Victor Ponta premier este cea mai bună soluţie!

Citesc cu stupoare titlul dat de Iosif Buble articolului în care preia postarea mea anterioară: „Victor Ponta, premier, NU este cea mai bună soluţie”. Evident, sună senzaţional, dar este departe de realitate. Eu nu am afirmat aşa ceva în postarea mea. Se încearcă acreditarea ideii că în USL există reticenţe la numirea lui Victor Ponta în fruntea guvernului USL.

Nu se poate ca Iosif Buble să nu ştie, doar era prezent acolo, ca jurnalist, că am votat, la Congresul USL, respectiv al PSD, pentru numirea lui Victor Ponta drept premier, după alegerile parlamentare din noiembrie. Azi eu am pus în discuţie  câteva scenarii posibile, în cazul în care Moţiunea de Cenzură de mâine va fi aprobată.

Evident, aşa cum afirma cu puţin timp în urmă Victor Ponta, dacă se va cere USL formarea noului guvern, după aprobarea moţiunii de cenzură, el este gata să prezinte structura guvernului şi titularii portofoliilor. Asta dacă nu cumva, după căderea guvernului condus de domnul Ungureanu, domnul Băsescu nu inventează cine ştie ce nouă scamatorie „constituţională” şi ignoră, din nou, voinţa Parlamentului şi existenţa unei noi majorităţi parlamentare. Ceea ce ne va duce la un blocaj politic şi la noi probleme.

Eu sunt convinsă de capacitatea lui Victor Ponta de a forma şi de a conduce viitorul guvern. Îl susţin, aşa cum l-am susţinut şi până acum, necondiţionat. Şi cred în puterea USL de a produce acea bună guvernare, care ne-a lipsit în ultimii patru ani. Sper ca mâine să fie un moment de răscruce, începutul schimbării în bine, după patru ani de guvernare ne-democratică şi plină de decizii eronate, care au adus atâtea suferinţe românilor.

26 de gânduri despre “Victor Ponta premier este cea mai bună soluţie!

 1. Atentie la degetzelele magice ale doamnei Anastase care se inmultesc sau se reduc la numararea voturilor, dupa cum vrea Harry Potter! 🙂

 2. PENTRU CEI CAPABILI SA GANDEASCA LIBER!

  Romania POLITICA 2012, este o HAZNA! Continutul haznalei este format din “umilitul” masochist Basescu, intreaga clasa politica, de la Basescu la Dan Diaconescu, din jurnalistii si analistii pupincuristi sau autisti, si din “microbistii” irationali ai intregii “faune” amintite mai sus!
  PDL-ul si Basescu, sunt in stare sa vanda si Romania pentru a ramane la Putere! Pentru Basescu si PDL, Roberta este mai importanta decat Romania!
  UNPR-istii repeta papagaliceste propozitia interesului national, conceputa de “seful mafiei personale a lui Adrian Nastase” (evaluare basista!), Gabriel Oprea, care confunda interesele mafiei lor cu Interesul National! UDMR-ul isi urmeaza neabatut “programarea”!
  USL-ul se dovedeste inca destul de autista!
  PPDD-ul se “screme” sa-i prosteasca pe cei saraci cu duhul ca “ciocoii noi” ai lui Dan Diaconescu, sunt mai buni decat “ciocoii vechi” ai celorlalte partide!
  PRM-ul este acelas bolnav, incapabil de coerenta!
  PNTCD-ul este o “fantoma” a istoriei!
  Daca aceasta este “poza” Romaniei politice 2012, pe cine trebuie sa voteze alegatorul roman?
  In PRIMUL rand, sa voteze acea formatiune politica, daca va exista, mare sau mica, care va sustine INLOCUIREA actualului cadru democratic, cu acela ce i-a fost prezentat presedintelui Basescu, cu Scrisoarea Nr.11270/03-05-2011, Scrisoare ce a fost transmisa intregii clase politice, si care poate fi citita pe blogspot-ul “Dreptate pentru toti”! De ce? Pentru ca DOAR o asemenea SCHIMBARE este in INTERESUL societatii romanesti, pe cand “rocadele” la Putere, intre partidele politice, s-au facut, si se vor face doar in interesul mafiilor politice!
  In al DOILEA rand, daca nu va exista un partid politic care sa sustina inlocuirea actualului cadru democratic, alegatorii nu trebuie sa fie masochisti, precum Basescu, si deci nu trebuie sa dea votul lor “martorilor lui Basescu”, care ne-au sfidat si umilit cu nesimtire in ultimii ani, si care, pentru a ramane la Putere, sunt in stare sa vanda si Romania!
  In al TREILEA rand, PPDD nu trebuie sa primeasca votul celor care gandesc liber, atata timp cat Dan Diaconescu NU ESTE INTERESAT DE O SCHIMBARE REALA IN SOCIETATE, deoarece NU SUSTINE inlocuirea actualului cadru democratic, ci vrea doar “rocada” la Ciolan intre “ciocoii vechi” si “ciocoii noi” sustinuti de el!
  Acel partid (daca va exista), care VA SUSTINE INLOCUIREA ACTUALULUI CADRU DEMOCRATIC, va trebui VOTAT cu doua maini, de toti romanii CINSTITI si PATRIOTI!
  Pana atunci, insa, alegatorii trebuie sa voteze USL, care, desi nu reprezinta idealul, este cel mai mic rau, iar Crin si Ponta sunt liderii cei mai credibili, deoarece nu mint ca Basescu si Dan Diaconescu, si au un mare potential de evolutie fericita, pentu Romania!
  In final sa nu-i uitam pe pupincuristii basisti, precum Robert Turcescu, Ion Cristoiu, Mircea Marian, Mircea Mihaies, Dan Andronic, Nicoleta Savin, Florian Bichir, Dan Cristian Turturica, Andreea Pora, Radu Moraru, Tudor Barbu (OTV), etc., etc., si nici pe cel mai odios dintre antibasisti, nesimtitul jurnalist VICTOR CIUTACU, care, in direct si la ore de varf, va trebui sa se adreseze poporului roman, astfel: “Iarta-ma, popor roman, ca in iunie 2010 am fost un DOBITOC, ceea ce a dus la prelungirea existentei regimului Basescu-Boc pana astazi!” Cei ce doresc sa verifice ADEVARUL acestei afirmatii, sa citeasca pe blogspot-ul “Dreptate pentru toti”, “SCRISOAREA, cu care i-am prezentat, lui Victor Ciutacu, solutia mea alternativa:”. Dupa lectura acestei SCRISORI, orice om rational va intelege ca niciun parlamentar al Puterii, intreg la cap, nu ar fi putut sa voteze impotriva Motiunii de Cenzura din 15-06-2010, daca Victor Ciutacu ar fi facut publica acea solutie alternativa, la solutia criminala Basescu-Boc!
  Daca Romania politica 2012, este o HAZNA, este de datoria romanilor sa faca ordine si curatenie pe scena politica!
  Bucuresti, 17-03-2012. D.Rizoaica, fost detinut politic 1958-1963, si febr-aprilie 1986.
  PS. 1. Daca nu vom dovedi vointa si tarie de caracter, de a inlocui actualul cadru democratic, ii vom condamna si pe urmasii nostri, sa traiasca in aceeasi HAZNA politica, in care romanii traiesc de la Caragiale incoace!
  2. Azi 19-03-2012, am constatat cu stupoare nivelul de tembelism pe care l-a impus in viata politica sarlatanul politic Basescu! Este de-a-dreptul scarbos sa vezi “haznalisti” politici basisti, care se screm sa faca stire din TAMPENIA debitata de Basescu, cum ca a vrut sa-l “faca” prim-ministru pe Victor Ponta! Doamne TRAZNESTE-I pe toti pupincuristii care NU-si folosesc Ratiunea, cu care Tu i-ai inzestrat!
  3. TOATE matrapazlacurile, din “retrocedarile de proprietati”, trebuie imputate in PRIMUL RAND lui Basescu si Camarilei lui, care in 2005 au modificat legile proprietatii in detrimentul Romaniei, si in avantajul escrocilor si al mafiotilor!
  PPS. 1. Toti politicienii care mai sustin si acum MIZERIA de vot de tip Miss sau Eurovizion, numit Uninominal, indiferent de varianta lui, sunt ori TAMPITI ori TICALOSI! Caci doar politicienii ticalosi (daca nu sunt tampiti) mai pot fi impotriva votului politic, care este votul proportional pe lista de partid, cu prag electoral de cel mult 3%, si care asigura pentru toate segmentele sociale o reprezentare dreapta si legitima in Parlament!
  2. Partidele politice care nu aleg, pentru Romania si romani, cel mai benefic cadru democratic, dintre cel actual si cel propus de mine in Scrisoarea Nr. 11270/03-05-2011, accepta implicit ca:
  PDL=PSD=PNL=UNPR=UDMR=PC=PRM-PPDD=Aceeasi MIZERIE, pentru poporul roman!

 3. DE AZI

  Moartea politică a javrelor,
  Că despre ea pledă Victor,
  E mai meschină ca a larvelor.
  Ştiinţa nu stă-ntr-un vector
  Chiar când e linie de forţă,
  Şi nu-i torţionar, un ins cu torţă.
  Mis Cocoşata alături de Cotoi –
  Praful de puşcă în varza din butoi;
  Iartă-i nea Solomon că-s numai boi.
  Sperăm cu toţi DE AZI – e vineri –
  Să-nceapă altă viaţă pentru tineri,
  Pentru copii, pentru bătrâni ;
  Românilor, să fiţi doar voi stăpâni !

 4. CU BILELE LA VEDERE

  Azi în Parlament, d-l Victor Ponta straniu îmbrăcat numai cu haină şi cravată, gol în partea genitală, e întrebat de o frumoasă reporteră :
  – De ce aşa sumar domnule viitor prim ministru ?
  – Simbolic. Azi votăm cu bilele la vedere…
  – Cu toate patru ?
  – !!!

 5. USL, Felicitari Din Toata Inima, Sa Ne Ajute Dumnezeu!

  Nu voi scrie prea multe astazi, momentul este intr-adevar istoric, ma simt ca in Decembrie 89, zilele Anticristului la Cotroceni sunt numarate, refacerea democratica a Romaniei a inceput astazi cu acest numar de 234 de voturi.
  Nu sunt cuvinte mari, nu sunt bombastic in exprimare, accesta este adevarul, mai ales dupa ce am vazut scena cu Sorina Placinta santajata “live” de nenorocita asta de satrarita, si fac vorbe la femeia Udrea, in plin Parlamentul Romaniei.
  Magistral discursul lui Crin Antonescu, a spalat pe jos cu utecistu’ 07 de i s-a dereglat supapa de presiune si i s-au bulucit toate aerele si “arogantele” cu care venise azi in Parlament pierzandu-se intr-un nor puturos-sulfuros mirositor in atmosfera Parlamentului.
  Urmeaza mai mult ca sigur renominalizarea de catre Basescu a lui Ungureanu in functia de Premier sau in cel mai fericit caz a femeii de serviciu de la Cotroceni, in niciun caz a lui Victor Ponta. De asta putem fi siguri 100%.
  Ca veni vorba de scena de un penibil grotesc dintre Elena Udrea si Sorina Placinta, din surse Erevan News am aflat ca d-na Placinta a izbucnit in plans, nu cand nenorocita de Udrea a santajat-o cu dosarul penal al fiului, ci din cu totul alte motive. Iata intregistrarea dialogului dintre ele:
  Udrea:- Buna, Sorina, ce faci aici?
  Placinta:- Pai, vreau sa votez pentru Motiune.
  Udrea:- Esti nebuna, Sorina, tu n-ai auzit ce-a declarat Victor Ponta?
  Placinta:- Nu, tu, ce-a spus?
  Udrea:- A spus ca daca trece Motiunea si ei pun mana pe Putere ii va impusca pe toti pedelistii fie ca au votat pro, fie ca nu si nu numai atat. Dupa ce ne impusca, ne si jupoaie de vii, apoi ne spanzura, ne otraveste, ne injunghie, ne trage pe roata si trece si cu masina peste noi, dupa care ne taie in patru si ne pune la intrarile in Bucuresti.
  La auzul acestor vorbe din inregistrarea filmata se vede cum Sorina Placinta izbucneste in hohote de plans si continua:
  – Si eu ce ma fac?
  – Pai ce sa faci, da-te cu dureri de burta, iesi din sala si fa ce facem cu totii, fugi Sorina, fugi!
  – Multumesc Elena, stiam eu ca nu ma lasati la greu, haide, pa!
  – Pa, tu si run, Sorina, run!
  Si deoarece datorita “temperaturii” momentului nu pot sa zic astazi decat: Bravo, USL, Go for It, Keep Walking (vad ca se poarta mutilingvismul ) ii dedic o poezea numitului Cotoi atat de mandru de titlu si de denumirea sa:

  Un Cotoi incins la creier si cu el in patru colturi,
  Diareii lui Roberta cu aplomb ii puse moturi
  Si strigand ca proletarii lozinca dupa lozinca
  Ne-a dat circ si foarte multa si hazoasa caterinca.

  Cu mintea infierbantata, batuita de fantasme
  Saracan de Cotoila nu mai manca, nu mai doarme,
  Si asteapta precum mielul sub cutit la abator
  Sa-l macelaresca Ponta, ucigasu’ de popor.

  Comploturi peste comploturi, intrigi si asasinate
  Planuieste Victor Ponta, pentru-avea intaietate
  La alegeri, fara piedici si-adversari portocalii
  Ce-mpuscatii vor fi cu totii si-apoi jupuiti de vii.

  La asa gogomanie romansu-si face cruce
  Iar apoi, la comedie, intreg neamu’ isi aduce
  Rad in hohot si cu lacrimi, avand toti o alta mutra
  La asa scenariu comic pus in scena de o cutra.

 6. Basescu, de La Zmeul Zmeilor Si King Kong La Statutul Lui Labus

  Si asta daca o sa vrea “imaturu” Ponta, impreuna cu “ala cu plete, ca nu-mi aduc aminte”, Crin, si cu “ala micu” Daniel sa-i lase un pic de picior de copac. Daca nu, nu ! Basescu este nevoit acum, cu toti Gitteansteinii lui, sa faca aport la comanda lui Ponta, asta pana cand va fi internat pentru multi ani intr-un refugiu canin, fara posibilitatea de a fi adoptat, pentru toata turbarea pe care a raspandit-o in Romania.
  Il cunosc pe Basescu din vremea studentiei cand vroia sa distruga viitorul unui coleg datorita faptului ca in timpul Apelului de seara, ca urmare a berilor baute cu tov. incheietor de batalion Basescu Traian si platite de coleg, acesta din urma n-a putut sa se abtina si crezand ca nu-l vede nimeni s-a retras tiptil din formatie si a urinat intr-un tufis care inconjura platoul. “Ochi de soim” l-a vazut insa si a vrut sa-l dea pe mana tribunalului militar dupa ce bause moca bere cu acest coleg al nostru. In timp, am devenit colegi in flota, si Basescu ne-a dovedit cum se face cariera cu Securitatea si PCR-ul pe post de sustinatori ferventi si conditionat doar de notele informative si activitatea de propagandist PCR. L-am vazut dupa Revolutie, imbracat in haina fsn-istulu dornic de a termina cu comunistii si cu securistii, dar bazandu-se doar pe mana lor in continuare. Si as putea continua asa pana in aceasta zi si ora istorica, dar am o lehamite vecina cu voma la acest personaj sinistru.
  Asta este in stare acum (eu glumeam intr-o postare mai veche) sa-si faca carnet de membru PSD sau PNL, doar pentru a-si pastra pozitia, redusa dupa acest succes binecuvantat al USL-ului, la cea de catelus de circ, dupa ce toti anii astia de mandat s-a dat Zmeu’ Zmeilor si King Kong de Basarabi.
  M-a scarbit seninatatea cu care a anuntat viitorul Prim Ministru si am vomitat la hahaiturile care au insotit plecarea lui si a lui Ponta de la intalnirea cu presa.
  Mor de rusine ca fac parte dintr-un popor care a creditat pentru doua mandate o asemenea potaie sa aiba grija de gospodariile lor, aflate dupa o asemenea paza in ruina totala.
  Ma rog la Dumnezeu ca noua guvernare sa ne aduca cat de cat pe directia asteptata de milioane de romani.
  Huo, Basescu!
  Fortza, USL, suntem cu voi!

 7. AMENINŢARE

  După ce Ungureanu afirmase ameninţător azi în Parlament că „nu am spus ultimul cuvânt”, o reporteră îl întreabă :
  – Şi care ar fi ultimul „cuvânt” ?
  – Proletari din toate ţările uniţi-vă ! dar mai repede…

 8. RELATIA TRAIAN BASESCU – VIKTOR BOUT – TRAFIC DE ARMAMENT

  Viktor Bout, fost ofiter GRU, anchetat pentru trafic de armament în favoarea retelelor teroriste din Orientul Mijlociu, Africa si al gherilelor FARC, si-a procurat arme si munitie din România (principalul “troc” fiind tigari-armament).
  Reteaua lui Viktor Bout este unica atat din cauza abilitatii sale de a livra arme sofisticate oriunde în lume, cat si prin faptul ca traficul a luat amploare cu sustinerea lui Traian Basescu, in timpul mandatelor sale de ministru al Transporturilor.

  O paranteza:
  In 2005, odata cu instalarea lui Traian Basescu la Cotroceni, in calitate de presedinte, in Romania s-au desfasurat (cu protectie dispusa de la Cotroceni) chiar negocieri intre traficantii de armament (colaboratori si membri ai retelei lui Viktor Bout) si detinatarii livrarilor ilicite.
  Implicarea lui Traian Basescu in operatiunile specifice traficului de armament a continuat, dupa 2005, in principal prin oferire de protectie.

  Unul dintre colaboratorii apropiati ai lui Viktor Bout, arestat anterior acestuia, a furnizat informatii despre modul de operare al ramificatiilor retelei si despre implicarea lui Traian Basescu in traficul “negru” transfrontalier de armament, in perioada in care era ministru al Transporturilor.
  Pe parcursul anchetei el a declarat ca Romania a fost, alaturi de Bulgaria, una dintre tarile care îi furnizau armament lui Viktor Bout.

  Informatia a fost confirmata si prin declaratiile date de Viktor Bout in timpul investigatiilor din SUA, unde a ajuns dupa arestarea sa in 2010, in Thailanda.

  In perioadele in care Traian Basescu a fost ministru al Transporturilor, Viktor Bout a cumparat din Romania, cu sprijinul acestuia, avioane din florile aeriana romaneasca. Avioanele au fost destinate traficului transfrontalier de armament.
  Ulterior cumpararii, aeronavele au fost inregistrate la companii precum Air Cess (Emirate), Santa Cruz Imperial Airlines, Renan Air.

  Conform unor importante surse americane, Viktor Bout a virat, in beneficiul lui Traian Basescu, sume de bani in conturi din afara Romaniei.

  Dupa 1996, in perioada celor trei mandate ale lui Traian Basescu de ministru al Transporturilor, Viktor Bout a transportat (conform propriilor declaratii) printre altele, armament catre zone din Africa aflate in conflict .
  Ruta transporturilor era Bugaria- Romania- Africa.
  In unele dintre aceste operatiuni, era transportat armament din Bulgaria catre Africa (fiind facuta o escala “tehnica” la Otopeni- militar, Baza-Sud, cu protectia lui Traian Basescu).
  In alte cazuri, la Bucuresti ajungeau avioanele incarcate cu tigari. Se realiza “trocul” tigari- armament. Apoi, armamentul era transportat, mai departe, catre Africa. Unul dintre aceste transporturi (aprilie 1998) este binecunoscut sub numele “Tigareta II”- “acoperit”, in Bulgaria, de Ioan Talpes (ambasador al Romaniei la Sofia) si, la Bucuresti, de Traian Basescu (ministru al Transporturilor, in epoca).

  Intr-o ordine conexa de idei, conform declaratiilor lui Viktor Bout, prin mijlocirea si cu sprijinul lui Traian Basescu ar fi fost trimise, catre zonele de conflict, rachete sol-aer.
  Memento.
  Aceasta declaratie aminteste, celor cu memorie buna, faptul ca, in 1998, Romania a fost tinta unui scandal declansat si sustinut, cu precadere, de CNN. Era vorba de faptul ca, in anul respectiv (1998)- cand Traian Basescu era ministru al Transporturilor- Romania ar fi fost implicata in livrarea de giroscoape de rachete balistice intercontinentale (SCUD) catre Irak.
  Ulterior, scandalul a fost acoperit prin declaratiile unor specialisti, conform carora Romania nu producea giroscoape de rachete SCUD. Analizand cu atentie declaratiile, se observa o deviere logica in declaratiile pentru stingerea scandalului: daca este adevarat ca Romania nu producea giroscoape de rachete SCUD, este la fel de adevarat ca scandalul viza livrarea lor, nu fabricatia.

  Conform surselor americane, un alt traficant de armament care a fi dat declaratii referitoare la implicarea lui Traian Basescu in traficul de armament si la relatiile dintre acesta si reteaua transforntaliera condusa de Viktor Bout este Shimon Naor.

  P.S.
  Se pare ca vizita-fulger (si neasteptata) facuta de seful CIA la Bucuresti a avut directa legatura cu relatia dintre Traian Basescu si “traficantul mortii” Viktor Bout, aflat, din 2010, detinut in SUA.

  Relatia Traian Basescu – GRU, privitoare la traficul de armament. este veche, ea luand amploare in perioada in care a fost sef al Agentiei NAVROM din Anvers (aflata in stricta vecinatate al unui “sediu sub acoperire” GRU).
  Sub acoperirea Agentiei NAVROM din Anvers a fost desfasurata si condusa de Traian Basescu o ampla operatiune de trafic “negru” armament- diamante (am detaliat in postari precedente).

  P.S.2

  A bon entendeur, salut!

 9. RELATIA TRAIAN BASESCU – VIKTOR BOUT – TRAFIC DE ARMAMENT (2)
  (cu prime completari)

  Viktor Bout, fost ofiter GRU, anchetat pentru trafic de armament în favoarea retelelor teroriste din Orientul Mijlociu, Africa si al gherilelor FARC, si-a procurat arme si munitie din România (principalul “troc” fiind tigari-armament).
  Reteaua lui Viktor Bout este unica data fiind abilitatea sa de a livra arme sofisticate oriunde în lume si prin faptul ca traficul a luat amploare cu sustinerea lui Traian Basescu, in timpul mandatelor sale de ministru al Transporturilor.

  O paranteza:
  In 2005, odata cu instalarea lui Traian Basescu la Cotroceni, in calitate de presedinte, in Romania s-au desfasurat (cu protectie dispusa de la Cotroceni) negocieri intre traficantii de armament (colaboratori si membri ai retelei lui Viktor Bout) si destinatarii livrarilor ilicite.

  Implicarea lui Traian Basescu in operatiunile specifice traficului de armament a continuat, dupa 2005, in principal prin oferire de protectie.
  Unul dintre colaboratorii apropiati ai lui Viktor Bout, arestat anterior acestuia, a furnizat informatii despre modul de operare al ramificatiilor retelei si despre implicarea lui Traian Basescu in traficul “negru” transfrontalier de armament, in perioada in care era ministru al Transporturilor.
  Pe parcursul anchetei el a declarat ca Romania a fost, alaturi de Bulgaria, una dintre tarile care îi furnizau armament lui Viktor Bout.

  Informatia a fost confirmata si prin declaratiile date de Viktor Bout in timpul investigatiilor din SUA, unde a ajuns dupa arestarea sa in 2010, in Thailanda.
  In perioadele in care Traian Basescu a fost ministru al Transporturilor, Viktor Bout a cumparat din Romania, cu sprijinul acestuia, avioane din florila aeriana romaneasca. Avioanele au fost destinate traficului transfrontalier de armament.
  Ulterior cumpararii, aeronavele au fost inregistrate la companii precum Air Cess (Emirate), Santa Cruz Imperial Airlines, Renan Air.

  Conform unor importante surse americane, Viktor Bout a virat, in beneficiul lui Traian Basescu, sume de bani in conturi din afara Romaniei.

  Dupa 1996, in cursul mandatelor lui Traian Basescu de ministru al Transporturilor, Viktor Bout a transportat (conform propriilor declaratii) printre altele, armament catre zone africane aflate in conflict .
  Ruta transporturilor era Bugaria- Romania- Africa.
  In unele dintre aceste operatiuni, era transportat armament din Bulgaria catre Africa (fiind facuta o escala “tehnica” la Otopeni- militar, Baza-Sud, cu protectia lui Traian Basescu).
  In alte cazuri, la Bucuresti ajungeau avioanele incarcate cu tigari. Se realiza “trocul” tigari- armament. Apoi, armamentul era transportat catre Africa. Unul dintre aceste transporturi (aprilie 1998) este binecunoscut sub numele “Tigareta II”- “acoperit”, in Bulgaria, de Ioan Talpes (ambasador al Romaniei la Sofia) si, la Bucuresti, de Traian Basescu (ministru al Transporturilor, in epoca).

  Intr-o ordine conexa de idei, conform declaratiilor lui Viktor Bout, prin mijlocirea si cu sprijinul lui Traian Basescu ar fi fost trimise, catre zonele de conflict, rachete sol-aer.

  Memento.
  Aceasta declaratie aminteste, celor cu memorie buna, faptul ca, in 1998, Romania a fost tinta unui scandal declansat si sustinut, cu precadere, de CNN. Era vorba de faptul ca, in anul respectiv (1998)- cand Traian Basescu era ministru al Transporturilor- Romania ar fi fost implicata in livrarea de giroscoape de rachete balistice intercontinentale (SCUD) catre Irak.
  Ulterior, scandalul a fost acoperit prin declaratiile unor specialisti, conform carora Romania nu producea giroscoape de rachete SCUD. Analizand cu atentie declaratiile, se observa o deviere logica destinata stingerii scandalului: daca este adevarat ca Romania nu producea giroscoape de rachete SCUD, este la fel de adevarat ca scandalul viza livrarea lor, nu fabricatia.

  Conform surselor americane, un alt traficant de armament care a fi dat declaratii referitoare la implicarea lui Traian Basescu in traficul de armament si la relatiile dintre acesta si reteaua transfrontaliera condusa de Viktor Bout este Shimon Naor.

  P.S.
  Se pare ca vizita-fulger (si neasteptata) facuta de seful CIA la Bucuresti a avut directa legatura cu relatia dintre Traian Basescu si “traficantul mortii”, Viktor Bout, aflat, din 2010, detinut in SUA.
  Relatia Traian Basescu – GRU, privitoare la traficul de armament. este veche, ea luand amploare in perioada in care a fost sef al Agentiei NAVROM din Anvers (aflata in stricta vecinatate al unui “sediu sub acoperire” GRU).
  Sub acoperirea Agentiei NAVROM din Anvers a fost desfasurata si condusa de Traian Basescu o ampla operatiune de trafic “negru” armament- diamante (am detaliat in postari precedente).

  P.S.2
  Vizita discreta a sefului SRI, George Maior, in SUA si discutia pe care a purtat-o cu seful CIA au avut legatura cu “colaborarea” dintre Traian Basescu si Viktor Bout privind traficul “negru” transfrontalier de armament.

  De asemenea, problemele grave (si de ordin juridic!) derivand din “colaborarea” indelungata dintre Traian Basescu si Viktor Bout privind traficul transfrontalier de armament (in contextul terorismului international) au fost subiectul discutiilor intense (a se citi, o tentativa insistenta de negociere – ca si in cazul discutiilor dintre seful SRI-seful CIA) purtate de un veteran al serviciilor romanesti (inca nu ii dezvalui numele!) si Sean Joyce – specializat in combaterea terorismului international, fost responsabil cu problemele legate de terorism intenational, director adjunct al FBI din septembrie 2011.

  A bon entendeur, salut!

 10. Dupa parerea mea, comentairul pe care l-ati facut aici:
  https://corinacretu.wordpress.com/2012/04/26/ce-urmeaza-dupa-motiunea-de-cenzura/
  este unul lucid si de bun simt.

  Victor Ponta este cea mai buna solutie, de vreme ce, la Congresul USL, respectiv al PSD, s-a votat pentru numirea domniei sale in functia de premier.
  Dar eu as spune si altfel: in acest context, Victor Ponta e cea mai logica solutie! Ar fi fost aberant ca, odata retrasa, de catre Parlament, increderea acordata Guvernului MRU, USL sa vina cu o alta propunere pentru functia de premier, decat cea care a fost stabilita, prin vot, la Congres.
  In asemenea conditii este limpede ca Dl. Ponta va forma Cabinetul si va cere votul de incredere al Parlamentului. Observ ca se speculeaza foarte mult pe tema asta, dar nu prea inteleg de ce.
  Eu vad lucrurile in felul urmator: daca te-ai hotarat sa initiezi o motiune de cenzura la adresa Guvernului trebuie sa fi pregatit sa preiei guvernarea. Insasi initierea unei motiuni de cenzura presupune lucrul acesta, indiferent daca motiunea va fi sau nu adoptata. Ai initiat-o, inseamna ca esti pregatit sa guvernezi. Si cred ca USL e pregatit sa guverneze. Eu n-am dubii in aceasta privinta. Ar fi tragic sa fie altfel…

 11. Ponta, Ia Calul Meu Si Du-te!

  Pe de-o parte ieri, in asteptarea listei noului guvern a lui Victor Ponta zapand pe telecomanmda televizorului si vazand pe la televiziunile pupinbasiste cum se incearca compromiterea din start a viitorului guvern, prin mentinerea in functii a unor fost pedelisti ca Mercea la interne sau Predoiu la Justitie, imi ziceam :”io-te la astia dom’le ce ai dracului sunt si cum incearca ei sa arunce in noroi in proaspatul cabinet menit sa asigure stabilitatate politica si sa mai carpeasca pe ici pe ecolo economic panala alegerile parlamentare.”
  Pe de alta parte, tot in capul ala sec al meu ma gandeam ca ce ma fac eu acum cand in sfarsit USL-ul a reusit sa faca pedeleu KO si cand Romania, guvernata sanatos si fara lipici la degete pentru banii bugetului, isi va reveni din starea cataleptica in care ne bagase chiombu si clanul sau de mafioti, in sensul ca nu voi mai avea ce critica. Mie de laudat nu prea imi place s-o fac, prefer sa las faptele sa vorbeasca.
  Si taman cand ma cainam mai amarnic hop si “Lista lui Schindler”, lista care la o prima citire mi-a luat pur si simplu mau’, lasandu-ma fara aer si cu gura cascata pana aproape de limita axifisierii. La toate ma gandeam, ca vor veni cu nume noi, necunoscute, ca vor apela la specialisti neangajati politic, ca vor veni numai cu ministri deja rodati si apreciati ca buni etc numai la Ioan Rus ca ministru la Interne nu-mi imaginam in ruptul capului ca-mi va fi dat sa vad aceasta nefacubila uselista. Sincer sa fiu dupa modul catastrofal in care s-au petrecut lucrurile la Cluj, sub Ion Rus, pentru PSD, dupa noncombatul de blat pe fata inregistrat de acelasi Rus in lupta electorala cu Boc, la Primaria Clujului, dupa pactizarea pe fata a Rusului cu Basescul si actiunile de destabilizare si compromitere mosmondite din umbra impotriva P.S.D.-ului de acelasi Ion Rus, care prin intriga care a dus la debarcarea lui Ion Iliescu din fruntea partidului ajuns pe mana Geoana-Vanghele, mai avea putin si-si dadea obsetescu sfarsit, eu eram convins ca Ion Rus nici macar nu mai este membru PSD.
  A fost nevoie de un momernt de ratacire psihica a liderilor USL, in frunte cu Ponta, ca sa-l regasesc pe Iago cu batista Desdemonei recuperata de Dancu, tinuta strans in mana, cap de lista in viitorul cabinet Ponta.
  Ca sa-l pui pe acest Iuda sa-ti conduca ministerul cel mai important in asigurarea desfasurarii unor alegeri corecte, mai ales in conditiile in care ai reusit sa iei din mana fostei puteri acest instrument extraordinar din punct de vedere a posibilitatii de fraudare a alegerilor inseamna sa fii de-a dreptul tampit si nu oricum ci si cu tendinte patologice suicidare. Gandindu-ma la ce-l recomanda pe acest antipesedist convins pentru functia respectiva, mi-a venit in minte o scena din seria filmelor B.D., in care un trio genial constituit intr-o “comisie” de racolare de talente concurenta care urma sa evoluze a fost intrebata de catre Dem Radulescu ce-o recomanda pentru pozitia solicitata, aceasta le-a aruncat celor trei din comisie (Dem Radulescu, Puiu Calinescu si Jean Constantin) pe masa un purcoi de sute ceausiste si le-a spus ca o recomanda: “vocea si talentul sau”.
  Daca pana la numirea guvernului Ponta s-a batut cu caramida in piept care are oameni garla pentru formarea unui guvern serios, dupa nazdravenia prezentata ieri drept nou guvern acest portocaliu undercover la Interne nu pot sa-i recomand d-lui Ponta decat sa mai faca rost de o caramida si sa le foloseasca pe amandoua pentru a se lovi tare, dar tare de tot in tesutul moale dintre picioare, deoarece tampenie mai mare nici ca se poa.

 12. Nu pot să zic decât că domnul Ponta are foarte mult curaj. I-ar fi fost cu mult mai comod să aştepte momentul trecerii alegerilor parlamentare şi să nu se erodeze în aceste câteva luni.

 13. Alioo,Opozitia, Schimba Draga Si Chilotii, Nu Doar Palaria, Ca Put!

  Nu credeam ca o sa traiesc ziua in care sa vad ceea ce se intampla acum dupa ce Opozitia, respectiv USL-ul, a reusit sa dea de pamant cu pedeleu si sa se instaleze la guvernare redand intregi suflari romanesti, nerangajata in sters si pupat de fund basesc, speranta la o schimbare reala asteptata de peste douazeci de ani de romanii de bine din aceasta tara.
  Dupa discursurile fulminante din ultimii doi ani de zile, in care liderii Opozitiei dadeau de pamant cu tradarea lui Izmana si a penalilor sai, tradare care a facut posibila batjocura si umilinta indurate de romani de la guvernul Basescu, ma asteptam ca de-indata ce va ajunge la Putere, USL-ul, daca nu sa-i jupoaie pe tradatorii lu’ Izmana, macar sa-i ignore, nicidecum sa le legitimeze prezenta in Parlamentul Romaniei, incheind pacturi de colaborare si sustinere cu ei.
  Din punct de vedere constitutional Protocolul sau ce dracu a semnnat Ponta cu Izmana are valoarea hartiei igienice deoarece PUNR-ul este o constructie politica ad-hoc, nerezultata din vointa alegatorilor romani, ci incropita la vointa si muschii chiombului, deci legal ea nu exista. Daca Ponta ar fi vrut intelegeri scrise cu PUNR-ul, trebuia sa ia fiecare tradator din aceasta gasca in parte si sa mearga la Notariat unde sa legalizeze un astfel de “concubinaj sodomic” in niciun caz sa-si bata joc de simpatizantii PSD, legitimand, repet legitimand o prezenta total aiurea din Parlamentul Romaniei.
  Coronologic, pana sa vad daramat pedeleu de la Putere, in caliatea mea umila de alegator si simpatizant PSD si de militant, asa cum pot si eu, activ USL, am acceptat si faza cu Frunzaverde si cu primirea in cadrul USL a altor garnituri deraiate de pe linia pedeleului, in ideea ca trebuie facut totul pentru a termina intr-un fel sau altul cu gasca de derbedei basisti.
  Am inghitit in sec si am zis ca-n bancu’ cu ardeleanu si piuneza: “no, daca-i musai, apai musai sa fie” si mi-am bagat singur piuneza in fund.
  Acum insa, dupa ce l-am vazut pe Rus, propus pentru Interne, dar mai alers dupa aceasta inhaitare semnata si parafata cu Izmenarii, vin si zic, ajunge !, si ca in conditiile astea imi bag picioarele in el de drept de vot si in ziua respectiva ma voi duce la carciuma.
  Desigur vor fi voci care vor zice, stai dom’le, prrr cu caii Simioane!, ca fara PUNR nu ar trece noul guvern in Parlament.
  Apai eu, “politicienilor” astora, le voi raspunde neaos multilingvistic: “Bullshit, neamule!”. Izmenarii fug de anticipate ca dracu de tamaie, deoarece singura lor sansa de a mai sta in Parlament consta in terminarea ciclului parlamentar la termen, altfel, canci, realesi sau sustinere politica. Asa ca, pentru ce a fost nevoie de un astfel de protocol?
  Ei, bine, n-a fost si cred ca acest gest ar trebui luat ca un semnal in sensul de :” pleaca ai nostri, vin ai nostri, reevaluam, pastram, cadem la pace si furam ca si pana acum. Iar romanii? Pe ei, pe mama lor, i-am mai pacalit o data!”

  Inhaitat cu-ai lu’ Izmana, Ponta se vrea Premier
  Si uitand de-a lor tradare a bagat in marsarier.
  Izmana isi rade-n barba, Miki Spaga-i ca si nou
  In delir e Nicolicea, chit ca toti il stim de bou.

  Dupa ce ca la Interne si-a tras “slitzul” lu’ chiombila
  S-a gandit mai nou s-o puna de-o-mpacare-n camarila
  Si sa dea mana cu dracu, ajutor la guvernare,
  Ignorand ca pan’acuma tot el a strigat: “Tradare!”

  Sincer, ma ungea pe suflet cand cu patos sustinea
  Ca va lichida tradarea din politica sadea.
  Suflu nou el va impune si politicieni morali
  Nu, lichele si curveturi plus pupinbasisti penali.

  Daca merge-n ritmul asta, pe moda reevaluarii,
  Maine Udrea ,eroina, cea propusa decorarii
  Va primi Ordinu’ Muncii cu Sapa si Diamante
  Ea fiind unsa Prima Doamna, ca Prima Dintre Amante.

  Iara chiombu, cel hulitu’, si speriat cu suspendarea
  Va fi invitat de Ponta sa-i conduca guvernarea.
  Precum o facea cu Bocu, sau mai nou cu Ungureanu,
  Isi va face din nou jocul, de va plange boboreanu’.

 14. Dom’ Oprescu, De Caini Ati Scapat Capitala, Ce Va Faceti Cu Majoretele Sexagenare?

  Ma intreb cum ar reactiona compatriotii mei “pudibonzi”, daca la cules de pere ar intalni asa ceva? Ar duce la gura, au ba?

  Nu sunt bucurestean dar, ca orice bun roman (si nu fac vorbe, pentru a crea curent), tin la capitala tarii si mi-o doresc frumoasa si ospitaliera, nu doar generatoare de bugete numai bune de devalizat de alde basesti si videni. D-l doctor Oprescu mi-e simpatic si m-am bucurat cand a fost ales nu pentru ca mi-am imaginat ca va reusi, mai ales ca independent, sa faca marea cu sarea in Bucuresti, cat pentru faptul ca l-a batut pe Blaga cu masina lui de generat voturi pe bani cu tot.
  Chiar numai la ideea ca s-au gasit unii asa-zisi formatori de opinii, gen Ganditoru’ din Gagesti ak Cristoi cel Mic si Peltic, sa se intrebe retoric si la bascalie, in plina campanie electorala, pe unde vor urca masinile pe o autostrada suspendata, dar mai ales pe unde vor cobori, trimitandu-l astfel pe d-l Doctor sa se caute la mansarda, iar pe alegatori sa-l voteze pe Blaga, eu, ca unul care m-am plimbat pe astfel de sosele, am rezonat cu d-l doctor, i-am dorit succes iar pentru alde cristoi si nerozia lor am simtit o mare mila.
  Si, surprinzator, d-l Doctor a avut succes, in ciuda tuturor piedicilor puse incepand cu propriul consiliu si terminand cu guvernul, a lipsei banilor, a unei campanii imorale si desantate sustinuta pe televiziunea elodiana a lui DD etc d-l Doctor Oprescu a taiat in carne vie si a aratat ca se poate cand se vrea si nu se fura ca-n codru.
  De la Centrul Istoric al Bucurestiului, trecand prin Pasajul Basarab, pentru a ajunge la cel mai modern stadion de fotbal, la care nici nu visam in conditii de criza, asta doar pentru a enumera realizari ce-ti sar in ochi, d-l Doctor s-a tinut de cuvant si a facut ceea ce trebuiau sa faca si predecesorii sai, care timp de mai bine de cinsprezece ani doar au furat ca-n codru si cat s-a putut.
  Dar lovitura de gratie a dat-o d-l Oprescu cu Dog Town, mai precis spatiul menit sa ofere un adapost decent si in conformitate cu toate cerintele lumii civilizate cainilor fara stapani, rezolvand astfel in mod elegant si fara cheltuieli susceptibile de manareli si furtisaguri a la Videanu cu milionul de Euro furati exact pentru un astfel de spatiu, vesnica problema a bucurestenilor.
  Numai ca d-l Oprescu nu i-a furat, ci “i-a cersit” si din donatii private a reusit un miracol: a scapat bucurestenii de o bataie de cap ce parea fara rezolvare.
  Insa ce m-a amuzat terbil in toata povestea consta in faptul ca media, neavand habar despre un astfel de proiect, l-a lasat pe doctor sa-si vada linistit de treaba si chiar la debut de campanie electorala sa vina cu produsul finit drept contraoferta la planul lui Prigoana de a aduna cainii, dand cate un pol de 5 lei bucurestenilor dornici de “cules” patrupede tomberoneze. Si ce produs, frati romani, de ramaseram toti cu gura cascata!
  O mare problema are insa d-l Primar cu statuia lui Traian, care datorita viziunii artistice a sculptorului, inspirat de anticii greci, si nu numai, in reprezentarea anatomica a subiectului in toata nuditatea sa, l-a dotat pe Impertor cu un penis destul de vizibil, cat si din cauza lipsei de cultura si a unei pudibonderii mioritice exprimata de unele majorete sexagenare, care la vederea respectivului penis s-au simtit atinse in castitatea lor menopauzala (sac!), s-a vazut silit ca macar pe timp de noapte sa nu lumineze respectivul organ anatomic pentru a nu tulbura somnul angelic al sexagenarelor si contestatarilor sai plini de pudoare damboviteana.
  Avand in vedere specialitatea d-lui Doctor si anume, chirurgia, domnia sa ar avea o solutie la indemana pentru a scapa de blamul acestor contestatari, si anume in a aplica metoda “Ciomu” ilustrului nostru strabun, devalizandu-l de barbatie iar organul astfel extirpat urmand sa fie expus intr-un borcan, doar pentru cunoscatoare si, de ce nu, cunoscatori la Institutul Mina Minovici langa cel al urmasului sau, vestitul brailean Terente.

 15. Mea Culpa

  Voi incepe postarea de astazi cu un “mea culpa”. Recunosc ca manat de o greata viscerala care ma napadeste atunci cand il vad pe Izmana, Miki Spaga, dar mai ales pe Nicolicea pe care, in cel mai bun caz, mi-l imaginez langa chiombu, intr-un poligon de tragere pe post de “Tinta piept no.4″, sau intr-o sala de box suspendati de tavan , responsabili cu incasarea pumnilor dati de boxeri la antrenamente, in niciun caz in functii de demnitari, am afirmat ca Victor Ponta ar fi semnat, legitimand astfel, un protocol cu tradatorii lui Izmana, protocol prin care acestia ii ofera sprijin parlamentar. Greseala respectiva nu-mi apartine, stirea am luat-o si eu din media, insa ea are la baza o bataie de palma tovaraseasca intre PUNR si PSD, ceea ce-i cam acelasi drac, chit ca unul din motivele acestei intelegeri, pe langa sustinerea data de UNPR guvernului Ponta, este acela de a putea trece prin parlament cu ajutorul PSD-ului, proiectul de lege privind impozitarea averilor mari. PSD-ul putea sa sprijine acest proiect doar dandu-si votul in Parlament, nu si pupaturi pe obrajorii scuipati timp de aproape trei ani de zile cu atata ravna social-democrata pe motivul mai mult decat bine intemeiat al tradarii lui Izmana si a caprarilor sai.
  Datele problemei nu s-au schimbat cu nimic, in opinia mea, gestul PSD-ului este incalificabil, nemotivat si total neavenit si da apa la moara unor nenorociti care l-au ajutat nemijlocit pe chiombila sa-si puna in aplicare genocidul impotriva romanilor. USL-ul si Guvernul Ponta nu au nevoie de acesti neaoameni pentru a pune in practica ceea ce si-au propus pana la alegeri, iar in eventualitatea ca unele proiecte nu le-ar iesi din lipsa unor amarate de voturi, nu-i bai, cum am rabdat atata timp cu gasca lu’ chiombu’ pe cap, mai rabdam inca cinci luni ca n-om muri. Insa izmenarii, de frica sanctiunilor din toamna de la alegeri, vor vota cu doua maini tot ce va propune Guvernul Ponta in Parlamentul Romaniei, fara sa fie nevoie de macularea obrazului PSD cu invoieli datatoare de voma alegatorului roman, satul de asemenea curvaraseli si dornic de un suflu nou in politica romaneasca.

 16. ZIARISTUL ROBERT HORVATH ARE O AUDIENTA LA DIRECTORUL FMI.
  SUBIECTUL DISUSCUTIEI – BANII LUI CEAUSESCU. CEA MAI MARE EXCROCHERIE
  FINANCIARA DIN ISTORIE. BANII FURATI DE DAN VOICULESU APARTIN STATULUI ROMAN !

  FMI
  International Monetary Fund, 700 19th Street, N.W., Washington, D.C. 20431
  email: publicaffairs@imf.org
  Doama Director Cristine Legarde
  Ma numesc Kiyoko Horvath si sunt jurnalist de investigatii.
  Reprezint impreuna cu sotul meu media japoneza la ONU.
  Sunt vicepresedintele Devartes Film Internationa Tpkyo New York
  Va rog sa-mi acordati o audienta.
  Subiectul Romania. Conspiratie politica la toate nivelele statului pentru
  a impiedica preluarea de catre statului Roman a banilor lui Nicolae
  Ceausescu. Asistam la cea mai mare excrocherie din istorie.
  Cateva miliarde de dolari au fost transferati catre Dan Voiculescu , fost general in serviciul secret Ceausescu si contabilul personal al acestuia.
  Actualmente din banii furati a reusit sa creieze un imperiu financiar urias.
  Este Vice Presedintele Senatului Romaniei.
  Trimit spre atentia dumneavostra cercetarile si concluzia investigatorilor canadieni care la invitatia guvernului roman au studiat acest caz.
  Mentionez ca sotul meu cetatean american originar din Romania a atentionat guvernul Romaniei dar nu a primit nici un raspuns mai bine de un an. Romania dupa cum bine stiti este intr-o situatie economica dificila.
  Recuperarea acestor bani poate ameliora situatia. Trimit in avans toata documentatia necesara. Sper ca reprezentantii FMI sa participe la aceasta intalnire.
  Va multumesc anticipat.

 17. ZEII TROPĂIE ÎN CER

  Moartea politică îl îngrozeşte pe *JON – javra ordinară naţională alias Traian Băsescu. El a desăvârşit distrugerea României iar acum, autoâncarcerat, priveşte cu spaimă cum haiata portocalie se risipeşte schelălăind.
  Recenta scenă a democraţiei canine Urdea-Plăcintă, vizionată în direct de cancelariile europene şi de cele mai importante ale lmii, este cu siguranţă apogeul lui „mondo cane”, selectată pentru festivalul de la Cannes 2012, anul dispariţiei în fecalele istoriei ale lui Traian Băsescu şi a păduchilor săi de aceeaşi culoare.
  Adevărata revoluţie socială pe care o trăim, avându-l ca artizan pe Dan Voiculescu, va figura drept model de reuşită, în tratatele de specialitate.
  Căţeaua ţigănească sterilă satisfăcută cu degetul de *JON este deja în căutarea altui dulău căruia să-i transmită bolile venerice politice chiar şi prin prezervativele capitaliste de ultimă generaţie.
  Spectacolul de-abia a început, Măria Sa Poporul şi-a desfăcut şliţul, zeii tropăie în cer cu ocheanele aţintite spre bordelul lui Traian Băsescu unde se schimbă curvele, şi nu…paturile !

 18. „Aştept cu sufletul la gură rezultatele
  scrutinului electoral din Franţa.”
  (Traian Băsescu, 06.05.2012 la 16:25)

  – Ce aţi vrut să spuneţi domnule Preşedinte ?
  – Că-i iubesc pe socialiştii care m-au scăpat de doi evrei : Ponta de MRU
  iar Francois Hollande de Sarckosi…

 19. Unde Sunteti Voi, Ungurenii Mei ?!

  -Pai, cei care am reusit sa fugim, suntem milionari in Qatar si in Bora-Bora, o mare parte, mai lenti in miscare, suntem chiriasi pe termene obligatorii si bine determinate la Rahova, Poarta Alba si alte centre de penitenta si reculegere monahala din tara, iar cativa am ajuns docheri in portul Constanta, Maria Ta !
  Cam asta-i dialogul dramatic, pe modelul celui din “Muma lui Stefan cel Mare” dupa batalia de la Razboieni, pe care mi-l imaginez intre MRU si pedeleii perdanti ai alegerilor din toamna.
  Am inceput asa postarea de astazi, deoarece si ziua de ieri, din punct de vedere al evenimentelor majore petrecute, a debutat mai mult decat lamentabil si penibil cu lansarea candidatilor portocalii in cursa pentru localele din iunie, pentru a se incheia magnific cu victoria stangii in Franta prin alegerea lui Francois Hollande, dupa 17 ani de pauza in ciclul guvernamental francez, in fruntea statului din Hexagon.
  Revenind la slugile chiombului si la performanta lor perpetuua de a se autodepasi MRU in penibil si ridicol acestea, in loc sa angajeze niste bocitoare consacrate, care printr-un registru adecvat la starea deplorabila in care a ajuns adunatura lu’ peste prajit sa prezinte un repertoriu de bocete capabile sa inmoaie inimile romanilor atat de mult incat acestia sa mai faca o data prostia de a vota portocaliu, s-au apucat sa naimeasca un taraf folcloric acompaniator al unor guristi si guriste, care pe ritmuri de “Mana Caii, Simioane !” au reprezentat sustinerea folclorica pentru niste discursuri pedeliste ce s-au intrecut ca forma si continut in stupiditati, nerozii, minciunele si tromboane atat de tare, de au ras curcile lui Mircea Dinescu, cantonate la Cetate, cu o asa pohta de li s-au marit brusc pateurile si tartitele ajungand la stare de sacrificiu, de a fost nevoit poetu’-carciumar sa le taie-n draci inainte de termen.
  De la Anca Boagiu care ne-a spus ca, in urma guvernarii eroice a lui Boc, Romania s-a ales cu o vasta retea de autostrazi, de-a bagat mapamondu’in boala, la chiar autorul acestei minuni, ex-Bocul nostru cel de toate zilele care ne-a anuntat ca guvernul lui Ponta este format numai din ministri penali si incompetenti, chititi doar pe cascaval si bagat mana in caraiman si ajungand la capodoperea apoteotica a lui Mihai Razvan Ungureanu care i-a chemat pe urmasii lui Traian, Basescu Traian, sa-l urmeze si in foc in straie noi de ungureni, totu’ a tinut de antologia umorului buf. Doar bataile cu frisca au lipsit din atmosfera vesel-incendiara de la Sala Polivalenta unde timp de ceva ore circa sapte mii de cornute portocaliii au tropait si au mugit, traind intens un multiplu orgasm colectiv.
  Sincer sa fiu, dupa ce l-am ascultat pe 07, care cu un petetism de-a dreptul generator de lacrimi ne-a spus cum un om rau a facut misteaux de numele lui, nume care de la patrus’opt incoace a fost purtat cu mandrie de taxu, ma-sa, bunici iar acum chiar de orator, m-am intrebat cine a fost imbecilul care l-a catalogat si impus pe acest impostor drept un intelectual fin si rasat.
  Si asta deoarece atunci cand Crin Antonescu a facut referire la “ungureni” in Parlamentul Romaniei nu a facut-o pentru a ironiza numele respectiv, ci pentru a descrie o tagma de arivisti capabili de orice pentru a-si atinge propriul lor interes, aroganti si impasibili la doleantele si nevoile celor multi, tagma care intamplator este dominata de aceleasi tare ca si caracterul respectivului, accidental intitulat, Ungureanu.
  Prostu’ nostru insa, in ingamfarea sa prosteasca de prost care este si insensibil la nuantele limbii (na, ca era sa zic materne) romane, a inteles ca Antonescu are ceva cu numele sau, motiv pentru care a simtit nevoia reabilitarii acestuia prin rebrenduirea adunaturii portocalii, pe scenariul din “Apus de Soare” cu Stefan si cu moldovenii sai, din pedeleu in Ungurenii sai.
  Cam asta s-a intamplat in mare la serbarea campeneasca cu lautari a pedeleului in care pe langa lansarea candidatilor pentru locale s-a uitat pastrarea unui moment de reculegere pentru taierile criminale ale veniturilor romanilor anuntate de chiomb cu exact doi ani de zile mai inainte.
  Noroc cu seara ca mai mi-a trecut putin gustul de fiere din gura lasat de penibilitatea, penibilitatilor cand m-am bucurat alaturi de milioane de francezi de victoria candidatului stangii in alegerile prezidentiale. Dar si aceasta bucurie mi-a fost umbrita intr-o oarecare masura de cetatenii romani rezidenti in Franta si cu drept de vot care, conform spuselor reporterilor televiziunilor din Romania la fata locului, desi de conditii sociale mai mult decat modeste, afland de la Basescu ca daca va castiga Francois Hollande acesta il va aduce la Paris pe Ion Iliescu insotit de comunisti si de mineri, l-au votat buluc pe Sarkozy.
  Seara s-a incheiat pentru mine cu o bila alba pentru Victor Ponta, care intr-o conferinta de presa organizata la o ora destul de inaintata, a inceput sa incapa la fix in costumul de Prim Ministru al unei tari, dupa ce si-a asumat public greseala facuta odata cu aprecierile total neavenite si malitioase la adresa fostului presedinte francez Sarkozy, facute cu foarte putin timp in urma si care ne-ar fi costat fantastic de mult in planul relatilor bilaterale daca acesta ar fi castigat alegerile. Dumnezeu si poporul francez au hotarat insa altfel!

 20. UN SCANDAL INTERNATIONAL FARA PRECEDENT. VICE -PRESEDINTELE SENATULUI AMERICAN DAN VOICULESCU A FURAT 1.000.000 $ DIN TEZAURUL STATULUI AMERICA. ADMINISTRATIA OBAMA CERE RESTITUIREA BANILOR SI EXTRADAREA FARA INTARZIERE A CETATEANULUI ROMAN!!!

  FBI Headquarters
  935 Pennsylvania Avenue, NW
  Washington,

  FBI
  Robert Mueller Director of the Federal Bureau of Investigation
  Stimate domn
  Ma numesc Robert Horvath Deva . Sunt Presedintele companiei Devartes
  Studio Internatiional New York. Sunt jurnalist de investigatii specializat in terorism
  si transport ilegal de armament.
  In calitate de cetatean american cer fara intarziere deshiderea unei anchete in legatura cu furtul
  unui milion de dolari din fondul CIA .
  DOCUMENT CIA :
  Statele unite au cheltuit zeci de milione de dolari pentru a obtine ultima tehnologie sovietica . Vanzarea sa facut prin Marin Ceausescu iar banii au fost depusi in conturi elvetiene. Acesta a fost ” sinucis ” de o echipa a serviciului extern romanesc
  condus de Dan Voiculescu. Ultimul cec de un milion de dolari a intrat astfel direct
  im buzunarul cetateanului roman

  C.I.A :
  CEAUSESCU A VANDUT ARME RUSESTI AMERICANILOR.

  „United States spent 500 milions $ in the last 10 years on the purchase of advanced Soviet arms from a network run by two brothers of Nicolae Ceausescu,
  The arms sales were controlled by Lieut. Gen. Ilie Ceausescu, then Deputy Defense Minister, and Marin Ceausescu, who ran Romania’s trade mission in Vienna and who negotiated the sales.
  Legatura intre serviciul american sa facut printr-un tanar diplomat
  roman ( Melescanu ) stationat in Europa si la ONU…”
  Acesta fuseses contactat de americani la New York.
  Tratativele au continuat si au fost terminate cu success pentru livrarea a 7 sau 8 tipuri de rachete tactice aer-sol si sol-aer, pe care Nicolae Ceausescu le-a cumparat dela Moammer Gaddafi si care ne-au fost livrate pe coasta de Est in schimbul a catorva zeci de milioane de dolari depusi de C.I.A. intr-un cont cifrat la o banca elvetiana.
  Marin Ceausescu, ajuns consiler la Ambasada RSR din Austria, s-a intalnit in secret cu seful de statie C.I.A. din Viena in vara anului 1987.
  Guvernul american a incercat sa salveze viata lui Marin Ceausescu, dar echipa operativa C.I.A. a sosit la ambasada romana din Viena in momentul in care echipa DEA condusa de care il spanzurase pe Marin Ceausescu in subsolul ambasadei tocmai parasise cladirea…
  Remit documentatia necesara…………….Date de contact.
  Cu multumiri anticipate

 21. Fii Atent Ce-ti Doresti…

  ..in casa spanzuratului ca s-ar putea sa ai parte de funie chiar mai repede decat crezi!
  Cam asta s-a intamplat ieri seara la investirea guvernului Ponta, cand chiombila, hahaind bezmetic pentru a masca maroniul in care este bagat pana peste cap, si-a inceput discursul cu o “gluma” in stilu-i caracteristic in care gasea asemanari intre numarul relativ mare de alesi ai neamului care au votat pentru validare si fatidicul 322 care a dus la suspendarea lui in mandatul trecut.
  Pe langa faptul ca am vazut un Basescu mielusel, plin de bune intentii, ingrijorat nevoie mare de soarta mizeriilor cu care a reusit sa rastoarne ordinea normala si sa bulverseze intreaga societate romaneasca si pe care el le numeste pompos “reforme”, in aer plutea totusi disperarea care-l apasa pe nebun de cand s-a dus dracului sandramaua portocalie.
  Omu’ isi face probleme ca nu care-cumva noul guvern sa procedeze la “restauratie” si sa arunce la cosul de gunoi mizeriile trecute ca prin branza prin Parlamentul Romaniei, fara niciun fel de dezbatere nici publica, nici parlamentara, legi validate fie ca urmare a asumarii raspunderii, fie in urma voturilor pro numarate de curvetu’ de Anastase, impuse cu anasana romanilor si care au reusit sa faca praf statu’ de drept in tara noastra.
  Daca n-as sti ca-i nebun as putea zice ca-i imbecil atunci cand sustine fara pic de rusine ca a modernizat institutiile statului, in asa fel incat a reusit depolitizarea lor, astazi ele functionand independent de orice ingerinta cu iz guvernamental sau de alta origine politica, asta in conditiile in care de la w.c.-urile ecologice din parcuri si pana la ultimul nivel ministerial totul este sub controlul lui direct, prin portocaliii care le conduc, si nimic nu misca in Romania guvernarii basist-portocalii fara implicarea directa a chiombului.
  Dar, ma rog, unui bolnav n-ai ce sa-i reprosezi, ci in cel mai bun caz sa-l internezi si sa incerci sa-l vindeci.
  Cam asta s-a petrecut in esenta la investirea noului guvern care a adus cu el , la Cotroceni, un aer curat de suspendare.

  Unde ti-e fala, chiombila, tupeul si nesimtirea
  De cand cochetai ca prostu’cu zeii si nemurirea?
  Ti-a ramas doar hahaitu’ proba psihica-n spital
  Ca avem in capul tarii, uns, un dereglat mintal.

  Disperarea te cuprins-a ca se-apropie sorocu’,
  Iara astrele ti-arata cum ca s-a intors norocu’.
  Azi vedem cum ditai lupul ce urlai ca esti odata
  Se schimba in mieluselul care behaie-n poiata.

  Clopotu’ iti bate-n dunga cu ton grav si ruginit
  Anuntand natiunea-ntreaga ca momentul a sosit
  Sa iti spuna:-Pa, Traiane! du-te de unde-ai venit
  Si ne lasa sa ne alegem presedinte potrivit.

 22. @Erata: Ultima strofa a poezelei se va citi:

  Clopotu’ iti bate-n dunga cu ton grav si ruginit
  Anuntand natiunea-ntreaga ca momentul a sosit
  Sa iti spuna:-Pa, Traiane! du-te-n Rahova cu duba
  Scapa-ne de mutra-ti suie, sa ne reparam la buba.

  sa fiti iubiti
  marcus

 23. Tot din Piaţa Universităţii

  1. Domnului Victor Viorel Ponta

  Răzbunarea e dulce şi nu are calorii.

  2. Domnului Băsescu Traian

  În dictatură cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

  3. Pentru UDMR

  Prietenii pot fi şi falşi, duşmanii sunt întotdeauna autentici.

  4. Domnilor Boc Emil şi Ungureanu Mihai Răzvan

  Viaţa e liniuţa dintre data naşterii şi data morţii.

  5. Doamnei Udrea Elena

  Dacă şeful e idiot, lasă-l s-o afle de la altul…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s