4 gânduri despre “Relatiile UE-Rusia dupa alegerile prezidentiale

 1. DECE ISRAELUL VREA CAPUL UNUI PRIM MINISTRU DE ORIGINE EVREIASACA ? ZILELE LUI RAZVAN UNGUREANU CA SEF AL GUVERNULUI NUMARATE.

  RAPORT BRITANIC :
  SIE ROMAN ESTE CONTROLAT DE MAFIA ARABA .EI REPREZINTA ARMATA SECRETA A LUI BASESCU. SUTE DE OFITERI ARABI RAMASI DEPE VREMEA LUI CEAUSESCU CONTROLEAZA SI ORGANIZEAZA ACTIUNILE SECRETE .
  Conform unor surse demne de intredere…..
  ADEVARATUL SEF AL SIE ESTE Mahmud Farzat, seful serviciilor secrete Siriene din Europa,……..AGENT KGB
  IN SCHIMBUL SPRIJINULUI FINANCIAR SI LOGISTIC –TERORISTII NU ACTIONEAZA SAU ORGANIZEAZA ACTIUNI TERORISTE PE TERITORIUL ROMANIEI. EI FACILITEAZA CONTRABANDA DE ARME ROMANESTI CATRE LIBAN.AFGANISTAN SI IRAK.
  BASESCU PRIZONIERUL SERVICILOR SECRETE
  NOTA
  SUMELE DE BANI SINT TRANSFERATE DELA GRIFCO ( VOICULESCU OM DE AFACERI ROMAN )CATRE TERORISTII ARABI.
  IN DECURSUL 2011AU FOST TRANSFERATE SUME IMPORTANTE URMATOARELOR ORGANIZATII TERORISTE CARE ACTIVEAZA DESCHIS IN ROMANIA.• Hamas • Hezbollah • Fratii Musulmani • Partidul Eliberarii Islamice • Frontul Democrat pentru Eliberarea Palestinei • Frontul pentru Eliberarea Palestinei • Al Fatah • Al Saika.
  Eliberarea de catre sie Omar Hayssam are legatura cu un dosar complex privind legaturile pe care omul de afaceri sirian le-a avut cu retele de crima organizata, cu sume uriase, care au parasit ilegal Romania……
  avand destinatie finantarea organizatiilor teroriste.
  TOATE ACESTE ACTIUNI AU SPRIJINUL LOGISTIC AL SERVICIULUI EXTERN TRAIAN UNGUREANU …. ACTUALUL
  PRIM MINISTRU.

 2. Mişcarea de rezistenţă din Reşiţa : protestele continuă ! NU CEDĂM !!
  ”Cei care mor pentru o idee sunt eroi al căror unic testament este un singur cuvânt: continuaţi!”
  Continuăm !! Căci, tiri bă-SECU, tiri masonul Frunză”verde”, tot un drac, acelaşi ghem…. daaaar, românii NU se tem ! Să NU ne mai confunde păcălicii cu mamelucii care fac sluş la uşile lor, PUNCT.
  În Piaţa Prefecturii din Reşiţa s-a scandat ŞI azi : ” Mai avem un singur dor, să scăpăm de dictator ! ”, ” bă-SECULE nu rezişti, nici cu mii de securişti ! ”, ” Jos guvernul securist ! ”, ” Frunzăverde te-ai uscat, Caraşul te vrea plecat ! ”… Mâine, prezenţi din nou în stradă, din respect pentru Maratonul Democraţiei, pentru noi, pentru copiii noştri !
  PEDELICHELELE ATACĂ PE TOATE FRONTURILE ! CINE ÎL SUBESTIMEAZĂ PE SATANIC-ABUSER, bă-SECU…. RĂU FACE !!
  TREZIŢI-VĂ, ROMÂNI, IEŞIŢI ÎN STRADĂ, SĂ PUNEM PRESIUNE PE MAFIA PD-L+UDMR+UNPR+PP-DD !!! TREZIŢI-VĂ PÂNĂ NU E …. PREA TÂRZIU !!! SUNT ÎN STARE DE ORICE ACEŞTI ŞOBOLANI MAFIOŢI, DE ABSOLUT ORICE….REZISTĂM ! CONTINUĂM LUPTA !!!
  ” Motivaţia care ne îndeamnă să nu renunţăm este pentru că suntem extrem de încăpăţânaţi. Puterea nu îşi permite şi nu vrea să cedeze, iar noi ştim că mai devreme sau mai târziu o va face. După ce va ceda în sfârşit, noi ne vom reîntoarce în stradă ori de câte ori va fi nevoie. Ne uneşte sentimentul unic că după douăzeci de ani ajungi să cunoşti în stradă oameni asemeni ţie, oameni care s-au săturat, nu mai acceptă şi nu mai tac atunci când o întreagă naţiune doarme. Pentru prima dată după atâta timp redes­coperim că a fi român nu e o ruşine, ci un lucru de care putem fi mândri.

  Sărbătorim cel mai lung protest postdecembrist spontan, aşa cum ne place cel mai mult. Majoritatea acţiunilor noastre iau naştere pe loc în Piaţă, în funcţie de atmosfera serii respective. Vor fi cu siguranţă şi cu această ocazie momente speciale fie că vorbim despre cântece, excursii cu clasa, plimbări cu duba sau jocuri cu jandarmii. Ne vom simţi bine fără îndoială şi ne invităm toţi prietenii.

  Nu mai certaţi televizorul. Bietul aparat nu are nici o vină în afară de a vă fi mărit factura de curent. Afară a venit primăvara, cântă păsările, se peticesc gropile, se montează noile bor­duri, se plantează primele pan­seluţe în intersecţii, iar cium­pa­la­cii şi ciumpalacele vă aşteaptă în Piaţă cu proteste reuşite, cu muzică în suflet şi zâmbetul pe buze. ” ( Jurnalul Naţional )
  Album Proteste REŞIŢA : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150666575777070.418967.717762069&type=3

  p.s. – că NU MĂ VREU ABŢINE şi seriosno, rău face ăla care are falsa impresie că eu glumesc, că exagerez, că habar n-am, că …. realitatea din teren e mai GRAVĂ decât pare şi decât se toarnă de către farisei în urechile unor lideri de la Centru : în teritoriu există OPOZIŢIE dar ŞI O-poziţie ! Nu doar bă-SECU, Satanic Abuser are ca scop dinamitarea USL ci şi oareşce baroni locali şi… deocamdată le cam mere… cu largă colaborare, of course ! N-are rost să mai numim a cui şi cine-s păpuşarii unor ” strategii ” care eventual să ţină loc şi de scuze DUPĂ Alegeri ! Asistăm cu tristeţe la meciuri între uslaşi care ” zuitară ” că adversarii sunt pedelichelele şi asistăm cu uimire la toleranţa fără vreo limită a liderilor de la Centru vis a vis de tot soiul de… hai să le zic : în plus prin peisaj, cameleoni, IUDE.
  Dincolo de dezamăgiri, rămâne tristeţea, gustul al dracului de amar, continui să lupt cu pedelichelele, ca mine MULŢI, dar deciziile nu noi le luăm, noi suntem ” neica-nimeni ”, dârze, ne-bunii lumii ” bune ” în care trăiesc bine la aceiaşi masă de-ai lor şi… de-ai noştrii.
  Să nu ne mire că masonsky di jenu Frunză”verde ” au toate şansele să rămână-nfipţi pe jilţuri, că dacă există Opoziţie dar ŞI O-poziţie… şi Centrul continuă să se prefacă, nu, nu se poaaa… şi Centrul continuă să NU sancţioneze derapajele grave, non-combatul, blaturile ori teatrul IEFTIN !
  Apăi să NU dea dracu să îndrăzniţi să schimbaţi componenţa Curţii Constituţionale !!! După Alegeri, USL are toate şansele să îi fie APROBATĂ ÎN UNANIMITATE contestaţia ! Cum adică n-a ieşit baronul PD-L şăf la CJ ? Contestăm ! Şi CURTEA aprobă, mămicuţa ei de curte de valeţi c-a devenit simbol şi stindard al luptei de ” clasă ”, cică politică, pfff… Şi curtea de valeţi există în fiece colţişor de ţărişoară iar acolo unde totuşi nu, sunt şanse mari să se-nfiinţeze, curentul se propagă, n-aşe…
  Mama ei de soartă, c-am să crăp pe redute !! Sunt frântă. De oboseală, numa. NU şi înfrântă, asta never ever… După ce crăp să nu mă plânjeţi nici din greşeală, m-oi hodini ! O oră, c-apoi am trebi ! Să-i bântui de PĂCĂLICII care-şi zic politicieni da-s balerine, muheri în izmene, mamelucii baronilor, prăpădiţii, labe triste şi făţarnici.. !!
  Şi mă uit cu şi mai mare tristeţe la Politicienii îia care SUNT şi care n-au loc de mameluci şi care-s piedică în calea ” fraţilor ” de Lojă şi care ar mişca munţii din loc dacă s-ar încumeta careva să observe realitatea care e limpede, să nu se mai prefacă, să SCHIMBE ceva, că altfel continuăm d-a-mboulea să orbecăim în cerc…

  p.p.s am depus o sesizare la SRR derect în atenţia toarăşului Andras Demeter precum şi Consiliului de Administraţie al SRR vis a vis de nereguli, nelegiuiri, ilegalităţi de prin ograda Radio România Reşiţa – radioul personal al tartorului Frunzesky. Am depus-o-n nume personal, USL-ul ” nu se bagă ”, ca să nu-l supere pe toarăşu TzuicăMan, nu din alt motiv. Nu-i bai, există Oameni care-şi asumă şi pentru care să faci Opoziţie NU e ruşine! Promit să vă ţin la curent. Nu de alta, dar în caz de… săriţi voi, cei ne-buni ca mine, ciumpalaci ca mine, viermii ca mine, neica-nimeni ca mine… în restul, nicio nădejde să mă apere ori să continue ce începui eu.
  Simt nevoia să las moştenire , evident, doar celor ca mine, celor cărora le pasă, celor ce au înţeles mai mult decât ce nu am spus şi care s-or fi pricepând s-asculte mai ales … tăcerile furnicii, tăcerile care strigă, doar, doar le-o auzi cineva… într-o zi : ”Cei care mor pentru o idee sunt eroi al căror unic testament este un singur cuvânt: continuaţi!”

 3. Cine-o Face Ca Mine, Ca Mine Sa Pateasca!

  Dragii mosului, in cele ce urmeaza o sa va relatez patania mea de astazi, care a fost foarte aproape de situatia de a ma aduce in starea unui atac de cord. Dar voi lasa faptele sa vorbeasca, dupa care puteti judeca si singuri daca am sau nu dreptate.
  Astazi, dupa ce mi-am facut obisnuitele manevre zilnice de intrare pe calculator, deschizand un post nou si incepand titlul cu cuvantul “Basescu” brusc a inceput calvarul care a fost cat pe ce sa-mi produca susnumita defectiune in regiunea cordului. Mai precis ecranul computerului s-a inrosit brusc si o voce cavernoasa a izbucnit din boxele sale:
  – Ce faci, ma, iar scrii despre Basescu?
  Oripilat am luat mainile de pe tastatura de parca m-ar fi ars cu fierul rosu si cu vocea gatuita de o teama reverberata pana in viscere si cu tendinta de stopare a inimii am intrebat:
  – Ce-ai zis, ma?
  – Ce ai, ai surzit, te-am intrebat daca si astazi ai de gand sa scrii despre Basescu?
  – Pai, cam asa ma gandisem am raspuns eu de-a dreptul terifiat. Dar cum se face ca matalica vorbesti?
  – Ei bine, asta n-ai s-o afli niciodata, multumeste-te ca putem discuta civilizat pana nu ma enervez. In ceea ce priveste treaba cu Basescu eu zic s-o lasi balta si sa te razgandesti urgent si sa scrii despre altceva, iar pe viitor sa te produci cat mai putin cu numele acesta si cu faptele lui de arme ca altfel…
  – Auzi, ca-mi vorbesti este una, dar ca ma ameninti la mine in casa este chiar de porc. Ca altfel ce ?
  – Pana sa-ti zic ce voi face altfel, cu televizorul ai vorbit?
  – Vorbeste si asta? N-am vorbit, de ce ?
  – Hai sa-ti spun eu. De cand ai inceput sa nu te mai uiti la alte programe decat foarte rar si in schimb sa urmaresti doar posturile de stiri, s-a saturat si televizorul sa redea doar vorbele si imaginea lui Basescu, are saracutu, ca si mine de altfel, senzatii de voma terminate in actiuni concrete de eliminare pe cale bucala a ramasitelor alimentare intestinale la terminarea programului, ba mai mult, la fel ca si pe mine, cum apare Basescu (si apare tot timpul) il apuca pandaliile si istericalele si neputandu-se manifesta violent din motive de educatie si respect pentru stapan a ajuns sa se interiorizeze in asa hal incat este in prag de nebunie. Ori, in conditiile astea, daca nu ne dai un moment de respiro, atat eu cat si televizorul, pe modelul budistilor in timpul razboiului din Vietnam, recurgem la auto-dafe ca la ultima forma de protest si ne vom da foc. Mai precis ne vom auto-scurtcircuita.
  – Stai, bai, fratioare n-o lua asa, am incercat eu sa dreg busuiocul, ca nici mie nu-mi place ce fac si m-am saturat ca de mere padurete, si-mi vine si mie sa-mi iau lumea in cap, dar daca nerodu’ si nebunu’ nu se lasa, e calare pe noi toata ziua, eu ce pot sa fac?
  – Mda, ai si tu dreptate. Uite care-i chestia, noi nu zicem sa nu mai scrii deloc despre el, ci s-o lasi mai moale. Mai ales ca in ultimul timp descreieratul se produce cu aceleasi prostii si mizerii. Ce zici, te bagi?
  – Chiar bucuros si oarecum usurat, asadar deal?
  – Deal, stapane, si ramanem prieteni.
  Acestea fiind zise si-a revenit la normal numai ca titlul care incepea cu Basescu era sters, iar in locul sau aparuse titlul acestei postari, urmand ca de text sa ma ocup eu.
  Inainte de a purcede la scrierea lui mergand in bucatarie sa-mi fac o cafea pentru a ma linisti putin,fara sa vreau (de regula nu sunt indiscret) am desprins acest dialog din susotelile dintre fierul de calcat si frigider:
  Fierul de calcat Moulinex catre frigiderul Zanussi:
  – Ce zici, nea Zanussi, daca stapanul nu cade la pace cu televizorul si asta se sinucide, crezi ca aia de pe la tevere unu, doi, trei, info si aia de la beunu il vor da pe Basescu folosindu-se de noi, adica cum ne va porni stapanu, noi sa incepem sa dam imagini si vorbe d-ale basescului?
  – De unde-ti veni asta, mai Moulinexica, doar stii ca tehnic nu se poate !
  – Ei, nu se poate, pe dracu’! Eu sunt copil si matale esti tanar, dar mi-a povestit mie mama ca pe vremea ei, deoarece programul la televizor era foarte mult redus, Ceausescu gasise o solutie si cum o pornea cineva pentru a calca rufe, hop!, si poza cu sonor a lui Ceasca pe talpa ei, asa ca, vezi bine ca se poate!
  – Doamne Fereste, mai Moulinexica, sa speram ca stapanul cade la pace cu mos Orion si nu vom avea surprize de acest gen.
  – Asa sa fie!
  Mi-am luat cafeua si iata-ma-s la calculator relatandu-va aceasta intamplare extraordinara, in urma careia m-am decis sa prelungesc cat pot viata aparaturtii mele electrice si electronice, inclusiv starea mea psihica, si sa scriu doar la nefacute de nefacute despre chiombila.

 4. Pupinbasisti, Ciocu’ Mic, Sunteti De Maro!

  Mare fericire, mare pe liota de pupincuristi portocalii dupa emisiunea de pe Amntena 3, in care Gadea i-a luat un INTERVIU lui Zero Sapte, respectiv Primului Ministru al Romaniei. Dobitoci de dobitoci, ei nu au inteles altceva decat faptul ca Zero Sapte l-a dat la intors pe Gadea, de parca ar fi fost chemat la o competitie electorala cu Gadea, nicidecum pentru un INTERVIU in care sa ne spuna ceva concret despre ceea ce face el ca Prim Ministru pentru a ne scoate din rahatul in care ne-au bagat toanele basescului si mana bocului. Ori despre asta, mucles!, Zero Sapte n-a zis nimic, pentru ca probabil nu prea are ce zice, altfel la tupeul si la aroganta sa de neam prost s-ar fi produs cu ceva, macar de ochii manelistilor, asa insa la capitolul respectiv a tacut precum cacatu-n iarba. Nu mai vreau sa reiau subiectul, deja i s-a dat o prea mare importanta, redau mai jos dialogul dintre mine si un pupinbasist cu pretentii de ‘telectual purtat pe blogul d-lui Nastase. Cine are ochi sa citeasca, cine are minte sa inteleaga:

  “d’Artagnan
  martie 14, 2012 la 3:27 pm

  Înţeleg că Gâdele de la Antena 3 a fost “executat” de către MRU. Dacă da, e foarte bine, toţi ar trebui să ne bucurăm.”

  Marcus
  martie 15, 2012 la 10:23 am

  “@D’Artagnan: gasconii erau si sunt probabil considerati scotienii Frantei, motiv pentru care banuiesc ca tatal lu’ talica, din motive de economnie, nu prea te-a dat la scoala, lasandu-te sa-ti desavarsesti educatia la scoala de partid din Modrogan, motiv pentru care din interviul dat de Zero Sapte lui Gadea ai inteles ca acesta l-a omorat pe Gadea. Bey, nea D’Artagnane, ma numar printre cei care am avut rabdarea sa asist la tiradele caricatural iliescene ale lui Zero Sapte, cu speranta ca pana la urma o da si ceva cat de cat interesant (de interes national) din el ca doar d-aia este prim ministru, sa ne spuna si noua ce intentii are. Canci! Nimicuta, nimicuta, doar o demonstratie de eschive ieftine si apa de ploaie cat cuprinde. Asta unu la mana. Doi la mana, ce n-ai inteles talica aflat in fruntea prostimii portocaliii, este faptul ca emisiunea respectiva nu a fost o confruntare intre doi contracandidati politici, care sa lamureasca publicul care dintre ei este mai vascularizat in tesuturile moi subabdomniale (sper ca trece de disclaimer), ci un interviu civilizat luat unui prim ministru al unei tari aflata in plina criza economica, sociala dar mai ales morala. Ori Zero Sapte s-a dovedit o nulitate totala in aceasta privinta. Point. Desigur ca am fi vrut o atitudine mai “macelareasca” la Gadea, dar pana la urma a fost mai bine asa: l-am descoperit pe Zero Sapte in toata goliciunea si impotenta sa de a guverna si a gestiona o situatie de criza, oricat s-ar da el de “erudit mistocar de Iasii”
  sa te iubeasca Constance ! De ce? D-Aya!
  marcus”
  PS- De desfiintat l-a desfiintat d-l Crin Antonescu in cadrul emisiunii de aseara, la Gadea pe Antena 3 cand, pas cu pas, punctual a dat raspunsurile pe care Zero Sapte nu le-a putut da la framantarile si problemele romanilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s