Pentru interventia institutiilor europene impotriva incalcarii de catre PD-L a regulilor democratice

Anunțuri

7 gânduri despre “Pentru interventia institutiilor europene impotriva incalcarii de catre PD-L a regulilor democratice

 1. Erevan News-Hot News: Avansarea In Grad Si Decorarea Prea Fericitului Daniel

  Basescu:- Tine-o tot asa, Prea Fericirea Ta, si la anu’, inainte de alegeri, il bati si pe Oprea si coniacul Zarea, iti dau si a cincea stea!

  Din surse demne de toata increderea, Agentia de stiri Erevan News este in masura sa-si informeze cititorii ca inainte de a fugi la Bruxelles pentru a nu fi nevoit sa participe la intrunirea parlamentara in care Majestatea Sa, Regele Mihai I, si-a tinut discursul cu ocazia implinirii venerabilei varste de nouazeci de ani, intr-o tainita a Palatului Cotroceni a avut loc, intr-un cadru restrans si select ( format din fosti ofiteri superiori de Securitate sub acoperire- in rezerva- si cativa fosti colaboratori ai fostei Securitati, astazi unsi de BOR in functii de mitropoliti) o ceremonie secreta de inaintare in grad si decernare de decoratie Prea Ferictului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, pentru merite deosebite in sustinerea actualei Puteri Politice din Romania. Astfel, Prea Fericitul a fost inaintat la gradul de general de Securitate cu patru stele (grad detinut doar de un alt ofiter cu merite exceptionale in distribuirea de echipament curat Armiei Romane si anume actualul ministru al Apararii, d-l G-ral Izmana) ocazie cu care d-l presedinte Basescu Traian i-a inmanat si Ordinul Secera si Ciocanul Clasa I cu spade, frunze de stejar si diamante.
  In alocutiunea rostita cu aceasta ocazie, d-l presedinte a subliniat ca inaltele onoruri i-au fost acordate ca un raspuns la curajul extraordinar dovedit de Prea Fericitul, care a tinut piept eroic ispitei (Ptiu, Satana!) de a participa si a fi alaturi in acest fel de unsul lui Dumnezeu pe pamant, Majestatea Sa, Regele Mihai I, cu ocazia tinerii de catre acesta a unui discurs in fata alesilor neamului, in Parlamentul Romaniei.
  Dupa d-l presedinte a mai tinut sa-l felicite intr-o alocutiune scurta, dar generoasa in elogii si tovarasa general cu numai trei stele, Rodica Culcer.
  La randul sau Prea Fericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, a tinut sa multumeasca conducerii de partid si de stat, personal tovarasului presedinte Basescu Traian, pentru inaltele distinctii acordate si sa-l aigure ca nu va precupeti niciun efort in lupta impotriva mogulilor si a adversarilor domniei sale.
  Ceremonia s-a incheiat cu un dineu la care d-l presedinte a dat cep unui butoias de Chivas Regal, pastrat de pe vremea cand facea cntrabanda cu astfel de produse, vechi de nouazeci de ani si glumind, in hohtele generale de ras si voie buna a spus ca asa cum va termina butoiasul respectiv, tot asa il va termina si pe Majestatea Sa.
  A consemnat pentru Dvs.
  Vartan Varujan

 2. Cum citesc si scriu aici de ceva timp, pot spune ca asist virtual la o adevarata epopee politica, asemenea celei din Battlestar Galactica 🙂 Pasi inapoi, pasi inainte, pasi laterali, cu dusmani deveniti prieteni, cu prieteni deveniti inamici, batalie dupa batalie, intr-un „dans” politic de anvergura, global, sau mai bine zis cu actori globali. Impresionant si demn de scenariul unui film. Dar cum realitatea bate filmul, sa ne contrem la ea. Basescu are spatele acoperit de actuala coalitie europene de dreapta (populari). Odata ce acest tip de putere va fi maturata de electori, se creaza premizele unei schimbari de vint politic.

  Referitor la incalcarile drepturilor democratice de catre putere, eu cred ca puterea nu stie ce inseamna „drepturi democratice”. Poate asa, isi aduc aminte de la scoala, daca au facut-o. Mai intai ar trebui educati, chestie impractica. Insa demersul tau e un act politic destept, care va ajuta coalitia din opozitie.

 3. Maidanezu’ Tot Maidanez

  Speriat de confruntare si maro de tot ..in gat
  Chiombu a fugit la Briusel chipurile intr-un tur
  El n-a vrut sa onoreze cu prezenta al nost’ rege
  Care-n Parlament vorbit-a despre tara, despre lege.

  Macho-ul de trei parale, animalul neinfricat
  Cel ce din aeroporturi urla ca un apucat
  Cand a fost sa dea cu ochii de prezenta maiestuoasa
  A gandit ca totusi fuga este cea mai sanatoasa.

  Plin de ura si ranchiuna ca o javra a plecat
  Si-a gasit alibi la UE unde s-a cam invitat.
  Ba, mai mult, a dat si ordin la guvernul de lichele
  Sa sfideze Majestatea c-altfel vor avea belele.

  Cel ce tipa la batrane si la bietii sinistrati
  Si crede ca boborenii sunt o masa de ratati
  Las se-ascunde dupa scuze cand e vorba de-nfruntare
  Si o ia la sanatoasa demonstrand cat e de “tare”.

  Vai de tine, Traienele, al de strigi la jurnalisti,
  Dar te-au pus urgent pe fuga o mana de monarhisti!
  Majestatea Sa Regala te-a-ngropat cu-a sa prezenta
  Si-a raspuns la mojicie cu princiara deferenta.

 4. In legatura cu metodele PDL , cu privire la incalcarea principiilor care stau la baza unei societati democratice nu mai e nimic de spus si de facut . Ramane ca cei care vin la putere , sper intr-o victorie a social-democratiei, sa constientizeze faptul ca le revine o misiune grea , as putea spune istorica, in a aduce Romania acolo unde ii este locul , si anume in randul tarilor europene cu o democratie autentica. Va felicit pentru activitatea dumneavoastra si va astept la sectorul 4 sa dezbatem si sa concepem un plan electoral . Cu respect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s