La Antena 3

In aceasta seara, de la ora 21, voi participa la emisiunea „Subiectiv” de la Antena 3, realizata de Razvan Dumitrescu.
Anunțuri

10 gânduri despre “La Antena 3

 1. Politicienii puterii sunt de ceva timp in lupta ideologica cu „lenesii”. Au fost pe rind pensionarii, politistii, militarii, si alte categorii de functionari ai statului. Azi, Monica Macovei ne cinta despre cei „cu burta la soare”:

  „Monica Macovei a spus că dreapta înseamnă pentru ea o societate în care oamenii muncesc şi plătesc taxe şi nu sunt unii care „stau cu burta la soare” şi aşteaptă să primească de la ceilalţi.

  „Dreapta este şi o societate în care competiţia şi valoarea primează, în care oamenii sunt proactivi, ideile au loc să fie testate şi aplicate, în care există un stat de drept şi reguli care se aplică”, a mai spus Macovei.”

  Dar ce fac cei care cistiga atit de putin incit sunt fortati sa faca evaziune fiscala pentru subzistenta? Ca doar statul portocaliu nu „da”.

  Definitia dreptei conform Macovei, cu oameni „proactivi” este un picutz hilara. Iar chestia cu dreapta si monopolul sau asupra statului de drept e si mai ridicola.

  http://www.mediafax.ro/politic/macovei-politica-de-dreapta-inseamna-o-societate-in-care-oamenii-muncesc-si-platesc-taxe-si-nu-una-in-care-ei-stau-cu-burta-la-soare-8867190/

 2. „Mult stimatul si iubitul Conducator”, varianta portocalie:

  „Chiar şi Traian Băsescu, preşedintele nostru drag, are nevoie să-şi deschidă puţin asupra a tot ceea ce înseamnă perspective asupra viitorului politicii româneşti. Nu mai putem fi o clasă politică în care decid 90 la sută bărbaţii şi 10 la sută femeile, aşa cum este cazul în Parlamentul României”, a adăugat Vass.

  Iata un Conducator care se lasa si iubit si criticat. Un despot modern, chiar daca nu e luminat, atunci, cel putin, poate fi iluminat de dregatorii sai.

  http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Vass-recidiveaza-Basescu-presedintele-nostru_0_572942811.html

 3. Cand Autista Striga, Autistilor!

  La guvern unde ministri sapa la a noastra groapa,
  Blonda Vass e fericita plimband in decor o mapa.
  Si pe post de portavoce cand este intervievata
  Ea raspunde ca o toapa proasta si needucata.

  Suparata fiind pe lume si pe-o anume intrebare
  Jurnalist-a luat in suturi, improscand-o cu fecale
  Pe model dat de Basescu cu “tiganca imputita”
  A tratat-o pe reporter drept o biata autista.

  Disperati sunt toti basitii cand gandesc la viitor
  Aranjat pe dupa gratii si cu drept la vorbitor.
  Avand botnita la gura si-n partid tinuti in lesa
  Cand dau ochi cu jurnalistii isi varsa venin pe presa.

  Slugi umile, fara vlaga sau parere personala
  Ei sunt muti precum un peste, cu frica de ciomageala
  Tac si-asculta de tatuca cand le zice ca din carte
  Si din jiltu-i de poveste porunceste-a noasta moarte.

  Curajosi sunt insa foarte, cand raspund la ziaristi,
  Zbiara si-si arata coltii, ca doar ei sunt pedelisti.
  Fara frica sau vreo jena pentru-asemenea prestatii
  Aparati sunt de chiombila pentru orice aberatii.

  Va veni insa si timpul sa-si bage mintile-n cap
  Si sa-si vada saracutii de-al lor tragic handicap
  Sa-si trateze nesimtirea si tupeu mancat pe paine
  In celule cu zabrele, far-de viitor sau maine.

  Nota: in timul unui interviu luat de un reporter al postului Antena 3, consiliera Primului Ministru, Andreea Paul Vass, vizibil deranjata de o intrebare care viza inghetarea si/sau impozitarea pensiilor, pe un ton de mahala i-a numit pe jurnalisti autisti.

 4. GÂNDIRE PREVENTIVĂ

  Domnul Preşedinte Jon* gândind profund
  A inovat oala de noapte, din raţiune,
  Plasând mâneru în interior, pe fund,
  Să-i fie scut când e surprins de naţiune.

 5. PORCARIE ŞI MENEGEMENT

  Peste 3 zile se vor împlini 409 ani de la naşterea, în Magdeburg, a lui Otto von Gericke (n. 20.11.1602, d.11.05.1686). Părintele fizicii vidului şi om politic ( 30 de ani primarul oraşului natal Magdeburg între 1646 – 1676 ). Celebra experienţă cu emisferele golite de aer, efecuată public în faţa primăriei, a uimit asistenţa Magdeburgului, în condiţiile tractării lor de către cai puternici, simetric, de o parte şi alta, care n-au putut birui „ forţa vidului”…
  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––
  Capul vidat al lui Jon* s-a comportat similar, cu observaţia că una dintre forţe i-a desprins podoaba capilară, rolul său fiind, exclusiv, de acoperiş al gâtului.
  Porcărie, prin asociere cu Jon*, se defineşte ca fiind „capabilitatea unui porc de a înfăptui ceva împreună cu alţi porci”.
  Altfel stau lucrurile cu menegementul, care este „arta de a înfăptui ceva împreună cu alţi oameni”.
  Diferenţa dintre „porcărie” şi „menegement” o reprezintă şi colapsul economic românesc, investiţiile străine directe reduse cu 52 % avînd caracter de consecinţă şi nu de cauză !
  Fără să vreau ajung la demolarea coteţelor din Cotroceni şi Victoriei care vor avea temei legal prin revizuirea Constituţiei în derulare, marca USL.

  PS : Otto von Gericke n-ar fi ezitat să soluţioneze prin trepanaţie vidul din capul lui Jon* şi elitei coteţarilor săi !

 6. Bey-ul De Basarabi Si-a Numit Matroana Haremului

  Daca pe Anca Boagiu o cunoaste din frageda pruncie, cand imbracata doar in chilotei se juca in nisip, chiloteii celorlalte odalisce (Udrea, Sulfina, Mantale, Anastase, Vass etc.), Bey-ul de Basarabi, Basescu Traian i-a vazut mult mai tarziu cand si le-a adjudecat in Harem. Singura pe care a selectionat-o pe alte criterii, si anume rezistenta la pahar, servindu-se de ea in aceasta ipostaza drept companioana de betii este Monica Macovei, de care s-a debarasat totusi cand a vazut ca bea mai mult decat el, riscand in acest fel sa ramana “pe uscat”. Cert este ca deunazi a dat adunarea Haremului, le-a zis odaliscelor “aceasta este Sulfina, alegeti-va matroana” si cadanele au votat pentru Sulfina sa le faca programarea la Bey.
  Avand in vedere importanta momentului, rapsodul popular a gasit de cuvinta sa scoata de la pastrare o poezea in care sunt descrise reltiile Bey-ului chiomb cu femeile portocalii, despre care se spune ca au fost promovate in politica chiar de catre Bey. Parodia de mai jos subliniaza calitatile de om politic dovedite de odalisce, calitati care l-au impresionat pe chiomb:

  La Base, intronizat ca popa,
  Iaca Boc, cu vina, hopa!
  – Iarta-ma parinte sfinte
  Grav pacat am di’nainte!

  – Ai furat? intreaba Base
  – Nu, prea sfinte! Fara vrere
  Tot gandindu-ma la rele,
  In gradina avui muiere!

  – Vai de mine, vai de mine…
  Greu pacat ai savirsit….
  Insa daca-mi spui cu cine,
  Poate vei fi mantuit.

  – Nu pot, ii raspunse Bocul
  Nu vreau sa fortez norocul,
  Si din spusa de’ndurare
  S’am pacatul si mai mare!

  ……Era’nalta si frumoasa,
  Parul blond si ochi de jar,
  Gura dulce,voluptoasa,
  Dintii de margaritar.. .

  – Nu cumva ai fost cu Nutzi
  Din Plescoi, de peste drum?
  -Nu pot s-o divulg ca Domnul
  Ma trazneste chiar acum!

  …..Si-avea flori la cingatoare,
  Trup de crin imbobocit,
  Mijlocel de fata mare,
  Numai buna de iubit…

  – Poate-ai fost cu’a Boagii
  Cea usoara ca un fulg?
  – Iarta-ma, chiar mort de-as fi
  Eu tot nu pot sa o divulg!

  … Durdulie, ‘mbujorata,
  Numai cantec, numai joc,
  Cind te-a strins in brate-odata,
  Ai simtit in vine foc!

  -Mai Emile, e Sulfina
  Care sade pe Neptun?
  -Oh! Degeaba-mi zgindari vina,
  Fiindca tot nu pot sa spun!

  …..O comoara tainuita,
  Fruct in dragoste scaldat,
  Toata plina de ispita,
  Toata plina de pacat!

  – Bine, du-te, mediteaza,
  Si vii miine mai dispus,
  Domnul sa te aibe-n paza!
  -Sarut dreapta! Si s-a dus.

  Ajungand in colt, la Vintu’
  Iaca’l si intervievat
  Cu’ntrebarea: – Ei, Prea Sfintul
  De pacat te-a dezlegat?

  -Inca nu! raspunse-Bocul
  Foarte vesel si vioi,
  Dar aflai de la Basescu
  Inca trei adrese noi!

  N.A. : Incercare de parodie dupa Ion Minulescu , “Spovedanie”.

 7. Am vizionat reluarea emisiunii, la ceasul timpuriu al zorilor si vreau sa te felicit calduros, draga Corina, pentru prezenta rafinata si interventiile prompte, viu argumentate, in cadrul animatei dezbateri televizate de la Antena3.

  Zile pline de lumina gandului bun si de realizari asteptate, aureolate de forta sanatatii si echilibrului!

 8. Huidui-i-as, Huidui !

  Cred ca nici atacul de la Perl Harbor, nici cel lansat de Al Quaeda asupra americanilor la ei acasa nu au avut un asemenea ecou mediatic si parte de o asemenea dezbatere, de-a dreptul in draci si isterie, cum a avut-o accidentul produs de un modest producator de televiziue roman, care brusc a fost ridicat la dimensiuni de vedeta de televiziune cosmica prin importanta pe care i-au dat-o colegii de breasla. O nebunie mai mare ca asta nu am mai vazut, cu toate ca si la divortul Columbenilor era cat pe ce sa asistam la o asemenea desfasurare de forte si resurse, care sa comenteze ditai “stirea” de presa.
  Sa toci mai mult de 24 de ore, intr-o veselie, acelasi si acelasi subiect, intors pe toate fetele, privit din toate unghiurile, comentat de toti cunoscatorii si neavenitii in fel si chip, sa blochezi practic fluxul normal de stiri cu un subiect total aiurea, asta, da, record de Cartea Recordurilor, cu nebuni scapati de sub control medical si fara tratament de specialitate, ajunsi din intamplare pe posturile TV si in media scrisa.
  Lasand la o parte, tragedia consumata in accidentul respectiv soldat cu trei victime, stau si ma intreb cui dracu’ i-a folosit toata aceasta isterie, toata aceasta nebunie fara frontiere, in care oameni care, daca pana acum pareau intregi la taratacuta si faceau audienta datorita profesionalismului cu care isi faceau aparitia pe sticla, brusc au dat dracului ideea de competenta profesionala si s-au lasat angrenati in aceasta sarabanda cu subiect Serban Huidu si familia. Doar examen de coprocultura nu i-au facut lui Huidu, ca sa se convinga daca a avut sau nu mancarimi in fund, cauzate de viermisori intestinali, atunci cand si-a bagat picioru’ in acceleratie si, in conditii de mazga si averse, a taiat linia continua, depasind in curba, pe o sosea montana si izbind frontal o masina pe care efectiv nu ar fi avut cum s-o mai evite.
  In rest, baietii, au luat interviuri si patrupedelor tomberoneze si latratoare care s-au intamplat sa fie sau chiar sa nu fie martore la accident.
  Sincer, macar in programele de aseara am sperat sa scap de ceea ce vedeam de mai bine de 24 de ore, inclusiv pe Taraf TV, dar ti-ai gasit, piesele “grele” dela A3 si Realitatea si-au pus azimutul tot pe subiectul in cauza, chit ca acesta fusese dezbatut si razdezbatut panapeste limitele de saturatie de colegii lor avizi de senzational (sac!).
  In conditiile astea este mai mult decat evident cu ce material lucreaza Basescu, atunci cand dorind vreo intoxicare in masa, isi lanseaza scenariile securistice la care “deontologii” pun boticu’ cat ai zice peste.
  Oriti-va fratilor, luati un time-out, consultati medici de specialitate, internati-va , faceti ce vreti voi, dar lasati-ne in pace ca nu pentru porcarii de asemenea stupizenie platim abonament la cablu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s