„Restaurarea statului de drept” = restaurarea mafiei PDL

Prin afirmaţia făcută de Monica Macovei privind restaurarea statului de drept, cred ca se refera, de fapt, la restaurarea mafiei PDL.

Românii, prin protestele din iarnă şi prin votul dat pe 10 iunie la alegerile locale, şi-au exprimat foarte clar dorinţa că nu mai doresc să fie conduşi de Traian Băsescu şi de mafia PDL. Cetatenii s-au săturat să suporte tăieri de salarii şi pensii pentru ca clientela PDL să prospere. Pe 29 iulie, românii vor avea de ales între sistemul mafiot reprezentat de Traian Băsescu şi o stare de normalitate, în care există posibilitate de creştere economică şi de creare de locuri de muncă.

Solicit, si pe aceasta cale, d-nei Macovei şi reprezentanţilor PDL să înceteze cu dezinformarea, pentru că aceste reacţii fac foarte mult rău României. Curtea Constituţională a precizat foarte clar că masurile luate de Parlament sunt constituţionale, iar toate acuzaţiile PDL au fost simplă demagogie. După ce deciziile Curţii au scos la suprafaţă minciuna celor din PDL, ne-am fi aşteptat ca dezinformarea să înceteze. Din păcate pentru români, Monica Macovei continuăcampanianeruşinată de manipulare şi dezinformare prin postarea de pe blogul personal. D-na Macovei trebuie să înţeleagă că statul de drept nu înseamnă păstrarea lui Traian Băsescu, a Robertei Anasatase, a lui Vasile Blaga, precum şi a altor reprezentanţi ai PDL la putere.

Anunțuri

5 gânduri despre “„Restaurarea statului de drept” = restaurarea mafiei PDL

 1. Doamna Corina,
  Imi permit sa ofer un sfat care, sper, sa ajunga la conducerea PSD. Balaurul cu 7 capete care este Basescu nu cedeaza puterea, chiar daca 10 milioane de romani i-ar spune sa plece unde si-a intarcat Dracu’ copiii. Atitudinea de lasa-ma sa te las e paguboasa. Ar trebui ca in toate localitatile unde USL are primar si consiliu local sa se organizeze, in doua zile care au mai ramas pana la 29 iulie mitinguri. Aceste zile sa fie stabilite, la nivel central, sambata sau duminica. Degeaba discutii televizate, degeaba talk show-uri, e nevoie de antrenarea cetatenilor pentru a merge la referendum si sa-l trimita la galere pe actualul presedinte-bishnitzar si intreaga lui banda de infractori care au taiat veniturile oamenilor simpli ca sa poata ei FURA BINE. Daca fiecare ales local al USL ar mobiliza minim 100 de persoane ar fi milioane care ar cere debarcarea infractorului. Asta da, replica la tanti Angela!

 2. In opinia mea, cele 7 capete ale balaurului sunt: mafia PDL. SIE, SRI, tagma ”intelectualilor cumparati”, Justitia obedienta, presa ticaloasa (Turcescu, Cristoiu &comp) si, ultimul, cu voia dv., dezinteresul si lasitatea multor conationali care se lasa prostiti de niste politruci venali. Sper ca dl. Dragnea sa realizeze adevarata dimensiune a ”cestiunii”. E nevoie de curaj, de a strange randurile, de a mobiliza votantii, de a proba ca alesii locali sunt onesti si nu fripturisti, de a demonta toate ”aburelile” ce deturneaza adevaratul scop al referendumului -Basescu demis de popor, da sau nu. Sunt bune si mitigurile de amploare dar, nu uitati ca in iarna puterea protestului a constat in faptul ca s-a realizat in numeroase localitati din tara, nu doar in Piata Universitatii.

 3. Explicati-mi si mie, in ce tara democrata europeana, un fost sef de stat (asta este statutl de facto al lui Basescu la ora asta) dispune de servicii speciale de la institutiile de securitate ale statului, la sediul sau de campanie! Acolo, el se pare ca este in legatura permanenta cu sefii de la SIE, SRI, SPP, STS. Luind in considerare informatiile pe care le are la dispozitie sa isi atace ‘dusmanii’ din USL, se pare ca asa sta treaba. Chiar ma intrebam, de unde stie el Basescu ce face fiecare membru al Guvernului?

  http://www.antena3.ro/romania/serviciile-secrete-implicate-in-campania-lui-basescu-este-un-abuz-al-sts-175848.html

  • ANTONESCU UN GADAFFI DE DAMBOVITA

   Tentativa de acaparare a puterii totale în stat a îngrozit atât Bruxelles-ul, cât şi statele-cheie ale UE prin ferocitatea ei, mesajul transmis de USL şi acoliţii din Legislativ fiind analog celui al mineriadei lui Ion Iliescu din iunie 1990
   „Habar n-aveţi voi de ce suntem în stare, la noi acasă facem ce vrem, iar voi sunteţi buni doar pentru a fi mulşi de bani.”
   Ca atare, stupidele afronturi ale preşedintelui interimar şi premierului României, potrivit cărora ţara nu este o „colonie” a Bruxelles-ului sau Berlinului, nu vor fi uitate prea curând pe scena politică europeană. Cât despre Antonescu, acesta a dat, vineri, o primă audiţie pentru rolul lui Gaddafi de Dâmboviţa, decis să impună reversul Primăverii Arabe. Românii sunt cei care vor decide până la urmă dacă un asemenea destin le este pe plac sau nu.
   Românii şi în special militarii trebuie să se mobilizeze urgent dacă doresc să mai aibă parte de un destin european la ei acasă. Doar de ei depinde, în aceste clipe de răscruce, viitorul ţării şi al lor personal. Pentru că jocul de-a suspendarea a luat o turnură dramatică pentru România, miza fiind între timp cu totul alta. Din nefericire pentru români, una incomensurabilă.

   • Mai Robert mai, sau cine-oi fi. Bun „cineast” esti, ai scenarii „fantasy” mai ca Avatar, dar te rog, daca scrii ceva, nu te mai lipi dom’le de comentariile mele, fa-le independent, ca oricum nu scri pe subiectul abordat de mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s