La Multi Ani, Domnule Presedinte!

La aniversarea, azi, a unei varste foarte frumoase, doresc sa-i transmit, si pe aceasta cale, Domnului Presedinte Ion Iliescu, La Multi Ani, multa sanatate si aceeasi putere de munca pusa in slujba celor multi!
Asa cum am spus de cate ori am avut prilejul, Domnul Presedinte Iliescu este pentru mine un model uman si politic, langa care ma bucur ca am avut sansa de a ma forma. Ultimii 22 de ani, atat de zbuciumati pentru români, au fost dominati de echilibrul si dinamismul Presedintelui Iliescu, de preocuparea sa pentru problemele cetatenilor si pentru respectarea drepturilor acestora. Sper ca acest an electoral va confirma faptul ca stradania sa de o viata pentru afirmarea dialogului si decentei in viata politica isi gaseste implinirea in maturizarea democratiei romanesti.
La Multi Ani!

10 gânduri despre “La Multi Ani, Domnule Presedinte!

 1. Ion Iliescu e poate cel mai lucid si vizionar om politic din Romania la ora asta. Cu greutatea pe care o are, sper sa aiba parte de sanatate si energie ca sa poata sa spuna mai multe lucruri interesante pentru viitorul natiunii romane.

  La Multi Ani!

 2. Pingback: Putin – 61,8%, castigatorul primului tur al alegerilor prezidentiale din Rusia « Motanul Incaltat

 3. LA MULTI ANI DEMOCRATIE CU EPOLETII PE UMAR LA VEDERE.
  . Cel mai puternic si unicul partid este partidul
  transpartinic al ” acoperitilor “. Ultimele evenimente Ungureanu, Melescanu o dovedesc pe
  deplin. Securitatea care nu exista si care a fost desfintata conduce totul.
  Numirile politice sunt consecinţa deciziilor din serviciile secrete, că distribuţia acoperiţilor pe partide nu mai are relevanţă. Controlul parlamentar asupra activităţii serviciilor de informaţii a ajuns o mascaradă, în realitate lucrurile stând exact invers, marea majoritate a parlamentarilor fiind „acoperiţi” trimişi în forumul legislativ nu atât în numele partidului pentru care au candidat, ci în slujba serviciului pentru care lucrează. Poate chiar Traian Basescu a pierdut controlul fiind
  condus de servicii.
  Remarcabil e faptul că nu mai contează că se văd firele cu care sunt legaţi politicienii de păpuşarul lor. Guvernarea şi-a atins transparenţa cea mai indecentă, politica devenind hilinganism pe fata.
  Singura reala a demacrotiei romanesti esta lupta intre servicii si din cadrul serviciilor.
  Traian Băsescu avea dreptate când ne îndemna să nu avem încredere în partidele politice. Ştia că partidele sunt structuri politic fictive, singura lor consistenţă fiind dată de „acoperiţii” care funcţionează transpartinic, după reguli ce nu au legătură cu constituţia sau cu democraţia.
  Cititi o postare terminala
  http://devanewyork.blogspot.com/

 4. CIA LISTA AGENTILOR RUSI DIN ROMANIA : MELESCANU, VOICULESCU, BASESCU !

  CIA : LISTA AGENTILOR RUSI DIN ROMANIA : LISTA FOSTULUI SEF CIA DE LA BUCURESTI
  Dupa accesele de independenta fata de Moscova ale lui Nicolae Ceausescu din 1968 (lucru de netolerat de Kremlin), URSS a pus la cale schimbarea acestuia cu un conducator fidel Moscovei si repunerea Romaniei in sfera de influenta directa sovietica. Planul intocmit de KGB s-a numit “Dniestr” (Nistru, trad.).
  Impotriva Moscovei doar UM 0110, divizia anti-KGB, o divizie ultra-secreta a Securitatii. O divizie secreta, aparte de restul DSS (Departamentul Securitatii Statului).
  UM 0110 , avand in arhiva detalii despre reteaua KGB in Romania, numele sovieticilor de legatura si cu siguranta numele agentilor sovietici din Romania.
  Potrivit informatilor fostului general de Securitate Ion Mihai Pacepa (omul cu cel mai inalt grad intr-un serviciu de informatii comunist care a defectat), Liviu
  Turcu….Ceausescu a ordonat arestarea urmatorilor
  Teodor Melescanu, : fond informativ la nivelul UM 0544, UM 0195, UM 0625;, Dan Voiculescu….din echipa care la lichidat pe Marin Ceausescu fratele lui ……
  si Traian Basescu ( actualul Presedinte al Romaniei )…..etc In finalul materialului din intr-o nota de subsol, se mai afirma: „Dan Voiculescu was a general in Ceausescu’s intelligence service, a fact which is well documented”
  Ceausescu a contramandat ordinul. ( doc de arhiva c323 )
  ….Confirma lista lui Nocholson ( Agent sef CIA -Bucuresti arestat ca spion rus N.A)
  Nicholson was station chief in Bucharest, Romania,
  Nicholson was arrested at Washington Dulles International Airport was leaving to meet with Russian agents in Switzerland. He pleaded guilty in March to espionage. The 16-year CIA man told investigators he received $300,000 from the Russians. He cooperated with investigators .
  In finalul materialului din intr-o nota de subsol, se mai afirma: „Dan Voiculescu was a general in Ceausescu’s intelligence service, a fact which is well documented”

 5. Din Tomberonu’ Lu’ Ciumac, In Jilt La Cotroceni, Prin Atelierul Lui Geppetto!

  Trebuie sa marturisesc ca pana acum, in materie de Danut Oteve si poporul sau elodian, am aplicat politica prin care daca nu bagi in seama ceva inseamna ca acel ceva nu exista. Si am procedat asa pornind de la ideea ca si acest experiment basist, prin care l-a bagat pe Danut la inaintare, la alegeri va avea soarta pe care a avut-o in trecut PNG-ul lui Becali, la inceputurile sale, partid umflat cu pompa de media si in special de sondaje, dar care la confruntarea cu electoratul s-a dovedit un mare fas propagandistic, el neatingand nici macar pragul electoral.
  Si am gandit asa dupa ce am vazut ce gogonate poate vinde la ore tarzii din noapte Danut al nostru din aparamentul studio de televiziune, minciuni de minciuni, care in opinia mea ar da bine intr-o carte de povesti gen Pinocchio, nicidecum intr-un program al unui partid politic.
  Iata insa ca viata bate filmul si datorita disperarii la care ne-au adus nenorocitii astia de la Putere, cu furturile lor nerusinate care efectiv ne imping intr-un ritm ametitor catre locurile de veci, se gasesc destui romani care sa-si doreasca, ca macar 5% din ce promite otevistu’, in miez de noapte a ratiunii, sa fie adevarat si sa apuce sa traisca si ei cinci minute de multumire sufleteasca in iadul basist in care ne ducem zi de zi traiul mizer.
  Pe undeva, l-as fi dat dracu cu minciunile lui cu tot, faptul ca scriu despre el este determinat de ipostaza de marioneta “sub acoperire” basista la care se preteaza acest Danut oteve. Este clar ca electoratul atras de el este acelasi electorat care la ultimele scrutinuri si-au vandut constintele pe jantirele portocaliii si pe litre de tuica si de ulei si care acum trezite diun euforia betiei de moment, decat sa umble mahmure fara nicio tinta in politicul mioritic, sughitand si intrebandu-se a la nea Iancu “da’ eu cu cine votez” si-au gasit Steaua Polara in minciunil;e si promisiunile desarte ale custodelui adevarului depre Elodia. Perversiunea miscarii basiste consta in faptul ca acest electorat plecat scarbit de langa pedeleu si de langa Basescu, prin Danut oteve se intoarce de fapt la pedeleu si la chiombila, fara sa realizeze cacialmaua trasa de acest asa-zis nou Mesia al Poporului.
  Sper din tot sufletul ca la alegeri baietii sa se trezeasca din pumnii nocturni si sa realizeze ca sunt mintiti la greu, ca intr-o Europa unita cu legislatie si toate celea ce tin de existenta unor state de drept modern bine puse la punct si batute-n cuie, prostiile lui DD nu tin nici de aici pana acolo si ca toata mascarada asta cu Partidul Poporului nu-i nimic altceva decat o forma de recuperare a votantilor pedeleu prin metoda “parandarat” atat de draga actualei Puteri.

  Din cenusa pedelista in care-a scuipat vartos,
  Dan si-a zamislit partidul si l-a denumit pompos.
  Promitand pe la Teveu-i cate-n Luna si in stele
  El onoarea lui chiombila pe blat ar dori s-o spele.

  Mintind de ingheata apa mai ceva chiar decat voda
  Utopii vinde la fraieri, batand foarte tare-n toba,
  Promitand prostimii tarii caini cu covrigei in coada
  A atras toti visatorii si si-a incropit armada.

  Pierd cu noptile trupetii privind tamp la oteve
  Cum Danut promite potul chit ca joaca pe neve
  Drept program, o utopie, rad si curcile de el
  Insa prostii-i dau crezare si-l urmeaza pe misel.

  Ca nivel de degradare si gargara in politic
  Unii-au depasit absurdul si-au intrat deja in mitic
  Punand botu’ ca tampitii si-asteptand posmagi muiati
  Iar la urma plangand strasnic cum ca fost-au inselati.

  Tara laptelui si-a mierii Dan va face-n Romania
  De-om vota cu OTV-ul vom trai ca-n Utopia.
  Liberi, sanatosi la minte si la punga cu mult cheag
  Pentru prima data-n lume prostii vor avea un steag.

 6. UN REGIM MILITAR SECURIST PENTRU ROMANIA !
  Romania este singura tara unde un regim cu 7% sustinere se
  poate mentine la putere. Pericolul de a pierde puterea este evident. Se recurge
  la servicii care preiau puterea pe fata. In curand ele vor pune unul de al lor la conducerea
  statului. Democratia e nesuferit de costisitoare si, uneori, imprevizibila, in stare de surprize neplacute pentru serviciile de informatii.
  Cetateanul este debusolat si dezamagit incat sa-l urasca pe politician, sa-l alunge din preferintele-i electorale. Simpatia i se va muta dincolo, in tabara tehnocratului neatins de boala politicianismului, si ce mai conteaza ca el vine dinspre serviciile secrete. Dimpotriva, este o garantie ca interesul national primeaza, si, de vreme ce Romania e pe buza prapastiei, cine s-o salveze daca nu stapanul Informatiilor ? Miza, deci, pe Ungureanu , Maior, Melescanu ! Deocamdata, e nevoie de o etapa intermediara dar in curand vor stiringe latul inmormantand
  democratia romaneasca.
  Pentru orice regim autoritarist aflat pe buza prapastiei, apelarea la serviciile secrete este ultima solutie, solutia disperarii !
  Basescu este disperat si ai este frica sa nu fie impuscat.
  El pune pe picioare o junta de tip balcanic pentru salvarea sa. In curand se va trece la etapa doua.
  Cea a terorii…care sa tina sub teroare o populatie saracita si spaimantata .Un regim cu sustinerea fatisa a serviciilor secrete si a partidului de generali este la ordinea zilei.

 7. UN REGIM MILITAR SECURIST PENTRU ROMANIA !
  @ Thedora @ Renata
  Mistoul nu va darama PDL. Romania este singura tara unde un regim cu 7% sustinere se
  poate mentine la putere. Pericolul de a pierde puterea este evident. Se recurge
  la servicii care preiau puterea pe fata. In curand ele vor pune unul de al lor la conducerea
  statului. Democratia e nesuferit de costisitoare si, uneori, imprevizibila, in stare de surprize neplacute pentru serviciile de informatii.
  Cetateanul este debusolat si dezamagit incat sa-l urasca pe politician, sa-l alunge din preferintele-i electorale. Simpatia i se va muta dincolo, in tabara tehnocratului neatins de boala politicianismului, si ce mai conteaza ca el vine dinspre serviciile secrete. Dimpotriva, este o garantie ca interesul national primeaza, si, de vreme ce Romania e pe buza prapastiei, cine s-o salveze daca nu stapanul Informatiilor ? Miza, deci, pe Ungureanu si Maior, Melescanu ! Deocamdata, e nevoie de o etapa intermediara dar in curand vor stiringe latul inmormantand
  democratia romaneasca.
  Pentru orice regim autoritarist aflat pe buza prapastiei, apelarea la serviciile secrete este ultima solutie, solutia disperarii !
  Basescu este disperat si ai este frica sa nu fie impuscat.
  El pune pe picioare o junta de tip balcanic pentru salvarea. In curand se va trece la etapa doua.
  Cea a terorii…care sa tina sub teroare o populatie saracita si spaimantata .Un regim cu sustinerea fatisa a serviciilor secrete si a partidului de generali este la ordinea zilei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s