Emisiuni TV

Azi, voi participa la Realitatea TV, la emisiunea dintre orele 17 si 18, iar incepand de la 18.45 la RTV. Maine, de la 21.30, voi fi prezenta la RTV.

Anunțuri

14 gânduri despre “Emisiuni TV

 1. PDL e „bun” la capitolul scandal. Sunt foarte uniti in a tipa, a insulta, a calomnia si a minti fara rusine, fara scrupule. Pacat ca nu au fost la fel de „profesionisti” si la guvernare. Dar asta e singura lor sansa de a manipula un segment din electorat in timpul scurt care le-a ramas.

  Sper ca acel grup, cred eu mic, sa nu se lase inselati de aceasta propaganda (eram tentat sa spun „ieftina” insa sunt convins ca sunt investite resurse serioase in campania asta denigratoare). USL este o forta mult mai democrata in acest moment, care doreste sa inchida usa tipului de guvernare autocratic, anti-democratic si de „gasca” al lui Basescu, ce a servit cu prioritate interese externe tarii in detrimentul interesului national. Prietenii lor „strategici” s-au gindit la interesele lor, iar regimul nu a reusit sa fructifice din aceasta alianta pentru Romania, in afara de „investitia” in sistemul de rachete.

  Se pregateste acum impinsul lui MRU in campania prezidentiala. Sa nu uitam „performantele” lui din timpul scurtei vacante care i s-a dat ca PM. In speta, sa nu uitam graba cu care a incercat sa vinda resursele Romaniei (CupruMin, Rosia Montana), si presiunile ce le facea cu concursul lui Basescu si a conglomeratului de interese externe, pentru privatizarea „pe sest” catre firme dubioase, fara experienta, infiintate in graba pentru un singur scop: devalizarea de resurse a Romaniei.

  De fapt, alternativa e clara: ori o dreapta erodata si neputincioasa care lucreaza exclusiv in interese corporatiste si financiar-bancare globale, ori o stinga care stie cum sa obtina beneficii si pentru natiune. Ori o dreapta care se gindeste doar la bogati, ori o stinga care are in vedere segmente diferite economico-sociale, si politici care sa protejeze pe cei mai vulnerabili in sociatate. Social-democratia in timp de criza inseamna, printre altele, masuri care sa le permita celor foarte bogati sa participe la dezvoltarea economica a tarii (cum a facut Hollande in Franta). Solidaritate pentru comunitate, nu individualism egoist!

  Nu va fi usor, va fi un proces de durata. Romanii sa aleaga!

  Succes in emisiune!

 2. Imbecilitate, Nestiinta de Carte, Sau Incercare Crasa De Manipulare?
  Filed under: D’ale politichiei mioritice — Marcus @ 11:28 Modifică

  “Roumanie : coup de force contre le président

  Par Alexandre Lévy”

  “Lovitura de stat in Romania. Basescu nu si-a spus ultimul cuvant

  Jurnalistul Le Figaro Alexandre Levy isi titreaza articolul “Romania: Lovitura de stat impotriva presedintelui”.

  Iata cat de profesionisti, de independenti si cat de mult respecta deontologia profesionala jurnalistii pupincuristi ai basescului, porniti intr-o campanie furibunda de denigrare a Romaniei si a institutiilor statului de drept, Parlament, Guvern etc atat in tara, dar mai ales in strainatate, in tentativa lor golaneasca de a apara anticristul de vointa poporului. Si vointa poporului nu este o sintagma bombastica, ci este exact ceea ce se va intampla pe 29.07.2012, Referendum-ul pentru suspendarea nemernicului.
  Daca au ajuns ca pana si vorbele in clar (este adevarat rostite in limbi straine) sa fie nu rastalmacite, ci falsificate de-a dreptul numai pentru a transmite romanilor ideea ca in tara se petrece o “lovitura de stat” greu taxata la nivel international apai, frati romani, ar fi cazul ca pe 29 sa iesiti din casa sa mergeti la vot si prin “DA sau NU” sa aratam Occidentului cam ce credem noi, simpli cetateni liberi ai unui stat de drept european, ce inseamna o “lovitura de stat”.
  Toata aceasta nebunie stipendiata din buzunarul nostru prin intermediul ICR sau cu ajutorul altor institutii ale statului aflate la totala discretie a chiombului, in asa zisa presa straina, se va termina brusc, asa cum a inceput dupa rezultatul votului din 29.07 cand lucrurile vor reintra in normalitate prin demiterea lui Basescu. Daca acesta va reveni la Cotroceni, prin vointa unora dintre noi ceea ce am vazut ca a fost in stare sa faca pana acum va fi nimic in comparatie cu ceea ce va face dupa aceasta data. Asa ca ai grija, drag roman, ca atunci cand vei vota in ziua respectiva sa nu uiti anumite lucruri, mai vechi si care tin de cartea de vizita a anticristului:
  1. Dosarul Flota
  2. Dosarul de colaborator al Securitatii ars din motive numai de Basescu si de fosta Securitate stiute
  3. Dosarul de nomenclaturist PCR din esalonul II al Basescului
  4. Dosarul Mihaileanu
  5. Dosarul Casuneanu
  6. Ridzi
  7. Udrea
  8. Afacerile cu armament si munitie Basescu al mic
  9. Apartamentul Ioanei Basescu
  10.Impostura tutei Elena Basescu ajunsa sa te reprezinte in Parlamentul european
  11.Betiile, preacurvitul, minciunile de zi cu zi ale Basescului, patronarea de catre el a unor clanuri organizate de tip mafiot etc.
  12.Faptul ca s-a opus sa aveti o pensie decenta
  13.Circul si mocirla in care ne-a obligat sa ne scaldam zilnic fara putina de riposta
  14.Decredibilizarea si subminarea Puterilor statului de drept(Guvern, Justitie, Parlament)in vederea instaurarii dictaturii sale
  15.Decridibilizarea si carantinizarea politica a Romaniei pe plan international
  16.Faptul ca te considera un “tampit”
  17.Decridibilizarea si batjocorirea Presei si in general mass-media, alta decat cea favorabila lui
  18.Incalcarea grava a Constitutiei ori de cate ori a avut ocazia
  19.Indatorarea ta si a copiilor tai, fara avizul celor alesi de tine sa te reprezinte, pentru multi ani de aici inainte
  20.Ne-exercitarea atributiilor sale constitutionale si transformarea functiei prezidentiale din cea de mediator(neutru politic) in cea de decident partinic
  21.Intentia vadita de desfiintare a statului de drept si a democratiei in Romania
  22.Risipirea banului public pe Referendum-uri electorale, inutile, in timp ce categorii intregi de romani sunt neplatite sau stau cu sabia somajului si a neplatii salariilor si pensiilor deasupra capului.
  23.Diversiunea nerusinata la care v-a facut partasi in cazul Hayssam.
  24.Mascarada juridica in cazul Nastase.
  25.Modul in care slugile sale folosesc toate mijloacele pentru a te prezenta strainatatii drept o bruta inepta, fara discernamant, incapabila de o optiune exprimata prin vot liber si democratic.
  Si lista poate continua.

 3. Cateva Propuneri Pentru Sloganul Basit de Campanie

  Cu catuse noi la mana, cum vrea datina strabuna,
  Si cu lanturi la picioare, amintiri de la vapoare!

  De la doi patru si sase chiombu-o ia din greu la oase,
  Iar in iulie doua’j’noua, i-o vom trage drept in oua!

  Vara asta iar se poarta, doliu alb intins la poarta,
  Ca-n Japonia si China unde albu’ e cu vina!

  Traienele barca ta la Jilava-n port va sta,
  Port cu dungi pe verticala, invers ca-n “marinareala”!

 4. Presiunile pe care capitalismul le exercita asupra democratiei sunt cunoscute. Chiar si cele mai vechi democratii in Europa sunt presate de puterea capitalistilor globali, care impun regulile/dobinzile la imprumuturi, lasind statele sa-si bata capul cu finantarea proiectelor nationale.

  S-a ajuns intr-un mare impas in UE. Capitalismul este sursa generatoare de conflict, iar politicienii nu au solutii pentru popoarele lor. Unii spun ca singura solutie pentru UE este o reforma care sa duca la o uniune politica veritabila…

  http://www.nytimes.com/2012/07/09/opinion/europes-missing-union.html?_r=1&ref=global-home

 5. Guvernul Germaniei a criticat deosebit de aspru Romania pentru ca l-a suspendat pe Basescu. Spun nemtii ca „nu este acceptabil” procesul de a il inlatura pe Basescu. Pina si NYTimes zice ca limbajul este deosebit de aspru.

  Sunt multe intrebari despre aceasta pozitie ciudata, de forta, dar e clar ca sunt indispusi ca le pleaca partenerul de dreapta (partidul lui Merkel e in PPE)

  Germania pare ca ignora total Constitutia si legile romanenesti si ca o trateaza ca pe o colonie, cu aronganta:

  „The German government observes with deep concern the actions of the Romanian government under Prime Minister Ponta. The process to remove President Basescu is unacceptable,” German government spokesman Steffen Seibert told a news conference.

  Using unusually strong language against another European Union member state, Seibert said the suspension of Basescu and the calling of a referendum took place in a way that „flouts the basic principles of the rule of law”.

  http://www.nytimes.com/reuters/2012/07/09/world/europe/09reuters-romania-politics-germany.html?_r=1&ref=global-home

 6. Daca era mai multa prosperitate/bunastare in Romania, situatia politica ar fi fost mult mai calma/stabila. Poate ca doamna Merkel o sa inteleaga ca este si efectul guvernarii de dreapta a afacerilor europene, cu un anumit tip de politici de austeritate inflexibile, care avantajeaza in principal Germania, in detrimentul celorlalte tari.

  Declaratia sa arata cit de neinformata este despre ce se intimpla in Romania, iar stilul declaratiei, arogant si dispretuitor, e un fel de hamait al unui ciobanesc german la un maidenez lesinat de foame.

 7. Pingback: Pozitia D-nei Merkel « Motanul Incaltat

 8. MERKELITA

  Bătrâna Merkel – o sterpătură,
  Şi rea de gură.
  Cauza ?
  E menopauza.
  Fizian de Karol Marx, dottore,
  Avu pe unul tot ca ea, şi un chimist,
  D’amore.
  Ambii cu buterola mult prea mică
  O-mpinseră spre sexul – politică.
  Ce cată ea pe românesc meleag ?
  Se zice că un ştremeleag…
  Să-i dăm în dar ovulul fecundat
  De Victor Ponta, fain bărbat,
  Să-l bea cu apă ne-ncepută
  (pe-aşa muiere cine s-o mai ătuf)
  Iar dacă-i place „limbi străine”
  Traian Băsescu chiar i se cuvine.

 9. Au Jurat Cu Mana Pe Constitutie Ca…

  ..nu l-au lovit nici in plex nici cu pumnul peste fata si, spre deosebire de el, chiar n-au jurat stramb!
  Nici n-au trimis tancurile sa ia cu asalt Palatul Cotroceni, nici gloatele inepte de mineri sau de pensionari sa-l scoata in suturi din tronul aceluiasi Palat. Nu, nici vorba de asa ceva! Cei noua Judecatori ai Curtii Constitutionale care, conform scenariilor rocambolesti securisto-basiste urmau sa constituie primul lot de noi detinuti politici care sa confirme reinstaurartea dictaturii proletare in Romania, au decis in liniste, netulburati decat de ultimile zvacniri ale chiombalaului, ca Parlamentul Romaniei i-a aplicat cea mai constitutionala prevedere posibila, daca se poate spune asa, si anume suspendarea in vederea confruntarii cu optiunea masei electorale in ceea ce priveste destinul sau.
  Si atunci unde-i, fratilor, faimoasa “lovitura de stat” data de urmasii lui Gheorghiu Dej de care ziarele occidentale sau anumiti politicieni din aceeasi familie politica cu a basescului au vuit mai tare decat artileria lui Nelson la Trafalgar?
  Unde sunt masinatiunile comuniste menite sa-l dea jos pe Zeus si sa reinstaureze teroarea proletara in tara de la poale de Carpati?
  Sa-i multumim lui Dumnezeu ca Parlamentul European a rezistat eroic cererii imperioase a fostului procuror cu fusta pe model Ana Pauker, respectiv Monica Macovei, si n-a apucat sa voteze excluderea tarii noastre atat de la masa decizionala prin vot a Parlamentului, nici de la fondurile europene care ni se cuvin.
  Sa-i mai multumim lui Dumnezeu ca manariile urmasilor fanariotilor in Romania europeana a anului 2012 s-au fasait ca majoritatea puturoaselor basiste lasand in urma doar un pestilential si greu de suportat iz sulfuros pe care ne vom stradui ceva vreme pentru a scapa de el si a reveni la o atmosfera nepoluata si odorizata de suflul normalitatii democratiei in aceasta parte a Europei.
  Stau si ma intreb acum, dupa ce Curtea a decis ca totul a fost strict in limitele legalitatii si ale democratiei, pe ce vor marsa politrucii basisti in campania pentru Referendum, tot pe tema nedovedita a plagiatului lui Ponta? Si daca da, tot eu ma intreb, ce are sula cu prefectura: plagiatul lui Victor Ponta cu suspendarea lui Basescu Traian?
  Toate se vor termina intr-un fel sau altul, cel mai plauzibil si probabil prin demiterea chiombului prin vot popular, in seara zilei de 29.07, cand Romania va avea sansa unui nou inceput.
  Un inceput de reconciliere nationala, de unire a eforturilor tuturor romanilor de a scoate tarta din mocirla in care ne-a bagat regimul basist, zorii unui nou fel de a face politica intr-un mod civilizat cat si premizele revenirii sistemului axiologic al eticii mioritice si al adevaratelor valori ale neamului la cotele sale normale si civilizate de existenta cote rasturnate cu o suta optzeci de grade odata cu venirea chiombului la carma Romaniei postdecembriste.
  Pacat este de un singur lucru! Exact ca in cazul calomniei cand chiar dovedita si adevarul restabilit, aceasta lasa in urma sa anumite indoieli de genul, dar daca, totusi? tot asa si aceasta campanie marsava dezlantuita de pupincuristii basisti in apararea pulpanei salvatoare de efectele justitiei romane asupra lor, va lasa in urma ei rani ce vor afecta atat imaginea cat si interesele economice majore ale Romaniei in aceste momente de criza, cand numai de asa ceva nu aveam nevoie.
  Dar va trece si asta asa ca, frati romani, hai iesiti cu toti la vot sa i-o dam lu’ chiombu-n bot ! (Sper ca asta sa fie ultima zicere pe care o voi face in limbajul golanesc al suspendatului si dupa douazeci si noua, sa-mi aduc si eu aminte de limbajul civilizat al unei societati normale).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s