ca Romania dispune de un proiect de nou cadru democratic, gata sa-l inlocuiasca oricand pe cel actual, care s-a dovedit septic si ruinator pentru societatea romanesca, vor dovedi, ca si “primii politicieni ai tarii”, ca sunt IRESPONSABILI si NESIMTITI!
  Caci cel ce ia cunostinta de faptul ca noul cadru democratic poate elimina din politica si Administratia romanesca minciuna, hotia, tradarea Interesului National, iresponsabilitatea, nesimtirea, etc., si nu actioneaza in niciun fel pentru promovarea acestuia in dezbaterea publica, este un individ fara Onoare si NEDEMN de stima si respectul semenilor!
  Aceasta actiune a mea, dedicata inlocuirii actualului cadru democratic cu cel prezentat in APEL-ul scris in 20-08-2011, are potential de “epocalitate”! De ce? Pentru ca schimbarea ce s-ar produce in societatea romaneasca, prin inlocuirea actualului cadru democratic, ar fi una de dimensiuni “epocale”, cum nu a mai trait poporul roman!
  Odata cu aceasta inlocuire, s-ar incheia si epoca votului bezmetic, manipulat si fraudat, care, in ultimii 21 de ani, a transformat alegerile in farse electorale, si s-ar inaugura epoca votului comunitar, in care alegatorii vor vota natural, adica in conformitate cu interesele lor!
  In cele doua APEL-uri, scrise in datele de 02-07-2011 si 20-08-2011, este prezentata si NEDEMNA preferinta a “primilor politicieni ai tarii”! Astfel, Basescu, Ponta, Crin, Daniel Constantin, Cristian Diaconescu, Marian Sarbu si Gabriel Oprea, au preferat ca toti romanii sa stie ca ei sunt IRESPONSABILI si NESIMTITI, decat sa aleaga, pentru Romania, pe cel mai benefic cadru democratic, dintre cele doua oferite!
  O asemenea NEDEMNA prefernta trebuie adusa la cunostinta poporului roman, pana cand unul dintre “impricinati” va iesi “pe sticla”, si adresandu-se poporului roman, ii va aduce la cunostinta ca exista un proiect de un nou cadru democratic, care, inlocuindu-l pe cel actual, ar elimina din politica si Administratia romaneasca minciuna, hotia, tradarea Interesului National, iresponsabilitatea, nesimtirea,etc.!
  Cei tentati sa puna la indoiala o asemenea posibilitate, trebuie sa-si raspunda mai intai lor, si neaparat PUBLIC si poporului roman, daca ei si-ar putea incalca Juramantul implicativ, pe care si l-ar asuma in prezenta fiintelor ce le sunt dragi si apropiate (copii, nepoti, etc.). Juramantul implicativ se gaseste in materialul de pe blogul “Dreptate pentru toti”.
  Potentialul de “epocalitate” al actiunii mele va exista si daca aceasta va fi ignorata! Cum se va manifesta acesta? Intr-o asemenea situatie se va transmite viitorimii ca atat cei aflati la conducerea Romaniei, cat si cei ce aspirau la aceeasi conducere, la inceput de deceniul doi din Mileniul III, au acceptat ca sunt IRESPONSABILI si NESIMTITI, si ca nu rezolvarea problemelor Romaniei ii interesa pe ei, ci pastrarea sau accederea la CIOLANUL puterii!
  Sa nu se amageasca nimeni cu presupunerea (prosteasca), ca autorul acestei scrisori si al NOULUI CADRU DEMOCRATIC, este un ciudat ce nu trebuie luat in seama, pentru ca va trebui sa explice de ce considera el ciudata dorinta, si POSIBILITATEA REALA, de a elimina din societate minciuna, hotia, tradarea, iresponsabilitatea, nesimtirea, etc., precum si caracterul de farsa al alegerilor in care se voteaza bezmetic, manipulat si fraudat!?
  Cele doua APEL-uri pot fi citite (si copiate de) pe blogul “Dreptate pentru toti”, in comentariile postate in datele de 30-07-2011 si 23-08-2011.
  Cu toata consideratia cuvenita,
  Bucuresti, 03-09-2011. Ing. pens. Dumitru Rizoaica, Tel.0723966732.

  PS. APEL-ul scris in 02-07-2011, reprezinta reactia mea la lipsa de reactie a presedintelui Traian Basescu, care nu a raspuns Scrisorilor Nr.11270/03-05-2011 si Nr.16812/27-06-2011. Acest APEL a fost transmis, odata cu scrisoarea “ultimatum”, atat conducerilor partidelor politice PSD, PNL, PC si UNPR, cat si Conducerii TVR, cu scrisoarea Nr.14070/28-07-2011.////

 3. Nu voi înceta să afirm cu tpoată responsabilitatea : de-am avea mai mulţi Politicieni, Corine…. că de păcălici de-şi spun politicieni , nu ducem lipsă, din păcate… Suntem bogătani în păcălici, ca să-l citez pe Sebi Lăzăroiu, alt PĂCĂLICI !
  Felicitări Corina Creţu, Corina noastră !! Binemeritate !!!

 4. Pingback: Zbătându-se între coşmaruri şi realităţi : România! « Sfinxul

 5. Ei Cu Doamna De Fier, Noi Cu Nutzy C..r De Fier!

  In Istorie englezii au avut ca premier
  Pe vestita Margareta, zisa si “Doamna de Fier”,
  De cand chiombu facu vorbe aluzive de schimbare
  Analisti cu mic cu mare cata-n draci asemanare.

  Numai ca ei trag aiurea nimerind alta adresa
  Voda vrea sa-nscauneze, cu tam-tam a sa metresa,
  Inspirat de la Braila de cand era mariner,
  Si-avu parte ca iubita de Mioara “C..r De Fier”.

  La aceasta amintire, calind-o pe Nutzy-n foc,
  El gasi ca-i numai buna a-l inlocui pe Boc.
  Si precum englezii-odata au avut pe Lady Thatcher
  Tot asa si romanasii vor avea pe “C..r de Fier”.

  Bonus pentru cunoscatori:
  Doamna Nutzy imediat dupa alegerile din 2o12 isi bea linistita cafeaua in fotoliul de Prim Ministru (pusche pe limba mea si ptiu, piei Drace!), cand din difuzor se auzi vocea secretarei, Boc Emil:
  – Saru mana, sefa, a sosit Posta!
  – Emile, da-mi cinci minute sa ma aranjez si apoi lasa-i sa intre. Dar in ordine, nu mai multi de trei o data.

 6. oare de ce se confunda termenii , sarac= persoana fara de ajutor financiar din partea statului ROMAN, sunt insa o gramada de saraci in romania care sunt ajutati cu bani(venituri) de alte state, se poate verifica foarte simplu prin cererile care se dau la ambasade pentru a primi drept la munca..de ce unul care ia 3 mii euro pe luna sa fie considerat sarac de statul roman si altul care are venit zero(nu are bani de la statul roman sau alte state ) sa fie considerat bogat???? de aceea apar anumite chestiuni de genul ca cine are venit de 800 (bani platiti poate de sarac pe carte sa figureze cu vechime in romania)lei e bogat….incompetenta sau altceva???sau altfel spus cum poate un sarac sa-si cumpere casa masina daca are doar 800lei venit…………nu intelegeti ca si aia stiu ca noi ne furam singuri caciula sau ne dam in cap pentru…un post bine platit?in afara cu 800lei pe cartea de munca in romania(cine e pe munca ca europarlamentar din partea romaniei este DEGEABA, ca pomana are rostul ei).

 7. Este revoltator, intr-adevar. Cei care au provocat criza asta prelungita, in fapt o serie de crize cu epicentrul in Wall Street, sunt azi la conducerea lumii. Administratia lui Obama e numita Guvernul „Wall Street”. Capitalistii conduc lumea prin interpusii lor, fie ei si in Romania. Sistemul e al lor si lucreaza pentru ei, in detrimentul majoritatii.

  Nu se intrevede nimic bun. Planul lui Obama pentru crearea de joburi se pare ca nu are sustinere in majoritatea Republicana din Congres. Editorialisti de marca, gen Paul Krugman, spun acum pe fata ca americanii trebuie sa ceara schimbare, pentru ca nu se asteapta la nimic de la clasa politica.

 8. Motto : Fără dubiu, CINEVA operează cu exactitatea neiertătoarei coincidenţe.

  UN OCHI A RÂS ALTUL A PLÂNS, ÎN SUA

  11 septembrie 1973 : asasinarea de către « democraţia consolidată SUA » a lui Salvador Allende – primul preşedinte marxist ales democratic. Aproximativ 3000 de morţi şi dispăruţi.
  11 septembrie 2001 : distrugerea prin atac terorist a Turnurilor Gemene din SUA. Aproximativ 3000 de morţi.

  ULUITOR : Ambele crime au avut loc într-o zi de MARŢI (3 ceasuri rele) !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s