O stafie bântuie Europa: extremismul maghiar

Dl Laszlo Tokes este cetăţean român. A fost trimis la Bruxelles prin votul altor cetăţeni români şi a ocupat, ca român, funcţia de vice-preşedinte al Parlamentului European, votat fiind şi de eurodeputaţi români, din familia politică de care aparţine. Faptul că e maghiar, ca etnie, că aranjamentele au fost făcute de eur-deputaţii unguri de dreapta, că pedeliştii şi udemeriştii l-au votat cu ambele mâini sunt simple amănunte. Repet: dl Laszlo Tokes este cetăţean român şi ieşirile sale sunt judecate şi trecute în contul României. La Bruxelles nu există Ţinutul Secuiesc, pentru că alegerile europene au loc la nivel naţional, nici alte elucubraţii etniciste. România decontează ieşirile fasciste ale d-lui Tokes – şi asta dacă ne place sau nu.

Astăzi, dl Tokes a avut o revelaţie: duşmanilor Ungariei (a se citi cetăţenilor unguri care critică guvernul tot mai extremist al lui Viktor Orban – respectiv socialiştilor unguri) trebuie să li se interzică accesul în Ardeal! Întrebarea este: cum?

Este dl Tokes posesorul unui aparat de stat, cu graniţe cu tot, care poate impune interdicţii de circulaţie cetăţenilor europeni din Ungaria? Şi dacă nu, se bizuie pe aparatul de stat românesc, stat al cărui cetăţean este? Sper că actuala guvernare nu a luat-o razna definitiv, disperată să rămână la putere! Sau, şi mai grav, au intrat în funcţiune Gărzile Maghiare?

Îmi pare rău să constat că nu există, după delirul etnicist cu accente fasciste de la Congresul Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania, nicio reacţie a UDMR şi nici a PDL, cu ajutorul cărora dl Laszlo Tokes a reprezentat România în conducerea Parlamentului European. Cum constat că nici „societatea civilă de dreapta” nu a considerat că are motive de deranj. Ea ar suci fericită gâtul stângii româneşti, aşa că delirul lui Tokes îi vine mănuşă.

Din piesa asta de teatru absurd nu putea lipsi mesajul lui Viktor Orban, care toarnă gaz peste foc şi se răzbună pentru mustrările primite la Bruxelles din partea responsabililor europeni, cerând dublă cetăţenie pentru maghiarii de pe mapamond, pentru că Bazinul Carpatic nu-i mai poate cuprinde visele de mărire.

Dacă tot e să combatem poziţiile anti-româneşti, nu mai bine începem noi cu boicotarea d-lui Laszlo Tokes şi a celor ca el, care duc o politică anti-naţională, profund anti-europeană şi de-a dreptul rasistă şi fascistă şi lăsăm pe mai târziu boicotul lalelei olandeze? Sigur, nici ieşirile extremiştilor olandezi nu sunt de neglijat, dar Tokes este în ograda noastră şi ni se poate replica oricând de către olandezi: „rezolvaţi-vă problema extremiştilor voştri, că de ai noştri avem noi grijă!” Ceea ce este un adevăr pe care nu-l mai putem ignora.

10 gânduri despre “O stafie bântuie Europa: extremismul maghiar

 1. Am citit si eu declaratiile paranoice ale lui Tokes, ca UDMR ar fi instrumentul anti-maghiar al romanilor. Pai cred ca UDMR a jucat genial pentru maghiari, extorcind de la pedelisti tot ce au putut, prin santaj politic.Ce ar mai fi de obtinut? Probabil autonomia teritoriala pe care o vor extremistii maghiari in frunte cu Tokes.

  Dar nu pot sa nu mai intreb: UE il accepta pe acest extremist si xenofob Tokes ca reprezentant, al doilea om al Parlamentului European? E o rusine fara margini….si o intoarcere spre trecut. De asa leaderi politici au nevoie europenii, care mustesc de ura si uneltesc la segregare si purificare etnica?

 2. Pingback: Pe Frunză”verde” l-a luat valul ! Va trece de la ameninţări la fapte… DE URMĂRIT !! « Sfinxul

 3. Parca-r fi un virus. Toti leaderii UE il iau. Asta cu austeritatea.

  1. Dogma neo-liberala a „Zinei Increderii” a devenit poveste de adormit copiii. Iata ca, chiar daca politicienii de dreapta au luat masuri draconice de austeritate, Zina Increderii nu se lasa vazuta. Investitorii privati stau si isi cos buzunarele, sa nu cumva sa scape vreun banutz pe jos. Ba, mai mult, s-au inhaitat sa jumuleasca toate statele care par ca nu pot sa le plateasca banii inapoi. De ce sa astepte pina cind economia se redreseaza? Acum e momentul sa puna si mai tare biciul pe aceste popoare

  2. Exemplul Greciei este elocvent pentru lipsa dorintei de a rezolva lucrurile pozitiv. Mai toate portavocile neo-liberale, inclusiv bancherii europeni, pun Grecia la colt, si, ii spun sa munceasca mai mult. Demagogie curata! Adica, ce anume trebuie sa faca grecii ca sa arate lumii ca „muncesc mai mult”? Nimeni nu explica, doar arata cu degetul in mod generalizator catre saracii greci. Este o politica de familimentare controlata a acestui stat. Nu e de mirare ca resentimentele anti-germane sunt exacerbate intre greci, cu asa o linie politica inutil de dura.

 4. UPDATE :Pe Frunză”verde” l-a luat valul ! Va trece de la ameninţări la fapte… DE URMĂRIT !!
  Pe undele Ayhatollahului Sorin Frunzăverde
  PDL se zbate ca peştele pe uscat pentru a controla la nesfârşit Radio Reşiţa
  Radio România Reşiţa este ” privata ” masonului alcoolic şi moşia personală ( ?! ) a Clanului Glăvan… Doru Dinu Glăvan şi fica tovărăşiei sale, Oana Maria Cenan Glăvan, fac legea, a bunului plac a …. ” ayatollahului ” Frunzăverde ! Şi curg odele….
  Onor opoziţia cărăşeană, mucles de cam mulţi ani, vis a vis de foooarte multe aspecte, căci, ce ştim noi, ” prostimea ”, ştiu şi tovărăşiile cică lideri uslaşi, dar, tac, şi tac…. la naiba! După ce veţi fi citind ancheta jurnalistică cu mare atenţie, să luaţi aminte la ce spun : COMPLICITATEA PRIN TĂCERE NU TE FACE NEVINOVAT !
  Cine se teme de masonsky frunzesky ? NUMAI cine NU doreşte cu adevărat să-l spulbere, cei strânşi cu uşa şi…. se cheamă că există ceva care pute în acest sens, ori, eventuali parteneri de afaceri ai baronului cu grade 33, frăţiorii de Lojă… clar ” prostimea ” , BA !
  Presa loco, ei bine, cea mai mare parte aservită, şi o mică parte amuţită prin ameninţări şi nu numai.
  Judeţ de muheri în izmene, MAMELUCI, pufuleţi, pufarine, dudui pe sistem fata lui tanti Petrutza, fără number…
  Onor Opoziţia, USL CS, în loc să se răfuie cu adversarii, PD-L, se păruie mai dihai între ei, arz-o Focul Gheenei de curvăsaraie numită politichie mioritică. Feuda, portocalie de ani şi ani… NU că n-ar vrea cărăşanul săracu, SCHIMBARE, dar NU cărăşanu de rând numeşte şmenari prin BEJ-uri, nu cărăşanul de rând pupă la propriu inelul masonic şi labele libidinoase ale ” ayatollahului ”. Care Frunză”verde ” baron alcoolic, să ţineţi minte ce spun … : la ultimele Alegeri … NU a ieşit învingător la CJ CS , daaar, S-A ALES cu, vuieşte târgul, muuult, muuult ajutor ! Fum fără foc, ciuciu !
  În concluzie, că mi-e greaţă dija : CARAŞUL VREA SCHIMBARE, adicătelea ” prostimea ”, NU la doritorii de DOAR ciolan fac referire, va să zică…. aşadar, cum facem să rămână cum am stabilit : JOS bă-SECU, JOS Mafiile PD-L, aaaa…. ????
  Şi-apropo de site-ul cela , Mafiile PD-L, oare de ce NU se înghesuie nima-n lume din cică Opoziţie să toarne oareşce loaze despre care cum zisăi, chiar aşa, numai Sibilla şi Jurnalul Naţional au ştire, auzire, ei sunt MICI, da cu lipici. La numai funcţii, n-aşe ? A se verifica !
  Electoratul zice că-i cam e lehamite şi SCÂRBĂ mare, dar mareeee de calcule, parităţi, castraveţi şi murături…. că vorba aia, noi, ” prostimea ”, ai cui dracului suntem, de noi cui pasă pe bune, că de nebuneli şi-alte răbufneli ni se cam duse buhul. Aista-i grija bunăstării oamenilor, aista-i grija ţărişoarei, aistea-s sanchii soluţiile într-u salvarea Economiei, numai numărul de primari, consilieri şi-alte ” scheme ” ???!!! PE PRIMUL PLAN AR TREBUI SĂ FIE : JOS BĂSESCU, JOS MAFIILE PD-L ŞI ALTE LIGHIOANE LA PUTERE, PRIORITATE AR TREBUI SĂ FIE SOARTA NECĂJIŢILOR, NU SĂ NE DĂM EXAMENUL CALCULÂND SCAUNE, FOTOLII, TITLURI… ŞI DĂ-O DRACU ” PROSTIME ”, C-OM VIDEA DE EA MAI… APOI ! NU SUNTEM TURMA DE OI A NIMĂNUI !!! FACEŢI NAIBII OPOZIŢIE CĂ NE-AM SĂTURAT DE TEATRU CUM NE-AM SĂTURAT SĂ FIM MIEII DE SACRIFICIU AI HOARDEI DE PĂCĂLICI DE-ŞI SPUN ” ALEŞI ”!
  Ca la noi la nima-n lume. Rămăsărăm ” fruncea ” cu Donul frunză pră cap, vai dă steaua noastră şi c-o Opoziţie… cam nima-n pociacă, există, e sublimă, dar lipseşte cu desăvârşire, păcălici firfirici, punctum.
  http://sfinx777.wordpress.com/2012/02/26/pe-frunzaverde-l-a-luat-valul-va-trece-de-la-amenintari-la-fapte-de-urmarit/

  p.s. apăi să-mi fie cu iertare, iară de nu-i cu iertare, furnica tăt atomică rămâne-va, chiar de va fi fiind pusă pe făraş… şi zău c-o spun cu subiect şi predicat spre auzire Procurorului ŞI Crinului : ia băgaţi domniile voastre un ORDIN ” dacă USL câştigă la nivel naţional iar la voi pe feudă e zminteală şi rezultatilii de ” succesuri ”, la zdup cu voi în aceiaşi celulă cu frăţiorii ! De Lojă, afaceri, păcănele şi-alte cele , punct. ”
  Va să zică ” stimulaţi-i ” majkă !!! ” Stimulaţi-i ” cu ” biciul ” că ştiţi mai bine ca dumneamea că scuzele, schelăielile, corul mieunăturilor uniţilor prin trădări şi ticăloşii DUPĂ rezbel, NU reprezintă nici realitatea, nici de cald, foame NU ţin românaşilor ! Păi bine măi băieţi, Procurorule şi tu Crinuleţ, da nu-i RUŞINE să facă OPOZIŢIE o MAMĂ, iar p-ai voştri să nu nici măcar încercaţi a-i struni şi ghida-n direcţia POTRIVITĂ vremurilor cărora noi, ” prostimea ” ne străduim să le SUPRAVIEŢUIM , ha ?? Să nu-mi veniţi şi voi cu ” scuza ” că nu Frunzesky ar fi buba, că nush ce sistem ticăloşit, că pe naiba ghem, că zău vă-ntreb şi eu: dară sistemul ăsta s-o fi consolidat aşe, peste noapte şi fără de ştire oareşcui, nu spui cui…
  Dumneamea are DEMNITATE, deci : NU vreau ca România să fie o ţară de PAPAGALI, VREAU SCHIMBARE , PENTRU CĂ SE POATE ! NU ADMIT ŞI NU ADMIT CĂ ” NU SE POATE ”, CEI AIA ??!!! ORICE VREI CU ADEVĂRAT ŞI DIN TOŢI RĂRUNCHII, SE POATE, ORICE ! PUNCT.

 5. Corina noastră,
  Tokes ăsta, lighioană cu ochi ŞI moţ pus de actuala Putere-n frunte, a tooot fost TOLERAT, d-aia se dă-n bărci şi face ce-are chef, că nu i-a pus mai nimeni botniţă la timp. Dar…. deşi târziu, NU e prea târziu ! Ba încă se cam IMPUNE să fie pus cu botul pe labe , netrebnicul, căpiatul…

 6. Duca-se Pe Pustii ! (Jos Basescu!)

  Gigi Becali: Am fost contactat de Elena Udrea. Vom face o alianta cu PDL pentru alegerile din Bucuresti
  de R.M. HotNews.ro

  Gigi Becali afirma ca partidul pe care il conduce va forma o alianta cu PDL la alegerile locale din Bucuresti. El sustine ca a fost sunat de sefa organizatiei PDL Bucuresti, Elena Udrea, si ca in viitorul apropiat aceasta alianta va deveni oficiala.

  Randurile de mai sus nu mai necesita nicio explicatie in ceea ce priveste nivelul de hazna pestilentiala la care chiombu impreuna cu alti cativa saltimbanci de pe esicherul politic dambovitean au adus modul de face politica in Romania. O fi vorba aia, cu politica ce poate fi asemuita cu o curva, oarecum adevarata, numai ca respectiva doamna produce placere celui care-i plateste favorurile sexuale, la noi haznaua respectiva nu poate aduce decat un iz vespasianic care iti intoarce stomacul pe dos de greata. Dupa ce Basescu l-a arestat (dupa cum s-a plans chiar el, cand s-a dat persecutat politic la Bruxelles) cu mascatii din fata copiilor si l-a bagat la beci in Saptamana Mare, iata ca ciobanul din Pipera uitand ca l-a numit public pe Basescu, Satana, acum bate laba cu amanta anticristului in alegerile pentru primarie.

  Jos Basescu!

  Unsu’ Domnului pe Terra, Jiji-al nostru din Pipera,
  Cu molifte fara numar, stinse printr-un gest zavera,
  Ce-a avut-o cu Satana care l-a bagat la beci
  Unde-a fost facut fetita si-a mancat pe rupte terci.

  Plansu-ni-s-a Jiji-al nostru cu ecouri la Briusel
  Ca l-a arestat Mefisto razandu-si asa de el.
  Chiar in Saptamana Mare i-a trimis mascati pe cap
  De-a ramas pe veci de atuncea cu un mare handicap.

  Cu blesteme si ocara l-a tratat atunci pe chiomb
  Si a zis ca-n lupta dreapta l-ar putea face chiar zob.
  Si-a scuipat in san ferice si-a batut si niste cruci
  Cand vazu lumina zilei, liber, actoras in balci.

  Iata insa ca acuma Jiji face pact cu dracu’
  Se-aliaza pentru lupta chiar cu badea necuratu’,
  A uitat si de obida ce-i produse Sarsaila
  Si batu palma cu Udrea, ibovnica lu’ chiombila.

  Suparat e Domnu-n ceruri de asa o alianta
  Si-a dispus ca lu’ nea Jiji Petru sa ii traga clanta.
  Sfantul a primt ca ordin pe infam sa-l izgoneasca
  Sa-l trimita la Satana, in cazan sa-l gazduiasca.

  Geaba a inaltat biserici si pe popi i-a rasplatit,
  Geaba canta psalmi in barba si sarmani a miluit,
  Sacrilegiul ce comis-a cand se invoi cu dracu’
  Dumnezeu in cer nu uita, el in iad va sta cu veacu’.

 7. D-na Cretu,
  E mai rau decat un teatru absurd: incepem sa intram, sa patrundem in dimensiunile specifice schizofreniei!! 😆

  Deci:

  „Astăzi, dl Tokes a avut o revelaţie: duşmanilor Ungariei (a se citi cetăţenilor unguri care critică guvernul tot mai extremist al lui Viktor Orban – respectiv socialiştilor unguri) trebuie să li se interzică accesul în Ardeal!”

  Conform editorialului semnat de Marian Sultanoiu, din Gandul, Tokes ar fi zis asa:

  „Tuturor maghiarilor, indiferent unde trăiesc, care îşi atacă propria ţară, Ungaria, trebuie să le interzicem să mai intre în Ardeal”

  Pe de alta parte:

  „Din piesa asta de teatru absurd nu putea lipsi mesajul lui Viktor Orban, care toarnă gaz peste foc şi se răzbună pentru mustrările primite la Bruxelles din partea responsabililor europeni, cerând dublă cetăţenie pentru maghiarii de pe mapamond”

  Din ceardasul asta, ce sa intelegem? Dl. Orban vrea dubla cetatenie pentru maghiarii de pe mapamond. Pai da, dar daca printre acesti maghiari, de pe mapamond, s-ar gasi si dusmani ai Ungariei? Deci Viktor Orban nu vrea sa le interzica accesul in Ungaria, dorind dubla cetatenie pentru ei. In schimb Tokes vrea sa li se interzica accesul in Ardeal!!! Cu alte cuvinte: ia sa se care toti dusmanii unguri ai Ungariei la ei in Ungaria, ca doar a zis „tuturor maghiarilor”!!! 😆 Cu alte cuvinte, Tokes doreste ca Ungaria sa fie plina de dusmani unguri ai Ungariei. Sa fie plina de dusmani la ei acolo, nu in Ardeal. Logic se pune intrebarea: atunci Dl. Tokes ce e? Dusman sau prieten al Ungariei? Din momentul in care doreste ca Ungaria sa se umple de dusmani maghiari ai Ungariei rezulta ca e dusmanul Ungariei! Deci trebuie sa i se interzica accesul in Ardeal! 😆 😆

  Mai am putin si incep sa dansez: Az a szép, akinek a szeme kék 😆

  Stati sa vedeti si o alta versiune 😉

  😉

 8. Melescanu, Sef SIE, Paguba-n Ciuperci Pentru USL !

  Agentia Erevan News a intrat in posesia stenogramei convorbirii telefonice pe care seful statului, d-l Basescu Traian, a purtat-o cu D-l Melescanu atunci cand l-a numit pe acesta Sef al SIE in Romania, stenograma pe care o punem la dispozitia cititorilor nostri:
  Basescu Traian :- Alo, Nea Dorele, matale esti?
  Teodor Melescanu:-Da, Sefu’, sa traiti, eu sunt!
  B.T.:- Auzi, nea, urechi de magar*, matale nu te-ai saturat sa-ti pui cravata, sa mananci r…..t** si sa-i spionezi pe liberali? Ha, Ha, Ha ce-mi plac glumele mele!
  T.M. :-Ba, m-am cam saturat da’ ce pot sa fac, sefu’, daca asta e misiunea?
  B.T. :-Nea, Dorele, la timpuri noi, misiuni noi. Ce-ai zice daca te-as face sef peste spioni? Cu trecutu’ matale de ofiter superior sub acoperire, in informatii, ai fost de toate pana acum: ministru la Externe, ministru la Aparare, sef de partid, deputat, senator etc. doar asta ti-a mai ramas ca trofeu pana la pensie. Ca doar presedinte n-ai de gand sa te faci, nu? Ha, Ha, Ha, ce-mi plac, dom’le glumele mele!
  T.M. :-Ai dreptate, Sefu’ si iti multumesc pentru faptul ca te-ai gandit sa ma scoti la lumina, ma saturasem de atata acoperire si oricum la liberali nu prea mai aveam ce sa spionez.
  B.T.: -Da, bre, nea Dorele, si-n plus poate cu miscarea asta ii tragem una la cotonoage si lu’ ala cu nume de floare, ca prea si-a luat-o-n cap cu crescutu’ in sondaje.
  T.M. :-Bine le mai gandesti, sefu’, exact ca pe vremuri, nimic nu-ti scapa!
  B.T. :-Atunci ne-am inteles, nea Dorele, de maine intri in paine la SIE si cu voia (na, ca era sa zic lu’ Dumnezeu!) a mea, Ha, Ha, Ha ce-mi plac glumele mele! de aici vei iesi la pensie!
  T.M. :-Multumesc frumos ,sefu’, sa traiti!
  B.T. :-Sa traiesti si matale, nea Dorele, la revedere!
  T.M. :-’Traiti, sefu!
  A consemnat pentru dvs.
  Vartan Varujan

  Numirea lui Melescanu la sefia SIE nu face altceva decat sa oficializeze o pozitie, cea a Melescanului, tinuta prea mult timp la secret, nea Dorel vazandu-si astfel cu ochiii visul oricarui ofiter de informatii si anume acela de a deveni seful serviciului care l-a consacrat in cariera. Aceasta miscare a basescului nu dovedeste nimic altceva decat faptul ca tipul a ajuns la fundul sacului cu gadgeturi securistice cu care inainte rupea gura targului si punea camerele de luat vederi si dezbaterile teve pe ce “vroia” muschii lui. Diferenta consta in faptul ca daca, spre exemplu, la montajul cu jurnalistii ostatici, flatulenta trasa s-a auzit si peste hotare, dovedind ca chiombila al nostru e in forma maxima, fapt in urma caruia a calarit in perioada respectiva pe un val de popularite gen tsunami, chestia asta cu Melescanu nu poate fi catalogata decat o fasaita, ce-i drept urat mirositoare, produsa de un stomac aflat in faza de ulcer terminal. Consecintele acestui gest nu se vor regasi nici in vreun impact electoral, nici in cresterea cotei personale de popularitate, ci vor confirma faptul ca pana la urma baietii cu ochi albastri au fost prea rasfirati, motiv pentru care chiombu a inceput sa-i stranga de pe drumuri si sa-i aduca acasa, sub pulpana sa ocrotitoare. La Parlament, paguba-n ciuperci, atata timp cat Traienel o are pe c……u’ de Anastase care sa-i numere voturile la deputati, iar la Senat, daca vrea, face majoritatea cu femeia de serviciu si cu portaru’, plecarea unui senator liberal nu va modifica nimicuta. D-l Antonescu l-a exclus un-doi pe Melescanu din partid, deci vorba unui militian Sorici, “case closed”, sau cum zice iubitul nostru presedinte in limba marelui Will, “Point” (in traducere basesciana=punct).
  Asa ca una peste alta Traienel si-a dat, vorba celor din PU, autogol ca presedinte jucator, dovedindu-ne inca o data, daca mai era nevoie, ca sangele apa nu se face si ca securist la securist trage.
  Nota Autorului:*urechi de magar- alintatura aplicata de d-l presedinte pavilioanelor organului auditiv putin supradimensionat al Melescanului.
  **”Melescanu isi pune cravata si mananca r…..t”:cam la asta se rezuma activitatea noului Sef al SIE cand acesta vorbea in numele PNL.

 9. THEODOR MELESCANU UN VECHI PRIETEN AL TERORISMULUI ! MEMORIU DENUNT CATRE FBI !

  Mircea Raceanu, un fost diplomat condamnat la moarte de Ceausescu in 1989 sub acuzatia de spionaj in favoarea SUA, sugereaza in cartea sa “Infern ‘89″ ca fostul ministru al Apararii, Teodor Melescanu, la randul sau, diplomat de cariera format in perioada razboiului rece, a FOST AGENTCEAUSESCU IN SUA . De altfel, potrivit lui Raceanu, toti diplomatii de cariera care activau in afara tarii “apartineau intr-o forma sau alta Securitatii”.

  FBI
  935 Pennsylvania Avenue, NW
  Washington, D.C. 20535-0001

  Joseph M. Demarest, Jr. – Assistant Director, International Operations Division
  Ma numesc Robert Horvath. Sunt ziarist de investigatii.
  in SUA. Specialitatea mea Terorismul International si Contrabanda de Armament.
  Va rog sa-mi acordati urgent o audienta.
  fragment :
  DIRECTORUL ADJUNCT AL AEROPORTULUI OTOPENI VASILESCU A RELATAT AUTORITATILOR AMERICANE ,SUB JURAMANT DE PREZENTA A DOI MINISTRII PE AEROPORTUL OTOPENI ……. IN TIMPUL A ZECI DE TRANSPORTURI ILEGALE DE ARME CATRE TERORISTI.
  MELESCANU…APARARE . BASESCU …TRANSPORTURI !
  PRIMUL ESTE ACTUAL SEF AL SERVICIULUI EXTERN …AL DOILEA PRESEDINTELE ROMANIEI !
  DESCHIDETI

  http://www.myspace.com/val2002
  THEODOR MELESCANU – MINISTRUL DE EXTERNE
  PREZENT PE AEROPORTUL OTOPENI IN TIMPUL OPERATIUNII DE TRANSPORT DE ARME CATRE TERORISTI…..NOAPTEA 16/17 .04 1998

  THE ECONOMIST
  ttp://www.economist.com/node/10853742/comments

  CUPLUL BASESCU – MELESCANU A CORDONAT SUTE DE TRANSPORTURI
  CATRE ORGANIZATII TERORISTE INCLUSIV RACHETE
  CARE AU DOBORARAT ELICOPTERE SI AU UCIS PILOTI SI SOLADATI AMERICANI :

  When his business was to illegal transfer of Romanian Governement weapons loaded on Bucharest-Otopeni military apron for almost hundred flights with destination DR Congo, Angola, Iran, Liberia, Sudan, Rwanda, Uganda etc. Now Mr. Bratiloveanu is in charge like comercial representative of Romanian Ambassy at Moskaw. He gave to V. Bout the memory stick with the price of Romanian surface-to-air missile systems for FARC guerrilas.

  ACESTI DOI CRIMINALI TREBUE EXTRADATI DE URGENTA PE BAZA TRATATULUI DE EXTRADARE SUA – ROMANIA.

 10. UN URIAS SCANDAL AL QUEDA ROMANIA !
  PRIMUL MINISTRU RAZVAN UNGUREANU DAT PE MANA SERVICIULUI
  FRANCEZ !
  http://devanewyork.blogspot.com/
  Consulat Général de France à New York
  Philippe Lalliot
  Consul général
  Excelenta
  Ma numesc Robert Horvath. Sunt ziarist de investigatii.
  in SUA. Specialitatea mea Terorismul International si Contrabanda de Armament.
  Va rog sa-mi acordati urgent o audienta. Subiectul este activitatea organizatiei teroriste AL Queda in Romania si pericolul pe care al reprezinta pentru Franta si aliatii sai. Informatiile sunt confidentiale . Sper ca la intalnire sa participe un agent Direction Générale de la Sécurité Extérieure, or DGSE.
  Va trimit in advans Dosarul Razvan Ungureanu fost sef al Serviciului Extern actual
  Prim Ministru al Romaniei. Dosarul reliefeaza o intelegere secreta intre serviciul romanesc si organizatiile teroriste inclusiv sprijin logistic . El a fost obtinut de zeci
  de specialisti arabi ramasi in organizatie depe timpul lui Ceausescu.
  Mentionez ca am cerut oficial o intalnire cu reprezentantii romani dar am fost refuzat. Documentez legaturile directe al actualului Prim Ministru cu Al Queda si
  eliberarea unei celule teroriste. Dosarul reliefeaza faptul ca BUCURESTIUL A DEVENIT CENTRUL OPERATIONAL SI FINANCIAL AL QUEDA.
  Afirmatia se bazeaza pe declaratia oficiala a guvernului SUA.
  Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence Stuart Levey:
  :As of mid-2009, al-Dulaymi was in charge of an al-Qai’da network in Europe…. BUCHAREST, ROMANIA that financed al-Qai’da in Europe by smuggling cigarettes and coffee.
  Tinand seama ca in Romania functioneaza zeci de intreprinderi comerciale Al Queda si sute de teroristi sunt trenati pentru atacuri impotriva teritoriului Frantei va rog sa ma contactati de urgenta.
  Sper ca tratatul de extradare Roman-Francez
  sa fie folosit cu eficienta in cazul cetateanului roman Razvan Ungureanu .
  Cu deosebit respect.
  Robert Horvath Deva Presedinte Devartes Film International New York – Tokyo
  Date de contact :
  http://www.devagallery.com/
  Atasez documente oficiale romanesti DICOT despre centrul mondial Al Queda
  CITITI DESPRE REZULTATUL AUDIENTEI !
  http://devanewyork.blogspot.com/
  Atasez documente oficiale romanesti DICOT despre centrul mondial Al Queda

  Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au trimis in judecata un cetatean irakian, pentru acte de terorism. Inculpatul, sub identitatea sa reala sau folosind identitati fictive si prin intermediul a patru societati comerciale, special constituite in acest scop, a inlesnit intrarea/iesirea in/din Romania si prelungirea dreptului de sedere in tara a unui numar de cinci cetateni irakieni, desi stia ca acestia au comis acte teroriste in favoarea retelei al-Qaeda in Irak, se arata intr-un comunicat al DIICOT. In prezent, cetatenii irakieni nu se mai afla pe teritoriul Romaniei.
  Anterior, inculpatul a mai fost trimis in judecata de catre procurorii DIICOT, pentru savasirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si trafic de migranti, dupa ce, impreuna cu alte persoane, a facilitat intrarea, sederea sau tranzitarea Romaniei a peste 250 (teroristi) irakieni, fiind condamnat in prima instanta la o pedeapsa de 4 ani si 6 luni inchisoare.
  DESPRE REZULTATUL AUDIENTEI !
  http://devanewyork.blogspot.com/

  INCREDIBIL DAR ADEVARAT,
  SUTE DE INTREPRINDERI AL QUEDA FUNCTIONEAZA IN ROMANIA SUB OCHIUL ATENT AL PRIMULUI MINISTRU
  RAZVAN UNGUREANU !
  CONFORM DATELOR MINISTERULUI JUSTITIEI AU FOST ARESTATI APROAPE 2000 DE CETATENI ARABI.
  Cinci irakieni, pe care procurorii DIICOT i-au identificat ca fiind membri Al-Qaeda, căutaţi în toată lumea pentru atentatele comise împotriva forţelor aliate, sunt folosiţi în România într-o vastă reţea financiara Teroriştii figurează ca asociaţi sau ca administratori în peste 150 de societăţi comerciale. Ei au fost eliberati la ordinul direct al fostului sef SIE.

  O anchetă DIICOT
  Cinci terorişti Al-Qaeda figurează în România în aproape 150 de societăţi comerciale
  Numele celor cinci terorişti şi probele despre legăturile acestora cu Al-Qaeda apar într-un rechizitoriu DIICOT privind intrarea frauduloasă a acestora în România.
  Lista cu membrii celulei Al-Qaeda care au derulat operaţiuni financiare în România
  OMAR FARID AHMED, 25 de ani
  Rol în Al-Qaeda: Membru al grupării teroriste „ABU TIBA”. A fost desemnat emir interimar al zonei Al Qaim, fiind responsabil de luptătorii străini aduşi să lupte pentru Al-Qaeda. Una dintre persoanele însărcinate cu securitatea în rândul organizaţiei teroriste Al-Qaeda din regiunea Karbala.
  Afaceri în România: Administrator şi asociat în 23 de societăţi comerciale.
  OMAR KH. ASSEY, 28 de ani
  Rol în Al-Qaeda: Atacuri asupra convoiurilor aliate. Cel mai renumit atac a fost în 2005, când a ucis toţi membrii unui convoi de 12 maşini destinat poliţiei irakiene. Vehiculele le-a dăruit emirului Al-Qaeda responsabil pe zona Fallujah.
  Afaceri în România: Asociat sau administrator în 21 de societăţi comerciale.
  MUNTASIER KH. AASSI, 25 de ani
  Rol în Al-Qaeda: Uciderea celor suspectaţi de colaborare cu forţele americane din Irak. E în aceeaşi grupare teroristă cu „partenerul” de afaceri din România, Falah Salem.
  Afaceri în România: Administrator sau asociat în 61 de societăţi comerciale.

  FALAH M. SALEM, 38 de ani
  Rol în Al-Qaeda: Membru într-o grupare teroristă afiliată Al-Qaeda Irak. Căutat de forţele americane pentru acte de terorism.
  Afaceri în România: Administrator sau asociat în 27 de societăţi comerciale.
  AQEEL DHUYAB, 29 de ani
  Rol în Al-Qaeda: Implicat în activităţi de terorism în favoarea Al-Qaeda Irak.
  Afaceri în România: Administrator sau asociat în 21 de societăţi comerciale.
  DACA 5 TERORISTI AU 150 DE SOCIETATI COMERCIALE CAT AU 250
  DE TERORISTI ELIBERATI DE SERVICIILA ROMANESTI ?
  PROBABIL DE ORDINUL MIILOR !!!!

  DICOT :Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au trimis in judecata un cetatean irakian, pentru acte de terorism. Inculpatul, sub identitatea sa reala sau folosind identitati fictive si prin intermediul a patru societati comerciale, special constituite in acest scop, a inlesnit intrarea/iesirea in/din Romania si prelungirea dreptului de sedere in tara a unui numar de cinci cetateni irakieni, desi stia ca acestia au comis acte teroriste in favoarea retelei al-Qaeda in Irak, se arata intr-un comunicat al DIICOT. In prezent, cetatenii irakieni nu se mai afla pe teritoriul Romaniei.

  Anterior, inculpatul a mai fost trimis in judecata de catre procurorii DIICOT, pentru savasirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si trafic de migranti, dupa ce, impreuna cu alte persoane, a facilitat intrarea, sederea sau tranzitarea Romaniei a peste 250 teroristi irakieni, fiind condamnat in prima instanta la o pedeapsa de 4 ani si 6 luni inchisoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s