Victor Ponta trebuie să meargă la Bruxelles

        Sunt dintre cei care susţin că o condiţie pentru a merge mai departe cu proiectul european o reprezintă crearea unui spaţiu politic comun. Ştiu ca acest lucru nu este pentru acum, dar sunt sigură că vom ajunge şi aici, mai repede decât credem. În fond, toate bâlbâielile legate de coordonarea măsurilor anti-criză vin şi din lipsa unei susţineri politice la nivel unional, care presupune şi întărirea rolului Parlamentului European.

         În aceste zile, se desfăşoară la Bucureşti lucrările Grupului Europarlamentar al Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor, care este un moment important, atât în plan politic intern, cât şi în plan mai larg, european. Este expresia sprijinului acordat de socialiştii europeni procesului de schimbări democratice din România. În acelaşi timp, preşedintele grupului, Hannes Swoboda, l-a încurajat pe Victor Ponta să persevereze pe drumul pe care l-a deschis în politica românească.

         La Bucureşti, s-a dezbătut viitorul Europei, din perspectiva stângii. Stânga europeană este gata să-şi asume răspunderile care îi revin şi câştigă încrederea cetăţenilor în tot mai multe ţări. Oamenii îşi pun speranţele în politicienii de stânga, de unde şi reacţiile dure şi lipsite de discernământ ale unei părţi a dreptei, cea grupată în Partidul Popular European, cel care are cel mai mult de pierdut de pe urma ascensiunii stângii şi a liberalilor în Europa.

         Cum PDL este într-o criză de credibilitate fără precedent, şi după ce a pierdut fără drept de apel alegerile locale, a făcut apel la preşedintele PPE, pentru a-l ataca pe Victor Ponta. Este obişnuita schemă a Preşedinţiei, de a ataca guvernul şi premierul, folosindu-se de instrumente din străinătate. Tot de la Cotroceni, a pornit şi „scandalul” plagiatului în cazul tezei de doctorat a lui Victor Ponta. Tot din străinătate, văd că vin semnale de susţinere a ICR, fără ca indivizii care le dau să ne explice de ce este o nenorocire ca o instituţie să fie coordonată de o instituţie a democraţiei, Parlamentul României.

         Nu dl Daul, liderul PPE, decide ce trebuie să facă premierul Ponta. Înainte de orice, plagiatul trebuie dovedit de instituţiile cu atribuţii în domeniu, nu de jurnalişti din străinătate care îşi pun semnătura pe articole scrise în România. Schema de joc a unora de la Bucureşti, în frunte cu Traian Băsescu, nu a scăpat celor de la Huffington Post, o prestigioasă publicaţie americană, care a comentat acuzaţia de plagiat la adresa lui Victor Ponta. Jurnaliştii americani acuză revista Nature că a preluat informaţiile din surse anonime şi că a dat verdicte fără să aştepte o decizie din partea unei comisii de evaluare. Dar în ţara în care un ministru al Justiţiei, Monica Macovei, a înlocuit prezumţia de nevinovăţie cu prezumţia de vinovăţie, orice este posibil.

         Am toată încrederea că Victor Ponta nu va fi acuzat de plagiat de Comisia de la Ministerul Educaţiei. Tot scandalul a avut drept obiectiv discreditarea sa, în perspectiva summitului de la Bruxelles.

         Nu pot să nu amintesc de scandaloasa decizie a Curţii Constituţionale care, azi, a schimbat, prin decizia sa, natura regimului politic din România, care a devenit, prin decizia a cinci oameni ai lui Traian Băsescu, republică prezidenţială, şi a introdus instituţia de „şef al statului”, inexistentă în Constituţie. Curtea Constitutionala a ignorat decizia Parlamentului, deci voinţa poporului.

         Îl susţin pe Victor Ponta în demersul său. Trebuie să meargă la Bruxelles mâine, şi să prezinte poziţia României în probleme de care depinde viaţa românilor, de soarta cărora este responsabil.

12 gânduri despre “Victor Ponta trebuie să meargă la Bruxelles

 1. Inteleg ca Ponta are mandat de la Parlament sa reprezinte Romania, iar Basescu tocmai a primit binecuvintarea Curtii Constitutionale (dupa ce, intimplator, i-a decorat pe toti judecatorii).

  Cred ca va fi o excentricitate, ca Presedintele sa aibe pozitii de dreapta, iar Ponta, de stinga, referitoare la pactul de stabilitate fiscala in UE si austeritate.

 2. Comentariu invizibil: curtea constitutionala a comis un rau mare de tot, nu acela ca l-a confirmat pe presedinte la brucsel, ci fiindca l-a declarat sef al statului. Pozitia de sef al statului nu este prevazuta in constitutie. Pur si simplu l-au uns pe dl Basescu dupa dorinta lui – si este doar primul efect al incarcerarii dlui Nastase.

 3. Corina, institutia „sef al statului” exista in Contitutie. In constitutia Republicii Socialiste Romania din 1965.
  „Art. 71.
  Presedintele Republicii Socialiste Romania este seful statului si reprezinta puterea de stat in relatiile interne si internationale ale Republicii Socialiste Romania.”
  http://legislatie.resurse-pentru-democratie.org/const_1965.php

  Decizia Curtii Constitutionale spune ca nu trebuie sa mearga Victor Ponta, nu trebuie sa mearga Traian Basescu. Trebuie sa mearga Nicolae Ceausescu.

  • @casandra
   Nu uita ca Basescu a spus candva ca daca „Ceausescu ar fi stat la Putere 10 ani ar fi fost cel mai mare Presedinte pe care l-ar fi avut Romania” (citat din memorie).

   Dar lucrul acesta indica si faptul ca mentalitatile caracteristice vechiului regim comunist inca mai persista…

 4. Interesant de vazut daca se va ajunge la un consens la acest Consiliu European… Un consens intre Stanga si Dreapta politica europeana in ceea ce priveste caile de abordare a problemei crizei economice si de combatere a acesteia. Greu de zis daca…
  Si ma gandesc la ce spune D-na Cretu in postare:
  „La Bucureşti, s-a dezbătut viitorul Europei, din perspectiva stângii. Stânga europeană este gata să-şi asume răspunderile care îi revin şi câştigă încrederea cetăţenilor în tot mai multe ţări. Oamenii îşi pun speranţele în politicienii de stânga, de unde şi reacţiile dure şi lipsite de discernământ ale unei părţi a dreptei, cea grupată în Partidul Popular European, cel care are cel mai mult de pierdut de pe urma ascensiunii stângii şi a liberalilor în Europa.” (subl. mea)

 5. Cred ca decizia CCR este nula de drept, intrucat presedintele CCR, Zegrean, s-a autopronuntat si totusi a participat la vot. Numitul Zegrean a comis un abuz in serviciu.
  PS – Cu Zegrean cu tot, decizia era alta daca judecatorul desemnat de UDMR nu vota alaturi de judecatorii PDL-isti. Aviz celor care ii mai considera pe UDMR-isti frecventabili.

  • FASCISMUL ROMAN ANTI ROMAN TREBUIE OPRIT !
   New York Magazin
   Domnule redactor Culian
   Asistam la o contralevolutie. Elita tarii se ridica impotriva interesului si
   nazuintele Romaniei. Mii de intelectuali se ridica in apararea celui mai sinistru personaj imaginabil seful ICR, Horia Patapievici.
   Nu noi am creiat acum patru ani celebrul scandal ICR New York. Scandalul
   este continuu si este creiat de o banda anti culturala si anti romaneasca asezata
   in fruntea culturii….sau mai precis in fruntea anti culturii.
   Cel mai grav este faptul ca am fost tradati. Ponta si noua putere in loc sa-i arunce la lada de gunoi sa hotarat sa lase conducerea ICR neatinsa.
   Umilirea celor putini si cinstiti continua.
   Pentru prima data in istoria politica asistam la un fenomen nou cu totul inedit. Romanii se ridica impotriva lor insasi. Clasa politica aliata cu elita intelectuala se infasoara cu drapelul antinational sfaramand cu furie tot ce au creat generatile precedente. O natiune intreaga refuza sa se uite in oglinda fiindu-i rusine sa fie roman. Desfintarea culturii nationale este institutionalizata, devenind politica de stat. Eminescu este daramat, limba romana este considerata un pericol, iar folclorul uitat cu desăvarsire. Noua inchizitie lustruieste catusele. Cei care se ridica impotriva noului tip de fascism sau au putina demnitate, sunt declarati nebuni de legat .Ei trebuie desfiintati” Nu intamplator conducatorii acestui fascism sint grupul de intelectuali antiroman din lurul presedintelui Basescu ………
   Suntem putini dar multi la New York. La fel ca acum patru ani trebuie sa uitam ce ne
   desparte si sa ne unim fortele. Sper ca intelectuaiii si oamenii de bine din tara si din diaspora sa ni se alature.
   Fascimul roman anti roman trebuie oprit !
   http://devanewyork.blogspot.com/
   Robert Horvath Deva cineast New York

 6. CA SĂ ” JUSTIFICE ” REZULTATELE SLABE LA ALEGERILE LOCALE, PNL CS, PRIN GURIŢA DI-VINĂ A ” ILUMINATULUI ”, ÎN LOC SĂ-ŞI ASUME CEVA, TRECE LA REZBEL ” DUR ”.
  REZBEL ” DUR ”, CATEGORIA …. PANĂ ! ” PUTINŢA ” AYATOLLAHULUI FRUNZĂVERDE E… STRIVITUL FURNICILOR !! LA FEL CA PRIETENUL SĂU BĂSESCU, FRUNZACHE APELEAZĂ LA MILIŢIA POLITICĂ, BOTNIŢĂ, AMENINŢĂRI, etc….
  EU SUNT MÂNDRĂ ŞI DEMNĂ, TU, frunzache, MUCLES, argumentez :
  – AŢI ÎNCĂLCAT PROTOCOLUL NAŢIONAL USL, RESPECTIV art..4.5.2.2.
  – AŢI BĂTUT PALMA CU…. PD-L şi PP-DD, CA SĂ FACEŢI ALTĂ MAJORITATE…. DECI TU FRUNZACHE UMBLI CU FOFÎRLICA PE MODEL… bă-SECU !
  – practici miliţie politică previzibil şi preavizibil…. !!
  – CRIN ANTONESCU ŢI-A TRANSMIS CĂ , CITEZ ” Protocolul USL se respectă, NU se discută ”, INSIŞTI CĂ ŢI SE FIX RUPE DE LIEDERII USL ? EU ŞTIU, CEILALŢI AFLĂ ŞI EI ACUM.

  CONCLUZIONÂND : CONFERINŢA DE PRESĂ LA CARE TE AVÂNTAŞI, MĂI DRAGĂ…. frunzăverde, DEMONSTREAZĂ ÎNCĂ O DATĂ CĂ EŞTI NEPUTINCIOS ŞI… LAŞ ! CHIAR TE LUPŢI CU…. SIBILLA ??? )))) PĂI MAI SUNT CÂTE UNII CARE CRED CĂ TU frunzăverde, cică te lupţi cu bă-SECU&co, cu PD-L… ” liberalule ” care faci de râs PNL !!… ACUM SE LĂMURIRĂ LUCRURILE.
  PENIBIL, REZBEL frunzache – PAMFLETARA Sibilla, adică pretexte, pretexte, texte…. ))))
  ARE CINEVA IDEE DE CE FRUNZĂVERDE AMENINŢĂ CĂ ” SIBILLA VA LUA DRUMUL LUI…. NĂSTASE ” ?? CE VREA SĂ INSINUEZE MASONUL….
  SUPRAVIEŢUIM UNOR VREMURI INTERESANTE!

  P.S. FRUNZĂVERDE VREA SĂ FORŢEZE MÂNA PSD CS, SIBILLA E DOAR ” PRE-TEXTUL ”, pretextele sale sunt de toată jena.

  p.p..s !!! de citit comenturile la articolele de mai sus…. păreri ale cărăşenilor, că n-o fi Sibilla Aleodor Manolea şi-a indus hipnoză-n masă să nu fie votat Frunzăverde după cum se vaită în loc să se fi LEPĂDAT DE BUBELE pe care le mentine-n functii inalte ba le si impune si dau exemplu concret : penalul Ionesie Ghiorghioni. Dacă ar fi de bună-credinţă ar renunţa la Ghiorghioni şi NU ar mai stârni-o pe furnica Sibilla, dar, preferă să se distreze cu presa… cu presa loco se distrează iar cu bloggerii se duelează…. halal !!

  http://www.infocs.ro/declaratii-complete-replici-si-contrareplici-la-finele-alegerilor-din-partea-liderului-sorin-frunzaverde/

  Spasmele Ayatollah-ului Frunzăverde
  De când procurorii anticorupţie au început să scuture şpăgarii de pe ramura cărăşeană, tătucul judeţului, Sorin Frunzăverde – pedelist, liberal sau orice ar trebui ca să rămână şef – nu scapă vreo ocazie să vorbească de interceptări. Telefonice sau ambientale. De ultimele a vorbit când a trecut “eroic” în barca USL. De parcă ar fi simţit că urmează ca DNA să-i umfle, în dosarul fraudelor de la APIA, gărzile pretoriene portocalii cu care călărea judeţul – Romică Anculia şi Iancu Simion Simi. Pentru care în timpul guvernării portocalii nu exista decât o lege. A lor. Căci altfel nu ţi-ai fi permis să-i tai pe oameni de la subvenţii doar pentru că erau pesedişti. Cum a făcut Anculia. Care-şi permitea orice pentru că ştia un lucru – Ayatollah-ul Frunzăverde asigură intangibilitatea.

  Arestarea slugilor preacredincioase a fost semnalul de alarmă pentru Frunzăverde, care brusc a pierdut din “greutatea” avută în faţa supuşilor şi care nu se mai duc “la produs” cu lininştea şi tupeul de dinainte. Nici măcar protecţia masonică, invocată conspirativ, nu mai are acelaşi efect. Şi fratele Mihăilă ştie cel mai bine. Spasmele Ayatollah-ului sunt tot mai dese. Pentru că-s tot mai mulţi cei care nu i se mai fac preş în faţă. Au trecut vremurile când Sibilla şi al ei blog acid erau singurele dureri de cap ale lui Frunzăverde. Aşa că a încercat să găsească un antidot spasmelor şi l-a spus – desfiinţarea DNA după o discuţie politică serioasă. Un spasm mental care ar arunca România în vremurile feudale ale democraţiei sale. Dar ce ar conta? Pentru Ayatollah liniştea este de nepreţuit. Pentru restul există Anculia, Mihăilă, Simi şi mulţi alţii
  http://www.pressalert.ro/2012/06/spasmele-ayatollah-ului-frunzaverde/

  EXCLUSIV Cum plănuiau pedelişti să facă bani de campanie din şpăgi : FEUDA CARAS-SEVERINO, IMPARATIA AYATOLLAHULUI FRUNZAVERDE, CEL CARE RECENT A BATUT PALMA CU PD-L SI CU PP-DD INCALCAND PROTOCOLUL USL !!!!!
  Pedeliştii şpăgari nu aveau nici un stres sa discute despre cum îşi vor face bani pentru alegerile locale din această vară.Procurorii DNA au trimis în judecată mai mulţi primari PD-L din Caraş Severin, pe şeful APIA din judeţ şi un om de afaceri pentru că au fraudat fondurile alocate pentru refacerea pajiştilor, împărţind banii în trei, uneori lucrările fiind efectuate doar pe hârtie. Într-o discuţie ambientală purtată de directorul Romică Anculia, omul de încredere al lui Sorin Frunzăverde, şi primarul PD-L de Socol, Ghiţă Valentin în sediul APIA Caraş Severin s-a detaliat planul prin care în urma “investiţiilor” urmau să-şi umfle buzunarele cu bani publici.
  Ghiţă Valentin: Mi se judecă…exact. Preşedinte mi-o spus că rezolvăm tot. P…! N-o rezolvat nimica. Că-i băgat…că proiectantul meu …în spatele … îi umflatu. Şi preşedintele peste el nu trece. Şi cu asta basta! Şi m-o f…! Mă judec cu ăia. Udroiu mi-o spus: „Bă îţi dau banii în mână” Mai îmi dă p…, că nu mai îmi dă nimic. Eu am de plătit…am făcut acuma pentru 322 am luat alt proiectant şi lu ăsta trebe să-i plătesc iar. Vine Curtea de Conturi, mă leagă în minutul doi. Eu dacă anul viitor n-am luat mandatul, am belit p…! Îs ratat. Care vine după mine îmi aduce Curtea de Conturi.
  Anculia Romică: Şi mie trebuia să-mi deie. Păi banii care-s de la APIAîi iei. Câţi bani trebe să dai ca să câştigi mandatul în continuare?

  G.V.: 20 000 de euro uşor.

  A.R.: Ăia-i faci aşa la fanfar! Ăia-i faci la fanfar! Înţelegi? Şi-l f…în gură şi pe Omer şi-i f…în gură şi pe alţii!

  G.V.: Bun, că…deci în momentul. În momentul doi eu…că se pare că Băsescu nu…nu favorizează alegerile-n iarnă. Că o să rămână la termenul stabilit acolo. Deci eu în momentul doi am…am divorţat şi am plecat. Îmi bag p… în neamul lor şi-n tot! Mi-s…mi-s…mi-s mâncat ROMICĂ cu ei. Am slăbit ca un câine.

  A.P.: Nu te mai gândi că avem sponsori aici.
  http://www.pressalert.ro/2012/06/exclusiv-cum-planuiau-pedelisti-sa-faca-bani-de-campanie-din-spagi/
  ***************************************************************************************************************************************

  Spasmele Ayatollah-ului Frunzăverde
  De când procurorii anticorupţie au început să scuture şpăgarii de pe ramura cărăşeană, tătucul judeţului, Sorin Frunzăverde – pedelist, liberal sau orice ar trebui ca să rămână şef – nu scapă vreo ocazie să vorbească de interceptări. Telefonice sau ambientale. De ultimele a vorbit când a trecut “eroic” în barca USL. De parcă ar fi simţit că urmează ca DNA să-i umfle, în dosarul fraudelor de la APIA, gărzile pretoriene portocalii cu care călărea judeţul – Romică Anculia şi Iancu Simion Simi. Pentru care în timpul guvernării portocalii nu exista decât o lege. A lor. Căci altfel nu ţi-ai fi permis să-i tai pe oameni de la subvenţii doar pentru că erau pesedişti. Cum a făcut Anculia. Care-şi permitea orice pentru că ştia un lucru – Ayatollah-ul Frunzăverde asigură intangibilitatea.

  Arestarea slugilor preacredincioase a fost semnalul de alarmă pentru Frunzăverde, care brusc a pierdut din “greutatea” avută în faţa supuşilor şi care nu se mai duc “la produs” cu lininştea şi tupeul de dinainte. Nici măcar protecţia masonică, invocată conspirativ, nu mai are acelaşi efect. Şi fratele Mihăilă ştie cel mai bine. Spasmele Ayatollah-ului sunt tot mai dese. Pentru că-s tot mai mulţi cei care nu i se mai fac preş în faţă. Au trecut vremurile când Sibilla şi al ei blog acid erau singurele dureri de cap ale lui Frunzăverde. Aşa că a încercat să găsească un antidot spasmelor şi l-a spus – desfiinţarea DNA după o discuţie politică serioasă. Un spasm mental care ar arunca România în vremurile feudale ale democraţiei sale. Dar ce ar conta? Pentru Ayatollah liniştea este de nepreţuit. Pentru restul există Anculia, Mihăilă, Simi şi mulţi alţii
  http://www.pressalert.ro/2012/06/spasmele-ayatollah-ului-frunzaverde/

 7. Viata politica din Romania este obscena, la partea portocaliu-verzuie. Trupa de giumbuslucuri si fum sunt in stare de orice, mai ales sa se foloseasca de anumite institutii ale statului cu oameni compromisi, pentru a ataca puterea. Cred ca idea este sa nu mai aibe timp de joc, asa cum au facut si cu Nastase, l-au scos de pe teren, tot cu ajutorul unor oameni care au beneficii de la ce a ramas din tara lui Basescu.

  In plus media joaca si ea un rol nefast. In loc sa fie rezervate fata de validitatea institutiilor care dau verdicte ilegal, media trimbitzeaza orice neadevar, sau lucruri neconfirmate drept adevar.

  Daca Ponta e cu constiinta curata referitor la lucrarea sa de diploma, trebuie sa vina public si sa spuna tare si apasat ca este lucratura. Si sa il schimbe odata pe acest om care se vede ca nu are ce face. Se plictiseste la Trei Coceni.

 8. Districtul Transilvania spune: duminică 24 iunie 2012 la 8:46:47 pm ADRIAN
  NASTASE; VICTIMA UNEI TENTAIVE DE ASASINAT RITUALIC, PENTRU A SE FI OPUS
  EFICIENT INTERESELOR ANTIROMANESTI ALE MASONICULUI „DISTRICT TRANSILVANIA”
  (conex, Republica de la Cluj) Adrian Nastase poarta semnele unui asasinat
  ritualic masonic ratat. Adrian Nastase NU ESTE MASON- este Cavaler de Malta.
  Dar, a sustinut activ „reaprinderea luminilor masoneriei” romane la
  inceputurile anilor 1990. Mai exact, datorita lui există Marea Lojă Unită a
  Romaniei- loja regulară. Este firesc să aibă o recunoaştere onorifică şi o
  influenţă legată de aceasta. Influenţa opiniilor lui avea să-i atragă
  răzbunarea unei „facţiuni masonice” antiromâneşti. Impotriva lui Adrian
  Năstase a fost înscenat un proces, în mod ostentativ fals si nedrept-
  pronunţându-se ostentativ o sentinţă nedreaptă, privativă de libertate (doi
  ani); acest lucru este evident, căci instanţa de fond a precizat clar că nu
  există probe impotriva lui Adrian Nastase şi nu s-a inregistrat vreun
  prejudiciu. Mesajul dorit a fi transmis este clar: „temeţi-vă, căci aşa vor
  păţi toţi cei care vor intra in conflict cu noi şi ni se va opune”. Adrian
  Năstase nu s-a temut de nimic si de nimeni! Motivul real al acestui
  sacrificiu ritualic (pe toate planurile) este multiplu: opozitia eficienta
  lui lui Adrian Nastase faţă de masonicul District Transilvania (aflat in
  directa relaţie cu ceea ce curent se numeşte „Republica de la Cluj”) care
  dorea fărâmiţarea Romaniei; opoziţia sa eficientă, in perioada in care a
  fost premier, impotriva „băieţilor deştepţi” (de exemplu, Bogdan Buzaianu-
  Energy Holding) reprezentaţi ai masoneriei; opoziţia sa eficientă- soldată
  cu procese – impotriva unor alţi masoni care au incercat să prejudicieze
  interesele Romaniei (de exemplu, Ovidiu Tender- protejat, politic, la nivel
  inalt, de Ioan Talpeş). Exemplele pot continua. Cunoscator ale culiselor
  puterii pe toate planurile, in decembrie 2000, cand a devenit prim minisru,
  Adrian Nastase a acceptat un fel de „pace masonica”- motiv pentru care in
  guvernul sau au detinut portofolii membri ai „Republicii de la Cluj”- direct
  legata de Districtul Transilvania. Unul dintre acestia este Ioan Rus- fost
  si actual minsitru de Interne. Adrian Nastase a fost, totdeauna, adeptul
  declarat al ideii „adversarii (si dusmanii) trebuie tinuti aproape”. De
  asemenea, a fost mereu adeptul ideii ca oamenii pot fi schimbati pozitiv,
  daca te afli in permanent contact cu ei. In acest caz, din pacate, s-a
  inselat. Atacul impotriva lui Adrian Nastase a inceput odata cu alegerile
  prezidentiale din 2004. Adrian Nastase a castigat alegerile, Victoria fiind
  cedata- cu sprijinul direct al PSD (al masonilor legati de interesele carora
  li se opusese Adrian Nastase) contracandidatului sau, Traian Basescu, care
  cazuse de acord cu sprijnirea acelor interese. In afara de realizarea
  acestor interese, un alt scop clar a fost „sacrificarea” lui Adrian Nastase:
  scoaterea din viata politica si inlaturarea lui din planul public
  decizional. Intrucat acest lucru nu s-a reusit (Adrian Nastase revenind,
  spectaculos, in zona decizionala, in pofida atacurilor, in 2007) i-a fost
  inscenat un proces evident contrafacut, cu scopul de a-l degrada si umili
  total, uman („plimbarea” lui in zeghe, cu catuse la maini, ca spactacol
  public) si, apoi, uciderea lui ritualica (dupa umilirea lui maximala, intre
  zidurile inchisorii) in interiorul penitenciarului. Este o razbunare
  masonica pentru cineva care NU este mason, a sprijinit reaprinderea
  luminilor masoneriei- dar s-a opus eficient intereselor negre,
  anti-romanesti ale unor masoni, dejucandu-le. Putina istorie masonica
  recenta: Districtul Transilvania- „Republica de la Cluj”- interese
  antiromanesti, scindarea Romaniei Grupul supranumit „Districtul
  Transilvania” l-a avut in frunte initial pe masonul Andre Szakvary In 1994,
  el a devenit membru al Supremului Consiliu pentru Romania condus de Dan
  Amedeo Lazarescu. Fusese recomandat de Henri Baranger, Mare Comandor al
  Supremului Consiliu de grad 33 pentru Franta. Dan Amedeo Lazarescu a
  declarat in repetate randuri ca „este vorba despre o manevra oculta a
  Supremului Consiliu pentru Franta” si ca „Henri Baranger se amesteca in
  treburile interne ale Romaniei. Aceste ingerinte s-au exercitat in
  stabilirea componentei si a conducerii delegatiilor Supremului Consiliu
  pentru Romania la reuniunile internationale la care am participat, culminand
  cu impunerea lui Andre Szakvary in locul meu.” Ceea ce atrage atentia in
  aceasta afirmatie este tocmai faptul ca problemele masoneriei sunt
  confundate cu treburile interne ale Romaniei, in contextul in care masonii
  au afirmat mereu ca ei nu se amesteca in politica. „Districtului
  Transilvania” a avut ca scop initial scindarea Lojei Nationala- urmand ca
  scindarea sa apara, ca reflex, la nivel administrativ si teritorial, prin
  actiunea unor reprezentanti ai institutiilor statului. Conform planului,
  Transilvania trebuia rapid separata de restul Romaniei. Dan Amedeo
  Lazarescu- senator PNL in 1994- a dezvaluit actiunile lui Andre Szakvary,
  ale Districtului Transilvania, intr-o sedinta a Parlamentului Romaniei
  (citez): „Ceea ce se intampla de catva timp in miscarea masonica romaneasca,
  si s-a intamplat si sambata la Cluj-Napoca, este o imensa porcarie. Cativa
  parveniti cu pretentii de reprezentanti ai masoneriei creeaza un periculos
  curent cu caracter antinational”. Costel Iancu, Supremul Comandor al MLNR a
  fost audiat, legat de acest subiect”, de Comisia parlamentara pentru control
  a SIE. In cadrul audierii a afirmat ca, intr-o intalnire desfasurata la
  Bruxelles, „reprezentantii masoneriei europene au spus clar ca trebuie sa se
  produca o impartire a Romaniei in regiuni autonome”, Transilvania fiind una
  dintre ele. Revenind la Adrian Nastase: Ceea ce s-a petrecut in 20 iunie
  2012 a fost expresia unei razbunari masonice. A fost condamant definitiv, la
  o pedeapsa privativa de libertate, intr-un dosar OSTENTATIV contrafacut (si
  cu nume simbolic „Trofeul calitatii”!- Adrian Nastase spunea „eu sunt
  trofeul din dosarul „Trofeul calitatii”). Adrian Nastase a fost condamnat cu
  cinism, in incheierea instantei (de fond) existand mentionat explicit ca NU
  exista dovezi impotriva lui si ca nu exista prejudiciu. Alegerea datei nu a
  fost intamplatoare- anul acesta, Solstitiul de vara s-a inregistrat in
  noaptea 20/21 iunie, in jurul orei 1,00 a.m. Ziua de nastere a lui Adrian
  Nastase este 22 iunie (cand, de obicei, este Solstitiul). In 20 iunie,in
  jurul orei 22,30, la domiciliul lui Adrian Nastase a sosit un „tandem” de
  politisti (instruiti sa imobilizeze- cel care, zice-se, l-ar fi salvat de la
  moarte, anihilase varfuri ale clanului Camataru, ale clanului Gemenilor;
  individul actiona violent fara clipire). Acesti politisti in civil trebuiau
  sa-l aduca la penitenciar pe Adrian Nastase care, la „implinirea
  Solstitiului”, trebuia supus unor sinistre actiuni umilitoare si dure. Apoi,
  urma sa fie asasinat ritualic (cu o „mana necunoscuta”, desigur) in
  penitenciar. „Reprezentantul” Republicii de la Cuj (corelata cu Districtul
  Transilvania) – actual ministru de Interne- i-a telefonat lui Adrian Nastase
  in jurul orei 22,00, in 20 iunie, aparent (subliniez, aparent) pentru a „se
  pune de acord” asupra modalitatii in care Adrian Nastase urma sa fie luat de
  la domiciliu si dus la penitenciar. Pentru a se „acoperi”, Ioan Rus i-a
  telefonat, anterior, mult mai tanarului, mai neexperimentatului politic si
  mai putin cunoscator al unor astfel de culise, Victor Ponta, pe care l-a
  facut sa creada ca actioneaza astfel (discutand cu Adrian Nastase) din
  umanitarism. In discutia telefonica dintre Ioan Rus si Adrian Nastase apare-
  analizat in aceasta cheie- mesajul ca Adrian Nastase stia ce i se pregateste
  si ca nu va accepta situatia. Cei care il cunosc pe Adrian Nastase stiu
  foarte bine ca acele cuvinte ale lui nu ascund defel ideea ferma a
  sinuciderii- dar ca Adrian Nastase, care lupta pana in ultima secunda, isi
  vinde scump demnitatea si ca- desigur- daca nu o poate salva, prefera, ca
  orice Cavaler, moartea, pe care si-o da singur si demn, barbateste. Acelasi
  reprezentant al „Republicii de la Cluj” (corelata cu Districtul
  Transilvania) i-a telefonat si lui Traian Basescu pentru a-l pune la curent
  „cu situatia”. Nu se stie cu „ce situatie”- cert este ca nu l-a mai tinut la
  curent, dupa producerea tragicelor evenimente, dovada fiind faptul ca Traian
  Basescu a trebuit sa telefoneze la serviciul ambulanta pentru a afla stiri
  despre starea lui Adrian Nastase. Ioan Rus a „trimis” la locuinta lui Adrian
  Nastase si o ambulanta- dar, in urma investigatiilor, medicii au afirmat ca
  nu stiau de ce s-au deplasat acolo (fusesera instiintati ca ar putea fi
  nevoie sa i se acorde ajutor unui barbat de peste 60 de ani) si ca, atunci
  cand au fost chemati sa intervina, li s-a spus ca „lesinase” un barbat de
  peste 60 de ani. Or, realitatea constatata avea sa fie cu totul alta! Acest
  lucru demonstreaza ca „scenaristii masoni” avusesera in vedere, pentru
  maxima siguranta, „asomarea” lui Adrian Nastase de catre (cel putin unul
  dintre) politistii instruiti pentru reactii dure (sub pretextul ca ar fi
  incercat sa se opuna), urcarea lui in ambulanta si transportarea la
  penitenciar pentru „procedurile ritualice la orele si datele stabilite”.
  FILMUL EVENIMENTELOR Adrian Nastase avea sa le dejoace planurile. In mod
  evident, nu se asteptase ca „echipa mortii” sa soseasca atat de repede.
  Politistii au fost lasati sa patrunda in casa, iar asa-zisul lui „salvator”
  (in realitate un calau- iar evenimentele au demonstrat ca este unul dintre
  cei instruiti sa infaptuiasaca asasinatele masonice, conform ritualurilor)
  i-a pus urgent catusele la maini lui Adrian Nastase. Adrian Nastase a jucat,
  inteligent, o carte mare: a stat linistit (de aceea nu a fost lovit si nu a
  lesinat pentru a fi urmat planul aducerii lui la ambulanta in stare de
  inconstienta). A afirmat ca doreste sa-si ia carti din biblioteca si,
  incatusat, a mers in birou insotit de asa-zidul „salvator”. Adrian Nastase a
  scos un revolver, l-a apucat cu dreapta (este dreptaci) si l-a dus la
  tampla. Politistul l-a atacat- revolverul a cazut din mana lui Adrian
  Nastase (incatusat).. Politistul a scos un pistol cu amortizor (motiv pentru
  care impuscatura nu s-a auzit de afara) si a tras asupra lui Adrian Nastase
  care (cei care il cunosc stiu) este agil si se misca repede. Primul glonte
  nu l-a nimerit (s-a infipt in tocul usii). Al doilea glonte l-a nimerit pe
  Adrian Nastase doar sub clavicula dreapta, glontele iesind prin deltoid.
  Apoi, politistul a luat un stilet si, pornind de sub urechea stanga catre
  dreapta, respectand ritualul masonic (parafrazez) „i-a taiat gatul de la o
  ureche la alta”, pe dinauntru. Cine analizeaza cu atentie una dintre
  fotografiile extrem de clare ale lui Adrian Nastase, aflat pe targa
  (fotografiat din stanga) vede clar, foarte clar, deasupra fularului, o mare
  si adanca taietura de stilet! Este clar ca Adrian Nastase – cu catuse la
  maini- nu a stat „linitit”, desi fusese imobilizat. Este motivul pentru care
  calaul asa-zis politist are o rana la mana- si este motivul pentru care nu a
  reusit sa il ucida, stiletul trecand, miraculos, la doi milimetri de
  carotida si neatingand zone vitale. Aici, fara indoiala, mana criminalului a
  fost „miscata” de Mana lui Dumnezeu! Motivul pentru care Monica Macovei cere
  cu insistenta demisia ministrului de Interne Ioan Rus (s-a intrebat cineva
  de unde are acea siguranta care pare a fi „un drept”?) este faptul ca a fost
  ratata operatiunea preconizata, de umilire, degradare umana si, apoi,
  ucidere ritualica a lui Adrian Nastase in penitenciar- cu respectarea
  simbolisticii orelor si datelor, pentru a transmite mesajul infricosator la
  distanta. P.S. In aceasta cheie- a atacului masonicului District
  Transilvania (avand reflex „civil” in Republica de la Cluj”) trebuie citita
  postarea lui Adrian Nastase din 27 mai- dar si cea mai veche (editorial in
  Jurnalul national) „Cata vreme mai e cineva in tribune”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s