Alba ca Zapada si cei sapte pitici electorali

Actuala putere s-a lansat într-o operaţiune de cosmetizare, care, dată fiind disperarea electorală, produce şi efecte ridicole. Mult trâmbiţata Mişcare Populară înseamnă, de fapt, unirea pigmeilor politici, a partidelor-fantomă si ale celor tip „one man show”.
Se dă deoparte vopseaua portocalie şi se încearcă o înverzire, doar că situaţia e cam… albastră… Se mai porneste o vânătoare de vrăjitoare prin intermediul DNA şi uite aşa se speră atingerea unui procent de 30%, după cum prognoza euforic – primăvăratec dl Blaga. Nu în ultimul rând, se fac permutări prin servicii, creând senzaţia de control şi de sperietoare pentru opoziţie. În acest sens, numirea d-lui Theodor Meleşcanu e doar o mutare de imagine.
E normal ca puterea să nu stea cu braţele-n sân şi să privească agonic cum alunecă spre pragul electoral. Pentru asta vor face orice, iar măgăriile electorale cu care ne-au obişnuit – fraudă, şpagă electorală, diversiuni – vor atinge apogeul. Sper, insa, ca populatia să se fi lămurit că pentru acea găleată portocalie, verde sau cum o fi ii sunt luate şapte piei în cei patru ani de mandat. Dincolo de aceasta problema a mitei electorale, in ceea ce priveşte propaganda mediatică e evident că o putere care a fost indiferentă ani de zile la nevoile cetatenilor, ba chiar i-a jecmănit, face acum exerciţii de acrobaţie populistă şi nimic mai mult.
Un bun exemplu pare a fi d-ul Lăzăroiu, ajuns taman în grădina celor de la Spiru Haret, pe care d-na Ecaterina Andronescu a încercat cu curaj să-i miste din loc, dar pe care preşedintele Băsescu i-a ocrotit mereu, arătând cu degetul doar universităţile de stat. Postul tv al celor de la Spiru Haret pare a fi noua trompetă a Albei ca Zăpada, care va suna adunarea pentru cei şapte pitici electorali ce vor compune Mişcarea Populară.
După dansul pinguinului, în politica noastră va urma dansul piticului, pe care dl Boc îl va putea ilustra, căzut la umbra Feleacului şi părăsit de… apostoli.
Anunțuri

20 de gânduri despre “Alba ca Zapada si cei sapte pitici electorali

 1. Amuzant :). Cred ca oamenii incep sa realizeze tot mai clar ca politicienii ce conduc tara sunt din ce in ce mai neputinciosi, din cauza faptului ca sunt stravezii la efectului globalizarii corporatiste, pe care o incurajeaza fara rezerve. Marile finante internationaliste si marile corporatii conduc tari ca Romania, politicienii parind a fi doar instrumente. Romania apare ca o colonie cu mina ieftina de munca, unde nu exista nici o rezistenta la fenomene care saracesc populatia.

  Cineva mi-a dat un material-tip analiza gasit de americani dupa razboi, despre cum trebuia Germania nazista sa priveasca si sa actioneze in ce priveste Romania si romanii. Acolo se vorbea despre indiferenta „primitivilor” de romani la orice este de interes national, si modul in care Germania nazista trebuia sa colonizeze tara in interesul sau. Dupa aproape 70 ani de atunci, Romania se arata dispusa sa fie tratata la fel, ca o colonie care munceste pentru stapin, ignorind nevoile poporului.

 2. Ce se intampla acum cu cei din partidul aflat la putere , ne arata gradul de disperare si teama care ii sugruma la gandul ca vor disparea definitiv de pe scena politica . Faptul ca au promovat in ierarhia partidului persoane dubioase de teapa lui Oltean , Wodrea , Anastase , Lazaroiu etc., cotate cu mai putin de 3% incredere la electorat , la fel ca si Basescu – fosta locomotiva a oranjgutanilor , ii determina sa faca greseli (in disperare de cauza ) lucru ce le va fi fatal . Romanii sunt recunoscuti ca au un grad de suportabilitate mai mare decat restul europenilor in ceea ce priveste austeritatea , insa nu reactioneaza la fel de bine atunci cand sunt mintiti si umiliti iar acest lucru se va vedea la cabina de vot !

 3. Pingback: Posibilitatea intrarii in recesiune… « Motanul Incaltat

 4. Corina(imi permit ,caci am fost colegi de clasa de liceu),te rog sa fii sincere si sa recunosti-macar in sufletul tau-ca nenorocirea cea mai mare este ca ,nu numai in fruntea tarii(la conducere)sunt oameni nepregatiti si nepriceputi. Cu exceptia unora -printre care te afli-,in rest ,politica a fost perceputa si folosita ca o rampa de lansare spre innavutire f.rapida ,cu orice mijloace. Imi pare rau e o realitate. Iar acum in vremuri grele,nu numai nationale ,ci si globale ,se cauta solutii…. Dar avutiile tarii si posibilitatile de productie ,nu mai sunt. Iar cauzele trebuie cautate in urma cu 10-15 ani. Hai sa recunoastem ca TOTI care au fost la guvernare sunt partasi la DEZASTRU. Care n-are legatura cu criza mondiala. Este mai degraba o ACUTA criza MORALA. Nu ca ar ajuta la ceva,dar macar sa o recunoastem…..

 5. SERVICIUL EXTERN UNGUREANU LA RACOLAT PE FOSTUL SEF AL TRUPELOR NATO DIN EUROPA Virgil Packett was Commander of the NATO SFOR in 2003 SI ALTI OFITERI SUPERIORI AMERICANI ! FBI INTRA PE FIR !

  Un scandal international fara precedent.
  Cititi in curand pe ROBERT HORVATH DEVA BLOG
  http://devanewyork.blogspot.com/
  Articol complet.

  ROBERT HORVATH NEW YORK : AMBASSY OF UNITED STATES BUCAREST – ROMANIA

  IN ROMANIA FUNCTIONEAZA O URIASA MAFIE ARMAMEMTULUI CONDUSA DE PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU.
  EA ESTE CEA MAI GRAVA AMENINTARE PENTRU DEMOCRATIE, AVAND URIASE SUME DE BANI LA DISPOZITIE EA CONTROLEAZA TOATE INSTITUTILE STATULUI …JUSTITIE, PARLAMENT, GUVERN, PRESIDENTIE. O MARE PARTE DIN COMPANII INVOLVATE IN ACTIUNI ILEGALE SUNT FIRME AMERICANE SAU MIXTE. ALE INTRA IN PERIMETRUL LEGII AMERICANE. IN ACESTE COMPANII ACTIVEAZA FOSTI OFITERI SUPERIORI AI ARMATEI
  AMERICANE.
  RACOLAREA OFITERILOR AMERICANI
  SE FACE DE SERVICIUL EXTERN ROMAN – FOST FIRECTOR RAZVAN UNGUREANU SI ACTUALUL DIRECTOR THEODOR MELESCANU.
  VA ROG DE URGENTA DESCHDETI O ANCHETA.
  ROBERT HORVATH DEVA JURNALIST DE INVESTIGATIE SPECIALIZAT IN TERORISM SI CONTRABANDA DE ARMAMENT. PRESEDINTE DEVARTES FILM INTERNATIONAL…. CETATEAN SUA I
  IN ATENTIA : Col. Bruce West Senior Defense 0fficial / Defense Attaché Col. Kevin Leek Chief, Office of Defense Cooperation Brian Lutz
Attaché, U.S. Secret Service Troy Larson
Regional Security

 6. Verva si penita. Un articol care ne aminteste de jurnalista Corina Cretu. Politic insa, poate o aminare a ironiilor pina dupa alegeri. Altfel, poate vom auzi, ca intr-un banc din copilarie: pitic-pitic, dar…

 7. DRAGI COMPATRIOTI!

  “Pupilul” lui Basescu, MRU, spunea pe 03-03-2012, la Iasi: “Ceea ce nu poate controla o institutie a statului este lacomia unor functionari publici…”. Zicerea lui este un amestec de Adevar si Fals! De ce? Pentru ca este Adevarat, ca in actualul cadru democratic, lacomia unor functionari publici nu poate fi controlata, nici de o institutie a statului si nici in alt mod! Aceasta zicere a lui este, insa, si FALSA, si descurajanta pentru popor! O asemenea afirmatie poate fi facuta DOAR de cei care NU DORESC sa fie controlata “lacomia” unor functionari (ca si celelalte tare, precum: minciuna, hotia, tradarea Interesului National, iresponsabilitatea, nesimtirea, etc.), pentru a nu-i “afecta” si pe ei, in calitatile lor de demnitari sau functionari!
  AFIRM aici, in fata Natiunii, ca atat lacomia, cat si celelalte tare enumerate in paranteza de mai sus, pot fi nu doar controlate, ci chiar eliminate! Aceasta afirmatie se bazeaza pe o SOLUTIE care induce individului o “opreliste” de ordin psihic, fiind valabila in cazul tuturor indivizilor responsabili, indiferent daca impartasesc sau NU vreo religie, deoarece se bazeaza pe sentimentul, universal uman, de filiatie fata de fiintele dragi si apropiate!
  Deci, lacomia unor functionari publici nu se datoreaza neputintei guvernantilor de a o controla, ci LIPSEI de VOINTA POLITICA de a o controla! O asemenea “mostra” de lipsa de vointa politica a oferit presedintele Basescu, care, pentru el, s-a convertit intr-o “mostra” de IRESPONSABILITATE si NESIMTIRE, care a batut toate recordurile, astfel:
  1.Nu a raspuns, alb sau negru, nici dupa 7 (sapte!) ani de zile, Scrisorii Nr.86/04-01-2005, care ii prezenta SOLUTIA amintita mai sus!
  2. Nu a raspuns nici dupa 10 luni de zile, prin a ALEGE, pentru Romania si romani, cea mai benefica situatie dintre doar doua posibile, care ii erau prezentate cu Scrisoarea Nr.11270/03-05-2011! (Aceasta Scrisoare poate fi citita pe blogspot-ul “Dreptate pentru toti”).
  Pentru a se intelege de ce protestatarii “iernii romanesti” (pe care eu o doresc continuata cu o victorioasa “primavara romaneasca”) considera ca intreaga clasa politica reprezinta “cancerul” societatii romanesti, precizez ca Scrisoarea Nr.11270, adresata presedintelui Basescu, a fost transmisa intregii clase politice, inclusiv partidului lui Dan Diaconescu!
  Deci, RAUL care bantuie societatea romaneasca nu este o fatalitate, ci are o cauza extrem de evidenta, si anume lipsa vointei politice intalnita la TOTI politicienii romani! Aceasta lipsa de vointa politica ii determina pe politicieni, de la Basescu pana la Dan Diaconescu, sa accepte, pentru ei, ipostaze degradante, precum cele de IRESPONSABILI si NESIMTITI!
  In aceleasi doua ipostaze, de iresponsabili si nesimtiti, se complac si toti jurnalistii si analistii pupincuristi basisti, care ignora “cu gratie” Scrisoarea Nr.11270, precum: Ion Cristoiu, Robert Turcescu, Mircea Marian, Dan Andronic, Dan Tapalaga, Dan Cristian Turturica, Grigore Cartianu, Radu Moraru, Florian Bichir, Mircea Mihaies, Nicoleta Savin, Andreea Pora, Tudor Barbu, Cristian Campeanu, etc., etc. Pentru a nu fi acuzat de “partinire”, si in tabara detractorilor lui Basescu se intalnesc aceiasi iresponsabili si nesimtiti, avandu-l in varf pe nesimtitul jurnalist VICTOR CIUTACU, care, in direct si la ore de varf, va trebui sa se adreseze astfel romanilor:
  “Iarta-ma, popor roman, ca in iunie 2010 am fost un DOBITOC, ceea ce a dus la prelungirea existentei regimului Basescu-Boc pana astazi!” Cei ce doresc sa verifice ADEVARUL acestei afirmatii, pot citi pe blogspot-ul “Dreptate pentru toti”, “SCRISOAREA, cu care i-am prezentat, lui Victor Ciutacu, solutia mea alternativa:”. Voi fi oricand gata sa cer scuze, in mod public, celor ce se vor considera nedreptatiti de aprecierile mele, politicieni sau jurnalisti, daca vor face dovada ca am gresit fata de ei, dar nu inainte ca ei sa dovedeasca buna lor credinta fata de Romania, prin sustinerea inlocuirii actualului cadru democratic!
  In incheiere, precizez ca pentru controlarea lacomiei (si a celorlalte tare), la demnitarii si functionarii publici, este STRICT NECESARA inlocuirea actualului cadru democratic, cu acela prezentat in Scrisoarea Nr.11270/03-05-2011!
  Doar prostii care nu pot intelege, si ticalosii care nu vor sa renunte la ticalosiii, nu vor sustine inlocuirea actualului cadru democratic, care, de 22 de ani, s-a dovedit SEPTIC si RUINATOR pentru societatea noastra, deoarece nu a continut antidoturi impotriva lacomiei si a celorlalte tare umane! TOT prostii, din prostie, si ticalosii, din ticalosie, vor nega calitatile SOLUTIEI care ii poate opri pe demnitarii si functionarii publici, sa accepte, in comportamentul si actiunile lor, tarele umane despre care s-a vorbit mai sus! Negarea calitatilor SOLUTIEI “exorcizante”, se datoreaza incapacitatii unora de a se considera ei insisi sub incidenta acesteia, si de a-si prezenta cu sinceritate reactia pe care ar avea-o! Este mult mai simplu sa fie superficiali, si sa spuna ca nu cred ca respectiva SOLUTIE, i-ar putea opri pe X, Y sau Z, sa nu “opereze” cu tarele amintite mai sus!
  Intr-un material adresat lui Dan Diaconescu, i-am cerut, ca incepand cu 01-03-2012, sa ajute, prin OTV, la revigorarea Pietii Universitatii, prin stabilirea, impreuna cu protestatarii, a unui interval orar de protest maxim, pentru a arata hotararea protestatarilor, de a nu ceda pana cand Mubarak-ul nostru nu-si va prezenta DEMISIA impreuna cu guvernul lui! Daca pana in 10-03-2012, nu va exista nicio actiune, in acest sens, a lui DD la OTV, atunci Dan Diaconescu este OMUL lui Basescu, fara niciun fel de dubii!
  Bucuresti, 05-03-2012. D.Rizoaica, fost detinut politic 1958-1963 si febr-aprilie 1986.

 8. Scaparam De Dracu’ Si Am Dat De Taxu’ ! (Jos Basescu!)

  Nu credeam ca voi spune vreodata in viata vietilor mele ca am nostalgii legate de guvernul Boc. Iata, insa, ca in conditiile guvernului format din progeniturile portocaliiilor, acesti adevarati “soimi ai patriei” din epoca basita, condusi de spionu’ lu’ peste prajit, conditii in care astia tac si in loc sa faca, nu fac nimicuta, ba mai mult, asista cum Oul a ajuns sa fie mai scump decat gaina, motorina mai scumpa decat kerosenul pentru avioanele de vanatoare, iar legumele importate de prin Siria si alte celea asemanatoare, pentru sume derizorii, se vand in pietele romanesti si de zeci de ori mai mult decat pretul de achizitie, adicatelea specula pe fata, ei bine, parca mi-e dor macar de circariile defunctului guvern Boc Cel Mic Si Fara Minte.
  Unde sunt vremurile cand Boc iesea pe sticla astazi si ne spunea, editand fraze de fraze invidiate chiar si de EBA, ca suntem in recesiune, pentru ca maine acelasi Boc sa ne anunte fericit ca am iesit din recesiune cu conditia ca poimaine sa ne anunte din nou ca suntem in recesiune?
  Unde sunt momentele de antologia umorului, cand ministrul de la Interne cu bacalaureatul luat tarziu, dar foarte tarziu se producea “branconand” prin ucidere de omor limba romana, avandu-l complice pe ministrul fara bacalaureat de la Invatamant, care cand vorbea il scotea pe academicianul Graur din mormant pentru a bate in usa la Radio Romania in vederea reluarii emisiunii sale privitoare la folosirea corecta a limbii romane?
  Unde este ibovnica nationala care angajata major in activitatea de turism personal, descindea din troici, imbracata intru umilirea boboreanului adus la nivelul de muritor de foame, pentru inaugurari de partii, telegondole, piscine, terenuri de fotabal etc. surse directe de finantare pentru toaletele de firma purtate si platite din banul public?
  Sau cand aceeasi duduie asista salivand la concursuri de salvamaristi virili si foarte sumar imbracati pentru ca apoi, cu orgasme intrerupte de inundatiile din tara, sa mearga la fata locului pentru a imparti copiiilor ciocolata prin geamul limuzinii si batranilor biciclete dotate cu sisteme de navigatie GPS?
  Unde este raspopitul din jacuzzi a carui singura sarcina la Externe a constat in modalitatea cea mai pe fata de a fura voturile romanilor din diaspora, in rest canci politica externa?
  Si-au umplut buzunarele si au plecat, lasand la schimb, ce? Niste baietei si fetite cu cas de import la gurite, numiti si croiti cu un singur tel: sa fure cat mai vartos la alegerile din acest an.
  Cu Bocu’ mai faceam haz de necaz, aveam garantat cel putin circul, daca painea ne fusese smulsa de la gura, “ne” radeam de ne prapadeam cu el ba la cosit, ba la dezapezit, ba cand se ascundea si-l lasa pe chiomb sa ne anunte taierea salariiilor, ba la cate si mai cate.
  Astia, in afara de faptul ca ne-au anuntat ca “gainile sunt organisme vii care fac oua” si ca nici gand sa fi iesit din recesiune, cu altceva nu s-au mai produs, la toate intrebarile legitime dar stanjanitoare ale romanilor, Cel Ungurean raspunzand prin scoaterea la ianintare a purtatorului lui de vorbe, care ne spune: nimic!
  Si atunci nu este normal sa ti se faca dor si sa regreti zapezile de altadata ale Bocului si gastii sale de trogloditi penali?
  Oricum eu pe langa toate astea mai am un dor. Si anume sa-i numar ouale lui Nastase pe care de bine de rau, dupa ce le numaram aveam bani sa le si cumpar in timpul guvernarii sale, decat sa admir ca tampitu’ ouale de aur ale lui Basescu care au ajuns mai valoroase decat “Closca cu puii (proveniti din oua) de aur” din tezaurul de la Pietroasa, sau decat cele mestesugite de marele bijutier Faberge pentru tarii Rusiei.

 9. Nu l-am considerat niciodata pe Basescu ca fiind Presedintele Romaniei. A fost un accident al „democratiei”, cu consecinte serioase pe care romanii le simt direct. Romanii au gustat din plin din ce inseamna capitalismul de dreapta, neo-liberal, cu un dispret continuu al elitei portocalii fata de popor. Mai mult pentru angajatori, mai putin pentru angajati. Mai mult pentru marile corporatii internationale, mai putin pentru businesurile romanesti. Mai mult pentru cei bogati, foarte putini pentru cei cu adevarat nevoiasi. Un sistem imoral, pe care Basescu l-a patronat cu multa energie si consecventa.

  Este insa socant sa auzi ca El a fost cel umilit, si nu poporul care l-a suportat 8 ani. Pe rind, pensionari, militari, tigani, politisti, bugetari, toti au fost insultati de Presedinte. Probabill cea mai mare insulta a fost refuzul Presedintelui de a demisiona. Acum, ne informeaza ca paraseste corabia, odata ce a ancorat tara in saracie. Dar, tot noi suntem de vina, nu am inteles geniul Sau. Care vine in special din logica sa de fier:

  „Întrebat dacă s-a gândit vreodată să renunţe, Băsescu a răspuns că „preşedinţii nu pot să abdice”.

  Nu pot sa abdice, e adevarat, nu sunt monarhi. Dar pot sa demisioneze. Ce bine pentru Presedinte, poporul nu are cum sa demisioneze, ramine la post.

  http://www.mediafax.ro/politic/basescu-functia-de-presedinte-a-reprezentat-cea-mai-mare-umilinta-a-vietii-mele-in-prima-zi-in-care-plec-de-la-cotroceni-plec-din-viata-politica-declaratiile-presedintelui-9387845/

 10. „În prima zi în care am plecat
  de la Cotroceni, plec din viaţa
  politică.”- Traian Băsescu

  REACŢIE ÎN LANŢ

  Se spune că şi porcul s-a jurat
  Că-i ultima mâncare de căcat,
  Dar nu trecu nici cinci minute
  Că se-nfruptă din nou (ce pute!)
  Justificând culoarea de smarald,
  Şi „numai ăsta dragă că e cald !”
  …………………………………
  Băsescule, aşa eşti perceput de ţară.
  Te cară, băăă ! ţi-o zic ultima oară.

 11. ACUZ OFICIAL PE DAN VOICULESCU SI PE THEODOR MELESCANU DE CRIMA ! PE RAZVAN UNGUREANU DE COMPLICITATE LA CRIMA !
  DOSARUL CRESCENT AFLAT IN ARHIVA
  SIE FACUT DISPARUT DE RAZVAN UNGUREANU !
  Marin Ceausescu a fost gasit spanzurat la data de 28 decembrie 1989, in subsolul Reprezentant ei Economice a Romaniei la Viena. Mai mult ca sigur a fost ajutat sa-si puna gatul in lat. Marin Ceausescu administra fonduri obtinute din comertul cu armament, dar nu numai. Activitat ile sale din Austria includeau primirea si depunerea banilor in institutii financiare austriece, care ori erau rulati in conturi bancare aici, ori erau transferat i si depozitati in conturi din Liechtenstein sau Elvetia. Marin Ceausescu a avut legatura cu CRESCENT, iar acest lucru era evidentiat de vizitele sale frecvente la Eisestadt, unde se afla sediul Crescent -Austria
  Aici aveau intalnirile lui Marin Ceausescu cu doi actuali politicieni romani  : Dan Voiculescu si T. Melescanu 
  Amandoi au fost filati de serviciul secret austriac. In unul din ultimele convorbiri Voiculescu ai cere lui Marin Ceausescu conturile secrete .
  VA URMA

 12. Hai Sictir, Javra Ordinara, Da-ti Demisia Cat Mai Poti!

  “Basescu isi plange de mila: Sunt jignit de dimineata pana seara

  Administratia prezidentiala
  Traian Basescu: Functia de presedinte a reprezentat pentru mine cea mai mare umilinta a vietii mele.

  Presedintele Traian Basescu a declarat, in timpul emisiunii „Dupa 20 de ani” de la Pro TV, ca de cand se afla pe scaunul prezidential a primit numai jigniri din partea oamenilor, simtindu-se satul de felul in care il trateaza lumea.

  Basescu, judecat pentru ‘genocid moral’

  “In prima zi in care am plecat de la Cotroceni, plec din viata politica. Mi-a ajuns. A fost, cel putin in ultimii ani, din 2007 pana acum, a fost cea mai umilitoare perioada din viata mea, jignit de dimineata pana seara, de tot soiul de oameni, pe televiziuni, prin adunari publice”, a spus Basescu, potrivit mediafax.

  Basescu, de la ‘Tiganca imputita’ si ‘Pasarica’ la ‘Mai, caraghiosule!’

  Seful statului a continuat declaratia spunand ca, pentru el, functia de presedinte a reprezentat cea mai mare umilinta a vietii sale.

  Basescu despre pensii: Pot sa planga cat vor, nu sunt bani

  “Am compensat totul cu ceea ce se numeste misiunea functiei. Doamne fereste, nu e o misiune sfanta. E misiunea functiei, un presedinte trebuie sa inghita, dar trebuie sa va spun ca totul are o limita”, a continuat presedintele, punctand faptul ca a fost un om demn care si-a facut meseria cu placere si demnitate, insa incepand cu anul 2007, s-a lovit de dimineata pana seara, de tot felul de jigniri care nu au facut decat sa-l umileasca, scrie gandul.

  Intrebat daca s-a gandit vreodata sa renunte la functia pe care o are, Traian Basescu a raspuns succint: “Presedintii nu pot sa abdice”.”

  Sa vezi si sa nu crezi! Ditamai golanu’ din varful tarii a fost jignit in fiecare clipa a statului sau cu sezutu’ in jiltul de la Cotroceni. Sincer sa fiu nu pot sa zic ca n-ar avea dreptate, eu unul, in tot ce-am scris despre el in toti acestiu amar de ani, am scos in evidenta, intr-o maniera destul de colorata, zic eu, caracterul infect al acestui personaj care a impins Romania inpapoi in Epoca Fanariota, personaj fara mama, fara tata si la propriu si la figurat, in stare de orice marsavie si/sau tradare, inclusiv tradarea de tara, pentru a-si satisface el un ego bolnav de bolnav, zamislit pe un fundament valoric egal aproape cu zero, model pe care a vrut si a reusit sa-l impuna si unei anumite parti a societatii romanesti.
  Intrebarea insa care in mod firesc trebuie pusa la o asemenea afirmatie este: cine a inceput tot acest circ national, de nudizare axiologica a limbii romane si de promovare a atributelor mahalalei mioritice in viata de zi cu zi a romanilor, batandu-si efectiv joc de valorile morale ale neamului inclusiv cele crestine, betivind, precurvind, jurand stramb pe Biblie, mintind de sa inghete apele, furand la greu, promovand un nepotism de neam prost pe care nici Ceausescu nu l-a dus intr-o asemenea faza, practicand favoritisme cu rasplata sexuala, folosind in vocabular de derbedeu portuar in relatiile publice cu presa si nu numai etc.?
  Ce-ar fi vrut stimabilul? Romanu’ sa taca si sa inghita toate mitocanismele siu badaranismele sale, sa intoarca si obrazul celalalt si sa zica “mai arde-mi una, stapane” si sa cada in genunchi pentru a-i pupa varful imineilor?
  Nu este suficient ca populatia manelizata si semianalfabeta a acestei tari si-a gasit in el modelul si ratiunea de a fi motiv pentru care s-a bulucit la spaga electorala ca sa-l mai voteze o data?
  Chiar si declaratiile acestea facute in cadrul unui interviu pe un post public de televiziune nu dovedesc altceva decat faptul ca noi in toti acesti ani de regim basescu nu am avut un presedinte la Putere, ci o spalatoreasa de cartier, care cum isi ducea rufele la rau, cum se plangea tovaraselor de modul in care dupa ce barbat-su, beat mort, o bate si-o pune in geam sa rada la vecini, in final ii cere si favoruri sexuale perverse de fata cu copiii.
  Ca sa fii presedinte de tara cu un comportament vadit dictatorial si dupa ce ai facut prapad in tara pe care ai adus-o la dezastru economic si social in timpul cat i-ai fost conducator, sa vii si sa te lamentezi ca ultima bocitoare platita, ca nu te respecta poporul inseamna ca ai grave probleme cu bibilica cu alte cuvinte, ori esti imbecil de dai in gropi, ori nebun de legat. In opinia mea si una si alta.
  Asa ca fata de toate jelaniile prezidentiale de cea mai joasa speta produse in acest interviu cetateanul cu drept de vot , marcus ii transmite presedintelui jucator, Basescu Traian:
  -Hai sictir, javra ordinara, dovedeste macar o data ca ai ceva coloana vertebrala si demisioneaza pana nu te-or suspenda boborenii de cel mai inalt candelabru al Parlamentului Romaniei.

 13. D-ALE PRIMĂVERII

  „Ce agresivă era ţiganca aia-mpuţită, Maria !” – Traian Băsescu.

  N-ai dreptate dom’ Preşedinte. Ia citeşte şi matele ce primii eu, azi, la cutia poştală de la sus-numita, pe format 150×120 mm, cu flori de măr pe verso :
  „Vă doresc din toată inima o primăvară frumoasă, încredere în forţele proprii, multă sănătate şi împliniri. Cu deosebită consideraţie, Elena Udrea Preşedintele PDL Bucureşti.”

  Şi mai zici că eşti umilit, bă bulache !

 14. RMATA IMPOTRIVA LOVITURII DE STAT ORGANIZATA DE SERVICIILE SECRETE ! MILITARII VOR CAPUL LUI RAZVAN UNGUREANU !

  CIA :
  ULTIMATUM ADRESAT GUVERNULUI UNGUREANU !
  Militarii din doua unitati militare din Turda, una de tancuri si alta de antiaeriana, s-au saturat de promisiunile desarte facute trimis un raport pe adresa ministrului in care ameninta …… sunt pregatiti sa se organizeze in forme sindicale, …… foarte variate, de la constituirea unui grup sindical care sa protesteze, pana la forme mult mai grave …….
  Sindicatul militariilor in rezerva si disponolizati cheama la revolta……….
  Cand armata cheama trimiterea clasei politice la puscarie revolutia este la doi pasi. Militarii chema direct la solidaritate in vederea unei noi revolutii si pedepsirea Presedintelui Basescu si a clicii de la putere.
  Ofiterii disponibilizati reprezinta un pericol terminal si pot pune baza unei revolte a intregii armate romane.

  CIA: 80.000 DE REZERVIŞTI SÎNT O FORŢĂ EXTRAORDINARĂ, CARE POATE SCHIMBA ECHILIBRUL POLITIC DIN ROMÂNIA. PREZENŢA ACESTORA ALĂTURI DE POLIŢIŞTI ÎN MIJLOCUL MASSEI DE DEMONSTRANŢI VA DUCE LA CĂDEREA REGIMULUI ACTUAL, CARE NU MAI ARE LEGITIMITATE SAU SPRIJIN POPULAR. SINGURA PROGNOZĂ SAU SINGURUL SCENARIU PENTRU ROMÂNIA ESTE O REVOLTĂ POPULARĂ
  Tensiunea in armata romana este un grav motiv de ingrijorare pentru cancelarile vestice.
  RIVALITATEA ARMATA SERVICIILE SECRETE
  Se observa deasemenea la toate nivelele cresterea tensiunii intre serviciile speciale care au luat conducerea in Romania si grupuri de ofiteri tineri organizati in celule politice. Cazul Alexandru Gheorge este definitoriu pentru starea de spirit din armata romana. Rivalitatea institutionala devine exploziva.
  In cazul unor manifestatii de amploare prevazute in primavara armata va trece de partea cetatenilor !

  Va urma

 15. Udemereu De la Revizionism La Recidivism Grosolan Si Nesimtit

  Vazand ca nu au putut deocamdata, chiar avandu-l 100% de partea lor pe Basescu, sa ia Ardealul en-gros, redesenat pe harta Romaniei prin regionalizarea dorita cu ei, ungurii sustinuti la greu de acelasi presedinte TRADATOR al romanilor, au revenit la tactica lor de dezmembrare a tarii prin mica parcelizare si trecerea in stapanitrea noilor cuceriri nu neaparat teritoriale prin metoda en-detail.
  Inarmati cu o Lege a Educatiei supercontestata de toate fortele progresiste din tara si trecuta cu japca prin Parlamentul Romaniei, aflat la discretia contabilizarii voturilor prin furtul grosolan practicat de borfetu’ de Anastase, ei se prevaleaza acum de anumite prevederi ale acestei legi si o pun de o noua zavera cu conotatii etnice la Targu Mures pe motiv ca vor musai o facultate numai in limba maghiara in cadrul UMF-ului din localitate.
  Pas cu pas, conform strategiei lor, ei reusesc in acest mod sa mute Ungaria in Romania de care practic nu-i mai leaga nimicuta decat banii romanesti luati de la guvernul Romaniei pentru functionarea in conditii satisfacatoare a institutiiilor locale si dezvoltarea infrastructurii.
  Am asistat neputinciosi cum au batjocorit imnul Romaniei in favoarea celui al Ungariei, cum au renuntat la Ziua Nationala a Romaniei, considerata de ei zi de doliu national, in favoarea Zilei Nationale a Ungariei, la Tricololorului romanesc in favoarea arborarii celui maghiar, la enclavizarea bucatica cu bucatica a Har-Cov-ului prin fortarea parasirii acestor teritorii romanesti de catre putinii romani care mai ramasesera in zona, la renuntarea la invatarea limbii romane ca limba nationala si tratarea ei drept limba straina si la cate si mai cate umilinte au vrut muschii lor doar pentru a-l sustine la Putere pe mizerabilul din fotoliu de presedinte de la Cotroceni.
  Cu cat tupeu vin acum si santajeaza pe fata guvernul roman cu iesirea de la guvernare, daca nu le sunt satisfacute doleantele, invocand legea dar uitand ca, la guvernare fiind, i-a durut exact in cur cand guvernul a incalcat in mod grosolan alte legi, actiune care s-a soldat cu starea jalnica in care ne aflam astazi din toate punctele de vedere, este de-a dreptul revoltator. Sa speram ca dezbaterea publica, protestele studentimii romane si nu numai din Targu Mures, Justitia romana si poate in final putinul bun simt care se presupune ca-l mai au ne vor permite si noua cetateni cu drepturi depline ai acestei tari ca, daca intamplator suntem spitalizati in Ardeal, sa ne vorbeasca doctorul romaneste si nu in maghiara ca asa e normal in TARA NOASTRA.
  Pe de alta parte, graba cu care Cel Ungurean este dispus sa satisfaca cererile UDMR-ului nu dovedeste altceva decat faptul ca acest Unugureanu nu este altceva decat o clona putin mai inalta a lui Boc, mana de sters la cur a chiombului care a si declarat public ca “daca Ungureanu performeaza bine, indiferent de cine va castiga alegerile, el tot pe el il va nominaliza pentru functia de Prim Ministru”.
  Si iata ca Ungureanu promite, “performand” chiar mai bine decat fetitele de pe centura si din parcari.

 16. DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM TRAIAN BASESCU REMIS CATRE FBI !

  SINGUR IMPOTRIVA TUTUROR ?

  Sunt jurnalist de investigatie. Specialitatea mea terorism si transport ilegal de
  arme. Reprezint impreuna cu sotia mea Kiyoko media japoneza la New York. Amestec vorbele cu faptele. Printre multe altele am creiat uriasul scandal ICR New York .
  http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html
  Dupa chemarea politiei amaricane si actiuni concertate cu FBI ….Basescu a intrat in deruta. Prin servicii a reusit izolarea mea completa. Chiar si ziarele din diaspora au refuzat colaborarea cu mine. Singura mea modalitate de a spune adevarul a ramas blogul. Daca nu spamam intregul blog romanesc zi si noapte acest scandal si altele nu ar fi exista niciodata.
  Am remis catre FBI, DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM TRAIAN BASESCU. Acest
  fapt a creiat o panica totala. Dosarul are 67 de pagini. Admitand de dragul discutiei
  ca 99 % sunt rezultatul imaginatiei, unul la suta ar duce presedintelui inchisoare pe viata. Absolut toate informatiile mele sunt verificate si provin din surse credibile.
  Adevarul supara, sperie si deruteaza. Sunt alungat depe un pe altul. Am fost bamat de Roxana Iordache, Mina, Plano, Voiculescu, Alina Gheorghiu etc etc.
  Am fost contactat personal de Vadim Tudor devenind corespondent extern. Cand corespondentele mele au devenit extrem de periculoase, tribunul a renuntat la serviciile mele. Ma mut de la un blog la altul spunand adevarul. Fac acelasi lucru pe blogul personal. Nu raspund la anonimi….oameni lipsiti de onoare si identitate.
  Asigur din surse precise ca postarile mele sunt citite de Basescu…analizate de serviciile de informatii, ambasada SUA si sectia (romanian desk) a Departamentului de stat, etc
  Un ziarist de informatii poate darama singur un sistem. Watergate este unul din multele exemple in aceasta privinta. Este nevoie de un scandal cu canotatii internationale.
  Recunosc ca sunt mereu tentat sa renunt. Lasitatea este prea generalizata.
  Dar aparitia unor oameni ca ofiterul Alexandru Gheorghe a-mi da curajul sa continui. Inseamna ca mai sunt oameni de bine.
  Inseamna ca demnitatea nu a disparut.
  Am contribuit prin trimiterea unor materiale filmate in care se vorbea de bomba atomica romaneasca la caderea lui Ceausescu.
  Sper sa pot sa spun acelasi
  lucru despre Basescu.

 17. Am terminat cu ajutorul presedintelui anca in functiune cartea intitulata DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM TRAIAN BASESCU. ( titlu provizoriu )
  Nu este o carte de fictiune ci se bazeaza pe faptele reale indreptate impotriva Romaniei si a aliatilor ei. Continutul cartii este descris la postarea 16.
  Pe langa sezizarea catre serviciul de investigatii americane ea contine rapoarte catre Interpol si Departamentul de stat.
  Este o propunere serioasa cu un scop nobil. …..Asigurarea unei batraneti linistite unui politician roman….masa , casa , costum in dungi si tratament gratuit. Cartea ar putea prin bunavointa dumneavoastra sa fie editat in limba romana prin distinsa dumneavoastra fundatie. Va garantez ca cartea va avea un urias succes de public Ea va fi citita pe narasuflate de mii de membrii ai numeroaselor servicii de informatii si dezinformatii romanesti. Va multumesc anticipat pentru eventuala atentie
  Am trimis 3 copii al manuscrisului in avans Ambasadei SUA de la Bucuresti.
  Pe langa ambasador ea a fost deja citita si deosebit de apreciata de
  Darren White
  Attaché, U.S. Secret Service
  Troy Larson
  Regional Security Officer
  Henry LaHaie
  U.S. Resident Legal Advisor, SECI Center and SEEPAG
  Harry J. Giknavorian
  Supervisory Special Agent

  GUVERNUL ROMANIEI
  Secretariatul General al Guvernului
  Directia Relatii Publice
  Domnule Director.
  Va multumesc pentru trimiterea ( memoriul meu remis serviciului american FBI) catre Inspectoratul General al politiei Romane. Mentionez trimiterea partii a doua a acestei sezirari
  in cursul saptamanii viitoare. Va urma partea treia cu desvaluiri ….confidentiale . Tot acest
  material va apare intr-o carte intitulata DOSARUL FBI BASESCU pe care intentionez sa o public
  la inceputul anului viitor. Cartea va cubrinde pe langa memoriul respectiv. interviuri, documente inedite , fotografii etc. Voi incepe sa public serializat fragmente din aceasta carte in media occidentala. Pregatesc un film pe aceasta tema. El va putea vizionat nu numai la televiziunile japoneze pe care le reprezint alaturi de sotia mea Kiyoko Horvath ci si la principalele televiziuni americane si europene. Voi publica in curand fragmente din aceasta carte de deosebit interes, pe ROBERT HORVATH BLOG. Voi posta pe acest blog pe langa memoriul mai sus mentionat si eventuala corespondenta cu dumneavoastra.
  Mentionez ca am avut o intalnire cu Consulul Romaniei la New York la initiativa acestuia, in cursul zilei de ieri. Am discutat probleme aferente memoriului meu si consecintele grave care le va avea pentrul regimul politic, actual din Romania.
  Cu stima
  Robert Horvath Presedinte DEVARTES FILM INTERNATIONAL NEW YORK TOKYO

  Secretariatul General al Guvernului
  Directia Relatii Publice
  NR.15D 15.
  Domnului HORVATH ROBERT
  Referitor la memoriul dumneavoastra, va facem cunoscut faptul ca a fost transmis, spre analiza si informare,
  INSPECTORATULUI GENERAL AL POLITIEI ROMANE.
  Cu stima DIRECTOR.

 18. Cel Ungurean, Un Zero Sapte Cu Permis De A Ucide!

  Lumeee, lumeee, veniti cu mic cu mare, buluciti-va si calcati-va in picioare, cel mai mare spion al tuturor timpurilor se prezinta azi la Antena 3, unde luat la intrebari stanjenitoare si indraznete de dom’ Gadea ne va spune ce si cum o vom duce noi mai bine sub guvernarea “soimilor portocaliii ai patriei” patronata de el ca “independent”.
  Cu ochii furati de acest promo furtunos m-am inarmat cu rabdare si toata ziua de ieri am tremurat cuprins de emotiile ce preced de regula o mare revelatie ce pe parcursul unei emisiuni teve ne va arata Calea Spre Lumina sub conducerea inteleapta a lui Zero Sapte, recte MRU.
  Nu are niciun rost sa ma intind cu analize de analize facute pe discursul Ungureanului cuprins in raspunsurile date lui Gadea, cert este ca peste 90% din acesta n-a fost altceva decat o pastisa palida si sugrumata a metodei iliescene de a vorbi mult, dand senzatia interlocutorului ca a capatat raspunsuri la toate nelamuririle sale, pentru ca in final acesta sa se lamureasca ca de fapt nu a avut parte de nimic concret, ci doar de generalitati menite sa imbarlige mintea preopinentului sau interviatorului.
  Dupa cum am spus-o deja, diferenta dintre d-l Iliescu si d-l PM in functie consta in faptul ca primul aplica aceasta metoda cu arta interlocutorul sau care, desi era convins ca a fost “tradus”, pleca totusi multumit de intrevedere, pe cand Cel Ungurean o face in dorul lelii, ca un elev care-si spune lectia papagaliceste.
  Au fost atinse multe sensibilitati ale bolii acute de care sufera Romania la ora actuala, insa toate au fost lasate in ceata de Zero Sapte, imbracate in promisiunea unor termene pe care si le-a impus noul prim ministru intru rezolvarea gravei crize prin care trecem.
  Totusi cateva aspecte legate de orientarea “independenta” a spionului spionilor au fost oarecum lamurite de catre acesta, in sensul ca are in vedere o angajare a sa in cursa pentru prezidentiale din partera pedeleului, adica el este independent doar acum cand nu-l demite pe Duta pentru dezastrul patronat si generat de acesta la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, insa cand va veni clipa isi va imbraca camasa portocalie si-si va incinge diagonala de piele si “la lupta fraticule!” sa-i faca jocurile chiombului.
  Pana atunci insa nu, nu si nu el este ditamai independentu!
  Si fiindca veni vorba de Duta trebuie sa spun ca aici cred ca si un copil de gradinita ar fi inteles strategia d-lui Prim Ministru care actioneaza in astfel de situatii “by the book”: nu se buluceste sa-l demita pe criminalul care a lasat bolnavii de cancer sa moara cu legea in mana in dureri cumplite, lipsiti fiind de morfina izbavitoare, fapt vazut de o tara intreaga, ci el se lupta cu sistemul pe care-l doreste reformat prin trecerea unei noi Legi a Sanatatii (de fapt legea lui Basescu) prin Parlamentul Romaniei. Deci dom’ Duta ramane (cel putin Zero Sapte se pare ca i-a dat un termen, secret ce-i drept) la fraiele institutiei respective pana cand va fi promulgata noua lege a sanatatii.
  Concluzionand pot spune ca am avut parte de o furtuna intr-un pahar cu apa in care am constatat ca Cel Ungurean este trup si suflet atasat dorintelor muschilor basesti si ca menirea lui in timpul ramas pana la alegeri consta in organizarea acestora, mentinerea unui statu quo convenabil Cotroceni-ului la nivelul institutiilor guvernamentale si musai trecerea noii legi a sanatatii, mai pe romaneste tara arde si baba se piaptana.
  Ah, sa nu uit de initiativa sustinuta de generalul Izmana de a deschide in Bucuresti un liceu cu limba de predare rromanes.
  Ne-am dat dracu!

  Zero Sapte si Izmana sforaritii din guvern,
  Au pus-o de-o cotcarie si au scos dintr-un joben,
  O cazarma naruita pe care-au numit-o scoala,
  Pentru etnia nomada si cu tenul ca de smoala.

  Tiganimea-i fericita si se lasa de ciordit
  Si din anu’ care vine se apuca de scolit.
  Buluci-se-vor tiganii mic cu mare la liceu
  Renunta-vor la tarafe si-or canta la Ateneu.

  Toate bune si frumoase cu tiganii licentiati
  Si ajunsi din suti celebri in Rromanes atestati.
  Singura problema este ca-n cazarma cu pricina
  Nu au loc toti puradeii ce produs-a tiganimea.

  Cei ramasi pe dinafara din cazarma lui Izmana
  Vor fi schimbul doi in tara la cersit si la pomana
  Si la dat la greu cu zvastu’ in cotetul cu gaini
  Sau mai nou, ca e la moda, jula-n tranzit, la vecini.

  Asa ca si circul asta, praf in ochi de-alegator,
  Se va dovedi ca este tot un nour trecator,
  Aruncat acum pe piata de-un guvern incompetent
  Cat sa-nchida gura presei, goange de dom’ prezident.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s