3 gânduri despre “Cetatenii sunt ratiunea de a fi a politicilor publice, nu nervozitatea pietelor

 1. Daca cetatenii sunt ratiunea de a fi a politicilor, atunci puneti capat „politicilor pentru Ciolan”, inlocuind actualul cadru democratic cu cel propus mai jos:

  Incep cu prezentarea PPS.-ului din finalul filei pe care o distribui la partidele politice, la sindicate, ligi studentesti, institutii media, persoane publice si in locuri publice din Bucuresti!

  “Actualii politicieni si cei circa 130 de Parlamentari care au primit Scrisoarea mea, par mai nesimtiti decat porcii (deocamdata par, dar dupa 15-10-2011 vor fi sigur mai nesimtiti, DACA nu vor ‘guita’ nimic, sau vor fi Oameni demni de stima si respectul semenilor, DACA, fie si in ceasul al 25-lea, vor alege cel mai benefic cadru democratic pentru Romania, si vor initia dezbaterea publica pe aceasta tema!), deoarece si porcii s-ar fi rusinat si ar fi ‘guitat’ ceva, DACA spuneam ca ghita 1; 2;…, n, au preferat ca toata porcimea sa stie ca ei sunt Iresponsabili si Nesimtiti, decat sa aleaga pentru ‘societatea’ lor, intre doua posibilitati oferite!”

  (Trei Teme)

  ADRESARE,

  CATRE fiii patrioti ai poporului roman!

  DRAGI CAUZASI! In editorialul intitulat “Scrisoare catre talharii care ne conduc”, aparut in “Flacara Iasului”, din 12-05-2010, Conf. univ. Cristian Sandache, ii “diagnostica” astfel pe detinatorii Puterii: “Nu sunteti altceva decat o adunatura de hoti, curve, imbecili si tradatori”!

  La “distanta” de peste un an am constatat ca “diagnosticul” lui C.S. este perfect valabil si pentru Opozitie, deci, pentru toata clasa politica romaneasca! In Mai 2011 am inceput, in numele poporului roman, batalia finala cu Sistemul Ticalosit al clasei politice romanesti, oferind politicienilor UN NOU CADRU DEMOCRATIC in care Sistemul Ticalosit nu poate exista!

  Groaza tuturor politicienilor a fost atat de mare incat “sefimea” clasei politice, adica Basescu, Ponta, Crin, Daniel Constantin, Cristian Diaconescu, Marian Sarbu si Gabriel Oprea, au preferat ca toti romanii sa stie ca ei sunt IRESPONSABILI si NESIMTITI, decat sa aleaga, pentru Romania, cel mai benefic cadru democratic dintre cele doua oferite spre alegere!

  O alta mostra de comportament deviant, care ii incadreaza pe Parlamentari in “diagnosticul” stabilit de C.S., este respingerea proiectului de lege care prevedea revenirea la denumirea de tigan, pentru comunitatea tiganeasca, care, cu ani in urma, fusese “cadorisita” de alti nedemni demnitari romani, cu o denumire ce “capuseaza” identitatea romanilor, pe care o prabuseste in mocirla confuziei, determinand lumea sa puna semnul egal intre romani si tigani!

  Romanii “indignati” de fraza de mai sus (caci in Romania anilor 2011 se intalnesc si asemenea aberatii!), pot face referire la ea NUMAI dupa ce vor indica romanilor indignati de respingerea revenirii la denumirea de tigan, cel putin un popor din Europa care ar dovedi atata “vegetalitate”, incat sa accepte cu nesimtire, confundarea identitatii lui, cu identitatea comunitatii tiganesti, care a speriat Europa si lumea! Daca nu pot incepe cu indicarea unui asemenea popor “vegetal”, atunci sa-si “inghita” falsa si nedemna indignare!

  Liderii tiganilor, si cei care ii sustin, trebuie sa stie ca nu prin schimbarea denumirii, vor fi tiganii mai acceptabili romanilor si europenilor, ci prin educarea si integrarea lor sociala, care, insa, nu vor fi posibile atata timp cat fiecare tiganca va aduce pe lume mai mult de unul sau maximum doi copii!

  Cele doua exemple arata ca situatia noastra este tragica, dar nu iremediabila. In prima chestiune am transmis la peste 130 de Parlamentari, dintre cei mai cunoscuti, problematica inlocuirii actualului cadru democratic cu acela oferit de mine.
  (Aceleasi materiale le-am inmanat presedintelui Emil Constantinescu in 08-09-2011, Presedintelui Executiv al IICCMER, Ioan Stanomir in 06-09-2011, precum si unor jurnalisti si institutii media).

  Toti Parlamentarii care nu accepta, precum sefii partidelor lor, ca sunt IRESPONSABILI si NESIMTITI, trebuie sa-si exprime public si apasat opinia in aceasta chestiune!

  Chiar si Parlamentarii care au votat impotriva revenirii la denumirea de tigan, isi pot “rascumpara” momentul de ratacire a responsabilitatii si identitatii lor nationale, initiind inca odata acel proiect de lege si finalizandu-l in cel mai scurt timp!

  Luna Septembrie a adus pe scena politicii romanesti Partidul Poporului – Dan Diaconescu!

  Avea nevoie de el societatea romaneasca, sau aceia care nu au avut, inca, acces la Ciolan???
  Daca pana in maximum 15 Octombrie acest nou partid va alege, pentru Romania, cel mai benefic cadru democratic dintre cele doua amintite mai sus, si va initia o dezbatere publica la OTV pe aceasta tema, inseamna ca avea nevoie de el societatea romaneasca, deoarece acest partid ar fi net diferit de cele existente, care nici dupa 5 (cinci) luni de zile nu au avut nicio reactie!

  Daca, insa, nu va alege cel mai benefic cadru democratic, si nu va pune in dezbatere publica, prin OTV, problematica inlocuirii actualului cadru democratic, este ABSOLUT SIGUR ca de acest partid AVEA nevoie DOAR aceia care nu au avut, pana acum, acces la CIOLAN!

  Cei 21 de ani, de asa-zisa democratie, ne-au aratat ca, in conditiile actualului cadru democratic, NU este posibila promovarea durabila a Binelui in societate!
  Cei care vor afirma contrariul, sunt ori NAIVI incurabili care n-au ce cauta in politica, ori TICALOSI care mint cu nerusinare, in speranta ca vor putea sa acceada la CIOLAN!

  Dle Dan Diaconescu si dlor conducatori, de orice nivel, ai PP – DD!
  Transmitandu-va si dvs. aceasta ADRESARE, insotita de Scrisoarea transmisa celor peste 130 de Parlamentari, astept de la dvs., eu si cei care au investit SPERANTA in constituirea PP – DD, sa ne dovediti PRIN FAPTE, nu prin vorbe (caci ele au menirea sa ascunda gandurile), ca sunteti diferiti de partidele care, de 21 de ani, se rotesc intre Putere si Opozitie!

  OBSERVATII:
  –Atat prezenta ADRESARE (sub titlul Trei Teme), cat si Scrisoarea Explicativa, transmisa in 19-09 si 21-09-2011 celor peste 130 de parlamentari, precum si APEL-urile ce o insotesc, pot fi citite pe blogul “Dreptate pentru toti”!
  –Pe marginea Scrisorilor transmise celor circa 45 de Senatori am scris urmatoarele: “Daca aveti alta preferinta decat cea a ‘sefimii’ clasei politice, exprimati-o public si apasat, pentru a o cunoaste toti romanii!”
  Ing. pens. Dumitru Rizoaica, Tel.0723966732.
  Bucuresti, 02-10-2011

  PS. 1. Daca se va intamla ca PP – DD sa manifeste aceeasi IRESPONSABILITATE si NESIMTIRE, ca si “sefimea” partidelor de pana acum, prabusirea lui in sondale si in increderea populatiei va fi GARANTATA!
  2. Sper ca in final, Rusinea politicienilor fata de electoratul lor, le va ”topi” mantia de IRESPONSABILITATE si NESIMTIRE, cu care s-au invaluit, si vor accepta, fara placere, “planul (nostru) de vremuri noi”, adica inlocuirea actualului cadru democratic, care s-a dovedit SEPTIC si RUINATOR pentru societate si pentru Romania!

 2. Pingback: De ce PSD nu introduce principul cinstei şi corectitudinii? « Popateapa's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s