Summitul de la Seul privind securitatea nucleara

Reclame

7 gânduri despre “Summitul de la Seul privind securitatea nucleara

 1. CIA : BASESCU A FOST RASTURNAT ! TENSIUNE INTRE ARMATA SI SERVICIILE SPECIALE !

  Este concluzia servicilor secrete occidentale.
  Serviciile au preluat puterea . Dupa telefonul lui Obama dupa manifestatiile violente din Piata Universitatii soarta lui Basescu a fost ca si decisa,
  . Premierul se va distanta de Presedinte. Se urmareste creiarea
  unei imagini peste partidele politice in spatele careia se afla veche securitate.
  Democratia e imprevizibila, in stare de surprize neplacute pentru serviciile de informatii.
  Cetateanul este debusolat si dezamagit incat sa-l urasca pe politician, sa-l alunge din preferintele-i electorale. Simpatia i se va muta dincolo, in tabara tehnocratului neatins de boala politicianismului, si ce mai conteaza ca el vine dinspre serviciile secrete. Dimpotriva, este o garantie ca interesul national primeaza, si, de vreme ce Romania e pe buza prapastiei, cine s-o salveze daca nu stapanul Informatiilor ? Miza, deci, pe Ungureanu , Maior, Melescanu ! Deocamdata, e nevoie de o etapa intermediara dar in curand vor stiringe latul inmormantand
  democratia romaneasca.
  Pentru orice regim autoritarist aflat pe buza prapastiei, apelarea la serviciile secrete este ultima solutie, solutia disperarii !
  Se pune pe picioare o junta de tip balcanic pentru salvarea. In curand se va trece la etapa doua.
  Cea a terorii…care sa tina sub teroare o populatie saracita si spaimantata .Un regim cu sustinerea fatisa a serviciilor secrete este la ordinea zilei. Armata este
  singura forta capabila de a rezista asaltului serviciilor. Cititi
  in curand
  RAPORTUL CIA : TENSIUNE
  INTRE ARMATA SI SERVICIILE SPECIALE IN ROMANIA !
  http://devanewyork.blogspot.com/

 2. CIA : BASESCU A FOST RASTURNAT ! TENSIUNE INTRE ARMATA SI SERVICIILE SPECIALE !

  Este concluzia servicilor secrete occidentale.
  Serviciile au preluat puterea . Dupa telefonul lui Obama dupa manifestatiile violente din Piata Universitatii soarta lui Basescu a fost ca si decisa,
  . Premierul se va distanta de Presedinte. Se urmareste creiarea
  unei imagini peste partidele politice in spatele careia se afla veche securitate.

  http://devanewyork.blogspot.com/2012/03/cia-basescu-fost-rasturnat-tensiune.html

 3. La Ungureanu Laudat, Sa Te Duci Cu Catuse, Nu Cu Sacu’!

  Daca treaba nu ar puti de la o posta a cea mai abjecta tradare nationala cu implicatii incalculabile pentru viitorul neamului romanesc (si nu sunt vorbe goale, urmeaza in regim de urgenta si alte “privatizari” marca rezervele de cupru ale subsolului romanesc) am putea afirma ca avem de-a face cu un guvern selectionat din instutiile specializate in acordarea asistentei medicale persoanelor grav atinse de handicap psihic, oligofreni, smintiti si/sau nebuni de legat, iar mult laudatul intelectualu’ lu’ peste prajit 07 nu este altceva decat varful de lance al acestei adunaturi de imbecili. Sau problema s-ar putea pune si in termenii in care acesti vanzatori de neam si tara (din nou nu cred ca pot fi acuzat de a fi bombastic in exprimare) ne consiedra pe noi ca popor, buni de internat in susamintitele institutii, motiv pentru care ne pot indruga orice imbecilitate le trece prin cap, deoarece noi inghitim ca pelicanu tot ce debiteaza Ungureanu. Iata ce declara handicapatul referitor la magaria comisa in momentul semnarii actului de concesionarea exploatarii cuprului catre o firma de neica nimeni, la un pret de rasul curcilor si in ideea ca suntem atat de tampiti incat sa nu ne prindem de tunul de neam prost tras de clanl mafiot al chiombului cu noul consigliere 07 la carma sa:
  “Să vezi că o companie în faliment, o gaură neagră, se poate vinde cu de patru ori preţul pe seama credibilităţii unui Guvern care abia s-a instalat şi, la câteva zile după aceasta, să vezi un pachet minoritar de acţiuni vândut într-o suprasubscriere incredibilă, de peste 150%, mie mi se pare că sunt nişte simptome bune. Probabil că este o febră. Da, dar este febra unei frenezii economice care se naşte din nou”, a spus Ungureanu, la o conferinţă pe teme economice. “
  Pai Ungurene, fi-ti-ar simptomele pe care le vezi tu bune ale dracului, de ce ati cerut, bai neam prost, un asemenea pret cu muuuuuuuult subaevaluat fata de gheseftu’ pe care l-a facut firma respectiva platind doar 200 de milioane de Euro pentru un zacamant care la scadenta termenului de concesionare poate sa-i aduca un profit inmiit de 20 de miliarde de Euro? Pentru ca, asa cum aratam mai sus, prost sau tradator este cel care cere nu ala care da. Sau poate 07 nu cunoaste acest sine-qua-non al oricarei tranzactii comerciale vechi de pe vremnea trocului la botu’ pesterilor locuite de trogloditi.
  Asta ar fi un aspect al problemei. Al doilea ar consta intr-un termen putin mai de actualitate care se numeste “consultanta”. Era suficient ca acest “pomu’ laudat Ungureanu” sa-i fi cerut parerea sau sa fi urmarit expunerea facuta de d-l deputat PSD Iancu, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei si treaba ar fi fost rezolvata. In termeni aritmetici mai mult decat cinici, d-l Iancu, pe parcursul a mai putin de zece minute, ne-a demonstrat fara posibilitate de replica argumentativ rationala, exact ce si cat pierde Romania, nu doar din punct de vedere al valorii zacamantului, ci si din punct de vedere al neexpploatarii fortei de munca necesare prelucrarii minereului si aducerii lui la forma finita pentru export, operatiune pe care o face cumparatorul chinez al minereului in stare bruta.
  Chiar nu se gaseste nimeni si nimic in tara asta sa-i opreasca pe nenorocitii astia din procesul de “dupa noi potopu” ” in care s-au angajat si ne-au angajat cu trup si suflet? Le-a lasat lor cineva tara cu titlu de mostenire si fraierii de noi nu stim acest lucru? Cine i-a mandatat sa-si bata joc de bogatiile naturale ale acestei tari care zac de milenii in subsolul ei si care exploatate la justa valoare ar ajuta fantastic la redresarea economica a Romaniei? Cat cred ei ca poate tine minciuna cu “gaura neagra” atata timp cat toata lumea implicata a demostrat negru pe alb ca exploatarea respectiva a fost inregistrata cu profit, singura datorie fiind sub forma de penalizari pentru intarzieri la plata energiei electrice, o alta smenuiala portocalie cu trimitere la “baietii destepti” gen fic’su lu’ Pinalti, sau beneficiar marca frac’su lu’ Basescu? Chiar nu se gaseste ac de cojocul acestor talhari si tradatori care ne-au adus la sapa de lemn si care nu se lasa pana nu ne baga in pamant?
  Sper ca acestea sa nu fie intrebari retorice si usoarele urme de institutii ale statului de drept ramase necancerizate de chiombu, in frunte cu Parchetul General sa ia masuri macar de stopare, pana una, alta a acestui jaf la drumu’ mare.

 4. Din cind in cind Hollywoodul face cite un film care ma face sa nu il mai etichetez ca instrument de propaganda imperialista. „The Hunger Games” este unul din exemplele rare si recente.

  Filmul (dupa romanul cu acelasi nume) este o parabola perfecta pentru realitatea dura a vietii internationale, cu state bogate care fac jocuri crude folosindu-se de tari mici si sarace.

  La un moment dat in film, vorbind cu unul din organizatorii acestui macabru „joc”, seful statului bogat si puternic ii spune ca celor saraci si slabi doar trebuie sa le dai un pic de speranta ca sa traiasca. Nu prea multa insa. Cit de mult adevar! Tot ce au trebuit sa faca statele vestice, a fost sa le dea statelor „in tranzitie” spre capitalism un pic de speranta ca vor fi si ele bogate, si ca cetatenii lor vor fi mai multumiti. La fel ca si biserica, care promite viata dupa moarte, capitalistii iti spun ca POATE vei reusi in noul sistem, insa nu e clar daca se va intimpla, si cind: in citiva ani, intr-o generatie sau la Sfintul Asteapta. Cred ca ultima varianta e cea mai valida pentru majoritate.

  Va recomand filmul….

 5. SERVICIILE AMERICANE DE PARTEA ARMATEI ROMANE ! ( Preluarea puterii de catre servicii ingrijoreaza occidentul ) OBAMA : NU VREU UN PUTIN IN ROMANIA !

  Serviciul american este bine infiltrat in armata romana. Are oameni de
  incredere in serviciul de informatii militar. Ei nu numai trimit informatii
  ci actioneaza. Dupa primele zile violente din Piata Universitatii presedintele
  Obama a semnat un ordin secret numit ” Stabilizarea situatiei din Romania ” care trebue citit invers. Sa urmarit reeditarea scenariul din Egipt si preluarea puterii militare in Romania. Se parea ca lucrurile scapa de sub control.
  A pus mana pe telefon.
  “Trebuie amintit că în acest fel a procedat administrația americană și în cazul protestelor din Egipt, atunci când au început violențele din Piața Tahrir, iar regimul Mubarak a fost nevoit să facă uz de forța armatei. Dacă la început mesajele erau adresate ambelor părți din conflict, atunci când a devenit limpede că Mubarak a pierdut sprijinul societății, secretarul de Stat, Hillary Clinton i-a spus explicit lui Mubarak că trebuie să plece. Acelasi mesaj a fost trimis si lui Basescu prin ambasadorul SUA la Bucuresti.
  In decursul zilei de ieri la sfatul unor lideri europeni Presedintele Obama
  a telefonat liderului roman. Discutia a durat exact 7 minute. Probabil ca cel mai important moment al convorbirii a fost finalul convorbirii.
  VA MULTUMESC PENTRU ATENTIE. LA REVEDERE DOMNULE BASESCU.
  Kiyoko Horvath for Nipon Press Europe. ”
  Alexandru Gheorghe a fost trimes la inaintare. Programul politic a fost cel al grupurilor de ofiteri rebeli din armata care actioneaza in celule secrete.
  Basescu sa miscat mai repede decat armata organizand o lovitura de stat al
  serviciilor. Americanii au ramas interzisi si cu gura cascata.
  UNGUREANU NU ERA SI NU ESTE IN PLANURILE LOR !
  Serviciile secrete (legate de fosta securitate Ceausescu) au preluat puterea in premiera absoluta intr-o tara NATO . Lucrurile evoluiaza.
  Se pare ca Basescu este marginalizat si clasa politica faramitata.
  Armata romana nu si-a spus ultimul cuvant…..avand sprijinul american asigurat.
  http://devanewyork.blogspot.com/

 6. UNGUREANU IN VARFUL SECURITATII CEAUSESCU A PRELUAT PUTEREA IN ROMANIA !

  SERVICIILE AMERICANE DE PARTEA ARMATEI ROMANE ! OBAMA : NU VREU UN PUTIN IN ROMANIA !

  Serviciul american este bine infiltrat in armata romana. Are oameni de
  incredere in serviciul de informatii militar. Ei nu numai trimit informatii
  ci actioneaza. Dupa primele zile violente din Piata Universitatii presedintele
  Obama a semnat un ordin secret numit ” Stabilizarea situatiei din Romania ” care trebue citit invers. Sa urmarit reeditarea scenariul din Egipt si preluarea puterii militare in Romania. Se parea ca lucrurile scapa de sub control.
  A pus mana pe telefon.
  “Trebuie amintit că în acest fel a procedat administrația americană și în cazul protestelor din Egipt, atunci când au început violențele din Piața Tahrir, iar regimul Mubarak a fost nevoit să facă uz de forța armatei. Dacă la început mesajele erau adresate ambelor părți din conflict, atunci când a devenit limpede că Mubarak a pierdut sprijinul societății, secretarul de Stat, Hillary Clinton i-a spus explicit lui Mubarak că trebuie să plece. Acelasi mesaj a fost trimis si lui Basescu prin ambasadorul SUA la Bucuresti.
  In decursul zilei de ieri la sfatul unor lideri europeni Presedintele Obama
  a telefonat liderului roman. Discutia a durat exact 7 minute. Probabil ca cel mai important moment al convorbirii a fost finalul convorbirii.
  VA MULTUMESC PENTRU ATENTIE. LA REVEDERE DOMNULE BASESCU.
  Kiyoko Horvath for Nipon Press Europe. ”
  Alexandru Gheorghe a fost trimes la inaintare. Programul politic a fost cel al grupurilor de ofiteri rebeli din armata care actioneaza in celule secrete.
  Basescu sa miscat mai repede decat armata organizand o lovitura de stat al
  serviciilor. Americanii au ramas interzisi si cu gura cascata.
  UNGUREANU NU ERA SI NU ESTE IN PLANURILE LOR !
  Serviciile secrete (legate de fosta securitate Ceausescu) au preluat puterea in premiera absoluta intr-o tara NATO . Lucrurile evoluiaza.
  Se pare ca Basescu este marginalizat si clasa politica faramitata.
  Armata romana nu si-a spus ultimul cuvant…..avand sprijinul american asigurat.
  http://devanewyork.blogspot.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s